Foorum
2025-09-11 05:11
Olen ise küll alles 19a ehk noor ja kogemusteta veel. Olen elus kahe naisega ainult seksinud veel alles ja mõlemad neist on olnud nooremad kui mina aasta võrra, nii et olen ainult noorte tüdrukutega seksinud. Soovin nii väga proovida endast väga palju vanema naisega koos seksimist lõpuks, olen väga pikalt unistanud kogeda kuidas vanema naisega voodis kogemus oleks, sest nad erutavad mind väga, aga ma ei ole siiani mitte uhtegi võimalust saanud, et seda teha. Arvasin, et ihas ja sellistel lehtedel peaks kellegi kindlasti ju leidma, kes oleks nõus noorele poisile seda kogemust andma, aga pole siiamaani ühtegi võimalust olnud. Kus tasuks otsida vanemaid paare või naisi, kes oleksid seksist ja seksimisest huvitatud ning sooviksid ise ka leida kedagi kellega koos keppida ja uusi kogemusi saada? Mulle kahjuks tundub, et vanemad naised pigem noorte meeste poole väga ei vaata siin ega? Või olen ma lihtsalt valesti aru saanud
˅ näita rohkem ˅
2025-09-11 09:54
Leidub naisi, kelle jaoks oluline sobivus, kirg ja tõmme, mitte sünniaasta. Sellised naised naudivad noorte meeste vitaalsust... mõnikord isegi kooselu nendega.
Eelduseks muidugi, et vaimselt ollakse ka enam-vähem võrdsel tasemel ja oleks peale seksi millestki rääkida.
Siinsed poolesaja aasta piirimail onklid muidugi väidavad, et naine peaks olema võimalikult noor ja tugev igas mõttes, et jaksaks majatäie lapsi sünnitada ja need ka ära toita, kui mees juhtub vaene luuser olema😁
˅ näita rohkem ˅
2025-09-11 12:35
Mitte päris nii, Caprichosa. Keskmine noor on ilusam ja elurõõmsam kui keskmine 50-aastane, aga see ei ole absoluutselt kõigi puhul kehtiv (nagu Riina seal teises teemas ka mainis). Samas ei saa eitada, et enamus noori on.
Tugevuse kohta ei oska öelda, aga tervis on tõenäoliselt partneri puhul oluline küll. Jällegi, noortel on tõenäoliselt tervem keha, aga mitte kõigil.
Sünnitamine on maitseküsimus. 50-aastane reeglina muidugi ei sünnita, nii et kui lapsi tahta, siis peaks 25-35-aastaste seas ringi vaatama. See lihtsalt on nii. Aga kõik muidugi ei taha lapsi.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-11 18:36
Me ei ole nii kindel, et keskmine noor on elurõõmsam, kui 50-aastane. 50-sel on juba pohlad, mis teised temast arvavad, elab nii nagu ise õigeks peab ja see teeb elu üsna rõõmsaks. Noorel läheb vägagi korda teiste arvamus, sest teiste arvamus oleks justkui õige arvamus (see mõistmine tuleb oluliselt hiljem, et ise tunned ennast ikka kõige paremini) ja see on üsna stressirohke...
˅ näita rohkem ˅
2025-09-11 19:38
robespierre,
samuti ka keskmine noor mees on ilusam ja energilisem keskmisest poolesaja aastasest. aga kui selle noore mehega puudub igasugune keemia ning rääkida pole millestki, siis kindlasti eelistaks vanemat härrasmeest. seega sünniaasta on suhteliselt ebaoluline...eriti suhte puhul, mis kestab kauem kui paar tundi.
teema autor, sarnaselt paljudele vanemaid daame fännavatele noormeestele, ilmselt ei unista sünnitusmasinast vaid pigem kogenud nautlejast sekspommist. vähemalt jääb selline mulje
muide paljud naised hakkavad tõeliselt seksi nautima just küpsemas eas.
naine, kes esimese reaalse orgasmi saab nt 40+ vanuses, tõenäoliselt seksis enne seda pigem mehe rahuldamiseks ning oli oma seksuaalsuses ebakindel. seega on küps naine suure tõenäosusega voodis vabam ja nautlevam kui noore tüdrukuna oli.
ja tundub, et eriti just nooremaid mehi selline asi erutab
˅ näita rohkem ˅
2025-09-11 19:46
25 aastased noormehed kurdavad ,et nende vanused on apaatsed seksis. Nüüd siis selge.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-11 20:24
see mis caprichosa ütles "ei unista sünnitusmasinast vaid pigem kogenud nautlejast sekspommist." on väga hästi öeldud. Isiklikult arvangi, et vanemate naiste juures muudab neid atraktiivseks kogemus ja "küpsus". Vanemad naised lihtsalt on reeglina seksi palju rohkem kogenud kui neist 20-25a noorem mees nt ja see ongi väga erutav vanemate naiste juures. Nad on kogenud ja oskavad seksi nautida ning teavad mida teha igas olukorras niiet minu arust vanemad naised on sellel alal lihtsalt kordades targemad kui noored mehed ning nad teavad mida teha seksides, et see nauditav tuleks.
Keeruline seda seletada, aga jah mulle tõesti meeldivad minust kasvõi 20-30 aastat vanemad naised sest kogemus ja küpsus on kuidagi väga erutavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-11 20:41
Huvitav, kas vanemad naised siin teavad ise ka seda, et päris palju noortest ~20a meestest ilastavad nende järele ja peamiselt vaid sellepärast, et nad on küpses vanuses ning naturaalselt elu kogenud.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-11 21:04
huvitav, kas noor mees erutubki siis põhiliselt teadmise peale, et küps naine omab temast palju rohkem seksikogemusi ja -oskusi?
või loeb siiski ka välimus, käitumine ja kehakeemia?
olles olnud armunud palju nooremasse mehesse, erutab mind näiteks siiski konkreetne isiksus.....pilk, hääl, puudutus, naeratus.
pole nagu nii oluline, kas ja kui palju tal kogemusi tagavaraks ja sünniaasta samuti mitte. eeldades, et tegemist ikka täisealisega loomulikult
˅ näita rohkem ˅
2025-09-11 21:10
Caprichosa sa räägid sellest keemiast inimeste vahel ja sellest sädemest nii ilusasti.

Imelik kadestada seda su noort meest keda ma isegi ei tea isiklikult. See noormees pidin tegelikult olema mina, aga ma olin vales kohas valel ajal. 😂😂
˅ näita rohkem ˅
2025-09-11 21:17
Ühel väga noorel inimesel on raske endast 30 aastat vanem ära sebida ja saada aimu tema kogemustest.
Samas proovida tasub, kunagi ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-11 21:24
Asi mis mind häirib on see, et sellises eas me tahame seksi väga ja palju ning siin on hunnikute viisi kauneid, taibukaid, küpseid ja vanemaid naisi kes veelgi rohkem erutavad mine jq see seksi isu ei kao ära ei siis kui sa ei saa keppi kuskilt ega ei kao ka siis kui sa keppi isegi saad (mitte, et ma oleks siit veel saanud xD) nii et ma tahan lihtsalt lõpmatult seksi ja kunagi ei saa isu otseselt täis. Mul on kahju neist inimestest siin lihtsalt, kes peavad mu lolli kiima juttu taluma kindlasti.😂😂
˅ näita rohkem ˅
2025-09-11 22:21
Noormees Tauri, Kõigil meestel on till püksis ja enamusel nõuab see till kogu aeg, et oleks vitt mida keppida. Ainuke häda on, et kui sa teed vaid seda, mida till nõuab jääb sul elu elamata,
Ära otsi naisi, keda saaks võimalikult palju keppida, vaid püüa leida selline, kellega seksi vaheaegadel ka midagi muud huvitavat teha on.
See pole mingi ime, et noor mees pidevalt kiimas on. Tuleb vaid õppida seda kiima valitsema, mitte lasta kiimal ennast valitseda.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-12 07:39
Caprichosal on selles mõttes õigus, et tõenäoliselt enamus 40+ vanuses naisi ei soovi mitte mingi noormehe fetiš olla, vaid mingite ühiste huvide ja vastastikuse kiindumuse intiimsust kogeda. Kes meist ikka tahaks pihu või dildo asenduseks saada.
Ja loomulikult sõltub ka inimesest. Lihtsalt noortel ja keskealistel on erinevad tugevused.

Kohati mängib rolli ka kättesaadavus. 50-aastasel mehel on suht lihtne 40+ vanuses naist kätte saada. 20-aastasel ei ole, seega huvitav jaht. 50-aastasel mehel on jälle 20-aastast naist keerukam voodisse meelitada, seega see on ka põnev väljakutse.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-12 08:08
Paar aastat tagasi, kui Kanal 2 saade Reporter veel nii kollane polnud ja vaatasin seda saadet, tegi sõbrapäeval noor mees eksperimenti, kas tänaval naine lubab end suvalisel mehel kallustada. Umbes 90% noortest naistest ei lubanud. Vanemad naised olid märksa leebemad.
Kummaline, et noormees pole iha saidil suutnud ära seepida ühtegi vanemat naist. Ilmselt tõukab eemale, see kiimane jutt, mis pidevalt postitustest läbi kumab. 🤔
˅ näita rohkem ˅
2025-09-12 09:49
Üks asi on kiimane jutt ja teine asi on see, et naiste vanusest ei räägita. Kui tahad naist solvata, siis ütle, et ta on vana. Naine on vana siis, kui või enam suus ära ei sula.
Kui tahad vanema naisega midagi saavutada, siis kohtle teda kui võrdset, mitte ära pidevalt rõhuta, et ta vanem on.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-12 11:37
Teemaalgataja.
Vanus ei pruugi alati kogemusi lisada kes pole noorena aktiivne ja huviline ei ole seda ka hiljem tavaliselt. Võid pettuda selles daami otsingus.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-12 13:11
Eks ta nii kipub olema jah. Kui ikka noorelt on õpetatud, et naine ei tohi seksis aktiivsem pool olla, siis on ta ka vanemas eas voodis surnud meritäht, kes pealegi võib põdeda enda ajahambast puretud keha pärast.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-12 18:14
No selline õpetus oli päris ammune tegevus. Kel huvi seksi vastu ei seda takistanud ükski ajastu ega kasvatus.Inimesest endast 90% oleneb pigem.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-16 22:00
Ihast saad vaid raha eest oma sugutungile leevendust
Mul vanasti õnnestus jutukates mõne naisega jutule saada, kui oli piisavalt kannatust, et leida uus tulija, kes ei istu seal igapäevaaelt, et aega surnuks lüüa, aga tänaseks päevaks on jututoad koomale tõmmanud. Praegu vist ainult armastusesaal ongi, aga sealgi suht ikaldus. Ei oskagi hetkel midagi head soovitada. Mine vaata baarist või Amigo klubist. Vahel piisab vaid õigel ajal õiges kohas olemisest. Kunagi pärast keskkooli lõpetamist tuli trammis üks kena läti milf otsejoones minu suunas ja hakkaski minuga rääkima. Seega vahel võib jopata.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 07:18
Ihast on raske kedagi leida, aga mitte võimatu. Kusagilt klubist, pubist või kasvõi tänavalt räägib samasuguse naise kordades lihtsamini ära. Siin ihas on konkurents meeste rohkuse tõttu väga suur, samuti on meeste käitumine naised ülimalt ettevaatlikuks teinud.
Aga foorumis siin on vahel huvitav.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 12:24
mu meelest, kui on eesmärk saada vaid sugutungile leevendust, ilma mingi romantika või vaimse läheduseta, siis ongi loogiline, et tuleks selle eest maksta nagu teenuse eest. kingituste või rahaga või muul moel, see juba kahe inimese vaheline asi.
või soovitakse rahuldada oma fetišit, näiteks kohtumisel tund aega naise kingi ja jalgu suudelda....või on tungiv iha just vanema naisega seks ära proovida.
sel juhul ei otsita ju konkreetse naisega tutvust tema isikuomaduste pärast. vaid põhiline, et saaks mingit kindlat tegevust proovida/harrastada.....
kui tekib suur isu rosinakringli järele, tuleb ka ju pagarile tasuda ning pole primaarne, milline see pagar täpselt on ja kas ta oma tegevust naudib või mitte....peaasi, et küpsetada oskab
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 16:02
Eks need sugutungile leevendust otsivad mehed loodavad leida naisi, kes ka sugutungile leevendust otsivad.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 16:11
Mõistan, et seksitöötajatel käib kogu jutt ümber raha, kui aga jääda hetkeks mõttesse ja vaadata pilti laiemalt, siis on ikka päris kohutav kui naine (see kaup) on valmis oma keha andma kasutamiseks kellelegi, kelle eesmärk on saada ainult enesekeskset ja omakasupüüdlikku rahuldust. Minu arvates naine ei ole loodud maailma selleks, et pakkuda ennast, oma keha tühjendamiseks võõrale (suvalisele) mehele. Selles aktis puudub igasugune inimlikkus. Võrrelda naise keha ja hinge rosinakringliga on ääretult banaalne. Mis jääb järele sellest naisest (tüdrukust), kelle sisse mehed end ikka ja jälle kergendavad? Meie kvartalis on ka üks asotsiaalne element, kelle hoovi maanduvad noorepoolsed naised ilmselgelt oma rahahädade leevendamiseks. Vaatan neid alati, et miks küll ometi inimene kaotab igasuguse väärikuse ja hindab end nõnda madalalt. Mina leian, et prügivedaja töö on eetilisem ja esteetilisem. Muudab meie koduümbruse puhtaks. Oma keha kasutamiseks andvat naist ma mõista ei suuda.

Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 16:25
pidasin silmas mehi, kelle eesmärgiks saada leevendust AINULT sugutungile...või mingi fetišifantaasia realiseerimine.
ilma mingi hingelise/vaimse/romantilise suhteta.
sellisel juhul otsitaksegi ju vahendit puhtfüüsilise rahulduse saamiseks, mis sisuliselt sama kui rosinakringli ostmine
robespierre,
naiste sugutungi rahuldajaid leidub piisavalt ja rohkem kui vaja. mitte ainult siin ihas vaid ka reaalses elus.
seepärast ainut erekteerunud peenisest ei pruugi naise seeliku alla pääsemiseks piisata

jätkuvalt ei jõua ära imestada kui jõukad asotsiaalid elavad hostinne naabruses.....
kes pidevalt jaksavad noortelt naistelt seksteenust osta.
paljud tasulised naised, kel vähegi välimust on, annavad nö oma keha kasutada tippadvokaadi tunnitasu eest. no see teeb ainult rõõmu, et asotsiaalidel siin riigis ka nii edukalt läheb
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 16:42
Mitte asotsiaalid, vaid siiski 1 asotsiaal, kes elatub abirahadest. KOV eraldab talle toetusi, sest tal on tervise tõttu võimalus taotleda ka muid toetusi.
Oleme kogukonnaga jälginud, kuidas ta siin ihas kuulutab ja näeme, kuidas noorepoolsed naised, kellega tal puudub seos aeg- ajalt uksest sisse lipsavad.
Ei jagu neile seksitöötajatele ka kõigile igaks päevaks vandeadvokaate. Paljud lepivad sellega, kes on nõus ostma seksi.
Täna on majandussurutis Eestis.
Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 19:16
Hostinne naabruses ise küll elada ei tahaks😃,kuna lausa kogukonnaga jälgitakse mingi mehe tegemisi,et palju ta ihas kuulutab ning kes sisse välja voorivad…😃
Isegi seda teate,et kellega sel mehel on mingi seos ja kellega mitte🤭,päris kohutav kui inimestel oma elu vist nii igav on ja tegelevad kellegi jälgimisega, lausa nii pingsalt…🤭
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 19:50
Üldiselt ma Karolina üldse ei taha sinuga suhelda, aga kuna sa mõjud sedavõrd naeruväärselt oma lapsikustega, siis seekord ma vastan.
Ininene, kes pidevalt taotleb KOV-st abirahasid ja ei tee nende linnaosavalitsuselt saadud abirahadega ei oma aeda korda ega muud vajalikku, siis on kogukonna kohus selline tegelane liistule tõmmata ja lõpetada abirahade kerjamine.
Ära PALUN hakka mulle nüüd hüsteeriliselt vastama iga minuti järel. Ma ausõna ei viitsi sinuga dialoogi ihas pidada.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 20:00
Hostinne,
Sa pole vist siiamaani aru saanud,et iha foorumiteemades võib võtta sõna ikkagi igaüks,mitte aga ainult sulle sobivad tegelased!
Kuid väga huvitav taktika teie kogukonnal sedasi inimene nö liistule võtta…
Lähete teete omakorda linnaosavalitsusele kaebekirja,et tüüp istub ihas,kuulutab ja kutsub naisi enda poole v?
Sry,kuid midagi absurdsemat pole ma oma elus vist veel kuulnud…
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 20:17
Laps Karoliina.
Tänu sellistele kogukondadele on ära hoitud pedofiilide liikumine meie vaiksetel tänavatel,hoovidest väärtusliku kraami vargus, sissetungimised majadesse. Tänu nendele tublidele memmedele ja taatidele, kes kõike näevad on hoitud meie linnaosa veel piisavalt eliitsena, et siia kinnisvara osta. Meil on turvalisem kui "mägedes," siin ei voori suvalised sisse välja, sest märgatakse kahtlast tegwvyst. Siinne linnaosa on suuresti paikne, st paljud teavad paljusid ja kogukond teeb kõik selleks, et need antisotsiaalid siit välja juurida, mis sest et tal võib olla päritud kinnusvara, mida ta ei hoolda, vaid hullab linnsosavalitsuselt kerjatud rahade eest ihas.
Naiivsus tekitab külmajudinaid sellises vanuses.🤔
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 20:48
Ühele haiglale määrati uus juhataja. Ta on koos valvearstiga tutvumisringil, kui märkab ühes palatis onaneerivat meest.
"Mis korralagedus siin on?"
Valvearst seletab, et patsiendil on krooniline sperma ületootmine ja kui ta peab mitu korda päevas seda väljalaskma, sest muidu tekivad tal tugevad valud ja ta võib isegi koomasse langeda. Juhataja jääb seletusega rahule ja liigutakse edasi. Järgmises palatis võtab kena noor põetaja meespatsiendil suhu.
"Mis see veel on???"
"Sama diagnoos, ainult patsiendil on kallim ravikindlustus"
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 20:53
Hostinne,
Vaevalt küll,et Laps Karolina oleks suutnud minna iseennast, teise astme kohtusse esindama,koostada kõik vajalikud dokumendid ja olla vastamisi ühe suurfirmaga,kus raha puudust ei tunta ja saab kohtuasjadeks palgata tipptasemel advokaate.
Olgugi,et ka mul endal on paar head advokaadist sõpra,siis eelistasin täiesti ise omadega hakkama saada ja saingi!
Ja mis põhiline,võitsin selle kohtuasja!👌
Nii,et vali natukene sõnu…Laps Hostinne!
Mina reageerisin ja vastasin siin foorumis siiski sinu konkreetsele postitusele ning ma pole mõtetelugeja,et nüüdseks saanud sinu järjejutus juba asotsiaalist pedofiil,varas ja mida kõike veel..😏
Jutt käis konkreetselt sellest,et ta oma toetusrahasid iha naiste peale kulutab,seega ma ei saanud ikkagi vastust,et mismoodi te kavatsete tal edaspidi toetuste saamist takistada,kuna te näete raha minekut sel mehel ebaõigetesse kohtadesse..😃
See,et naabrid üleüldiselt silma peal hoiavad oma rajoonis,on normaalne nähtus ja nii peabki👌,kuid see ei puutu hetkel asjasse.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 21:25
Hakkame otsast peale. Minu viga on see, et eeldan kiiret taipu, sest mind ennast on funktsionaalselt lugema õpetatud.
Järjejutuga pole tegemist. Kui ei taipa siis ei taipa.
Kogukond hoiab pilgu peal igasugusel liikumisel meie tänavatel
See konkreetne mees pole muuga seotud kui valedel alustel raha taotlemisega, sestap ta vahele võtta kavatsemegi ja sinu emotsioon ei puutu üldse asjasse. Ela seal, kus soovid ja tee mida tahad, minul suva.
Ihas pole minul kohustust suhelda nendega, kellega mina suhelda ei soovi.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 21:38
Tauri sai vist esimese kätte või siis loobus siinsest keskkonnast sootuks...
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 21:49
No on ikka küll tegemist järjejutuga,mis algas sedasi..
Meie kvartalis on ka üks asotsiaalne element, kelle hoovi maanduvad noorepoolsed naised ilmselgelt oma rahahädade leevendamiseks. Vaatan neid alati, et miks küll ometi inimene kaotab igasuguse väärikuse ja hindab end nõnda madalalt.

Siis järg nr 2,

Mitte asotsiaalid, vaid siiski 1 asotsiaal, kes elatub abirahadest. KOV eraldab talle toetusi, sest tal on tervise tõttu võimalus taotleda ka muid toetusi.
Oleme kogukonnaga jälginud, kuidas ta siin ihas kuulutab ja näeme, kuidas noorepoolsed naised, kellega tal puudub seos aeg- ajalt uksest sisse lipsavad.

Järg nr 3,

Ininene, kes pidevalt taotleb KOV-st abirahasid ja ei tee nende linnaosavalitsuselt saadud abirahadega ei oma aeda korda ega muud vajalikku, siis on kogukonna kohus selline tegelane liistule tõmmata ja lõpetada abirahade kerjamine.

Järg nr 4,

Siinne linnaosa on suuresti paikne, st paljud teavad paljusid ja kogukond teeb kõik selleks, et need antisotsiaalid siit välja juurida, mis sest et tal võib olla päritud kinnusvara, mida ta ei hoolda, vaid hullab linnsosavalitsuselt kerjatud rahade eest ihas.

Seega,alguses häiris Hostinnet,et noortel naistel eneseväärikus puudub ja nad selle asotsiaalse mehe juures lõbusalt aega veetmas käivad.
Siis selgus aga,et häirib ka see,kuidas seesama asotsiaalne mees toetusi saab ja rahasid ei kuluta nii nagu Hostinne seda sooviks.
Toimetulekutoetust saab see mees nii ehk naa ka edaspidi,ükskõik kui palju te ka seal oma kogukonnaga ei marutaks..
Kui on olemas mingi eraldi toetus oma kinnisvara hooldamiseks,siis seal vb on jah teil mängumaad kaebuse esitamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 21:55
Dragu,
Kuna Tauri jättis oma algatatud teema kus seda ja teist😃,siis nagu näed, asjad jälle lappama läinud ja uued tegelased peale tulnud😎😃
See Hostinne rajooni asotsiaal võiks ise ka siin sõna võtta ja öelda kuidas asjad tegelikult ka on,kuna hetkel ainult Hostinne versioon kogu loost.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 22:05
Usu mind sina ja sinu arvamus ei puutu üldse asjasse.
Keda see huvitama peaks? Mind?
Linnaosavalitsuse raha ei peaks minema prostidele, vaid päriselt abivajajatele. Mina maksumaksjana sellist sohki ei talu.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 22:08
See sell ei tule iial siia "tõtt" rääkima, vaid kulutab niikaua kui saab tegekikult muudeks eesmärkideks eraldatud raha. Ja selliseid petiseid on ilm täis. Normaalne inimene ei telligi abirahade eest proste.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 22:17
Hostinne,
Sa võtad väga tihti erinevates teemades ise samuti sõna.
Kas keegi on palunud sul seda teha ja kedagi huvitab sinu arvamus v?
Mis krdi reguleerija sa omasarust siin oled?🤔
Teemaks on muideks,tahan väga ära proovida vanema naisega seksimist,kuid sa kiire taibuga naine viisid teema täiesti metsa omadega…,kuna sul on elu ja surma küsimus,kuidas keegi oma toimetulekutoetust kasutab.
Väga suur osa toimetulekutoetuste saajaid ei kasuta seda nii nagu peab,vaid kes ostab selle eest viina,kes suitsu,kes tellib naisi raha eest jne.
Ise panid selle asja siin suure kella külge,seega mitte keegi ei saa keelata mul oma arvamust avaldada.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 22:33
Normaalne inimene võtab kõik mis elu võimaldab ja seadusega lubatud. Loll on see kes võimalust ei kasuta. Siin aga tundub hostinne kade ja tige kuna teda pole külla kutsutud ega raha pakutud.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 22:33
Ja minul oma. Aga vastuseid ma sulle andma ei pea a la kuidas me kavatseme....
Mis see sinu asi on, kuidas me kavatseme. Ma ei hakka seda avalikul saidil lahkama. Ära siis nõua vastuseid.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 22:36
Ja loomulikult arvab kiisuke et võta ikka ja alati, mis sest et ebaeetiline.
Iha ei üllata oma madaluses ikka üldse.
Oeh... )
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 22:41
Ega keegi nuga kõril ei nõuagi siin vastuseid…lihtsalt,kuna see valdkond pole mulle võõras,siis tekkis väikene hasart,minu silmis see teil mission impossible..
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 22:45
Mul on mingid imelikud naabrid, keegi ei deklareeri mulle, mis toetusi ja palju nad saavad. Ma tahaks ka hullult teada ausalt öeldes ja veidi sobrada naabrite rahakotis, aga no ei saa mitte. Hostinne, Sul on vist häid tutvusi?
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 22:53
Varbadliivas, kõige hullem on see, et see ullike räägib ise naabritele. Pole vaja kellelgi midagi päridagi. Ja veelkord, ei ole kade. No ei ole kade. Lihtsalt see madalus on hakanud vist minu vanuses üle ääre ajama ja sestap muutungi üliemotsionaalseks kohati. Asotsiaalist mees tellib talle eraldatud raha eest proste, samas läheb ema, kes üksi kaht last kasvatab mingit toetust küsima ja talle öeldakse, et raha ei ole. Kuna tal puudub seaduse silmis õigus tuge taotleda. Ja siis hõiskab keegi ihad, et loll on see kes raha vastu ei võta.
Aga las ta olla.😀 see vaidlus on kõigiti muutunud mõttetuks, sest need kes taipama peaksid, need ei taipa selles elus kindlasti mitte.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 23:04
Vähe haiglane ja väiklane ei ole ve. Mis see sinu asi on kes mida teeb kui ta sinu elu ei puuduta ja kriminaalselt ei häiri.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 23:07
Jälle ma ei saa vait olla🤭😃,kuid sellist asja kohe kindlasti ei öeldud kaht last kavatavale naisele,et raha ei saa,kuna raha ei ole.
Seadused ja toetused kehtivad ikkagi kõigile ühtemoodi,lihtsalt järelikult ta enda sissetulekud on kokku suuremad,kui toimetulekutoetust vajavatel inimestel.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 23:11
Kaht last kasvatavale naisele🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 23:29
Kas ma pean kõik peensusteni omad mõtted ja loo pointi kirja panema, või suudad siiski pisutki ridade vahelist teksti mõista?
Jutu point oli selles, et logardist mehel on võimalus saada raha, samas kui see raha võiks eetilistel kaalutlustel minna õigesse kanalisse.
Seadus on kahjuks jah seadus.
Aga muidugi kuulub iha saidil kindel poolehoid asotsiaalist mehele. Tema on sensuaalne ihaleja ja seksikas pealekauba. Ja mis kõige tähtsam Hostinne on ju kade.
Aga muidugi ei taibanud sa põhipointi.
Või pean jälle mõtte lahti kirjutama? Ehkki enam ei viitsi
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 23:44
Loeb moraali inimene kes lühikese ajaga 100 iha inimesega kohtunud....
˅ näita rohkem ˅