Foorum
2025-09-17 23:49
Hostinne,
Eestis ei toimeta ametnikud paraku jah selle järgi,et mis eetilisem oleks,vaid siiski seaduste järgi.
Ja kui nad leiavad,et see asotsiaalist mees peab saama rahalist toimetulekuabi,siis nii lihtsalt on.Ma saan aru,et sinu elu hoopis teistsugune ja siis teedki jube suure numbri sellest,kui see mees näiteks naisi tellib raha eest,kuid enamus probleemseid inimesi kasutabki saadud toetusi valesti ja kedagi see tegelikult ei koti,abi saavad nad nagunii edasi,kui seadus seda ette näeb.
Mustlased saavad sünnist surmani toimetulekutoetusi,paljudel neil majad,autod ning naised kulda üleni täis…ametnikud ju näevad mis elu nad tegelikult elavad,kuid näed ikkagi saavad rõõmsalt oma toetusi muudkui edasi..
Sellepärast mulle tundubki jabur,et loodad nii lihtsalt lahti saada mingist ebameeldivast naabrist.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 00:00
Mis seal vahet on kui mitme mehega ta kohtunud on? Moraaliga pole siin küll midagi pistmist.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 00:06
Slavetodomme,natukene ikka on pistmist,kuna vaevalt Hostinne enam kogukonna silmis nii heas nimekirjas edasi oleks,kui sada meest uksest sisse välja vooriksid…🤭
Kuna teatavasti kogukond jälgib sealkandis kõike…
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 07:15
Maksumaksja raha mittesihipärane kasutamine on kohe kindlasti asi, mis maksumaksjat mitte ainult ei või, vaid lausa peab huvitama. See on mingi nõukaaegne mõtlemine, et riigi raha varastamine või väljapetmine pole probleem. On küll. Toimetulekutoetus kindlasti pole mõeldud alkoholi või prostituutide ostmiseks.
Iseasi, et kui palju neid prostituute selle väikese summa eest saab. Kuus korra heal juhul.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 07:22
Hostinne
Kui see naine tahab vahetada seksi raha vastu, siis mis õigusega me seda ikkagi keelaksime? Jah, kindlasti on see nii mõnegi jaoks õõvastav, aga kahe täiskasvanu otsus oma magamistoas midagi teha ei kuulu riigi poolt piiramisele, kui see otsus on vabatahtlik ja tervemõistuslik.
Ma pooldan täielikult ihapõhist vastastikust seksuaalsuhet, aga kui keegi tahab raha eest seda teha, siis pole mul õigust tema valikut hukka mõista. Saan vaid paluda, et ta oma rahaküsimisi ja -pakkumisi teeb spetsiaalselt selleks loodud kohas, mitte ihalejate foorumis.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 07:30
Toimetulekupiiri kehtestamisel lähtutakse minimaalsetest tarbimiskuludest toidule, riietusele ja jalanõudele ning muudele kaupadele ja teenustele esmavajaduste rahuldamiseks.

Tundub,et Hostinne ja Robespierre elavad kuskil teisel planeedil…
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 08:12
robespierre,
hostinne postitustest jääb mulje, et nn asotsiaalist naabri juures pidevalt mingid naised käivad. Ju siis sagedamini kui kord kuus.
Siinkohal tekib küsimus, kas on kindlaks tehtud naiste isikud ja salakaameratega nende võimalik patune tegevus üles filmitud...ning põhiline mure, et kas ja kui palju täpselt meeskodanik oma külalistele kingitusi teeb😛
Võib-olla on külastajannadeks hoopis tema naissugulased, näiteks õed? Või on tegemist nii hinnatud sugutäkuga, et naised tema peale täitsa tasuta tormi jooksevad😛 (ja hostinne ei pääsenud löögile 😉)
Kas tuleks ainult mõnest iha kuulutusest lähtudes kõik toetused ära võtta?
No politseiriigi kehtestamine eeldaks siiski põhjalikumat uurimistööd kui vaid binokliga aknal piiluvate mutikeste sisisemine😁
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 08:49
Prostitutsioon kuulub vist poliitika ja usuliste veendumuste valdkonda, mile üle pole mõtet vaielda, kuna kedagi oma usus nii naljalt ümber ei veena. Oleme erinevaid teemasid käsitledes juba aru saanud, kes pooldab prostitutsiooni ja kes mitte. Olgugi, et see teema paratamatult prostitutsioonile viis, katsuks püsida teemas ja vältida vaidlusi, mis kuhugi ei vii.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 09:03
Tuleks korra teema algusesse tagasi. Minule meeldisid ja meeldivad tänaseni endast vanemad naised. Vanus on juba seal maal, et küllap tuleb varsti piir ette, 80a ma ei suuda voodisse ronida. Aga see selleks.
Mina olen siinsest keskkonnast leidnud mitmeid vanemaid daame, kes on osutunud väga maiaks. Mõned neist on olnud valmis igasugu trikke tegema mida peale vaadates ei oskaks arvatagi. Aga nagu targad inimesed on öelnud - ära hinda raamatut kaante järgi.
Minu soovitus on viisakas lähenemine. Ära hakka kohe esimeses kirjas ja esimesel kohtumisel keppi lunima. Käi korra paar väljas, lilleõis aitab palju kaasa ja kui omavaheline klapp tekib, siis leiadki ennast varsti sängist.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 09:11
Haiglane tegevus kontrollida teise inimese suguelu, tuletab nii rahu99 käitumislaadi .
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 09:49
genitarius, teema keeras ära peale seda kui sa mainisid nagu saaks ihast seksi ainult raha eest. enne seda polnud raha vist üldse mainitudki.
eks igaüks teeb järeldusi oma kogemuste põhjal. face1975 soovitused täitsa asjalikud ja temal pole ilmselgelt põhjust ka kibestunud olla

kiisuke,
see suguelu kontrollimise vajadus tuletab meelde ka jutte eelmise sajandi küüditamistest....
kui naabri nägu ei meeldinud või tundus, et tal läheb liiga hästi, tehti kaebus ''organitele''....ning sellest piisas, et naabrimees liistule tõmmati ja järgmisel hommikul ära külmale maale saadeti. tundub, et represseerijatel on järelkasv täitsa olemas..
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 12:23
Ootuspäraselt tekitas minu postitus täpselt sellise reaktsiooni, nagu me ( juhendatav ja mina) ootasine.
Täpsustan, aga täht tähe haaval lahti ei kirjuta. Kes taipab see taipab ja nii lihtsalt on.
Suurt pahameelt tekitas asjaolu, et inimese eraellu on tungitud. Tõenäoliselt on ihas inimesi, kes elavad sotsiaaltoetustest ja nad tundsid end puudutatuna. Nii öelda samastumine. Veel kummalisem on lugeda kogukonnale etteheitmist eraelu puudumises, samas kui veedetakse päevi, nädalaid, kuid, aastaid ihas. Eraelu on iha? Fine
Ja et see 100 meest lõpliku rahu saaks, siis need mehed osalesid vabatahtlikult valimis, et neid küsitleda.
Ja veel, minu vanaema vanemad küüditati Siberisse, sest nad olid mõisnikud.
Ja veel, kui seksikad ihalejad järgmine kord Hispaanissse lähevad, siis võtke aluspüksid ka jalast laste ees avalikus rannas. Ilmselt see on ka igati ok. Vabameelsus ruulib.

Ja veel btw iha loevad tõepoolest ka lapseohtu noored. Mida te selles osas ette võtate? Mulle tõepoolest eraldatakse ilma raha maksmata.
Seadus ei luba, aga ikka tehakse.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 12:31
Ehk tahab hostinnegi logardist mehe meepotile ligi pääseda, aga logard on talle ära öelnud ja nüüd siis kulutatakse kibestununa klaviatuuri 😂
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 12:52
Sotsiaaltoetustega pannakse geelküüsi , ripsmeid ja korralikke soenguid, nii näen tööl oma kliente.Kas pean vallavalitsusse kaebama minema ?
Kes kus tagumiku paljaks võtab on igaühe oma asi, kompleksides vaevlejatel pole vaja passida , astu edasi.
Iha leht on täiskasvanute tutvumisportaal, sõna seksikas annab aimu lastel pole siia asja.
Kui alaealised siia kogunevad siis on nad vägagi teadlikud mis siin on ja miks siia tulevad.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 13:02
Vanemad daamid valmistage noorele mehele seda rõõmu siia
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 13:18
ikka suudetakse veel vanurit üllatada - kui hasartelt ja ühisrindega litsid kaitsevad litsindust ja petiseid ja
poliitikute kombel, õilsate sõnadega
ja kui argumendid otsas, teg neid polegi, siis nätsutatakse visatud konti, ennast-unustava lihtsameelsusega,100 jne
pole mul kunagi litside, pedede jne vastu midagi olnud, loodusseadsute üle pole mõtet targutada,
aga kui "need" loodus-seadused tänavale, ka sotsiaalmeediasse laamendama tulevad, see on jabur küll
ja see kadedus, ka ei üllata, või parm on meepott
...seksi ainult raha eest. enne seda polnud raha vist üldse mainitudki – kas ise ka usud?? või poleeritud aju striptiis,
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 14:02
jääb tõesti selline mulje, dvdkatja
kuna hostinne foorumis korduvalt kurtnud, kuidas mingid asotsiaalid teda rannas kommenteerisid ''ei ole tissi ega tussi'' vms, siis eks see kibedus hinge tekkis....ka naabrimehe suhtes, kes parketikõlbuliku tädi ukse taga ilmselt serenaade laulmas ei käi

kuna paljud ägedad reaalsed tutvused ja suhted on ihast alguse saanud...jah siitsamast ''madalalt'' saidilt, hostinne ...
siis loomulikult võib mõne jaoks see sait olla osa eraelust. mis ei tähenda, et ülejäänud aeg veedetaks kurvas üksinduses või rahuldamatuna aknal pikksilmaga naabreid passides.
ja miks kogu aeg täiskasvanute saidil see nn laste argument sisse tuuakse. alaealiste tegemiste eest vastutavad nende vanemad, mitte võõrad inimesed.
kui Pärnu naisteranda mõni ema koos alaealiste lastega tuleb, kas ülejäänud naised peaksid siis tormama aluspükse jalga tirima? et äkki mõni laps saab eluaegse trauma, kuna keegi apostel hostinne nõnda ennustas

peeter,
proovi rahulikult lugeda postitusi teema alguses. mitte sõnagagi polnud juttu ei rahast ega prostitutsioonist.
kuni Genitarius lendas kohale väitega, et siit saavat vaid raha eest seksi.
----------------------------------------------------------------------
Genitarius
2025-09-16 22:00
Ihast saad vaid raha eest oma sugutungile leevendust
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 14:44
Hostinne:
Suurt pahameelt tekitas asjaolu, et inimese eraellu on tungitud. Tõenäoliselt on ihas inimesi, kes elavad sotsiaaltoetustest ja nad tundsid end puudutatuna. Nii öelda samastumine.

Ma ei tea kuidas teistega lood on,kuid ise küll mingite sotsiaaltoetuste peal ei ela🤔,kuid see ei tähenda,et kott peas elan ja ,et ei tea,kuid paljud meie väikeses Eestis elavad😉
Lihtsalt ole rikkas v vaene,siis inimese intiimelu ja kellega ta seda viljeleb v mitte,ei peaks puutuma absoluutselt kõrvalistele isikutele.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 14:52
Karolina7777
Mis teisest planeedist käib jutt? Inimesi, kes tegelikult toetusi ei vaja ja neid ikka saavad ning täiesti teistel eesmärkidel kasutavad, on mitmeid. Ma väitsin, et maksumaksja raha on maksumaksja asi ja ma tahaksin kuulda argumenti, mis selle vaidlustab. Väita, et iga riigilt väljapetetud raha on petja isiklik raha ning ei kuulu teiste arvustada, on kuritegevuse õigustamine. Pettus on pettus ja vaeste tagant varastamine on veel eriti vastik tegu.

Ja petturi paljastamine ei ole politseiriik. Mingi kummaline nõukaaegne mõtlemine ikka!

Sellega ma muidugi olen nõus, et pettustega tegeleb politsei, mitte naabrid.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 15:19
Robespierre,
Kus kohas sa muidu näed mingisugust pettust selle mehe puhul?
Ta läheb taotleb toimetulekutoetust nii nagu iga teine ja tal on selleks seaduslik õigus.
Ma saaks aru,kui see mees käib kuskil mustalt tööl ja siis taotleb samaaegselt ka riigilt raha,siis on see jah pettus.
Antud juhul on aga mehe enda otsustada,et kas ta ostab koju süüa,selga riideid v siis kulutab selle lõbustuste peale ning see pole kuidagimoodi tema poolt kriminaalne v karistust väärt kuritegu.
Mitte ühtegi ametnikku ei huvita mismoodi keegi kulutab talle ettenähtud toimetulekutoetust,võiks ükskord juba aru saada…
Mul endal hea tuttav töötab just selle sama ameti peal,et määrab toimetulekutoetusi ja sellepärast mulle raske vaadata pealt seda soga,mida siin osad ajavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 15:22
Toimetulekutoetusi ei jagata nägude järgi,vaid inimese pangaväljavõtete ning sissetulekute järgi.
Nii,et millest see jutt nagu see inimene ei vaja toetust.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 15:41
Hostinne:
KOV eraldab talle toetusi, sest tal on tervise tõttu võimalus taotleda ka muid toetusi.

Nagu ma aru saan,siis sel mehel on ka mingisugused terviseprobleemid.
Kui arstid on talle pannud mingid diagnoosid ja tal õigus ka mingiteks lisatoetusteks,siis seda enam ma ei saa aru,et mismoodi on tegemist pettusega.
Ta ju ei valeta,et on haige,kuid tegelikult seda pole.
Aga noh,osadele siin vist ei mahu pähe,et ka haiged vajavad naiste lähedust aegajalt ja sellest ka kogu trall siin teemas,mis mitte ei taha vaibuda.😃
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 15:43
Eks eliitrajooni kogukonnal ei jää muud üle, kui KOV'i sisse marssida, käega vastu rinda taguda ja kõik justkui ühest suust hüüda:"Meie tahame õiglust, meie ei taha, et logard sotsiaaltoetuste eest aktiivset suguelu elab!"
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 17:03
kui peetakse normaalseks võõraste inimeste suguelu jälgimist/jälitamist ning kuulujuttude põhjal riiklike toetuste äravõtmist või määramist, misasi see on siis kui mitte politseiriik?
meie siin ei tea, kas hostinne asotsiaal on rikas varas ja kriminaal või vaene ja haige. tglt ei tea sedagi, kas ta üldse olemas on. või mõeldi välja ''uurimistöö'' huvides
aga jah...oma meelest ''eliiti'' kuulujaid ajab ilmselgelt närvi, et (sugu)elust võivad rõõmu tunda ka mitte-parketikõlbulikud tegelased. mis on päris naljakas iseenesest
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 17:19
Mina jah süüdi - tõmbasin sae käima. Puudutasin iha valupunkte ja asi läks käest ära
Meenutab Harlem Shake'i, kus algul on kõik normaalne, kuni ilmun mina ja kõik lendab peapeale
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 17:31
Kov-i makstav toimetulekutoetus on nii pisike, et selle eest küll prostituuti ei telli. Samaskui mees on kaotanud töövõime tööandja süül juhtunud tööõnetuse või kutsehaiguse tõttu, võib hüvitus ulatuda tunduvalt keskmisest vanaduspensionist kõrgemale ja loomulikult tekitab see naabrivalve mutikestes kadedust. Paraku on see seadusega ette nähtud ja naabrite kaebamise peale pole võimalik seda ära võtta. Saaja otsustab ise, kuidas seda kasutab.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 17:41
Näen, et Tauri on alla andnud.
Teistele sarnase huviga olevatele meestele julgeks öelda, et nii noored, kui küpsed naised, võivad olla erinevad. Mõlema vanuserühma hulgas leidub neid, kel on empaatiavõime ja ka neid, kel see puudub. Mõlema vanuserühma hulgas on naisi, kellel on huumorimeel ja ka neid, kel see puudub. Minu elukogemus näitab, et edu saavutavad mõlemas need mehed, kes oskavad suhelda, flirtida, märgata detaile ja anda nende kohta head tagasisidet. Flirtimise oskus on see, mis tagab edu.
Mulle meenub üks kohtumine endast 15a noorema mehega. Ta oli nii järjekindel suhtluses ja nii küpsete hoiakutega, et mõtlesin, mis siis ikka, saame kokku ja vaatame. Kui kohtudes ootas mind ees oma vanusest veel nooremana näiv noorhärra, siis ma puhkesin lihtsalt naerma. Tema selle peale ütles, et sellepärast talle meeldivadki vanemad naised, et nad mitte ei ütle pahasti, vaid pigem naeravad. Kusjuures see ei takistanud teda hiljem jalutades mul käest kinni võtmist. Temas oli südikust, mida ma sel hetkel ei osanud vääriliselt hinnata, aga tagantjärele mõeldes oli see vahva kogemus siiski. Kui ei proovi, siis ei tea
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 18:27
Tauri konto eksisteeris kõigest 4 päeva.
Tundub,et tegemist oli eriti kannatamatu noormehega,et kui kohe ei saa,siis polegi vaja ka😁.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 18:32
Või siis sattus ta jälitusmaania all oleva hostinne otsa kes kukkus moraali lugema.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 19:12
Ilmselt sai noormees aru, et alustas valede sõnadega ning pidas kõige mõistlikumaks tulla uue konto ja uue strateegiaga.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 19:54
Igal mündil on kaks külge. Oma elukohas näen, kuidas kohalikud, elujõus terved ja tugevad mehed saavad nii sotsiaaltoetusi kui ka toidupakke, nende ainsateks haigusteks on aga laiskus ja joomarlus. Toidupakid viiakse kohaliku salaviinamüüja kätte, kes siis nende eest tasuta viina annab. Tihti istutakse kambaga bussipeatuses ja nurutakse möödujatelt sente, kuigi toetused on alles paar päeva tagasi kätte saadud. Mina pean kaasasündinud ravimatu kopsu- ja südamerikkega iga paari aasta tagant kõikvõimalike arstide käe alt läbi käima ja oma haigust tõestama, samas kui kohalikud joodikud käiva korra-kaks psühhiaatril ja ongi pension aastateks kindlustatud. Siinkohal on süsteemis tõesti midagi väga mäda...
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 20:59
tasuliste leil ei vaibu, see räägib ilmekamalt, kui ….
cap võttis vaevaks jälle mind personaalselt meeles pidada
et Genitarius süüdi, et siit saavat vaid raha eest seksi
kuni Genitarius lendas kohale väitega, et siit saavat vaid raha eest seksi.
ju sa ei loe naiste üllistusi, palun, esimene ettejuhtuv
nagu saidi avasin, palun
26a tapa-kohilast
Pole mõtet raha pakkuda. 99% meestest on juhmid ja ei ole veel aru saanud kingituse ideest. Kingitus tehakse altruistlikul eesmärgil mitte vastutasu saamiseks. Kerjuseid ja ärakasutajaid ei vaata.
Siit leiad mulle kindlasti midagi sobivat: https://www.kingitustesaar.ee/et/85-kinkekaardid
Soovitud vanus... - 90
Tutvumise eesmärkseks, grupiseks, kooselu, üheöösuhe, eksperiment, sõprus, ajaviide
sobivad kõik, pea-asi, et KINK on õige

katja, kas poed tasuliste ees, et ehk saab odavamalt
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 22:24
Peeter, Dragunov, Slave, Robespierre- te olete tõelised mehed.
Sööstate kohe õrna, habrast Hostinne' i kaitsma.
Aitäh 💋
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 22:25
Genitarius- Sina oled ka muidugi äge 😀😀😀
Ole sama äge edasi 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 22:48
Kahtlen, kas keegi vajab nüüd ühes tillukeses veebiportaalis kaitset, siinkohal on eelnev treening abiks.

...aga kui nüüd süübida nendesse kohalikesse napsutajatesse, siis nii mõnedki nendest abistavad mind kodustes tegemistes üsna sageli (seda muidugi tasu eest), kes niidab muru, kes veab käruga küttepuud kuuri jne. Tegelikult pole nad sugugi halvad inimesed, paljud on lihtsalt hetkeliste asjaolude ohvrid. Ennekõike peab teadma iga inimese lugu, ja see on meil kõigil olemas. Nagu ütlesin juba ennist, siis on igal mündil kaks külge.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 23:04
Hostinne:
Oleme kogukonnaga jälginud, kuidas ta siin ihas kuulutab ja näeme, kuidas noorepoolsed naised, kellega tal puudub seos aeg- ajalt uksest sisse lipsavad.

Ma jään ka endiselt oma arvamuse juurde,et sellise tegevuse eest peaks hoopiski teie kogukonda liistule tõmbama.
Selline jälitustegevus on minuarust Eestis palju rohkem karistatav.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 23:11
Aga mina jään ka omale seisukohale kindlaks, et mõnikord on hädavajalik tulla " appi," ka täiskasvanud inimesele ja kaitsta teda tema enda rumaluse eest.
Rumalus ei ole midagi, mis on lõplikult kaasasündinud ja paratamatus. Mitte midagi ei juhtu kui panna täiskasvanud inimene mõtlema. Kogu ühiskond ühel hetkel võidab sellest.
Muuseas uus seadus näeb ette, et koolis peab tänane noor käima 18.eluaastani. Tark, haritud, arukas, töökas ema ja isa on igale lapsele õnnistuseks.
Siin saidil pole seda teemat mõtet avadagi.😅
Siiit kasvab ilmselt uus pisikeste seksitöötajate põlvkond.
Nagu ema nõnda tütar. Ma loodan, et te oma tööd taevani kiidate lastele ja lastelastele. Võibolla saavad nad olla isegi töövarjuks teile.

Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 23:28
Ükskõik Hostinne, kui palju Sa oma parketikõlbulikust ka ei kiida, päeva lõpuks käime me kõik samadest ustest sisse-välja. Targad, haritud, arukad, töökad emad ja isad, kes on igale lapsele õnnistuseks, seksivad täpselt samamoodi, kui too Sinu naaber. Ok, no natuke stiilsemalt tõenäoliselt. Liikluses olen märganud, et Tesla roolis sõitev koorekiht nokib oma nina sama isukalt, kui tasuta linnatranspordi kasutaja. See Sinu naaber on osa ühiskonnas, meeldib see Sulle või mitte. Sinu võimuses ei ole teda muuta, meeldib see Sulle või mitte. Vabas ühiskonnas on igaühel üks isik, kelle eest ta vastutust kannab ja see on ta ise.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 23:33
Hostinne on nii rahulik vähemalt püüab olla.
Paraku on kõige mõttetum asi, kaitsta kedagi tema enda rumaluse eest. Palju targem on kaitsta tema rumaluse eest iseennast.
Ega need naabrivalve vanatädid piirdu ainult mingi asotsiaali suguelu jälgimisega. Võib olla nad just praegu arvutavad, kui mitme erineva mehega proua Hostinne on kohtamas käinud ja äkki peaks sellest kuhugi teatama.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 23:35
Hostinne,antud juhul sa sekkud võõra inimese eraellu ja sa pole vist midagi kuulnud eraelu puutumatusest,mille alla käib ka tema seksuaalelu ja see tegevus mida sa viljeled,on ebaseaduslik.

Mina pole ihas seksitöötaja ja asi pole mingis seksitöötajate kaitsmises,vaid Eesti Vabariigis võiksid teatud inimesed aru saada,et Nõuka aeg on tõesti ammu läbi ja pole enam need ajad,kus naaber teab omastarust rohkem su asjadest,kui sa ise.
Ma äärmisel juhul saaks aru,kui sa ise salaja oma hobiks hoiad naabrimehel ihas silma peal🤭,aga et kogu kogukonnaga isegi ihas seda teete,siis oi kuidas lõhnab kohtu järele kogu lugu…
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 23:45
Ma saaks aru kui mees petab siin teistelt meestelt raha välja siis tõmbad ta liistule aga ,et ta nn pakub naistele kelle asi see peaks olema. Mehel võibolla mitmes portaalis kontod.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 23:50
Jfjm sa oled vaimukas 😀😀😀
Ma neid lahkeid härrasid, kes uurimuses osalesid koduväravast sisse ei lasknud. Ikka kenasti kohvikus, restoranis vestlesime ihast ja prostitutsioonist. Küsimustiku täitsid ka.
Ma ei saanud ju noort tudengitüdrukut seda tegema lasta 😉
Iha saidi esiprosti tiitli elan üle ( kes veel seda lugu mäletab 😀) aga tööl ja oma kodutänavas ma seda häbi üle ei elaks.
😀
˅ näita rohkem ˅
2025-09-18 23:51
Kiisuke,ega seda tegelikult keegi ei tea,kas ta kohtub naistega raha eest v mitte ja see pole kogu loo juures tegelikult absoluutselt oluline ka,kuna see on selle mehe ja nende naiste omavaheline asi ja selle mehe eraelu,mis ei peaks Hostinnet üldsegi puudutama.
Aga no tee sa seda selgeks ,ühele kõrgelt haritud naisterahvale.🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 00:06
Hostinne, see oli vaid näide.
Fakt on see, et kui keegi jagab sulle kahtlase väärtusega infot kellegi kolmanda kohta, siis järgmisele võib ta jagada samasugust infot juba sinu kohta.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 01:03
Igati nõus sellega, et täisealiseid inimesi tuleks nende endi totruste eest kaitsta, ent siinkohal on taaskord takistused ees...kui paljud inimesed oleksid nõus oma eksimusi tunnistama ja võtma kuulda arukamate nõu? Alati on ju süüdi kõik teised peale iseenda. Toon siinkohal esile nt. rahatarkuse, mida võiks õpetada juba põhikoolis ja mis ei paneks noori inimesi seetõttu võtma tulevikus nt. SMS- ega tarbimislaene, mis paljudel kiirelt jalad alt tõmbab ning võib pikkadeks aastateks laenuorjusesse viia. Arusaadav, kui midagi hädavajalikku on tarvis kiirelt soetada, ent tean ka selliseid lugusid, kus vajati uut paari uhkeid tosse ning kui oli vaja tasuda eelmist laenu, siis võeti selle maksmiseks omakorda uus laen järgmisest kohast, ent see tekitabki lumepalliefekti ja kaose.
See võib olla vaid üks sadadest nõuannetest, ent kuna igaüks ju teab, kui "tark" ta täpselt on, siis seetõttu lendavad ju kõik soovitused koheselt aknast välja. Kas mitte siinne foorum pole mitte üks parimatest näidetest? Tolakesed halavad päevast-päeva, kuidas neid aina petetakse ja ettemakse nõutakse, ent kui paljud nendest tegelikult ka mingisugust asjalikku nõu kuulda võtavad ja varasematest kogemustest/eksimustest õpivad?
Kui inimene on oma vaimult juba madal ja juhm, siis ta ei olegi suuteline midagi juurde õppima, ta tammub aina seda üht ja sama rada edasi ning loodab, et ehk miski tema elus muutub tänu mingisugusele välisele sekkumisele, (nt. müstiline lotovõit) ja et ta ise ei pea oma heaolusse vähimatki panustama, loodame vaid teistele. Näljasele ära anna kala, vaid õng, ja kui püüda ei oska, siis...
Taolised tegelased suudavadki vaid järgida oma ühtesid ja samu tegevusmustreid, ja seetõttu ongi kogu edasine selgitustöö totaalne ajaraisk. Loota võib vaid tulevastele põlvedele, kes on ehk oma eelkäijatelt pisutki midagigi õppinud...seda muidugi juhul, kui õnge on kasutama õpitud.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 06:51
Jfjm minu teod ei ole valgustkartvad, minul pole midagi varjata.
Minu poolest teavitagu või maksuametit.😀
Mulle isiklikult väga sobib naabrivalve. Näevad ja kuulevad, mis ümberringi toimub. Naabrivalve on igati tervitatav nähtus.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 08:12
Hostinne, kui valgustkartvaid tegusid ei ole, siis mõeldakse need välja!
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 08:30
Jfjm selleks pole mingit vajadust. See tähendab psüühikahaiget, aga selliseid olen kohanud küll ainult siin 😀tavaelus on inimesed väga normaalsed, see et nüüd mõni parm liistule tõmmata, see lugu ei vääri tegelikult küünlaid isegi mitte siin. Ma ei saa ise ka siiani aru, miks osad ülikriiskavateks hüaanideks muutusid, justkui oleks pihta saanud.
Kui maailm meie ümber ausamaks muutub, võidame lõpuks kõik. Intelligentsem seltskond teab kindlasti liblikaefekti.
Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 09:11
Võiks siis juba pealt vaadata ka perevägivalda. See ju teiste pereellu sekkumine. Tubli Hostinne!
Täna ilus vihmane ilm, saab ilusa valgusega pilte. Kõik pildistama!
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 09:12
Dragunov rahatarkuse ringis käivad täna juba lasteaialapsed. Kooli matemaatika ainekavas on kindlasti protsentarvutuse teema juures käsitlusel ka sms laen.
Aga alati on neid, kes õpetajaid/ vanemaid ei kuula ja endit kõige targemaks peavad...kuni saabub esimene valus õppetund.Muuseas kui teile pisut ihanalju rääkida, siis eile suhtlesin mehega, kes rääkis et ihas on naisel ankeedis, et talle meeldib klassikaline muusika. Härra hakkab siis küsima teoseid ja autoreid, rääkimata Pärdi loomingust. 0 teadmisi😀
Aga põhikoolis käsitletakse muusikatunnis ka klassikalist muusikat.
Valetamine, ennast paremaks tegemine ihas. Tekib küsimus, et
miks?
˅ näita rohkem ˅