Foorum
2025-09-19 10:42
Dragu,
süsteemis on kindlasti palju nõrku kohti. aga inimeste nende endi rumaluse eest kaitsmine, mis sisaldaks ka suguelu jälgimist ja reguleerimist, ületab juba mu jaoks teatud piiri.
tegelikult pea igas teemas jõutakse lõpuks intiimteenuste võrdlemise/samastamiseni kriminaalkuritegude, perevägivallaga jms.
vabameelsete inimeste sait?
hostinne nimetas Karolinat lapsikuks.....aga ma ei suudaks samuti elada kogukonnas, kus akendel luuravad mutikesed oma missiooniks võtnud mitte ainult naabrite külaliste üle arvepidamise vaid isegi netikuulutuste jälgimise.
mu meelest see on veidi haiglane juba.
õnneks mu naabritel on piisavalt tegemist oma pere ja eraeluga. keegi kuskil pikksilmaga ei passi ja läbisaamine kõigiga väga hea. ning õnneks ka piirkond nii turvaline, et ainsaks pahateoks mitme aasta jooksul on olnud lillepeenrasse visatud tühi õllepurk.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 10:58
Hostinne:
Mulle isiklikult väga sobib naabrivalve. Näevad ja kuulevad, mis ümberringi toimub. Naabrivalve on igati tervitatav nähtus.

Naabrivalve,mis sisaldab naabrite jälgimisi ja nende tegemisi iha saidil,pole normaalne naabrivalve.
Samuti pole normaalne,et kui mingi naaber pole kõrgemast klassist,siis parem sööme ta välja,mitte ei aita kogukonnaga sisse sulanduda.
Naaber pole ei vägivaldne ega ohtlik,aga mõnuga sööme ta välja!
Kohutavad on sellised külmad ja kalgid inimesed minu silmis…
Ma ise olen ülesse kasvanud rajoonis,kus leidus igasuguseid ja selle tulemuseks on see,et ma pole mingi lumehelbekene ja võimeline mõistma ning aitama ka selliseid inimesi,kes pole eliidist.
Mitte,et kui ta pole selline nagu mina,siis fuhhh…
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 11:11
Mul 1 sõbrake on seda va vanainimesteasja teinud ...
- endast 2x vanema
- endast 2x noorema
- endast 2x peenema (kaalu poolest)
- endast 2x paksema (kaalu poolest)
naesteraffaga.

Tehke järgi
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 11:29
Karolina,
absoluutselt nõus. naabrivalve eesmärk peakski olema kuritegevuse ärahoidmine, aga mitte naabrite eraelus luuramine ja urgitsemine.
aga no kuna siin mõni oma ''parketikõlbulikkust'' iga hetk rõhutav on isegi erootilise massaaži üle diskuteerides jõudnud võrdlusteni palgamõrvaritega, siis no millest me üldse räägime...
tundub, et osade puritaanide arust võrdubki igasugune intiimteenuste tarbimine räige kriminaalkuriteoga.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 12:02
Olen kindel , ihas ei ole prostituute. On naisi kes hetkeliselt mingi aeg kas kogemuste põnevusest või olude sunnil seksivad raha eest kuid nad kaovad kiiresti. Olen ka kindel ,et üks mees 2 × seda naist ei saa juhul kui saabki siis langevad teised mehed juba välja.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 15:15
See vestlus siin läheb veidraks juba.

Kui inimene olude sunnil paar aastat korstnapühkijana töötab, siis on ta korstnapühkija, mitte rasket perioodi ületav akadeemik. Samamoodi on raha eest seksiv naine prostituut.
Jah, kingisoov sekskohtumise eeldusena on prostitutsioon.

Selles jälgimisküsimuses on mõlemal õigus. Tõesti, kellegi järel luuramine, et tema seksuaalelust rohkem teada saada, on amoraalne ja vale. Samas jutt käis algul inimesest, kes teadaolevalt elab toetustest ning kelle kulutused kohalikele kahtlaselt suured tunduvad. Võimalik, et sellel on lihtne selgitus, aga vale on väita, et maksumaksjat ei peaks huvitama, kuhu ta raha kulub. Tuleb meelde kunagine Kunstiakadeemia rektor, kes bordellis oma asutuse krediitkaardiga maksis. Või värskelt on meedias Kalle Grünthal, kes armukese kuluhüvitiste eest spaasse viis.
Jah, maksumaksjat huvitab ja peabki huvitama.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 15:57
Robespierre,

Naabrivalvel on siiski hoopis teine tähendus ja eesmärk ning sel pole vähimatki pistmist mingi enda naabri seksuaalelu ,ega selle jälgimisega.
Kuna ma sõnadega seda selgeks pole suutnud siin teha haritud inimestele,siis jagan linki,et mis on naabrivalve ja mis on naabrivalve ülesanded.

https://uhisnadal.ee/naabrivalve-mis-see-on-ja-kuidas-see-toimib/
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 16:20
Samuti pole ma suutnud selgeks teha,et on iga abivajaja enda asi,et kuhu ja mismoodi ta kulutab talle ettenähtud toimetulekutoetust,kuna see kõik on seadusega lubatud.
Asutuse krediitkaardiga kuskil bordellis tasumine on aga hoopis teine teema v siis kuluhüvitiste eest spaades käimised.
Aga see on ammu teada tuntud tõde,et paljud ametnikud ise kõige suuremad pätid ja vargad on😎ja selle vastu pole mul vähimatki,kui neid liistule tõmmatakse😃.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 17:07
Mina kui maksumaksja, kes ma iga kuu riigile oma sissetulekust üsna korraliku summa annan, ei ole nõus, et riigilt või mu omavalitsuselt (Tallinna linn) toetusi saav inimene selle alkoholi, narkootikumide, prostituutide vms peale kulutab. Kui Sa tahad sellisteks asjadeks oma raha anda, Karolina, siis võid seda lahkelt teha. Toetused on mõeldud aga hädasolija abistamiseks toidu, eluaseme, riiete jms.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 17:45
Mulle meeldib ka klassikaline muusika, aga Pärdi teostest küll midagi ei arva, mistõttu ei ole pidanud vajalikuks ka tema loominguga end kurssi viia. Tõeline klassika jääb barokiajastusse.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 17:47
Huvitav üldse ,et tal litsid ise kohale tulevad, ihas ju naised ikka tõmbavad mehi ,et omal kulutusi poleks.no üle 190 e ta ilmselt toetust ei saa kui üksik inimene. Selle summa eest käiks kuus korra vaid üks naine , lugedes foorumis kurtmisi naiste kohtumiste
summadest.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 17:53
Toimetulekutoetus on riigi abi puuduses inimestele, mida maksab kohalik omavalitsus. Toimetulekupiiri kehtestamisel lähtutakse minimaalsetest kuludest toidule, riietusele ja jalanõudele ning muudele kaupadele ja teenustele esmavajaduste rahuldamiseks.

Robespierre,
Miks sa jätsid välja lause teise poole,milleks on MUUDELE KAUPADELE JA TEENUSTE ESMAVAJADUSTE RAHULDAMISEKS.

Kui sa ise pole piisavalt nö seda teist Eestist oma silmaga näinud ja ei oma kokkupuuteid,siis võiksid vähemalt vaadata vahepeal selliseid saateid nagu Märgatud Eestis v Kuuuurija..,kuna meeldib see sulle v mitte,siis enamus toetuste saajaid kulutavad seda eelisjärjekorras suitsu ja viina peale,mitte nii väga söögi v ammugi riiete ostmise peale.
Ja mitte ükski omavalitsus neid sellepärast toetustest ilma ei jäta.
Nii,et paraku kedagi ei huvi,kas sina Robespierre oled sellega nõus v mitte…
Ma ise ei suitseta ja alkoholi tarbin minimaalselt,kuid ma annan erinevalt sinust endale aru,et maksumaksjate võimuses pole neid asju paraku muuta.
Samuti ka mitte seda,kui keegi neist poetab miskit kodukülastuse eest mõne naise taskusse.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 18:11
Ja ma olen ennem sada korda selle poolt,et see mees raha eest endale kedagi külla kutsub ning saab oma vajadused rahuldatud kui,et hakkaks mõnda naist kuskil poolvägisi v vägisi võtma,eneserahuldamise huvides.
Teatavasti osad mehed võivad ju täiesti ära loomastuda,kui ei saa naist.
Mina,kui naisterahvas,mõtlen igatahes sedasi.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 18:47
Siin toodi sisse võrdlus Grünthaliga. Riigikogu liikme kuluhüvitis pole palgalisa, see on riigi raha, mida riigikogu liige tohib kasutada ainult tööga seotud kulutuste eest maksmiseks. Neid kulutusi tuleb aruandluses põhjendada ja kviitungiga tõestada. Toidupoes perele süüa ostes seda kaarti kasutada ei tohi. Ka siis mitte, kui unustasid enda kaardid koju ja sularaha pole.
Toimetuleku toetus on aga saaja isiklik raha.
See pole nii hull, kui mees kepib prosti selle asemel, et endale uued püksid osta. Palju hullemad on need emmed, kes lastetoetuse alkoholi investeerivad. Mees kepib enda raha eest, aga emme joob lapse rahad maha.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 19:12
enamus nn teisele Eestile eraldatud toetustest tõenäoliselt alkoholi ja sigarettide peale kulubki. ning seda kontrollida või ära keelata oleks suht raske.
hostinne naabrivalve mutikestel oleks ilmselt suht suva kui asotsiaalist naaber tervist kahjustavaid tegevusi harrastaks, libistaks rahulikult õlut toetusraha eest ja tõmbaks paki suitsu päevas.
aga kuna tekkinud kuri kahtlus, et naabrimehel aktiivsem suguelu kui akendel passivatel tädidel, ollakse püha viha täis

robespierre,
loomulikult pole normaalne kui toetusrahaga tehakse miskit kriminaalset, nt narkootikume ostetakse.
aga antud loo puhul üritatakse võrdsustada intiimteenuse tarbimist kriminaalkuriteoga......mille paljastamiseks võiks lausa ebaseaduslikku jälitustegevust kasutada, nt netiportaalides
oletame, et sul on selline naaber ja su hinge kriibib, et mingi toetustel hingitsev kehvik ka omal viisil elu naudib.
ja otsustad instantsidele kaebuse esitada.
siinkohal tekib küsimus, et kuidas üldse tõestad, et naabrit külastavad naised on prostituudid? ning kas ja mitu vahekorda on sooritatud ja millise raha eest? vaevalt et keegi intiimteenuse eest pangaülekandega tasub, selgituseks nt blowjob
võimalik, et käiakse lihtsalt niisama külas inimesel. või seksitakse ohjeldamatult, aga ilma kingituste ja tasudeta.
kas ka sel juhul keelaksid naabril suguelu ära?
asitõendite hankimiseks jääks naabrivalve binoklitest ilmselt väheks. abiks oleks salakaamerad. või ehk hoopis kiip kõigile naha alla paigutada? et ükski patune liigutus süsteemi poolt registreerimata ei jääks.
oled ikka kindel, et tahaksid sellises maailmas elada?
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 19:46
Jfjm,paljud emmed tegelevad lasterahade eest enese tuunimisega samuti…kunstküüned,ripsmed,juuksed…
Ebaõiglust on palju,kuid igale poole meie käed paraku ei ulatu ja isegi kui kaevata selliste peale,kes valesti lasterahasid kasutavad,siis ega keegi nendel samuti kahjuks toetusi ära ei võta.
See lihtsalt ongi iga toetuse saaja enda südametunnistusel,et kas kasutab seda laste huve ja heaolu arvestades v mitte.
Kuid nõustun Jfjmi arvamusega,et see on kordades hullem,kui see,et mis mees oma saadud rahaga teeb.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 20:00
Äkki naised käivadki vaid koristamas ja süüa tegemas.ahhh kus on tõestatud ,et seksivad. Hostinne vaatas aknast ve.? Ihas on palju medtöötajaid võis omale abilisi leida küll.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 20:20
Nagu ikka on mündil kaks tahku. Ka mina maksumaksjana ei soovi oma taskust kinni maksta asotsiaalse parmu seksilõbu, olgu see teie pärast seaduslik või mitte.
Tänu nendele mutikestele ja tädidele, kelle üle amoraalsed ihanaised nalja heidavad, sai selle töllami ema lõpuks hooldekodusse. See on pikk ja õõvastav lugu. Vähe sellest, et see parm sai ema pensioni kätte ja elas vana ema majas nagu kuninga kass, mida ta päevagi ei hooldanud, elas ta vana ema tagumises toas ja esimeses toas keppis “teie lemmik” proste. Jah, raha ei haise.
Nüüd istub ta ihas ja taob loomulikult teie tissidele ja tussidele 10 punkti, milline õnn!! vabameelsetele seksikatele ja kuulutab, kuidas ta soovib ilusalt tüdrukult massaaži. Ja veel karjub see parm ilusatele tüdrukutele kohalikus toidupoes p…tsi kui ilus naine. Nii mõnigi siit erutuks ilmselt suurest õnnest, aga need tüdrukud on hädas, sest nad ei taha, et see tropp nende rindu ja tagumikku vahib. Aga “komplimente” võib ju teha, milles küsimus. Seadusega see keelatud ei ole. Ja muidugi nüüd tuleb kõige olulisem, HOSTINNE ON JU KADE!!

Ma tõesti ei suuda siinset madalust ära imestada. Kas te olete l...id või te mängite l...e?
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 20:40
kiisuke,
no just, võibolla käisid sotsiaaltöötajad hoopis asotsiaali juures. aga hostinne käis ilmselt prostituutide jalgu kinni hoidmas, et nii täpselt naabrimehe juures toimuvaga kursis on
pealegi selgitas ta nn uurimistöö käigus välja, et ihanaised on amoraalsed. selle eest võiks ju doktori kraadi anda küll?
tõesti ei suuda ära imestada, miks kõrgeaulised ''leedid'' siin jubedal madalal saidil päevast päeva innukalt möllavad....isegi madalal kombel nädalate kaupa oma parketikõlbulikkusest pakatavaid pilte siia aeg-ajalt laadivad.
ju siis naabrite elu jälgimisest kõrgetasemeliseks meelelahutuseks ei piisa....
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 20:43
Isegi sellel on põhjus, elus ei juhtu midagi põhjuseta. Ma olen uurimusliku töö juhendaja ja pean viima ennast siinsega kurssi.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 20:55
sellisel juhul tuleb küll kaasa tunda sulle, hostinne.
päris jube vist kui töö nimel tuleb igasugu madalustega tegeleda, millest töövälisel ajal hoiaks eemale nagu katkust.
kahjuks jah kõigil inimestel töö ja hobid ei kattu.
aga siin keskkonnas mõjuvad enese eliidiks kiitjad natuke veidralt. samuti need, kes kõminal vastu rinda tagudes kinnitavad, et nemad iial ühegi moraalireegli vastu eksinud pole.
kuna siin paraku pigem patuste pesapaik
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 21:29
Hostinne,see on vabameelsete inimeste sait,seega kas sa kuidagi vaikselt ja omaette ei saaks oma uurimistöid läbi viia😉,mitte aga,et sa pidevalt käid seda igal pool rõhutamas ja muudkui mingeid moraale lugemas ja näpuga näitamas…
Capril õigus,see siin on pigem patupesa ja ingli käitumist ei maksa inimestelt siit loota.😛
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 22:13
Tulin koeraga jalutamast, meel kohe rõõmsam.
Vaadake lugu on nii, et vaikselt poleks ma kunagi teada saanud, mida te päriselt mõtlete ja olete.

Soovin siiralt ilma irooniata kõike head ja edukat ihalemist!
Teie hostinne😉
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 22:25
jfjm
Me elame 21. sajandil ehk siis laste toitmine pole enam ainult emade kohustus. See, et isa raha tasulise seksi peale kulutab on sama hull kui ema raha küünte ja ripsmete alla paneb.
Alkoholism on muidugi hullem mõlema puhul. Aga lapsed on nii isa kui ema vastutus sellegipoolest.

Seks, ka tasuline seks, kuidagi kriminaalne ei ole, nõus. Aga riigil tasuks kaaluda ehk raha andmise asemel toidutalonge jms, kui abipalujad tõesti ise end kontrollida ei suuda. Mõnel pool maailmas on spetsiaalseks otstarbeks mõeldud talongidega katsetatud.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 22:28
Keerame kõik kohe jälle uurimustööks, kui jutt naeruväärseks muutub või liiga palju vastuolusid tekib 😂
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 22:49
Teemaalgatajale oli selle foorumi lõime tekitamine kindlasti huvitav sotsiaalne eksperiment. Alustuseks riivamisi intrigeeriv teemapüstitus "süütult noormehelt" ja siis päevade viisi kogenud inimeste lappamaläinud arutelu. Täiesti võimalik, et mingi tudeng teeb siin vaatlust.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 22:50
ja ikkagi jäi vastuseta küsimus, kuidas siis kavatsetakse tõestada, et kas, miks, millises poosis ja millise raha eest suguaktid toime pandi? kui üldse pandi...
või maksid naised hoopis kodanik asotsiaalile peale
no ei saa ametnikud ikka igat eraisiku liigutust ka valvata ja mingite juttude põhjal toetusi määrata või ära võtta.
aga uurimustööde läbiviijad oleksid ehk edukamad kui üritaksid siia keskkonda rohkem sulanduda.
moraalitsevalt näppu viibutades ja halvustades saab suht etteaimatava reaktsiooni....
inimeste tegeliku olemuseni jõuab vast pigem see, kes ennast ei upita ja peale hukka mõistmise ka mõista suudab.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-19 23:01
Ei mäleta enam mis riik see oli, aga seal oli sõjainvaliididele lisaks pensionile ja muudele hüvedele ettenähtud kaks prostituudi külastamist kuus.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 12:46
Kui inimene kulutab märkimisväärselt üle oma väidetava sissetuleku, siis saab üht-teist teha küll. Rääkimata sellest, et töötasu maksmine teenuste eest ilma seda deklareerimata on EMTA jaoks päris huvitav, eriti tänasel rahaliselt raskel ajal.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 12:53
veel kord küsimus.
kuidas saaks seda väidetavat intiimteenustele kulutamist väidetavatele sekstöötajatele tõestada? ja seda, kas üldse toimus mingi seksuaalakt ja kes kellele ning kui palju maksis ja millega?
võibolla käisid naised niisama külas ja kodanik kinkis neile oma aiast korjatud lilli
kui sa läheksid erootilist teenust tarbima, kas oled kindel, et tasud selle eest pangakaardiga ning deklareerid instantsidele, robespierre? sel juhul oled ilmselt pehmelt öeldes eluvõõras
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 12:56
Kõigepealt tõesta, et midagi sellist on olnud.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 13:18
jfjm,
no kui naabri-maali akna pealt binokliga piilus, et keegi käis külas ja ülejäänud stsenaariumi erutunult juurde fantaseeris, peaks ju sellest tõestuseks piisama
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 13:41
Tavaliselt on tõestuseks muidugi elukvaliteet, mis ületab märgatavalt ametlikke rahalisi võimalusi. Aga jah, emta ilmselt mingi 100 euro pärast ei vaevu midagi kontrollima.
Maksumaksjana ma ootaksin siiski selliste tegevuste taunimist. Heakskiit pettustele ja vargustele jätab kehva mulje.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 13:52
just sina capi tõesta et ei ole kedagi ühtedega hinnanud, teema sinu kohta lasid model kustutada. see tõestab et oled seda teinud
pane oma kortsus laitse pildid siia mitte 20 aastat tagasi tehtud kuvad
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 13:54
Millisest pettusest ja vargusest on jutt? Kuulujutu järgi sai mees abiraha ja kulutas seda oma äranägemise järgi, elukvaliteeti parandava teenuse eest tasumiseks. Kas sotsiaaltoetusi saav inimene ei tohi ehk ka loomaaeda minna? Bussipileti ostmine tundub samuti liigne luksus, käigu jala...
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 14:04
Robespierre,
See oleks ikka väga kohutav,kui kõik hakkasid taunima miskit ,kui kõik on kõigest külamuttide ja kuulujuttude tasemel.
Olen omal nahal samuti ihas piisavalt tunda saanud,kuidas mõeldakse välja erinevaid fantaasiajutukesi,kus tegeliku tõega pole vähimatki pistmist…nt see,et olen ise tegelikult pensionär juba🤣

Kas mees,kes elatud toetustest,polegi inimene ja tal ei või naised külas käija v?
Seda kas ta ka selle eest raha maksab v mitte,on kõigest kellegi oletused siin ju!
Ma isiklikult usun küll,et kui mehel on oma maja kuskil nooblis rajoonis,siis on võimeline mõne naise ka niisama ilma rahata ära rääkima,et see siis külla tuleks,kuna vb mõni näitsik loodab sedasi end seal üldsegi näiteks sisse seada…😉
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 14:25
Bussipiletit prostitutsiooniga võrrelda ... Ihas on ikka igasuguseid põnevaid mõtteid.
Elukvaliteeti parandab märkimisväärselt see, kui mees peale napi raha ja kurva tilli veel mehelikkust omab ning selle abil naist võluda suudab.

Karolina,
Jah, võimalik, et Nõmme majaomanik pälvib nii mõnegi naise huvi. Nõustun selle loogikaga.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 14:37
Kuna see teema on siin nii paljudele "südamelähedaseks" muutunud, siis loo enda sisu ma teile siiski lõpuni lahti ei räägi, sest ma tean, et siit vist koorub välja hirm??, et äkki ka teie eneste tegevus mingil hetkel ka kuidagi kodanikuaktiivsuse tõttu paljastub.

Lugu sai ikka lõpliku punkti poja voodihaige ema enese tunnistuste tõttu, mitte naabrite tubliduse tõttu. Küll, aga on tublidel naabritel siin loos oma osa ja asjaosaliste kaitsmise tõttu jääb see siiski teile mõistatamiseks.

Uskuge mind, kus suitsu seal tuld. Ilmaasjata ei võeta lihtsurelikku ette ja ei hakata tema kohta laimujutte välja mõtlema. Sellel puudub igasugune point intelligentsete inimeste maailmas ja kui te ihast ükskord väljute, siis te teate ise ka, et seal kehtivad absoluutselt kõrgemad standardid elule, sõpradele jne

Isegi vanades "eliitrajoonides" leidub poollagunenud vanu maju, millele oodatakse ammu edukaid peremehi, kes kasvataksid sellesse keskkonda ausaid, intelligentseid ja väärikaid kodanikke.

Iha ei ole elu, ausõna!
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 14:42
Oo, Hostinne, ära seda küll ütle! Ilmaasjata võetakse vahel vägagi julmalt inimesi ette ja laimamise mõõte võib olla igasuguseid. Iha ei ole kaugeltki kõige hullem koht, kuhu sattuda võiks. Päriselus on vägagi toksilist rahvast vahel.
Nõmmel on muidugi igasuguseid aedasid ja maju, see on ka tõsi. Ehkki ka poollagunenud maja rohtukasvanud aiaga maksab Nõmmel vahel rohkem kui mõis Läti piiri ääres.

Prostitutsioon on Eestis hallis tsoonis, st sellega ametlikult tegeleda ei saa. Järelikult ei saa emta ka prostituudilt makse nõuda, sest seksiteenust ametlikult ei eksisteeri. Saabki olla ainult jõukama mehe kingitus vaesemal naisele. Küll aga saab midagi ette võtta mehe suhtes, kes kulutab märksa rohkem kui ametlikud sissetulekud võimaldaksid.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 14:49
Genitarius- olen nõus Pärdi muusika on nii deep, et see on ka minu mõistusele tõlgendamatu. Mina näiteks käin Laulasmaal
Arvo Pärdi Keskuses tema kontserte kuulamas ja seal on neid võimalik kuulata koos sügavama lahtimõtestamise ja tõlgendusega.
Sel laupäeval vist on "Litany" ettekandmine. Uuri kodulehelt. Sa oled tark mees, sulle ei pea kõike täht-tähe haaval lahti kirjutama, sa saad ilmselt pointile pihta poole sõna pealt.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 15:11
hostinne
2025-09-20 14:37
Kuna see teema on siin nii paljudele "südamelähedaseks" muutunud, siis loo enda sisu ma teile siiski lõpuni lahti ei räägi, sest ma tean, et siit vist koorub välja hirm??, et äkki ka teie eneste tegevus mingil hetkel ka kuidagi kodanikuaktiivsuse tõttu paljastub.

On ikka mõtlemine sul Hostinne…
Mul isiklikult on küll null hirmu,kuna luukered kapis puuduvad😃.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 15:31
Mul on isevärki mõtlemine....`

Aga, mul tekkis hoopis selline huvitav seos kohe peas, et KatiKohtub kirjutab siin, et siin pannakse üles nooruspõlve ja tuunitud pilte, mis ei vasta täna tegelikkusele, et välimus vist ajahambast sootuks puretud? ( ei saa kommenteerida, pole näinud).
Ma siin korra juba kirjutasin, et mulle on nii mitu korda siinsed mehed vestluses välja toonud, et ihanaised valetavad ankeedis enda kohta. Siit kohe üks uurimusküsimus, et mis te arvate, miks naised siin keskkonnas valetavad? Kui kaks inimest tänaval kohtuvad, siis nad ongi siin ja autentse välimusega Midagi ei anna liialdada.

Ma tõesti ühe väga haritud mehegega suhtlesin hiljuti uurimuse raames ( ta on kirjutanud 20 raamatut) ja suur kirjandushuviline. Remarque fänn. Ta rääkis, et naine ütleb,et ta loeb Remarque. Hakkab härra viisakalt küsima oma lemmikkirjaniku kohta, et jess, ometi keegi kellega saab mõtteid jagada ja siis selgub, et naine ei tea isegi mis raamatu kaane peal on, rääkimata sisust. Miks nii ometi täiskasvanud inimesed teevad?

Mõtteid.... loodame, et need tulevad vaenamiseta

Edukat ihalemist!
Päris huvitav oleks kuulata siinsete arvamusi.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 15:37
Siit kooruski välja asja iva. Poollagunenud maja või räämas korter eliitrajoonis on korralik varandus. Selleks ongi vaja see joodik sealt väljasuitsetada, et siis see odavalt endale osta.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 15:44
Miks enda kohta valetatakse?
Sest tahetakse paremad näida. Loomulikult tahetakse olla ilusamad, aga ka haritus, jõukus, silmaring ning edukus on näitajad, mis vastassugupoolt ligi tõmbavad. Eriti usinasti valetab kindlasti inimene, kellel päriselt midagi ette pole näidata.
See selleks, ma imetlen naiste oskust oma pilte atraktiivseks poseerida ja tuunida. Naistelt oodatakse välimuse osas Hollywoodi staarile sarnanemist, mis on loomulikult absurdne. Aga ihas on päriselt ka atraktiivseid naisi olnud. Ja on tänagi.

Mina olen Remarque'ist kaht raamatut lugenud, Arc de Triomphe meeldis mulle enam-vähem (hinne 4/5), Läänerindel muutusteta pani pigem õlgu kehitama (3/5, sest ma saan aru selle põlvkonna vajadusest niisuguse raamatu järele). Mu lemmikkirjanik ta ei ole, eelistan Aldous Huxley ja Gabriel Garcia Marquezi teoseid.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 15:51
Hostinne,
Reeglina kes selliseid asju väidavad naiste kohta,pole paraku ise need ,kellena nad ennast esitlevad😉,nagu nt ka see Katikohtub😃,vaid tegu varikontoga,nii nagu ikka paraku siin ihas..
Kuid eks pildid ja tegelikkus ongi mingil määral ju erinevad,või te pole näinud paparatso pilte kuulsatest näitlejatest,lauljatest,modellidest…ka nemad reeglina ei näe ilma meigikihi ja sätituna välja sellised,nagu tippfotograafi poolt tehtud piltidel.😉
Nooruspõlve pilte siin küll keegi ei lisa,kui need pole just lisatud juba iha algusaastatel,kuna piltidel kenasti kuupäevad all,siis isegi tähele pannud,kuidas osadel naistel ja ka meestel pildid aastast 2008 näiteks😃
Ja isegi kui keegi üritab mehi lollitada mega vanade piltidega,siis mis nagu asja point on…,kuna kohtumisel tuleks nagunii ju tõde välja😛
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 15:58
Kui võimalik, siis palun ärme kasuta sõna rajoon.
Nagu Lenini nimeline rajoon...ikka linnaosa.

Aga aitäh esimestele vastajatele.
Minul tekkis selline assotsiatsioon, et koolis valetab laps, et pääseda kohustusliku kirjanduse lugemisest, aga täiskasvanu õlul seda painet ju ei lasu. 😀
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 16:02
Ja muideks nii mina,kui Capri ,oleme paaril viimasel aastal vähemalt korra aastas ussiklubi rõõmuks ka koos nimesildiga pilte siia lisanud😛,seega no ei anna olla mitte kuidagimoodi keegi teine,kes piltidel😃.
Samuti pole olnud võimalik üleöö paarkümmend aastat vanemaks muutuda.🤭😃
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 16:09
Jfjm ma tegelikult ootasin Sinult krõbedamat nalja, et tegelikult tahab Hostinne ise asotsiaali majast välja suitsetada ja kinnisvarale käppa peale panna, sest parmud mind ju ei vaata.😉
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 16:11
Seega need,kes aastaid siia endast muudkui uusi pilte lisavad,on kindlasti ka päriselus ikkagi suht samasugused🙂.
Kes aga endast nt ainult paar pilti kunagi on lisanud ja ühtegi uut juurde ei julge lisada,seal võib võibolla tõesti kohtumisel muutunud välimusega naine vastu vaadata.😁
˅ näita rohkem ˅
2025-09-20 16:19
Hostinne,
Jfjm kirjutaski ju,et see siis endale odavalt osta😉
Ja täitsa võimalik,et nii ongi,kuna vb näiteks tahad,et su täiskasvanud laps saaks edaspidi võimalikult lähedal sul elada…Sulle meeldib omada kontrolli kõige üle,seega ma üldse ei imestaks sellise variandi peale…😉😃
˅ näita rohkem ˅