Foorum
2010-03-21 12:06
Inimesed ja nende eelistused erinevad. Kui ikka pool aastat töötu olla on paljudel hirm uuesti alustada. Harjumus ka kadunud. Reisisaatja on igal juhul parem kui kodus küüsi närida. Ka teaduskraadide puhul. Töö pole häbiasi, ei reisisaatja ega kojamehe oma.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 13:02
Teema oli kas alustaksid suhet töötuga mitte kas see olla on häbiasi või uhkusega välja kantud tiitel.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 13:51
Kõik oleneb sellest,millist suhet otsitakse,kas:
1.seks
2.seks+muu meelelahutus
3.kooselu
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 14:19
mulle tundub,et siin portaalis on enamus töötud kui pidev halamine käis selle piltide vaatamise eest maksmise üle
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 14:31
Siit saidilt kooselu? Kuidas ültse kooselu otsida? See võib kujuneda aga otsida makahtlen või õigemini ei osak ma seda teha.
Ja jälle teemast väljas.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 15:32
Aike,siin lehel on elukaaslase otsijaid lausa lademes
Ja teemast pole see üldsegi väljas,sest ka kooselu on suhe
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 16:22
jfjm: Äi usu ma Sind et, lausa lademete. Vat nüüd küll teatas esikaane uudise kooselu ja suhe. Küll on hea et, nii arukaid inimesi ilmas ringi liigub ja näe mõni ka siia ää eksinud. Muidu sure maha ja ei teagi et, kooselu on suhe.
Aitäh vaglustamst minu pimetat ja kõletat vaimumaailma. Mis ma küll ilma Sinuta teeksin. Hakkaks veel hullust peast kellgiga kooselama ja ei teakski et, tegemist on suhtega.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-24 13:12
Nojah, kas nüüd teemas või teemast väljas, aga seda esialgset küsimust ei saagi päris nii seada. Igal juhul jõuad lõpuks selleni välja, et loeb ikkagi isiksus.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-30 14:55
oh teid töötuid inimesi puhake parem vahepeal tööst ka mina nt puhkan hetkel
˅ näita rohkem ˅
2010-06-25 04:34
vaat kus arvamused,..kui need naised seda tööd ja materjaalsust hindavad siis miks nad ei talita nagu eelmise sajandi keskel..igast liikumised..ikka ise ja ise..mis jahuvad töötusest ja meestest jne..nii õige naine ja ka mes i jäta kedagi selle pärast et teine töökaotas või mõni ettevõtmine luhta läks..võin ausalt öelda et ühe mu tuttava vanatädil oli pidevalt paarsadatuhat..arvel..omast tööst ja tegemistest,..ja ei peljanud ta ei mehi ega muidu külalisi ära..isegi kui neil laenatud püksid jalas..ega raha ei te inimest,kuigi nii arvatakse..aga rikub kül..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-09 19:42
Ihne mees ja töötu mees, need on eri mõisted, ihnega ei tahaks küll tegemist teha, töötu on selline mõiste, et see on väljastpoolt tulnud olukord, inimest selle järgi küll ei hinda.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-09 23:53
Ühel ja teisel töötul võib olla suur vahe: ühed ei oska muud, mis õpitud - hea kui üldse oskavad midagi... teised jälle leiavad, et selle "pisku" eest nad küll ei viitsi ametlikult sebida... Ka kõige sügavama kriisi ajal otsides oma ala häid spetsialiste -> täielik tööjõupuudus!
Ehk siis: kas töötus ikka on ainult väline tegur......?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-10 06:45
Inimesed on erinevad. Ühed eelistavad raskest seisust üksi välja vedada ja siis olla võrdväärseks kaaslaseks. Teine jälle ei suuda üksi toime tulla ja eelstab koos sikutada. Kumpki neist ei ole parem ega halvem, on vaid erinevad inimesed.
Tänapäeva õnnetus või õnn ( mine võta kinni kumb) on aga see et, tänapäeva naised on väga kõrgelt haritud ja suudavad ise endale vajaliku materjaalsuse luua ja kui nad vajavadki siis mees siis peab see viimane olema temast parem. Oleks veel keskaeg kus naise ainus ülesanne oli kodu ja lapsed siis oleks meestel oluliselt kergem. Nüüd on aga nende valik kas olla parem või tunda seda et, naine on neist parem. Paratamatus mis teha, kurb aga kahjuks tõde. Rahata ei ela keegi ja ei ole ju mingit õnne kui leib laualt kadunud ja pirn laes juba ammu kustunud. Armastusest rääkimata.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-11 00:45
Minu meelest pole meie ühiskond sugugi liiga "matriarhaarne" - võiks olla kuni 50:50!? Pigem "pigistab king" mind hariduse ja harituse suhte kohalt! Näiteks jättis äsja üks mu tuttav ülikooli pooleli põhjusel, et see ei paku mitte midagi uut ja huvitavat! Samas mind hämmastab tema teadmiste ja mõistmise lai haare, mida ta ise on omandanud. Ei saa õpetada inimest targaks, inimene peab ise õppima targaks! ...ja seda oskust/soovi napib meil siin ja sellest ka see tööpuudus - pole enam nii lihtsat tööd, mida neile pakkuda!!!
Armastusest ma praegu ei räägi - see ka kunst, mida virtuaalsus "varjutab"
˅ näita rohkem ˅
2010-09-11 10:39
Kurb kuulda s.t. lugeda. Öeldakse küll et, ülikool ei ole ühtegi matsi ära rikunud kuid jah haridus on vajalik. Harimaututega on ju äärmiselt kerge toime tulla. Näiteid tonnide kaupa elust võtta siit samast eesti maalt.
Haritus on muidugi teine teema see on värtus mille eest õnneks või õnnetuseks (mine võta kinni kumb) diplomit ei anta. Ja kuna tööd tehes loeb vaid paber siis on asi paha.
Matriarhaarne ta muidugi pole kuna puudub vajadus olla silmapaistvalt. Tegelikus aga on. Vastik aga nii see on määravaks jõuks kodusel kasvatusel on ema, isa lihtsalt pole. Muidugi on ka kodusid kus on olemas mõlemad ja sealt võiksid tulla normaaalse vaatega inimesed aga miks neid siis ei ole?? Ikka on mingid ninnu, nännukad. Ninnu, nännukad aga otsivad elus kergemat teed edasi liikuda. Pingutused on neile liiga rasked ja ülikoolis midagi õpida on ju tegelikult tõsine pingutus.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-11 10:52
Ega see ülikooli diplom ka alati õnne õuele too.minu arvates kõrgharidusega töötu olla pole põrmugi parem ja nii ka pere suhetes pole haridus alati oluline.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-11 13:00
Mis salata, targa inimesega on meeldivam aega veeta, kui sellega, kes end väljendada ei oska, mulle meeldib kindlasti rohkem tark mees, samas tarkus ei ole töötusega seotud, ka tark mees võib töötuks jääda. Ja ma ei arva, et rumalaid mehi eriti palju oleks, aga palju on mehi, kes end väljendada ei oska, kes elavad sissepoole, ei oska kõnelda ja end väljendada või ei taha seda. Suhetes on see aga väga vajalik, inimene võib olla väga
kena ja meeldiv, aga kui ta ei oska seda väljendada, mis tema sees toimub, siis on vilets lugu.
Samas mehed ootavad naistelt sama.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-12 13:24
Edukal kooselul on oluline partnerite võrdväärsus seda eluliselt määravates punktides. Mis need aga on, no juba iga paari oma teema.
Kinnistega on raske aga samas oma kogemust kus inimene oli sildi all tutvus rinkonnas kui kidakeelne ja raske tüüp. Meie tutvuse tipp oli see kui teda hakati seltkonda kutsuma koos minuga. Mitte et, minuga oleks vaja suhelda vaid ta avanes siis oluliselt ja temaga oli teistel äärmiselt hea ja huvitav suhelda. Miks see nii oli ta seletada ei osanud aga ta sai selle mida vajas. Võime ennast avada ilma et, tunneks plokki enese sees. Nii palju kui ma tänaseks tean andis avanemine talle tohutu edu ja kahjuks lahkus ta eestist. Kirjad mis ta veel kirjutab on õnnest ja heaolust nõretavad ja pereõnne kajastavad.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-12 23:58
töötus võib meid kõiki tabada. aga töötus muutub vist koormavaks lähedastele kui inimene tegelikult ei tahagi olukorrast pääseda, ta pole nõus alustama madalamalt, mis kindlasti on paljude töötute üks esmaseid muresid. loobutakse võimalustest, ollakse liiga uhked ja loodetakse vanale rasvale. mida vanemaks saad, seda vähem tahaks kedagi ülevalpidada. veider aga kes tahaks kellelegi olla emmeks või issiks, kaua sa ilusaid sõnu kuulad.

kuidagi liiga palju on inimesi kes koguaeg räägivad kuidas nad kõike teeks, aga reaalselt ei astuta ühte väikest sammugi. isegi kui juhtub, kohe esimesel raskusel loobutakse.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-13 09:25
Nii see on.
Ja miks peaks keegi kedagi aitama? Mis hea pärast? Ma ei tunne ennast subjektiiveslt ültse süüdi selles et, keegi kusagil töötu või elab vaesuses.
Selle julmuse andis mulle sisse üks hädas olia. Olles aidanud inimest mures. Oli mul võimalus talle anda infot töökoha kohta mis talle alguses sobis ja oli talle meele järele. Siis aga lõi piss pähe ja leidis et, sealt saab korraliku töötuabiraha ja loobus tööst ja veel suure tüliga. Siis aga olgu ma lahke inimene ja sebi ku ta tagasi. No tänan ei.
Sellest ajast peale on minu jaoks upuja päästmine upuja enda asi.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-13 09:38
See on sellest,et on meil piirkondi,kus vallaabi töötule on suurem kui tööl käies palka saab ja tööl käimine lisa kulutusi võtab.s.t sõidu kulud,väljas söömine,riietumine jne
Elu ei ole Eestis ainult Tallinnas
˅ näita rohkem ˅
2010-09-13 09:43
kõikjal ja kõike aidata ei saa. On inimesi kes elavad ainult aitamiste peal, sest nad ei kujuta enda elu teisiti ette. Kurb,kuid tõsi.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-13 09:46
Ka selliseid on olemas,kes aitamise peal ainult väljas on.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-13 11:58
Aike: Just! Ma ise olen oma elus palju kordi neid uppujaid päästnud, sebinud tuttavate - sõprade juurde töökohti ja mis ma vastu olen saanud - ei elementaarsetki tänusõna. See on teinud egoistlikumaks, milleks aidata tänamatuid?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-13 12:43
Barb- mõistan. Kuid kõik tänamatud ka pole. Võin seda väita enda kogemuste põhjal.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-13 13:11
No kui ka tänamisteni kord jõuan, siis ehk hakkan vastupidist väitma Lihtsalt hetkel olen seisukohal et pole mõtet rabelda ja mässata et kedagi teist järjele aidata, pigem kontsentreeruda iseendale toeks olemisele
˅ näita rohkem ˅
2010-09-13 14:52
Ma ei aita tänu ega kiituse pärast. Ma aitan et, teisel oleks kergem edasi minna. Eriala juba selline, aita viis päeva nädalas, muidugi palga eest aga kui ma seda pean eraelus tegema siis jah kogemused on heategevusele lõpu teinud.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-13 15:32
Aike- ei mina usu seda. Aitad kindlasti ka vabatahtlikult inimest,kui ikka tead ja tunned sellest teisele kasu on tulemas.
loomulikult kõike hädapätakaid ei saagi aidata ja vast ei peagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-13 15:45
Ma jätan sulle Sinu arvamuse.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-13 16:27
Aike- sa oled tubli
˅ näita rohkem ˅
2010-09-21 16:32
No ma arvan, et on lihtsamaid enesetapu viise ju.............
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 11:38
Kui ühel päeval su armastatud kaaslane töötuks jääb, siis pigem vajab ta veel rohkem armastust ja toetust ning enesekindlust ja optimismi!
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 15:16
töötu ja saamatu on kaks eri asja...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 12:09
Saamatud töötud ei ole küll eriti harv näehe seda aga üritatakse varjata töö sobimtuse taha või n.n. väikese palga taha mida pakutakse.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 19:41
Mina,kellel mul õnnestus vahelduva eduga töötu olla peaaegu kaks aastat,võin väita,et leidub naisi,kes julgevad töötuga suhet alustada Töötu kasuks räägib see,et tal on piisavalt vaba aega
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 22:14
no Sinul ikka vedas täiega. Kuid on töötuid kes otsivadki naisi kes neid n.n. aitaksid. Juhuslikult unustadagi see tüütu ja segav töö.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 04:17
jfjm: piisab, kui vaadata su silmavaadet - Sa ilmselt ei mäleta aega mil mõtlesid, et mida teha "vaba ajaga" - ilmselt alati oli Sul tegemisi/töid ees enam kui aega selleks Teine teema on, et kas see töö ka piisavalt tasuv on...
Minu kujutlus töötust on kui inimesest, kes ei oska, ei suuda, ei taha mitte midagi teha, ei taha mitte midagi uut õppida - istub oma alg/kesk hariduse tasemel ja ootab, et kõik tuuakse talle kätte... Kui nii, siis sellise inimesega mul jutt seksi teemadeni ei lähe ja jutt piirdub üldfilosoofilise kontekstiga! Kui kedagi mu arvamus "teravalt puudutas" ja Ta luges seda siit netist - Sa pole töötu - õpi ja hari ennast edasi! Pigem on probleemiks järjest kasvav kvalifitseeritud tööjõu puudus!
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 16:01
Õppige pottsepaks mul ahju vaja
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 16:38
Veidi naljakas küll mõne arvamus siin Töötu mees nagu polekski inimene..järsku sööb mõne naise külmkapi tühjaks
Siin need sponssiotsijad naised enamus töötud...miks neid rohkem eelistakse
Jälle arvab keegi,et need sada tuhat töötud Eestis on lollid,laisad ja lohakad ning ei viitsi tööle minna...Lugegu enne lehest kui palju on üldse vabu töökohti?Kõik ei sobi ka kõikidele töödele ja pole ümberõppeks võimelised...seda näitab elu.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 17:08
käivad ju jutud , et tööpuudust ei ole enam....lihtsalt ei taheta tööd teha
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 19:25
Häda ongi selles,et otsitakse kvalifitseeritud tööjõudu,aga selleks paljast ümberõppest ei piisa.Vaja on ka kogemust.Minul oli oskuste ja teadmiste tõendamise tunnistusi terve peotäis,aga ikka ei saanud.Vaadati sünniaastat ja öeldi viisakalt, et juba on kedagi leitud,kuigi nädalapärast oli jälle sama kuulutus.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 19:31
nojh..see on ka juba omaette probleem....
˅ näita rohkem ˅
2011-03-27 17:05
Pöööhööö. Tänapäeval see hea ,et ei pea ilmtingimata tööl käima ,et endale raha teenida. Selleks on miljoneid teisi teid. Mina isiklikult olen 20 aastane. Elan PM üksi( Päris üksi on igav elada ). Ma olen töötu ja mul on igakuine sissetulek pea ,et 10.000 Ja ma saan ilusti hakkama. Aga kas ma siis olen töötu kui mul on sissetulek???
˅ näita rohkem ˅
2011-03-27 17:11
mul on täpselt see sama teema. ma olen ka töötu aga teenin raha igakuu ,et elada ja olla. ma saan isegi endale asju lubada, riideid ja vahel isegi mõne ehte. aga tööle ma ka ei lähe lollidelt tulebki raha ära võtta!!!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-03-28 06:03
Seksi jaoks pole vahet, kas mehel on töö või ei. Suhet aga töötuga ei looks. Tegelasi "tööd pole, aga raha nagu tuleks" leidub igas vanuses. Nii kahtlasele ja ebastabiilsele alusele kindlasti suhet ei loo.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-28 10:55
aga kui ma olen juba 2 aastat ilusti teeninud. aitan isegi kohati vanemaid kui neil on abi vaja. ei saa ju kõiki 1-te patta panna. ma arvan ,et parem oleks ju NT inimest tundma õppida ,et miks ta tööle ei lähe või nii.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-28 11:28
Ka töötul võib olla sissetulekuid,näiteks dividendid.Tihti on aga paljud töötud lihtsalt maksupetturid,Tegelevad illegaalse tööga.Võib muidugi olla,et noor inimene avastas kullasoone,mis võimaldab tal lillegi liigutamata lahedalt äraelada.Aga kõik võib muutuda ja kui siis puudub harjumus ja oskus tööd teha,on tulevik väga tume.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-28 11:31
Arrrr see vastus on vale vastus olen lõppetanud ilusti 12 klassi ja pole lihtsalt leidnud veel ametit mida teha tahaks või võiks õppima minna. ja Sull on õigus jfjm tõesti võib kõik muutuda sama moodi võib seda juhtuda ka töötava inimesega.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-28 11:58
Tean omast käest,et nii võib juhtuda.Minu ajutine töötustaatus polnud siin lehel saladuseks.Kummalisel kombel häiris see rohkem mehi,kui naisi
˅ näita rohkem ˅
2011-03-28 12:23
Tegijal juhtub
˅ näita rohkem ˅