Foorum
2026-08-30 12:02
Teeme siinkohal kindlasti vahet islamiusulistel ( kel puudub seos terrorismiga) ja islamistidel, kelle arvukus maailmas kasvab iga päevaga seoses pideva sõdimisega maailma eri nurkades.
Seega veelkord jutu point oli teid üles kutsuda ettevaatlikusele.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 12:02
hostinne, moslemite kogukond eksisteerib ka Eestis. kui sa seda fakti ei tea, ega see ei muuda olematuks võimalust, et sulle himurat massaaži pakkunud noormees oleks võinud teoreetiliselt ''ajupestud valge terrorist'' olla. oht ju varitseb iga nurga taga ja iga erekteerunud peenise läheduses
''mommy issues'' probleemide mainimine muidugi oli siis heakskiit, mitte halvustamine, eksole.
et ikka kindlasti peab olema mingi probleem või hälve, kui nn normaalsetest vanusepiiridest kõrvale kaldutakse, kasvõi ajutisele puhkuseseiklusele andudes
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 12:07
jah, hostinne, teinekord hoia pipragaas ja kumminui käekotis valmis, kui mõne noorema mehega intiimselt suhelda plaanid.
elementaarselt ettevaatlik on ilmselt iga mõistusega naine nagunii.
nagu juba mainisin, siis isegi enne baarikohtingut tegin suure taustauuringu neile rabava välimusega noormeestele.
ja Karolinal ilmselt õigus, et suvalise imala mula peale kaotavad pea pigem need naised, kellel oma kodumaal austajatest puudus mingil põhjusel.
˅ näita rohkem ˅
Mina isiklikult lapsepilastajaks Caprichosa ei hakka, mis siis et nooruk täisealiseks tunnistatud, pass taskus ja ilus face ees.
Sina tee kohe rahus, mida iganes soovid.
Veelkord ma ei kavatse mingeid poisikesi välja õpetama hakata.
Pusigu end targaks noorte näitsikutega. Ei arva ei Elektra ega Oidipuse kompleksist midagi head.

Aga nüüd mahla tegema. Ise see tehtud ei saa.
Edu!
˅ näita rohkem ˅
Teate kui palju ressurssi läheb, et see kiimane tädike sealt välismaalt jälle kätte saada?
Konsulid jooksevad jalad rakku, tohhujaa ületunde kõigil, riigiraha et välismaa tegelastele maksta, diplomaatide kohtumisi, kaitsepolitsei, luureamet, sotsiaalamet, palju nõustamisi. Uhh
Vaadake teatrietendust ükskord liibanonis.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 12:16
hostinne:
Mina isiklikult lapsepilastajaks Caprichosa ei hakka, mis siis et nooruk täisealiseks tunnistatud, pass taskus ja ilus face ees.
Sina tee kohe rahus, mida iganes soovid.
Veelkord ma ei kavatse mingeid poisikesi välja õpetama hakata.
Pusigu end targaks noorte näitsikutega.

Poleks uskunud, et sa nii halvasti lausa arvad Lumehelgist, kes siis ka sinu mõiste järgi lapsepilastaja on!😱😱😱
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 12:18
Hostinne hoiatus on teatud mõttes õige, aga väga väikese tõenäosusega. Islamiusku inimesi on maailmas vähemalt poolteist miljardit. Terroriste on ehk 100 000 ja terrorismi toetajaid maksimaalselt miljon.
Ehk siis jutt käib vähem kui 0,1% muslimitest. Terroristide puhul vähem kui 0,01%.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 12:19
Eestis on islamitel oma kirik.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 12:22
Robespierre,
Teemaks on siiski ihast vanema naise endale leidmine, vahet pole mis eesmärgil siis.
Seega millleks üldse oli Hostinnel vaja moraali lugema hakata sellest, mis mujal maailmas toimub.
Ihast taolise terroristi otsa sattumine on kindlasti rohkem kui ebatõenäoline.😂
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 12:29
Tegelikult eestis elavaid tsurkasid jagub kes ka eesti keelt oskavad
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 12:32
Mind pole igatahes ihas mitte ükski tsurka tüüdanud😛, ju siis näevad, et pole mõtet isegi mitte minuga üritama seda hakata..🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 13:01
Maailmas on ainult kaks kindlat asja - surm ja maksud.

Mis puutub islamiusulistele Ihas siis ka mind on nad siin tüüdanud. Mustamäele on koondumas islamiusuliste kogukond ja nende põhimõte on, et saagu meid palju.
Ei oska kommenteerida, kas nende hulgas ka islamiste liigub.
Küll, aga Rootsi näite puhul - parem karta kui kahetseda. 😀
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 13:10
teema pole muide terrorist ega islamist, hostinne. nii et sellekohased loengud sobiksid siiski mujale.
aga loomulikult teemasse puutuvad küsimused jätad mugavalt vastamata, kui argumendid otsa lõppenud

hostinne, kui ma esimest korda abiellusin 18 aastaselt, kas minu mõni aasta vanem abikaasa oli siis lapsepilastaja?
või kehtib see ainult naiste kohta, et suhe noorema mehega on pilastamine? aga kui hilises keskeas mees tütrevanuse naisega abiellub, siis on kõik kombes siinse ühiskonna jaoks?
muide, mõnigi 20+ mees on seksuaalses mõttes uskumatult andekas. võiks pigem endast mitu korda vanemaid onkleid välja õpetada
eks sinagi ju läksid erootilise ''käperdamise'' teenust noore üliõpilase juurde saama, hostinne. tundsid end siis pilastajana?
halli peaga vanurist massöör poleks järelikult piisavalt erutanud
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 15:50
Ma üritan väikestviisi süüdistusekoormat kergendada ja vastata😆
Massööri käte alla ajasid Caprichosa mind küll Sina ise, kui heitsid ette, et mida mina ka nokumudimisest tean! Võtsin siis jalad pee alt välja ja kogesin omal nahal ära selle erootilise massaaži. Kuna ma nendest " deluxe" teenustest nagunii midagi suurt ei arva, siis võtsin esimese ettejuhtuva pakkumise. Nüüd kahetsen , et kiirustasin- oleks oodanud oleks täitsa tasuta saanud. Minu postkasti ummistavad meesmassööride hordid, kes pakuvad jumalamuidu enese oskuste presentatsiooni.

Mis puudutab Sinu suhet 18 aastaselt endast paar aastat vanema mehega - ehk siis 20 aastasega sel juhul ? Mõlemad sel juhul varsaohtu noored maailma avastamas ja pere mängimas.😀
Küll aga on mulle vastumeelsed suhted, kus üks osapooltest on juba 10 aastat teisest noorem. Ei meeldiks kui mingi vanamees mu tütart nillima tuleks ja vanamutt poja järele ( kui see olemas oleks) keelt nilpsaks. Otsigu omavanuseid.
Kirjutasin korra ja kirjutan veel, et Oidipuse ja Elektra kompleksid tuleks lahendada psühholoogi kabinetis.

On veel murekohti?
Ja hoiatasin ikka suurest ligimesearmastusest, et kaege
( vaadake) ette nende Adonistega. Heal juhul saabute kodumaale immigrant seljakotis, halvemal juhul lõpetate äärmusrühmituse Isis keldris hj, bj jm teenust tasuta pakkumas 😁.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 16:14
Mul 20a juba 15 a noorem mees
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 16:28
varbad, lihtsalt tekkis huvi, kas sinu ajuudu diagnoos kehtib alati ja igas olukorras?
-----
Capri, ei, üldistamine ei ole mulle inimeste eelistuste küsimuses omane. Pidasin ikka seda kahte konkreetset juhust silmas, kõiki detaile arvesse võttes, mida ei hakanud siin lahkama.
Liialt suur vanuse vahe suhtes ei ole lihtsalt minu hoiakule vastav, kuna ma soovin kaaslasega jagada midagi veel peale seksi. See, mida teised eelistavad, ei ole enamasti minu asi. Oma arvamuse ütlen muidugi välja, kui oma lugu jagab mulle inimene, keda lähedalt tunnen.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 16:37
Naised on omamoodi tegelased.
Loen kuidas Hostinne väidab, kuidas tema noori poisse väljaõpetada ei soovi, st nagu tegemist oleks kohustusega, aga mitte naudinguga. Hostinnet ei huvita selle noore mehe Apollolik keha kõige juurde kuuluvaga (kõigil noortel seda pole muidugi), vaid ta juba ette mõtleb negatiivselt, peab kedagi õpetama, tahaks hoopis valmistoitu soojaletist. Aga ka õpetamine on ju tegevus mida saab nautida ja õppekäigus saavutatut ka õnnelikult ise kogeda. Võib-olla on see ainult eesti naiste kui väheneva inimpopulatsiooni esindajate arvamus, siis seks on meie naistele ikka 10 palli süsteem vähemalt alla viie palli hindega. Välimus võib ju hea olla, aga seksiosa maandub pimedasse teki alla. Detaildesse laskudes siiski ebameeldiv teema.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 16:43
Pahnakutt- mina ei esinda üksi Eesti naisi.
See, et mina neid treenida ei taha, ei tähenda et teised ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 16:43
Nüüd see vanuse teema, no 30 peaks olema ikka mingi verstapost. 30 aastane on täiskasvanud ja kui tema soovib 60 aastaseid sebida, siis on see tema täiskasvanulik soov ja vaba tahe. Kui 20ndat kuni 30neni võib veel pidada eluaastateks, kus saab sellises eas inimest ära kasutada, siis 30 peaks olema vaba valik.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 16:46
Hostinne, asi ei olegi treenimises. Lihtsalt juba mõtteviis on ju võimalusi katkestav. Milline on see noor poiss? Kui oled juba pea 50 aastane, siis võib see noor poiss ollagi 30 aastane, ta ei ole enam laps, aga palju noorem on ta ikkagi. Ilma nö "kaupa" nägemata pole mõistlik eelarvamusi endale sisendada.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 16:55
Minu jaoks on väga ok endast 6 aastat vanem mees.
See on alati nii olnud ja nii ka jääb. Sina otsi rahus 30+ aastat vanemaid naisi. Pole minu elu. Kui tunned, et tahad nii, siis jumal sinuga..
Tegemist on avaliku foorumiga, kus avaldatakse arvamust ja mind piimahabemed ei kõneta. 😀
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 16:57
No näed siis, ikkagi vanem mees. Aga miks vanem mees? Miks mehed üldiselt vaatavad nooremaid naisi? Eks loodus ei salli tühja kohta ja siis pakub miximist kõigile. Vanus muudab inimesi vanemaks.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 17:06
Vanus muudab inimesed kogenumaks, targemaks, tasakaalukamaks ja arukamaks. Muidugi mitte kõiki.
Mulle see küpsus meeldib. Sealt saab mentaalselt nii palju. Kes taipab see taipab. Seda saab pakkuda elukogenud ja elunäinud mees, noor poiss on ise teekonnal alles ja ennast avastamas.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 17:17
Pigem pahuraks, virilaks, väsinumaks. Kehalised võimed samuti taanduvad. Ma töötan kaubanduses ja näen inimlõiget iga päev ja täitsa huvitav on jälgida paare. Kelle jalas on püksid, kes hakkab poes otsustama mida osta. Millisest soost tuleb ja lihtsalt vingub teeninduse üle. Millised paarid on kokku saanud, milline on naine, milline on mees. On nad noored, on vanad. Üksiknaisi tunneb ka hästi ära, sest nad peavad lahendama probleeme mida muidu lahendaks mees. Siis on ka LGBT rahvas. Kaks tüdrukut tulevad poodi ostma asja ja kelle jalas on püksid. Aga vanemad inimesed on sarkastilisemad, virisevamad ja paljudel on lobapidamatus. Inimesed on valmis tegemised kõik ära jutustama kassas. Oleks ainult kes kuulaks. Siin osad noored naised tulevad ostma ja nad on juba ette meelestatud nii nagu poes naerdakse nende üle kui nad ei oska osta õiget asja. Siis peab neile rahulikult selgitama ja siis nad nö soojenevad üles ja kõik on tore. Siis on mingid mehed kes tulevad oma tehisaruga telefonis ja siis hakkavad nõudma võimatut.
Aga noored või vanad - vanad on üldiselt viisakat, tere ja nägemist on 80% ulatuses vähemalt minuga alati. Aga 20 aastased või veel nooremad on nagu vaimud, tere, tänks, näkemii, tundumatud teguviisid ja mõisted. Nad hõljuvad poes sõnatult, aga nad ei virise. Nad ei tule jutustama miks mingi pakend on katki kuna keegi teine kiskus asja välja lihtsalt vaatamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 19:19
Eks läbilõigetega kõigil omad kogemused.
Ise olen mõelnud, et hea muutub paremaks, ka vananedes ja halb halvemaks. Alati toon joone usklikeks olemisega, kes on tore muutub veel paremaks, kes pahatahtlik läheb sügavamale. Inimeseks olemine!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 19:52
Kuskil viiekümneselt hakkab stagnatsioon. Inimene ei arene enam vaimselt ja füüsiliselt. Alguses ei pane seda tähele, aga pikapeale muutub ta nooremale ja veel arenevale kaaslasele piduriks.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 20:16
Mulle tundub, et 50ndates võib alata hoopis väga põnev periood. Inimene tunneb ennast paremini, oskab oma soove selgemini sõnastada ja hoolib vähem teiste ootustest.
Stagnatsioon tekib pigem siis kui inimene lõpetab uute oskuste õppimise. Paljud lähevad 50ndates uut eriala ülikooli õppima, et elu ei muutuks liiga etteaimatavaks.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 20:21
Erandid kinnitavad reegleid.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 20:37
Hostinnega nõus. Töötan ka nüüd kohas kuhu kohusetundlikud inimesed eluski ei satu.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 20:57
No jaa aga mida see uus eriala 50ndates suhtemaastikul peaks kindlustama? Me räägime suhetest, mitte sellest milliste hobidega keegi tegeleb. Naistel on tõesti tavaks tasuta kõrghariduse puhul keskealiselt midagi uut õppima minna, aga väga väike protsent läheb uue erialaga elus edasi. St eesti riik maksab lihtsalt peale. Aga ikkagi, kui juba niisama ei leia elukaaslast, siis 50ne aastaselt ülikoolis leiab? Kelle siis?

See ongi huvitav kuidas naised ei julge otse asjadest rääkida, räägitakse ümber nurga
Mida öelda tahetakse, seda ei saagi aru.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 21:06
Mmmm, haritud inimestel on väga paljudel nooremad partnerid. Meie neuroloogil on 27 a noorem mees nt.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 21:08
kiisuke.....järelikult on lastepilastaja, kasutades hostinne väljendit
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 21:09
No paneb imestama kuidas meil ikka teatakse kui vana on arst ja kui vana on tema mees
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 21:11
Pahnakutt, sina ei saanud päris hästi aru, millest jutt käis.
Ega ülikooli minda elukaaslast otsima. Pigem kõneldi stagnatsiooni vältimise võimalustest läbi enesearengu.

Mina ei tea, mida teised naised tahavad, küll aga tean üsna selgelt, mida mina tahan. Tulles teema pealkirja juurde tagasi - endast poole nooremat ma tõesti ei soovi. Mis ma temaga teeksin? Loodan, et mina vastasin Sulle.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 21:15
Hostinne, sa ei ole leidnud ei elukaaslast, ei omandanud uut haridust ja eneseareng on samuti raskesti hinnatav kuna sa ei suuda isegi karbist välja mõelda, ehk siis filosoofiliselt kaasa mõelda.
Muidugi sa ei tea mida teised naised tahavad, sest nii kui palju on naisi, nii palju on soove ja vajadusi, aga seda ei olegi võimalik mõõta, sest käigupealt võib uusi vajadusi ja mõtteid juurde mõelda. Sa juba ütlesid keda sa ei soovi, aktsepteeritav, seda ei pea kordama. Keegi vast ei pressi sulle ka peale siin ometi eks. Ma ei tea mida sa mehega teeksid, seksiksid raha eest? Tunnete eest vast mitte, sellest sain juba aru, mille eest veel üks naisterahvas võiks mehega seksida? Mina ei tea
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 21:15
Armastada ei tähenda teineteisele otsa vaadata, vaid vaadata ühes suunas.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 21:19
No kiisuke, ava kaarte. Millises suunas siis vaadatakse. 50 aastaselt ei saa ju enam olla naiivne nagu oldi 20 aastaselt, armastus igavesti, surmani koos. Kui see oleks juhtunud, siis ei oldaks 50 aastaselt uuesti suhteturul. Okei, lapsepõlve unistus ei täitunud, aga mis on see ideaal mida 50 aastaselt täita kui kõik kogemused on kogetud. Ma tahan teada
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 21:22
varbad,
arusaadav. ega ei peagi kõigil sarnased hoiakud ja eelistused olema.
et 20 aastase mehega saab jagada palju enamat peale seksi, sellest oli juba pikalt juttu eespool. kuigi pean tunnistama, et ega selliseid multifunktsionaalseid noori hurmureid just ülepäeviti ei kohta.....eks siis tulebki neid võtta kui saatuse kingitust
näiteks hostinne küll minuteada ei tunne mind lähedalt, aga siiski käis välja lastepilastamise süüdistuse, kui jutt oli 20+ meestest.
eks see ütleb tema enda piiratuse ja ajupotentsiaali kohta üht koma teist.
-------------------------------------------------------------------------------------
varbadliivas: ''Liialt suur vanuse vahe suhtes ei ole lihtsalt minu hoiakule vastav, kuna ma soovin kaaslasega jagada midagi veel peale seksi. Oma arvamuse ütlen muidugi välja, kui oma lugu jagab mulle inimene, keda lähedalt tunnen.''
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 21:22
Kuna mul on noorem mees siis meil on ühised huvid mida teostame koos.vanem mees oleks ammu surnd 🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 21:24
Mis need huvid siis on?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 21:35
Pahnakutt katkub intriigi, see müüb?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 21:36
Aga ma tahan teada kuidas naised mõtlevad.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 21:37
impala76 aitäh, ma tean seda. Ta on tuliuus kasutaja. Arvata on kelle varikas jälle.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 21:38
No kiisukesel ikka sellised seksi ja porri huvid,mega ta noor meeski jääb hätta aga õnneks oleme kiisukesel meie isand Draguga. Aitame hädast välja
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 21:44
Aga kelle varikas? Miks iha naistele ei meeldi rääkida asjadest nii nagu on? Aga näiteks ameerika naised ainult räägiks mis neile meeldib, ei meeldi, või kuidas nemad elu näevad. Väga põnev. Aga ihas naised ainult jagelevad materiaalsetel teemadel, aga mitte kunagi kunstilistes või inimsuhete teemades, siis on jutulõng kohe katkenud. Seda kardetakse metsikult. Minu jaoks on veider kui 40+ naine ei julge öelda päriselt mis talle meeldib, lihtsalt huvi pärast. Eesti naine ei julge. Kas 70 aastaselt julgeb? aga siis ei ole enam meest leida. Njaa njaaa
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 21:45
Hostinne, kelle varikas ta siis on?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 21:47
jaga siis arvamust, hostinne, et kelle varikas?
sa ju tead nt täpselt, et fisting on minu varikas, eksole
mis näitab, et psühholoogina jääksid küll nälga
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 21:48
Mina ei ole kellegi varikas. Mul on lihtsalt igav ja tahaks naistega vaielda sõbralikult. Kuigi kuna isegi Sokrates ei mõistnud naisi, ei hakka ka mina mõistma.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 21:49
Jah, Hostinne miks varikas , mille põhjal seda kohe arvad.
pahnakutt, igaleühel on omad huvid mida keegi teostada tahab. Ei pea seda kõigile pasundama kui näidata saab.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 21:49
pahnakutt, terve see teema inimsuhetest ju ongi.
ainult keegi tussjanoks üritas kingituste juraga veidi risustada, aga edutult
˅ näita rohkem ˅