Foorum
2026-08-28 14:46
Miks vanemad naised noort meest ei taha? Olen selle aasta algusest proovinud leida küpset kuni 60 daami kuid edutult. Arvasin et selliseid on siin palju?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 16:53
Küpsed naised ei loobi oma energiat tuulde, sest seda on lihtsalt vähem, kui 35lt.
Sina otsid seiklusi, küpsed naised on juba omajagu seigelnud ja õige vähesed veel otsivad sama.
St selliseid küll on, aga vähe ja nad ei ole ilmselt igaühele saadavad.
Igaks juhuks mainin, et mina olengi see, kes ei viitsi enam seigelda, mulle meeldib juba rahulik kulgemine. 🙊
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 19:56
Aga sa ei vastanud tema küsimusele.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 20:05
Mina ei taha nooremat naist näiteks seetõttu, et see tahab ju kohe peret ja lapsi. Mul lapsed aga olemas ja rohkem ei viitsi.
Vanus pole ainult number ega sotsiaalne konstruktsioon, see on kogemuste ja soovide kogum.
Noor mees tahab vanema naisega natuke nalja teha ja siis edasi liikuda. Sageli kipub ka selline kiirseks olema kaunis kehvavõitu.

Nii lihtne ongi.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 20:34
Ma ei nõustu. Kindel on see et ma ei soovi lapsi ega pere elu endast 20a vanema daamiga. Meil kõik oleme erinevad ma ei taha ei enda ega kellegi teise aega raisata aga tean mida tahan ja ma ei räägi siin ühest ööst!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 22:24
ei ole nii lihtne tegelikult.
mul oli ülikuum kooselu väga palju noorema mehega, mis kestis aastaid. seks oli super ja muus mõttes ka kõige ägedam suhe üldse, võrreldes teiste abieludega. nii et sõltub mehest, kohe väga palju.
on ka teisi nooremaid mehi, kes üritanud luua pikaajalist suhet ja lausa perekonda. aga nendega polnud sellist tõmmet....ja siis nautisin juba vabadust, mis kaasnes massöörieluga nii et igasugune tõsisem suhe oleks ahistav tundunud.
need noored mehed igatahes olid väga solvunud, et ma nende pakutavast huvitatud polnud. nii et mitte kõik pole ilmselt naljategemise peal väljas.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 22:32
teema autor saab paari kuu pärast 36? seega mitte enam esimeses nooruses
kui aus olla, siis noorema mehe fetišiga naised eelistavad pigem alla 25 aastaseid mehi...kelle vitaalsus ja energia on tipus. välimus mängib ka loomulikult rolli.
ning pikema suhtluse puhul peaks olema millestki rääkida ka väljaspool voodit. et tekiks mingigi vaimne lähedus.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 22:33
Capri, aga kas see sinu noor elukaaslane otsis sihilikult vanemat naist või oli see juhus, et kaks sobivat said lihtsalt kokku?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 22:38
see oli üsna suur juhus, jfjm. virtuaalsed sädemed said alguse juhuslikust lõõpimisest ühes netifoorumis (ei, mitte ihas).
ja nii ta läks.
too 20 aastane mees alguses isegi ei teadnud mu vanust ja ega ma kohe kiirustanud seda ütlema ka nii et tema pidas mind 15 aastat nooremaks. aga hiljem kui oli ära armunud, siis polnud enam numbritel tähtsust
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 22:45
Capri, aga kas see oleks ka juhtunud siis, kui ta oleks alustanud suhtlust väitega, et tahab vanaeite keppida?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 23:12
Nagu ma mainisin, tõenäoliselt mõni selline naine ikka leidub, kes noortele meestele sarnaselt veel trofeesid kogub.
Kas neid ka küpseks võiks nimetada, seda ma ei arva. Võib-olla üleküpsenuks.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 23:41
asi pole trofeedes vaid pigem noore mehe pulbitseva vitaalsuse nautimises.....ja eks silmailus ka
mulle meeldisid ka 30 aastaselt vahel nooremad kutid. võib-olla olingi üleküpsenud
eriti muljetavaldav, kui nt 20 aastane mees rabab sellise intellekti, loovuse ja jutuga, et jätab pigem 50+ erudeeritud professori mulje. ning reaalselt on supermodelli välimuse ja karismaga.
ma ühe sellise otsa sattusin ning muidugi ka silmini armusin.
see suhe kestis samuti päris kaua ning tekitas esmase huvi bdsm maailma saladuste vastu.....nii et mingis mõttes saatuslik mees oli
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 23:44
Lihtsalt, silmaringi laiendamiseks, mis Sa selle mehega peale seksimise ja vaatamise veel tegid?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 23:45
jfjm,
labaste inimestega ma ei suhtleks nagunii. nii et selliselt väljenduva mehe puhul vanus rolli ei mängiks.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 00:05
kui pead silmas mu elukaaslast, varbad, siis need 7 aastat koos temaga oli eriti aktiivne aeg nii äritegemise kui maailma avastamise mõttes.
see mees polnud kunagi Soomest kaugemal käinud kui tutvusime, aga inglise keelt rääkis minust paremini. olles siis 20 aastane...
kodus tegi kõike, mida vaja ja suurepärane kokk oli muide
oskas autosid remontida ja ümber ehitada. oma majas tegi kapitaalremondi. leiutas igasugu tehnilisi vidinaid ja ehitas need valmis.
huvitus ooperist ja teatrist, nii et vähemalt kaks korda kuus istusime Estonia loožis
huvitus astronoomiast....seega käisime looduses teleskoobiga öötaevast vaatlemas.
luges klassikuid ja tihti luges mulle unejuttu voodis, muidugi peale kirglikku seksi oli hüperseksuaalne muide....ja sellise välimusega, et totaalne naistemagnet. lisaks viisakas ja kombekas, nii et kunagi seltskonnas häbi ei teinud.
militaarhuvid olid tal ja keskmiselt sportlikum oli kindlasti.
aitas mind väga palju mu tollase töö ja bisnessiga (mis oli erootikast kaugel, muide).
alkoholi ta pmts ei tarbinud. õnneks ei suitsetanud ka.
tundub nagu liiga hea, et tõsi olla? aga ometi see mees oli mu elus ja mu kõrval. ning praegugi täitsa eksisteerib...võibolla ehk isegi satub siia mu kiidukõnet lugema
muide, eriline tänutunne on talle mõeldes, et ta viitsis ka ligi aastase maailmas rändamise minuga kaasa teha.
üksi ma poleks kindlasti julgenud. suurt seljakotti poleks ka jaksanud liigutadagi
kas silmaring nüüd pisut laienes, varbadliivas?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 00:13
aga too teine, bdsm tegelane, õpetas mind ennast nägema täiesti teisest küljest. pakkudes peale silmailu vahel hommikutundideni kestvaid filosoofilisi vestlusi ning uskumatult erootiliste fantaasiate maailma, kus peaaegu miski polnud keelatud.
nii et jah, omamoodi tänulik olin ka talle.
tegelikult annab see vabanemise tunde kui ei pea kramplikult kinni nn headest tavadest...et vanusevahe peaks olema kuni 5 või kuni 10 aastat. kas mitte inimene ise pole siiski kõige tähtsam?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 00:14
Oled Sina ikka õnneseen, Capri, maailma kõikse paremad mehed on kõik just Sinu voodis ennest soojendamas käinud.
Sa pidid temast lahku minema muidugi ainult sellepärast, et tahtsid, et teised naised ka samasugust pärlit saaksid manustada?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 00:14
Kõlab nagu märg unistus
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 00:36
ega kuivaks ei suudaks vist ükski naine mu eksiga jääda, genitarius
varbad, jah see paratamatu küsimus lahkumineku kohta......ei pidanud tegelikult tema juurest ära minema. aga kuna vanusevahe oli päris suur, siis tekkisid erinevad eesmärgid elus. ma ei tahtnud tema unistustele takistuseks olla. kõlab natuke nagu klišee vist. viimase aasta elasime avatud kooselus, minu ettepanekul. mis oli eriti äge kogemus
ja siis tuli kolimine ning kannapööre- pea ees otse kuuma massaaži maailma. et ikka saaks veel rohkem neid parimaid mehi nautida
varbad,
tegelikult ka parimatel on omad väiksed vead. minu mees nt sattus paar korda nende aastate jooksul nö vasakule vaatama mis oli pigem ootuspärane, arvestades tema välimust, libiidot ja suhtlusoskust.
paar väikest tüli meenub ka sellest ajast.
aga miskit muud küll ette heita ei olnud. kahju on ainult, et nüüd pole enam aastaid suhtlema sattunud.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 01:17
Minu küsimus Caprile oli meelega nii matslikus vormis. Sama matslik on ka meeste väide, et neile meeldivad vanemad naised. Kui tahad naist solvata, siis ütle, et ta on vana. Ma üldse ei kahtle selles, et selline eelistus tõesti on, aga seda ei tasu väljaöelda, sest viisakas seltskonnas naiste vanusest ei räägita. Sama kehtib ka kehakaalu kohta. On ju ütlemine, et ülekaalulised naised elavad kauem, kui mehed, kes seda neile ütlevad.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 07:33
Vanem ja vana ei ole samasisulised mõisted, jfjm. 20-aastase jaoks on vanem naine ka näiteks 23-aastane.

Ma olen ise olnud üsna erudeeritud ja loova mõtlemisega 20-aastane ja nüüd lähenen 50-le ning julgen väita, et 20-aastane ei saa mingil tingimusel jätta "50+ erudeeritud professori muljet", see on nüüd küll kõva kirjanduslik liialdus. Esiteks tekitab küsimuse, et misasi on eruditsioonita professor, et neid sõnu pidu koos kasutama, teiseks ei ole lihtsalt võimalik 20-aastasel olla aastatepikkuse teadus- ja õpetamiskogemusega erudiit.
Selline üle võlli idealiseerimine jätab mulje tagantjärele ilustamisest a la vanasti oli rohi rohelisem.
Muus mõttes ma kiidan, et Caprichosa eksidest halba ei räägi. 🙂

Mis teemasse puutub, siis erinevas eluetapis olemine tähendab enamasti erinevat maailmapilti ja elustiili. Seega lühike suhtlus on okei, aga pikalt läheb raskeks. Naised aga enamasti lühisuhteid ei otsi.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 08:23
Loll või lollim, kas on vahet?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 08:59
"Kolleeg on minust veidi vanem" vs "Kolleeg on minust veidi lollim" ei kõla mulle ühtviisi solvavalt. Ehk siis vana lolliga võrrelda hästi ei saa.
Mina olen nii 20- kui 30-aastase jaoks vanem mees ja mul sellega probleemi pole. 40- ja 50-aastastega on ka hea magada, mul noorusefetišit pole.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 10:51
robespierre, sa tahad ju tark mees olla.
Naine võib vana olla ja ka ise ennast vanaks nimetada, aga kui keegi teine seda teeb, on suur oht, et ta võtab seda solvanguna. kahekümne viiesele ei tohiks see veel probleeme tekitada, aga neljakümnesele võib see juba väga vaalus teema olla. Milleks siis seda torkida?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 11:06
robespierre,
võiks ka eksidest halba rääkida, eriti kahest vanemast aga hetkel teemaks nooremad mehed
kirjeldasin vaid oma esmamuljet, mis tekkis ülinoore mehega netis suheldes....mu jaoks oli see šokeeriv, et ta päriselt oligi nii noor. jah, 30+ naisele jättis oma kirjastiili ja erudeeritusega mulje, mida oleks vabalt omistanud aastakümneid vanemale professorile.
seda tahtsin öelda ja ilma liialdusteta.
muide, ta juba 18 aastase eliitkooli õpilasena üritas minuga suhelda. aga siis ei suutnud teda mingiski mõttes tõsiselt võtta
mingi aeg hiljem selgus, et ongi tegemist erakordse inimesega. kes lõpuks sujuvalt oma eriliste fantaasiate maailma mu meelitas. ja mitte üheks korraks naljapärast vaid aastateks.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 11:12
Noored mehed on ägedad😛, kuid mulle isiklikult meeldib vanemate meeste juures see rohkem, et kuidas nad naisi kohtlevad.
On nö see vana aja kasvatus veel.😊
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 11:15
jfjm muidugi mainis õigesti, et ükski naine ei võtaks komplimendina, et temaga tahetakse suhelda oma ''vana naise'' fetiši rahuldamiseks.
nii et tark mees räägib kõigepealt ikka naise ilust ja erakordsusest, mitte ei lenda vanema naise otsimise jutuga peale

robespierre, enamasti ehk jah suure vanusevahega suhted pikalt ei kesta. ja enamasti naised lühisuhteid ei otsi.
noh, mul oli just vastupidi......et tol hetkel soovitud ühe- või kaheöösuhtest sai suur kirg ja pikk kooselu, ootamatult. kuigi seda üldse ei otsinud
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 11:30
Natukene nalja teeb siin ihas ka see, et kui mingi 20+ noormees kirjutab tutvumissooviga, siis ei rõhuta, et kas sobiks sulle endast nooremaga suhelda ja tutvuda..
Kuid, kui kirjutab 30+ või isegi mõni 40 ringis mees, siis pea alati suht esimene küsimus, et kas on huvi ka endast noorema mehe vastu😃
Mis paneb ikka ja jälle mind vaikselt muigama…😁
Mida vanem mees, seda aktuaalsem see vanuseasi tundub meestele olevat, nagu ka siin teema algatajal.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 12:05
Mina harrastan noorte meestega väljas käia sest nad viitsivad veel liikuda ja seigelda.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 12:09
40+ mehed jah ikka vahel nimetavad end noormeheks
ühele 4 kümbisele sõbrannale on alati noored ilusad kutid meeldinud. tema ütleb, et max 22 on viimne taks meeste puhul, kui välimuse järgi vaadata.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 12:35
Alla 30ne võivolla tahavad jah ainult sekskogemusi üle 30ne aga juba ilmaelu.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 13:18
seksuaalne tõmme viib inimesed kokku, tegelikult ju igas vanuses.
aga minu ex tahtis juba 20 aastaselt perekonda, kui koos elama hakkasime. tema jaoks oli see loomulik, kuigi mu huviks olid sel ajahetkel pigem väiksed seksiseiklused.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 13:28
Ma olen Capriga nõus, et isegi siin ihas alla 30ne mehed sooviksid pigem midagi tõsisemat, kui ainult sekssuhe.
30-40 aastased mehed on kõige rohkem niisama seksi peal siin väljas.
Olgugi, et oma vanuse poolest võiks eeldada, et just nemad peaksid tahtma kellegiga midagi enamat, kui ainult sekssuhe.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 13:35
Aga mille peale Teie siin väljas olete?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 13:37
kes ''meie''? teema autor on nt vanemate naiste leidmise peal väljas. nii et tussjanoks võiks oma kogemusi antud teemas jagada, kui miskit sisulist öelda on.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 13:54
Kingituste peale ehk😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 13:58
Tuleb Karoliinale kaasa kiita. Olen selles vanusegrupis ja tõesti seksi peal väljas. Noor-vana, dosn't matter kui tõmme tekib. Muidugi siin portaalis võib selle vanusevahe julgelt 10a mõlemale poole nihutada. Ei tule sul keegi siia rahvatantsupartnerit otsima.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 14:20
Aga teemaalgatajale. Selle küpse 60a proua, keda sa otsid, libiido on nii madal, et ta ei jaksa sul küll enam kolmekümnestega ohjeldamatult ringi mürada.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 14:45
arusaadav, tussjanoksi eesmärk siin on kingitused ja nendest rääkimine. ilmselt ka teemade risustamine....nagu ühel teatud kasutajal, kes pidevalt suva teemades hakkab oma ''müüdavate'' mantrat ketrama
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 14:51
kas mulla on 60 aastasega suhtes olnud, et teab rääkida?
minu tutvuskonnas ühel 70+ proual pole seksuaalsed huvid siiani kadunud. alati kurdab, et omavanustest meestest pole ammu enam asja
ja miks just vanemad naised seksturismi harrastavad, kui neil libiido nii madal on sinu meelest?
üks uuring väidab pigem vastupidist:
Eksootilised reisid välisriikidesse, kus saab nautida kirglikku seksi kohalikega – seni oli levinud arvamus, et need pakuvad huvi enamasti vaid meestele. Kuid ajakirjas Psychology Today tehtud uus põhjalik uuring näitab, et see pole enam nii. Üha sagedamini reisivad seksiturismihuvilised naised – eriti vanemad – teistesse riikidesse, et täita kõiki oma seksuaalfantaasiaid ja nautida muretut seksi välismaalastega.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 15:33
Mul oli paar nädalat tagasi võimalik suhelda pr M. Mikkoga naisõiguste teemal. Jagan teiega ka oma viimase vestluse teemat, mis olevat täna muutunud maailmas suureks probleemiks.
Eesmärgiks on õige pisut laiendan siinsete naiste silmaringi teemal, kuidas seksituristist võib tänapäeval enesetaputerrorist saada. Ikkagi minu kaasmaalased...

Nagu me kõik teame on islamiusulistel (terroristidel ) väga halb suhtumine valgetesse naistesse, kes on nende silmis kõik hoorad ja muu rämps. Levinud on skeem, kus "armukelmid" liiguvad mööda ööklubisid, rannabaare, igasuguseid meelelahutusasutusi ka netis ja flirdivad teadlikult valgete naistega. Mõjuvad äärmiselt šarmantselt. Kelmid on välimuselt ja olemuselt nagu noored Adonised, eesmärgiks ullike naine võrku tõmmata. Käib pidev seepiminine, et see arulage naine mehe juurde lendaks ja kui ta seda teeb, võetakse talt pass jne
( noh nagu see süsteem käib) ning hiljem leiab naine end teiste samasuguste naiste kolooniast. Loomulikult on kadunud šarmantne Adonis ning naised sunnitakse, kes mida tegema, et terrorismi toetada. Kes pommiga tänavale minema, kes muud tegema.
Ja see pole kahjuks muinasjutt. Elu on karm.

Edu terve mõistuse säilitamisel seksiseikluste viljelemisel!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 15:41
Meil üks 75a proua on endast 25 aastat nooremaid mehi juba 3 matnud.no mehed ei olevat jõudnud teda rahuldada kõik infarkti surnud. Pole nali.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 16:54
Hmm, see vanaldaste prouade seksturism on tõesti heaoluühiskonna tulem. Keskeas ja enne seda vihutakse hullult tööd teha, et elustandardit hoida ja siis keskea lõpul avastatakse, et oleks ikka võinud vahepeal keppi ka teha...ja siis minnakse, sest kes to kodumaal ikka moori tahab.
Aga meie keskmine 60+ proua võitleb pigem kommunaalarvetega ja sellistest vallatustest loeb kroonikast.
Ja ega siis 60 aastastega pea kohe suhtes olema, et midagi arvata. Et kui su mees oleks seksuaalselt külm kui kala, siis järelikult kõik mehed on mungad või kuidas?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 16:55
Aga see 75a proua on tubli....maasool🙂
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 17:01
Siberis olnud ja väga tragi
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 17:09
Miks 50 mees seksib 75 a naisega, ebareaalne
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 18:38
Miks on see ebareaalne- Eldurpildur?
Vanus ei mängi rolli- kui süütenöör põlema on pandud
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 18:57
hostinne ikka kohe peab kõik ilusa ära rikkuma oma loengutega
varem jutlustas, et erootiline massaaž olevat jube madal värk ja labane käperdamine.....ning sellest rääkimine seksitöö propageerimine.
nüüd siis tõi terroristid ja pommid mängu, et iharate seksturistide indu vähendada
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 19:04
mulla, sinust noorem mees tegi teema, et tahaks kuni 60 aastast naist, aga ei leia.
nii et küll ''mooridele'' ka kodumaal tahtjaid leiduks. ära sellepärast muretse
küsimus pigem selles, et kas madala libiidoga naine harrastaks seksiturismi või mitte.
üks võimalus, et noor ilus eksootiline mees mõjub nii erutavalt, et nn ''madala libiidoga moorist'' saab hetkega ahne seksikiisu
näiteks selline
https://naine.postimees.ee/1077738/kes-on-cougar-ja-milliseid-seksikaid-saladusi-ta-varjab
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 19:23
Tean üht paari kes elavadki koos kui poiss oli 17 peretuttav ja läks 45a naabrinaise juurde elama.sellest juba 20a möödas ikka elavad koosta noormehest sai arst.
˅ näita rohkem ˅