Siin lehel ongi rohkem meeste maailm, kuna mehi on siin arvuliselt nii palju rohkem, aga üldiselt on mehi ja naisi ikka enam-vähem ühepalju ja lolle on nende mõlema hulgas ka ehk samapalju ja neid on palju ka hulga mõttes.
Capri, teoreetiliselt ma ju võiks samamoodi igale naisele rääkida kuidas just tema on see kõige kõige, ainus ja erakordne, üks miljonist ja muud sellist jama, see on ju edu võti, aga ma ei tee seda mitte kunagi, ei vaja sellist edu, jutu mõte oli pigem selles, et on hale vaadata kuidas naised sellise jura peale sulavad. Nagu sa võid arvata, ma pole jah eriti edukas selles mõttes, ei nimetata mind hurmuriks ja üleüldse on naistega nagu on, aga selles mõttes ma ei ole küll kibestunud ma tean ju väga hasti kuidas asjad käivad, aga ma jään ikka kindlalt oma liistude juurde, ei ole mul vaja kuhugi linnukest kirja saada, vaid tulemust mis on seda ka väärt. Jah seda ei pruugi juhtuda, aga siis nii ongi, täiesti arvesse võetud ja tõenäoline võimalus.
Kõige rohkem häirib mind siin maailmas lollus, seda on igal pool ja seda on palju, selles osas võib küll tekkida üsna lootusetu tunne, kas kibestumine on just õige sõna, aga midagi sarnast. Muide mõistus on väga võimas tööriist, aga ühe asja vastu on see ikka üsna võimetu, sellesama lolluse vastu, see on liiga kõva, iga tööriist murdub või läheb kõveraks, miski ei tööta