Foorum
2026-08-29 19:43
Mulla:
Aga teemaalgatajale. Selle küpse 60a proua, keda sa otsid, libiido on nii madal, et ta ei jaksa sul küll enam kolmekümnestega ohjeldamatult ringi mürada.

Miks siin osad rõhutavad muudkui vanust 60, kui teemaalgatajale sobivad naised vanuses alates 39a😁
Ausalt öeldes ma isegi imestan, et ta pole kedagi leidnud, kui ise 35 ja endast mingi 5 aastat vanemaid naisi peaks jaguma küll..isegi 10 aastat vanemaid..
Vanus kuni 60 on tal kindlasti pandud selle mõttega, et mõni 60ne võib vabalt 10 aastat noorem välja näha😛
Ja miks te arvate, et naised alates 40+ ei taha kellegiga seigelda ja seksida…
Kuna need, kes noorelt lapsed saanud, need hakkavad oma teist noorust nautima, kui lapsed suured juba.

P.S Lisa pilt, vb märkavad naised sind siis rohkem!😉
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 19:50
Püha lihtsameelsus! Et kui ma sellest ei räägi, teeb see probleemi olematuks?
M. Mikko sõnutsi on tema praktikas olnud ka selliseid juhtumeid, kus mõne naise puhul on tekkinudki võimalus ta sellest olukorrast päästa, aga kahjuks on liiga hilja ja pahatihti on nad juba Stockholmi sündroomi tõttu ka mentaalselt vangistatud.

Jätkuvalt soovin selget mõistust!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 20:07
Hostinne,

Juhtuda võib ükskõik kuskohas miskit ja nii jääbki elu elamata.
Isegi läbi iha kohtudes võivad asjad väga musta stsenaariumiga lõppeda, halvimal juhul.
Seega kainet mõistust on vaja säilitada igal pool ja kaaluda plusse miinuseid.😉😁
Ja isegi siis võib ikkagi midagi tegelikult juhtuda…
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 20:16
Miskipärast ihas on neid noormehi palju kes tahaks vanema naisega olla kuna oma vanused pidid liiga palju nõudma kooselus. Mehed ei taha peret vaid ennast vabalt tunda naisega.50 selt paras noorem naine võtta keda siis enda järgi välja õpetada kogemuste ja tarkusega mida vanemalt naiselt saanud . Täitsa normaalne suhtumine. Naised ju ihkavad issisid kes neid oskaks arvestada ja üldjuhul on peredes ikka mees vanem.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 23:10
no pigem ihkaks ikka meest kui issit. mul ainult üks eks kõvasti vanem minust olnud. teised omavanused ja üks siis kohe väga palju noorem
välja õpetada saab naist, kes oma peaga ei mõtle ja võtab nn alluva rolli kohustusliku paarisuhte osana.
ja üllatavalt paljud 30+ või isegi nooremad mehed soovivad just püsisuhet ning isegi abielu....pean silmas just iha saidi kaudu kohatud mehi.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 23:18
huvitav, kas hostinne uuris enne erootilist massaaži ikka korralikult massööri tausta....et äkki on terrorist, kellel püksis pomm
ja kohale jõudes lehvitas ilmselt passiga nagu lennujaama väravas.
ükski vähegi alalhoiuinstinkti omav naine vast kuskile moslemiriiki seksiseiklusi otsima ei lähegi.
ning mujal maailmas hoiab ka silmad lahti ning passi hotelli seifis.
siinkohal sooviks mõnele siiski veidi riskijulgust!
kuna muidu võib elu üldse elamata jääda.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 23:36
Iha noormehed soovivad tõesti püsisuhet ja mitte ei taha nad omavanuseid
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 00:10
Ps. Hotelli sefis ei tohi asju hoida. Eriti dokumente ja elektroonikat mida saab tirriteerida.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 03:30
Tõsi ta on, et isegi enda voodis võib ära surra, nt infarkti. Pole seiklemist vaja kartagi.

Ja mis puutub M.Mikko kirjeldatud juhtumitesse, siis infoks peast lihtsameelsetele - islamiusulised terrorismiga seotud inimesed ei resideeru pelgalt islamiriikides ja nad võivad täiesti vabalt olla ajupestud valged.
Seega see pass võib sul olla kasvõi ämma käekotis, mitte šeifis. Point oli ikka selles, kui naiivsed võivad osad naised olla.
...ja mis puutub enesealalhoiuinstinkti, siis eks seegi võib suures kirehoos mõnel kaduma minna.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 08:35
Nojah, kui oled 35 ja 40-seid otsid, siis on muidugi juba küsimus vales lähenemises. Sest 40+ naine on just eriti küpset tahtmist täis. Arvestama peab pigem, et siin on naiste suhe meestesse 1:7-le ja see, et sa muidu küla kõige pikem mees oled, sellest pole siin suurt abi.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 08:56
Aga mis puutub Hostinne juhtumit, siis midagi pole teha, mingid asjad on lihtsalt elu paratamatus. Kui ikka puudub enesekriitiline meel ja jäädakse uskuma, et 20 aastane Adonis võib päevapealt keskealisse prouasse ära armuda, siis nojah. Omad vitsad peksavad. Ilmselt teavad kõik seal skeemis, mis toimub, neist juhtumitest on küll räägitud.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 09:07
Nojah, see terrorist peab ikka pagana osav olema, et ämma käekotist pass kätte saada, hostinne. Vbl ajab kõigepealt ämma pea sassi hoopis😛
Aga kui igas riigis kurjad moslemid varitsevad, kuidas siis hostinne kindlaks tegi, et talle erootikateenust pakkunud noormees ajupestud terrorist pole? Või läks nn käperdamise käigus alahoiuinstinkt kaduma?😉
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 09:15
mulla, mul keskealise prouana oli lausa aastaid kestnud kirglik kooselu 20 aastase Adonisega. Millest sai eelpool piisavalt jutustatud. Eks neid armujaid on teisigi olnud. Ja kellelgi pommi püksis ei avastanud, muid kurje plaane ka mitte😛
Selle aasta alguses tuli ka neid armumisi ette Tai Kuningriigis, lausa mitu....Ning enamus olid just 20+ modellivälimusega mehed. Kes muide ise tulid aktiivselt tutvuma, näiteks rannas😉
Loomulikult sai nende taust kontrollitud, isegi enne reggae baari romantilist kohtumist.
Mõned asjad on elementaarsed, hostinne.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 09:23
Siin on palju räägitud emmiga mõtlevatest meestest, aga ega naised ka just eriti oma ajusid ei kasuta. Jah, just nii saabki öelda, naised, täpset statistikat on nüüd keeruline teha, aga neid on julgelt üle poole. Ekstreemsemad juhtumid võivad olla jah sellised, kus lükatakse pomm tagant sisse, ei ole küll sellistest juhtumitest kuulnud, aga seda ikka juhtub kui mõned rahast lagedaks tehakse. Nende kõrval igapäevasemad on juhtumid kus kepimehed lihtsalt madratseid otsivad ja loomulikult leiavad ka neid. Ja absoluutselt ei imesta selle üle, seda olen näinud küll ja küll, nii virtuaalses maailmas kui päris maailmas, isegi siin lehel, kui naised kuulavad selliste "hurmurite" iba ja vahivad neid suu ammuli ila suunurgast jooksmas. Pärast niutsuvad nagu peksa saanud koerad ja on kohe valmis uuele ringile minema.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 09:32
Tai kuningriigis esindasid sa kohalike mõistes rikast valget...seega võimalust, misiganes vormis. See, et sa näed kena välja, oli ainult boonuseks. Mingid joogid suudab iga mees, igal maal ikka välja teha🙂
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 09:45
+1 eiottegarotile. Võttis hurmurite jutu robustselt aga selgelt kokku.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 09:46
Kas meeldiva külgetõmbe ajal on aega veel mõelda , ega juhuslikult teine terrorist pole ja ausalt öelda see ilmselt ei huvitaks ka
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 09:51
mulla, kohalikud Tai mehed on väga tagasihoidlikud pigem ja tavaliselt piirduvad arglike komplimentide ja naeratustega. Sealse ühiskonna reeglid on üsna palju teistsugused.
Need aktiivsed tutvujad olid just noored mehed Euroopa riikidest, nt Itaaliast ja Saksamaalt. Ning usu või mitte, aga tasuta jookide pärast küll nendega kohtama ei läinud...Kui mehel on jalust nõrgaks võttev välimus ja karisma, ei mõelda enam, kes kellele välja teeb😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 10:00
rott....ega sind pole vist keegi kunagi hurmuriks nimetanud?
"ila suunurgast jooksmas" ja "peksa saanud koerad".....tundub nagu üsna kibestunud inimese jutt.
Muide, rahast lagedaks tehakse enamasti siiski mehi. Eriti sealsamas Tais sekstöötajate poolt😛
Samuti siin ihas, kus naiivsed mehed kiimast aru kaotades pidevalt petturitele nn ettemakse teevad, isegi kui petisekonto taga mingi mees onab😁
Pole nagu kuulnud, et naised nii lapsikult käituksid, ei siin ihas ega päriselus.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 10:02
Pole kuulda olnud, et Eestis himurate massööride buduaare oleks õhatud😀
...aga mis puutub 20+ " Adonistesse", siis neid pole Tai Kuningriiki vaja otsima lennatagi, need ummistavad Ihas postkasti niigi ja nuruvad ka siin vahetpidamata keppi.
Minu seisukoht on siin selge ja jäägu mul see elu elamata.
20+ varsaohtu poisikesed otsigu omavanuseid, sest minul on oma tütar juba suureks kasvatatud. Ja isiklikud " mommy issues" probleemid lahendagu psühholoogide kabinettides.😀
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 10:07
No vaata Capri, siis oli ju täitsa teistsugune lugu. Nende Itaalia ja saksa meeste jaoks olid sa puhkuseromanss. Või seda nad vähemasti peas lootsid. Kuna näed kena välja, siis vanus seal niikuinii rolli ei mängi. Ega keegi sind pärast emale tutvustama hakka.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 10:08
Noorte meestega on see häda kui pakud head seksi siis kipuvad nad sellest kaua unistama ja ei lähe oma eluga edasi
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 10:12
"Pole nagu kuulnud, et naised nii lapsikult käituksid, ei siin ihas ega päriselus"
Naiivsetel naistel polegi raha, mida välja petta, seega pole mõtet skeemitada. Nende valuuta asub teise koha peal😄
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 10:16
Tuleb tõdeda, et olen minagi kokkupuutunud paari juhusega, kus haritud naised (üks arst ja teine pedagoog) on mingite Aafrika noorte täkkude poolt nii ära tinistatud, et saadavad igakuiselt toiduabi Aafrika poole teele...
Räägi kuidas tahad, aga kainet mõistust seal kuulda ei võeta. Ma olen selle menopausis aeg-ajalt esineva ajuudu süüks pannud.
Mis Taisse puutub, siis kuuldavasti on Tai naised kasvatatud selles vaimus, et ülim õnn on meest teenida. Kui mõnele liialt tähelepanu osutada, siis ei pruugi enam nii kergelt lahti saada.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 10:16
mulla, pigem olid nemad minu jaoks puhkuseromansid😉
Kuigi jah eriti ägedad ja kirglikud. Troopikaöö võib naised metsikuks muuta😁
Üks 23 aastane eriti nunnu isend muide plaanis isegi Eestisse külla tulla ning kutsus mind Saksamaale. Ehk oleks viisakusest ka emale tutvustatud😁
Nii et vanus tõesti rolli ei mängi. Seiklused, armumised ja kooselu võib olla nauditav ka suure vanusevahe puhul.
Seda muidugi siis kui negatiivne mõtlemine ja kompleksid ei sega.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 10:18
Hostinne,
Sul veab, et poega pole😛, kuna iha tädikesed oleksid üsna maiad vist tema peale😃.
Naine, kes on viimasel ajal sinu suures soosingus olnud ja keda tihti foorumiteemadesse kaitsma lendad🤭, tal oli ju samuti pikalt suhe endast lausa 23 aastat noorema mehega😛.
Ja noormees oli kõigest 23, kui talle käpp peale pandi!😃

P.S Eks ütlus, come to mama, räägib samuti nii mõndagi..🤭😂
Kuna mina nt küll meeste poole sedasi ei pöördu ja mingisugust mamamt neile mängima juba ei hakka!😏
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 10:46
Karo ma tuleks küll sinu hopasse, paneks pea tisside vahele ja teeks kuti-kuti. Siis silitad mu pead ja ütled, et olen küll jääkaru.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 10:50
Copy ma kuulsin, et sulle pidavat endast vanemad naised meeldima…
Kas elus on mingi pööre vahepeal toimunud v😛😃
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 10:58
Karolina, vanemad naised on ikka ju need, kes murtud südamele plaastri panevad ja peale puhuvad.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:01
Siin lehel ongi rohkem meeste maailm, kuna mehi on siin arvuliselt nii palju rohkem, aga üldiselt on mehi ja naisi ikka enam-vähem ühepalju ja lolle on nende mõlema hulgas ka ehk samapalju ja neid on palju ka hulga mõttes.
Capri, teoreetiliselt ma ju võiks samamoodi igale naisele rääkida kuidas just tema on see kõige kõige, ainus ja erakordne, üks miljonist ja muud sellist jama, see on ju edu võti, aga ma ei tee seda mitte kunagi, ei vaja sellist edu, jutu mõte oli pigem selles, et on hale vaadata kuidas naised sellise jura peale sulavad. Nagu sa võid arvata, ma pole jah eriti edukas selles mõttes, ei nimetata mind hurmuriks ja üleüldse on naistega nagu on, aga selles mõttes ma ei ole küll kibestunud ma tean ju väga hasti kuidas asjad käivad, aga ma jään ikka kindlalt oma liistude juurde, ei ole mul vaja kuhugi linnukest kirja saada, vaid tulemust mis on seda ka väärt. Jah seda ei pruugi juhtuda, aga siis nii ongi, täiesti arvesse võetud ja tõenäoline võimalus.
Kõige rohkem häirib mind siin maailmas lollus, seda on igal pool ja seda on palju, selles osas võib küll tekkida üsna lootusetu tunne, kas kibestumine on just õige sõna, aga midagi sarnast. Muide mõistus on väga võimas tööriist, aga ühe asja vastu on see ikka üsna võimetu, sellesama lolluse vastu, see on liiga kõva, iga tööriist murdub või läheb kõveraks, miski ei tööta
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:05
Karolina,
ilmselt hostinne jaoks lumehelgi 23 aasta noorem voodikaaslane ei viita ''mommy issues'' probleemidele.
aga kui noorema mehega veidi puhkuseromantikat nautida, siis ähvardatakse kohe pommidega ning tuututatakse psühholoogilistest probleemidest.
et siis tüüpiline silmakirjalik hostinne nagu alati

aga copyl tekkis ilmselt 70 aastaste daamide tissidest väike küllastumus. seepärast see imalavõitu fantaasia noorema ja ilusama naise rinnapartii vahel peesitamisest
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:12
Ja Copy, kui tahad mind meelitada🤭, siis tee seda pigem Karolina teemas😛.
Siin on teemaks nooremad mehed ja vanemad naised.
Sina aga minust ju noorem pole!😘😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:17
varbad, kas sinu meelest oli mul juba 30 aastaselt ''menopausi ajuudu' või lihtsalt erutasidki nooremad ja ilusad mehed?
ma ei tea, kas sinu tuttavad aafrika täkkude fännid on nendega reaalselt suhtes või niisama heas usus virtuaalseid ''nigeeria printse'' sponsoreerivad.
aga kui mees pakub voodis seda, mida teised pole suutnud pakkuda ning on muidu äge inimene, siis mul poleks probleemi jagada talle toidu- või mis iganes abi. juhul kui ta seda vajab ning tema sissetulek nt minu omast kümneid kordi väiksem.
ei oskaks miskit halba selles näha.
müüdavusest ja prostitutsioonist ka ei soiuks sellisel juhul.
loomulikult see ei tähenda nagu laseks end ära kasutada suvalisel imala jutuga tüübil
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:23
Mulla:
Nojah, kui oled 35 ja 40-seid otsid, siis on muidugi juba küsimus vales lähenemises. Sest 40+ naine on just eriti küpset tahtmist täis. Arvestama peab pigem, et siin on naiste suhe meestesse 1:7-le ja see, et sa muidu küla kõige pikem mees oled, sellest pole siin suurt abi.

Ta pole mitte ainult küla kõige pikem mees, vaid ka sportlik ja pruunide silmadega😁
Tema viga on see, et ta on millegipärast kitsi seda kõike siin ihas endast jagama…😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:26
Varbad on selle plaastri panekuga täppi pannud.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:28
Copy, kas su süda on siis murtud, et plaastreid vajad vanematelt naistelt…🫣
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:29
Jah. Ja nagu näha, siis on meid päris palju. Järts on uksest välja.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:31
Aga hostinne jutul on suht tõsi taga. See käib väga kiirelt ja kergelt. Ämm on muidugi õnnelik aga .....
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:32
Noo jahh, kuid sellisel juhul otsusta ükskord juba ära, kas plaastrid v nooremate hopasse😝!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:34
Copy, nooremate hopasse kippudes pead siiski südame kõvaks ajama
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:38
22 ne noormees tahab vanemat, sest vanemad näevad naiselikud välja. 35-40 on ideaalne vanus nende jaoks. Rahulikumad, solvuvad vähem jne
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:39
Varbad, kas ainult südame?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:39
varbad, kas sinu meelest oli mul juba 30 aastaselt ''menopausi ajuudu' või lihtsalt erutasidki nooremad ja ilusad mehed?

Capri, ma ei rääkinud seekord Sinu erandlikust persoonist, vaid sellest, et olen ka ise kõrvaltvaatajana näinud, kuidas osavad noored mehed võivad oma meela üleujutava tähelepanuga naistel katused sõitma panna. Tegemist ei olnud kusjuures virtuaalse ebareaalsusega, ikka käidi kohapeal ja kohtuti ka. Pole parata, me paljud enamasti naudime vastassugupoole tähelepanu, orientatsioonist lähtuvalt muidugi.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:41
Jfjm, muud kõvad osad meeldivad igas vanuses daamidele
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:46
Kui ikka kokkulangevaid huvisid pole ei aita see imal ülistamine midagi, et oled parim.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:48
Damn it ma teen suvilas õunamahla ja ei jaksa nii kiiresti vastata.
Ei, ma ei mõistnud kedagi hukka oma postitusega, vaid manitsesin teid ettevaatlikkusele. Ise teate, mis teete - teie elu.
Küll, aga oleks ääretult kurb kui mõni siinne seiklusteotsija oma elupäevad islamistide " naiskoonduslaagris" lõpetaks.😒
Pr M. Mikko rääkis, et valgete naiste kaasamine terrorismivõrgustikku on läänemaailmas kiirelt kasvav trend ja ärge unustage fakti, et iga islamisti unelm on üks uskmatu taevariiki kupatada. Olgu ta siis tissidega või ilma 😉
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:52
No selleks ,et islamite võrgustikku sattuda peab ennem islami usku saama.ja sinna ikka ei korjata nii kergelt kedagi.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:54
varbad, lihtsalt tekkis huvi, kas sinu ajuudu diagnoos kehtib alati ja igas olukorras
ma ennast selles mõttes erandlikuks küll ei pea. ühele 4 kümbisele sõbrannale on ka nt alati 20 aastased mehed meeldinud, ilma mingi uduta ja täitsa selge mõtlemise juures olles
vastassugupoole tähelepanu nautimine on ju loomulik asi, või siis mitte?
aga kui reaalselt ongi (noorem) mees nii hea, et naine teda selle eest materiaalselt premeerida tahab, kas peab alati psühholoogi järele appi hüüdma või diagnoose panema....
osad inimesed julgevad elu nautida ja siis need, kes nii palju ei julge, armastavad hinnanguid anda ning tihti just negatiivseid.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:57
Hostinne,
Ma isiklikult arvan, et selliste meeste õnge lähevad need naised, kel muidu austajad puuduvad.
Siis tekibki vist see suur õhin, et oi keegi isegi mind tahab ja veel välimuselt nii kobe mees ka.
Jutt käib siis nendest islamiusulistest meestest.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:59
Eksid kiisuke.
Eesmärk ongi valgeid uskmatuid siitilmast likvideerida. Kordan, et islamistide eesmärgiks on vähemalt üks valge teispoolsusesse kupatada, et taevasse pääseda ja naisi saab väga lihtsalt peibutada naiivsevõitu tekstiga. Lisaks on neid vaja ka karja usuhullude seksuaaliha vaigistmiseks.

Ja nagu pr Mikko ütles, et kõige hullem on selle asja juures see, et need valged arulagedad naised jooksevad ise püünistesse, selleks pole palju vajagi.
˅ näita rohkem ˅