Foorum
2025-07-11 07:19
Handyman39
Päris hale, et see oligi kogu argumentatsiooni lõpp. 🤔
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 09:27
Nõus. Pigem on 🫤
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 10:09
Kui seksiteenus on nii paha-paha, siis kes sunnib seda teenust kasutama? Ja ega kasutajad arvagi, et see asi nii paha on. Pahaks muudab asja see, et selle eest julgetakse küsida raha.
Kunagi üks eesti vanglajuht olevat öelnud: "Vangid on allakäigu trepi eelviimasel astmel. Neist madalamal on ainult vangivalvurid"
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 11:03
Kinkide tegemine on vabatahtlik. Kes soovib, see teeb ja keelatud ei ole see ei naistele ega meestele. Aga, et peab lausa tegema, seda tuleb vist ainult laste ja vanemate vahelises suhtes ette või nohh suhetes üleüldse, kuna see on üks tähelepanu osutamise viisidest.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 11:16
Perforation on adminni poolt kustutatud Tikkerxx reinkarnatsioon - ta oli ka kohe peale konto loomist kõige targem ja foorumi teemadega kursis.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 11:45
vabatahtlik? Kui olen näljas ja tahan süüa, kas söögi saamiseks kingi tegemine on vabatahtlik?
või tahan ravile, aga selleks on vaja ümbrik enne ulatada, kas see on vabatahtlik, eriti kui tahan lähedast, last ravile saada
jah, vastus on kohe, et ilma sexita ei sure, enamasti ilma ravita, söögita jne ka kohe ei sure, aga mis elu see on
selles nn suhtevärgis on meil midagi väga valesti, isegi loomariigis, sitasitikas veeretab ka, et …
mida ja mis, seda oleks huvitav lahata
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 12:25
Jah, vabatahtlik. Ka seksi ostmine on vabatahtlik. Sul, Peeter on asjad ikka väga sassis. Sa räägid teenuse saamisest ja teenuse saamine tasu eest ei ole sama, kingi tegemine. Ka altkäemaks või tasu mingi eelise saamise eesmärgil ei ole kink. Kingi puhul ei oodata vastuteenet. Ka seks kingi(raha) eest on teenus. Siin keskkonnas kasutati varasemalt mõistet sponsorlus, mis oleks ilmselt õigem antud kontekstist. Sest ka sponsorluse puhul oodatakse vastuteenet sponsorreklaami näol. Mingil hetkel muutis keskkond sponsorluse mõiste kingiks ja see on siin inimestel juhtme täiesti kokkujooksutanud. Kui vastassugupoolega nii suhelda ei osata, et suhtluse käigus tekkinud sümpaatia tagajärjel seksini jõutaks, siis tuleb kas ilma olla või siis osta raha eest. Kuid ma arvan, et ka siis päris igaühele ei müüda. Kui teenuse osutajal on võimalus valida klienti, siis seda õigust ei saa temalt keegi võtta.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 12:35
Inimesed võivad ju üksteisele ikka kinke teha ja välja teha. Päris võõrale on see küll imelik, aga ikka juhtub.
Samas, kui see kujuneb seksuaalsuhte tingimuseks või valiku aluseks, on midagi viltu. Selliselt normiks muutuval käitumisel on negatiivsed tagajärjed mõlemale poolele. Seksuaalsus muutub pöördumatult teenuseks. Milleks peaks mehed ennast isiksustena arendama, kui saab kõike lihtsalt osta? Teenust pakkuvatel naistel omakorda tekib tunne, et meessugu on neile kestvalt võlgu ja meestel puudub lõpuks muu väärtus. Lisaks tehakse tahes tahtmata kompromisse, mida ei tunnistata ja see tekitab omakorda vastumeelsust. Jättes ajutise teatritegemise kõrvale, siis mehed muutuvad naiste jaoks vastikumateks ja mehed ei pea enam naistest tegelikult lugu.
Tõenäoliselt on selline teenus küll paljudele vajalik, kuid seda normiks muuta on ikka eriline absurdsus.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 14:08
Paratamatult seksi raha eest ostmine on läbi ajaloo siiski norm olnud. Ebatavaline on ilma raha ja abieluta seks, sest väga paljud naised ei saa sellest sageli midagi peale võimalike hädade (haigused, rasedused, ebameeldiv reputatsioon).
Konsensuslik mõlemaid pooli rahuldav ja naist kaitsev seksuaalsuhe, kus raha asemel saadakse naudinguid, on muidugi ideaal. Aga mehed on sageli selle ise võimalikult raskesti kättesaadavaks teinud.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 14:48
Kindlasti ei saa nõustuda sellega, et seksi raha eest ostmine on läbi ajaloo mingi norm olnud. Vastupidi.
Jah, see on eksisteerinud, kuid mingi nähtuse eksisteerimine ei tee seda normiks. Nagu läbi aegade on naisi vägistatud, kuid see pole sellele vaatamata midagi, mida peaks seetõttu normaalseks kuulutama.
"Ebatavaline" ilma abieluta ja rahata seks on naiste poolt vaadatuna olnud sügavalt moraaliköidikutes ja on seda siiamaani läbi veidra neitsikultuse. Nagu oleks midagi veidrat selles, kui naine seksida tahab... Samal moel on kultuuriliselt meile pähe pandud, et naine "annab" ja mees "saab" või "võtab". Aga kui sa satud näiteks swingerite peole, siis väga sageli tegeletakse seal just naiste rahuldamisega ja mehed saavad oma nagu lihtsalt kaasneva nähtusena.
Võibolla on mul olnud lihtsalt õnne, et sattuda piisavalt palju kokku naistega, kes ei arva, et nad "annavad" ja et nende seksuaalne lõbutsemine on midagi lubamatut ja alavääristavat. Aga ma kahtlen, et esineb aastakümneid "õnne".
See, mida ma siit foorumist ja kuulutustest loen on väga erinev sellest, mis reaalselt toimuda saab. Neitsikultuse kõrval.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 15:47
Siit saab tasuta seksi küll.Sain ühe vanema daamiga kenasti jutule. Läksin kohale , tõmbasin ta augud kenasti üle ja pakkus pärast veintsi . Istusin voodi äärel ja tuli proua tütar . Need läksid omavahel kräuksuma , et hoopis tütar pidavat minuga seksima. Nalja nabani , neil siin ühine konto. Igatahes tõmbasin hilparid selga ja jooksu. Point, ei maksnud ma midagi.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 15:54
Panid ikka tütrele ka peeruvahele
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 16:04
Unistajatyyp avalda meile ka oma kullaauk saab Fistingkingile infot edastada, muidu on see jorss nagu Muhv, kes kirjutab iseendale naisekonto alt kirju nõudmiseni ja nikub kiisukest oma moori asemel, kellest ilmselt kõriauguni. Muidu ju ei taoks siin kuivalt pihku😅😅😅😅 ja ei krigiseks pidevalt.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 16:43
Võib-olla, vana ka juba, asjad võivad sassi minna,
aga kas mitte kingid meeldivad - ei tähenda maakeeli tasulist teenust,
nii sexi, meditsiini jne teemas
aga eks nooremad tea täpsemalt, kuis asjad täna käivad
ja eks meeste, naiste arusaamad erine ka paljus
aga eriti selles "kingi" teemas ja eks kõige odavam pidi olema see hinnakirja järgse kingi sex
ja - sponsorluse mõiste kingiks - eks ta on sassis jah
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 16:56
jfjm: Sina tõenäoliselt oled nende teenuseid kasutanud, miks muidu igas teemas neid kaitsed. Keegi ei käsi teenust kasutada ja mina polegi elus kasutanud ja pahaks ei muuda seda mitte mingi raha küsimine. Paha on see, et naine on ise ohver, sest sellest rattast ei tulda enam välja ja hingepiinade vaigistamiseks hakkavad naised jooma, narkot tarbima ja lõpuks tehakse enesetapp. Aga sinu jaoks on see raha ainus teema. Need naised ise sulle teps mitte korda ei lähe.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 16:56
naisterahvastele ei panda peeruvahele, hoia need pedeunistused fistingkalossi jaoks
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 16:58
Oh jumal jumal... Profiili vaadates ütleks, et 75 aastat olete vales elanud 🫤

"kingitused meeldivad" tähendabki, et talle meeldivad need, mitte ei ole kohustus. Ja kui ütleb, et kohtub ainult kingituse eest või kui tahad talle meeldida, pane lipsuke külge ning oledki kingitus. Kui pärast hakkab miskit maksmise teemat suruma, küsi, kas viipemakse sobib ning viipa lahkudes... 🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 17:01
Eelmine postitus oli Peetrile.

Issandjumala käest küsiks-kumb oli enne, kas muna või kana?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 17:07
Enne oli muna, sest elu sai alguse rakust. Teenuse pakkujatest on youtubest dok. filme küll ja küll, vaadake. Kõik need naised on nii õnnelikud kui said lõpuks ärist välja. See süsteem on nagu kiirlaenud, õnnetu naistöötaja jääb majale või kupeldajale üha rohkem võlgu ja võlgu, ta peab veel rohkem kliente vastu võtma ja isegi valida ei tohi. Kuidas saab seda kõike heatahtlikult võrrelda arvamusega - kui ei meeldi, ära kasuta.
Ega need mehedki kes kasutavad teenusepakkujaid, nad ei ole ka mingi suhtematerjal enam kui nad peaks leidma toreda ja asjaliku naise. Milline naine tahaks suhet mehega kes käis selliste naiste juures? Tänapäeva kaamera maailmas, filmitakse, pildistatakse ja siis hakatakse välja pressima, on seda vaja?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 17:18
Mina leian, et enne oli kana ning munes selle muna. Mis muidugi on ka rakk. Aga:

Miks seda küsin-minu silmis ei ole kõik teenusepakkujat narkarid ning alkassid ja põhjakiht. Sest kui kujundada oma arvamus ning arusaamad selliste teenusepakkujate järgi, kes oma erinevate sõltuvuste rahuldamiseks oma teenuseid pakuvad, on see ülekohtune ja halvustav nende suhtes, kes pakuvad neid teenuseid, olemata lõksus. Aga peavad siiski taluma ühiskonna poolset halvustamist, millega toimetulek võib mõjutada psüühikat päris laastavalt.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 17:28
Mõnigi tädi tahab väga nikku aga algul kirjutab nt , et teeb massaaži seks ei. Saad aga riided maha kukub valest kohast mudima. Pihkarit võin ise ka teha.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 17:29
No aga seda kinnitab ka iha hoiatuste rubriik, kuhu need õnnetud mehed massiliselt postitavad oma üle laskmistega seotud kogemusi. Kui kõik oleks nii aus ja tore, siis poleks negatiivset tagasisidet.
Sa võid endalt ka küsida, kas sa oled võimeline teenust pakkuma kui tellijateks oleks naised? Alguses mõtled mis see ära ei ole, aga ega naised sinusse ka heatahtlikult ei suhtu. Nad põlgavad sind kuna nad olid sunnitud sinu teenust kasutama. Kui ruttu sa põleks läbi? See ei ole ilus äri nagu kondiiter teeb torti ja pakub sellega teenust.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 18:38
slavetodomme
Siin läheb muidugi sõna "norm" defineerimiseks, aga minu meelest on lõbumajade, streetwalkerite ja naisemüümiste pikk ning kirju ajalugu selge märk, et naiselt seksi ostmine on normaalne. Norm ei tähenda, et see igaühele meeldiks. See tähendab, et suurem osa tegeleb sellega (antud juhul ostjad ehk meeskliendid on see suurem osa, mis prostitutsiooni normaliseeris).
Ja sellega käib muidugi see moraaliköidikute osa kaasas. Madonna vs hoor, puhas neiu vs räpane lits. Täiesti tavapärane dualism läbi ajaloo.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 18:44
Munas saab toimuda mutatsioon, seega muna on bioloogilises mõttes enne. Samas kui küsimus oleks, et kas enne on kanamuna või kana, siis kana on enne, sest suvalist muna me kanamunaks kutsuma ei hakkaks.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 18:58
Ooooooo, no millest algas elu? Elu algas sellest kui aatomid õppisid end järjestama ja tekkisid esimesed molekulid. Molekulid omakorda lõid esimene bioloogilise suurmolekuli mida me nimetame RNAks. See sisaldab esimest geneetilist koodi mida kasutavad alamastme bioloogilised elusorganismid nagu taimed. Kuna RNA jäi evolutsioonis kitsaks kingaks, siis loodus lõi sealt edasi DNA mida kasutab siis loomne elusorganism. Muna saab olla rakk, nagu ka inimese areng saab alguse ühest rakust mis omakorda peale viljastumist hakkab poolduma. 2-4-8-16-32 jne jne. Kana ei saa kuidagi olla enne muna.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 19:15
Tegelikult peame küsima hoopis seda, milline loom oli enne kana? Olemuselt on kana dinosaurus ehk siis võib-olla vähendatud T-rex vms kelle õnnetud pisikesed jäsemed kasvasid tiibadeks, saba kukkus ära ja koon muutus nokaks. Samas kana on lennuvõimetu lind ja tänane munev kana on aretatud loom. Looduses selliseid kanu ei eksisteeri, sest nad ei suudaks kuidagi kiskjate eest ära lennata. Kana on aretatud puna-džunglikanast, see lind elas aafrikas. Puna-džunglikanadel oli pea ehk siis aju palju suurem kui tänastel kanadel, aga kuna inimesed hakkasid neid munemise eesmärgil kodustama, siis see aafrika kana muutus üha lollimaks ja tema ajumaht kahanes päris pisikeseks.. no tänapäevaseks. Siit ka ütlemine, loll nagu kana eks. Aga džunglikanad olid lennuvõimelised, kui inimene hakkas kanu toitma, siis kadus kanadel ka lennuvõimekus, sest neil ei olnud seda vaja. Inimesed kaitsesid kanu kui toidu allikat.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 19:26
Amatöörist psühholoogiahuviline on uue aliasega tagasi või?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 19:33
Hämmastav... 🙂

Kana oli ikkagi enne (oma muna) 🙂

Issandjumal

Astu korra eemale, vaata teemat laiemalt. Ma olen ka elus
paar (tuhat) raamatut läbi lugenud ja nii mõnegi püksi paari
Kooli pingis läbi nühkinud. Kõike, mida rääkisid, tean. Ometi tõlgenda antud küsimust erinevalt. Me mõlemad eksime ja meil mõlemal on õigus-kõik oleneb vaatenurgast.

Foorumist varemalt ka läbi käinud, et prostitutsioon rikub inimesi. Kuidas saab miski, millel puudub teadvus ja otsustus võime, rikkuda miskit, millel need omadused? Prostitutsiooni ja üleüldsw intiimteenuste pakkumise teeb halvaks ikkagi tee nendeni, mitte tegevus ise.

Ja kõik need dokumentaalfilmid selle tööstuse hammasrataste vahele jäänud inimestest... (neid kindlasti palju ja sellest kahju, et nii on). Aga mõtle sellele, et miks selliseid tehakse? Ja mis mõju neil inimestele on. Ning mõtle ka sellele, et on ka edukaid ning eluterveid intiimteenuste pakkujaid. Aga kui neist dokfilm teha, mis mõju sellel oleks...?

Ehk siis...

Kana oli enne 😎
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 19:43
Ah, kuidas sai kana olla enne muna, see on umbes sama nagu Maa on lame. Mina ei taha eksida, mulle meeldib faktitäpsus, sest ma olen eestlane. Punktuaalsus on lahe.
Okei, prostitutsioon... Pealt vaadates on see lahe kui sa oled klient, kes maksab raha, tellib ja teine pakub sulle seda mida ükski tavanaine sulle suhtes ei paku. No näiteks kinky seksi nagu meestele meeldib kanda naiste riideid vms. Oma naine sellega kaasa ei tule, aga kui mõnele naisele maksad, siis ta mängib kaasa. Samas on see talle alandav... Mees maksab, saab rahulduse, aga ta ei mõtle ju sellele mida see naine tundis? Kui paljud mehed kes alguses teenuse pakkujaid tarbisid, muutusid hiljem vägivaldseteks, sest nad said aru, et nad saavadki naisi kellele tuleb maksta, see alandas neid ja viha valasid nad välja naise peale. Muidugi täna saavad naised teha seksi videosid OF, chaturbate, bongacam oma kodust, ilma igasuguse reaalse kohtinguta, need on uued võimalused. Aga siiski raha eest seksi pakuvad naised ise, sest see on teenistus. Aga kaotavad nad ise, aga sellele mõeldakse alles siis kui enam väljapääsu ei ole. Kas sina oleksid valmis looma armastusele baseeruva suhte prostituudiga? See ei toimi.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 19:56
Kui mutatsioon toimub munas siis ju on kana enne. Sest kanamuna muneb ju kana, aga mutatsioon (näiteks) tekkis t-rexi munas 🙂 ehk siis küsimus laiemalt, mis muna oli enne kas muna millest tuli kana või kana muna. 🙂

Ma pean tunnistama, et ei ole kunagi tasulisi intiimteenuseid tarbinud. Seega ma ei saa omal kogemusel baseeruvat hinnangut anda, milliseks muutun. Ainus kokkupuudet, kui töökaaslased mu 18 sünnipäevaks tellisid. Rääkisin temaga hommikuni muusikast ning sain kalli ja tagasiside, et olen tore. (juba ootan neid kommentaare 😂) Ei tundunud ta nii katki ühti. Ega eemaletõukav vmt.

Miks see peab naisele olema alandav, kui ta ise valib, kellele oma teenust pakub? Ja millisel kujul. Iseasi jah, kui ongi
sunduslik. Pigem teevadki selle alandavaks ühiskonna hoiakud, kui et n.ö "töö" ise.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 20:00
Mis mutatsioon? Elu saab alguse rakust, mitte munast. Kanamuna on tüvirakkude kogumik mida katab energia ehk siis rasv, kollane sisu ja siis ehituseks vajalikud valgud ehk siis munavalge. Sa ajad mingit keeksi, sest sa ei õppinud koolis bioloogiat.

Sest sulle keegi ei tellinud ja sa lihtsalt fantaseerid.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 20:22
Allah olgu kiidetud, et ei õppinud 🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 20:24
Hakkasid lausa moslemiks?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 20:25
Handyman39
Bioloogiat ei õppinud, psühholoogiat ei õppinud🤔
Kas natuke liiga palju pole õppimata jäänud, et nii olulistes teemades sõna võtta?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 21:13
Perforation

Kui sa rõhutad, et oled kenasti psühholoogialoengutes osalenud, aga igas teemas, selmet rünnata inimeste argumente, mis on argumenteerimise ning arutlemise alus, lendad peale isikliku rünnakuga, siis haritud inimesena saad ju aru, et nendes loengutes osalemine oli pigem mõttetu?

Seda ka juhul, kui teed teadliku valiku inimest provotseerida läbi suunatud isikliku rünnaku. Ehk siis tänu psühholoogialoengutele on sul teadmised selle mehhanismi toimimisest ning kasutad seda pahatahtlikult provokatsiooniks.

Issandjumal

Sa tõmbasid end lukku elu alguse seletamise ning lõpuks eneseväljendusoskuse jänni jäämisel võtsid ka appi isikliku rünnaku. Mis mutatsioon? Üks vorm kuidagi ju teiseks areneb. Geeni mutatsioon? Vmt? Oled ehk kuulnud?

Haridus ei anna haritust. Teine kord mõnes valdkonnas liiga palju teadmisi omades on raske näha teiste seisukohti ning neid mõista.

Juudid, kristlased, moslemid-mis neid tegelikkuses eristab, peale ühe ja sama teema erineva tõlgenduse?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 21:16
Mis rakkudest te siin jahute? Jutt käib kanast. Me nimetame kanaks konkreetset lindu, mitte mingit ainurakset miljard aastat tagasi. Me ei nimeta kanamunaks suvalist muna, vaid kana munetud muna.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 21:26
Munast ja kanast võib jäädagi jahuma, aga mõelge nüüd nii, et kui poleks ühtegi nikunäljas meest, kes on nõus maksma, siis poleks ka prostituute, sest neil poleks tööd. Palju raskem on ettekujutada vastupidist olukorda, kui poleks ühtegi prrostituuti. Mida küll siis need kiimas mehed pealehakkaks?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 21:42
Handyman39

Väga kahju, et nägid sulle suunatud küsimustes hoopis provokatsiooni. Ma loodan, et oled solvumisest üle. Mõistan sinu tundlikku natuuri ja vabandan. Loodan, et siiski vastad sulle adresseeritud küsimusele.

Ma tõesti tahaks teada sinupoolset kommentaari sellele lõigule, et mis sa selle all silmas pead.

"Ja mis puudutab ise endaga rahul olemisse jne jne ja terve minapildi kujunemisest, siis jah, kõikjalt kuuleb seda. Ja et ikka ise tuleb ennast armastada jne jne. Teoorias ilus, nagu kommunism.
Praktikas tüüpiline "käituge-minu-sõnade-mitte-tegude-järgi"

Ja minu kommentaar oli siis järgmine.

Ma ei saanud sellest sinu mõttekäigust aru. Kas sa ise ennast siis ei armasta enne, kui teised kinnitavad, et oled üks õige eesti mees, või mis selle mõtte point oli? Inimese võime ennast aktsepteerida sellisena nagu ta on tuleb ju maast madalast ja kodust.
Kui tütarlaps on varases nooruses isaarmastusest ilma jäänud, siis ta hakkabki kogu elu otsima võõraste meeste tähelepanu ja tunnustust, et kompenseerida hüljatustunnet. Sama poisslastega. Kuna väga palju on mehi, kes hülgavad oma pojad ja ei tegele nende kasvatamisega, siis ongi tänased poisid naiste kasvatuse vili. Lasteaias on naisõpetajad, koolis on naisõpetajad, nad ei saagi varases nooruses mehelikku eeskuju, tööl juhtub ka olema naisülemus.
Terve perekond on see, mis kasvatab ühe täisväärtusliku ja enesega rahuloleva indiviidi, mitte riistapilt ihas 24 cm pikk ja teised mehed kiitmas.

Sinu vastust huviga ootama jäädes vaatamata tekkinud ajutisele lahkhelile meie kirjavahetuses.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 21:55
HandyMan39, sa oled naine? Solvumisega alustavad alati naised. Mehed ei solvu kui neil ei ole õigus.
Mis jutt nendest juutidest,, väga laiali valgub su teema.

Aga ma praegu offline, meil hakkas ilgelt välku taevast peksma, taevas on süsimust.
Et välk mu seadmeid katki ei teeks, ma lülitan praegusest välja
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 22:03
Kes sa säärane veel oled?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 22:05
Vaidlen vastu. Kui tütarlaps jääb isaarmastusest ilma, siis võib ta muutuda meestevihkajaks. Aga kui seda vanemliku armastust on palju, siis võib ta jääda kogu eluks tähelepanusõltlaseks.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 22:41
Issandjumal

Pigem frustratsioon. Vaidlus käis, argumenteeriti, oli vahva ning järsku hakkas sitta voolama. Tüütu.

Ma ei maininud ainult juute vaid ka moslemeid ning kristlasi. Teemasse haakub, (millele ka vihjasin) läbi tõlgendamisvõimaluste. Kõik kolm monoteistlikud ning pärinevad Aabrahami traditsioonist, aga...

Perforation

Minu mõtte point oli juhtida tähelepanu psühholoogilise teadmise ning inimliku kogemuse erinevusele. Et kuigi enesearmastust ja enesega rahulolu õpetatakse kui vaimse tervise keskseid põhimõtteid, ei suuda paljud, sealhulgas õpetajad ja spetsialistid ise-neid põhimõtteid igapäevaelus järjepidevalt järgida.

Ehk siis hea on ju teada, mis on "õige", aga kui isegi spetsialistid selle praktiseerimisega hädas on, siis milleks seda niivõrd ülistada või tähelepanu sellele juhtida? Rõhutada?

Minul isiklikult ei ole enesearmastamise ega enesega rahuloluga probleeme. Ma ei pane siia pilte üles, et neile hindeid või tagasisidet saada, vaid et kui mõnele naisterahvale kirjutan, avaneks tal võimalust saada aimdust mu füüsilistest omadustest (pikkus, laius, riista kuju)

Ning ma ei ütleks, et solvun. Tundliku natuuriga ilmselt küll. Lihtsalt ei viitsi edasi arutleda ning vaeva näha oma mõtete kirja panemisega, kui vastus tuleb stiilis "loll oled". Kui arvad, et olen "loll", jäta see osa välja ütlemata. Selle asemel põhjenda, mis minu väidetes tekitab arusaama, et olen "loll". Antud mõttekäik ei olnud mõeldud kellegile konkreetselt vaid üldiatavalt

Lisaks:kasutan seda keskkonda ainult telefoniga. Ning minu telefon ei ole väga selle keskkonna sõbralik. Ei jaksa kõiki autocorrectiga tekkinud kirjavigu parandada..

Mul kontol meiliaadress olemas, vastake pigem sinna. Kardan, et keskmisel "ihalasel" ammu ära vajunud kogu selle psühholoogia, rakkude ja (kana) munade jutu peale...
˅ näita rohkem ˅
2025-07-12 00:44
Väiksed nikud võiks ikka vahest teha , pikalt ei viitsi jamada.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-12 10:47
Väikese niku mehed ongi potentsiaalsed seksiteenuse kliendid. Hulkuja koer on alati kehva toiduga.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-12 13:05
Väikese niku mehed - ja potentsiaalsed seksiteenuse kliendid,
asi kipub jälle sassi minema
ju ühe põlvkonnaga on arusaamad väga muutunud

ja päris poisikeste hunduke, mõtlemine on vist tik-toki kõrgustest
kõrgharidusega lammutusteenuste spetsid on erilised must-valga mõtlemisega,
ja 35-selt ihast sexi otsida, eks see räägi ka enda eest
˅ näita rohkem ˅
2025-07-12 13:11
Miks 35-aastaselt ihast seksi otsimine kuidagi taunitavam peaks olema kui 25-aastaselt või 65-aastaselt?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-12 14:08
miks taunitav, lihtsalt arusaamatu

ja antud juhul veidi tögav
siin ju enamus ju nn tasulised
˅ näita rohkem ˅
2025-07-12 14:37
Mulle tundub suht arusaadav. 35-aastased on just sellised piiripealsed - noored abielumehed või vanad poissmehed. Raha on, iseenda ihadest arusaamine on, välimust veel on, võhma veel on. Ideaalne tüüp, keda kepiks valida (naise mätta otsast vaadates). Miks meed peaks sellest loobuma? Kui keegi üldse ihast rendimaksuta naist võiks saada, siis just nimelt 30ndates eluaastates mees.
Minusugune keskea keskel olev härra peaks juba midagi veel pakkuma, ainult seksiks mind enam ilmselt ei taheta.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-12 14:44
Vaata Peeter-mujal ma lihtsalt ei saa. Siis üritangi siin. Vaatan ühe teema alla, vaatan teise teema alla, aga ei midagi. 🫤 Ei edene asi ka siin. Saamatu (igas mõttes) . Seetõttu ongi, et käin ja kigisen siin igalpool
˅ näita rohkem ˅
2025-07-12 15:49
saad ikka, kui küsid, a ära ründama kohe hakka
valesti elatu

rob, ei probleemi, mainisin, et valesti elatu tögamine,
kas tõesti tekitas arusaamatusi
a ega aru küll ei saa, mida siin otsitakse või pakutakse
aga see ju ainult minu pr
˅ näita rohkem ˅