Issandjumal
Pigem frustratsioon. Vaidlus käis, argumenteeriti, oli vahva ning järsku hakkas sitta voolama. Tüütu.
Ma ei maininud ainult juute vaid ka moslemeid ning kristlasi. Teemasse haakub, (millele ka vihjasin) läbi tõlgendamisvõimaluste. Kõik kolm monoteistlikud ning pärinevad Aabrahami traditsioonist, aga...
Perforation
Minu mõtte point oli juhtida tähelepanu psühholoogilise teadmise ning inimliku kogemuse erinevusele. Et kuigi enesearmastust ja enesega rahulolu õpetatakse kui vaimse tervise keskseid põhimõtteid, ei suuda paljud, sealhulgas õpetajad ja spetsialistid ise-neid põhimõtteid igapäevaelus järjepidevalt järgida.
Ehk siis hea on ju teada, mis on "õige", aga kui isegi spetsialistid selle praktiseerimisega hädas on, siis milleks seda niivõrd ülistada või tähelepanu sellele juhtida? Rõhutada?
Minul isiklikult ei ole enesearmastamise ega enesega rahuloluga probleeme. Ma ei pane siia pilte üles, et neile hindeid või tagasisidet saada, vaid et kui mõnele naisterahvale kirjutan, avaneks tal võimalust saada aimdust mu füüsilistest omadustest (pikkus, laius, riista kuju)
Ning ma ei ütleks, et solvun. Tundliku natuuriga ilmselt küll. Lihtsalt ei viitsi edasi arutleda ning vaeva näha oma mõtete kirja panemisega, kui vastus tuleb stiilis "loll oled". Kui arvad, et olen "loll", jäta see osa välja ütlemata. Selle asemel põhjenda, mis minu väidetes tekitab arusaama, et olen "loll". Antud mõttekäik ei olnud mõeldud kellegile konkreetselt vaid üldiatavalt
Lisaks:kasutan seda keskkonda ainult telefoniga. Ning minu telefon ei ole väga selle keskkonna sõbralik. Ei jaksa kõiki autocorrectiga tekkinud kirjavigu parandada..
Mul kontol meiliaadress olemas, vastake pigem sinna. Kardan, et keskmisel "ihalasel" ammu ära vajunud kogu selle psühholoogia, rakkude ja (kana) munade jutu peale...