Hea Ufoman
Tsitaat:"Mehed otsivad mängu ja põnevust ja rahulikku kulgemist." Ma kardan, et valdav osa seda ei tee. Ka 50+ on üks kurjemaid vanusegruppe, minu kogemuse põhjal. Mu 15+a suhe oli 4aastat noorema mehega ja ma panin kõik väärtuspõhised eriarvamused vanuse arvele. Peale lõplikku vabanemist ja adumist, et mul on kõik ja tal ongi tühjad pihud, millest järjepidev frustratsioon, sain aru milline vabadus on minul ja et kunagi ei tegele enam endast noorematega. Ka ei soovi enam kedagi enda juurde elama enne, kui laps oma elu peale läheb. Lapse isa veedab temaga vahel aega, nii et saan ka endale avantüüre lubada.
Tinderis sättisin siis vanuse 50+ peale ja..lahkusin paari nädalaga mängust, sest seal tundus see lihaturu mentaliteet veel agressiivsem, kui siin 😀 Sain lihtsalt kinnituse, et oma elu, oma lapsega, on parim, mis juhtunud. Keha turgutamiseks tulin siia mängima. Vanusegrupi osas tegin ka muudatused.
Üldistamine pole aus, aga vast saad aru, et Kiisukese point on selles, et siia on kogunenud suur hulk rahulolematuid mehi, kes arvavad, et "joogid minu poolt, teeme *****" kõnetab kõiki ja avab portaali, kus iga naise keha, hing, iha on kasutatavad.
Mängu ja põnevust hindavad pea kõik naised, ka need, kel siinne koht sissetulekuallikana kasutusel.
Ja ma saan kinnitada, et mehed,kes käituvad naistega lugupidavalt, on oma postkastidega vahel sama hädas, kui meie 😜