Foorum
2025-07-03 20:31
See kes soovib villat osta, ei lähe ju igat puukuuri vaatama.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 20:38
Jott, tänapäeva loogika on teine - ka villa ostja vaatab puukuuri kuulutusi. Lõpuks ostabki villa, aga klikid puukuuri kuulutusele/pildile tõstavad ta populaarsust ja tõenäosust, et keegi komistab. Hostinne suguste puukuuride viimane lootus, aga töötab.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 21:20
Sa Hostinne pilti ikka vaatasid? Vean kihla, et ta pole paljude meelest kaugeltki puukuur. Villa on muidugi mõiste, mida saab iga metsahütist ja lasnamäe paneelikast huvitavama hoone kohta kasutada, aga kindlasti on ta atraktiivsete sekka kuuluva kehaga.
Mul ei ole vip kontot, teoretiseerin siin kuivalt. Aega on, sest tantsupeole ei läinud.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 21:29
Aga mis tast ikka vaadata? Osta siis vip ja vaata kui pole enne naise pilte näinud
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 22:18
Jah, miks piltidele nii reageeritakse meeste poolt? Vähegi kobedam figuur ja/või vähegi paljast nahka ja mehed tormavad nagu koerakari lita järel. Kusjuures naine tihtipeale ei anna üldse kätte, vahel kasutab varastatud, vanu või tugevasti töödeldud pilte, vahel on üldse mees. Aga mehed jooksevad ikka, raha kantakse pimesi suvalistele kontodele ja kirju läheb teele sadu.
On's mehed tõesti nii lollid?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 22:40
aga hostinnel pole ju nägu, millest nüüd selline furoor
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 23:21
Pilt on veel palju! Aga uskumatu, et uutel naiskasutajatel, kel profiilis enda kohta sõna otseses mõttes ainult kaks rida (Konto tüüp: naine; Riik: Eesti) on postkast nii täis, et kirjutada saavad ainult VIPid! Täesti õige - puhas koerakari!
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 00:21
Ma olen millalgi öelnud et ise olen kirjutanud kahele pildiga kasutajale, sest: niii ilus vä 🥹🥹 Vip-i mul pole (ei taha ka, kord keegi ootamatult tegi mu vipiks ja vajasin toibumiseks minuti-kaks, sest see roosa mulli maailm on nunnu ja ilusad pildid on ilusad ka riistata). Ma panin kampsunis pildi, et mu mõõdud oleks ometi arusaadavad, sest kõigile pole antud mina+kartulikott visualiseerimise võimet ja minulgi lööb järjepidevalt postkasti lukku.
Ja poisid..palun tooge nüüd näiteid, mida te SIIT otsite, kui teil on Hostinne pildi kohta võimalik öelda puukuur (ma olen ühte pilti näinud, ehk on ta just midagi lisanud) aga ffs, mis kuradi imeloomad te olete, et sellise vaate kohta nii öelda saate ja miks-miks-miks te siin olete? Ma ei ole Hostinne nägu näinud, kahtlen, et ainuski siin halajatest (!!!)seda iial näeb! Näojooned siiski lubavad aimata klassikalist ilu!
Ma ei tea ka, milline Capri välja näeb, aga arvestades seda puhast sappi, mida siin julmalt pritsima hakatakse, kui ta kordki sõna võtab.. Tal on fenomenaalne keha, äkki ongi mõni pilt töödeldud, aga see on ikka ju mega!! Iga maha materdatud, üht-kahte- kolme last imetanud/kasvatanud +meest orjanud naine oleks õnnelik, selle keha, nende juuste ja kõigega! Nad on täielikud vaatamisväärsused ja te olete oma kohutavate sõnavõttudega oma šansid maha mänginud. Põhi-jutustajatest suudavad siin viisakaks jääda vist 4-5 meest. See on masendav ja ei anna ka naistele signaali, et postkasti potsatav, kahesõnaline mühkam, võiks pikema keskendumise peale osutuda sõnaosavaks Romeoks, kellega kiirelt kohtingule joosta (ja raudselt Romka ütles veel autodeit 😂)
Aga tagasi teema juurde...kas keegi on teil relva hoidnud oimukohal, et kingitusi teeksite? Ma saan aidata politseisse avalduse tegemisega, ausalt! See on kuritegelik!! Kui te aga ise suudate igat naist pidada ostetavaks..kuna me nii arhailised oleme, siis lollidelt tuligi ju raha ära võtta 🤭
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 08:45
uss: suurem osa mehi kohe kindlasti ei otsi SIIT survestamist, valiku tegemist, kellegi ära valimist. Mehed otsivad mängu ja põnevust ja rahulikku kulgemist. 50 aastane või sellele lähenev mees on naisi juba elus näinud ja ei torma koolipoisina naisele kohe kirjutama kui viimane on endast pildi lisanud. Meie eas vabadust juba ei vaheta neti tutvuse vastu. Võib-olla te naised ise lähenete tutvumistele kuidagi robustselt.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 09:24
Aga huvitav, miks on siin ikkagi mehi kümme korda rohkem, kui naisi? Kas selle palju kiidetud vabadusega pole siis muud pealehakata, kui siin nikku kerjata.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 09:32
Eks teil on kogemused nende pudelitega, ei oska kaasa rääkida.

Mingi artikkel oli naiste ilust. Kui varem naiste iluideaale kandsid edasi kuulsad ilusad filminäitlejannad nagu näiteks Margot Robbie, siis tänaseks on AI modellid loodud nii perfektseks iluideaaliks ja Margot Robbie tundub nende kõrval keskpäraselt. Kui juba teadvusse on istutatud uued iluideaalid, siis tahaks ikka seda mida kätte ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 09:34
jfjm: aga miks kerjad ihast nikku, sa oled siin 20 aastat olnud? Vastused on sinus endas, miks teistelt küsid. Kui sa lahkud, ongi üks mees vähem ehk kõigest 9 korda mehi. Haara härjal sarvist kui soovid maailma muuta.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 09:56
Aitäh härrad Robespierre, DonPerignon, jfjm ja proua Ussideuss.
Parafraseerides Tallinna madami filmist " Siin me oleme, " siis ikkagi inimesed.

Mis puutub "puukuuri," siis võtan seda huumoriga. Carmen Kass oli ka Mooste Viinavabriku taga kolmele jotale ilmselt "puukuur. " Nagu nad käratsesid justkui väikesed varblased, et pole tal tissi ega t...ssi, nurgelise näoga ja pikkade jalgadega nagu sookurg. Polevat kellegi supermodell.

---aga olulisem teema on see, et miks osad mehed hakkavad naisi kohe madaldama, vägistama, alandama, nagu venelased, kes on toodud kusagilt äärealadelt Ukrainasse sõidima. Esimese asjana hakkasid naisi kohe allutama, murdma, hävitama sellise alandamise abil. Miks inimene muutub nii madalaks oma sisemuses....

Täna on tantsupeo teine etendus, minge vaatama. Meid eestlasi on niigi vähe, hoidkem kokku.
Ikka edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 10:07
Toksiline feminism ongi ehitatud solvumiskultuurile.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 10:34
Järeldame edasi. Situatsioon elust enesest.
Koht kool, lapsed mängivad. Üks tüdrukutest istub ratastoolis.
Suurem osa lastest on hea kasvatusega. Aktsepteerivad teda sellisena nagu on. Ja siis tuleb poiss, kes tunneb tungi kiusata, kiusata, kiusata.
Ärme reageeri, sest tegemist toksilise feminismiga
edasi suvaline koolisituatsioon,üht kiusatakse, ärme reageeri ikka egiidi all toksiline feminism.
See on ja jääb kasvatuse, eetika, moraali, arengutaseme küsimuseks. Toksilise feminismiga pole siin mingit seost.

Edukat ihalemist ( kui solvud praegu, siis toksiline feminism)
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 10:40
Sa ise pead siin iha kasutajaid jotadeks jne ja nüüd jälle lood mingi veidra stsenaariumi lastest ja muidugi sina mõistad õiglust. Just sina oled eetiline, moraalne ja arengutase on sul ka teistest kõrgem. Teised ju ei ole. Tegelikult lihtsalt ei kiideta sinu feministlikke ideid heaks ja see solvabki sind. Aga kindlasti on maailmas palju neid kes kiidavad, lihtsalt oled vales kohas ja vales ajas. Intelligentne inimene saab sellest aru ja ei ürita kivist vett välja pigistada.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 10:44
Ufoman, ma pole siin kordagi nikku kerjanud. Kuigi ma pole ka kunagi siin kohtumisi nurunud, ometi olen kohtunud kümnetega ja paljud kohtumised pole ühe päeva sisse ära mahtunud.
Mina pole see, kelle kirjad siin naiste postkaste ummistavad. Samuti pole mul põhjust kurta, et naised mind blokeerivad.
Iha pole imede põld, aga ka siin võib nii mõndagi saavutada, kui oskad enda ninast kaugemale vaadata.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 10:44
Hea Ufoman
Tsitaat:"Mehed otsivad mängu ja põnevust ja rahulikku kulgemist." Ma kardan, et valdav osa seda ei tee. Ka 50+ on üks kurjemaid vanusegruppe, minu kogemuse põhjal. Mu 15+a suhe oli 4aastat noorema mehega ja ma panin kõik väärtuspõhised eriarvamused vanuse arvele. Peale lõplikku vabanemist ja adumist, et mul on kõik ja tal ongi tühjad pihud, millest järjepidev frustratsioon, sain aru milline vabadus on minul ja et kunagi ei tegele enam endast noorematega. Ka ei soovi enam kedagi enda juurde elama enne, kui laps oma elu peale läheb. Lapse isa veedab temaga vahel aega, nii et saan ka endale avantüüre lubada.
Tinderis sättisin siis vanuse 50+ peale ja..lahkusin paari nädalaga mängust, sest seal tundus see lihaturu mentaliteet veel agressiivsem, kui siin 😀 Sain lihtsalt kinnituse, et oma elu, oma lapsega, on parim, mis juhtunud. Keha turgutamiseks tulin siia mängima. Vanusegrupi osas tegin ka muudatused.
Üldistamine pole aus, aga vast saad aru, et Kiisukese point on selles, et siia on kogunenud suur hulk rahulolematuid mehi, kes arvavad, et "joogid minu poolt, teeme *****" kõnetab kõiki ja avab portaali, kus iga naise keha, hing, iha on kasutatavad.
Mängu ja põnevust hindavad pea kõik naised, ka need, kel siinne koht sissetulekuallikana kasutusel.
Ja ma saan kinnitada, et mehed,kes käituvad naistega lugupidavalt, on oma postkastidega vahel sama hädas, kui meie 😜
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 10:46
jfjm: Miks mulle siis neid küsimusi esitad nagu miks siin mehi rohkem on jne. Vaata siis oma ninast nii kaugele kui tahad, aga lase teistel olla nii nagu sa ise tahad olla. Mina ei oska sinu küsimustele vastata, aga kuna oled mees ja sa oled siin nii kaua olnud, siis peab sul olema mingi eesmärk. Ju siis teistel meestel on ka mingid eesmärgid.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 10:50
Minu vahetum kogemus ütleb, et Hostinne ei ole toksiline feminist.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 10:52
uss: raske on kellegi mõtteid ja kogemusi telepaatilisel teel lugema hakata. Kui 50+ on üks kurjemaid gruppe, siis kunagi oled ise ka selles grupis, sest 50+ saab kõik inimesed kätte. Mul on kahju sinu õnnetust kooselust, siiski ma ei olnud selles osaline ja ei tunne end süüdi ega ole sellega kuidagi seotud. Kõik mida sa soovid ja teed, palun mõista, ka mehed elavad selliste soovide ja tingimuste alusel, mitte ainult teie naised. Võib-olla peate ise mehi mõistma hakkama ja siis hakkavad ka teie suhted laabuma?
Kuidas nüüd kõik mehed on rahulolematud ja teie naised rahul kui sinugi suhtekogemus on olnud rahulolematu?
Sellest lausest on ka raske aru saada "kus iga naise keha, hing, iha on kasutatavad" mida sellega öelda soovid? Paned ennast väljanäitusele ja kui mõni mees ühendust võtab, siis kasutab ta sind ära???
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 10:55
Minu praeguseks raamatuks öökapil on Meelis Lao memuaarid.
Ta kirjutab, et vägivallale (igasugusele!!!) hakka vastu ja ALATI.
Ma jään siia. Mind nii lihtsalt ei murra.😀😀😀

Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 10:57
???
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 11:13
Ufoman, minu eesmärk on ju ankeedis kirjas - ajaviide.
Ma olen piisavalt halb inimene, et lõbustada end teiste konnasilmadel tallamisega. Lihtsalt sportlikust huvist, et kas hakkab nutma või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 11:17
jfjm: täpselt, sama eesmärk on paljudel ihas olevatel meestel - ajaviide. Kas see on siis halb või hea, otsusta ise ära. Kuigi kas 70 aastasel vanainimesel on enam mõtet oma vähest aega kulutada teiste konnasilmadel tallamisega, aga inimesed ongi erinevad. Mina 70 aastaselt kavatsen oma elu mööda saata Kanaari saartel.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 11:20
Ossa, ma ei teadnudki, et Kanaaridel käib kell kiiremini.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 11:24
Miks kell peaks kiiremini käima? Ootad juba surma?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 12:33
Ufoman, sa oled meelevaldne ja teed nägu, et näed vaid mustvalgelt, kuigi arvan, et nii vanaks, padulollina, ei ela. Minu kogemus on tinderi 50+ meestega. Tead, miks konkreetselt oma vanusegruppi ei vaadanud? Sest mu päriselus on fantastilised 50+ mehed. Lõbusad, hoolitsetud, rahul.
Ma olen see, kes on iga õppetunni eest tänulik ja oskan hinnata seda, et õhtul on mul oma kodu, laps, kes on terve ja lähedased, kel hetkel, ptüiptüiptüi, tervised korras. Iga päev rõõmustan. Oma suhtest, kust ma nimelt pääsesin, olen saanud sellise kogemustepagasi, et minu lähikondsetele nii lihtsalt enam haiget teha ei saa. Ka lapse isaga saan suurepäraselt läbi, kuna ongi hea saada õppetunde adumaks, et meil on pagana hästi kõik! Mina ei olnud ka süüdi, et ta oli nooruses palju rumalusi teinud, mida tal kenasti lahendada aitasin ja ta oma tulevikku kindlustada ei saanud. Nüüd on temast sirgunud täitsa ok tüüp..so far, eks näis, kas inimesed muutuvad, aga ma loodan, sest mulle ta uus naine väga meeldib 😊

Ma ei tea, kuidas sa jätkuvalt aru ei saa, et KÕIKIDELE NAISTELE KIRJUTATAKSE "N***U TEEME??" Kümned ja kümned kasutajad. "Lahkemad" pakuvad jooke ja raha. Sellest Sulle räägitaksegi. See suhtumine on ebanormaalne. Ja kui sul tuleb päevas 50+ kirja (mina olen juba vana ja pointless tegelane. Uued ja popid panevad sellele nubrile nulli otsa),millest vähemalt 35 on tundmatutelt isikutelt ja sama või lühema sõnastusega, mis üleval välja toodud, siis saa nüüd aru, et see ei tee nendele vähegi normaalsetele meestele elu lihtsamaks, eriti kui nemadki ei suuda esimeses kirjas enamat kui "Tere" 😞

Minu pärast ei peaks keegi seksi eest maksma, aga kui inimesel on mingid väga spetsiifilised eeldused,vajadused ja soovid, teist samade soovdega inimest ei leia, siis on maailm valla või tõesti professionaalid. Ja jääb arusaamatuks, kas keegi on keelanud meestel raha küsida? Ma pole küll näinud, et siin ühtegi enesemääratlust piirataks kinkide andmise-küsimise osas 😊
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 12:46
uss: No sa võiks nii palju vastu tulla ja mõista, ma olen mees, ma ei käi tinderis teisi mehi vaatamas, nendega tutvumas ja mul puudub igasugune aim mida mehed tinderis teevad ja mida üldse naistele kirjutavad. Ma ise pole tinderis kunagi käinud, ka selles osas jään võlgu millised mehed seal on ja mida nad seal teevad. Sul ei ole mingit mõtet mulle kurta millised on mehed ja oodata minult seda hinnangut. Mind ei huvita mehed. Vali mehi millised sulle meeldivad, millised sind köidavad ja kui leiad selle õige, siis on kõik hästi ja tore.

Kordan uuesti, mina ei tea mida mehed ihas kirjutavad. Ära süüdista mind teiste meeste tegudes, mina ei ole sulle kirjutanud ja pole ka sellist plaani.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 13:17
Sa võtadki sõna teemas, millest Sul aimu pole. Me püüame näidata, mis siin toimub. Kui see on 98% naiste kogemus, noor, vana, paks, peenike, rumal, arukas - siin keskkonnas on meestepoolne käitumine subpar ja kõigil vestlejatel ning lugejatel on võimalus oma šansse parandada, kasvõi siis nii, et oled heatahtlik, viisakas, osaled vestluses ja palun - ühel hetkel tood välja, et naistel on võimalus teiega ka päriselt tutvuda ja selle hind on selline ja selline
Ufoman, see ei ole Sulle ja ka eelnevalt on kõik vastatanud, läbi Sinu postituse, meestele üldiselt 🙂
You do you, aga vanameelsuses oled natuke süüdi küll ☺️☺️☺️
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 13:22
Kui kõik on nii halb, kuidas siis suudad siin keskkonnas üldse olla?
Miks sa jälle survestad selle tutvumisega? Miks sa ei taha aktsepteerida lihtsalt ajaviitmist siin foorumis ilma igasuguse tutvumiseta? Sinu postitust lugedes ma usun, et mehed võivad täpselt sama lugu kirjutada ka naiste kohta. Ebaviisakus on naistel siin lausa uhkuse asi nagu täna just üks prouake sõnas. Igaüks kujundab endale ise keskkonna ja suhtlusstiili.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 13:53
Ma tean väikest saladust. Vahel kukub tõrvatünni mepott, millel kaas kõvasti peal ja siin leidub ka puhast kulda 😊. Minul ei ole musta, valget ega 100%! Olen ikka öelnud, et mul on siin põnev nagu kümneid kordi, erinevad inimesed kirjutanud, siis me ju suhtelemegi siin põhiliselt. Mul on endal julm ajapuudus, mida olen mitmes blokeerimise teemas rääkinud, et töö+laps ≠ saan iga kell kohvi võtta ja seetõttu ei hakka naljalt suhtlema inimestega väljaspool Tallinna. Vahepeal loe jälle teema pealkirja, et meenus- ma ei survesta Sind kellegagi kohtuma.
Foorumi inimesed, ongi ju, enamalt jaolt, fooeumis suhtlemas aga neil on kokkupuude ka päriskasutajatega, mida Sul vist mitte pole..ma ei saa aru, mida ja kellele püüad omistada 😀

Jälle ei suutnud Sina mõista, et ma räägin ka OP-ga, sest aktiivselt ta vist praegu ei osale ja meie, naised, räägime paljuski LÄBI Sinu, mitte SinuGA
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 20:57
Robespierre, tekitasid uudishimu ja vaatasin - pilt on küll püüdlikult lavastatud, aga profesionaalne silm märkab nii mõndagi. Minu hinnangul napilt Harju keskmine. See võrduks siis 2 toalise Lasnakaga umbes? Minu eelmine postitus ei tõmmanud rasvast võrdusmärki Hostinne ja puukuuri vahele, aga tema kõrk ja manipuleeriv suhtlusviis mõjub tervikule negatiivselt. Ehk siis jääb järgi 1 toaline Lasnakas. Kui nüüd kujutleda skaalat kuurist villani, siis kuuripoolses otsas ongi need 1 - 2 toalised magalad , siis eliitrajoonid, ridakad, erakad ja lõpuks villad. Ma südames ei tunne, et oleksin olnud ülekohtune.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 21:20
eks palju sõltub hinnangute jagaja taustast.
kodutu jaoks võib ka puukuur või koerakuut villana tunduda kes iga vähegi paljastatud naisekeha peale erutub, ilmselt ei märka selliseid pisiasju nagu kõrkus, võltsmoralism, tobe snobism või silmakirjalikkus...
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 21:41
Muahhh Capri, just see mida ma mõtlesin!
˅ näita rohkem ˅
2025-07-04 22:12
No pilt peab kuidagi rabama jah
˅ näita rohkem ˅
2025-07-05 05:54
See Hostinne on petis mingi vannamees. Pidime kokku saama , kohtumispaigas ootas aga pläru hambus tolgus.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-05 06:10
Tõepoolest. Hinnangu andmist mõjutab väga palju. Öeldakse jah, et kärbes on ka nälja-ajal liha (kärbsenäide meelega).
Samamoodi oleneb, et kas pildil otsib konkurent vigu, imetleja seksuaalsust, esteet tervikut... fotograaf näeb veel hoopis midagi muud.
Paljud panevad pildina üles fragmendi oma kehast. Ilmselt siis parima osa, sest kes ikka oma nõrkusi siin promoks... Selles mõttes on pilt ka osa galeriist, kui muudel piltidel on näiteks ka tervik esitletud, siis annab see kenasti ülevaate. Kui näidatakse ainult rindade või jalgade vahet või riista, siis on küsimusi.
Selles mõttes on iga pilt, ka Hostinne oma, mis kajastab tervikut, palju kõnekam, kui spets nurga alt sätitud vaade punniaetud tuharatele näiteks. Kuigi ka terviku pildil saab kavaldada ja asetada näiteks käe ümber kõhu vms...
Ilma eelarvamusteta ja olles ka reaalsusega tuttav, on Hostinne pilt siin küll kõvasti üle keskmise.
Metafooridest rääkides pole lagunev ja tilkuva katusega villa just oluliselt ägedam, kui heas korras korter.

Kui suhtlemist vaadelda, siis pole Hostinne sugugi kõrk. Ta esindab lihtsalt siin vähelevinud inimrühma, mis tegelikkuses eksisteerib ja kellel pole vajadust siin saidil figureerida. Kuna selle inimrühma seisukohad erinevad enamasti siinsest "kõikonmüüdav" või "naisedkööki!" hoiakutest, siis on vältimatu ka arvamuste lahusus ja argumenteerimine, mis väljendub vastavalt ka konfliktsena, kui jama kiputakse ajama. Minu meelest on ok, kui saadad pikalt mõned tegelased, kes sind stereotüüpidesse suruvad ja näägutavad. Eriti, kui oled hea inimestetundja.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-05 09:23
Kel okas hinges, see otsib kindlasti vead üles. Puhtalt pildist rääkides on lasnamäe paneelikas aga loll jutt. Iha keskmist arvestades ei saa Hostinne kindlasti alla 7/10 olla. Täpsem hinnang on juba maitse asi.
Snobismi temas muidugi on. Aga see on huvitav, annab oma näo. Eks kõigil siinsetel kasutajatel, kes päriselt olemas, on omad iseloomu eripärad.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-05 09:43
👏👏👏@Slave.
Inimene, kes ei pea siin olema, tsiteerin: "on üle Harju keskmise" (seda saab õnneks muretult kasutada,sest Eesti naised väga ilusad!), omab arvamust ning neid avaldab ausalt ja mitte-pehmedades soole, kes teda siin lehel ehk huvitab - lihtsalt võimas! Siin on palju arukaid ja igati suurepäraseid naisi, nad lihtsalt ei julge foorumis midagi öelda, sest mis pärast tuleb, ei ole aus ega ilus.
Ja mehi, kes ei aja 50€hjbj-autodeiti taga, on siin palju-palju. Nende seas siis veel lõpuks ka mitte-matse, sest sa võid ministeeriumis, kuuendal korrusel, töötada, aga kui sa oled mats, siis sa oled mats! Naised, kel pole vaja elu parendamiseks meestega lävida (see kehtib muidugi iga soo ja partnerluse osas), räägivad asjadest teisiti, kui need, kelle heaolu siinsetest kasutajatest sõltub.
Kui raha eest poputatud egodele hakkavad paljude mitte-lipitsejate sõnumid kohale jõudma, on varsti Iha civil war käes ja ma tulen massiga "kõrkuse, snobismi ja silmakirjalikkuse (silmakirjalikkus...Capri,päriselt??)" poolele iga kell!
Nii, laulame nüüd hääled lahti!
˅ näita rohkem ˅
2025-07-05 11:41
Ihast saab väga hea koolituse kuidas igat tüüpi inimestega lävida. Siin julgelt klähvivaid (kommenteeriaid) on väljas pool iha äge vaadata , et poleks uskunudki sellist sõnavara kasutab.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-05 12:20
Ega sina ka ju tänaval paljaste tissidega ringi käi.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-05 12:33
jfjm, küsimus pole alastuse astmes vaid viisaka suhtlemise suutlikkuses, mu meelest.
loomulikult ei jookse ka iha vändagängsterid linna peal püksata ringi. aga paljud neist suudavad netiavarustes härrasmehelikuks jääda, kuigi näiline anonüümsus justkui lubaks kõigil nõrkemiseni verbaalselt rõvetseda....
õnneks ainult mõned kompleksides tegelased käivad siin räuskamas ja laimamas. ning tõesti päriselus käituvad sellised enamasti vagurate lambukestena ja üliviisakalt
˅ näita rohkem ˅
2025-07-05 13:34
Anu Saagimit järgi ei tee aga väga paljastavalt käin küll, kuidas öelda kui tutt karvane paistaks välja.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-05 16:02
Kiisuke75 palun ära võrdle mitte milleski end Saagimiga.Ainuke asi milles sa eeskujulik oled on lambist blokeerimine.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-05 16:54
🥰🥰🥰See nüüd küll mingi üllatus ei olnud mis kedagi õhevile peaks ajama.Bloki said sina küll aastaid tagasi asja eest. Kahjuks mina oma arvamust ei muuda aastatega ja mis pole vaja korra ei hakka ka tulevikus vaja minema.🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-07-05 17:28
Ja Saagimi võtan ikka eeskujuks kuna tema tegi alasti ringi linna peal ära.Mulle nii suurt tähelepanu pole vaja
˅ näita rohkem ˅
2025-07-05 21:31
Ma pole sulle ühtegi kirja kunagi kirjutanud.))
˅ näita rohkem ˅
2025-07-05 21:58
Sa oled mul blokitud 2014 aasta talvest ....siis kui kenasuudlus veel aktiivne oli.mul on põhjused listis kirjas mis jätan ka enda teada.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-05 22:09
Ma hullult põen seda.)))))))
˅ näita rohkem ˅