Foorum
2025-07-01 23:10
Ufoman55
Tegelikult on koolidirektor ka tippjuht.
Varbadliivas kirjutas ju juba, et juhiks saab INIMENE, kellel on juhi omadused.
Täna valivad juhte etevõtetele värbamisfirmad. Konkursid on tõsised, mis hõlmavad ka akadeemilise võimekuse testi, lisaks loeb töökogemus nagu igal pool mujalgi.
Alles paar aastat tagasi sai Nõmme kooli ( ei konkretiseeri meelega) direktrissiks naine ehkki kandideerisid ka mehed. Haridusamet kasutab naisi ära???
Juht valitakse tema sobivuse tõttu ikka ametisse, eksole.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-01 23:16
Koolidirektor on humanitaar ja ei pea tootma mingit rahalist kasumit.
Tegevjuht on tavaline palgatöötaja (ehk siis CEO), kuidas neid siis teistmoodi värbama peaks? Tegevjuht töötab ettevõtte nõukogu poolt antud juhiste järgi. Ettevõtteid juhivad nõukogud. Nõukogu juhib omakorda esimees keda juhib(vad) omanikud.
Ettevõtlust võrrelda kooli juhtimisega on täiesti erinevad asjad.

Sind ei huvita üldse ettevõtlus vaid ikka feminism Juhtimine, ükskõik milline see on - ehk siis ikkagi alaväärsuskompleks. Ma pole mitte keegi kui ma ei juhi.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-01 23:20
Ufoman55
Koolidirektor juhib inimesi. See on kordades suurem väärtus ja vastutus kui kasumit tootev ettevõte.
Ükspäev tööle sõites kuulasin jälle KUKU raadiot ja seal rääkis inimene töökaitseinspektsioonist, et kool on kõige toksilisem töökeskkond üldse. Lapsevanem-õpetaja-õpilane-juhtkond-abipersonal.
Et kooli täna juhtida peab olema üliinimene. Kas sina siis nii ometi ei arva?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-01 23:21
Kui sa soovid olla ettevõtte tegevjuht, siis pead suutma kasumit toota ja kasvavalt. Koguaeg peab olema kasv, kui kasvu enam ei tule, lüüakse sind minema ja leitakse uus tööloom asemele. Edasi oled läbipõlenud, sind kasutati ära. Lisaks veel tohutu vastutus kui on töötajad ja neid on palju. Vastutad ka selle eest, et mõnele töötajale laest krohvi pähe ei kuku jne. Oled valmis seda kõike kandma?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-01 23:24
hostinne, otsusta nüüd ära, tahad sa juhtida ettevõtet või kooli või lasteaeda või oma meest ja lapsi kodus. Kui sa ühelt õielt teisele hüppad, siis ei saa sind tõsiselt võtta, siis sul puudub eesmärk, selle kindlus ja usaldusväärsus.
Kui nii raskemalt kergema peale suunduda, siis ongi hirm vastutuse ees ja miks naised ei juhi ettevõtteid.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-01 23:37
Ufoman55
Sa meenutad kohutavalt mulle ühte meest SM peolt, ta oli DOM ja käratas mulle, et SA EI KÕNNI TIKKKONTSADEGA meie vaibal.
Kõndisin😀
Sina juba MIND ei käsuta ega kamanda. Ka sina ei vasta minu küsimustele, miks peaks mina.

Edukat ihalemist ikkagi! 😆
˅ näita rohkem ˅
2025-07-01 23:44
Ufoman, inseneriteadustes võivad jah mehed tugevamad olla, aga majanduses on naised sama head või isegi paremad. Ega ilma asjata juhi Euroopa ja Venemaa keskpankasid naised.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 09:16
hostinne, sul läheb ikka jutt ohvriks olemisele. teenindamine ja käsutamine...

jfjm: ja oled siis nende juhtimisega rahul? Eestil on nüüd nii palju naisministreid olnud ja majandus on no nii kuristikus kui kuristikus. Ma ei näe seda head juhtimist mitte kusagilt. Venemaa pankadest mul pole isegi aimu.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 09:55
Majandusminister ja rahandusminister on ju mees. 😁
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 10:03
Aga, kes tegi esimese sammu üle kuristiku serva? Kas see polnud mitte Martin, kes otsustas laenu võtta? Laenuga saad jah kiiresti ühe eelarve augu lapitud, aga tagasimaksmine tekitab augud järgmistesse eelarvetesse. Kusjuures laenude tagasimaksmisest eelarve arutamisel ei räägita. See on kohustus mis tuleb täita. Aga samas see kohustus neelab raha, mis tuleb maksude või uute laenudega kompenseerida.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 10:19
On üks sort selliseid, kellel on alati kõik pahasti, majandus on tuksis, rahvas vaesub ja ikka ja alati on keegi teine süüdi. Eriti magus maik tuleb suhu, kui saab naisi selles süüdistada. Päriselus kaovad 100€ teatripiletid müügist nagu soojad saiad, liikluses on valdav osakaal uutel maasturitel, kaubanduskeskused oma suure arvukuse juures on ülerahvastatud ja kerjuseid pole ammu enam tänaval näinud. Krdi naised...
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 10:24
Sluts ma väga vabandan, et sinu teema ära kaaperdame...

Ufoman5
Sa väidad, et naisministrid keeravad majanduse tuksi, aga võid sa välja tuua mõned erinevused just meeste parema juhtimise osas näiteks võrreldes reformierakondlastest rahandusministreid Keit Pentus Rosimannus ja Jürgen Ligi.
Mille poolest praeguse võimul oleva rahandusministri tegevus efektiivsem eestlase vastenurgast vaadatuna on?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 10:25
Kaja Kallase majandusministriks oli Riina Sikkut ja rahandusministriteks olid Keit Pentus-Rosimannus ja siis Annely Akkermann, riigihalduse ministriks oli Riina Solman, kultuuriminister oli Piret Hartman, justiitsminister oli Lea Danilson-Järg, sotsiaalkaitseminister oli Signe Riisalo.

Martin võttis laenu 3.5 miljardit, kulutasid ära 1.5 miljardi ja ülejäänud 2 miljardit kulutas ära Kaja Kallase esimene valitsus koos Jüri Ratasega. Martini ajal oli koroona ka, kõik riigid võtsid üliolematu intressiga laenu.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 10:28
Varbadliivas, aga naised ei talugi kriitikat. Selles probleem ongi, puudub vastutus, mis sa kritiseerid ja vaata ennast jne. Nii ei saa midagi juhtida. Päriselus võivad 100€ teatripiletid kaduda, aga palju sinna teatrisse inimesi mahub? Eesti on tänaseks EL kõige vaesem riik va Ungari. Sinna juhtisid meid naised.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 10:32
hostinne: sa oled riigijuhtimisest natuke valesti mõistnud. Riiki juhivad parteid ja ministrid viivad ellu partei poliitikat ja ministreid juhib omakorda peaminister. Kui rahandus- või majandusminister on samast parteist kust on pärit ka peaminister, siis nad viivad ellu partei poliitikat. Minister ei otsusta ise midagi, tema juhib ainult ministeeriumi.
Tänases Kristen Michal valitsuses on Jürgen Ligi Kristen Michal parteikaaslane ja viivad ellu neile omast poliitikat ja majandust. Kristen Michal jätkab Kaja Kallase rada, ta ei ole mitte mingisuguseid otsuseid vastu võtnud.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 10:34
Ma tegin aga täna oma mehele kingituse. Eiei, ma ei maksnud seksi eest. Oleme ilusad inimesed, et ei pea seksi eest iga hommik maksma. Ma ostsin talle uue pandja, et ta saaks paremini magada. Ega teisel ka midagi viga polnud. Öeldakse ikka, et aastas korra võiks vahetada.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 10:36
Padja ostsid, see on nagu erootiline kingitus? Oehhh, sinna kooselus see seks sureb...
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 10:37
Ufoman5
Palun ära kasuta ei AI- d vastuste genereerimisel ega 12.kl õpitud riigiteaduste tarkusi.
Sa käisid välja ise väite, et naised ei sobi juhtima. Ise kirjutasud, et naisministrid on majanduse tuksi keeranud.
Jürgen Ligi on olnud erinevatel ministritoolidel ( rahandus ja majandus), kui võimul on olnud meespeaminister.
Küsimus jääb endiseks, miks mehe juhtimine on efektiivsem. Hetkel meessoost peaminister.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 10:38
Kas koguaeg peab erootiline kingitus olema?
Kirjutasin muidu ka, et seksime iga hommik. Seega pole seks kuhugi kadunud.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 10:39
Ufoman55, ütle midagi ilusat?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 10:39
Ufoman5 oskab lugeda küll, aga Tal paraku loetust arusaamisega raskusi.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 10:45
hostinne: mõni naine ikka sobib ja saab hakkama, aga sinu väide nagu patriarhaat kukub ja naised hakkavad kõike juhtima ei saa kindlasti teoks, sest naised ei taha vastutada. Jah, olen veendunud, et Kaja Kallas keeras Eesti majanduse tuksi. Okei, olgu ekreike tegi kõik halvasti, aga Kajal oli koos oma naisministritega KOLM valitsust kus nad oleks saanud kõike parandada, teistmoodi teha, aga nad ei teinud midagi. Kaja esimene valitsus keskerakonnaga ei toimunud midagi peale raha raiskamise, teine Kaja valitsus sotside ja isamaaga oli samuti rahade raiskamine (3 lapse toetus 1000 euroni) ja kolmandas valitsuses Kaja hakkas makse tõstma ja rääkis kogu maailmale kuidas Eesti on sõjas, piiririik ja kes siis eesti investeerida sooviks? Kaja ei teinud midagi elektrihinna stabiliseerimiseks mis on igasuguse tootmise alus - odav energia. Ta andis välja suure signaali maksutõusuks ajal kui majandus oli tänu koroonale niigi hunnikus. Kui 2008 aastal soovitati Eestil võtta laenu majanduskriisist väljatulemiseks, siis Ansip seda ei teinud ja tõstis makse, Eesti väljus majanduskriisist 3-4 aastat hiljem kui teised. Kaja ei õppinud sellest midagi. Tõenäoliselt ei otsustanud ta majandusküsimus ise vaid teda juhtis tema issi Siim, kes on nõukogude aegne inimene, nõukaajal ei olnud kapitalismi. Kaja ei mõelnud hetkegi kuidas majandus hakkaks rohkem raha teenima, ta võttis raha inimeste taskust midagi vastu andmata. Nüüd kui käibemaks on 24%, tulumaks 24%, automaks ja maksud tõusevad veelgi, siis kuidas see majandus arenda saaks?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 10:53
Väga paljud valisid Kaja Kallast kuna ta lubas valimistel mitte makse tõsta. Siiski ta valetas ja põhjendas seda naiselikult - te ei oleks mind muidu valinud ja see on tõsi. Teda ei oleks valitud.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 11:07
Muideks on suur hulk naisi kes nn meest ei saa, seda kas välimuse või puude tõttu, need ei otsiks ilueedisid vaid tahaks elus korragi mehe riista, need oleksid reaalsed mehe tellijad
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 11:17
Ufoman55
Kui sa käid nii tugeva väite välja, et naised ei sobi juhtima, siis loomulikult pead ka kohe oma väiteid põhjendama.

Edasi võiks arendada vestlust Alar Karis, Lennart Meri, Kersti Kaljulaid, Arnold Rüütel jne.
Oli siis Kaljulaid kõige kehvem? Jne jne jne

Äkki pole probleem ainuüksi reformierakonnas vaid ka selles, et rahvas ( nii mees kui ka naine) on rumal, ei huvitu poliitikast ja usuvad pinnapealseid valimislubadusi ikka " kõik" egiidi all.

Sellepärast ma tahangi murda stereotüüpe, et naine ei peaks olema objekt ja mees subjekt. Kõik peaks taanduma üksikindiviidi arenguastmele. Sina sildistad feminismi liikumist meestevihkamiseks. Kasuta AI- d ja loe, kuidas see tegelikult murrab stereotüüpe a la naised ei oska matemaatikat. Äkki nad ei viitsi, mitte ei oska, nõuab süvenemist ja tööd.

Ehk siis elu ei pea olema ainult nauding. Arengusse saame kõik minna olenemata soost ja mitte valima kõige primitiivsema elukäsitluse.

Aga ma tõesti pean nüüd tööd tegema. Oli tore, aga iha ei saa olla ajaveetmise kohaks.
Ja ma ei saa aru, miks sind ärritab ja tituleerid selle närvilususe näitajaks kui soovin ainult sulle

EdUKAT IHALEMIST!
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 11:24
ajaloost on , et Napoleon kaotas. alustas sõda naise tahtmisel
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 13:04
ei ole uurinud statistikat puudega naiste kohta, kes mehe riista ei saa ja oleksid suutelised selle korraks kasutamise eest sadu eurosid välja käima....ning kes reaalselt sooviksid seda teha.
aga välimuse pärast vaevalt et ükski naine ilma seksita jääb, bergman. kui vaatad kommentaare 100-150 kiloste tugevas ülekaalus naiste piltide all, siis hulk mehi on just vaimustuses sellistest kehavormidest
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 13:24
capri, siis väidedavalt on mehed ju nii kiimas, isegi nn vabandan väljendi pärast, et ka vaalad lähevad loosi, eks see näita nende enesehinnagut, ma olen ilmselt vanakoolimees sel ajal mehed nägid mehed naises naiseliku graatsia ja sensuaaluse etaloni
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 13:48
Naine kes suust umbluud välja ei aja võib oma priske välimusega võrgutada ära ka need, uihh aihh mina mitte ütlevad mehed. Miskipärast kipub aga just vähe taandarengus naistel olema erinevate meestega lapsed.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 13:54
kiisuke, su viimane lause viitab nn koerapulmale
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 14:07
Kõige naljakam on aga see ,et abielus kena välimusega naiste mehed jooksevad priskete naiste järel Kas mannekeenid ei anna kodus keppi ja süüa?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 14:23
Kiisuke, päris nii ka pole, asi nii seksuaalsus oma soo parim väljund on naise silmades, kehalõhndee, figuur- füüsis on alles sellele järgnev, naise pilgus on see iha või kutse mehele, mis mehe nn hulluks ajab ja seda naist tahtma paneb, ja see seksuaalus on enamasti kaasasündinud s. t kellel on ka kellel pole. Kosmeetika ja riietusega saab kaasa aidata
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 14:29
Tahtsin sinna maani jõudagi, naise keha on siiski viimane mille pärast mehed on nõus maksma. Olen ka maininud ,et 70aastane mees võib olla atraktiivsem kui ülipopi välimusega 40 aastane.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 14:42
Nõus, mees kes maksab naise keha eest, annab oma ajule sõnumi , et muidu ma naist ju ei saa, enesehinnag väga all, sest ta teab naine on temaga nõus olema ainult rahapaberi pärast, kui seda poleks siis jääks ilma. Näide arvam et enamusele naistele on Clint Eastwood ( mitte sellepäeast kuulus on vaid ego ja vaimu pärast) on tunduvalt aktratiivsem kui suurem osa noormeestest
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 20:20
Kas priske kiisuke75 ajab abielumehed hulluks?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 21:27
Clint Eastwood on rauk, 95 aastane. Atraktiivsem oma kollaste hammastega...
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 07:54
Juht on see inimene, kes suudab meeskonna tööle panna ja selle abil soovitud eesmärgi saavutada. Vahet pole, kas eesmärk on raha teenida, sõda võita või kooli reformida. Viimane on tegelikult kõige keerulisem, sest eesmärk on üsna umbmäärane.

Kaja Kallas oli selles mõttes kindlasti halb juht, et ta ei täitnud ühtegi kolmest suurest Eesti riigi ja rahva eesmärgist. Eestlaste sündimiste arv väheneb ehk siis eesti rahva säilimine pole tagatud. Eesti majandus kiratseb ehk siis eesti rahvast suur osa elab viletsalt. Eestlased on üha rohkem materiaalsed ehk siis eesti keele ja kultuuri säilimine pole tagatud.
Seega põhiseaduse järgi valitsusele pandud ülesandeid Kaja Kallas ei täitnud. Ma ei tea, võib-olla oli tal mingi oma isiklik eesmärk (ta ise ja ta sõbrannad on saanud head ja turvalised töökohad ning tuttavad ärimehed korralikke kasumeid), aga Eesti riigi ja rahva teenimise mõttes oli ta üks kehvemaid peaministreid läbi ajaloo.
Kersti Kaljulaid oli seevastu minu meelest päris hea president, kes mitte ei tukkukud niisama ega noogutanud kaasa, vaid innustas nii sporti, kultuuri kui kodanikuaktiivsust.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 08:01
Suur osa mehi petavad sellepärast, et naiste jahtimine ja vallutamine on testosteroonirikastel isastel lihtsalt veres. Ükstapuha kui ilus, hea, tark, armastatud vms ta oma naine on, aga kui ikka kaks õlut sees ja kena naine sülle istub, siis on suuremal osal meestest mõtlemine püksi kukkunud.

Latt on meestel muidugi erinev. Mõni vaatab vaid ülemise detsiili naisi, mõni on valmis gloryhole'is iga auku rammima. Naistel on latt selles mõttes kindlasti kõrgem, aga neid saab sageli jälle raha ja kallite kinkidega osta.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 09:27
ufoman, Clint raugasteas märksa karismaatilisem kui siinnses plätudes põlvpülstes t -särgis kõhukad jõmmid
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 10:21
Ei ole ta midagi. Ta on pururikas, väga kitsi ja küüniline vanamees terve elu olnud. Tema viimane naine oli Dina Eastwood (abiell. 1996–2014) on täna alles 59 aastane. Miks naine minema läks?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 10:24
Palun püsime ikka teemas. Ma tänan!
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 10:29
Ufoman, naised lähevad ikka ära, sest nad ei kannata rauka välja, sest vana inimene pole just vaatamisväärsus, elu jooksul tuleb kindlasti kui elu tundma ja näed asju kogumis, mis võin teha küüniliseks. Eks ta rikkaks saanud oma maailmanäeguse inimeste tundmise ja selle kujutamisega geniaalusega, olen ta filme vaadanud,ta filmid on inimlikud ja õpetlikud, mis kordi üle keskmisest hollivoodi räpsust.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 10:34
SlutsNeedNow, sinu teemaga on selline lugu. Kindlasti on osavaid manipuleerivaid mehi ja nemad saavad seksi eest naistelt raha. Nii nagu paljud naised saavad meestelt raha ja ei peagi tegema raha = saab seksi. Raha saab küsida ka muudel põhjustel, kojusõiduraha või kui teine on töötu, siis natuke taskuraha, nagu kingitus. Aga selleks et seda kingitust teha, peab teine kuidagi meeldiv olema, kas kuulama teise muret või aitama millegis ja selleks võib ka seks olla. Päris paljud inimesed ostavad endale sõprust mingi meeleheaga ja teised on sõbrad ainult meelehea pärast. Kui meelehea välja võtta, siis ei suhelda, aga inimene on loodud suhtlema ja raha on vahend. Paljud naised on väga arglikud suhteloojad. Kui mingi julgem noormees saab omaks, teeb naine ka rahakotirauad lahti, sest ta klammerdub noormehe külge, harjub temaga ja tekib suhe. Üksikute meestega sama, mõni mees annab noorele näitsikule autoraha ära. Õiglast maailmat pole olemas.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 10:37
bergland, filmides on paljud näitlejad toredad ja lahedad, päris elus on nad narkomaanid, joodikud, hullud, manikaalsed jne. miks rikastel suhted ei püsi kuigi neil on raha ilusaks ja õnnelikuks eluks. Filmid on muinasjutt.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 10:37
Ole sinu väidetega igati nõus.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 12:25
Eastwoodi teema koha veel ütlen et see, mida kollane meedia lläänes eetrisse paiskab ei pruugi tõsi olla, nemad teenivad sellega raha, mida halvem ja negatiivsem, seda paremini müüb, sest üle maailma alaminimene ihkab just seda, et siis peksta keelt ja kujutada ette mina olen parem, mis hellitab tema ego. Mind Eastwwodi eraelu ei huvita üldse ja ka teiste kuulususte eraelu ei paku huvi, see kollane jama ning esitatud feministlikult Tähtis on looming, millega ta jäädvustub ajalukku.
Rahateema kohta , et elame satanistlikus bordellis, mis on meil tänapäev, puuduvad üldse eestilised ja püsivad väärtused kõik on kiiresti kasutatvalt müüdav, ka need odavad hinged. Ainsad väärtused on need, mida raha eest ei saa osta, neid kes seda hindavad on juba kahjuks tühine vähemus.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 13:35
rikastel ei püsi kuna nad tahavad iha.ee taksiga läbi ajada, aga tuleb maksta kordi enam!
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 18:06
Teema kohta ütleksin, et kui tahad, et naised maksaksid, siis pead saama meheks, kellelt naised osta tahavad. Neid mehi, kes on valmis ise igale naisele 50+ eurot poole tunni eest maksma, on külluses, seega pead väga tegija olema, kui naised raha eest sind tellima hakkavad.
Aga kui naisele pakkuda oma riista asemel (mis ei ole väga haruldane) midagi muud, näiteks ärakuulamist, mõistmist, hoolimist, ehtsaid tundeid jms, siis on nii mõnigi valmis oma pensionisäästud ja vanaema korteri müügiraha sulle andma.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 18:11
Meeste huvi väljendub kiires reageerimises igale vähegi kobedamale pildile, näiteks. Hostinne pani siin pildi üles ja kohe on tal postkast triiki täis, nii et ainult vipid saavad kirjutada.
Milleks siis naised veel maksma peaksid, kui mehed niikuinii järel jooksevad?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 20:09
No ikka ikka, see nagu kinnisvara müük. Kuulutuse vaatajaid on palju, aga kohale ei tule keegi.
˅ näita rohkem ˅