Foorum
2025-06-23 18:50
Yokerinna
Ei tea, suur osa naisi ei vaja meeste emotsionaalset tuge, vajatakse lihtsalt raha. Miks siis muidu nii paljud naised hõiskavad kuidas üksi on palju toredam, polegi meest vaja. Ma ei näe kusagil mehi sama väitmas.

Ei noh mehed on tehtud visuaalse instinktile, mehele loeb visuaalsus. Loodus ei olegi naisele vist mingeid muid instinkte loonud, sest väga vähe teemasid on mis naist erutaks. Kui mehed on erutunud, siis on naisel valik valida nende seast endale sobivam ja minna sellega edasi. Kõik. Igatepidi kõnnib mees ees ja naine järel, sest kui mees ei seksi, ei saa naine ka järeltulijat.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-23 19:45
Olen korduvalt kuulnud, kuidas lahku läinud naised kuulutavad, et neile pole mehi vaja ja et üksi on palju parem. Aga siis komistavad järjekordse peenise otsa ja suhtumises toimub kannapööre. Kõige huvitavam, et enamasti on see uus mees eelmise täpne koopia.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-23 20:14
Jh .vahemalt naised saavad raha .. seda on vaja... Mehed ei oska emotsionaalselt abiks olla.( On erandeid) .
Aga Nii nagu naised teesklevad orgasmi(värinad ja krambitamisi pole raske teeselda ..isegi tupekokkutombeid🤭)ja ka seda ,et mees on täiega põnev.
Teesklevad mehed,et neid kotivad naiste probleemid ja et on hoolivad ja mega suure südamega..(nendel samustel tihti uldse sydameprobleemid..sest nad pole sealt kohast avatud). ..hiljem kahjuks lopetavad ka impotentidena sest ..pideval teesklemisel ja vastutustundetusel on tagajarjed..
Naised..ei vaja meest,sest ..need mehed kes kylastavad ,tâidavad puuduva/olematu mehe koha ära. Tänu teile kallid mehed naised saavad elada.
Ideaalne diil/suhe, igasugune tülikas igapäevane olmeelu jääb ära . Jallegi pole vaja emotsionaalselt vaimselt siduda.. piisab särtsust.. heast labisaamisest. Koik positiivne.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-23 20:21
Kulastajad kõik peavad naist/naisi yleval.. ise nad tihti ka tunnevad et on olnud kasulikud..
aitate elada.olete Mehe eest!!!!
Isegi kui kolm korda nooremale hädas neiule minettot sai antud.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-23 20:23
Saate siis meestelt nikueest raha. Rahakott teil jalgevahel.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-23 20:54
Yokerinna

Kirjutad ise hästi lahti kui võlts on naine. Jajah, lõpuks on mehed impotendid. Jfjm, kas oled 70 aastaselt impotent? Ma küll ei usu, aga iha naised teavad eks. Jah, naised ei vaja meest, elage siis ometi üksi incelidDDDDD Miks te ihas oma alasti pilte avaldate kui te meeste järgi ei jookse.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-23 21:25
!! Selline häda materjal sõja aega ei sobi!! Vaevalt naistelegi..sh siinsetele.
Treeni vaimu ja iseloomu.
Said ehk vastused.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-23 22:37
Rahaeest seks ongi võlts. See käib asja juurde.
Väga hea, see vasika vaimustuse ütlus. Jah mina ostangi seda võltsi vasikavaimustust. Sitt lugu on see, et sellega saavad väga vähesed hakkama. Kusjuures hinnal ei olegi sellega seost. Viimati sain seda rumeenia tüdrukult 50 euri eest. Siin tahetakse 100 ja rohkem aga.... raisatud raha.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-24 08:03
Kes otsivad jaaniööl sõnajalaõit, kes võltsi naist. Valikud.
˅ näita rohkem ˅