Foorum
2020-06-28 08:16
Viimaselajal on hakanud naised kuulutama, et tahavad head seksi..kuid kuulutuse lõpus on klausel, et vastutasuks tahavad kingitust😆no kuradi kurat..kui tahate head keppimist saada siis peate ikka ise mehele maksma eks..🤣
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 08:23
Eks rikkaid naisi on omajagu. Alles oli ajakirjanduses juttu, kuidas ameerika sòduritele ja israeli arstidele tuhandeid on saadetud. Lihtsalt tuleb ùles leida need rikkad naised
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 08:47
Kui mehed lõpetavad maksmise..kül need naised varsti põlvili on ja anuvad kepi saamist..teevad tööjuures lisa tunde et keppi saada ja maksta
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 08:54
Deem..mees annab voodis endast 110% 🤔naine väriseb veel pikalt voodis..varvad krampis..loik linal.. ja siis peaks veel maksma
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 08:58
Seks on kùll viimane asi maapeal, mida nuruda
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 09:23
Kui mehed lõpetavad maksmise, siis jäävad lihtsalt ilma
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 10:30
No nuruvad nii,et vähe pole ja hädas kohe..
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 10:35
No see kuulutusterubriik on üldse naljanumber
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 10:52

Peab strippar markole helistama ja küsima, et kui palju individuaalselt kohvile kutsutud on ja kui palju kellegile teisele esinema.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 11:51
No siin ju seksi ost ja müük käibki. See ju siililegi selge.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 12:03
Need, kes kingituste eest naistelt pettuse abil saadud armastuseillusiooni ja intiimsust ostavad, kinnistavad tegelikult meestepõlguse järjepidevust, mitte ei lahenda seda.
Siinsetele tõsistele misogüünidele kuluks minu arvates tegelikult ära kohtuda enda peegelpildiga – nn naissoost misogüüniga ja meestevihkajaga ning ära armuda – äkki mõtestub elu peale seda veidi ümber.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 13:53
Ei mina usu, et armastust mõni mees ostab. Ostetakse ikka pehmete kätekeste tööd ja sooja tuppe. Armastus on palju tähenduslikum.
Mehel võivad tunded tekkida tarbimise käigus, kui on maailma parimad, osavamad pehmed kätukesed ja mõnusam seks, miis milles küsimus.
Hea, väga hea, väärib head tunnet.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 15:22
härra kuldipisar, minuteada pole ühelgi mehel kohustust naistele midagi maksta või kinkida. see ikka täitsa vabatahtlik. samuti ei keela ju keegi suhelda naistega, kes tasuta soovivad koos aega veeta?

ning kindlasti EI PEA naised hea seksi eest maksma. eriti kui härrasmees ise soovib kingitust teha
˅ näita rohkem ˅
2020-06-28 18:25
Sina ju nn. härrasmeestega kohtudki ainult kingituste eest.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-29 14:23
Ja sina, misterJ oled kàinud minu juures massaazis..nagu ma aru olen saanud? Vaatasin oma tuludokumendid ùle ja mitte ei leia dokumenti, kus ma massaazi oleks pakkunud
˅ näita rohkem ˅
2020-06-29 18:09
Mina sinult arvet ei küsinud. Maksin sulas. Massööridele meeldib ainult sularaha.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-29 18:20
mõni kodanik vist arvab, et kõik teemad on fantaasiate jagamiseks siin
kui palju sa siis sirrukesele maksid ja on sul tõestus ka selle kohta, misterJ?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-29 18:24
Capri+Jyrto= hea seks
˅ näita rohkem ˅
2020-06-29 22:05
No capril on òigus ju. Ma tahaks ka reaalselt misterJ nàha, kellele ma massaazi lausa teinud?? Head òòd tànaseks. Sai nats lolli màngitud..aitab.. Aga misterJ on ikka mòisatus mulle
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 10:08
Meestel tuleks natuke meenutada ürgse isase käitumist, siis saab ka naise ilma rahata kätte
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 10:37
See sait ei peegelda päris elu. Sellepärast seda elu vaates kommenteerida on vildakas. a la, et kui mehed lõpetavad maksmise, siis seksi ei toimu... Tulge nüüd jälle reaalsusesse vahepeal!

Kui oleksid mitte eriti atraktiivne mees, häbelik ja pisut saamatu aga onamise vahele tahaks päris naist ka, siis mida sa teeksid?
Kui sa pole eriti intelligentne, peidad seda laiamise taha, jutu sees muudkui "türatad", sõimad naisi litsideks ja saad neile ligi natuke liiga harva, siis mida sa teeksid?

Otsid internetist (kus kõik maailma asjad ju on), leiad iha, teed konto, pildistad oma munni üles ja pakud raha. Eriti kui siin muudkui "kohtuvad".
Aga see ei tähenda, et teistsugust suhtlemist maailmas enam üldse poleks.
Kinnitan, et on olemas superägedaid ja seksikaid naisi, kellel ahnus pole seksuaalsust ületanud ja motiivid on naudinguga seotud.

Algse teema juurde tulles tundub mulle ka, et see kes maksab, asetab ennast rohkem saaja rolli ning ei hakka selle naise mõnu pärast endale suurt tüli tegema. Seega pole just eriti loogiline, et kuulutad ja saad muudkui hirmus head seksi ja siis veel makstakse raha ka.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 10:53
Veel üks mõte, mis teeb mehe ujedaks häbelikuks ja arglikuks ning ebakindlaks ikka see et naised on teda alandanud,naised tegelikult tänapäeval suht jõhkrad, mitte tagasihoidlikud ja malbed nagu nad femini loodud on
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 11:02
Õige , kuid miks see on nii, asi lihtne palju poisse on kasvanud isata ja mehelikkus jääb neile tundmatuks nad ei tea kuidas mees peab käituma kuna pole isa eeskuju
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 11:15
Üks asi taluda võrdsena( feministide taotlus), ürgselt peab hoopis mees olema naisest üle, ei kas tänapäeval seda üldse enam teatakse
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 11:22
Eksid see pole pärit nõuka ajast, vaid eelmisest sajandist kus mees oli perekonna pea ja otsustaja, tänapäeval on mehed allaheitlikult oma rolli käest andnud ja nn püksid on juba naiste jalas
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 11:30
Just, Kuid mehed ei oska ka enam ennast kehtestada kui mees teenib vähem, siis peaks ta tegema vajalikke kodutöid rohkem, et asi oleks tasakaalus, mehed aga nn. lasedvad kõrvad lonti ja tõmbavad saba jalgevahele ja taaduvad
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 11:32
Mehed ei tohi siiski unustada et nad füüsiliselt naisest üle. Mees peab võtma naise nn haardesse ja naine allub instinktiivselt instinkti mõjul
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 11:58
luts igatseb jah mingeid nõukaaegseid või feodaalajastu soorollide jaotusi taga. samas võiks ju kolida kuskile moslemiriiki, kus naistel vähem õigusi- ja seal isandat mängida ning naist ülal pidada. no kui iseseisvate naiste ühiskonnas on raskusi end mehena tundmisega.

muide, kui pätt tuleb sulle tänaval kallale ja on füüsiliselt sinust üle, luts.......kas see tähendab, et tal on seetõttu õigus ennast kehtestada ?
natuke nagu neandertaallase mõtteviis pole?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 12:19
slave, ma julgeks väita küll, et see sait pole mingi mängumaailm. samuti kohtab siin inimesi absoluutselt kõigist ühiskonnakihtidest.
ning võid ju luua endale illusiooni nagu tasulisi kohtumisi harrastaksid ainult sõimlevad, häbelikud ebaintelligendid...........reaalselt see ju nii pole. kui viitsid seda kurikuulsat nimekirja meenutada, mida touchki siin erinevatesse teemadesse kopeeris, siis see oli ikka päriselu põhjal koostatud.

tundumised võivad olla huvipakkuvad: "tundub mulle ka, et see kes maksab, asetab ennast rohkem saaja rolli ning ei hakka selle naise mõnu pärast endale suurt tüli tegema."

aga need põhinevad siiski kõrvalseisja oletustel, omamata mingit väärtust argumendina.
muidugi on tore vahel ollagi ainult saaja rollis ning lihtsalt lõõgastuda, ilma ühegi kohustuseta. aga üllatavalt paljud inimesed, nii umbes pooled vähemalt, üritavad ka teenindajale meeldivat kogemust pakkuda.
kas härrasmees, kes näiteks soovib massööri masseerida enamuse seansi ajast, saab rohkem naudingut "tülikast" mõnu pakkumisest või saamisest? hea küsimus, eks
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 12:22
Jaaaaa, naistel on kõik õigused käes, võivad lausa valida jms

Aga palgalõhe on näiteks reaalselt olemas. Samuti peab naisjuht end rohkem tõestama ning paljud asjad, mis on lubatud meestele või mida meeste puhul tolereeritakse, ei ole aksepteeritavad naiste puhul.

Kasvõi seesama iha leht. Üldine foon on ju selline, et seksi otsivad mehed on kõik nii ägedad tüübid aga seksi otsivad naised on lihtslat "litsid".
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 12:22
kas mõni naine on siin virisenud õiguste puudumise üle? pigem enamus virinat tuleb just meeste poolt- nagu ka siin teemas.
vihjasin vaid sellele, et mehed, kes end soovivad ülimuslikuna tunda naissoo suhtes, võiks ju emigreeruda moslemiriikidesse, kus kohe kindlasti naistel vähem õigusi.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 12:24
Ja mehed annavad sageli naistele vingumises silmad ette
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 12:24
Capri, sa oled vist juba nn kesksoost sest sul loomulikud inimese arhetüübid täiesti sassis või tüüpline feministlik hillitsemine. Mees peab olema nn mees nii naisega kui tänaval ja vajadusel peab ka suutma nii ennast kui naist kaitsta, kui mõni poolinimene rünnata kavatseb
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 12:26
aprilljuuli, selles suhtes on sul õigus- kui natuke sügavamalt asjasse süüvida
kuigi iha leht mõne mehe arust kohe üldse reaalset elu ei peegelda.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 12:30
luts, kas sinu arust on see kesksoolisuse tunnus, kui peetakse määravaks intellektuaalset tugevust. mitte ei juhinduta "kel jõud, sel õigus" printsiibist?
sel juhul on sinu puhul tegemist Å¡ovinistliku dinosaurusega, kes tegelikult peaks kuuluma juba ammu väljasurnud liikide hulka
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 12:40
Capri kesksugu selles mõttes soorollid on lootusetult moondunud, seda küll intelektuaalseks ei saa pidada kui sugu häguneb nii et ei saa aru kas räägib mees või naine, välimust ei oma tähtsust seda saab ju ise kujundada vastvalt maitsele
Kusjuures seda nn mehelikkust ostaksid enamus naisi kellel naise sugutunnused on säilinud
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 12:45
Peamised puudujäägid nõrk tahe ennast kehtestada( mitte otse füüsilisel vaid eelkõige vaimselt tasandil) s.t puudub võitlejahing, siis on sellist poissi naisel või teisel mehel endale allutada ja ning sellest võib halvimal juhul areneda välja omasooiharus ja orjalik allumine ja mehelikkuse mandumine
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 13:07
Mees peabki oma sõna eest vastutama
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 15:13
Poisid, ärge nüüd kakelge 🤗
No ega mul pole raske uuesti nimekirja jagada🙃, eriti kui selle on koostanud naine, kel mitmeaastane intensiivne kogemus seljataga ja päriselu põhjal koostatud..
1.korralik pereisa. naisega riidu läinud või vajab lihtsalt väikest elektrit tuhmunud argiellu või kasutab vabadust, nt komandeeringus olles.

2. häbelik noormees. naistega kogemused nullilähedased ja läheneda neile ei julge, aga himud on suured

3. tõeliselt korralik abielumees. paarkümmend aastat pole võõra naise poole vaadanudki.......aga mingil hetkel võidab kiusatus kõhklused. selline mees vaevleb tavaliselt südametunnistuse piinades, justkui oleks massööri juures käimine mingi sajandi kuritegu.

4. kollektsionäär. vajab uusi elamusi nagu õhku. tunnistab, et reeglina üht naist üle ühe korra ei külasta.

5. vürtsikamate kogemuste otsija. soovib nt straponit proovida ja muid taolisi mänge. oma naise käest ei julgeks küsida. ilmselt ka armukese käest mitte...

6. üksildane mees. hiljuti suhte või abielu lõpetanud ning kohe uude suhtesse tormata ei soovi. otsib kohustustevaba naiselikku hellust.

7. rahajõmm. usub, et rahapaki lauale viskamisel eelnevad kokkulepped ei kehti ja naine peaks kõigega nõus olema. enamasti lendab kiirelt uksest välja ning korduvkülastusele pole oodatud.

8. kogenud pervert. teab täpselt, mida soovib ning piirid on kindlalt paigas. ilmselt naudib lisaks tegevusele ka seda "paha tüdruku" võlu
9. armunud mees. armub kergesti, teeb kalleid kingitusi, rahanumbreid ei loe. enamasti viisakas, mõni muutub pealetükkivaks ja satub illusioonide võrku.

10. "rasvamagu" -nagu slave ütles. ehk tugevalt ülekaaluline mees, kes oma välimuse tõttu on loobunud nn normaalsetele naistele lähenemisest. tihti sooja südame ja meeldiva käitumisega.

11. töönarkomaan. iga sekund on loetud. massaažiks heal juhul aega kord mitme kuu jooksul. naistega suhete loomiseks lihtsalt puudub aeg ja energia. igatseb lebada ja lõõgastuda.

12. edukas ärimees. seostub ka eelmise punktiga. mõnikord soovib lihtsalt atraktiivse naise seltskonnas end näidata- ööklubis, restoranis, spaas või puhkusereisil. mingi seksuaalne tegevus ei pruugi sellise ajaveetmisega üldse kaasneda.

13. sensuaalne mees. soovib eelkõige naudingut pakkuda, mitte saada. naudib meeldiva naisekeha masseerimist. oma naine pole ilmselt piisavalt erutav. uus on ju alati huvitavam

14. siia võib keegi veel omalt poolt midagi lisada. põhiline sai vist öeldud.

niisiis, valik on seinast seina. sisaldab erineva sotsiaalse staatusega, erinevate põhimõtetega ning soovidega, absoluutselt igas vanuses ja igasuguse välimusega mehi. teenindaja maailmapilti sobituvad ilmselt kõik, kes viisakalt käituvad ja kokkuleppeid austavad.
miks nende meeste jaoks kingituste tegemine alandav pole?
võib-olla sellepärast, et nende mehelikkus ei löö naisele meelehead tehes kõikuma. nad ongi piisavalt Mehed
mida nad kogevad ja saavad? ilmselt soovide täitumist, mis muidu jääks täitmata või mille realiseerimiseks pole aega ja energiat vaeva näha.
Tavalise naisena mul sellist nimekirja pakkuda pole ja kuigi olen naine, tahan öelda meeste kaitseks vaid nii palju, et ka mehed valivad ja pole kõigesööjad, kui väljaarvata nn kõigesööjad olenemata soost ja muidu jutumehed, naised..
Prostituut pole üliinimene ega kuldkala kes kõik soovid täidab , vaid naine kel oma lugu mis pole nii roosiline ja muinasjutuline, seega hea sex on väga isiklik, mis saab toimuda kahe inimese vahel..
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 15:39
Mina?
Oh ei, see on caprichosa nimekiri mida ta mõni aeg tagasi foorumis jagas🙃 oma kogemustele tuginedes

Mina lihtsalt tõin ta esile..
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 15:42
Seega see küsimus esita caprichosa le mitte mulle 🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 15:49
Exole, seda minagi🙃

See nimekiri on caprichosa oma mina lihtsalt jagasin 😅.. Kõik pretensioonid capricosale 😅.. Kui nimekirja autorile.. Omaarust ma räägin eesti keeles😅..
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 16:05
Ja lugedes nimekirja on vahest hea mõelda, et keda siis raha välja jättes partneriks tahaksite neist?

See argumentide mittesobivaks kuulutamine oleks nagu kellegi eraõigus aga ma jään udutamisele ja hämamisele vaatamata arvamuse juurde, et siia saidile satuvad seksi otsima ka need ja eriti need kellel päris reaalsuses millegipärast keeruline on hakkama saada. Nemad on tihtipeale ka nendeks maksjateks ja hea seksi ootamine maksvalt mehelt on üle võlli ootus.

Või miks peaks näiteks nimekirja tegelane nr13 kellelegi tasuma, kui naistele ju meeldivad sensuaalsed ja naistega arvestavad mehed? Väidetavalt.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 16:09
Kommentaariks lutsbergerile, siis naisele orjaks olijad ei pruugi olla üldse mentaalselt nõrgad mehed, kui see on nende teadlik valik ja nauding.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 16:13
Ära unusta, et selle nimekirja koostas siiski oma kogemustele ja elupraktikale tuginev naine
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 16:25
luts ilmselt ei tule selle pealegi, et orjamänge harrastavad alluvad mehed on reaalis tihti edukad ja juhtivatel kohtadel tegelased. pigem
taolised alfaisase imidžiga võimukad persoonid, mitte mingid hädised luuserid.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 16:27
Jah, sisterTrixy, mulle tundub ka nii.
Seda enam ei saa vist heast seksist rääkida ja lustlikust prostituudipõlvest, kuid töö tuleb ära teha. Nagu meil kõigil.
Aga eks asjaosalised ise teavad paremini, kuidas endaga kokkuleppeid teha ja millisena ennast näidata.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 16:41
aitäh touchile, et viitsis nimekirja jälle üles otsida teinekord lihtsalt kasuta tsiteerimisel jutumärke, muidu on keeruline aru saada, kus algab ja lõpeb kellegi tekst.

trixy, antud list sai koostatud vastuseks kellegi küsimusele, et millised mehed ei pea paljuks naist ka materiaalselt rõõmustada.
slave muidugi väitis, et ainult luuseritest rasvamaod vajavad tasulist erootikat või seltskonda. kuna talle nii TUNDUS.
ma isiklikult ei usu, et pereisal või edukal ärimehel või lihtsalt mõnel hea välimusega sportlikul mehel oleks "keeruline reaalsuses hakkama saada" intiimsuse leidmisel.
aga tõesti, vähemalt 80% on vägagi kenad ja enda eest hoolitsevad ning intelligentsed inimesed, tundugu teoreetikutele misiganes.
et neil pole aega, viitsimist või tahtmist püsivamat nn tavasuhet luua või vajavad lihtsalt hetkelist eemaldumist rutiinist, ei tee kedagi veel saamatuks rasvamaoks ju.

kusjuures mitte ainult nr 13 tegelase vaid ka paljude teiste puhul tundubki vahel kummaline, et miks nii hea välimusega ja erootilisest energiast pulbitsev mees tasulise variandi valis. aga ju siis oli selline tuju ja see sobitus tema vajadustega- ja miks peaks olema kõrvaliste asi selle üle kohut mõista?

miks aus ja konkreetne vastus küsimusele võigas tundub, sellest ka aru ei saa.
niisama hämamine ja teoretiseerimine oleks siis meeldivam ja huvitavam või?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 16:44
sisterTrixy, ega vist pole asjata võetud käibele lause..
Silmad on aga ei näe, kõrvad on aga ei kuule, ja ajude olemasolu ei tähenda, et nad ka akriveeritud on, imestan üldse, et mõistsid tähed kokku lugeda 🤗 aga midagigi🤗...
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 16:47
jajah, slave....kindlasti on kõigil massööridel, eskortidel, prostituutidel meeletult halb seks, olematu eraelu ja metsik kurbus hinges, et ei kollektsioneeri tasuta seksisõpru
jäägu sulle sinu arvamus. lihtsalt katsu selle ainuõige teooria kõrval ka praktikute seisukohti aktsepteerida. see jätaks sinust märksa intelligentsema mulje.
˅ näita rohkem ˅