capri,
kui sa nii vastad:
/“aprilljuuli, selles suhtes on sul õigus- kui natuke sügavamalt asjasse süüvida
kuigi iha leht mõne mehe arust kohe üldse reaalset elu ei peegelda.”/
siis jääks nagu mulje, et me oleme ka lause teise poolega ühel nõul aga seda mitte.
Ma ka siiski pigem arvan, et iha leht ei ole ühiskonna väikemudel või isegi läbilõige, see siin on ikkagi üsna omamoodi kogum

BigOldFatAs2
/“aprilljuuli: no mis teemas on sul siis palgalähe, too ametid välja. Naisjuht peab end rohkem tõestama, kuskohas? Ma olen mees, miks mind tehase juhiks ei võeta? Too mingid argumendid, niisama legende rääkida ka pole mõtet.
Siit tuleb ikkagi välja see, et naised tahaks kõike juhtida, aga kui öelda palun juhi siis, siis ikka ei taha ka. Seda saabki nimetada vingumiseks. Nüüd siis mehed annavad vingumises naistele lausa silmad ette, tere demagoogiat.”/
Otsene vastus, miks sind tehase juhiks ei võta on see, et peale sinu ei võeta veel miljoneid teisi mehi tehase juhiks, kui kõik juhid on, kes siis tööd teeb eksole. Aga see küsimus iseenesest oli ka demagoogia musternäide.
Ja palgalõhe pole mitte niivõrd ametites, kui organisatsioonides. Kuigi üldiselt võib öelda, et siiski ka ametis, nimel on palgalõhe juhiametis

Riigiametites on palgalõhe ainult tippjuhtidel ja ka salajase onupojapoliitika raames keskastme juhtidel aga seal ei jagune see mitte niivõrd naiste ja meeste vahel , vaid pigem oma jopede ja mitte nii oma jopede vahel aga erasektoris , eriti eesti keskmise suurusega ettevõtetes on palgalõhe alates keskastme juhist kindlalt olemas. Suurtes frimades ja eriti rahvusvahelistes firmades algab palgalõhe üldjuhul tippjuhtidest.
KUI sa oleks tehasejuht, siis sa teaks seda väga hästi

Ja naisjuht peab end IGAL POOL tõestama, naiste vead võimendatakse üle ja pidevalt on mehi vingumas, et naised ikka ei sobi juhtideks.
Näited tahad, vaata poliitikuid.
Ja samamoodi need vinguvad ja kõiketeadjad mehed ei julge võtta vastutust, kui neile juhitool ette lükata.
ps ja millega sina oma väiteid siis tõestad? Sinu naiste vingumise jutt on ilma näideteta kuidagi siis tõsiseltvõetavam, kuna sa oled mees?