Foorum
2020-06-30 16:56
Caprichosa sinu jaoks alati🤗, pole probleemi..
Minu väide oligi see, kuigi olles naine🤗, et ka mehed valivad, vastavalt lastetoale, võimalustele... Prostituutide le jäävad raskemad lahendused...ükskõik kuidas ta neid ei lahterda.. Katkised hinged otsivad endasuguseid... Nad maksavad rahas ja prostituudid pakuvad selle raha eest muinasjuttu, see pole kindlasti hea sex.. Me kõik valime, eksime ja õpime aga selleks ei pea aastaid intensiivselt keppi ma kõike mis liigutab ja siis neid liigitama...
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 17:06
Tead ma tükk aega juba mõtlesin, et miks üldse sinuga siin sõnasõda pean, algus läks kaduma aga jälle muutus teema aktuaalseks
Möödas juba aasta kaks.. Suhtlen palju naistega teema oli, et käisid naisi maha hindamas ja nüüd siis vanad kalossid jälle jalas käid uusi naisi alla tõmbamas, millest selline vagiinaviha (nagu armastad öelda?)
Vabale koerale uusi trikke ei õpeta ja vanad harjumused ei kao kuhugi..
Et, kui foorumis kasvatad inglitiibu, siis praktikas käid luuaga ringi..
Lihtsalt tekkis küsimus, miks?..kas noored tallavad varvastel? Või lihtsalt on allergia noorte ilusate naiste vastu..
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 17:43
capri,
kui sa nii vastad:

/“aprilljuuli, selles suhtes on sul õigus- kui natuke sügavamalt asjasse süüvida
kuigi iha leht mõne mehe arust kohe üldse reaalset elu ei peegelda.”/

siis jääks nagu mulje, et me oleme ka lause teise poolega ühel nõul aga seda mitte.
Ma ka siiski pigem arvan, et iha leht ei ole ühiskonna väikemudel või isegi läbilõige, see siin on ikkagi üsna omamoodi kogum

BigOldFatAs2

/“aprilljuuli: no mis teemas on sul siis palgalähe, too ametid välja. Naisjuht peab end rohkem tõestama, kuskohas? Ma olen mees, miks mind tehase juhiks ei võeta? Too mingid argumendid, niisama legende rääkida ka pole mõtet.

Siit tuleb ikkagi välja see, et naised tahaks kõike juhtida, aga kui öelda palun juhi siis, siis ikka ei taha ka. Seda saabki nimetada vingumiseks. Nüüd siis mehed annavad vingumises naistele lausa silmad ette, tere demagoogiat.”/

Otsene vastus, miks sind tehase juhiks ei võta on see, et peale sinu ei võeta veel miljoneid teisi mehi tehase juhiks, kui kõik juhid on, kes siis tööd teeb eksole. Aga see küsimus iseenesest oli ka demagoogia musternäide.

Ja palgalõhe pole mitte niivõrd ametites, kui organisatsioonides. Kuigi üldiselt võib öelda, et siiski ka ametis, nimel on palgalõhe juhiametis
Riigiametites on palgalõhe ainult tippjuhtidel ja ka salajase onupojapoliitika raames keskastme juhtidel aga seal ei jagune see mitte niivõrd naiste ja meeste vahel , vaid pigem oma jopede ja mitte nii oma jopede vahel aga erasektoris , eriti eesti keskmise suurusega ettevõtetes on palgalõhe alates keskastme juhist kindlalt olemas. Suurtes frimades ja eriti rahvusvahelistes firmades algab palgalõhe üldjuhul tippjuhtidest.
KUI sa oleks tehasejuht, siis sa teaks seda väga hästi

Ja naisjuht peab end IGAL POOL tõestama, naiste vead võimendatakse üle ja pidevalt on mehi vingumas, et naised ikka ei sobi juhtideks.
Näited tahad, vaata poliitikuid.

Ja samamoodi need vinguvad ja kõiketeadjad mehed ei julge võtta vastutust, kui neile juhitool ette lükata.

ps ja millega sina oma väiteid siis tõestad? Sinu naiste vingumise jutt on ilma näideteta kuidagi siis tõsiseltvõetavam, kuna sa oled mees?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 18:38
aprilljuuli!
Kahjuks eksib iga tööline, naise, mehe, narkokoera, või muu palgalõhe suhtes.

Ei saa vaadelda töö hinnas, sugupoolt, rassi, rahvust ega isendit.

Töötasu algab kokkuleppest tööpakkuja ja töötegija vahel. Palgalõhe tekkib ainult ja ainult indiviidi isikliku palgasoovi vajadusest.
Pakutakse naisele 7€ tunnis, siis miks naine sellega nõus on ja mees ei ole. Mees ei ole nõus ja on kalevipoeg.

Ja siis hakkab hädaldamine mingist palgalõhest. Ärge ajage mingit jama, küsige tööandjalt raha ja kui ei saa, siis selle kohapeale pole rohkem töölisi vaja, tuleb midagi muud teha.

Nii lihtne see palgalõhe ongi. Rääkides heast seksist, siis on ka sellel tegevusel jätkusuutlikuks kooseluks sama olemus.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 18:51
Keprik ikka omad mahlas...
Ei hakka palgalõhe teemal arutlema, kuid kuna teema sexist siis jäi silma uuesti sinu hiljutine kirjutis... härrasnees🤗

... nimi peab olema mehe vääriline  ei oleks sa reageerinud, kui ettejuhtuv tähekombinatsioon kirjatindile oleks libastunud.

capri...- , capri...-, capri...-,  kui mina sinult õpin, siis vaevalt on kedagi kõrgema kvalifikatsiooniga, olemasolevas foorumis. Muidugi on silma jäänud elisuper... ja inglikalli, viimased astuvad harva esile. Kuigi kiidan Elisupernova võitlust halvustavate anonüümsete hälvikute ees.
Kahuks on kiuslikku suhtumist ühiskonnas nii palju, et heasoov jääb varju. Aga hea, et sa caprichosa, sel muserdaval hetkel, selle tühja koha täidad.

Ei pea mõtlema, kas ma tahan? meestel on kiusatus 24/7, aga kas ma vajan?  Loomulikult vajan, selleks ma siin figureerin.
aga kuidas, kellega, millal? on ainult aja küsimus. 1 on kindel, kui naisel kõvaks ei lähe, siis mina lahkun.

Kepriku kiri😅, et keegi jälle ei arvaks, et mina kellegi pegasuse p... Sule pihta panin
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 19:09
Jeerum... 😇vabanda sisterTrixy, et foorumis lugemisel sulle sellise trauma tekitasin🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 19:18
Mul läks kohe süda kergemaks🤗😂
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 19:28
Nii.... Ilma minuta juba möllate siin? Ei küsinudki luba minu käest?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 19:28
Kui sinuga vestlen sisterTrixy, tundubki, et ainuke organ millega mõtled algab p... Igatahes soovin sulle kena õhtupoolikut ja kõike head, olenemata millise organiga seda teadvustad, ole tubli
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 19:36
Ma just mõtlesingi kullake, keda sa küll meenutad 🤪
Ja miks see sinu perset nii torgib...,et kui natuke veel siis on tädi pilt täitsa olemas.. Järjekordne vari, aga lase aga tulla kullake ..
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 19:39
Ja kõige naljakam, et just sina mind mingites mahinatsioonides ette kujutad.. Mida te küll sööte, joote ja tarbite, et selles seisundis kuid olesklete? Nagu päriselt...
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 19:42
Exole kustutamine on kiire tulema
2JZ sorry🤗 ausalt ei jõudnud küsida
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 19:44
SisterTrixy ära nüüd ennast täis ka ku..
Aga tore on sind uuesti näha ja kuulda
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 20:15
Kajaho

Palgalõhe algabki sellest, et naine on madalama töötasuga nõus ja mees ei ole ja kui tööandjal ei ole soo osas eelistust, siis sageli palgataksegi see, kes vähem küsib.
Ja ma muideks räägin tööandja seisukohast, mitte töövõtja omast. Kui ma leian, et naine teeb sama head tööd kui mees ja seda hulga odavamalt, siis miks peaks mehe palkama? Kuigi minu seisukoht on selles osas sama, et naised küsige rohkem!
Lisaks on see nii naiivne seisukoht, et

"küsige tööandjalt raha ja kui ei saa, siis selle kohapeale pole rohkem töölisi vaja, tuleb midagi muud teha"

Muidugi, kui ei saa sellist tasu, mida soovitakse, siis tuleb jah midagi muud teha, kui võimalust on aga see ei tähenda seda, et selle kohapeale pole rohkem töölisi vaja. See on märg unistus, et kui "sina" seda töökohta ei võta, siis jääb see tühjaks.
No kui muidugi ei soovita kassapidaja palgaga juhatajat palgata aga mingi kuni 20-40% mänguruumi ikka on.

Aga sisterTrixy, kui sõnumid on isiklikud, miks siis neid mitte otse postkasti saata?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 20:37
Exole😅võttis kohe silma märjaks sister🤗
Aga ära heida meelt, suvi ju.. Kestab veel..
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 21:14
Kas caprichosa elu on siis muinasjutt? Peab päevade viisi härrasmeeste nokusid masseerima kingituste eest. Õnneliku lõpuga muinasjutt .
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 21:28
Te pole head niksi saanud mitte keegi opike seksutama
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 21:34

touch1!

Ja mida ma valesti kirjutasin? Capri täidab täiesti normaalselt, siin saidil tühja koha ja ma tahaks neid mehi näha, kellel ei tekita tänaval sellise naise nägemine mingit atraktiivset huvi. Küsimus ongi, et mis sellega kaasneb? Kas selline samm astutakse ja millal. Kas sellega lõhutakse olemasolev suhe või mitte?

Ma olen tavaline maakas ja minule naised meeldivad. Ma ei näe midagi imelikku, kui meestele naised meeldivad.

aprilljuuli!
Mis selles naiivset on. Mul tuttaval tüdruk otsis praktikandi kohta ja miinimumpalgalist, leidis ja ütleb ülejäänud poisid ja tüdrukud on praktikal tasuta. Milles siis palgalõhe.

Ma ütlen et naised on hädaldama kiired, kohe tehakse ülekohut. Mehed aga ei julge oma palgalõhest rääkida, piinlik on. Palju on pika kogemusega ehitajaid(pensionäre) laob ahju, kaminat ja õpipoiss kes kive ette toob saab tunnis rohkem. Vanameister paneb detaile pinki aga noor kes ametit alles õpib, saab rohkem.

Küsimus ei ole kunagi mingis standardis, nagu vene ajal, et on ette määratud naine saab niipalju, mees niipalju, aga teisest rahvusest saab niipalju. Küsimus on, millise palgaga keegi nõus töötama on?

Ukraina mees saab vähem, kui eesti naine maasika põllul, terve meedi karjub, et tohutud maasika saagid mädanevad põllule ära.
Tühipaljas poliitika on meeste ja naiste palgalõhe võrdlus räägime parem, miks penskarid vähem saavad. Või teised rahvused, kui siin tööd teevad.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 21:39

Ja teine lahe asi on külajuttude mämmutamine. Kas keegi kirjanikest on üldse caprichosaga kokku saanud, et tema tegevust eraelus kritiseerida, või avaldatakse sellist külajuttu.

Teemaks on jätkuvalt "hea seks"
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 21:51
Kui aastate jooksul naine harrastab nn. Hooramisest, tema andmed on avalik saladus ja siis üritatakse luua mull lihtsast talutüdrukust, kes just astus taluuksest välja.. Ja raame joonistab
aastates ilusa hingega aastates mees see pole isegi muinasjutt see on suisa anekdoot ausalt
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 21:51
Kajaho

ma räägin ikkagi võrdse tasemega töötajatest. Kui mul on vaja head juhti, siis ma ei võta ju odavat penskarit lihtsalt sellepärast, et ta on odav. Ikkagi teatud tasemest tuleb mängu see aspekt, et kes vähem küsib.

Oeh, naiivne oli see teema, et sa väitsid, et kui end kallilt müüa, siis jäävad odavad töökohad täitmata aga ei jää. Keegi ikkagi müüb end odavalt ära.

Ja vbl tõesti las jätkub siis teema "hea seks".
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 21:52
Kuidas prostituut haakub hea seksiga?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 21:53

Ta vähemalt ei häbene riista pihku võtmast.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 21:57
Capri on ikka veel neitsi. Näpib ainult munni.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 21:58
Medal stuudiosse nokumudijale🥇
Sulle keprik🏆kõige ajuvabama mehe tiitli eest
suured õnnesoovid, ausalt, südamest
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 22:00
Aitäh südamest!
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 22:01
Ausalt, südamest 🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 22:25
touch1
2020-06-30 21:58:32
"Medal stuudiosse nokumudijale🥇
Sulle keprik🏆kõige ajuvabama mehe tiitli eest
suured õnnesoovid, ausalt, südamest"

Ja touch1 kallikene, kui ajuvaba võiks olla naisterahva tiitel, kes käib teemast teemasse otsimas sookaaslase kirjutisi, ja neid kritiseerimas? Selle tiitli ma annan südamest sinule
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 22:31
Aitähh kullake 😇sinu pingutuse eest..
Ja ärge nii südamesse võtke, võtke ikka mõnuga🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 22:32
Jyrtopallur
2020-06-30 21:55:53
Vaatame sõbrannaga, kingi eest, AINULT meie autos, kuidas SINA end rahuldad.. TARTU
pikka juttu ei viitsi, konkreetne teema postkasti

........aga ütle siis ise konkreetselt, palju maksad selle vaatemängu eest
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 22:38
Nägin just videot, kuidas luukere keppis naist. Reaalselt.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 22:41
Vihmane ilm paistab mõjuvat sama inspireerivalt nagu täiskuu.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 22:41
Mulle Capri meeldib niksi ei ole teinud teeks küll mitu korda
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 22:42
Tõsine vituviha .
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 22:45
Issand kui kohutav! Naist ja reaalselt ka veel
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 22:45
Paras
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 22:46
Naiskad tahtma niksi kokuaeg
˅ näita rohkem ˅
2020-06-30 22:50
Kunagi kirjutama mina caprile ta tahap noort poiskat küll aga ütles ma pean kooli minema veel
˅ näita rohkem ˅
2020-07-01 10:26
Algus oli päris hea lõpp kiskus nüüd siin ära ,et milline siis on hea seks ... seda ilmselt ei saagi sõnadesse panna
˅ näita rohkem ˅
2020-07-01 10:37
Hea seks on mehe ja naise vaheline kirglik lembehetk, mis on siiras vaba ja võimas, ilma igasuguste materiaalsete lisaniteta, sest kui raha tuleb mängu siis muutub seks teatraalseks etenduseks kui üks pool on ostnud pileti,et selle eest mängu nn nautida
˅ näita rohkem ˅
2020-07-01 18:11
trixy, kas sulle Tundub nii või räägid oma kogemustest?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-01 18:23
nu mida ikka ,hea seks on ikka siis kui peale hakkab kõrvus kumisema - veel veel ,korrata korrata ja polegi miskit kui kordad , sest see kordamine on tõeline tarkuseema
˅ näita rohkem ˅
2020-07-01 18:44
Mõtlesin praegu sellisele olukorrale, et viin kena daami gurmeerestorani sööma. Toit on tõesti nauditav nii minu kui mu kaaslase poolt ja ma soovin kokka tänada. Tänusõnu lausudes ulatan talle ka soliidse rahapaberi. Ma arvan, et keegi ei mõtle midagi halvustavat kokast, kes selle vastuvõttis. Aga ega õhtu veel lõppenud. Järgnes kirglik ja mõlemalt poolt nauditav seks. Lahkudes tänan naisterahvast meeldiva õhtu eest ja ulatan talle raha öeldes "Osta endale midagi ilusat". Kui naisterahvas raha vastuvõtaks, leiduks kohe kommentaator, et ta on ahne prostituut, hoolimata sellest, et veetsin lihtsalt aega koos vana hea tuttavaga ja mingist rahast polnud eelnevalt juttu olnud.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-01 19:10
jfjm,
tegelikult, olgem ausad- hea toit on nauditav olenemata sellest, kas enne või peale sööki tänad kokka kingituse või rahapaberiga. toidu maitse ju sellest ei muutu.
samamoodi kui on meeldiv inimene, kellega tõmme ja kehakeemia täiega toimib, ei kao kirg mitte kuhugi, kui peale erootikaseanssi näiteks koos shoppama minnakse. või härrasmees lausa visiidi alguses perenaist kingitusega rõõmustab..

võidakse targutada, et materiaalne boonus justkui kaotaks eheduse ja naudingu. aga siin toimib ainus ja lihtne retsept: tuleb hoolikalt valida, kellega kohtuda- ning sümpaatne, sarmikas, hästi lõhnav ja erutav mees jääb peale kingituse üleandmist ikka sama meeldivaks. ning nauding on vastastikune, mida muide paljud härrad peavad vägagi oluliseks....
˅ näita rohkem ˅
2020-07-01 19:24
Nojah.
Mõtetu provotseerimine, prostituut ikka müüb ennast, seal ei ole mingit juhuslikkust, seal tuleb üldjuhul enne maksta. See kui vana heale tuttavale antakse peale seksi raha, on siiski teine teema. Lihtsalt ikkagi on see minu jaoks üllatav, et seda siin normaalsuseks peetakse. Kuigi, tegelikult ju ei ole üllatav, SIIN see ongi siis normaalsus ...

Aga vanale tuttavale (või ka uuele tuttavale) antakse raha, kuna tal on rahalised raskused, siis see on väga okey, ma ei saa aru, miks siis niisama ei või vana tuttavat toetada, vaid enne tuleb ikka seksi saada ja alles siis antakse raha?

Teine mõte, oletame, et see naine kellega jfjm selle kirgliku öö veedab, on miljärdär. Kas siis ka ulatatakse raha???
˅ näita rohkem ˅
2020-07-01 19:46
Ei saanud midagi aru, seks pole normaalne või seksi eest raha võtmine/andmine? Miks peaks raha niisama andma?

Teile naistele on raha elus A ja O. Juba mehelegi lähete sellele kellel on rohkem raha või materiaalseid võimalusi. Mees ongi selline lollike kes puruvaese kaunitari endale naiseks võtab, vastupidiseid muinasjutte elus väga ei esine. Kui mõni naine ise peaks raha teenima, siis ei suuda ta enam meest leida, sest arvamus endast on tõusnud pilvedesse. Kui vastupidised muinasjutud ka töötaks, oleks kõik naised mehel.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-01 19:52
olen sirvinud päevateemat mõnda aega ja see kingitusega ja kingituseta, või prostitutsioon ja mitte, kajastub keskeltläbi igal lehel, alates 2009a.

Ütleme kriitikud naised kingituse suhtes, nüüd ausalt.
näiteks: mees tuleb töölt, lilled kenasti peos, oli palgapäev, astub uksest sisse.

armastav naine on toidu valmis teinud ja hakkab kohe serveerima.

Mees viskab lilled lauale "näh need on sinule, jätsin esikus peeglilauale raha, elamiskuludeks suurt söögiisu praegu polegi, tahaks kohe seksi".

Kas tegemist oleks kooselu rutiiniga? Ütleme, et naine on mehest sõltuv elukoha ja materjaalsuse tõttu.
Pigem on tegemist orjastamisega. Siin võib ju rääkida erinevaid asju lahutusest. Paraku need jutud on tuul Eesti Naiste Varjupaikades. Õnneks on julgeid naisi kes, ennast orjastamis olukorrast lahti rebivad.

Siin saidil on palju olnud kommentaare, kus käib jutt, et kui on maksnud siis peab kõike tegema. Tegelikult nii ei ole. Täna võib seksuaalteenuse pakkuja kliendi kohtusse anda, väärkohtlemise eest.

Mõni mees tunneb end mehena, kui saab naisele välja teha. Kõik seisneb valikutes. Kingitus ei ole kohustus, selle üleandmise soov, stiil, etikett. tahe määrab ära hea seksi võimaluse. Kingitus ei määra seksi kohustust.

Kui kingituse tegija on täiesti vastuvõetamatu, siis jääbki kõik katki. Kas kingituse andja on solvunud või mitte, sõltub eelnevast kokkuleppest, mis on juba kohustuslik kingitus ja loobumist väärt.

Hea seks, eeldab palju tegureid.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-01 20:00
Kuskil seksi teemas, 1 noorhärra kirjutas, et oli kingituse ära andnud ja siis järgnev temale üldse ei meeldinud

Nu oma raha eest vägistamine, ei ole mõistlik elamus. Kui ei meeldi, lõpeta ära ja mängi lauamänge või leia teine tegevus. Kingituse tagasi küsimine, ei ole samuti viisakas tegevus.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-01 20:15
Tavaliselt tekkib ka klientuur, kellega aastaid võibolla läbi käiakse. Selline klientuur toidab piisavalt.

Kui nüüd rääkida ausast tööst, siis seadused kaitsevad ka seksuaalteenuse pakkujaid, ole ettevõtja, maksa maksud ja on legaalne töö.

Erinevus tekkibki nende teenuse osutajate vahel, kuidas kokku lepitakse. Jah umbes nii," pakun kõike, maksa raha" maksad raha ära, soove ei täideta. on pettus.

Öeldakse, et teen massaaži, siis ära muud loodagi.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-01 20:21
Seletame siis enda näidet edasi.
Mul oli hea tuju, sest olin sooritanud eduka äritehingu või siis lihtsalt saanud lotovõidu. Kohtasin juhuslikult vana head naistuttavat, kellega ennegi korduvalt koos müratud(ilma igasuguse raha maksmiseta) ja tegin talle ettepaneku veidi pidu panna. Kõigepealt õhtusöök ja .... Mul pole kombeks maksta ei kokkadele, ega naistele, kõik toimus hetkeemotsioonidest ajendatuna.
Kas ma kohtlesin naist prostituudina, või kas ta pidi ennast sellena tundma?
˅ näita rohkem ˅