Foorum
2020-07-02 23:35
Räägib ju, et tahab meest, kes kirjutab, järelikult kirjanikumoodi meest soovib.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 23:36
Kirjutada võivad kõik, kuid mõte loeb, mitte kiri ise.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-03 23:05
bofa, sa ei ole ju päriselt nii loll? lihtsalt mängid, eks? sest sirruke kurtis modedele lõpuks tüübi peale, kes teda oli vähemalt 6 erineva kontonime alt sõimanud-solvanud-laimanud juba jupp aega. ja tüüdanud kümneid teisi. see on sinu arvates pealekaebamine? tõesti-tõesti?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-03 23:06
No pàris kummaline oleks kui opaka/ ihafoorumi peale kaebama ei làheks. Tuleb uue kontoga mònitama? Loogiline et làhen jàlle. Hetkegi kahtlemata.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-04 00:48

Julge vastuhakk ja võitlus, väärib tunnustust. tubli, tubli, tubli. igasugune alavääristamine. Ei soosi poolehoidu. sirruke kallike, sinu poolt on rohkem hääli, kui kokku jõuad lugeda, lihtsalt kõik ei väljenda end avalikult.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-04 11:50
jah, minul nagu mõnel teiselgi naisel või mehel on selline masendav kompleks, et sõimajaid-laimajaid ei aktsepteeri ning nende foorumist väljaviskamist igati toetan. loomulikult toetan ka sirrukese võitlust, isegi kui see mõne fatassi arust suurt naiselikku rumalust näitab.

homofoobia kohe kindlasti sinuga ei seostu, fatass. pigem ikka naistefoobia- nagu pmts kõigist su postitustest näha on
˅ näita rohkem ˅
2020-07-04 12:50
sirruke kohe kindlasti pole siin KÕIGI meeste suhtes halvustavalt esinenud. milleks sellist jama ajada, fatass?
isegi kui talle ükski mees ei meeldiks, ei õigusta see tema laimamist mingite mehetaoliste isendite poolt- täitsa avalikus ruumis muide. jutt pole mingist eraelust vaid konkreetselt opaka/ihafoorumi laimukampaaniatest erinevate kasutajate aadressil.

fatass, ma pole prostituut, et peaksin kõigile meeldima. ja oma arvamuse avaldamise vabadus on siin igaühel, kuni ei laskuta laimuni ja isiklike solvanguteni.
vbl mulle ka ei meeldi kellegi amet või elustiil, aga ei hakka ju sellepärast kõiki tema seisukohti maha tegema....see oleks idiootlik.
no näed- jälle teed tervet naissugu maha: "naised pole kunagi ausad olnud".
ikka päris tugev naistefoobia või mis? tunnista seda, kui natukenegi ausust endas leiad
˅ näita rohkem ˅
2020-07-04 13:03
kui suvalised sõimajad nimetavad siin võõraid naisi libudeks ja suguhaigeteks, misasi see on siis, kui mitte laim? et sa selliste tegevust õigustad, ütleb nii mõndagi sinu enda kohta, fatass....

ma ei ole sind blokeerinud, nii et järjekordne laim
kui sinu sada kontot on blokeeritud, siis järelikult oli selleks hea põhjus.
sa räägid just nimelt Kõigist naistest.
"kõigil naistel on masendav kompleks, nad ikka peavad kuidagi mehele ära panema"
"naised pole kunagi ausad olnud".

mis kompleks sind sunnib seda tegema, eks tead ise paremini.
aga minu "ühtesid ja samu" pilte pole kohustuslik vahtida. kõigepealt võiks endast üheainsagi pildi siia panna, enne võõraste piltide kallal närimist.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-04 13:07
fatass, peaasi ju, et sinu postitused on ilusad ja naisi austavad, eks. mis see minu kole elu siia puutuma peaks
ning see pole absoluutselt sinu mure, kas ja miks keegi kedagi ülal soovib pidada või millist tööd teha. katsu parem omaenda põnevale nauditavale elule keskenduda, muidu muretsed veel halliks ennast
tõesti....kui mees turumuti kombel võõrastes eludes ja rahakottides üritab urgitseda, jätab üsna hädise ja tülgastava mulje.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-04 16:20
https://www.youtube.com/watch?v=Doz5w2W-jAY
˅ näita rohkem ˅
2020-07-07 11:37
Praegu küll isutab, hea seksi järele
˅ näita rohkem ˅
2020-07-07 12:09
Keprik, läksid liikudega liiale? pohmelliga kaasneb ikka tavaliselt kõrgenenud suguiha

aga nii armas, et fatass oma "geniaalsed" pärlid häbelikult kustutas. kohe näha, et mees on oma seisukohtades kaljukindel
˅ näita rohkem ˅
2020-07-07 15:12
Iga akna vahel on tegelikult kellegi teise kommentaar, sisterTrixy Osad kasutajad ei jäta kommentaare ajalukku alles. Sellega tuleb lugedes arvestada.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-07 15:14
capichosa !
Kõrgenenud suguiha on mul unes ka, antaks ainult kätte
˅ näita rohkem ˅
2020-07-07 22:00
trixy, ma pole sellise pilguga vaadanud, et kas näiteks sinu kommentaarid mahuksid ühte aknasse monoloogina ära. kui teised oma postitused kõik vahelt ära kustutaksid- nagu fatass seda oma intellektist nõretavate prääksatustega tegi.
tundub, et minu omad tõesti ei mahu. katsu lihtsalt faktiga leppida

Keprik, ürgisane ei oota kätteandmist vaid kannab ise emase oma koopasse. enne muidugi kingib daamile võimalikult piraka ja koheva karunaha- et oleks mugavustega sexodroom omast käest võtta
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 11:22
Pgn, siis mul pole lootustki tänapäeval karu lube jagatakse äärmisel vajadusel. Kuidas oleks vatiiniga täidetud kaisukaru? Neid võiks kohe mitu tükki tuua, kastitäis kähkukaid ja ühe suurema.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 11:29
eks hädapärast ajavad rebase- või kassinahad ka asja ära. aga siis peab mees ise mõnumeistrist kaisukaru mõõdu välja andma
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 13:20
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 13:37
Ürgmees ei kingi mingit nahka. Tal on karu(s)nahk enda koopas. Kui emane ei vasta lõpuks vajadustele visatakse ta lihtsalt õue pärast pruukimist ja jääbki oma nahalkäimisest teistele jutustama.
Õnneks ei ela me koopas. Suhetes on midagi muud veel peale karunaha ja torutühjendamise.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 18:09
caprichosa!
Kui meil teed kunagi ristuvad, siis ma tuletan meelde seda, kassi ja rebasenaha juttu Kaisukaru mõõdust jääb natuke puudu, aga katsu sa mul " ei" öelda, isegi mitte unenägudes.

Kuidas koosluse, heas seksis teada saab, on koostöö küsimus nii et " ükskord kohtume , nagunii!"

slavetodomme!
Sellisel ürgmehel, kes vajaduste vastavalt väljavalitu ukse taha viskab, tekkib kuvand kähku, kus nahalkäimise jutu põhjal, loobuvad ülejäänud emased.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 18:12
Ja Keprik tegigi oma valiku Ja mina pean edasi seksi nuruma
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 18:15

oi sirruke!
Ei see pole päris nii, sind olen palju oma unenäos näinud, aga kätte sa ei anna, üks ja sama jutt, " pigem uhkelt ilma, kui kähkukas!"
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 18:57
Oi..mida ùllatused? Ma tean et oled kogu iha teadliku aja corat taga nutnud No aga ùhed saarlased kòik
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 20:04
Keprik siirdus nüüd rebase- ja kassijahile?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 20:52
Ei kallis!
GPS annab rebase, kähriku ja kassi laibad maanteel välja, waze näitab kõik korjused kätte. Aga neid sa ju ei taha

Jääb üle loota oma muumidrolli kehale, mida pean paar kuud vormima ,et saavutada võluv kaisukaru figuur.

Pgn, mul film juba jookseb, täna öösel peab mõni naine mul unes kätte andma.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 20:57
Mina annan, Kajaho Vanemal on eesòigus. Aga ma ise ka nùùd filmi vaatama.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 21:06
Oi sirruke ja see ei tohi halastus olla, muidu on ärgates tuju paha.
Vähemalt unistades peab kätte saama, reaalsus on kohtumine teispool kuvarit ja siis on maailmal hoopis teine nägu. Siis ei suuda keegi kirele vastu panna.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-09 12:13
noh, slave oma põhimõtetega on ürgmehe kuvandist ikka suhteliselt kaugel.
kujutage ette.....kui inimkonna koidikul kõik isased oleks päevad läbi ainult goonerdamise ja koonerdamisega tegelenud. naised oleks sunnitud ise küttima, korilusega tegelema, sööki vaaritama ja lapsi sünnitama/kantseldama.........kas nad oleks kõige sellega toime tulnud ja rahul olnud, kui mehed ainult pihkulöömisega oleks oma "mehelikkust" tõestanud?
kui ürgmees poleks koopasse toidu ja loomanahkade varumist oma tugevatele õlgadele võtnud, naisi ahnuses süüdistades, oleks inimkond tõenäoliselt välja surnud.....

aga esiorjale soovitaks kõigepealt see ürgnaine leida, kes tema koopasse sisenemisest üldse huvituks- muidu pole kedagi välja visata
......ja ainsaks torutühjenduseks jäävad vaid verbaalsed kibestunud alatooniga hääletoru piuksatused.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-09 12:17
Keprik, said vähemalt unes mõne kähriku kätte? ja halastasid kiimakottidest unenäonaistele?
võluvat kaisukarufiguuri annab mõnedel juhtudel ka aktiivse kaisutamise käigus vormida...
˅ näita rohkem ˅
2020-07-09 12:17
Sa tööl ei olegi või.
˅ näita rohkem ˅