Foorum
2020-07-01 20:23
Ükskõik mida müüd.

Teraapia, massaaž, meelelahutus.... See nimekiri on pikk. Võin otsida, sa võid arvatavasti ka seksiteenust müüa, aga ainult enda poolt pakutavat teenust, teatud vanuses.
Keelatud on vahendamine, kupeldamine.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-01 20:28
Kui preservatiivis on rahuldatu tõestusmaterjal, siis peaks kõik ok olema. Kui mitte,siis võib ju teed või kohvi pakkuda asenduseks.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-01 21:21
Mina annan ka raha peale head niksi eliisu tahab aga ennem siis küsin tal imeda saab pärast ta tegi uue konto ka siia saate ka niksi raha eest
˅ näita rohkem ˅
2020-07-01 21:45
BOFA2

/Kui mõni naine ise peaks raha teenima, siis ei suuda ta enam meest leida, sest arvamus endast on tõusnud pilvedesse. /

Jah just, kui naine ise korralikult teenib, siis ei pea ta ootama, et keegi peale seksi midagi poetaks ja mängureeglid ongi teised.

Ma usun, et enamik naisi on minuga nõus, et enne uhkelt üksi, kui mingi mehelaadse tootega elada.

Kajaho

MATERIAALNE

Jfjm

Kas tõesti sellest siis ei piisaks, et sa kulutad ühise meelelahutuse peale suurema summa, kui muidu? Et ilmselgelt on inimestel oma suhted ja taust ja võib olla on sinul normaalsus oma naistuttavatele peale ühiselt veedetud ööd raha anda ja võib olla on neil jälle normaalsus seda sinult oodata ...
Ikka on vastamata küsimus, kui su naistuttav oleks miljardär, kas ikka annaksid raha?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-01 23:28
ilmselt on siin teisigi, kes sarnaselt fatassile usuvad, et "naistel on geneetiline madal enesehinnang ja seepärast nad ei suuda mitte kunagi õnnelikud olla."
seepärast kuulutataksegi kohe valetamiseks ja muinasjutuks, kui julgeda vihjata, et oled eluga täitsa rahul ja millegi üle ei kurda
˅ näita rohkem ˅
2020-07-01 23:38
AJ, Minu jaoks pole normaalsus naisterahvale peale seksi raha anda. Küll võin teha kingitusi, selle sõna otseses mõttes. Antud juhul oli mõte selles, et ta ostaks endale meeldiva kingituse ise, sest lahkumine toimus kas hilja õhtul või varasel hommikul, kui poed kinni.
Miljardärile kingiksin ma roosi.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-01 23:45
trixy, kas sina ka usud, et naised ei suuda õnnelikud olla, kuna nagunii on madal enesehinnang, kehv seks jne? muud variandid kuuluvad kõik ulme valdkonda eksju

noh naismiljardär teeks ilmselt ise sulle kingituse, jfjm ma muide olen teinud meestele kingitusi ja üldse mitte odavaid...ning mu meelest see täiesti normaalne, et kellel parajasti rohkem finantsi, maksab arved ning muus mõttes ka ei koonerda. kui ikka mingigi hoolimine on kaaslase suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-01 23:48
Ma teen sulle hea seks ise sul pole vaja mind minu riista hõõruma see seisma sinu peale muidu ka
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 12:15
Mis top kõik naiskad tahtma head ka ilma rahata kui teadma kus tuleb hea
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 12:28
Ei maksa segamini ajada teenuse( seks) osutamist, kuid raha on seatud teenuse osutamise eeltingimuseks, s.t kui raha ei maksta, siis teenust( seks) ei osutata, seda raha või nimetada ükskõik milliste hellitusnimedega, kingitus, meelehea vms s.o. prostitutsioon.
Teine asi raha annetusena e. boonusena meeldiva õhtu eest, see on siis otses mõttes kingitus ja seda üks pool vabatahtlikult ilma teine pool oleks seda küsinud või siis eeltingimuseks seadnud. ehk teiste sõnadega seksitakse nii või naa kas kingitusega või ilma. See pole teenuse( seks) osutamine vaid teise poole ( naise ) tänamine
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 15:56
Väga veirad mõttekäigud BOFA2 poolt peaks ütlema....

*Aga see on ju lame, elada uhkelt üksi ja kulutada ära oma elu sellel planeedil tühisusele, sest peale surma löövad sugulased nagunii need väärtused laiaks või viskavad üldse prügikasti. Aga siiski ma arvan, et naistel on geneetiline madal enesehinnang ja seepärast nad ei suuda mitte kunagi õnnelikud olla.*

Esiteks, on lame oma elu kulutada tühjale vegeteerimisele mittevõrdväärse partneriga.
Lisaks saab oma fin.väärtused ka peale surma korraldada nii, et kõik läheks “õigesse” kohta.
Annetused, pärandused jms

Teiseks, see naiste “geneetiline” madal ensehinnang on suures osas hoopis meeste ja ühiskonna teene.
Selline tore fakt taustaks, et nt Liechtensteinis nt said naised valimisõiguse aastal 1984.

Edasine järeldus, et naised ei suuda kunagi õnnelikud olla, on eriti jabur.

Mulle tundub küll, et naistel on õnneks hulga vähem vaja kui meestel.
Üldjuhul naistele piisab, kui teda ümbritsevas pisikeses maailmas on kõik hästi.

Kas see oli nagu selline vastandumine veel, et meestel pole õnnelik olemine mingi probleem?

Selle jutuga ma ka üldse ei nõustu:

/No naised on ainukesed olendid kes võivad elada pereelu 20 aastat ja järsku kõik olnu on raisatud aastad. Madal enesehinnang ongi see kui ei suudeta tunnistada elu paradokse. Me pole keegi nendes süüdi, need on vanemad kui inimesed./

Pigem on ju õpikunäiteks olukorrad, kus mees vahetab naise peale 20 aastast kooselu uuema mudeli vastu ringi, õigustuseks just seesama väide, et kõik see on olnud raisatud aeg (pole ikka olnud õige naine, õiged tunded jne)

Su elu paradoksid on hoopis su kasutajanime lõpus

Ja kingituste jutt kiskus ka teistpidi absurdseks. Mõned kingitused lähevad ikka viisakuskingitustena kirja...
Ikka tuuakse külla tulles mingit külakosti, lilled, maiustused, puuviljad, kasvõi isetehtud suitsuvorsti latt või
põrda või karupraetükk ...
Kingituse eesmärk on ikkagi näidata üles hoolivust, mitte midagi (kasvõi ajanappust) rahaga kinni maksta.

Näiteks külakostiks toodud isekorjatud metsmaasikad maitsevad sama moodi, kui turult ostetud aga emotsionaalselt on isekorjatud hindamatu väärtusega
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 16:36
Naisel kadus huvi seksi vastu selle mehega, sest mees ei tundu enam parim võimalikest. See pole mitte feministlik rumalus vaid on looduse poolt nii seatud.
Nii et venita enda kangi jõusaalis edasi ning vaata ilusaid poisse. Nemad ei piparda
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 16:42

BOFA2

Ma arvan samuti, et sa oled rumal. Seega ma sinuga rohkem ei väitle.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 16:47
12 punkti arilljuuli
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 16:53
Samas esindab BOFA2 ikkagi mingi grupi meeste arvamust.

Väide,et naised peale 40 seksi ei taha, on äärmiselt vale.

Küll aga on õige, et peale 20 a kooselu ei viitsi osad mehed enam oma "vana" naisega tegeleda, ikka on ju toredam ja kergem võtta keegi uus. Ja ka see "vana" naine on oma mehest tüdnud, kui asi käib täpselt nii, nagu 20 a tagasi.
Surnud ring mõlemi poole jaoks tegelikult ...

Naisel 30-40 aastaselt seksuaalne kõrgpunkt alles saabub aga osadel meestel on selleks ajaks ikkagi juba vaja tugevamat stiimulit erutumiseks, noor keha, uus suhe jms
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 16:54
aga ratas pöörleb vanamoodi ja uut ei midagi.arvamusi on alati seinast seina ,kuid miks arvatakse ,et see on ainuke õige mis mul on
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 16:56
Parandasin kirjavigu ja nüüd mu viimane kommentaar on peale BOFA2 vastust. sry

Aga ära mine isiklikuks BOFA2.
Sa ei tea minust midagi. Ja mul pole ka vajadust sulle midagi tõestada

Ja miks naised siin "kuivavad" ... miks sa arvad, et nad siin kuivavad?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 17:02
Või, et mina petsin enda naist? Noh see on sinu arvamus ja meil on arvamusavalduste vabadus. Eks mina arvan ka Paksperse, et sind erutavad rohkem meeste musklid, kui naiste tissid. Kuigi sa ei julge seda vist isegi mitte iseendale tunnistada.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 17:09
OOO, BOFA2,su kasutajanimele viitamine oli isiklikuks minemine? Heaküll võtan selle tagasi

Aga juba teist korda siis võrreldakse mind selle kasutajaga, kes ka praegu aeg-ajalt sõna võtab ja väidetavalt on ta endine kasutaja Utha.
Ma vana foorumit ei ole lugenud ja ei tea ta tollaseid mõtteid aga praegused kasutajanime all edastatud tekstid mulle tõesti pigem meeldivad. Kas me nii sarnased just oleme aga ma olen ennegi öelnud, et osad inimesed saavad asjadest ühtmoodi aru ja osad inimesed jälle teistmoodi.
Sellepärast ei pea veel järeldama, et foorum ainult paarist inimesest koosneb.

A sa tõesta kõigepealt ära, et "me" kuivame ja ma tõestan siis sulle, et 30-40 selt on naistel seksuaalne kõrghetk
Huvitav, kuidas sa seda kuivamist näed, kas sul on mingid erilised prillid või?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 17:19
Vana foorum selles mõttes, et foorum enne seda, kui mina siin sõna võtsin.

Aga noh, seda on ennegi nähtud, kuidas peetakse kedagi kellekski teiseks, see on ka selle foorumi klassika.
Eks ma isegi olen selle vea teinud

Tegelikult olen ma hoopis BOFA2 ja kirjutan siin igavusest iseendaga
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 17:44
Huvitav, huvitav. Omast arust pole ma küll siin mitte kunagi prostide juures käimisest rääkinud. See, et ma neid maha ei tee, ei tähenda veel et ma nende teenust ostaks.
Küll aga mäletan ma kuidas üks mees rääkis, et naised on temale vaid abivahendiks rahulduse saamisel.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 17:49
Jfjm, aga miks ei käi siis nende juures? Kogemused ju puuduvad, et ülistada.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 18:41
Tema kogemustepagas on täielik null. Ta on rohkem jutumees, kui tegudemees. Ta õde rääkis seda mulle.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 19:57
Vana pea ei pruugi küll kõike meelespidada, aga nii tähtsad asjad ei unune.
Sa ütled, et näed maailma mehe pilguläbi. Heteromehele on naine jumalanna ja mees tema preester, homomehele on mees jumal ja naine eikeegi. Sinu jaoks on naised küll olemas, aga loodud meest teenima. Vähemalt see kumab läbi sinu mõtteavaldustest.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 20:17
Moon1, kas ongi ainult kaks äärmust võimalikud: ülistamine või materdamine? neutraalsust nagu üldse ei eksisteeriks......

fatassi ja misterJ jaoks on jumal ilmselt teise mehe peenis
ning naiste puudumine teeks foorumi (ning maailma) kohe palju põnevamaks kohaks.....
nagu ka fatass ühes teises teemas ausalt tunnistas:
"Moded võiks kibestunud emaseid ka ära blokkida, oleks iha foorum palju huvitavam koht."
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 21:49
Exole🤗, moded võiks palju ja caprichosa sins oled ju see ütleja kuidas asi käib🤗

Iha ja foorum võiksid kindlasti olla sisukamad, kui üks kibestunud müüdav, kes kalosse sahistades naisi maha hindamas ei käiks sest kibe sapp ei lase elada ja hingata.. Vituviha nöörib kinni hingamise, seega millest selline paanika🤗
Või oled eriline emane🤗, kellele reeglid ei kehti
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 21:54
Eks sa caprichosake tõesta ka siin, mis minu jaoks jumal on. Mitmelt härrasmehelt täna kah kingi said?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 22:49
Mulle meltib ilusad naiskad Capri on ilus ja touxh on ilus ma teeks neile koos korraga head niksi siis nad teadma mis on hea kaks naiskat korraga ma saan hakkama
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 22:57
mõne unistused on ikka väga ebareaalsed
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 22:58
Capri ja Touch amelevad ja siis saavad türa tagant.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 23:00
Ma teen palju mitu korda kaks naiskat korraga ei ole probleem
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 23:01
Nad ei saa siingi üksteisega läbi, mis te arvate mis reaalselt toimub?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 23:02
Siin on mitu naiskat kes koos on minuga niksiunud
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 23:04
Jutumees.....
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 23:05
Touchi võtan naiseks ja Capri armukeseks.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 23:09
Mina naiskasid ei reeda
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 23:10
Palju naiskasid tahavad krupiseks
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 23:11
Eriti tahavad grupiniksi oma vaenlasega
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 23:12
Jubedalt kohe
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 23:18
Misterj ei taha välja tulle. Teeks paar koksi
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 23:18
Ei mina kaks naiskat ainult
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 23:20
Seda küll. Nikume teie naispoolt kolmekesi. Naine oigab mõnust. Meespool vaatab suu ammuli ja toksib omal seent.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 23:21
Sister tahab ise neljas olla
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 23:22
No vaata aga vaata? Mina kibestunud, et mulle keegi kàtt pùksi ei topi? Ma ei ole iial nii madal, et keegi mulle kàtt pùksi topiks kui ma inimest ei tunne. Mingid hindamised on mulle savi, hinnake kasvòi 0.iga? Keda huvitab, kui sinna juurde ei káiks mulle tundmatult kasutajalt sòna- libu? Jah..mina ei taha siit saidilt iial ei meest, ei ùheòòsuhet..mitte kedagi. Ma saan oma eluga ise hakkama ja ennast ma mùùma ei hakka ja niisama ka mehi lòbustada ei kavayse
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 23:24
Sirruke tahab ka väi on lesbi meest ei taha?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 23:26
Ma olen kõige esimene: pervõi raz ne pederaz
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 23:28
Teate, tarkpead. Kui sirruke tahab,leiab ise selle òige..kuulutuste rubriigist kasvòi. Aga seal on 100.st 1 òigekirjaoskusega inimene. Neid ma ju ometi ei vali
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 23:31
Eksimine on inimlik, isegi kirjaoskusega. Pigem tuleb vaadata haritust.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 23:32
Sirrule meeldivad kirjatsurad hoopis.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-02 23:34
Ma ei tea mis need on, kuid vaevalt küll.
˅ näita rohkem ˅