Foorum
1
2
3
...
18
19
20
2019-06-24 14:03
no te ikka viitsite.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-24 14:14
Kogenematu, ma olen korduvalt öelnud, kahe täiskasvanud inimese vahelises armastuses vabal tahtel, nii nagu on ka heterosuhe, sinna ei saa kuuluda surnud, lapsed ja veel halbu asju mida sa endale ette kujutad. Sellepärast ongi LGBT kogukond vajalik, kes räägivad asjadest nii nagu nad on, mitte ei aja lastele pläma suust välja, tekitate sellise suhtumisega just halba, sest vaatate ju ainult oma seisukohast ja veel valesti.
Keprik, teadlased on öelnud et see pole hälve ja ma ei viitsi seda teemat arutada.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-24 15:20
Susanna, palun täpsusta kes need teadlased on! Ja veel kus nad sinu mainitut on öelnud!
Muidu arvan, et sinu arvates targad aga pisut lääbakil Andrei ja Kostja külapoe taga räägivad sinu kõrva jaoks tarka juttu ja ongi sinu jaoks fakt!
˅ näita rohkem ˅
2019-06-24 15:49
kogenematu peaks rohkem interneti kasutam mitte tati pritsimise suhtes vaid googeldama rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-24 15:49
Muide susanna, sinu valetamist tuleks võtta kui vägivalda. Need kes sinu valet usuvad, saavad päriselt füüsiliselt kannatada - lastes end köndistada/invaliidistada.
Selline vaatenurk pole sulle vist päe torganud, aga sa oled tõesti ohtlik kogu ühiskonnale, ning näiline vagurus on asja võimendajaks.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-24 16:13
kõrvalt vaataja suhtes näen ,et vanus on teinud 1-0 Kogenematuga,saaks veel tatti ka pritsida siis päev ilus sellisel isikul. see on nagu haiglane jäära päisus ,et saaks veel kuidagi kellegile sitasti öelda ,seda peab saama kuidagi,pohh mis teised arvavad ,et pea asi et saaks ainult ,vaadates passi siis sul vist lasteaed järgi tulnudteatud easse
˅ näita rohkem ˅
2019-06-24 16:31
Aga Ed8, mida sina arvaksid, kui kasvatajatädi lasteaias hakkaks sinu pojalt järjekindlalt uurima, et miks ta ikka autodega mängib, äkki tahaks ta hoopis nukkudega mängida. Noh ja kui seda ikka pidevalt teha, siis äkki poiss mõtlebki, et peaks seda nukkude värki kah proovima. Kasvatajal muidugi rõõm suur, sest lõpuks ometi leidis tema ka ühe......
˅ näita rohkem ˅
2019-06-24 16:47
jfjm , ma arvan et tänapäeva kasvatajad küllalt haritud täna päeva ja saavad aru, ütle nüüd ausalt kas sugu või orientatsioon määrab sõpruse või side inimeste vahel? jah ma olen hetero ma ei näe ennast transsoolistega kooskõlas aga samas ma hukka ei mõista neid ,kõik oleme ema üsast tulnud erinevad vaated . minu arust palju hullem vabandust väljenduse eest.....piider on see kes nokib koguaeg teiste kallal ja ise endale aru andmata.... olgu seal sellel lapsi kui palju taga või partnereid piideriks jääb ikkagi tolvan .
˅ näita rohkem ˅
2019-06-24 17:09
Tark teab mida räägib, aga loll räägib mida teab, või vähemalt arvab teadvat, sest keegi väga tark rääkis talle seda. Aga miks see tark seda talle rääkis, on juba omaette küsimus
˅ näita rohkem ˅
2019-06-24 17:20
jfjm vott selles küsimuses pead ise hakkama saama . Muide ...lihtsam on ennast lollina tunnistada kui targana ....
˅ näita rohkem ˅
2019-06-24 17:50
Pole ka ime, sest tark saab aru kui loll ta tegelikult on, aga loll peab ennast targaks
˅ näita rohkem ˅
2019-06-24 19:37
susanna, su lesbilehe propamaailm võib, silm punnis, raiuda, et lgbt pole väärareng, vaid psüühikahäire. ma tuletan meelde, et too ainus "teadus", millele sa viitasid, oli just sellekohane lesbiliidu pressiteade. mitte teadus, vaid puhas psüühikahäirete grupi propaganda.

kui ei ole väärareng, ei ole vaja kandjat liigi säilimise huvides isoleerida, piisab ravist ja rehabilitatsioonisüsteemist ehk õpetamisest, kuidas oma hädaga toime tulla. ok, vbla tõesti väärareng ei ole

hälve on sellegipoolest

ja see, et sina ei oska neist kahest sõnast aru saada -- meenutagem su "serjaale" ja "orjentatsioone" - ei muuda kuidagi tegelike mõistete sisu. lgbt on hälve ja jääb hälbeks, tõestada saab ainult seda, et hälbe taga pole väärarengut
˅ näita rohkem ˅
2019-06-24 19:47
Keprik on see kool nii tähtis või? elu kool näiteks ?mis elu kooli sina üldse saanud oled ? pakun välja et kõrgemat midagi? on nii teatud paberitega võib ka perset pühkida

˅ näita rohkem ˅
2019-06-25 21:45
Keprik, koolides räägitakse perekonnast, Järelikult tuleb rääkida ka homoperekonnast, muidu on see ju siis peale surumine, kui ainult heteroperekonnast räägitakse. Miks on vaja koolides rääkida Lgbt teemadest, juba siin samas onüle 70 lehte täis vaidlusi, kus inimesed ei taha asjadest aru saada, lausa vihkab vähemusi, aga mõtle siis mida homosid vihkav lapsevanem oma lapsele räägib homodest ja transsoolistest, raske arvata, just seepärast tulebki koolides rääkida LGBT teemadest. Et lastele ikka räägitakse asjadest nii nagu need on.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-25 22:17
Susanna, püüa mõista, et enamuse lgbt inimestega saab rahus suhelda. Just nendega, kes ei käi oma hobisid teistele jõuga peale surumas.
Siin 70 lehte jutlemist on laias laastus sinu isiksuse vastu olnud. Ja kui sa figureerid lgbt kõnemehena, siis kandub see üsna varsti üle kogu lgbt rahvale. Püüa mõista, kui sulle on mõistust natukenegi antud. SINA oled probleem, sinu mõttemaailm, sinu rumalus ja tölplus.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-25 22:25
Susanna, perekond koosneb emast, isast ja lapsest, mitte suvaliselt koos elavatest inimestest. Laiemas mõttes viitab perekond sugulussidemetele.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-26 07:15
Susanna, kas sinuga saab rääkida argumenteeritult?
Olenevalt aastast, on sündide arv eestis ca 10 000 - 15 000. Kui palju neis siis oleksid transsoolised? Kui paljud omasooiharad? Räägime siis neist REAALSETEST, mitte moepärast või huvi pärast tegelejatest?
Sa ise kirjutasid, et sul on tuttavaid transsoolisi kümmekond? Reaalseid ja moe/huvipärase suhtarvu me ei tea, aga "OLETAME" et kõik on reaalsed. Suhtarvuna isegi ühe aasta sündidesse on see kaduvalt väike number. Panna see ühe põlvkonna sündidesse, muutub se number suurusjärgu võrra veelgi väiksemaks.
Seega - loogiliselt võitled sa umbes ühe teoreetilise transsoolise ja kümnekonna homo pärast ühe aasta sündinute seas.
Vaataks korraks teiselt poolt - mis sa arvad, mitu tuhat tüdrukut jooksevad peale sinu "koolitust" pisarad peos koju ning küsivad emalt "Kas mul hakkab nüüd jalge vahel noku kasvama? Ma eile mängisin ühe poisi autoga!"
Sinu "koolitus" ehk päästab ühe lgbt isiku põlvkonna peale aga häirib tuhandete normaalsete heaolu ja tavapärast arengut. Lisaks külvab see "koolitus" ebavajalikku kahtlust niigi ka segaduses ning kimpus noorte inimeste pähe - veel üks mure lastele/noortele mida saanuks ära hoida. Lisaks - lgbt ju ei paljune omavahel. Kuna aga on vaja kedagi, kes meie vananedes meile söögi annaks, tulekahju kustutaks, terveks raviks jnejne - ehk on vaja järgnevat põlvkonda, siis sinu koolituse tagajärjel nende inimeste hulk väheneb. Seega ka juba sinu enda heaolu juba lähitulevikus halveneb.
Sinu idee päästaks paarikümne isiku hulga mitmekümnete tuhandete teiste heaolu arvelt. Ja seda saab ainult nimetada eelistamiseks. Kusjuures lõpuks tunnete te ka ise, et üldises plaanis oli sellise maailmavaate propageerimine vale. Aga siis on juba hilja midagigi muuta.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-26 09:17
kui loed kogu teema siin algusest lõpuni läbi näed kuidas susanna jutt käib äärmusest äärmuseni algul nii siis naaa ja pärast kukub kõikuma mingi uue pulga otsas
˅ näita rohkem ˅
2019-06-26 09:19
õige hetero räägib oma lapsele just seda mis hetero rääkima peab ,sul on munad sa oled poiss kes täiskasvanuna teeb lapsi muidu rahvas kaob ilmast...
˅ näita rohkem ˅
2019-06-26 12:27
Minaseemees, Vaata täielik vale mida sa lapsele räägiksid, Harimatu.
Keprik ja kogenematu, Kusd kohast on see peale surumine, minuarust teie surute peale heteroismi nagu poleks homosid ja transsoolisi olemas, nagu nemad ei moodustaks perekonda. Ennekõike sünnitavad vähemusi siiski heterod, siis ju neil peaks midagi viga olema, kusjuures kellel veel lapsed on, te ei tea kunagi kas teie laps on hetero või mitte, ta lihtsalt äkki nii varjab, nähes teie vastumeelsust. Teile meeldivad sellised vähemused kes suu kinni hoiavad ja lapis on. Aga niikui mingi vähemus julgeb suu lahti teha on kohe probleem. Minu põlvkonnast samavanused umbkaudu on mõnikümmend ja neid on veel palju eestis, keda ma veel ei tunne, vaid kuulnud olen, see on vaid üksnes ainult trans, niiet sinu teoorija ei pea kuidagi paika. Pluss veel geid ja lesbid, neid on veel palju rohkem kui sa arvata oskaksid. Ma ei pea sinu eest sinu töö ära tegema Kogenematu, sest sinu jaoks midagi otsida on täiesti mõtetu, sa üritad ikka oma mõistuse järgi lahmida, aga nagu näha sa ei tea asjadest midagi, uuri aga ise, mina sinu peale aega raiskama ei hakka, mul muudki palju huvitavat teha, kui tõestada mõtetule inimesele, mida ta niikunii õigeks ei pea, sind parandab vaid haud, kui sedagi.
Kui LGBT koolides räägib vähemustest ei ole see peale surumine, vaid täiesti õige ja suurejooneline tegu nende poolt.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-26 12:58
Susanna2, enamik inimesi , kes siin teemas sõna on võtnud, on vägagi altid kuulama, kaasa mõtlema ja arutlema kõiksuguste vähemuste teemal. Kuid asi on SINUS, konkreetselt ja ainult SINUS. Mis aastal sa ise aru saad, et selline oma vaadete ja seisukohtade peale surumine tekitab viha, vastumeelsust ja veel kõikvõimalike negatiivseid emotsioone? Kui sa oled valge hetero inimene, isegi siis võidakse sind taga kiusata ning mida siis veel rääkida millestki muust. Kõigil on probleeme, aga kõik ei käi neid iha.ee foorumis lahmides lahkamas. Sul on olemas kõik õigused, mid on vaja selleks, et saaksid elada just sellisena nagu sa oled ja seda vabas ühiskonnas igapäevaselt eksisteerides - sa ehk mäletad midagi veel mõnikümmend aastat tagasi olnud riigikorrast, siis hoiti kõiki vaimse ja füüsilise puudega inimesi kinnistes asutustes ning kõik n.ö. "kapist välja"-tulnud inimesed liigitati samuti vaimse puudega inimesteks. Miks ma alustasin sellega, et asi on SINUS, on sellepärast, et sinu siinseid postitusi lugedes ilmselt nii mõnigi trans ei julge kapist välja tulla, sest sinu postitusi lugedes mõtleb ta vaid seda, et "mina küll ei ole selline", sest sina oled siin see, kes oma seisukohti teistele peale surub ning kõik, kes sulle kaasa ei kooguta, need on silmaklappidega kinnisemaailmavaate ja -silmaringiga iniemsed, kes ei püüagi aru saada ja näha väljapoole oma maailmast. Kui sa vähegi suudaksid elada lähtudes mõttest: "ela ise ja lase teistel elada", siis ei peaks sa mitte mingeid õigusi iha.ee foorumis taga ajama, inimesed tolereeriksid sind palju rohkem, sul oleks "valgete hetero inimeste" hulgas palju rohkem toetajaid. Praegu oled sa saavutanud ainult selle, et sa valad pangest endale ise järjest rohkem sitta krae vahele ning sinu võimalikud toetajaid, kes mingitel hetkedel isegi on püüdnud sind mõista, ainult irvitavad su üle, sa teed enda elu ISE raskeks ja keeruliseks. SINA oled kõik see, mida sa endale teed.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-26 14:39
Cora, ole ettevaatlik, tal on komme naisi peksta. Las mehed proovivad talle aru pähe panna, mehi ta kardab
˅ näita rohkem ˅
2019-06-26 15:53
Inimene sünnib heterona,mitte transoolisena selleks saadakse kui end ära lõigatakse...miks sa Susanna grupi peal oled kui sul puuet pole,kuradi tolgus
˅ näita rohkem ˅
2019-06-26 16:21
Soo määramine X-kromosoom osaleb soo määramisel XY ja X0 süsteemis. Imetajatel (sealhulgas inimesel) määrab soo Y-kromosoomis asuva SRY geeni esinemine või puudumine. SRY geen (ingl Sex-determing region-y) määrab suurenenud testosterooni ehk meessuguhormooni sünteesi loote rakkudes ning ka hilisemas elus. Meessoost lootel on nii testosterooni tase ligi 6–7 korda kõrgem, ning kuna see "kulub" metabolismis kiiremini, sünteesitakse seda kokku ligi 20 korda rohkem kui naistel. [2] Geeni paariline, testosterooni retseptori geen (AR) aga asub X-kromosoomis. Selle deletsioonil ehk kadumisel on küll testosterooni tase kõrge, kuid organism ei saa sellest vajalikku signaali ning testiste ning teiste meessootunnuste arengut ei toimu. Seoses retseptori asumisega X-kromosoomis on naised testosteroonile palju tundlikumad. Neil on kaks X-kromosoomi meeste ühe vastu. Lisaks nendele kahele geenile vastutavad testiste arengu eest geenid ATRX ja DAX1, mis asuvad samuti X-kromosoomis, kuid aktiveerivad selle vaid Y-kromosoomi olemasolul. Tegemist on Mehega!
˅ näita rohkem ˅
2019-06-26 17:10
Susanna - Eestis on hetkel ca 20 ümberlõigatud transinimest. Enamusel ei esine sünnipärast erisust, et aju töötaks keha nõudmistest erinevalt. Seega on neil psühuloogiline kalle, mitte reaalselt sündides kaasa saadud. Samuti ka sinul - sa märkasid oma suundumust naiseks olemise vastu ALLES peale seda, kui vanaema oli sulle kleidi selga pannud. Ja ümberlõikamisele hakkasid reaalselt mõtlema peale habemega naise võitu eurovisioonil. Seega on sinul kohe kindlasti moe-/huvi pärast enesele tekitatud vigastus. Lihtsalt sinu vähene mõttevõime ei suuda sulle enensele seda selgeks teha, veel vähem lasta sul maailma selliselt näha.
Reaalne, sündides saadud geneetiline eripära, on ca 1 / 3 000 000 (või veelgi vähemal). Eestis selliseid minu teada ei ole - aga ei saa ka 100% öelda, kuna bioloogilise sellealaseid teste transadele ka väga põhjalikult ei teha.
Kõrvaltvaatajana näen mina (see on minu isiklik arvamus), et sa olid lapsena memmekas, ei saanud koolis hakkama, seepärast ei saanud sa ka suheldud tüdrukutega ning füüsiliselt tugevamad poisid kasutasid sinu nõrkust ning kiusasid sind.
Et kuidagigi tüdrukutele ligi saada, siis mõtlesid sa omale välja maailma, kus sa said nendega ühele keelele - olles nende moodi. See aga süvenes järjest. Lõpes see enese sandistamisega. Targemaks aga ei teinud see sind teps mitte üks raas. Kõike seda saan ma järeldada sinu meedias ja siin erinevates foorumiteemades öeldust/kirjutatust. Sinu selliseks muutumises on põhiline mõju olnud välistel mõjutajatel. Ja kui sina oma ideega neid väliseid mõjusid noortele veelgi kättesaadavamaks teed, siis tekib sinusuguseid invaliide tegelikuklt järjest enam juurde.

Kui sinu jutu järgi oleks see asi (lgbt) geneetiline, ning sündides kaasa saadud, siis ei klapiks see kudiagi tehtud meditsiiniliste katsetega. Nimelt ühemunaraku kaksikud, kus üks on täiskasvanuna hakanud lgbt ja teine jäänud tavaliseks heteroks. Neil pidanuks siis mõlemal olema geneetiliselt see soodumus. Katsetena on uuritud kaugelt enamat kui tuhandet sellist kaksikute paari (lisaks veel ka mitme munaraku mittmikuid ja siis ka üksikuna sündinuid), seega valim on piisav, et teha üheseid järeldusi - see EI OLE geneetiline ning pole sündides kaasa saadud.
Juhtumid, kus on tõesti olemas, et naise/mehe aju tegevus toimi vastassugupoole kehas on ka olemas, aga see on geneetiline vingerpuss - haigus ning vajab erispetsialistide süvendatud tähelepanu. sest nende kehategevus jms saavad ajult valesid käsklusi. Kuidas neid aidata- mina ei ole õige ütlema. Teada on see, et jalgevahe kirurgiline manipuleerimine siin mingit tulemust ei anna.
Sinul, ning arvatavasti ka teistel eesti transadel sellist ajutegevust märgatud ei ole, muidu oleksid need teismeeaga äärmiselt tugevalt ilmsiks tulnud - nimelt võib valede ajuimpulsidega kehas toimuv inimese äärmisel juhul isegi ära tappa. Aga õnneks tehakse sünnitusmajas päris palju teste vastsündinutele, ning sellised editsiinilised erijuhud püütakse loodetavasti ka kinni.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-26 19:49
Siin on koht, kus üks pool jääb oma ja teine oma seisukohale. Edasine debatt, kui seda saab selleks nimetada, ei vii kuskile. Seega soovitn oma energiat rakendada positiivsemalt ning ringkonnale kes jagab Sinu (postitaja) arvamust.
˅ näita rohkem ˅
2019-07-18 22:00
Kui viidata kinoklassikale Jääaeg soos Diego, Sid ja Manny nimetasid ennast ka karjaks, ehk perekonnaks. Kõikke võib olla
˅ näita rohkem ˅
2019-08-18 19:46
Keprik, siin kohal vastab tõdemus ja see vana tõdemus,.. Nõrgemat lüli märkab aind nõrk ise,ei mäleta selliseid showseid kus pealkirjaks tugev lüli? Võibolla oled näinud, ei lähe arvesse. Rooside sõda,kuld villak поле чудес? Andke armu...kindlastimitte ja ammugi mitte doktor Vassiljev. Siin lisaks veel, et koer tunneb koera ära, samuti nagu kass kassi.))
˅ näita rohkem ˅
2019-08-18 20:05
Keti-koertest ei tea ma midagi, nagu Viimses Reliikvias,olen vaba mees. Ja see pistoda mis meisterdati ekstra filmi jaoks, ma olen seal töö koja all käinud, omaette kogemus. Eestlastel loll komme solvanguid loopida,seda kirjast näha. Ja kui tundun pätt olevat, siis ütle Herr Keprik!
˅ näita rohkem ˅
2019-08-18 20:16
Keegi tark läks vist Googlis midagi otsima
˅ näita rohkem ˅
2019-08-18 20:29
Vot mina ei saa aru, miks oli vaja seda teemat jälle väljakaevata
˅ näita rohkem ˅
2019-08-18 20:32
Vanades teemades on nii mõndagi mida uued kasutajad ei tea. Eks need kellel luukere kapis küsivadki "miks oli vaja seda teemat jälle väljakaevata"
˅ näita rohkem ˅
2019-08-18 20:34
No sinu tarkust oli ka muidugi siia hädasti vaja
˅ näita rohkem ˅
2019-08-18 23:36
Vähemalt sina märkasid. järelikult läks pihta.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-31 12:52
Lihtsalt üks viide, kel põletab, võib ise edasi uurida. Ja keda kõrvetab, anku link vastupidise tulemusega uuringu osas.

https://m.forte.delfi.ee/article.php?id=87287861&fbclid=IwAR0ijbdo61lw2UtlhflSgqoFjkjF-1DfrBYfSS6USqsOcWjc-rOj6eYH-0g
˅ näita rohkem ˅
2019-08-31 18:00
keprik, aga mõned pole vist ikkagi kuulnud. Või noh, nad olla kuulnud, et keegi olla kuulnud mingist uuest teadustööst. Seda tööd aga pole keegi kuskil näinud.

Aga - see et me üritame olla need kes oleme enam ei loe.
Nüüd juba loetakse diskrimineerimiseks ja ...foobseks, kui ei allu transade käsule nendega kohtingul käia. Asjad lähevad ikka väga imelikuks. A la, enam ei tohi vägistajale "EI" öelda, sest äkki too veel solvub.

https://www.bbc.com/news/blogs-trending-42652947
˅ näita rohkem ˅
2019-09-01 18:16
Mitte mingit vahet pole, kes seal võimul on. Kui sa arvad, et nad trügivad sinna selleks, et sinu elu paremaks muuta, siis las sulle jääb sinu arvamus. Ma olen elanud nõukogude ajal ja mäletan väga hästi, kuidas sai unistatud euroopast. Isegi bulgaaria tundus nagu imedemaa. Kui nüüd keegi räägib, et euroopa on saatanast, siis on mul sellest raske aru saada isegi, kui alkoholi aktsiisi on alla lastud.
˅ näita rohkem ˅
2019-09-02 18:42
Või et valitsus on pask? Näidake mulle valitsust mis ei oleks seda. Pole tähtsust, milline seltskond seal Toompeal sahkerdab, maksuraha oskavad nad kõik ühtviisi laiaks lüüa. Valimiseelsed lubadused on ainult rahva lollitamine. palju tähtsam on see, millised on taustajõud. Et saada Eestile head valitsust, tuleks kõik need taustal olevad ärimehed ülesrivistada ja valida välja, kes neist Eestile kõige kasulikumad on, kes toob sisse kõige rohkem palgaraha. Sellest tulenevalt laekub ka makse rohkem ja valitsusel on mida laialijagada. Paraku aga usub rahvas ilusaid lubadusi ja teeb enda otsused neist lähtuvalt.
Ajalugu on näidanud, et riigikukutajad ei tule ise valitsemisega toime.
˅ näita rohkem ˅
2019-09-02 18:50
Poliitika ongi olemuslikult populistlik. Mismõttes valid kellegi välja ja kohe on õnn õuel? Ei ole sedasi, sest riik on nii keeruline süsteem ja eriti Eesti on olematu majandusega maailmamajanduse tõmbetuultes. Eesti häda on pigem see tohutu inimeste vaheline kemplus. See teeb inimesed õnnetuks. Inimesed võiks leplikumad olla.

Rahvas võiks ju arusaada, et kõiki lubadusi ei saagi ellu viia. Kui mõni erakond valimistel üldse midagi ei lubaks, sest raha ju katteks nagunii pole, juhul kui seda ei tõsteta ühest taskust teise (ehk siis võetakse kelleltki ära), siis keegi ei valigi seda erakonda.

Vast läheb mõni põlvkond mööda ja ka eestis rahunetakse maha, poliitikast rääkimine ei ole esmatähtis.
˅ näita rohkem ˅
2019-09-05 16:28
Tundub et minu kommentaar jälle kustutati, huvitav kas iha jälle blokeerib mind foorumis kui midagi jälle kirjutan.
˅ näita rohkem ˅
2019-09-06 05:50
Kuidas sa aru ei saa et sinusuguse koht pole ihas aga seewaldis.
˅ näita rohkem ˅
2019-09-07 00:57
Lubricate, minuga on kõik korras, aga sina oled tõesti ebastabiilne inimene, kes vajaks tugevat ravi.
˅ näita rohkem ˅
2019-09-07 06:00
Kuule paugu siin vähem krõll
˅ näita rohkem ˅
2022-09-06 20:59
mees on mees
https://elu.ohtuleht.ee/1055922/oudusfilmist-ouduseks-helen-kopu-transsooline-filmipartner-armus-temasse-alguses-olid-vaid-musid-siis-algas-terror-kardan-enda-lapse-ja-abikaasa-parast
˅ näita rohkem ˅
2022-09-06 21:32
Sellele "härrale" teeks isiklikult paar roundhouse kick'i vastu tema tühja koljut. Usun, et mul on selleks rohkem eelduseid olemas kui temal kunagi olema hakkaks.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
18
19
20