Foorum
1
2
3
...
18
19
20
2019-06-16 07:36
Mis sa sitasöödik vingud igal pool.Kas perseauk enam valus polegi. Mina lapsi ei vaata nagu sina,pedofiil.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-19 01:05
Ma olen lõpuks tagasi.
Kogenematu, kas tõesti arvasid et võtan kuuuurija saadet tõsiselt ja näitab sellisele saatele oa oskusi mida on keelatud demostreerida, aga vähemalt näitemäng õnnestus. Tegelikult panin end proovile, kas saan mängimisega hakkama, sain, jäädi uskuma. Aga nii palju võin öelda et mitte kunagi ei demostreeri oma tõelisi oskusi võitluskunstide osas, kõige ohtlikumad on lausa keelatud. Aga mida sa ikka võitluskunstidest tead. Isegi oma seriaali tegemisel ei demostreeri kõike, vaid mõtlen ise ka välja, lõpuks on võitlussteenide osas nagu pudru ja kapsad, palju võitlusstiile ja ka oma väljamõeldudvõtteid.
Aga noh, niikui suu siin lahti teen, hakkab jälle mõtetu tatti pritsimine pihta.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-19 01:13
Susanna, kas sulle meeldib ennast kõikidele läbi televiisori näidata kui poolearulist? Kui see oli sinu eesmärk, siis jah, see tõesti õnnestus. Milliste oskuste demonstreerimine küll täpsemini keelatud on? Mina kuulen millestki taolisest alles esimest korda.
Kõik vaatajad ei ole nõnda rumalad, nagu sina oma tillukeses peas arvad olevat.
See-selleks. Ela ilusasti oma fantaasiamaailmas edasi, aga reaalsusesse pole sulle küll veel niipea asja.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-19 01:24
Aa jaa, tähtis asi ka. >Jagasite vist linki ka, mis minust kirjutati, kus polnud tilkagi tõde. Osa vale tuli välja ja eemaldati osa artiklist, kus peksan sõbrannat ja sel ajal kui Katrin Lust saadet tegi, hoidsin samas korteris sõbrannat samal ajal köögis laua all luku taga. Äge kus on alles ekre,l fantaasiat, kuigi oli tegelikult sõbranna sel ajal tööl, mitte aga laua all kinni. aga kogu artiklit ei võetud maha. Tuli välja et Mart Helme naine Monika soovitas selle ekre liikmel Janek Sillal ühendust võtta Katriniga. Aga see mees arvas et mainisin teda, ta sai nii valesti aru, ma mõtlesin teis ekre liiget, isegi sõbranna nägi teda. aga see oli arusaamatus, see andeks antav, aga see kui Janek valetab kuidas sõbrannat peksan, on puha vale, riiud ei tähenda veel peksmist, üle paisutatud möga., muidugi see osa valest võeti maha.
Aga see tekst kus sõbranna vajab päästmist on rumal jutt, kui nii väga sõbranna vajaks päästmist, oleks tal juba pool aastat iga päev minu juurest põgeneda.
Aga andsin sellele ekre liikmele 2 valikut, kas tuleb avalik vabandus või näõst näkku räägime ja Katrin teeb saadet. aga kuna kõik on vale ja laim, pole nad seda teinud, isegi mitte avalik vabandus. Aga miks, ekre ju ei saa valet ja laimu tunnistada.
Rääkisin juristiga ja see ekrelane sai teada, nüüd üritab leida tunnistajaid, kes valetaks tema nimel, kes nägi riidu pealt, kuid see polnud peksmine, nüüd hakkasid kartma, aga eks ole näha kas läheb kohtusse või mitte, ei taha sõbrannale seda jama ekre pärast, keda ei huvita isegi inimesed kes pooldavad vähemusi.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-19 01:30
Dragu, ma ei ole käinud üldises trennis, vaid kinnises trennis, kuhu raske sisse pääseda, aga seda teemat ma ei puuduta rohkem. Rumalalt käis Katrin peale, nagu laps, eks siis saigi ka mõtetu ja naljaka osa, aga sellest ei saagi aru, sest teatud asjad olid ikkagi välja lõigatud ja jäigi natuke rumal osa. Aga see selleks. Oma oskusi osaliselt pnen kindlasti seriaali, siis enam naljakas ei tundu, inimesed ei oska vähemustega tööd teha, Katrin aga oli oma käitumisega rumalavõitu.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-19 01:37
Jah, ma tean, olen ka sellises trennis käinud. JCVD pakkus kunagi taoliseid treeninguid kõrge hinnaga ja ma osalesin samuti paaril nendest. Sinu oskused on muidugi tunduvalt kõrgemad, austus siinkohal.

Katrin tuli ühesõnaga sinu juurde, lunis ja anus audientsi ning sina oma üüratus lahkuses nõustusid seda pisikest mutukat vastu võtma ja talle isegi intervjuud andma. Ääretult hingestatud lähenemine sinult. Kas oled mõtelnud ka Aasta Kodanikuks pürgimisest?
˅ näita rohkem ˅
2019-06-19 01:41
Puidunikerdus veel pole valmis, see voodi on suur töö ja ma tegelen ka seriaaliga, kuigu tulemus on juba väga ilus, Keprik, aga sa ise ka jäid ekre lolli juttu uskuma, millest Katrin kirjutas, nüüd millegipärast ekre juba kardab, et tõeline tõde välja tuleb.
Aga käin nüüd igal neljapäeval stenboci maja ees meelt avaldamas, niikaua kui nende vale laim välja tuleb.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-19 01:44
Ekre kardab ühesõnaga sinu hirmuäratavat tõde, mis võib nad üheainsa armetu hetkega maapõhja viia?
Jah, eks üksinda seal maja ees võib ka päris totter välja näha...
˅ näita rohkem ˅
2019-06-19 01:51
Dragu, ma ei maksnud kõrget hinda, minu treeningud olid tasuta, kui alustasin, koolis öövalvur treenis mind öösiti, kui nägi kuidas mind taga kiusati. Temalt sain sellised oskused millest ei räägita, aga õnneks selliseid oskuseid vaja pole veel läinud ja loodan et ei lähe ka tulevikus vaja.

Tahad ausat vastust DRAGU; Katrin tegi ettepaneku, mina nõustusin, ma juba teadsin enne, et Lust pooldab ekret ja tenma arvates teeb sopaleht objektiiv head tööd, edasi mõtle edasi, miks nõus olin ja mõndasid asju tegin. teadsin ette mida ta tegelikult plaanib ja nii läks. Aga miks ma lasin teha, see tuleb kunagi hiljem välja mis eesmärgil, mõni on juba aru saanud miks, aga enamus mitte. Aga eesmärgid on suured.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-19 01:54
Dragu, ma ei seisa seal üksi, käidud on juba 20 korda iga neljapäev.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-19 02:00
Kas seal saab ka õppida selliseid võtteid, nagu näiteks Kill Bill'is? Kui sa tõepoolest peaksid valdama Five Point Palm Exploding Heart tehnikat, siis tulen ma küll kohe su juurde sõnakuulelikuks õpilaseks.

Räägime faktidest vahelduseks. Kuidas sa teadsid, et Lust EKRE't pooldab? Millised on siinkohal sinu argumendid ja faktid? Mina ei pea midagi mõtlema. Ma mõtlen sellele, mida ma näen ning kuulen ja alles seejärel teen kõigest kokkuvõtte. Millised need sinu eesmärgid siis olid, mida me peaksime kunagi kauges tulevikus mõistma? Annad sa enesele ka üldsegi aru, mida sa räägid või mõtled?
˅ näita rohkem ˅
2019-06-19 02:25
Dragu, ma saan väga hästi aru millest räägin, vahel olen liigagi siiras. Valed teevad elu raskemaks, kergem on karm tõde kui vale, vale tuleb lõpuks alti välja.
Katrini koha pealt, jah on tõendid et ta ekre fänn oma silmaga olen näinud, aga ma alati uurin ja teen eeltööd kui kellegi ettepaneku vastu võtan, aga minu eesmärgile viis see saade lähemale, sellest tuleb minule palju kasu, aga sellest vara rääkida, Võtlusasjadest ei räägi ega ei õpeta.. Aga tore kui sind ka võitluskunstid huvitavad, aga hetkel tõesti head ööd.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-19 05:56
Kuidas küll see idioot ära ei väsi oma jura ajamisest.Moded võiks ta jälle blokeerida.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-19 07:13
Parim tõend sellest, et sind pekstakse, on siniseks löödud silm, aga lihtsaim ja kiireim moodus sinika hankimiseks, on ise tüli norida.
Eesmärk pühitseb abinõu. Nii lihtne see ongi.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-19 12:26
kuule haige inimene lubricate, minu peale oled sa vihane sest ei saanud oma tahtmise, arvasid et pakun ka intiimteenust, sinu jaoks oli see vist nii traumeeriv et siiani vihane.
JFJM ja mida sa sellega öelda tahad.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-19 14:58
Mõtlemisvõimelised saavad ise aru, aga teistele pole mõtet seletada.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-19 20:31
jfjm, ma suudan väga hästi mõelda, lausa saab seda mitmeti mõista, vat kui kitsa maailma vaatega oled ja sa mainid et olen rumal, las jääda siis sinu arvamus, sinu tekstist sinu joks vaid üks versioon, minu jaoks on sellel mitu versiooni.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-19 22:19
Keprik, ega ma ainult ei nikerda(kuigi hetkel suuremahulisem nikerdus, panen rõhku peensusele ja ilule, seepärast võtab kauem ka aega) teen ka seriaali, oma isikliku dokumentaali. niikaua käin seal oma sildiga kui ekre avalikult vabandab oma valede eest, ja käin edasi meelt avaldamas. Ma eiu lepi sellega et minu kohta sellis valet levitatakse.
Mul on tõendid et just transsoolisuse pärast diskrimineeriti tööl. Kontori töös usun et seda poleks, aga ma ei ole seda tüüpi inimene kes kontoris töötaks. Kui striptiisi klubis tantsisin, siis seal polnud probleeme, natuke ehk kadedusest teised tüdrukud üritasid natuke jamada.
Tööd otsima ma ei hakka, enam ei raiska oma annet.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-19 22:24
˅ näita rohkem ˅
2019-06-20 01:03
Aga loomulikult ei otsi enam tööd, ma ei viitsi oma elu edasi rikkuda, pole üle 15 aasta kuhugi viinud, siis pole mõtet topata ühe koha peal, tuleb edasi liikuda.
Minu suust ei tulnud, sõbranna lihtsalt tegi tobedat nalja ja ütles punase habemega mees, tegelikult teab ta väga hästi milline ekre liige käis piitsa saamas, sest sõbranna nägi ka. Üks tunnistaja on olemas, aga me vaikime, minu tegevus eeldab privaatsust, lugupidamist et sellel ekre liikmel pole vaja karta et kunagi nime välja ütlen ja sõbranna samuti, mis siis et ekret ei poolda, aga inimest austan ikkagi. Ja ma usun et sa Keprik saad aru, miks jääb see ekre liige saladuseks, kui välja ütleks siis oleks massaazi ja orja piinamisel kriips peal, niiet faktidest me rääkida ei saa.
Need inimesed kes mind teavad, ütlen otse ja ma ei valeta, eriti sellistes teemades, parem on julm tõde kui siduda end valedega, vale tuleb niikunii välja lõpuks. Need inimesed kes on näinud mõlemat versiooni tekstist, saab aru kes valetanud on, osa tekst eemaldati, kuna tõde tuli päevavalgele, see mis ma tõestada sain, et pole mingi peksja, see et võitluskunste oskan ei tähenda kohe et peksja olen, vastupidi ma ei ärritu kergelt, eriti lähedaste suhtes, sisemine energia on nii suur et ei tee liiga isegi putukatele. Äärmisel juhul vaid kasutan oma teadmisi, aga alati on keegi üle minust, ma pole nii võimas tegelane.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-20 03:54
Kuule kloun, kas hullaris on kõik kohad täis või arst ei kirjuta enam tablette välja? Vahepeal oli juba hea vaikus aga hakkab taasa täie lauluga pihta? Ise aru ei saa, et sa teed oma klounaadiga kõigi transeksuaalsete inimeste margi täis ja just sinusuguse pärast võidakse paljusi diskrimineerida tööalaselt. Sulle on miljon korda öeldud, et löö CV-keskus või jumal teab mis koht lahti ja tööpakkumisi leidub mis tahes kellele. Tööandjaid ei koti sinu seksuaalne ega sooline külg kui sa oskad ja tahad tööd teha ja ei hakka keegi ka sind sinu olemuse pärast töölt minema ajama. Ise sa keerad sitta endale. Tänapäeval tööbörs koolitab inimesi, mine koolitustele ja arene ning ongi töö olemas. Oma dokumentaale ja nikerdusi tee vabast ajast mitte ära ole parasiit ning ära ela Eesti riigi kulul. Ja tõesti kui pakud teenust, siis hoia oma suu kinni klientuuri kohalt kinni, 90-ndatel ja 2000-ndate algul oleks sinusugustele suupruukijatele betoonkingad valmistatud ja asa vask. Mida sa undad siin oma ühte ja sama joru!
˅ näita rohkem ˅
2019-06-20 08:58
Nii kinnise puusaga ja nii kõvera jalaga lööki tehes üritad väita, et ei saa paremini teha kuna pile lubatud näidata?
Sellise krampliku randmega selliseid rahmeldavaid lööke teha terariistaga, mille nimegi sa ei tea? "Samurai mõõk" ei ole teps mitte see õige jaapanikeelne nimi.
Ja tegelikult ma ikka tean nii mõndagi võitluskunstidest. Kunagi eelmise milleeniumi eelviimases kümnendis alustasime koos MM Marko Luhamaaga ühe treeneri, Jüri Post, all õppimist. Peale paari aastat lihtsalt avastasin endas muid andeid teistel spordialadel, millega toona sain NSVL tasemel võistelda ja auhindu noppida.

Tead, tegelikult braavo - sa oled meid kõiki siin petnud. Nimelt selles, et oled tegelikult hiilgav näitleja. Suudad juba aastaid panna kõiki end ümbritsevaid uskuma, et sinu kognitiivsed võimed on umbes kaheksa aastase lapse tasemel. Sinu väidetava teadmiste ja oskuste tasemest lapse tasemele näitlemine nõuab vähemalt üht, kui isegi mitte rohkem Ameerika Filmiakadeemia kuldmehikest "Oskarit" igas võimalikus kategoorias.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-20 10:33
Tore ikka, et ihas leidub meiesuguseid perverte, kes naudivad fekaali aroomi
˅ näita rohkem ˅
2019-06-20 10:37
Mina küll ennast perverdiks ei pea. Kui sina jott endast nii arvad, siis on su enesehinnang küll madal.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-20 10:43
Kuidas madal? Kõrge ikka. Kui madal oleks siis ei julgeks seda sõna suhugivõtta
˅ näita rohkem ˅
2019-06-20 12:10
Kui sa ennast perverdiks nimetad, siis pole ju kõrge midagi.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-20 13:12
Madala enesehinnangu esimeseks tunnuseks on paaniline hirm teiste arvamuse ees. Sama probleem on ka neil, kellel enesehinnang põhjendamatult kõrge. Mõlemad püüavad pidevalt tõestada olematut. Kui enesehinnanguga on kõik normis, siis sa ei häbene olla see, kes oled ja ei ürita olla keegi teine.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 03:04
kogenematu ja karmen, olrte mõlemad nii vihkamist täis, te ei ole algusest peale aru saanud milles on probleem, ega ei hakagi aru saama ja pole mõtet ka seda teemat arutada. Kui sa nii tark oled katana osas siis peaksid teadma ka katana võitluselementide nimesid, mis on tanto.Ma olen üle nelja aasta shaolini kungfus käinud, sinna oli väga raske saada. Palju on juba massilisi võitlustreeningud, aga need on massidele, mis ei ole nii tõsine.
carmen, ma tean küll kui haige inimene sa oled, sa ise ajad ju nii rumalat juttu, enne hari nendest teemadest kui suu lahti teed.
Vastupidi, ma ei tõmba vee peale lgbt inimestele, minust on kasu palju olnud, muidugi on ka vastaseid, kes arvavad et liiga julge olen. Aga enamus kiidavad siiski.
Aga ma ei viitsi lollidega vaielda, kes asjadest ei saa aru ja ei tahagi aru saada. Aga uskumatu on see et carmen isegi ajab nii debiilset juttu, aga enamus transinimesed peavad sind päris haigeks, soovitan harida nendest teemadest.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 03:16
mida iganes, lollile ei tee miskit selgeks, keegi ei vihka sind, sa ise oled vihkamist ja õelust täis ollus. Sulle on püütud öelda, et keegi ei keela sul olemast, töötamast, armastamast ning elu nautimast aga ise keerad selle persse. Sa lihtsalt ei taha ega viitsi tööd teha, seega ära kigise, et keegi sulle tööd ei anna ega sind ei taheta. Sinu pidev tüli kiskumine kõigiga kes sinuga ei kavatse kaasa kaagutada näitab sinu enda empaatia võimetust, sul on ainult sina, sinu ego ja sinu maailm, kõik muu on sinu jaoks üks suur pullshit ja siis imestad miks keegi ei taha sind mõista. Ärple vähem, sa hakkad juba tõesti koppa mul ette viskama.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 06:14
InYourHead, nii lootusetu see loll ka ei ole. Ainult neli kuud kulus, et õpiks ära sõna "seriaal", aga selgeks sai! Keerulisemaid asju õpitaksegi kauem.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 07:40
Susanna on võrratu sellisena nagu on, täidab oma ülesannet hästi.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 11:16
Miks kahju, talle meeldib ja on rahul. Haletseb meid kindlasti samuti, et kahju, et nii mõistmatud.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 11:34
Huvitav, kas Kapa-Kohilas on mõni doktor, kes mind banaaniks ümber opereeriks? Lihtsalt pool tunnikest tagasi, kui hommikukohvi rüüpasin ja banaani näksisin, tundsin endas seda ürgset tõmmet ning sain aru, et ma olen banaan. DNA kohaselt on mul hetkel banaaniga rohkem kui 60% identsust, seega peaks ju võimalik olema küll.

https://youtu.be/LH5ay10RTGY
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 12:50
Ega te aru ei saanud miks kirjutasin serjaal, aga noh vahet pole jäägu teie arvamus, mulle lihtsalt meeldib sõnu väänata, aga need kes uskusid seda artiklit, eriti esimest versiooi, näitab juba teie debiilsust, kõik mis minu kohta halba kirjutatakse on tõsi, loll jääb jäi ainult uskuma.
Carmen mine kapi tagfasi sa pead ennast ju hälvikuks ja sa tahad öelda et ma debiil. sul veel palju arengu ruumi. Ma ei vihka kedagi ja pole isegi vihane, see kui kellegile näkku ütlen siis see ei tähenda et maailma vihkan, vastupidi olen toleransust täis aga ainult nebndele kes on lahedad inimesed.
Kogenematu, sa nii kuradi debiil, mine siis hakka banaaniks, sa ikka nii haige inimene et hakkad transsoolisust banaaniga võrdlema, nii haige. Sa pidid olema katana ekspert, aga mitte ühtegi vastust ei tulnud. Sa olid esimene kes selle vaid valedest koosnevat artiklit kohe jagas, mõtlesid et saad ära teha, millgipärast nüüd ekre ei julge piiksugi selles suunas teha, aga see pole veel läbi, see ekre vale muudkui levib. Vahet pole minu jaoks kes üritab mu elu hävitada eriti valedega saab oma teenitud palga, vale tuleb alati välja. Ja ka sel korral ekre puhul. Ekre lootis et äkki peidan sellise laimu peale pea liiva alla, aga valesti arvasid, see ekrelane juba kardab, kuna käisin juristiga rääkimas.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 12:52
Siin on päris hea äriidee. On erinevaid isikuid, kes tunnevad end kellana/millena iganes. Kuna ise palju õppinud, arvamusliidri susanna sõnade kohaselt on tegelikult selline sisemine tunnetus siiski õige, siis peaks hakkama neid isikuid ümber lõikuma hakkama. Ja kuna see ei kuulu tavameditsiini valdkonda, siis võib sellise asjaga tegeleda samuti iseõppinud isik. Piisab sellest, kui oled kusagil näinud seda, milleks/kelleks isik end peab. Titaanic'ust peaks ju veel nii mõnigi pilt olema, seega ei ole seegi päris võimatu.

https://youtu.be/o0rdZk4naYo
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 13:03
susanna, ma pole kusagil öelnud, et olen katana ekspert. sa väänad sõnu ehk valetad! asinus mis ütlesin, et erinevalt sinu väljaöeldust, tean ma siiski nii mõndagi võitluskunstidest.

ja susanna - nii sinu düsgraafia (vaegkirjutamine), kui ka jäsemete liikumise motoorika (lustivideos nähtu põhjal) ei tulene sellest, et sa üritad jätta endast "naljamuljet". see ongi sinu tegelikus ning viitab tõsistele vaimsele (või mitmuses) probleemile, millega peaks tegelema oma valdkonna spetsialist. sinu tunnetus ja vaimne tervis võib hetkega eskaleeruda ning minna puntki suunas, kuhu sa ei oska isegi arvata. arvata võib, et sul puudub (vähemalt selles osas) teadlikus "põhjus-tagajärg" seosest, siis PALUN! - ära hakka end ise remontima. see viib päris kindlasti asjad hullemasse järku ning hilisem spetsialistide sekkumine ei pruugi enam anda piisavalt head tulemust, et sa saaksid end kasvõi minimaalseltki elamisväärsena tunda.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 13:15
Leedi õige pale hakkab vaikselt looma ma vaatan ... kuule Leedi mina ei pea ennast ei hälvikuks ega ka pea ka kappi ronima aga sinul soovitan soojalt arsti poole pöörduda. Kui need sinu sõbrannad ja sõbrad sellise samasuguse iseloomuga on nagu sina siin esindad, siis pean jumalat ainult tänama, et ma ei tunne teid et te kõik minust eemale hoiate, mind sügavalt vihkate jne. sinutaoliste tundmine tuleks ainult närvisüsteemile kahjuks.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 13:59
Võrratu, tsiteerides Susannat - näitab juba teie debiilsust, kõik mis minu kohta halba kirjutatakse on tõsi, loll jääb jäi ainult uskuma.
Seega kõik on tõde, mis temast kirjutatakse.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 14:17
Friigid, Vaata kui see oleks tõsi, siis oleks minu ettepaneku nad ka vastu võtnud, aga nad ju kardavad, niinimetatud ohver elab siiani minuga koos, mitte mingit peksmist ei ole, või mu sõbranna on ka ajupestud. kui sõbranna nii väga päästmist vajab, miks ta siis siiani minu juures on juba 7 aastat, Tal mitu tuhat korda minu juurest võimalik põgeneda. Ja see vale et kui katrin lust saadet filmis korteris et hoidsin samas korteris sel ajal sõbrannat köögis luku taga laua all, kuigi on tõestus et ta oli tööl. Aga sellise pläma uskumisest ütleb inimesest nii mõndagi.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 14:29
Kogenematu, sa ei saanun aru mis oli tegelikkus kuuuurijas ja mida tegin, need inimesed kes mind tunnevad, said aru et see oli üks naljanumber, isegi Lust jäi uskuma, aga sa ei tunne mind ja ei saa aru, inimene kes oskab sügavamalt vaadata oleks aru saanud, ainuke tõsiseltvõetav oli nikerdamine. enne seda uurisin Katrini tausta ja sain teada nii mõndagi, seepärast mu otsus vastata mitte tõsiselt. Aga jäägu sinu arvamus, võitluskunstidest tead ka vähe.
Carmen, Vaata sa iae tunnistasid et oled hälvik, loe oma vastuseid mida siin kirjutanud oled. Jah tean väga hästi milline inimene oled, mitte ükski trans sinust lugu ei pea, mitte ükski norm trans ei liputa ona munnuga ja veel selle üle uhke ka, tea et transsooline vihkab oma algupärast sünnisugu. See kuidas sa surud teistele peale oma tahtmisim kuidas märatsed nõrgemate kallal, sina peaksid ravile minema, minu aju täiesti korras, ma näen maailma lihtsalt palju sügavamalt, samuti näen inimesi sügavalt, näen isegi võõraid inimesi läbi. Aga ega kitsa silmaringiga inimene ei saagi aru ja siis peab selliseid inimesi debiilikuteks. Sorry aga see näitabki ju mis inimesed te olete, kui kinnised ja kitsa maailmavaatega inimesed olete, elate oma elu, kritiseerides teisi, nagu poleks muud targemat teha ja sellega ju näitate pigem ise rumalust välja.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 14:56
susanna - carmen ei nimetanud end hälvikuks. seda teed sina, ja jälle pöörad sõnu ehk valetad. carmen ütles kusagil siin (mälu järgi), et tema on normaalsusest hälve ning ei pelga seda tunnistada.

Miks sa keerad teiste teksti inimeste kuhu sa aga iganes tahad ning siis üritad neist veel valetajat teha? praegusel juhul oled sa puhtalt ainult selle leheküje ulatuses kahel korral valetanud - pannud teistele suhu sõnu mida nad ei ole tarvitanud? ja ma saan aru, et see on sinu poolt tahtlik!
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 15:35
Susanna, kui sina pead silmas saadet mis oli Kanal 12 eetris, siis see oli skandaalimaiguga saade ja seda tehtigi nii, et oleks skandaalne. Esiteks pole seal keegi liputanud täiesti otse-eetris, vaid oli kerge kardinaga kaetud, teiseks ei ole ma antud hetkel purjus olnud ja tühi jäägri pudel oli kodust toodu ja vist paar õllepurki. See oligi etendatud ja mingi osa jaoks oli see etendatud super hästi sest paljud jäidki uskuma. Sa peaks teadma kuidas seal saates asjad olid, sind sai koos sõbrannaga sinna võetud tingimusel, et teie olete paljastatud rindadega, teie ei pidanud oma sõna ja seepärast sina tross leedi jäid ka sinule lubatud rahast ilma, sa ei täitnud nn. suusõnalist lepingut, ma ei kujuta ette kui see leping oleks tehtud kirjalikult, oleksid vist trahvist ennast lollakaks maksnud ( nu kahjuks sa oledki juba ammu loll ). Susanna aga lao siis letti minu suured märatsemised nii nõrkade kallal? Kas käin sinutaolisi lillalsi tänaval kurikatega peksmas? Jah ma ei salli teie ärplemisi ja paraade, ma olen alati pooldanud kooslust mis austab vastastiku üksteist ja ei lõuga igal pool avalikult oma nõudmisi. Tulemused tulevad omavahel rahumeelselt suheldes, kuulates ära kõik osapooled ja siis leitakse kõigile sobilik valik, sina ei tea konsensusest midagi ja pole mingi õigete vähemuste eeskõneleja, sa oled naljanumber kes teeb margi täis vähemustel kel soov rahulikult koos eksisteerida muu ühiskonnaga. Susanna, ma soovitan soojalt tõmba tagasi ennast, ära ärple inimeste kallal, kellest sa väga eriti seda ei soovi.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 15:56
AH jaa, ja üldse kohe tahaks teada, et mida sina leedi ( no mis kuradi leedi, pigem hernehirmutis ) tead minu elust üldse viimaste aastate lõikes, ma kohe ootan huviga, mida sul on nii siis maailmale minust laterdada või sinu trans-sõbrannadel? Hakka aga heietusi jagama ... ootan kohe huviga.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 17:19
Susanna - Kuulsuste narr.mu 8 a plika ,kes aasta trennis käinud naeris kuuuurija saadet,kas see mingi puuetega inimene kes seal jalgu vehib
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 18:09
Kuule debiilikust susanna või mida iganes sa oled.Ma pole ealeski sinu käest mingit intiimteenust soovinud.Sa lausa valetad siin ikka alatult.ma peaks hullumeelne olema et sinuga seksida.Sa oled tülgastav,alaarenenud,kole,laimaja,üritad oma nutuga siin ma ei tea mis poolehoidu leida.Tõde aga on see et oled siin juba ammu omale sitaämbri pähe tõmmanud kuni kandadeni.loodan et sind lihtsalt siit ära kustutatakse.Sa oled oma ebardlike kombitsaid ka delfisse ajanud,seal ka su nuttu täis.
Tee ühiskonnale heategu ja tõmba ennast oksa!!!!"
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 21:43
Carmen, saate osas ei olnud meil kokkuleppe et me ainult taga taustal oleme, Saate produtsent lausa rõhutas et me vastaks ka telefonidele, sinule käis see üle mõistuse, lausa ajas närvi. Jaanikaga pidevalt vaidlesid ja surusid oma tahtmisi peale. Ma sain kohe aru et see oli näitemäng mida seal korraldasin alkoholiga. Raha saime me kätte, algul sina lubasid et 75 euri päev, mida selgelt ei olnud, selle pärast tekkis vaidlus. lubati et tuleb taga väike lava kus post ja saab oma showsid teha, sellist kokkulepet ei olnud et taga diivanil, alles filmimise päeval saime teada et vaid diivan taga. Aga kui sa tahad olla omaette mida sa siis võtad sõna siis, tahad olla omaette, ole siis kapis edasi.Mind pole ammu huvitanud sinu elu, sest ma ei viitsi vastiku inimesega tegeleda.
Kogenematu, hälvik on halvemal viisil öeldud, inimesed nii mõtlevatki et hälbe on pehmem sõna lihtsalt. Transsoolisus ei ole hälve.
Lubricate, tõde valus kuulata, see oli päris ammu kui tahtsid, aga kuna keeldusin siis tulid umbes taolised sõimusõnad nagu sa siin kasutad. Mul jäävad asjad väga hästi meelde. Ma mäletan juba väga varajast lapsepõlve väga selgelt. Ja kui sa pole veel aru saanud miks minu kurb lugu vajalik on, siis oledki puhta loll. Poo aga end ise ülesse, mina olen rahul oma eluga, aga sina ei saa hakkama, koorem sinu jaoks nii raske.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 21:56
Mina ei lubanud sulle mingit raha, mina su sinna saatesse kutsusin, rahateema polnud minu teema. Selle leppisid kokku juba produtsendiga ja mis teete. Oleks ma teadnud, et sa totaalne idioot ja ei pea kinni kokkulepetest, siis poleks sulle kunagi teinud seda ettepanekut. Teiseks kui sina ei tea minu elust ja tegemistest midagi, siis hoia oma suuke ka minu maha tegemise kohalt kinni, ära nori muhku. Kui sul puudub adekvaatne info inimese elust siis hoia oma mokk maas või õpi adekvaatselt arutlema teiste inimestega ja kuula ka teisi. Lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 22:03
Carmen pakkusid, tahad teen copi paste, meie kirjavahetusest, kui see alles veel on.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 22:08
Ah jaa, mulle jõudis kohale ka mõned ajad tagasi miks said kolakat ühe teise transu käest kellega sa koos elasid, sul on piisavalt sitt iseloom. Seda ei suudaks mitte üks adekvaatselt mõtlev inimene taluda! Nagu sul kombeks siis ainult kisasid kui halb ja vastik tema aga juu need asjalood ikka vastupidi olid ja sa ise suutsid peksa saamise välja lunida, kungfuu spetsialist!
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 22:12
Carmen, väga vale et sain kolakat, mul pole kunagi sitt iseloom olnud, tülid olid sellepärast et ta jõi iga päev purju, sellest hakkasid probleemid, mitte minu vastikust iseloomust.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
18
19
20