Foorum
2019-04-11 21:06
Olikord üks ansambel "operatsioon Õ" kus poisid mõtlesid, et võiks pulli teha. Pärast vanaproua arvaski, et on prominent. Ja see viies ratas veeres päris pikalt vastuvõttudel
˅ näita rohkem ˅
2019-04-11 21:12
Kui sa neiu parrikut mõtled, siis tema kõrval kahvatub isegi sünne
˅ näita rohkem ˅
2019-04-11 21:18
Nojah kuidas võtta,eks ma ka suht võõras siin teemade osas, muidugi,eks varemgi jutukates oldud, aastast, ei mäletagi... erinevad nimed, halba vist, loodan, vist pole teinud. Selle 15 aastaga karjääri ei tee ju )))))
˅ näita rohkem ˅
2019-04-12 02:11
jfjm, ma pole öelnud et ma õnnetu olen, enne kui mees olin, vot siis olin küll õnnetu ja ei saanud oma eluga hakkama, nüüd vaatamata vihale ja diskrimineerimisele olen ikka õnnelik.
Sirruke, mis mul puudu on, abielu on puudu, kui sa pead homosid ja transsoolisi ebarditeks, siis hari nendes teemades rohkem, seepärast on mul ka oma saade, et inimesi harida ja rääkida asjadest nagu on. See et lgbt inimesi on vähe, ei tee neist perverte, vaid inimene kes on endast liiga heal arvamusel, et ta on jumal ja saab loodusele vastu astuda. Tänu sellele et teadus oli lapse kingades, siis mõisteti vähemusi valesti, ja siiani vana moodsalt inimesed mõtlevad et on hälve. Äkki on minu jaoks hetero sex ka rõve, aga ma ei tule sellepärast hetero inimesi solvama.
Mis tunne oleks, kui keegi peksaks vigaseks või tapaks teid ära sellepärast et te ei meeldi sellele inimesele. Mis tunne oleks kui teid sitaga üle valatakse, Mida te pritsite solvanguid, see ei ole normaalne, pigem näitab teie harimatust ja rumalust.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-12 04:23
Läks lahti, mul juba hakkaski imelik, et miks küll leedi Susanna vakka jäi. Puhka jalga preili, mine õpi endale mõni korralik amet, ela rahus oma pereelu ja tee tööd, tõesta ennast, et sa oled täiesti tavaline ja normaalne inimene nagu igaüks kes meist siin riigis elab. Ära unda pidevalt oma ühte ja sama joru, seepärast sind pasaga üle valataksegi, sest käib ainult üks joru sinu suust, kõik vihkavad, transseksuaale aina alandatakse ja mõnitatakse. Kuule preili, sa ei saagi meeldida kõigile ja mida rohkem sa undad seda sama plaati seda vähem sa meeldid kellegile. Peale sinu pole ma kuulnud, et oleks mõni töötu transseksuaal meil siin ja keda alandatakse iga sekund ja iga tund. Savi pole või, et pole kohta kus poleks ühte kellele me ei meeldi? Ei meeldi siis ei meeldi aga seepärast ainult siristada nagu linnuke oksal, et kõik vihkavad ja alandavad, nuh see tekitabki neid vihkajaid ainult juurde. Hakka elama ja näed ise ka, et ei vihka sind keegi. Ah jaa, nüüd sa mainid kohe kindlasti, et mina vihkan sind kogu hingest, nu jumal sellega ...
˅ näita rohkem ˅
2019-04-12 08:38
Kohe saad teada, mida härra susanna sõbrad on sinust talle rääkinud ja usu mind, midagi head sealt ei tule. Ja üldse on sind harida vaja ja sa ei saa asjadest aru ning ajad imelikku juttu.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-12 08:42
Kas sul testid on tehtud. Hr susannal näiteks on tehtud ja doktor ütles, et hr susanna ei ole kohtlane.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-12 09:21
Üritan veel korra.
Susanna, kui sa veel mees olid, pidas maailm sind normaalseks meheks. Ainult sina ise tundsid end olevat ebanormaalne ja see tunne oli nii tugev, et otsustasid ennast muutma hakata. Ma ei hakka nüüd spekuleerima, kas sa jäid saavutatuga ise rahule või mitte, aga kui sa oleksid vaikselt edasi elanud, küllap sind oleks maailm ka naisena aksepteerima hakanud. Aga sina ei suutnud, sa pidid kõigile kuulutama, et vaadake kui tubli ma olin, vaadake millega ma hakkamasain ja seda kõike hoolimata sellest, et mind kiusatakse. Sind ei rahuldanud see, et maailm suhtub sinusse, kui tavalisse inimesse, sa tahtsid olla eriline. Aga võta näpust, maailm suhtub sinusse endiselt kui tavalisse, nüüd aga kui tavalisse lollpeasse. Selleks, et kuulsaks saada, tuleb ikka millegi väga erilisega hakkama saada. Aga selliseid pisikesi putukaid, kes rahvale naeruks, on miljoneid. Neid on olnud enne ja kindlasti on ka tulevikus. Juba Eduard Bornhöhe kirjutas üle saja aasta tagasi sellistest ja kui veel kaugemalt vaadata, siis Kerutzwaldi kilplased olid ju ka midagi taolist. Tõsi, kilplased ei ajanud kuulsust taga.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-12 11:26
Carmen, ma ei vihka sind, kuid vaatan sinust mööda. Aga ongi hea et olen peaaegu töötu, see annab võimaluse pühenduda nikerdamisele, raske on, aga saan hakkama, ehk läheb saade ka suuremaks.Ma ei aja kuulsust taga, kas seepärast et olen trans pean ma oma unistustest loobuma, enam mitte, ühest kõige suuremast unistusest pidin loobuma, aga see närib hinge.Enam mitte, vähemalt on veel mõni unistus jäänud ja sellega tegelen. Ka seriaali tegemine käib jõudsalt, isegi mõni eesti näitleja on teinud pakkumise. Vihkajaid on ja jääb, aga see pole minu mure, mul on palju rohkem hõid sõbrannasid-sõpru.Võite oma joru ajada aga minu mõte jääb.
Misterixxs, minu testid on tehtud, olen ennegi maininud, väga kõrgel tasemel, mida suudavad vähesed.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-12 13:21
Vaata, Yheotsapilet, sa ei märka hetkel, millisest normaalsusest jutt.

Tegelikult ei huvita siin suurt kedagi transsoolisuse või prostitutsiooni normaalsus või ebanormaalsus. Jutt käib monotoonse soigumise ebanormaalsusest. Sellest, kuidas Susanna lehekülgede kaupa toodab jauru "kõik vihkavad mind, keegi ei mõista mind, aga mina andestan teile, väärakatele heterotele". Null argumenti, ainult ühe ja sama "teie vihkate, ikka olen trans" kordus. Nii et see ka kõige leplikumatel on juba üle visanud.

Selles on sul küll õigus, et rumalus ei ole ravitav. Lihtsalt vale puu all haugud.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-12 13:24
Yheotsapilet - no normaalsust ei defineeri siin hetkel keegi. Nendivad ju vaid fakti, et on olemas mees ja siis on olemas naine. Ei midagi enamat. Kui on midagi muud, siis on kas tegu meditsiiniliselt defineeritava defektiga või siis praegusel puhul enesesandistusega. Defektiga isikuid on ikka ette tulnud - me ei juurdle enamasti selle üle miks keegi ratastoolis veereb. Samuti mitte maailmas elava mõne üksiku hermofrodiidi üle.
Seevastu enesesandistajad, eriti nii häälekad nagu see härra siin, on teine teema. Nende probleem pole ju tegelikult mitte see mis on/oli jalge vahel vaid see mis on (õigemini - mis puudub) kõrvade vahel. Viitan väga otseselt psüholoogilisele probleemile (kuulub tegelikult meditsiini valdkonda). Meditsiin, nagu häära ise väitis olevat lapsekinges, oleks pidanud hakkama tegelema siiski põhjusega, mitte tagajärgedega. Neid mehi, kes end Napoleoniks peavad, ravitakse. Aga neid kes end Mariks peavad, neil hakatakse jalge vahel tsurkima? Vale - Tuleb ikka sarnaselt Napoleni raviga asjale läheneda. Kui isik ei ole ohtlik teistele, ja eelkõige enesele (vastupidiselt praegusele näitele), siis võiks seda isikut pidada ka sotsiaalses vabas keskkonnas. See isik aga osutus ohtlikuks iseenesele ja ühiskonnale tervikuna, vähendades nt maksutulu oma järglastelt saadavatelt maksudelt ja sisemajandusse kasvule suunatud ressursi puudumises. Seega peaks ta olema ühiskonnast elimineeritud, et ta ei saaks oma haiget mõttelaadi ühiskonnas levitada. Ilmselgelt ta aga seda teeb, nii siin, televisioonis, kui ka nõudmistes, et LGBT oleks lasteaedades/koolides hariduskomponent.
Olen küll tolerantne isik, aga pederastiat ei pea siiski lasteaias lapsele seletama hakkama. Sellised peaks suisa lapsepilastajana jällegi ühiskonnast eraldama.

Mis punktis täidab antud härra ise ja ka tema ideed põhiseaduse järmise punkti:

...
peab tagama eesti rahvuse ja kultuuri säilimise läbi aegade
...

Võiks nentida, et antud isik on valinud vabatahtlikult põhiseadusevastase tee, ning ei peaks omama selle sama seaduse poolt pakutavat kaitset.
See on siiski minu isiklik tõlgendus ja arvamus ning ei oma juriidilist jõudu.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-12 15:05
Yheotsapilet
2019-04-12 14:32:44
...
Väljendid, nagu "ta on mõttetu olend" jne, no halloo, riivab ikka silma-kõrva küll.
...

Proovisin diagonaalis otsides siit teemast leida seda "ta on mõttetu olend" ja no ei leidnud. Kas see on sinu isiklik arvamus? Pean nentima, et ühinen vaikides sinu sellise arvamusega - ennast geneetilisse tupikusse mänginuna on see ühiskondlikult just nii nagu sa kirjutad. Olgu see kui tahes valus, on see siiski tõsi.
"Peksukotiks" olemisest - pisutki mõistust omavana võiks peale oma suurt rumaluse demonstreerimist ja provotseerimist peksa saanu ju mõneks ajaks pikali jääda ja siis vaikselt tandrilt kaduda. Siin on näha aga dendroloogide huvivaldkonda kuuluva pea ülesehitusega isendit, kes peksa saades üritab veel kisa teha, et "Oleks mul veel kõlgatsid jalge vahel, siis ma teile teeksin ... "
Kui inimene üritab kuidagi väita, et ta on miski/keegi, mida ta siiski ei ole, siis on tegu psüholoogide valdkonnaga. Jah, on "modernseid" psüholooge, kes ei viitsi probleemiga sügavuti tegeleda ning oma elu lihtsustamiseks nimetavad haiguslike nähtudega isikuid "omapärasteks". See aga ei muuda siiski, et üks isik ei saa olla nt vedur või Rohuküla-Heltermaa praam.
Nagu ka varem on sellest isikust kirjutatud - jalgevahel operatsiooni tegemine ei suurenda ajus oleva mõistust, ning rumaluse liigse surve tõttu peas, väljub suu kaudu teiste isikute kõrvadesse.
Isiklik soovitus - 1) teha trenni lõualihastele, et need jõuaksid rumalust suus hoida; 2) arvuti taga istuda käte peal, et rumalus ei seestaks sõrmi kirjutamaks jällegi rumalusi.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-12 15:29
Koge, Ctrl+F ja lk 3 on sirrukese tekstis sõnapaar olemas. Kui tooni andev, on eraldi küsimus.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-12 15:45
Ja ongi, kuigi see on seal kontekstiliselt tähendust omav - bioloogilisuse järjepidevuse osas on selle mehe genoom ju kadunud, seega on bioloogilisest aspektist tegu tupikuga - mõttetusega.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-12 15:48
Issand, millest siin jutt juba käib

Inimesed, keppige rohkem, mis vahet on, EKRE, Ref, Kesk?
Kõik on inimesed, ja kõik tahavad seksi, ainult see on tähtis
Ega meie Eesti halvemaks selle pärast ei saa
˅ näita rohkem ˅
2019-04-12 15:53
Parafraseerides: Kui sina ei kepi poliitikuid, siis kepivad poliitikud sind.
Ma valin ausalt öeldes siis aktiivse rolli
˅ näita rohkem ˅
2019-04-12 16:32
Jeerum, andis ikka lugeda konsiilium kogunenud puha....
˅ näita rohkem ˅
2019-04-12 19:29
Minge munni
˅ näita rohkem ˅
2019-04-12 22:20
Kogenematu, sa võid vihata ja sõimata, nimetada meid haigeteks inimesteks, aga vaata tüesti peeglisse. Kui sa ei taha aru saada, siis on see sinu probleem, see näitab su rumalust.See mida teen, pole ka sinu asi, mina ei tule ütlema et kao kappi, kuigi need kes aru ei taha saada, peaksid ise kappi kolima. Mina kappi ei roni ja teen neid asju edasi, kui ei meeldi siis mine pika kaarega mööda, ela omas mailmas, mõistlik kappi kolida, vähemalt pole sul seal niinimetatud haigeid pedesid ja veel hullemaid transasid. Mina teen julgelt omi asju edasi ja kui võimalus tekib veel suuremalt, paljudele see ei meeldi, aga minu elu minu valik.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-12 22:40
Väikese silmaringiga inimesed,kaugemale ei näe kui palgapäev,elu hall või must ja valge,töö kodu söögilaud.Susanaga nõus.Kui inimene miskit tahab tuleb see saavutada kasvõi läbi ussimunni
˅ näita rohkem ˅
2019-04-12 23:02
Déjà vu.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-12 23:13
need kaks egomaniakk enam palderjan ei saa!
˅ näita rohkem ˅
2019-04-12 23:25
Kui Susanna omale vitu saab lähen seda limpsima
˅ näita rohkem ˅
2019-04-12 23:41
Siin ei ole ju kunagi olnud küsimus mitte kellegi väikeses silmaringis, seksuaalsetes sättumustes ega saavutustes, vaid kogu arutelu on taandunud ennekõike ühele kindlale indiviidile ja tema väljaütlemistele, milles puuduvad igasugused mõistlikud argumendid ning kes korrutab vaid üht ja sama.
See, et ta on juhuslikult transseksuaal, ei ole üldsegi mitte kellegi jaoks määrav ega tähtis, vaid me räägime ennekõike ühest inimesest ja tema käitumismustrist ning iseloomust tervikuna, kuid seda ilma seksuaalset sättumust rõhutamata. Keegi ei ole nimetanud LGBT kogukonda kunagi haigeks, seda teeb siin Susanna ise.
Susannal on tõesti õigus selles, et pole teiste asi, mida tema oma eraelus ja kodus teeb, aga see ei kehti loomulikult avalikku foorumisse postitamiste kohta. Korduvalt on juba arutletud, et kui keegi tegeleb sellega, mida ta armastab ja oskab, siis on see ainult suureks plussiks, aga mispärast tuleb alati rõhutada seda, et ta on transseksuaal? Kui sa soovid olla aktsepteeritud liige ühiskonnas, siis ei maksa taolistele detailidele ülemäära rõhku panna ja oma "erilisusele" mistahes valdkonnas viidata. Olulised on ennekõike sinu teadmised ja oskused mingis kindlas valdkonnas ning otse loomulikult iseloom ennekõike. Pidev halamine, mingisuguste arusaamatute õiguste nõudmine ja kogu see krempel, mida oleme siin juba harjunud alatasa nägema, ei tee sinust kahjuks (siinses keskkonnas kogetu-nähtu põhjal) arukat persooni.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-13 01:42
Aga ongi õige kui koolis räägitakse seksuaalvähemuste ja soovähemuste teemadel, nii nagu ka hetero perekondadest. Ei ole ju mõtet laste eest varjata, või lausa valetada.
Dragunov, loe, kuidas mõni solvab otseselt, lihtsalt kogemata avastasin ja natuke hakkas närima.Hea on vastata samaga, annab parema tunde, nagu öeldakse, see mis teed teistele, tuleb ringiga tagasi. Mul on juba siiber ees sellest, et inimesed ei taha aru saada ja surub peale oma heteroismi.Mina ei tule hetero inimest veenma et hakka homoks.
Inimesi tuleb austada sellisena nagu nad on, kui kellegile haiget ei tehta, igal inimesel on õigus elada, kui sellega teistele halba ei tee.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-13 01:48
Keegi ei suru sulle ei peale ega ette ega taha nokitse omaette edasi,kõik on sind ammu apsekteerinud sellisena nagu oled....sa ise ei taha aga rahul olla.Tahad ma teen sulle keelest nagu mees naisele, oigaksid mõnusat ja elu on lill
˅ näita rohkem ˅
2019-04-13 07:56
Susanna kuulutab siin kogu aeg, et kõik vihkavad teda, aga tegelikult ei vihka teda mitte keegi peale tema enda. On neid kes teda põlgavad ja osad neist näitavad seda ka häälekalt välja, aga need inimesed on ise sama küürakad, kes ei tunnista enda küüru olemasolu. Ning ihas on nende "küürakate" konsentratsioon palju kõrgem kui tänaval.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-13 10:47
Susanna, ei vihka ma sind kopka eestki. Ja peeglisse vaatan ka ikka aegajalt, aga kas sina teed seda?
Ja sinust kaarega mööda minna ju ei saa. Astud jälle ette ja näitad oma suurepärast rumalusr taset. Püüa aru saada, et mida rohkem sa oma rumalust eksponeerid, seda rohkem seda nähakse.
Kas sinu arvates peals lastele LGBT kõrvale ka zoofiiliat ja nekrofiiliat ja pedofiiliat nt õpetama? On needki asjad eestiski täitsa olemas. Seda enam, et piirid on lahti ning lapsed võivad sattuda kohta kus need on täitsa avalikud, või tulevad sealt mõned isikud siia seda praktiseerima. Ma ei leia, et seda, mis on tavapärasest erinev, peaks õpetamise nime all hakkama propageerima. Laps ju tahab õpetatud kohe ellu rakendada, seega on see propageerimine. Seega - sinu üllas mõte koolis pederastiast rääkida, on tegelikult sinusuguste kasvatamine.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-13 11:07
Rääkisin küürakatekst. Aga meil kõigil on omad küürud ja seda nii otseses kui ülekantud tähenduses. Kui võtta puhtalt anatoomiliselt, siis selgroog peabki olema teatud kõverustega ja sõltuvalt sellest, millega parajasti tegeled, on need kõverused, kas suuremad või väiksemad. Kui selgroog on absoluutselt sirge ja jäik, on tegemist tõsise puudega.... ja seda ka ülekantud tähenduses.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-13 11:26
Mis koolidesse puutub, siis on juba ammu räägitud, et üldtunnustatud haridussüsteem kõlbab vaid mõtlemisvõimetute liinitööliste koolitamiseks. Kuskil mingid targad onud ja tädid mõtlevad mida kõike lapsel on vaja teada ja siis hakatakse seda kõigile ühtviisi pähetampima. Selline mälupõhine õppimine aga pärsib loovat ja loogilist mõtlemist. Jah, kõik peaksid oskama lugeda ning ka grammatikaja aritmeetika tundmine on vajalik, aga kõik muu peaks olema juba sõltuv sellest mis last huvitab. Lapsele ei tohi jääda vastuseta küsimusi ja õpetaja ei peaks mitte neile kõigile küsimustele vastama, vaid aitama tal neile vastust leida.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-13 11:35
Ju siis Susanna meenutab kellegile kedagi, et tuuri minnakse. Ise enesest rahulik inimene teine,tegi oma valiku,see tema otsustada, ise tahtis, ise tegi, milleks kraagelda? Pole põhjust. Jäägem inimesteks.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-13 11:54
Ed8, kraakleb siin nii mõnigi seepärast, et susanna soov oleks pederastia kasvatus kooli ja isegi lasteaeda viia. Ühel varasemal korral on ta suisa välja käinud, et varases teismeeas võiks lapsel juba lubada soovahetus op teha. Eelnevalt aga peaks kõikidele seletama, mis on trans, ja lasta õpetajatel otsida jälgi sellest, et laps tegelikult transa. Ja siis ka kohe op. See ei ole AINULT rahulikult ise imelik olemine. Lapsed ei tea isegi mis nad on. Ja kui lasta teha see op ära, siis ju tagasiteed enam pole.
Seega on susanna mõttelaad liigagi ekspansiivselt vallutamisele määratud ning seda ei saa kuidagi rahulikult pealt vaadata.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-13 12:34
Üht-teist oleneb ka esitusviisist, aga minu arvates võib lastele juba üsna varakult üldbioloogiast ja keskkonnakaitsest rääkimata hakata. Et mis on bioloogiline jätkusuutlikkus ja miks isegi pooled taimed on kahekojalised, kõrgematest organismidest rääkimata. Ja kuidas keskkonnamürgid muudavad liike paljunemisvõimetuks ning suretavad välja. Ja et hetkel toimub ka inimese kui liigi hävitamine -- peatage Monsanto!

Eks jutu käigus tuleb tõdeda sedagi, et kogu LGBT kupatus laieneb koos keskkonnamürkide ja ajupesu levimisega.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-13 12:35
Kogenematu, ära vääna minu sõnu, ma pole öelnud et translapsed peaksid sugu vahetama, nii neid valesid levitataksegi ja ka oma lastele, translapsi tuleks aidata ja selleks on aplikaatorid mis muutusi edasi lükkab, aga mitte ei muuda. Kas pedofiilia ja zoofiilia on vaba armastus, väga haige võrrelda nendega, aru pole üldse peas, see juba lauslollus millega võrrelda. Nii nagu on hetero armastus, on ka homo armastus, keegi ei tule sulle ütlema et see on väär, aga miks tuled sina homo magamistuppa, see pole sinu asi.
See on juba hetero peale surumine, ärge toppige oma nina võõra magamistuppa. Ja koolides peaks rääkima, sest see on armastus kahe täiskasvanud inimese vahel vabal tahtel.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-13 12:47
Kogenematu! No arvan, et see ümber söö vahetus on kallis protseduur. Aega nõudev ja kõik nii edasi. Lastel läheb juba pea 4 aastaselt enamus paika,kelleks saada tahavad jne. Sellest on foorumeid küllalt olnud kuidas inimene kurdab, et ei tunne ennast kehas õieti. On ka päris paljud naised ennast meesteks lasknud ümber lõigata kui nii öelda! Vice versa.
See vana fakt juba,et koolis kiusatakse, see sajandeid kestnud, puudub õpetaja ja vanema tähelepanu, et kõike kontrolli all hoida,ikkagi läheb midagi üle käte. Susanna tundis end rõhutuna, ja samas juba väikesest peale, et vales kehas sündinuna. Nii olen aru saanud temast. Kas siin kohal pahaks panna? No kuulge, Rooma ajalugu lugedes teatud aspektides, pederastia ja homo seksuaalsus ruumis,ka Kreekas ja Egiptus jne, aga kõik ära märgitud kui suured tegelased. Kui nüüd võtta väikest Eestit.... Keegi vahetab sugu,siis selline boleemika, et anna olla. Teoorias iga sugu kiitust nii halvas kui heas. Olen seda ammu märganud, et Eestlased on loll komme viriseda ja vinguda üle liia või siis suurus hullustusega üle kiita. Kreeka võlgu tehti?raha tagasi saite? Hui said! et jah väga visad on teatud ühiskonnad õppima. 🙂
˅ näita rohkem ˅
2019-04-13 13:01
Suurem jagu trans inimesed on ekrekad,sest kepp peab käima õigest august, seepärast lõikavad end ümber,aga kuna kepi ajal juhtub nii ka parimates peredes kus munn lihtsalt libiseb teise auku..arvate ,et kepp jääb pooleli läheb lõbusamalt edasi
˅ näita rohkem ˅
2019-04-13 13:04
Tegelikult ikka murdeeas loksub kõik paika kes kelleks keegi saab....mitte kuskil ei lõigata enne 18 kedagi ümber
˅ näita rohkem ˅
2019-04-13 13:06
Murdeiga siis kui legaalne seaduse poolt.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-13 13:12
suured õpetajad susanna ja ed
omal alghariduse tasemel kirjaoskus puudu
palja silmagagi näha, et ei suutnud õppida. ikka targutavad
˅ näita rohkem ˅
2019-04-13 14:22
Misterikass, vahet pole kas on vigu või mitte, klaviatuuriga ikka juhtub, aga sinu eesmärk on pigem see et üritad julgemaid halvustada, aga sinu harimatus paistab juba paari reaga välja.
Kerik, armastus ei tähenda kohe seda et armastatakse, on olemas ka sõbraarmastus, mis tähendab väga head sõpra, ega sellepärast et koolis nii tehakse, ei hakka ta kunagi homoks. See on loll jutt et inimesi saab ümber kasvatada homoks, see on lihtsalt inimeste mõtetu vale mida üritatakse levitada, et vähemusi halvustada.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-13 17:52
Eksid Susanna. Lapsed ei tea veel tegelikult armastusest midagi. Taipama hakkavad nad sellest alles siis, kui nad seda ise on tundnud. Nende jaoks tähendaks see alguses vaid seksi. Samas on lapsed väga trenditundlikud ja kui sellest juba koolis räägitakse, siis järelikult on seks omasoolisega moes ja seda tuleb kohe kindlasti praktiseerima hakata, et mitte ajast mahajääda.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-13 18:07
jfjm, sorry, aga see on suhteliselt soust mis sa ajad praegu. Inimene kellel siiski ei ole sugutungi sama soo vastu seda ikka ei tee ka. Lapsed võivad olla mõjutatavad, aga see ei tähenda, et nad omasoolistega lihtsalt moe pärast vahekorda astuks.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-14 00:09
Selle kohta ütleks, et parem karta, kui kahetseda
˅ näita rohkem ˅
2019-04-14 01:10
jfjm, selles osas olen aru saanud et oled suht rumal, areneda veel palju, kas sa hakkad homoks kui sillu koguaeg peale suruda ja rääkida kui ilus on homo armastus, vaevalt ja ka lapsed on targemad kui sa arvata oskad, mitte mingil moel ei ole võimalik last suunata homoks, hari end.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-14 01:35
Ei mina enam ei hakkaks, aga ma olen näinud millisteks lollusteks teismelised on võimelised, sest antud hetkel tundub see moes olema.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-14 01:43
Teismelisi on alati mõjutanud ja jääb ka seda tegema massimeedia, sõltumata kanalitest või vahenditest. Me kõik laseme ennast teatud kindlal tasandil vähekenegi kõigutada. Samas juba mõistusega inimesed peaksid taipama, millal üritatakse neid reaalselt mingisuguses kindlas suunas sikutada ja millal mitte. Parim reklaam ja ajuloputus pidavat toimuma siis, kui sa seda ise tõepoolest soovid, ja usud ühtlasi, et sind ükski väline mõju ei suuna.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-14 07:59
Susanna, miks oled sa vihkamist täis teiste vähemuste vastu? Ka nendel on õigus eksisteerida! Täiskasvanud ja suguküps loom võib ju vabal paarituda inimesega. Tihti on see looma enesegi soov (isasloomad emaste inimestega nt). Miks seda praktikat keelata kui mõlemad on oma liigi jaoks täiskasvanud? Ja miks ei peaks seda siis ka koolis juba seletama, et näete - elus võib selliseid kooslusi ette tulla.
Miks ei võiks ka sama aluse peal veel nekrofiiliat lastele õpetada. Suri sinu kallkm ära. Armastasite teineteist viiskümmend aastat. No peaks ju veel juhust kasutama ja enne kirstu panemist veel asjatada. Miks keelata armastava paari omavahelist voodielu? Koolis ju peaks lapsi harima igasugu asjade osas.
Ma siin teisi näiteid lahti seletama ei hakka. Sa susanna (imelik nimi mehele?) Oled ikka ülimalt kitsarinnaline ja väikese maailmavaatega.
Ja sesa laste varajast ümberlõikamist kirjutasid sa muide ühes teises foorumilõimes. Vast pool aastat tagasi, või pisut enam. Põhjendasid seda just sellega, et lapsel poleks neid piinu mida sina pidid taluma "võõras" kehas olemisest. Huvitav, "võõras", aga ajaloolises (nt Bonaparte, Caesar), kehas olemise eest kingitakse isikule pikkade käistega särk. Miks siis sinusuguste puhul teisiti peaks käituma? Sest ega sa noaga saad ju muutusi teha ainult enese jaoks. Bioloogiat noaga ei muuda, luustik, sekretsoonide talitus, aju talitus, lihaste ehitus jne jne jne jäävad ju kõik ikka edasi algsele kujule. Mis siis muutus? Ainult pilt peeglis? Kas siis "Napoleoni" sündroomi ravimiseks piisaks bicrone (ajalooline peakate) andmisest haigele isikule ning julgustus peale, et ta võitleks juba lasteaias teiste Napoleonide leidmise eest?
Küsimus - Mis on ühist rumalal ja surnul?
Vastus - Kumbki ei saa oma olukorrast aru. Seda näevad vaid ümbritsevad.
Tõlgenduse võid ise teha - surnud oled sa vaid teatud mõttes. Sa oled oma liini viimane.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-14 11:33
Mina olen vähemalt esialgu rahul praeguse koalitsiooniga ja sellega millega nad lagedale on tulnud.

See referendumi võimalus meeldib väga, olen alati tundnud, et eesti kodanikel on olnud liialt vähe võimu/võimalusi mõjutada/luua seadusi ja põhiseadust. Muidugi kes suuremat sorti puukallistaja on(natuke olen ka ise) siis see võib muret tunda kuna EKRE liige sai keskonnaministriks ja EKRE ei olnud enda lubaduste poolelt eriti "roheline". Samas EKRE ja Isamaa lubadus luua rahvaalgatusel referendumid aitavad leevendada seda probleemi, kui poliitmaailm ei taha käituda nii nagu heaks arvame saame seda sundida.

Ehk saab selle metsanduse kammaijaa korda sellega, ehk palju muudki

On kellegil ideid mis võiks rahvahääletusele panna ? Keelame ühekordselt kasutatavad plastikesemed ? Alkoholimüük poodides legaalseks 24/7 (parmude ja muidu joodikute pillerkaar) ? Töölemineku ajast saab nüüd osa töö tegemise ajast, nigu nt Taanis ?

Antud küsimustele pooldajaid leiab Eestist kindlasti Meil on algamas uus ja huvitav aeg Eestis, usun, et keskmise inimese poliitmaailma teadmiste tase ja osalus on tõusujoones. Mina igastahes olen elevil
˅ näita rohkem ˅
2019-04-14 12:41
Kogenematu, sa tood väga haigeid võrdlusi, ma pole nii lolli juttu veel kuulnud. Ahjah Jaak Madisson ka tegi rumalaid võrdlusi.Aga ma ei viitsi mõtetu inimesega vaielda, kes on nii harimatu ja ei saa aru nendest asjadest ja toob naeruväärseid võrdlusi. Samas oled täiskasvanud inimene ja naeruvääristad sellega ka hetero inimesi.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-14 13:12
Susanna, ühes teises teemas esitasin ma sulle küsimuse, et millal sa langetasid soovahetuse otsuse, ja sa vastasid. Selgus, et see juhtus vahetult peale seda kui Dana International võitis eurovisioonil. Olles mäinud siin sinu olemust, pani see tõik minu jaoks asjad paika. Inimene võib rääkida mida tahes, aga tavaliselt on just see oluline, mis jäetakse väljaütlemata.
˅ näita rohkem ˅