Lihtsalt, lisan siia oma postkastist ühed viimased kirjad, mis kangesti peaksid huvi äratama.... No tee või tina, aga ei ärata. Ok üks on pikem jne, aga esiteks on see suure tõenäosusega copy-paste ja teiseks ehe näide, et ei vaevuta ankeeti lugema
-------
привет
-------
Tsauki
------------
Sooviksid äkki tulla külla kütaksin sauna veedaks lõbusalt aega? Olen osav keeleka tegemises
-----------
Oi oi milline naine
------
Tere sulle erutav xxx!
S.
-------
Kohtume?
--------
Tere palju tund maksab
---------
---------
Tere!
Otsin salasuhet seksi eesmärgil. Kas oleksid huvitatud? Vajadusel saaksin ka sponsoreerida.
----
Kas on soovi tutvuda siis vôi mitte? Saadan ennast tutvustavad pildid ka kuskile kui huvi
----
----
Hey kaunitar!
Tahaksid sa omada mind ja olla mulle see kellega leppida vastavalt soovidele ja vajadustele kokkusaamisi, niiet juba ukse peal kohtudes käed üksteise külge tõmbuvad, ma sind sinu seeliku all peituvatest kannikatest haaran samalajal kirglikult suudeldes, sa samalajal kontrollid oma käega kas olen juba püksis piisavalt rõõmus, keeran su ümber, haaran selja tagant sinust ümbert kinni su rindu pihku haarates, tundes su kikki läinud nibusi, teen su kiisule pai... suundume istuma kus sa mulle sülle istud, lükkan oma käe tagant su püksikutesse tundes su märjenevat tussut... paljastan su rinnad, tekitades võimaluse oma huuled ümber su nibude panna ja neid imeda ja limpsida... Kindlasti ma tahan maitsta su kiisut... ja edasi?
Ise olen 23 aastane tartu noormees, keskmise, sportlikuma poole kehaehitusega, umbes 179 cm pikk, kelle tõsine iha on seksikad, elutahet ja vallatusi täis naisterahvad, kellega mõelda välja põnevaid seiklusi, ilma piinlikkust tundmata, täita salasoove ja ennast vabalt ja hästi mõnu saades tunda.
Jutu sobides, loodan, et see ei katke ja saab tore olema
-----
Tere. Nüüd on meie kodu Kadriorus ja tahame kohtuda kena avatud tüdruk grupp seksi. Kas sa oled nüüd vaba? Kas soovite ajastada ametisse telefoni teel?
Skype: xxx, Facebook (minu oma xxx hotma) S_k_y_p_e- (minu su:xxx) või Viber (minu su: +372 xxxxxx) MI rääkida kiiremini. Millised on teie kasutajanimed?
----
Kas lóunas miilustada on soov?????
----
Tere!
Tutvun kena naisega, keda suudluste ja puudutustega hellitada. Rohkem mu kohta vaata profiilist. Kui on huvi .., anna märku
Ise olen sportlik kehaga ja muu ...mmmmmmmm
olen juttutubas
-----

----
Tere. Pole selle keskonna väga aktiivne kasutaja kuna aega napib pidevalt, kahjuks. Olen väga huvitatud sinuga tutvumisest. Kui natuke huvi pakub siis võite mind fb-s. üle vaadata nimega xxx xxx, Txxx. Eks teil neid kirju vast palju aga juhus on pime
Seniks kõike head.
-------
Päris ilus oled, sexikad pildid
----