Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2016-09-11 17:19
Vabandust, kui selline teema siin kusagil on juba olnud (esialgsel kiirel otsimisel küll ei leidnud). Aga kas siin saidil on ka selliseid naisi, kes esimesele kirjale vastaksid? No lootusetu on siin vastust saada... või milline see kiri peaks olema, et saada suure tõenäosusega vastus? Olen katsunud kirjutada nii viisakalt ja korralikult kui võimalik ning selliseid kirju, kus oleks mingigi sisu (niivõrd, kui palju esimese kirja kohta seda olla saab). Kindlasti on välistatud "Tere, seksime?" tüüpi kirjad või ainult need kollased elukad. Huvitav oleks teada, mis nipiga meeste kirjadele vastatakse, milline peab see kiri olema? Ma ei räägi siin 5-6 ebaõnnestunud kirjutamiskatsest, vaid kordades rohkematest. Ometi lugesin, et siit on isegi omale elukaaslased leitud, rääkimata niisama suhtlemisest ja parimal juhul koguni kokkusaamisest...
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 17:35
Paar kolm naisisendit on hetkel kellega kuidagigi on võimalik suhelda, nad kõik saatsid mulle esimesena kirja. Need katsed kus ise olen midagi üritanud on tulemus ümar null. Saan su jutust aru

Kuuluta, normaalsusi otsid siis püüa kuulutuses isegi normaalse mulje jätta.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 17:47
Ärge pommitage naisi tutvumissoovidega, neid on ilma teietagi küllalt.
Vaadake läbi ankeet ja pildid ja otsige sealt küsimust. Viisakas küsimus eeldab ka viisakat vastust. Siis sõltub kõik ainult sellest, kuidas oskad vestlust venitada. Igatahes kohtumine ja seks tasub esialgu kõrvale jätta. Need paneks kohe naisel ohutule põlema. Kõigepealt tuleb ennast inimesena huvitavaks teha.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 17:49
Vastaks siis naise seisukohast ka. Viisakatele kirjadele ikka vastatakse. Viisakus tähendab muidugi ka seda, et sa tutvud inimese ankeediga ja austad tema soove. Mitte ei tüki rind ees tõestama, kuidas sulle peaks erandi tegema. Ja siis on ka üks huvitav nähtus, kus mehed rõhutavad oma kirjades sellele, et viisakusest peaks tema kirjale vastama. Ja siis kui sa lähed vastama, on antud olend oma postkasti seadetes lubanud endale kirjutada ainult vipidel, sõpradel. Kuidas see viisakus nüüd siis välja peaks nägema? Oma lollus toob ikka karistuse
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:09
Isiklikult olen püüdnud olla igati nn. neutraalselt viisakas, lugupidav, mitte kuskilt otsast pealetükkiv, rääkimata mingist kellegi millekski kohustamisest. kaugel sellest, et ootaksin ainult mingite vipide või sõprade kirju. Ja kindlasti ei taha, et mulle mingit erandit peaks tegema. Enne kirjutamist loen ALATI hoolikalt inimese ankeedi läbi, austan-arvestan tema eelistuste ja soovidega. Kui ta soovid-eelsitused minu omadega ei sobi, loomulikult ma ei kirjuta. Ma kunagi ei "tulista valimatult puusalt". Ja copy/paste kirjad on ka minu puhul välistatud, see nagu ei sobi...pole aus. Kuigi jah, vahel tekib tõsti tunne, et peaks nii tegema. Kirjutaks mingi nn. baaskirja valmis ja siis massiliselt muudkui paste-iks. Aga ikkagi....see oleks väga ebaaus ja odav. Ei taha. Seda enam ju võiks olla nii, et kes suhelda ei taha, võiks kirjutada kasvõi kaks sõna - "tänan, ei". Või võiks olla emotikonide seal mingi konkreetne kokkuleppemärk, mida kasutada. Ma mõistan täiesti, kui mu kirja polegi loetud (kuna arvata on, et kirju on naistel kümneid ja kõike läbi vaadata ei jõua), aga tihti on nii, et mu kirja saaja on kirja lugenud - seda võib järeldada sellest, et ta on mu kontot ja pilte vaadanud. Poleks ju keeruline kaks sõna postitada, mis annavad märku, et pole huvitatud. Siis ju kõik ok, arusaadav. Üks veider asi veel - kui kirjutada sponsori otsijatele, et uurida, mis ja kuidas, mis tingimused jne. isegi NEMAD ei vaevu sulle tagasi kirjutamast.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:13
Aga pane oma profiilile vanus ja proovi siis uuesti.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:16
jfjm - Sul on õigus! Täpselt, justnimelt! Mul pole pähegi tunud, et kohe küsida seksi või kohtumist või neid mõlemit korraga. Aga et selleni jõuda (parimal juhul või kui üldse - see polegi lõplik ja ainueesmärk), peaks ju üldse esmalt jutule saama ja seda vestlust arendama, kirjutama, tutvuma. Alles selle käigus selgub, mis või kas üldse midagi edasi areneb. Ma ei taha uskuda tõesti, et siin on enamus sellised vennad, kes kohe otse küsivad kokkusaamist ja seksi. Aga vägisi selline mulje jääb ja siis on naised muutunud nende suhtes nn. hellaks ja võtavad igat meest, kes neile kirjutab, kohe automaatselt sellisena.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:18
Siin on 90% sellised vennad, kes kohe kohtumist ja seksi küsivad.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:23
Suvestory - ma ikkagi ei usu seda. No ei usu! Pead ei anna, sest mina ju meeste kirju ei saa, aga no..... siis peab olema kas üleliia vindine või .... maeiteamis. Ma võin ju oma vanuse oma kontole lisada (tegin seda) aga olen kindel, et see ei muuda asja. Või kui, siis mitte paremuse poole. Jah, mul on juba suu mulda täis ja kirstulauadki muretsetud, tean-tean
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:25
No ma vaatasin su profiili, puuduvad vanus ja pikkus. Võimalik, et olen stereotüüpides kinni, aga neid tahaks kohe ilma küsimata teada.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:28
Nooh, ka need andmed lisasin. Ei osanud arvata, et need loevad.... ega nad loegi, aga ok, las nad siis olla.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:28
Oleneb, mida tahad siit leida. Milleks raisata üksteise aega, kui meie soovid ei ühti, loomulikult ma ei vasta.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:30
Huvitav, mitme naisterahvaga sa lihtsalt tänaval suheldes saaksid pisut enamale jutule kui "vabanage, mul on kiire"?
Miks unustatakse (see ei kehti ainult teema algataja suhtes), et siinsed inimesed on NEEDSAMAD inimesed tänavalt? Miks arvatakse, et siin hüppavad kalad enam mitte paati, vaid otse pannile?
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:31
Eks iga naine vastab enda seisukohast lähtuvalt. Kuna mulle sa kirjutanud pole, siis sa ju ei tea, kas ma vastaks või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:33
emalind3 - nagu ma eelpool ütlesin, ma ei hakka üldse kellelegi kirjutama, kui ankeedist on näha, et soovid ei ühti või kasvõi üks nn. parameeter on erinev. Ja kui seda ankeedis kirjas pole, siis selleks ju peakski üldse kirjale vastama, st. vestlust alustama, et selle käigus selgineks, mis kummalegi sobib, mis inimesed me kumbki oleme.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:37
Just praegu tuli kolmas kiri kasutajalt, kellele ma kordagi vastanud pole: Tere, kus asud, kas tutvumisest ja kokku saamisest oled huvitatud?
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:38
pikkuse, kaalu ja vanuse poolest oleks ma isegi vastanud, võp emotikoni saatnud.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:38
Võibolla on siin selline naine isegi olemas, kes vastaks. Aga siin on neid sadu ja ma ei jõua tõesti kõigile igale ühele kirjutada ja selle välja selgitada. Seda võin öelda, et vähemalt 40 neist ei vaevu vastama. Kogenematu - mu jutu point on selles, et otseloomulikult ma ei ootagi, et esimene ettejuhtuv peaks mulle ja mina talle meeldima. Ja isegi teised, kolmandad, neljandad. Jutu point on selles, kui ma tänaval - nagu sa näiteks tõid - astun naisterahva juurde sooviga suhelda, siis et naine ei keeraks pead mujale ja astuks mööda, vaid ütleks "tänan, ei". Oleks väga ok ja viisakas ju !
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:42
Sa ilmselgelt ei oska end siinsete naiste olukorda panna. Pruugib siin natuke online olla ja postkast on umbes.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:42
Pane profiilipildiks silmade pilt ja paljad pildid võta ära, ükski naine ei taha "riistale" kirjutada
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:44
Vaatasin ka algataja profiili.
Ettekujutus ideaalsest esmakohtingust - keeleka tegemine.
Nii palju kui ma kuulnud olen, on see tegevus naiste jaoks KORDADES intiimsem kui vaginaalne vahekord. Ja päris võõrast sinna ligi ei lasta. See juba üks asi, mis võib näia kui "huvide lahknevus".
Ka kontakti lehel. Kirjutad küll, et võib a lihtsalt juttu ajada, aga rõuasetus on suht väikses lõigus kahel korral see sama intiimne oraalseks.

Seega, värvi sa suksut kuidas tahes, välja paistab ta ikka setukana.

Mida soovitada? Paista silma. Siin foorumis (kuigi siin lugejaid sut vähe), jutukas, kogunemistel jne. Näi esiteks normaalse ja huvitava isikuna. Ja siis leia see peenike ühine joon teise isikuga ning seda joont laiemaks joonistades pole raske leida ka see oma.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:45
Lõpuks tuli ära kommentaar mehelt, mida ma ise ei tahtnud kirjutada: Ma ei vasta ühelegi mummulise pildiga kasutajale.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:47
Paarilt, st
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:48
Järgi proovitud.
Praktika näitab, et vahet pole mis sul profiilis kirjas või mis on profiilipilt.
Kas pakud raha või pakud mingi ägeda tegevuse välja. Muudel juhtudel võid oma läbulõbuks kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:51
See on ka õige, jah. Sest profiilid kubisevad tihti valedest.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:53
Kui mul kunagi ammu üks mummuline pilt siin oli, siis sain palju rohkem vastuseid. Praegu ei vasta enam pea keegi (ehkki jah, ma ei kirjuta ka eriti kellelegi). Samas eks see rimmingu- ja keelekasoov peletab paljud eemale.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:55
Eelmistele - proovitud, ei toimi! See konto on mul siin kolmas. Eelmised olid nn. korralikud, viisakad. Ühtegi mummudega pilti polnud, olid mitte ainult silmad, vaid terve nägu, täispikkus riietega jne. Oli TÄPSELT sama teema - konto oli väga pikka aega, ei vastanud ikka keegi. Mõtlesin siis, et ok, proovin siis "sedamoodi" konto teha. Nii et - ei loe, milline su konto on.Proovitud.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:56
Suvestory, ka mul on üks mummuline pilt kogemata ankeedile sattunud, kas ka minule ei vastaks?
Aga veel rohkem kui paljast penist, pelgavad naised pildil nähtavat teist naist
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:57
Järelikult valid ise välja profiilid, kes sulle ei vasta
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:57
No aga pane näitena oma mõni kiri siia. Kasutaja andmed jäta enda teada. Siin ehk naised saavad kommenteerida ning muudatuste osas nõugi anda. Vähemalt on vastukaja teemale juba piisavalt.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:58
Jfjm, aga kirjuta postkasti, saad teada
˅ näita rohkem ˅
Aga see silmade pilt on salapärane ja natuke salapära ongi seksikas
˅ näita rohkem ˅
5 kontot pead vähemalt tegema.
Muidu oled amatöör

Aga päeva lõpuks peab ikka vähemalt sota sul raha taskus olema.
Ja arvesta, et ka naistel on mitmeid kontosi. Seega vägapaljudele korraga kirjutada ei saa. 4-5 teemat mõtled välja ja voilaa.

Aga eks pead ise järgi proovima.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 18:59
Meenub üks juhus - eelmistel kontodel oli vastajaid 2, üka kadus varsti ära, teisega sai viisakalt vestlust mõnda aega aretatud. Kui jutt ühel hetkel läks "neile" teemadele ja konkreetselt juba detailsetele eelistustele - oli teema arendusel kiire lõpp - "fuih, pervert selline"! Siit järeldangi, et teatud asjad tuleb kohe ankeedis ära mainida, et hiljem üllatusi ei tule. ja kes ütleb, et keelekas peab olema kohe esimesel kohtingul? Üldsegi mitte!
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 19:01
hm. Ma küll ei kirjuta ehk nii palju, et mingeid üldistusi teha, aga väga ei saaks nagu süüdistada kedagi ignoreerimises. Äkki näiteks kirjutad ajal, kui postkastid on väga täis, ja su kiri jääb lugemata.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 19:04
Kõige tõhusam on, kui paned kuulutuse.
Siis on veel mingi võimalus olemas. Kuigi jah.......
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 19:06
Mõni naine loeb meeste kuulutusi või?
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 19:07
No halloo. Kuidagi kummaline on nii vana meest õpetada. Tutvun naisega, kellele meeldib fisting ja rimming!!!! Tere talv. Kustuta ära ja kirjuta, et tutvud naisega, kellega koos päikese loojangut vaadata. Fisting ja rimming. Iha ei väsi mind üllatamast
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 19:09
Jah, olgu meestega kuidas on, aga igav siin ei hakka
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 19:10
Ja kusjuures loetakse. Ja kui on dolarimärk, siis saad ka kindlasti pakkumise.
Muidu nagu vaadatakse ja mõni vahest ka kirjutab, kui on mingi ahvatlev pakkumine.
Mingi jalutamine või romantika teemad võid loomulikult ära unustada. Selliseid kuulutusi ei vaadata.
Virtuaalteoorias on kõik võimalik aga tegelikkus läheb väga nõmedaks. Pole need naised niiväga esteetilised ühtigi, kui välja paistavad.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 19:13
Aa, nojah, kui sa see dollarimees oled, siis teatud sorti naised vist tõesti vastavad
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 19:14
Mulle tundub, et siin eksisteerib 2 erinevat tõugu. Sellised õnnetud, kes nutavad, et keppi ei saa ja naised ei kirjuta, ja naabri koer situb ka trepi ette. Ja sis needteised
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 19:15
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 19:18
Lihtsalt, lisan siia oma postkastist ühed viimased kirjad, mis kangesti peaksid huvi äratama.... No tee või tina, aga ei ärata. Ok üks on pikem jne, aga esiteks on see suure tõenäosusega copy-paste ja teiseks ehe näide, et ei vaevuta ankeeti lugema

-------
привет
-------
Tsauki
------------
Sooviksid äkki tulla külla kütaksin sauna veedaks lõbusalt aega? Olen osav keeleka tegemises
-----------
Oi oi milline naine
------
Tere sulle erutav xxx!
S.
-------
Kohtume?
--------
Tere palju tund maksab
---------

---------
Tere!

Otsin salasuhet seksi eesmärgil. Kas oleksid huvitatud? Vajadusel saaksin ka sponsoreerida.
----
Kas on soovi tutvuda siis vôi mitte? Saadan ennast tutvustavad pildid ka kuskile kui huvi
----

----
Hey kaunitar!
Tahaksid sa omada mind ja olla mulle see kellega leppida vastavalt soovidele ja vajadustele kokkusaamisi, niiet juba ukse peal kohtudes käed üksteise külge tõmbuvad, ma sind sinu seeliku all peituvatest kannikatest haaran samalajal kirglikult suudeldes, sa samalajal kontrollid oma käega kas olen juba püksis piisavalt rõõmus, keeran su ümber, haaran selja tagant sinust ümbert kinni su rindu pihku haarates, tundes su kikki läinud nibusi, teen su kiisule pai... suundume istuma kus sa mulle sülle istud, lükkan oma käe tagant su püksikutesse tundes su märjenevat tussut... paljastan su rinnad, tekitades võimaluse oma huuled ümber su nibude panna ja neid imeda ja limpsida... Kindlasti ma tahan maitsta su kiisut... ja edasi?
Ise olen 23 aastane tartu noormees, keskmise, sportlikuma poole kehaehitusega, umbes 179 cm pikk, kelle tõsine iha on seksikad, elutahet ja vallatusi täis naisterahvad, kellega mõelda välja põnevaid seiklusi, ilma piinlikkust tundmata, täita salasoove ja ennast vabalt ja hästi mõnu saades tunda.
Jutu sobides, loodan, et see ei katke ja saab tore olema
-----
Tere. Nüüd on meie kodu Kadriorus ja tahame kohtuda kena avatud tüdruk grupp seksi. Kas sa oled nüüd vaba? Kas soovite ajastada ametisse telefoni teel?
Skype: xxx, Facebook (minu oma xxx hotma) S_k_y_p_e- (minu su:xxx) või Viber (minu su: +372 xxxxxx) MI rääkida kiiremini. Millised on teie kasutajanimed?
----
Kas lóunas miilustada on soov?????
----
Tere!
Tutvun kena naisega, keda suudluste ja puudutustega hellitada. Rohkem mu kohta vaata profiilist. Kui on huvi .., anna märku
Ise olen sportlik kehaga ja muu ...mmmmmmmm
olen juttutubas
-----

----
Tere. Pole selle keskonna väga aktiivne kasutaja kuna aega napib pidevalt, kahjuks. Olen väga huvitatud sinuga tutvumisest. Kui natuke huvi pakub siis võite mind fb-s. üle vaadata nimega xxx xxx, Txxx. Eks teil neid kirju vast palju aga juhus on pime
Seniks kõike head.
-------
Päris ilus oled, sexikad pildid
----
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 19:24
Aga päriselt, mis imet siis kirjutama peaks?
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 19:25
Näe ja saingi vastuse, ei läinud aastatki
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 19:27
no näiteks mitte päris bullshitta.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 19:32
Iha on nagu diskoteek. Osad tantsivad ja osad istuvad ning miilustavad ja ootavad kedagi midagi. Vahel harva saad mõne istuva preilna ka tantsule aga enamjaolt nillitakse niisama olla. Siin on sama keiss. Kui saad jala uksevahele, siis pead tantsima. Ja kui on hästi läinud, siis saad ka mõne niisama olija käest kirja. Kui ei saa täna, siis ehk saad homme või ülehomme või 5a pärast, kui tuleb keegi uus ja sa kohe jaole saad. Ust pead valvama.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 19:32
Minu puhul midagi, mis mind positiivselt üllatab või tõesti heas mõttes naerma ajab. Aga mida täpselt... sama hästi võiks küsida, et milline anekdoot sind naerma ajab - sellele pole ühtset vastust.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 19:33
Eva, aga, mis sa vastad, kui uksepeal keelekat lubatakse. Väga raske on sellisest pakkumisest keelduda
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6
7
8