Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2016-09-25 18:41
Sellisel juhul ei jõudnud su postituse mõte mulle üldse kohale. Ehk selles selle teema point seisnebki.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 18:53
kui ei jõudnud siis ei jõudnud - kurp nagu mõningad siin kribavad. Tegelikult läheb elu edasi ja kas kellelegi vastatakse või ei pole üleilmse revolutsiooni taustal mingit tähtsust - mugandatud mingist Plangu Volli teesist.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 19:13
Mina ei oska täielikult ettekujutada, mis naiste postkastides toimub, aga näiteks kasutaja Kenasuudlus, kes on kuulsaks saanud enda blokeerimistega, kirjutas, et leidis minu lõunaajal saadetud kirja õhtul kaheksandalt leheküljelt. Nõuab ikka suurt ihale pühendumist, et kõik need päevaga saabunud sadakond kirja läbi lugeda ja kõigile ka vastata.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 19:22
täpselt nii. kvantiteet tapab kvaliteedi; lehekülgede kaupa saabunud saastast ei pruufi seda üht-kaht pärlit tähelegi panna.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 19:32
Need kellelt kirja oodatakse, on tavaliselt iha listis ja sealtkaudu minnakse otse omavahelisele kirjavahetusele. Nii et kogu postkasti sisu vaadatakse ehk korra päevas kiirkorras üle.
Tegelikult võiks postkastis olla lisaks "vasta kirjale" ja "teie kirjavahetus" ka valik kiir vastustega
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 19:38
On teil alles ummistunud postkastid . Minu profiil on vist näide "ära kirjuta" profiilist. Jõuan seda suurepäraselt hallata, aga ei viitsi vastata kirjadele stiilis " ", " " ja kahesõnalised ettepanekud, millest reeglina üks sõna vähemalt valesti kirjutatud.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 19:45
Mina ei vasta ka väga suurele osale kirjadest ja selleks on üsna mitu põhjust. Esiteks on paljude kirjutajate profiilid tühjad ja ka kiri ei sisalda mitte midagi informatiivset. Vanus, pikkus, huvid - need võiksid ikkagi olemas olla.
Teiseks näitab kogemus, et pole mõtet ka viisakalt vastata, et huvi puudub, sest pooltel juhtudel järgneb sellele 10 kirja mangumist. "Palun anna võimalus, ma luban, et sa ei kahetse," "aga mis sulle ei meeldi mu juures???," "sa ei kujuta ette, millest ilma jääd, mul on püksis blablabla" jne. Ei taha seda nutulaulu lugeda, seepärast jätan ka vastamata.
Kolmandaks tuleb minul isiklikult blokk ette, kui kiri on väga vigaselt kirjutatud.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 20:04
Seega mehed , oleme ise süüdi oma lõputute plämade krribamise. Tegelikult saan naistest täitsa aru kui iga 10 kriba ehk midagi mõistlikku ja sobilikku
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 20:06
Ma ka ei vasta, kui kiri mind ei kõneta. Arvatagu sellest mis tahes.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 20:22
Kui ma üldse suvalistelt saabunud kirju vahest harva avan ja seal sisu asemel lollus on, siis ikka vastan nii et üldiselt võtab sealtpoolt edasise kirjutamise isu ära
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 20:28
Kohe tekkis kiusatus midagi eriti lolli kirjutada. Loomulikust intelligentsist muidugi.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 20:39
.....foorumlaste kirju ma loen ja ikka vastan
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 20:40
Hea, et minu postkast on mõistliku täituvusega
Ainult kollaseid pabulaid sisaldavatele kirjadele loomulikult ei vasta aga sellekohane hoiatus on mul ankeedis kirjas ka. Mitte, et seda viimast keegi eriti loeks muidugi
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 20:53
Oh ei julge mina enam ühelegi mehele ise kirjutada. Mul on üks kurb kogemus, mitte küll ihast. Aga see oleks täiesti teemaväline jutt jälle.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 21:39
kohe tekkis tahtmine Anole üks pikk kollaste pabulate jada teele saata
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 21:41
.....aga sa võid ju proovida (erandina vastan ka mõnele )
˅ näita rohkem ˅
2016-09-26 06:29
Miks mulle naised kollaseid kirju ei saada, ah? Ma niiii oootan...
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6
7
8