Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2016-09-17 18:48
See tundus säärane "virtuaalne" kivi olevat, aga ma võin ka eksida. Ma igaks juhuks etteruttavalt vabandan oma sarkastilise huumorisoone pärast ning loodan, et keegi eluaegset traumat sellest siiski ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-17 18:49
Ahh mis, nõrganärviliste koht on mujal
˅ näita rohkem ˅
2016-09-17 18:53
No ma ei tahtnud sildistada, suvi . (aga just tegin seda.... ja neetud, pohlamoos hakkam vist põhja minema)
˅ näita rohkem ˅
2016-09-17 18:55
Seda saiti siin ei maksa liiga tõsiselt võtta.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-17 19:01
Ma nüüd ootan kannatamatult, et kas blokilist täieneb või mitte
˅ näita rohkem ˅
2016-09-17 19:09
Mina ei võtagi tõsiselt, elu on niigi liiga reaalne tõsiasi.
Jott, kelle blokki sa siis igatsed nii väga?
˅ näita rohkem ˅
2016-09-17 19:19
No ilmselt see oli ikka tõesti väike kivi ja mitte kadaga lastud
˅ näita rohkem ˅
2016-09-17 19:40
Ma ju ütlesin, et mul on selline kentsakas huumorisoon ja ei midagi enamat.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-17 20:12
Aga miks peakski naised pingutama, kui kõik ette-teha äratehakse? Ainult võrdle ja vali
˅ näita rohkem ˅
2016-09-17 20:29
Keprik, ma vaatasin su profiili - mida imet sa neile naistele siis kirjutad või millisele sihtgrupile, et sa enda väitel nii ebaatraktiivne tundud?
˅ näita rohkem ˅
2016-09-17 20:41
Ma ei kiida, avaldan arvamust. Võibolla võiks ju profiil pisut isikupärasem olla....mm, tegelikult esilehelt see "otsin kedagi, keda olemas ei ole" kõlab meeleheitlikult. See on nagu eitus lauses, mis automaatselt loob negatiivsust. Pigem kirjuta ikka seda, mida sa loodad leida, mitte lootusetusest.

Sõbralik tähelepanek lihtsalt, ära sina kah nüüd tolle pärast herneid ninna tõmba .
˅ näita rohkem ˅
2016-09-17 21:05
Sõnasta see lause ümber, jäta välja eitav osa "pole olemas, ei leia, ei looda".
˅ näita rohkem ˅
2016-09-17 21:19
Keprik- see sinu näide naiste dieedist ja enda eest hoolitsemisest oli vale rõhuasetusega.
Enne lahutust pole enamusel naistel enda eest hoolitsemiseks ei aega ega raha sest majapidamiskulud on selline müstiline asi, mis meeste meelest maksavad end ise. Naine peab olema ilus sellest, et toob mõnele õlle diivanile ja sööb temaga igapäevaselt paksu seapraadi
˅ näita rohkem ˅
2016-09-17 21:28
Mu endagi tutvuskonnast on väga palju naisi, kes said oma esimesed korralikud riided alles siis kui mees majast välja sai löödud.
Kusjuures kõik need mehed teenisid kordades oma kaasdest rohkem aga peale suure jutu ei jõudnud perekassasse neilt suurt midagi.
Viimase aja tendents ongi selline, et meeste nõudmised naistele on ülikõrged aga ise näevad välja nagu realiseerimisaja ületanud vormitud kreemikoogid
˅ näita rohkem ˅
2016-09-18 01:05
Praegu ei jaksa süveneda, naise xiga suheldud, neiu xile saadan kirja, aga kuulsin, et siin oli kuskil huvitavaid teemasid olnud.
Loodan ise peagi maja ehitada või renoveerida, saab näha

Päikest!
˅ näita rohkem ˅
2016-09-22 12:00
Kirjadele mittevastamisest - ilmselt harvaesinev põhjus, aga mulle kirjutas üks kodanik, kes mind üsna tükk aega tagasi on blokeerinud. Saatis kohe mitu kirja ja küsis, miks ma ei vasta? Nojah.... mis mul ikka vastata .
˅ näita rohkem ˅
2016-09-22 19:41
Õige- selliseid asju juhtub siin üsna sageli
˅ näita rohkem ˅
2016-09-22 19:50
Ano, ma loodan, et see on puhas iroonia - mõte sellisest puupeade kontsentratsioonist oleks õõvastav. Ma oleksin veel kuidagi taibanud tema motiive, kui ta oleks blokeeringu maha võtnud....
˅ näita rohkem ˅
2016-09-22 19:55
No nii 3-4 kuu peale mõni selline ikka postkasti potsab
˅ näita rohkem ˅
2016-09-22 19:57
Sa purustasid mu illusioonid, Ano.... Ma loodan, et antud kasutajad ei tee siia järjekordset teemat "miks naised kirjadele ei vasta..." .
˅ näita rohkem ˅
2016-09-22 20:05
Pole parata- mõnel lihtsalt on raske elu ja naised mühakad
˅ näita rohkem ˅
2016-09-22 20:28
No kuule - muidu poleks viga, aga nüüd kõlab see nagu "Nõudmiseni, Muhv" - krt, iseendaga sa ju siia tutvuma ei tulnud? Ma saan su mõttest selle taga isegi aru, aga väljenduse tõlgendus ilmselt oleks enamustel kordadel nagu ma ütlesin. Kõik ei loe foorumit, eksole.

Kui naiste ja meeste vahel ei oleks kunagi ühtki ühisosa ega kompromisse, siis meid kumbagi ei oleks sündinud.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-22 20:41
Ma eeldasin, et sa ei soovi sedasorti kommentaare avalikult, aga sinu valik - sinu profiil ju, millest räägime. Ja tegelikult ei ole viimasest mitte kunagi aru saada, mida sa täpsemalt otsid - kaaslast, lihtsalt keppi tagaistmel, poolpüsikõrvalsuhet, suhet, lihtsalt anonüümset seksi või midagi veel...
˅ näita rohkem ˅
2016-09-22 21:13
"Midagi veel" oli minu mainitud kontekstis miskit, mille unustasin või mille peale lihtsalt ei tulnud. Ja sinu naiskolleege tundmata pole mul ammugi mõtet hinnangut anda - pealegi on inimese bioväli üsna varieeruva ulatusega ja äkki kõik ei taju seda, et teaks distantsi hoida? Või ei tahagi...
˅ näita rohkem ˅
2016-09-22 21:23
võtan ise naiselt põske keele ja ka tissi
˅ näita rohkem ˅
2016-09-22 21:45
mul on rimi munad hoian neid põses ,vahest on ka kastan
˅ näita rohkem ˅
2016-09-22 21:57
jah söön banaani ja kurki
˅ näita rohkem ˅
2016-09-22 21:58
Huvitav, mõni tund tagasi kirjutas sama mees postkasti täiesti adekvaatseid kirju...
˅ näita rohkem ˅
2016-09-22 22:05
ma kirjutan kirja see on hea vabastab mõtted ja vaimu tahaks saada jalaga persse nii et varbad sisse lähevad
˅ näita rohkem ˅
2016-09-22 22:12
tahan juua kehamahlu,miksmte raiskate neid ja pissite kuhu pole vaja...
˅ näita rohkem ˅
2016-09-22 22:35
tahan teha seda kirikutoenis jumalale lähemal kus saan õnnistust
˅ näita rohkem ˅
2016-09-22 23:19
panen rinnahoidja pähe et kõrvad külma ei saaks naabrinaine andis just ühe kui sai mind näppida
˅ näita rohkem ˅
2016-09-22 23:28
Kui Sa oma lausesse kirjavahemärgid ka lisaksid, saaks ehk arugi, mida öelda tahtsid...
˅ näita rohkem ˅
2016-09-22 23:31
lasin just mahlad välja,kõik on soe ja märg....
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 02:20
Kuna te olete suutnud sel teemal nii palju latrata, et ma ilmselgelt ei viitsi 24 lk teemaarendust läbi lugda, siis panen kirja vaid omapoolse kogemuse.
Tegin kunagi ammu kõiksugu tutvumis portaalides statistilise uuringu. Valisin välja 100 naist kelle ankeedil oli millest kinni hakata ja kirjutasin neile kõigile sisuka kirja(kõvasti üle 10 rea teksti), mis oleks vastavuses nende ankeedi sisule. Statistiline tulemus oli see, et 100-st naisest vastas ca 10... neist 10-st 6 tk vastasid, et nad pole tutvumisest huvitatud ja on antud portaalis vaid meelelahutuseks... 2 vastasid paari sõnaga, kuid edaasine kirjavahetus millegin ei viinud ning kahega õnnestus tiba rohkem kui 6 kirja vahetdada enne kui kirjavahetus katkes.
Tehke omad järeldused mehed.
Meestele on tutvumisportaalides käimine nagu landiga kalal käia... sa võid ju visata seda lanti 100-500x, kuid see ei tähenda, et sa sel päeval kalaga koju jõuad
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 13:07
Asi on kinni mõtlemises. ju sinu mõttelaad nicedude ei sobi siis eriti naistele.
Kui mina siia konto tegin, siis oli mul juba esimese nädala või kahega leitud vähemalt seitse naist, kellega suhtlesin pikalt. Ühega neist olen ma isegi sel nädalal mitu kirja vahetanud. Lisaks oli teist samapalju neid, kellega sai vaid mõned vastastikused viisakusavaldused tehtud.
Ja mina ei kirjutanud sajale naisele. Ma arvan, et eriti ei eksi, kui ütlen, et iga teine vastas.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 17:39
No mis krdi eriline mõttelaad siis peab siin olema, et naistele meeldida ja et iga teine vastaks...? Aga samas on ka kõige ausam jääda iseendaks. No mõttelaadi võiks ju ka muuta, lasta oma tavamõttelaad märksa allapoole, unustada intelligentne ja loogiline mõtlemine ja hakata ajama roosat moosist vahtu, lullu-lullu ja sussu-sussu .... aga ei taha nagu. Võlts. Nicedude postitusega olen 100% päri. Nii ta on kahjuks.
Tegelikult oligi mu algse postituse üks pointidest see, et kui ei taha suhelda, siis ole viisakas ja saada kaks sõna - "Tänan, ei" ja kogu lugu. Aga kui MITTE MIDAGI ei saada vastuseks siis...nojah. Ma ju ei tea, kas jääda ootama-lootma, või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 17:41
Johhaidii. Päriselt ka.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 17:43
Kui naine isegi kirjale EI vasta, siis ta EI ole huvitatud!
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 17:51
See on elementaarne viisakus vastata - tänan, ei! Kui ma pingutan, et kirjutada kiri, millel on mingigi sisu, mis on viisakas, kollaste mehikeste vaba, rohkem, kui paar rida - siis võiks ju sellele ka vastata. Kas või ära öelda. Kõige nõmedam on see ootama-lootma jäämine. Siis pole ju ka vaja nõuda, et kiri oleks nii- ja naa, sisukas, huvitav, tore... ma ju võiksin ka kirjutada a`la "tere, mis teed?", "Hei, seksime", "Tutvume" jne. jne. Ja sellistele kirjadele ma tõesti ei ootaks ka mingisugust vastust.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 17:56
25 lk ja mitte mingit tulemust. Kas sa tänaval läheksid naisterahva juurde ja edastaksid talle selle sama teksti? Ja ootad pärast viisakat eitust?
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 18:05
Ega mina ka mingeid roosasid mullikesi puhunud. Minu taktika oli, et otsisin üles koha, kust naine kõdi kartis Teisisõnu esitasin küsimuse, millele tal tekkis kiusatus vastata. Igatahes süsteem toimis ja polnudki vaja ju romaani kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 18:08
Peab vist jälle siilidest rääkima. Siililegi selge, et on mehed, kes leiavad nii siit kui sealt ja on siis need, kes kusagilt ei saa. Kuramuse ebaviisakad naised
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 18:12
Ei tea muidugi ,mis olid kirjade sisud ja adressaadid, kuid kui tuua siia tänava võrdlus siis enamuses vastatakse su pöördumisele või küsimusele.Muidugi juhul kui need pole pole sarjast tsau ja kepime , kuid isegi siis võid vastuse saada. Küsimus siin oli ju elementaarses viisakuse , nagu aru sain. Oral jää iseendaks ja pole vaja siin küll oma frustartsiooni välja näidata saamata vastuste pärast. Neti keskkond on juba kord selline.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 18:18
Kahjuks kustutasin oma vastuteema ära. Seal sai põhjalikult selgitatud, et naised lihtsalt EI JÕUA kõigile kirjadele vastata. Kui raske on sellest aru saada?
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 18:25
pole hullu kui kustutasid. EI JÕUA ei tähenda ,et viisakusest puudu peaks jääma. Kui raske siis sellest aru saada on ? . PS see küsimus ei nõua vastust !
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 18:26
Mina olen ebaviisakas?
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 18:29
Kui sa seda ise ütled ! Sa kaunike , ära võta kõike isiklikult, teema oli kirjadel mitte vastamine ja vast räägitakse asja üldiselt, mulle tundub. Konkreetselt pole ju kedagi nimetatud .
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 18:30
Vastata võiks ju konkreetselt, kui küsimus on konkreetne.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-25 18:37
Sa püstitad küsimuse , et kas oled ebaviisakas . Minu vastus oli -kui sa seda ise ütled . Mina pole sind sel teemal kuidagi puudutanud ja miks peaks mul olema sinu suhtes mingi eelarvamus või arvamus . Panin punkti lause lõppu kuna ei esitanud seda küsimusena .
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6
7
8