Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2016-09-12 00:52
kurinina ja sweetd - ma IKKAGI PEAN pöörduma tagasi oma varasemate näidete juurde. Ok, kui fetishi kohene väljaladumine on turnoff, siis kuidas käituda juhul, kui: Tutvud naisega, suhtled, suhtlus klapib, kõik on tore, vastastikune meeldivus....kuni asi jõuab voodini. Nii. Kui ääri-veeri (või ka kohe otse lajatada) hakkad oma fetishist rääkima, et mulle meeldib nii ja naa ja siis naine kohkub, et oi, kindlasti mitte seda, vaat SEDA ja NII ma küll ei taha. Mis edasi??? Fetish on teatavasti nn. ravimatu ja seda võib mingi aeg vältida, aga lõpuni päris ilma ei saa. saab, aga siis pole üks pool kunagi lõpuni rahul(datud), antud juhul inimene, kel on fetish. ma ikkagi väidan, et on õige oma fetishitest algul teada anda. Sest see välistab võimalikud suhtluspartnerid, kellele need fetishid on vastuvõetamatud ja et kummalegi hiljem ei tuleks ebameeldivaid üllatusi.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 00:56
No, kui sa tahad oma rada ajada edasi, siis ära hädalda, et ei funka su meetod. Ja selle all kannatad sa ise. Sina oled ju see, kes ei saa oma fetishit, kui naise eemale peletad.

Mul oli ka üks mees siin hiljuti, kes ainult seksist rääkiski ja siis seletas seda sellega, et tema tahab teada, milliseks meie suhe kujuneb. No mida? Kui tahad kohe seksist rääkida, siis suhe kujuneb selliseks, et seda ei tulegi.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 00:57
sweetlove1 - vaatasin just, et kuidas kasutajanime muuta...ma ei leidnud seda nippi. Kui teaks, muudaks ära. Ja ainult sda sellepärast, et tõestada nii Sulle, mulle endale ja kellele iganes - SELLEST EI MUUTU MITTE MIDAGI !
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 00:57
Nu, lao aga fetish letti ja looda, ma elan sulle kaasa ja loodan ka, et see naine sulle kirjutab
Jõuadki algusesse tagasi. Või?
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 01:00
sa võid ju teha uue nimega uue konto.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 01:01
sweetd - korrutan ei-tea-mitmendat-korda: otsin tutvust AINULT SELLISTE naistega, kellele mu fetish on vastuvõetav. Parimal juhul lausa meeldiv. Teisi võin tõesti eemale peletada, arusaadav! Võibolla ma presenteerin seda kuidagi valesti, selles osas ma vaielda ei oska.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 01:05
no sellisel juhul tuleb lihtsalt kauem oodata ja mitte eriti imestada, kui kirjadele vastama ei kiirustata - ei ole huvigrupi esindajaid lihtsalt. aga noh, kannatlikkus pidi voorus olema.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 01:05
Ehh. Suhtlemine on üldiselt nagu tants. Teatud sammud tuleb ära teha, mõlemalt poolt ja kindlas järjekorras, et asi üldse sujuks. Kui alustada kuskilt tagaotsast, jääb kogu tants ära.

Ja 90% siinsetel meestel on arusaam õigete esimeste sammude vajalikkusest null. Kahjuks. Sestap nad aastaid peaga vastu seina jooksevadki.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 01:08
Miskipärast need situatsioonid mis sa kirjeldad tunduvad täiesti ebareaalsed- sa oled juba naisega voodis ja annad mõista,et tahad teha keelekat. ja naine ehmatab nii ära, et läheb voodist välja paneb riidesse ja pidu läbi? Ma väidaks, et midagi on muud, millega sa ennast vastumeelseks teed, küsi järgi, misasi see on.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 01:09
Micchan - võin teha, aga see ei muuda mitte kui midagi. Tean, olen selle mitu korda juba läbi teinud.
Vabakuulaja - huvigrupi esindajaid on kuhjaga muide! Aga asi on milleski muus - täitsa võimalik, et mu konto on kuskilt otsast ebaatraktiivne või koguni eemalepeletav... ja päris teema algusesse tagasi tulles - vastav huvigrupp on isegi pakkunud end sponsorluse korras. Kui olen nendega ühendust võtnud, vastust ikka njetu!
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 01:18
Ega midagi, edu
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 01:18
Micchan - ei ole ebareaalsed. Ei hüppa keegi voodist välja. Ja julgen arvata, et ka muuga pole ma ennast vastumeelseks teinud, sest muidu poleks asi kuni SINNANI sujunud nagu õlitatult. Lihtsalt osad naised seda ei naudi ja ei peagi. Eelmainitud fetish lihtsalt jäi ära sel korral ja kogu lugu. Kui ei meeldi, siis ei meeldi, kogu lugu, sellist asja sundida ei saa ja ei tohigi. Minu puhul jäi asi lihtsalt poolikuks.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 01:19
Muidugi ei muutu midagi, kui teed uue täpselt samasuguse konto, ainult teise nimega. Millest siis muutuks, võid ju püüda naisi muuta, kui seda lootustandvaks ürituseks pead. Vaatasin ka, mis värk selle su kontoga siis on ja jah, kurininal on õigus, kui sa jääd kangekaelselt selle juurde, et oma fetishivärki sealt ära ei korista, siis ma ka eriti vastuste saamisele ei panustaks.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 01:25
Micchan - usu mind, ma võin teha kasvõi mitu erinevat kontot, mis on üksteisest erinevad - aga mitte midagi ikka ei muutu. Ütlen veelkord - olen proovinud! Mul on olnud kaks eelmist kontot (kumbki vähemalt aasta) ilma igasuguse fetishi teemadeta ja mullideta piltidega - täpselt sama seis!
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 01:29
ma vaatasin nüüd veel su profiili...eee.. misasi on rimming? Kõik need teised asjad aga on sellised, et pigem on see haruldus et naine neist keeldub. Ja see fetish on ju ka selline suht tavapärane seksuaalkäitumine, milleks seda afiÅ¡eerima peab üldse?
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 01:34
Micchan, inimesed saavad seda, millesse usuvad Kui mees ikka usub, et vastuseid ei saa, siis ei hakkagi saama. Teeb ise alateadlikult kõik, et neid ei tuleks. Et tema maailm tema mudelile vastaks.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 01:35
Mulle on küll mulje...koguni veendumus jäänud, et see pigem väga haruldane fetish ja paljude arvates midagi ERITI jälki ja perversset. Või on tõesti mul olnud haruldasel kombel halb õnn ja juhus just selliste naistega kohtuda ja suhelda, kellele tunduvad need vastumeelsed. Nojah, ei maksa vähemalt viiel näitel muidugi üldistusi teha, seda küll...
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 01:39
Jaa, Sweetlove, seda küll, lood mingi mõttemustri ja edasi programmeerid sündmuste käigu edasiseks sellele vastavaks.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 01:49
Ok, kas äkki pole see nii, et sa ise usud, et teed midagi jälki ja perversset ja saad sellest mingi imeliku erutuse, mis naistes tõepoolest õõva tekitab ja nad ära peletab. Ma ei usu et eriti palju leidub naisi, kes ütleks ära keelega hellitamisest, aga kui see paneb nad tundma ennast mingi nagu...ma ei tea, lakkumispadjana, see võib tõesti tekitada tunde, et parem oleks kuskil mujal ja kellegi teisega. Huvitav, kui kirjutada et fetishiks on suudlemine, erutud kuidagi perversselt huulte peale, esitled seda eriti nilbelt rõhutatuna, ilmselt keelduks naised ka suudlusest i guess
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 01:56
Micchan - ei, nii see pole. Minu puhul vähemalt. On olnud õnn olla ka selliste naistega, kes neid naudivad ja väga! Küsimus on selles, kas meeldib või ei. Kogu asi taandub sellele. Ma ei kohtle naist ei voodis ega väljaspool seda teda ainult oma kasuks ära kasutades. Katsun teha kõike nii hästi kui oskan, et mitte ainult endal oleks hea. Nii et "lakkumispatju" pole mul olnud ja ei tule ka ! "Padi" peab seda ise nautima ka, muidu mingit pointi pole. No va. nn. "teenusepakkujad" aga see hoopis teine teema.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 02:04
The thing is, enamus naisi naudivadki seda, ok ma ei viitsi praegu googeldada, misasi see rimming on, aga vaevalt seegi midagi erilist on. Ja üldse, kui seksi nauditakse, siis üldiselt kõike. Põhimõtteliselt sul polegi fetishit, ma jätkuvalt nõustun kurininaga, korista see stuff oma profiililt ära, loo romantilised ja seksisuhted ja lihtsalt rahulda oma partnereid keelega ja muul viisil, ja see polegi üldse teema.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 02:16
Sul võib osalt õigus olla. Aga siiski mitte päris - siin saidil on küllalt naisi, kes lisamärkusena märgivad, et see või too asi ei meeldi ja seda ei taha. Anaal (mis konkreetselt mind ei huvita) ja keelekas on seal ühed sagedasemad asjad, mida ei taheta. Nii et pole päris õige, et kui naudid seksi, siis naudid kõiki neid asju. Siinkohal peaks mõni naine sõna võtma, oleks asi klaarim.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 03:13
No ma võin ju sõna võtta

Kui partneriga klappi on, muutuvad igasugused asjad nauditavaks. Sest omavaheline usaldus lubab proovida ja sageli on kaaslase reaktsioon tähtsam kui enda selle hetke aistingud. Raulile teen rimmingut igal kohtumisel, sest ta kunagi küsis ja silmnähtavalt naudib; Askole ei tee, sest temaga klapivad muud tegemised. Ja ükski asjaosaline ei virise. Tantrikud tegutsevadki reeglina kordamööda, täna on üks pool andja ja teine keskendub saamisele, homme vastupidi.

Keskmisi (väär)uskumusi ma siinkohal ei kommenteeri, neid liigub ulmeliselt palju ja enamik inimesi usub, et nende arusaam on ainuvõimalik. "Keelekas on super", "naised lähevad iga kell õnge, kui keelekat pakkuda" ja "kedagi keelega jalgevahele lubada nõuab suuremat usaldust kui tillitoppimise lubamine" on osaliselt vastandlikud, aga umbes ühepalju levinud.

Aga kui keegi tuleb ja ajab tuima seksijoru, s.t ei suuda suhtlusdistantsi hinnata ja sellele sobilikult käituda, pole ka usaldust. Ega sellele järgnevat. Ja nagu ma enne kirjutasin: kui ankeedi n-ö avalause on "andke täpselt sellist seksi", siis jääb vähemalt minul ankeediomaniku tutvumissoovile vastamata. ISEGI kui küsitav on ka minu lemmik.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 03:38
@Micchan rimming on tagumise augu lakkumine
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 04:58
Ära labasta kireakti, sweetd!
Aga jah, rimming eriti ning oraalseks üldse eeldavad juba olemasolevat kirge. Nendest esimese asjana rääkimine kirge ei tekita, alustada tuleb muust. Siin töötavad mehe ja naise aju mõneti erinevalt.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 07:38
Sweetlove mulle appi ei tulnud, eks siis püüan enda kunagise teksti ise taastada
Ärge otsige siit seksi! Elu on fun ja nautige seda. Suhelge ja kui suhtlus on määratud seksini jõudma, siis ta ka jõuab sinna. Vahet pole, kas suhtlus algas poesabas, rates või iha.ee's. Seksi ei tohi otsida, seda tuleb leida. Paanilised otsijad tekitavad vaid iseendas ja teistes pettumusi.
Mina ostan ka pidevalt lotopileteid. Mitte sellepärast, et ma pean võitma,ma isegi eriti ei looda, vaid ikka selleks, et kui Fortuunal on hea tuju, siis on mul võimalik võita.

Mis keelekasse puutub, siis olen kohanud naist, kelle jaoks keelekas oli täielik tabu ning põhjuseks oli ühe super keelekameistri juhuslikult poetatud lause.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 08:11
2016-09-12 00:29:33 tulin ju -- kogu su tsitaat, mille tallele olin pannud. Aga vahepeal on postitusi lisandunud kaksjagu
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 08:15
Siin on vahepeal üksjagu vettpidavaid selgitusi teemaalgatajale jagatud, nii naiste kui meeste poolt, et midagi lisada oleks liigne. Kui, siis ehk seda, et teemaalgataja vastustest võib järeldada, et profiil ja kasutajanimi pole ainsad nõrgad lülid.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 08:35
Sweetlove, sorry. Tõesti ei pannud tähele, aga tegelikult mõtlesin ma seda, mis seisab ühel kontol.

Kui ma siia konto tegin, siis seisis mul ankeedis, et ma ei otsi siit seksi. Selleks polnud vajadustki. Poole aastaga olukord muutus. Polnud tööd, polnud rahaja elukaaslane läks ka minema. Olin nii armetus seisus, et häbi oleks olnud hakata siin kedagi moosima. Aga see olukord ei takistanud mul veetmast üht parimat suve. Kõik tuli iseenesest, ilma küsimata ja töötuna oli mul piisavalt aega seda kõike nautida.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 15:09
Öö jooksul hulga lehti teksti kribatud, aga tulemus, soovitused ikka samad mis esimeselgi.
Ega suve too hirmus igatsus suve järgi. See tuleb omasoodu sügise, talve ja evade järel.
Sea sammud õiges järjekoras - võida tähelepanu, loo usaldus, saavuta oma tahtmisega teise nauding. Kui alustad tagant poolt, siis jooksevadki kik minema. Maja ehitust ju minu teadmisek katuse õhku riputamisest ei alustata.
Jah, naised naudivad oraalset seksi, aga seda naudingut: ei saa pakkuda igaüks. Sest piisavalt kenake kogs naudingust on emotsionaalne ning seotud isikuga kes naudingut pakub. Mõni naine võib õitsele hakata ka lihtsalt kallimale mõeldes. Seega isk, kes midagi korraldab on äärmiselt suure tätsusega.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 15:45
Jah, asjade ülereguleerimine on sama kehv variant kui täielik organiseerimatus. Eriti siis, kui kaaslast veel ei tunne. Asjad võiksid kulgeda mööda loomulikku rada, kõik tuleb siis, kui tulema peab.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 16:24
ei mis, mis pikk jahumine? ikka kohe kohtingul taguots paljaks, keel sisse ja dai pohh!, kui ei meeldi kaigast!
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 17:34
Kui selle lehe põhimõtteid uskuda, siis olen Vabakuulaja kommentaariga sada protsenti nõus, ülejäänud kommentaarid on demagoogia.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 17:44
vaba tunneb asja, nii lihtne see ongi
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 17:49
Lehe motoks on:seksikate inimeste kohtumispaik, aga seksikuse asemel tullakse siit seksi otsima.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 17:58
See ongi demagoogia, moto on ka tulevastel presidendi kandidaatidel aga kahjuks motoks neil see jääbki.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 18:04
No vaatasin siis ka mureliku teemaalgataja ilmselt kordi parandatud profiili üle. Ma ei tea, kuidas tal see eelnevalt täidetud oli, võin vaid oletada - aga minu meelest ei ole liiga pealetükkiv, iga kirje on sinna kuuluvas lahtris ja peaks ju j.o.k.k. olema. Pagan, üht ei mäleta.... või seda polnudki? Tutvumise eesmärk nimelt. Muidu võib jääda tõesti mulje, et tutvun naisega selleks ainult, et oma lemmiksekstegevusi harrastada .

Uups... võib-olla ongi mul õigus selles osas....
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 19:06
Tal polnud algul vanust ega välimusest sõnagi. Küll olid ootused seksi osas üksipulgi välja toodud
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 19:23
Nüüd ta võib sinna profiili ükskõik mida kirjutada, kõik iha naised juba teavad, et teisel kohtumisel hakatakse neile tühja tasrat igale poole toppima. Siin ei aita muu, kui tuleb siit saadud väärtuslikud nõanded meelde jätta ja uus profiil teha
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 19:27
ja see nüüd näidis ankeedi spikker. On oodata suuremt profiilide muutust . Kiirustage härrad ilma seksita, kiirustage
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 19:27
Aga peab just tingimata iha'st selle kirja vastu saama? Proovi mõnest teisest portaalist. Enamus siinseid naisi on flirticus näiteks.
Seal võib paremini minna. Siin on nagu mingi blokk pealt, kiilub kinni ei tule hitti.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 19:30
Aga pilte enda lemmiktegevusest ta ei raatsi puutuda, kuigi ma juba korra talle mainisin, et teine naine piltidel on paljude jaoks täielik out.
Ma usun, et just sel põhjusel mõned naised lubavad selliseid pilte teha ja ülesriputada
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 20:07
Õigus pildilt vastu vaatav naine. Flirticus on mõni ohmoon lausa pulmapildi profiilile pannud meeste valik on seal märksa kesisem kui siin, masendav...
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 20:12
Ma lubasin endale, et ma enam sitt ei ütle.
Aga ...... sama s nagu ikka.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 20:54
Kunagi flirticus natuke piilusin. Pulmapildid on ikka väga leebe kraam. Mõned korrad sattusin kasutajatele, kel pandud mingi surnuaias tehtud pilt..... Huvitav, kas see oli vihje, et vana naisega on kriips lõplikult peal
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 21:15
äkki oli lihtsalt Must Lesk, morbiidne tegelane siuke vihjeid ei anna, näpuga ei näita,aaga.... esineb, esineb
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 21:16
Nujaa- lausa kutsub ju tutvuma eksole
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 21:18
Seesamune, et perverssus
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 21:19
nu näed, made your day, said oma päevaperverssuse lõpuks kenasti kätte ja täitsa niisama
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 21:26
Kuigi see oleks ilmselt väga õõvastav vist.
Mänguna ehk isegi oleks arvestatav. (elusa inimesega kes teeskleb surnut)
Tegelikult oli vist mingi film ka kus anti mingit rohtu, mis aeglustas südant ja hingamist, ning siis kepiti.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6
7
8