Foorum
1
2
3
...
6
7
8
2016-09-11 19:34
Mis eva, tahad öelda, et nende aastate jooksul pole siis keegi suutnud naerma ajada või? Ikka on ja ilmselt on sul naerutaja juba olemas ja siis oledki siin teisi vaatamas ja kokteili joomas.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 19:38
Oleneb tujust ka, mõnikord vastan, teinekord ei vasta, kui viitsin siis kirjutan isegi pikemalt... Ei või iial teada, millise kirja peale "klõps" käib
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 19:42
Sellele teemal on 2 otsa. Ma olen suhteliselt harv kirjutaja, aga vahest tuleb tuju. Mõned vastused, mis tulevad on ka sellised, et anna jumal õhku. Ei saa ju daamile öelda ka, et ära rohkem kirjuta.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 19:42
Kui keegi ukse peal keelekat lubab, siis vaadaku, et ta oma keeltpidi ukse vahele ei jää, kui selle tal nina ees kinni tõmban .

Tuleb tunnistada, et reaalselt on meeles üks juhus, kus tõesti naerma ajas.. Ehk paar korda veel, aga ei julge lubada. (jutt siis just esimesest kirjast)
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 19:58
Iha ongi üks loterii-allegrii. Plaan B peab alati olemas olema.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 20:16
Minule sobib ka "tere, tutvume", kui profiil ilusti täidetud on ja näopilt olemas on. Mitte, et ma kohe käpp oleks, aga ainult siis viisakusest vastan, et ei aitäh, kui pole huvitatud.
Kui mingi ahv kirjutab, et tutvume ning profiil täitmata, pilditu, siis ilmselge, et mees pole minu profiiliga tutvunud. Pole viisakas minu vastu, seega miks peaks mina viisakas tema vastu olema. Kui teda ei huvita minu profiil, siis ei huvita mind see mees ka.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 20:21
Profiil on hoopis omaette teema. Kui profiilidest lähtuda, siis peaks siin kunstiakadeemia olema. Igal teisel on profiilis kunst ja raamatud ära mainitud.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 20:22
Profiili lugemisega on selline häda, et näed küll kuulutust ja tore aga kui temakese profiili loed. Siis selgub sellest profiilist, et parem on kui keegi ei kirjuta ja mide te tropid üldse tahate.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 20:22
Pilditu olek kindlasti mitte ei tähenda ebaviisakust, selleks, et identiteeti varjata võib olla mitmeid põhjuseid, mida pole kellelgi õigus lahti mõtestada ja sellega teadaolevalt saadakse vale ettekujutus inimesest.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 20:29
Pealegi profiili järgi otsustada.......no ei tea.Reaalis on elu hoopistükkis erinev nn.profiilist kuhu võib kirja panna lausa fantastiliselt ulmelised enese kujutised.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 20:44
Tulles tagasi ankeedi juurde, siis kindlasti peaks seal olema ära märgitud seksuaalne orientatsioon. Mis on sinu orientatsioon hr peremassaaz? Kui ma tahan sind kutsuda nn peremassaasile, siis võib ju õnnetus juhtuda, kui sa oma käe paned sinna, kuhu pole vaja.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 20:44
Ükspäev, kui rohkem aega on, siis teen eksperimendi. Kirjutan kümmekond täpselt profiilidesse sobivat kirja valitud naistele ja vaatan, mitu vastust saan. Mul selline mittemidagiütlev pilt, et kui mina vastuse saan, siis saavad teised ka.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 20:49
Ma pakun, et sulle vastab 4 naist 5st, kui sa just meelega selliseid tondi ülikooli tasemel kirju ei kirjuta
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 20:58
Ja juhul, kui just tondi ülikooli tudengineiudele ei kirjuta.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 20:59
No mulle ta ei kirjuta, seega on tõenäosus vastust saada tänu sellele suurem
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 21:18
Ma just kiitlesin siin ühele daamile, et mul oli siis kui konto avasin, kuuga kümmekond kirjasõpra leitud. Aga noh, siis oli meri sinisem ja muru rohelisem
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 21:29
Õige jutt vanahärra, pidin ka uue konto tegema kuna enam vana parooliga sisse ei saanud, nüüd jookseb kirju laviinina sisse.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 21:40
Mina olen enamustele viisakatele kirjadele vastanud, isegi vähemviisakatele. Stiilis "anna nikku, 200" kirju pole vastamisväärseks pidanud. Ja üllataval kombel pole mul ka postkast kogu aeg ummistunud, aga see on iseenesest pigem meeldiv .
Teemaalgataja näited oma saadetud kirjadest on tõesti nagu ta ise kirjeldab "viisakad ja lugupidavad". Vastamata ma ei jätaks kindlasti, kuigi ka minul puuduvad temaga ühised huvid. (ok, profiili pole ka vaadanud, aga vast piisab siinsest lugemisest selle väite esitamiseks kah).
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 21:55
No, kui profiil on ikka väga mööda ja vale, siis ma kindlasti vastu ei kirjuta. Kui ongi kiri stiilis "anna nikku, 200" nagu luceo kirjutas, siis ma ei vaevu isegi profiili vaatama, veel vähem vasti kirjutama.
Samuti ei paku huvi näopildita tegelased, olgu kiri, kui hea tahes. Kui ta häbeneb oma motiive, siis pole ta usaldusväärne mees ja mul pole sellistega asja.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 21:55
misterixxs - palun loe mu varasemaid postitusi. Just seletasin, et ma ei ootagi mingit keelekat ega rimmingut ESIMESEL kohtumisel. On super ja olen väga tänulik, kui asi üldse kohtumiseni jõuaks. See on juba saavutus ja võtan seda kui suurt kingitust. Ja kordan veelkord - panin ankeeti oma eelistused kohe seepärast, et pärast ei tuleks mingeid kellelegi ebameeldivaid üllatusi ja lauseid stiilis "fuih, ma ei teadnudki, et ma SELLISE perverdiga suhtlen". Sweedt - "tere, tutvume" kirjad kindlasti ei tööta - proovitud kordi ja kordi. Ja nagu olen aru saanud, enamusele naistest sellised kirjad ei meeldi. Ja ma usun, et selliseid kirju on naisyte postkastis sadu ja sellistele nagunii ei reageerita.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 21:58
Olgem ausad, et kui vastatagi neile nn tere, tutvume kirjadele, et tutvume siis mehel enamasti mõistus otsas kah
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 21:58
Kas selline võrdlus oleks asjakohane, et see kirjutamine siin on nagu pallimäng, vaatad siin ringi, kes võiks olla mänguhuviline ja viskad talle palli, ehk siis kirjutad kirja, ja siis on pall tea käes, kui viskasid hästi ja nii, et ta selle kinni püüdis, ja ärkas mängulust, viskas ta selle tagasi ja võibolla läheb mänguks. Võibolla aga ei lähe, võibolla polnud see hetk, võibolla pole üldse mängija. Ja kui keegi ei mängi, siis ongi see hetk, kus võid mitut moodi suhtuda, võid olla frustreeritud ja saata neid ärritusest nõretavaid kirju või lohakalt koostatud kirju jne, või siis jätkub sul edasi lusti ja loobid lõbusaid jms kirju...kuni keegi mängib.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 22:04
Minu ettekujutus ideaalsest esimesest kohtingust Vastastikkune meeldimine, sümpaatia. See on kõige olulisem. Keeleka tegemine.

See on väljavõte teemaalgataja ankeedist
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 22:07
Ei-ei, esimesel ta seda enda väitel ikka ei taha. Lihtsalt et naised aru saaks, mida üks mees tahab, kauges tulevikus
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 22:13
Tegelikult on seda üsna raske ettegi kujutada. Kui näiteks esmakohtung toimubki mõnes kohvikus
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 22:14
Hmm, et siis kui ma kirjutaks ankeedi avalehel, et mulle meeldivad suur pere (nii vähemalt 5 last). Rikkalikud pulmad vähemalt 200 külalisega ajaloolises lossis. Lemmikauto on punane ferrari. Ideaalne pikkus peaks olema vähemalt x cm ja jämedus x cm. Monogaamne abielu, kus mees teeb söögi, koristab ja käib ainsana tööl jne

Siis, kasutades teemaalgataja mõtet, ega ma ei EELDAKSKI seda kõike esimeselt kohtingult No teiselt või kolmandalt
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 22:38
Njh ,nende viimaste kribade juurde tulles ,siis see teema kisub lappama jälle . eks see vastamine kribale on ju vabavalik . Tahetakse siis vastatakse ,kui midagi ei meeldi siis vastust ei saa või tuleb kena kollane näoke ( erinevates variantides ). Ja siis ? elu läheb edasi ja homme tuleb ikka
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 22:45
Micchaniga täiesti nõus
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 23:03
Ma olen juba kirjutanud, kes need 200 euri pakkujad on. Keegi võiks ju pakkumise vastu võtta ja konto nr saata. Siis iga päev küsida, kus mu 200 on? Intress tiksub
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 23:21
Mõistlik oleks oma profiilis välistada need, kellelt Ei taha kirju saada. Muidugi, enamus seda ei loe, aga siis on põhjust viidata kirjasolevale ja suunata nad lugema. Vahel toimib, tullakse ja vabandatakse. See on meeldiv ja kirjavahetus lõpeb positiivselt.
On jäänud mulje nagu sõna "iha" tähendaks vaid üht, ometi on see kena eestikeelne sõna paljude võimalike soovide ja tahtmiste kohta.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 23:25
jfjm ja Suvestory - sõbralik tögamine on igati ok ja mulle see meeldib ! Aga väike täpsustus - esimeses kohtingus on tõesti kõige olulisemad vastastikkune sümpaatia ja meeldimine. Mis siis veel?? Kohe kontrollin oma ankeedi üle ja kui tõesti võib sealt ekslik mulje jääda, et esimeses kohtumises peaks ka keelekas olema, korrigeerin selle kohe ära. las see keelekas olla. Väga hea, kui suhtlus sinnamaani areneb ja kui ei arenegi, siis pole midagi katki. Jfjm kas ei saanud päris täpselt ankeedist aru või lihtsalt tögas. Olen suht kindel, et viimane variant ja see on igati ok !
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 23:29
OK, evatytre kombel popurrii viimastest esmakirjadest:

-----
Hey
-----
vallatu pai üle ilusate rindade
-----
Очаровашка!
-----
(kaks rida kollaseid lõustu teisest reast)
-----
Tere seksikas Naine
-----
Привет давай знакомиться 😳 Я работаю и занимаюсь спортом. Веду здоровый и активный образ жизни. Живу в таллинне, один. Спасибо.
-----
Pulgakommi?
-----
tere,
minu arvates peaksime
reaalis kohtuma ja teineteise
sobivust ka testima,
xxx
-----
Kas 55 vana abielumees sobiks sõbraks sexipartneriks?
-----
Hmmm, sa oma pesu ei soovi mulle anda ???
-----
Tere. tutvust 21 a noormehega ? otsin natuke vanemat ja kogenumat naist, kes õpetaks ka mind
-----

Jah, ma olen neist mõnele vastanud. Ehkki nad ilmselgelt pole mu ankeeti lugenud, vaid lahmivad huupi. Sedasama "tänan, ei". Ja kui kirjutaja sellest aru pole saanud, siis ka blokeerinud.
Teemaalgataja ükskõik kui viisakale kirjale vastamist alustades -- pilk üle ankeedi avalehe -- ma kindlasti loobun. Olenemata sellest, mis seal vanuse kohta kirjas. Ülejäänu välistab minupoolse soovi suhelda. Umbes nagu tänaval ligiastuv liputaja mesimagusa "tere, tutvume" saatel. Ei!
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 23:35
sweetlove1 - nojah. Ma küsiksin, et kas Sa need kirjad siin, mida näiteks tõid, mitte ise pole kirjutanud ja välja mõelnud. Aga ok, ilmselt ei ole, nali naljaks. Sedasorti mehed ja nende sedalaadi kirjad ongi põhjuseks, miks üha enam vähem vastatakse. Asjalikumad kirjad jäävad selliste laviini varju. Nii ma oletan. Ma ausaltöelda ei kujuta ette, et ise sedasorti stiilis kirju kirjutaksin....
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 23:37
Teemaalgataja võiks ka seksuaalsuse lehe ülevaadata
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 23:48
sweetlove1 pani täiesti täppi oma postitusega, 99% kirju ongi sellised, ei tea kes küll viitsib sellistele vastata? Ma arvan, et mitte keegi teist.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-11 23:50
Tänud jfjm tähelepanu juhtimast No siinkohal pean küll tunnistama, et ju mul miskit läks nihu ankeedi täitmisega. Seda mainitud tegevust ma pole kunagi mõelnud esmakohtumise ajal. Juhtus tõesti vale lahter selleks ja ma ise ei teadnudki, veelkord tänud . Tegin vajaliku korrektuuri. Kuigi ega see ikkagi ilmselt asja muuda paraku.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 00:01
kurinina - ma tegin just sel teemal siin ühe postituse varem. Aga kordan siis. Mul on olnud varasemalt kaks kogemust - üks siin saidil, teine väljaspool seda. Keelekas ja muu taoline on väga individuaalne ja paljudele naistele see ei pruugi meeldida. Nagu ennist kirjutasin - suhtlesin siin ühe naisterahvaga, jutt klappis, kuni teema läks seksuaalsetele eelistustele. Kui mainisin oma eelistusi, siis oli temapoolne jutt lühike - "fuih, sina siis ka selline PERVERT!". See oli siis õnneks ainult kirjutamise tasemel. teine, hulka õnnetum juhus oli varem, kui kõik muu jällegi sujus ja klappis kuni asi jõudis voodini (alles mitmete nädalate pärast peale esmakohtumist) ja kui esitasin seal oma tagasihoidliku eelistuse, oli kogu lugu hetkega otsas. Talle see lihtsalt tundus vastik ja ebameeldiv. Seega jõudsin järeldusele, et PEAB kohe alguses oma edaspidised eelistused-soovid lagedale tooma. Pärast on hilja.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 00:09
Mis sa jaurad. Sulle seletatakse mitu korda, mida panna ankeeti, mida mitte. Ära siis hädalda, miks ei kirjutata. Selle pärast ei kirjutatagi. Elementaarne watson
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 00:10
Wrong, ei pea. Sa ei pea oma eelistusi ära deklareerima, et nagu ühe teema mees olla, piisab täiesti kui ise tead, milleks valmis oled.
Ja mismoodi see siis hetkega otsas oli, sa polnud siis nõus oma keelekast loobuma ve? Ja üldse, miks sa oma eelistusi üldse esitama pead, kirehoos võid ju lihtsalt ronida kuhu keel juhatab ja kui hoog sees ei panda sulle ka kätt ette. Kasutad oma keeleka kättesaamiseks valesi tehnikaid ma väidaks
˅ näita rohkem ˅
Sweetlove, ma ei viitsi minna ise otsima, sa võiksid mu kunagise teksti nüüd siia kopida
˅ näita rohkem ˅
kurinina - oot-oot-oot?!? Ma ei vaidle, et mu kasutajanimi võib jama olla ja pildid jne. Aga pilt UHKE AUTO kõrval??? Misasja?? Mis see uhke auto siia puutub? Seleta, ei saa aru! Esiteks: need naised, kes eeldavad, et mul see uhke auto on/peaks olema, võivad otsejoones....ok, jään viisakaks. Teiseks, kui ma poseeriksin mõne suvalise "uhke" auto kõrval, mis mulle ei kuulu, oleks see mõttetu ja võlts. Kolmandaks, olen teismeeast ammu väljas. Mu pildid - jah, võivad olla jamad. Aga olen varem pannud igasuguseid pilte endast, viisakamaid, vähemviisakamaid, üldse ilma pildita, erinevate taustadega, ülikonnas, riietes, ilma.... see ei muuda asja. Otseselt riista pilte pole kunagi ülesse pannud ja ei pane ka.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 00:26
Miskipärast mina arvan, et auto on tänapäeval selline klishee, et ei eruta enam kedagi, igaühel on auto või ta võib selle igakell osta või üürida vms. Ja mingi eriti eksklusiivse mudeliga esinemist lihtsalt võibolla selline keskmine vaataja lihtsalt ei oska hinnata. Moottorratas võibolla pisut veel tekitab mingi jõnksatuse, aga seegi muutub järjest tavalisemaks. Poseeri lennukiga.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 00:27
kurinina - vaat see ideoloogia on mulle absoluutselt vastuvõetamatu. Seda mängu ma ei hakka iial mängima. See on teismelistele. ja kui mõnele naisele (ilmselt paljudele, kui mitte enamusele) on tähtis mehe EDUKUS (sh. ka uhke auto), siis need võivad kerida.....jään järjekordselt viisakaks. Selliste naistega ma siiralt ei soovigi tutvuda. Ja nn. pervopildid - töötavad ja kuidas veel! Antud juhul muidugi mitte minu puhul, aga olen vahel puht huvi pärast vaadanud, kas need nn. pervo- ja riistapildid saavad ka naiste tähelepanu....saavad muide!
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 00:29
"...kasutan [...] seda siin suhtlemiskohana. Seksisait on see selle poolest, et siin võib ilma punastamata seksist rääkida. Kui suhtlus on määratud seksini jõudma, siis see seks ka tuleb ja vahet pole, kus see suhtlus toimub. Need kes siin iga hinna eest seksi otsivad, valmistavad vaid iseendale ja teistele pettumusi."

jfjm, seda pidasid silmas? Ma jätkuvalt kirjutan alla kõigi käppadega. Nagu ka sellele, et "kepinäljas" ei võrdu "seksikas", vaid tähendab enam-vähem vastupidist. Paljudel on see kahjuks segi läinud. "Seksikate inimeste kohtumispaik" peaks tähendama midagi muud kui näljasurmaliste meeleheitlikke tõmblusi...

Muide, vahepeal on postkasti tekkinud sellised tekstid, lühivastuse saavad kolm:

-----
Tere.51 ja puu otsas.Uskumatu.
-----
Päikest ikka soovida võib ,ega muud Sa ei soovi
-----
Добрый вечер! Вы прекраснвы! Ваше тело превосходно! Ваши формы впечатляют!
-----
tänud vastamast
kaunis pepu sul
silitaksin ja ....
-----
Tere, kas sa mõnusast kohtumisest kahe noormehega oleksid huvitatud?
-----
hei.. mängiks kaarte lahtiriietumise peale ?
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 00:32
Micchan - miks ma peaksin üldse millegagi poseerima? Veelkord - ma ei soovi suhelda naistega, kes hindavad mu ASJU, mitte mind ennast. Kui hinnatakse mu asju, siis on midagi mäda juba eos. Mul on auto, väga hea ja korralik. Mis see auto siia puutub?
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 00:36
Ma ei oska teiste naiste kohta kosta, aga igasugused (autoga) poosetamise pildid on küll jubedad
Kena korralik näopilt on parim. Mitte mingi tilli- või autopilt.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 00:39
@kurinina just just. Igasugune seksuaalne/fetish vibe on turn off.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 00:42
Tjah. Klassikaline turundus. Kas sihtrühm on "mistahes naised" (sealhulgas kullakaevurid, seksimüüjad, narkarid, naisekontoga pihkulööjad, rewwali naisvarikad) ning hittide üldarv või "minu huvide ja väärtustega sobivad naised" ning tegelik suhtlus. Esimesel juhul tuleb vbla tõesti orienteeruda mingitele müütilistele autodele, tillipiltidele, masspostitusele, ... Teisel juhul olla ise. Maskita ja butafooriata. Micchan ega peremassaaz vist reaalsete kontaktide vähesuse üle kurta ei saa?
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 00:43
kurinina - nonii, jõuame jälle ringiga tagasi algusesse. Ma olen eelnevalt juba vähemalt kaks korda kirjutanud, MIKS ma oma fetishi kohe algul lagedale laon. Kolmas kord ei viitsi enam kirjutada. Jah, see on fetish, nõus. Aga kellel meist neid poleks? Suurel osal need on. Ma ei oota mingit imet - loodan suhelda naisega, kes on nõus minu fetishiga "kaasa minema". Lihtne ju?. Selles osas on sul õigus, et internetis ei saa endast jätta väga objektiivset pilti ja muljet vaid loeb ainult esmamulje, see kuidas sa ennast välja pakud.
˅ näita rohkem ˅
2016-09-12 00:51
OralFan, tegelikult andis jfjm sulle suuna kätte, kuidas oma erisoove "müüa". Tihtilugu on miski "pervo" kuni esimese kogemiseni aga kogemusele sundimine jätabki ta pervoks. Su kasutajanimi annab piisava suuna, rohkem rõhutada pole vaja
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
6
7
8