Foorum
2023-04-24 22:01
Selle ajaga on ju juba uus põlvkond peale kasvanud.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-24 22:19
Soh, kas Pille on hakanud lapsi saama?
˅ näita rohkem ˅
2023-04-24 23:16
Ma siiralt loodan, et need igapäevased kuulutustevorpijad jäävadki vaid oma pihupillega kokku, aitab sellest geenivaramu rikkumisest juba küll.
˅ näita rohkem ˅
2023-05-18 08:54
Mnjah mis ma oskan öelda, need kellele olen huvi pakkunud need naishinged on ka vastanud ja mõnega lobiseme siin juba mitu päeva.Väga toredad inimesed on. Aga ülejäänud,no ma ei tea ilmselt on siis huvipuudus vastastikune.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 10:56
Mul on nii hea meel, et siit foorumist selle teema leidsin. Aitäh algatajale ja vastajatele! Väga silmiavav oli siinseid postitusi lugeda. Olen värskelt selle keskkonnaga liitunud ja olin esimeste kirjade saabumisel nõutu - olin püüdnud oma ankeedis märkida olulise info, aga kirjad tulid ikka sellised, et vastata ei soovinud. Või õigemini oleks soovinud küsida, et miks kirjutab mulle mees, kelle olen ankeedis välistanud. Nõutuks tegi ka "kiri", mis koosnes vaid ühest sõnast või emotikonist - mida/kuidas sellisele vastata? Igatahes, tudeerin neid vastuseid siin veel ja loodan seeläbi ise kirjutades/vastates paremaks saada.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 11:00
kuidas sellele vastata? väga lihtsalt, oma ankeet tuleb täita asja - ja ajakohase infoga. pildid, õiged parameetrid jne
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 11:07
Kellips, aga kui ankeedis on asjakohane info, aga sellest mööda vaadatakse?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 11:22
Funktsioneeriva lugemisoskuse puudumise vastu lihtsalt ei saa, sellega tuleb leppida...
Ma algselt viisaka inimesena üritasin ikkagi vastata ja juhtida tähelepanu, hiljem loobusin.
Olen sellises olukorras lihtsalt vait.
Ühed siin kiruvad, et ainult müüdavad naised, teised jälle eeldavad, et kõik on müüdavad.
See siin on nagu ralli, iga kurvi taga on uus avastus
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 11:41
Aitäh, Varbadliivas! Püüan kohaneda kurvidega :-)
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 11:55
no transfeer sul pole ju endast ühtegi pilti
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 12:09
Kellips, saa oma pilditeemast juba üle. Ükski normaalne inimene ei postita siinsesse pervertide paradiisi endast näoga pilti. Samuti kubiseb siin profiilidest, kus on võõrad pildid. Mis on selle kasutegur? Ainult kirjavahetus saab olla piisavalt informatiine. Kirjaoskust ja intelligentsust ei saa õnneks endale keegi külge valetada. Sama inimene võib ühel pildil tunduda atraktiivne ja teisel jällegi mittemidagiütlev...
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 12:15
Kellips, paljudel ei ole pilti ja pilt ei näita seda infot, mille püüan enda jaoks välistada - kokkuvõttes ei pruugi pilt olla adekvaatne. Aga kui ma olen ankeeti kirjutanud, mida ma ei soovi, siis see peaks olema küll adekvaatne. Seega ei mõista ma, miks kirjutab mulle 23 aastane või suitsetaja või 168 pikk või BDSM huviline, kui olen öelnud, et see mulle ei sobi? Aga nagu Varbadliivas täheldas, see on funktsionaalse lugemisoskuse puudumine või siis lihtsalt polegi loetud.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 13:21
Mis seal ikka muud ole kui ilmselt meeleheide segatuna kiimaga. Mina sinu olukorras teeks kaks eksperimenti. 1. Kirjutaks vastu ja küsiks, miks ta sulle siis kirjutas. 2. Kutsuks samal õhtul kuhugile välja. Kui hakkab kokutama, ju siis on lihtsalt kiimleja ja tühikargaja.
Pealegi kui vaatan su profiili, siis paistad täitsa mõistlik naine olevat. Minu kirjutaks sulle samuti, see üks sinu esitatud parameeter, mis minu isikuga ei kattu, ei tohiks nüüd küll olla mingiks takistuseks kahe täiskasvanud inimese vahel kui muud asjad klapivad.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 14:38
Puhmavaht, aitäh lahendusi pakkumast! Eksperimentidega on selline asi, et neid võib läbi viia küll, aga siis ma omalt poolt tahan olla kindel, et ma ise nendega 100% kaasa lähen, mitte lihtsalt ei katseta mängu ilu pärast. Olen mõelnud, et kõigi kirjutajatega ma õhtuti väljas kohtumas käia kindlasti ei saa ega soovigi. Seega ei saa ma pakkuda kohtumist, kui ei saa/soovi sellele pühenduda. Mõnelt kirjutajalt, kes mitu korda on pöördunud sama tekstiga, olen küsinud, vastust siis ei tule või on veider vastus. Lõpuks jääb igaühele ikkagi oma tõde, ei soovi end hingetuks vaielda ja pigem eelistaks eetriaega jagada sellega, kes suudab ja soovib mõnda lausesse süveneda :-)
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 14:51
No kehtestatud parameetrite ja vanuse jms sellise asjast saab küll üheselt aru.

Aga see BDSM? Miks on alust arvata, et kui inimesel on selline huvi (ka), siis tahab ta ilmtingimata vaid sellel pinnal suhelda?
Ei pea siinkohal ennast silmas, kuigi jah on olnud ikka väga erinevatel teemadel kirjavahetusi ja BDSM tuleb harva jutuks.

Kõik parameetrid ei ole ühtviisi must-valged.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 14:55
sellist juttu et pilt ei ole adekvaatne räägivad tavaliselt .... tead küll kes. kui sa praegu kohe teed endast pildi ja paned üles, kuidas see siis adekvaatne pole?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 15:03
Kellips, Sulle vist meeldib vaielda vaidlemise pärast? Kuidas näitab mulle pilt, kas mees suitsetab, kui vana või pikk ta on või mis eesmärk tal minuga kohtumiseks on?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 15:11
Slavetodomme - olen Sinuga nõus, kõik parameetrid ei ole ühtviisi must-valged. Küll aga kui ma näen minuga ühendust võtva mehe profiilis sellist huvi (BDSM antud juhul) ja ma tean, et mul seda huvi ei ole, siis see kontakti jätkamine ei ole ju mõttekas? Ma ei halvusta ega kritiseeri kellegi eelistusi ja huve, ma leian, et võlgnen endale selle, et seisan endale meeldivate eelistuste eest :-) Aitäh, et arutlesid!
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 16:25
Ahjaa, et saa siin uus oled, siis mainin, et kellipsi jutte ära väga tõsiselt võta, ta meil siin natuke nagu külatola eest.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 17:15
Ära nüüd vaesele mehele liiga kah tee. Ta ju kurtis kuskil, et interneti ühendus on kehva. Nii ta istubki peegli ees ja kujutab, et on netis.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 17:41
külatolad ei ole te kaks sugugi vähem kui mina ja kõik teised. transfeer sa ei ole siin abielu õnnebüroos, et valid omale elukaaslast, see koht on natuke teiseks asjaks.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 17:59
Eks selles keskkonnas olemise ja valikute tegemise eest vastutab igaüks ise. Mul hea meel, et selles teemas valdavalt nii arukas mõtetevahetamine.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 18:34
Transfeer... jah, me mõistame ühtemoodi seda asja ning ma ei arvagi, et sa halvustad või kritiseerid.

Ja jällegi oleneb. 1. Mis on su plaan. Naised kurdavad, et mehed kirjutavad ainult seksist... Kui tahad muudel teemadel suhelda, siis pole ju vahet, kas tal on bdsm huvi või mitte. 2. See huvi ei pruugi olla kõikehõlmav ja võibolla see ongi ainult huvi ja praktikas on mees täiesti tavaline tüüp 3. Võimalik, et on huvi ja praktiseerib bdsmi, kuid olenevalt partnerist on täiesti pädev ka nö hariliku seksi vallas ja ei suru midagi peale.

Ütleme nii, et ma ei soovitaks selle parameetri põhjal liiga kiireid välistusi teha. Isegi, kui asi puudutab seksi.
Mind ennast muidugi tavaline seks peaaegu ei huvita
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 18:36
v.a. Transfeer, see peegliefekt ei puuduta ainult Kellipsit, selle käes vaevleb enamus iha kasutajatest. Teisi osatakse ikka süüdistada pattudes, millega ise tuttavad ollakse.
Umbes 80% iha meesasutajatest tuleb siia nagu lihaturule, olles veendunud, et kõik naised on sama näljased, nagu nad isegi ja valmis esimese ettejuhtuvaga ühteheitma. Sellepärast eriti ei süvenetagi ankeedi lugemisse. Paremal juhul vaadatakse vanust ja gabariitisid ning seda, kas raha tahab. Kõike muud peetakse vähetähtsaks.
Jah, me kõik oleme müüdavad, aga vaesed on need, kellel on pakkuda ainult raha
Klassikaline ostu-müügi tehing - kurgid sulle raha mulle, aga samaväärne tehing on ka see, kui kurkide vastu saab tomateid.
On ju nii palju asju, mis on kullast kallimad, mida raha eest ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 18:44
onku ära jahu.
ei ole mingeid efekte. kõik mehed ja naised tulevad siia seksima, ongi lihaturg, ongi naised ka näljased
nad kõik on valmis esimese ettejuhtuvaga ühte heitma, KUI see ettejuhtuv on noor ja ilus - mida 80% siinsetest muidugi ei ole
see tingibki lakkamatud libakontod, poognate viisi mõtetut jahu, lõputu kuulutamise ja soigumise foorumis, a milleks?

ei ole mina veel kusagil näinud et kaks atraktiivse välimusega inimest üksteist ei taha. ellips ja cdkatja nende hulka ei kuulu
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 18:45
Eks siin olegi erudeeritud seltskond koos, sekka ka mõni maatüdruk, matsakas ja muidu maias.
Tegelikult juba 2010 a on teemaalgataja sinu murele ju lahenduse leidnud. Otsi ise enda jaoks meelepärase profiiliga meesterahvas ja kirjuta talle. Vastuses võid olla kindel, sest suure tõenäosusega oled esimene naine, kes talle ise esimesena kirjutab. Kui oled juba selle kaunishingega kontakti loonud, siis ülejäänud kirjakastist ära üleüldse lase end häirida.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 18:46
MOTT
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 18:54
Puhmavaht, ära ole selles nii kindel, et esimene. Minule näiteks on kümned naised esimese kirja saatnud. Teenusepakkujad veel peale selle
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 19:14
MOTT
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 20:52
jfjm,
lihtsalt täpsustaks.....et raha ja kingituste pakkujad pole tingimata hingelt ja vaimult vaesed ning väliselt koledad.
tihti on neil enamatki pakkuda. meeldivat seltskonda, treenitud keha ja sensuaalset naudingut naisele, näiteks

aga kellipsil on teatud mõttes isegi õigus. nooresse ja ilusasse mehesse on vahel päris lihtne armuda. ning armumine teatavasti kümnekordistab sugutungi ning soodustab igasugu afääride teket ja ebaratsionaalset käitumist seost lihaturuga sellisel juhul küll ei näe.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 21:03
Ei soovita välja kutsumisega eksperimenti teha, 99% meestest tormavad kohe kohale, kui just autota, teises Eesti otsas, keti ja raudadega radika küljes kinni, võti naise käes jne versioonid ei ole.
Bdsm osas pean samuti ütlema, et kui ma seda huvi mainin, siis teine pool kiilub sellesse mõttesse täiesti kinni, asjata. Mul puudub igasugune kinnisidee iga meest, kes minuga tutvub, esimese asjana piitsutama hakata, need mängud on minu jaoks kokkuleppelised. Tõsi, et dominantsetest meestest mingil juhul peab tõesti eemale hoidma, sest osad neist ei mõista "ei" tähendust ja on tegelikult hoopis vägivaldsed.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-22 23:24
Slavetodomme, tänan Sind, et emotsioonivabalt, rahulikult ja loogiliselt oma seisukohti teema kohta jagad.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-23 00:03
jfjm - olen nõus, et on asju, mida raha eest ei saa. Ja samas on asju, mis suurepärased ja tasuta! Ma ise püüan elus lähtuda otsuste tegemisel sellest, et ideaalis üldse mitte või siis võimalikult vähe oma käitumisega teistele kahju teha. Endale tehtud kahjust ma niiväga ei hooli ja siia keskkonda tulles pidasin moraalidialoogi (õigemini monoloogi) endaga ära, kaalusin plussid-miinused. Alati saab protsessi käigus enda jaoks asju ümber hinnata, see vabadus on meil kõigil. Lisaks valikuvabadusele - keda, mida, kus, kuidas ja millal :-)
˅ näita rohkem ˅
2023-07-23 01:29
Proua Transfeer, kõige suurem viga, mida siin tehakse on, et võetakse seda lehte liiga tõsiselt, liiga ühemõtteliselt. See on tavaline suhtluskeskkond. Ainukesed omapärad on, et siia võib üles panna alasti pilte ja seksist rääkimine pole siin tabu. Tuleeb lihtsalt üritada neist lihaärikatest möödavaadata ja ajada enda asju.
Öeldakse küll, et kes otsib, see leiab, aga tavaliselt ei leita seda, mida otsitakse. Otsides võib juhtuda, et sul pole mahti tähelepanna seda õiget, kelle saatus su teele on saatnud.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-23 09:09
Kuivõrd see arutelu siin on nii meeldivaks osutunud, hakkan mõtlema, et peaksin foorumiteemasid rohkem külastama, kuna vastused näitavad osavõtjate argumenteerimisvõimet, seisukohti, väljendusoskust tunduvalt ilmekamalt ja järjepidevamalt, kui seda saab teha üks lihtlausega kiri postkasti. Ehk et siis valikut tuleks hakata tegema siit, mitte üldotsingut kasutades.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-23 09:31
vähem juttu, rohkem pilte,
˅ näita rohkem ˅
2023-07-23 09:58
Proua Transfeer, kahjuks ei ela iha foorum praegu oma parimaid aegu ja valik on siin üsna kesine. Küll aga on kasulik uurida alumisi korruseid, et näha, kellest on kasulik suure kaarega mööda minna.
Foorumi lugejaid on vähemalt kümme korda rohkem, kui kirjutajaid. Sellepärast on siin hea võimalus enda nähtavaks tegemiseks.
Sellest Kellipsi karjatusest tuleb kah püüda arusaada. Pilte vaadates on ju mõnus onaneerida, tekstisse süvenemine viib mõtted mujale ja asi ei pruugi õnnestuda🤣
˅ näita rohkem ˅
2023-07-23 10:13
no seda teevad ilmselt jfm-i analoogsed onud. ma ei saa endiselt aru, miks peaks piltide peale onama, kui nett on täis sadade lehekülgede kaupa tasuta kvaliteetset pornot, mingi viga külges?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-23 10:32
Jajah, vilunud pihkurina võin kinnitada, et pole mingit põhjust pornot otsides siia lehele peatuma jääda...

Nende kirjadega on aga küll nii, et ma olen seinast-seina kuulutusi lisanud ja täiesti tavalisi teemasid läbi käies, kuid kirjutavad siiski mehed ja seksist. Pole lihtsalt see koht, kus on "lihtsalt alasti pilte" ja muidu suheldakse.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-23 11:17
Kellips, kas ma tohin sinust ühe eraldi teema teha, sealjuures lubad siin, et sa lähe kuhugi kikerikii tegema, et sinu kasutajatingimusi on rikutud, no solvatud jms?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-23 11:23
Slave, selles viga ongi, et liiga paljud mõtlevad, et see pole see koht.
Punktist A punkti B saab kihutada mööda sirget kiirteed, aga on võimalik kasutada ka looklevat kõrvalteed
Kiirteed võivad olla tasulised ja iha kiirteele pääsemiseks tuleb miskipärast läbida tehnoülevaatus ja juhil sõidueksam.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-23 13:33
Transfeer on tegelikult mees.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-23 14:59
miks sa pead eraldi teema tegema,parem mõtle mis rohtu siidikatjale anda
˅ näita rohkem ˅
2023-07-23 16:25
Selleks peab ilmselt ülimalt atraktiivne ankeet olema + vastupandamatu ilu ja lahkus, et naised hakkaks ise kirjutama. Hea, kui viitsitakse kirjale vastata ja viisakaks jääda. Arusaadav, et kõigile ei jõua ega taha (eriti nõmedatele kirjadele) vastata ja mees peab millegagi eristuma, et kirjadelaviini alt kuidagi välja paista. Ma ise ka endale peeglisse vaadates ei kirjutaks, kui sortimendis on oluliselt ägedamaid ja mehisemaid mehi. Tüüpiline tibi ajab lisaks heale välimusele ka luksust taga, sest ta on ju printsess. Ja kui mitte printsess, siis tuhkatriinu ikka ja väärib printsi.
Keegi võiks teha ihast dokfilmi, kus räägitakse erinevate osapooltega ja lahatakse ihalaste probleeme ja võimalusel püütakse kompromissivõimalusi näha. Maa tuleb ju täita lastega! Kes meile muidu pensioni hakkab teenima, kui muretsetakse ainult lillade heaolu pärast ning heteroseksuaalid omavahel normaalselt läbi ei käi?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-23 17:00
No ihal on lastetegemisega sama palju ühist, kui paintballi mängul päris sõjaga
˅ näita rohkem ˅
2023-07-23 17:13
dokfilmi? tahad mingit õudukat teha? tv-s on saateid küllaga, kus inimesed väljendavad enda ebareaalseid ootusi, milledele nad ise kunagi ei vasta

alasti ahvaltus, õhtusöök kahele, ja sada muud kohtingusaadet.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-23 20:35
hoolimata foorumit läbivatest üleüldistest pessimistlikest nootidest julgeks siiski väita, et heterod täitsa eksisteerivad ning käivad läbi ja isegi kohtuvad.
pigem vast niisama lõbutsemise kui lapsetegemise eesmärgil. samas enamus toredaid kestvaid kooselusid saabki alguse mõnusast ajaveetmisest ja hormoonide möllust, mitte paaniliselt inkubaatori/spermadoonori otsimisest.
aga kellipsist võiks eraldi teema teha küll, puhmas.
oleks anekdootide teemale tugev konkurent
˅ näita rohkem ˅
2023-07-24 00:00
Pole lihtsalt see koht, kus on lihtsalt #alasti pilte ja muidu suheldakse.

Jah.

Täpselt nii... 😭😭😭👯💥😇💥🤝👌


Kuid teemasse.
Väga harva, kuid siiski olen kahel viisil ja eesmärgil kirjutanud esimesena.

1. Test v eksperiment minule sotsiaalselt atraktiivses v informatiivses teemas.

2. Kui on olnud väga pakitsev vajadus kellegi kolmanda huvisid kaitsta v uurida selle kolmanda käest sel hetkel #oma inimese kohta vajalikku teavet.

Jaaa.
Mul pole tänasel päeval ühtki pretensiooni.

Kōik.

Absl kōik loksub ja asetub paika.
Lihtsalt tuleb kalibreerida ja keskenduda kitsalt oma eesmärkidele ja huvidele ning kogu muu crapp välistada, elimineerida.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-24 06:53
Mulle meeldib see Caprichosa eluterve suhtumine. Minu meelest võiks see samuti olla nalja, naeru ja kepifoorum, mitte saamata jäämise nutufoorum. Nutufoorumeid kõik kohad täis. Kellel BMW starter jupsib ja kellel naabrimutt karuputke valesse kohta istutas.
Nüüd kellips siin jälle vingerdab. Küsib miks temast teemat vaja? Aga sellepärast, et sa oled siin palju rasket vaeva näinud, sinu pingutusi on tähele pandud ning neid oleks vaja nüüd vääriliselt ära märkida.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-24 08:03
jah, sest ma võtan tööd väga tõsiselt, olen pühendunud töötaja. vääriliselt võiks ükskord see riik neti ära panna. siis oleks küll uhke tunne, pärast 23 aastat ootamist ja kino tegemist
˅ näita rohkem ˅