Foorum
2009-08-14 16:27
Väga palju on tasulisi Domina teenuseid. Miks ei ole aga tasulisi mees Dom`e? Kas tõesti ükski mees ei soovi teha naisalluvatele teenet? Minu meelest ostab ju naine turvatunnet (näiliselt muidugi, kuid hea seegi): 1.ta saab seda, mida soovib, 2. keegi ei ürita suhet luua 3.garanteeritud meeldiv tunnike.
Kokkuvõttes on tasuline teenus töö nagu iga teine. Keegi ju ei vaata imelikult, kui käiakse tööl ja saadakse selle eest tasu.
˅ näita rohkem ˅
2009-08-14 17:29
Naised valivad enam. Kui mehel vajadus siis sisuliselt on iga naisolevus asjaks. Kuigi ei kehti see köigile.
˅ näita rohkem ˅
2009-08-14 18:39
Sellise teenuse tasemel osutamine on väga suur kunst.Ja mitte igaüks pole selleks võimeline.
˅ näita rohkem ˅
2009-08-15 08:16
Meis kõigis on olemas näitlejameisterlikkus, me peame selle vaid iseendas üles leidma.

Naised valivad enam...... meesprostituudid ju on, kuigi üksikud. Miks ei võiks siis seda teenust osutada mehed?
Jah, võib-olla tõesti kõrgeaulistel Dom`idel ei kõlba naise käest raha vastu võtta. Selle arvamuse lükkaks ma ümber väitega, et sub`i eesmärk ongi Dom`i rahulolu. Pealegi kui mees osutab massaaziteenust ja teenib selle eest, siis seda peetakse normaalseks. BDSM on ka nagu massaaz aga veidi intensiivsem.
˅ näita rohkem ˅
2009-08-15 13:47
Raha oleme me kõik nõus vastuvõtma.Küsimus ikka rohkem selles,et kas suudetakse saadud tasu eest,ka kvaliteetset teenust osutada.See pole nii,et täna otsustan ja homme olen juba tegija.
˅ näita rohkem ˅
2009-08-16 01:06
Osalt ehk on küsimus ka selles, et ei ole vaja sennast sellisel moel reklaamida - rahaline teenus eeldab ikka üldjuhul seda, et see on ühekordne (vahel ka rohkem, aga üldjuhul ei ole regulaarne). Ni võib küll toimetada, aga see ei ole tavaliselt nii nauditav.
Smas, kui huvi on olemas, siis kindlasti on olemas ka pakkumine
˅ näita rohkem ˅
2009-08-16 14:34
Mind hakkab järjest rohkem huvitama, mida otsib mees tasulisest teenusest, kui ka tasuta pakkumisi on jalaga segada?

Võib-olla seda, et isegi partnerile, keda usaldad 100% julged oma tegelikest soovidest rääkida ainult 30% ning täide viia 15%. Tasulisel teenusel on see eelis, et sa vähemalt julged 100% oma tegelikke fantaasiad talle rääkida. Isegi kui teenuse pakkuja keeldub neid ellu viimast, et halvusta ta Sind, et kuidas küll keegi niimoodi mõelda võib.
˅ näita rohkem ˅
2009-08-16 16:14
Tasuta pakkumisi võib küll hulgi olla,aga kõik ei tule nende küsimisega toime.Osad lihtsalt kardavad äraütlemist ja otsustavad minna kindlapeale.
Tasuta lõunaid ju ei ole.Kui sa ikka ei suuda eelnevalt tõestada,et sa tahad ja suudad midagi muud vastu pakkuda,siis jääbki ainult võimalus sajalisi tuulutada.
Loomulikult on veel eriteenused,mida tavaliselt hobikorras ei osutata.
˅ näita rohkem ˅
2009-08-17 13:22
Asi ei ole selles, kas või teenuse ostja suudab või ei suuda. Usun, et tasuliste teenuste tarbijad suudavad just rohkem, sest nad on vabameelsemad ja tolerantsemad. Samuti on tasulisel teenusel suured eelised: 1. Pakub head teenust ega esita rumalaid küsimusi stiilis: "kallis, miks sa mulle lilli ei toonud?" 2. Tasuline on odavam, kuna ta ei taha autot ja maja. 3. Ta ei soovi sinuga suhet luua. 4. Ta ei arvusta su autot, muusikalisi eelistusi jne... 5. Sa ei pea talle lubama kuud ja tähti taevast. 6. Tal ei ole peavalu, väsimust ega vaata sulle mossis näoga otsa. 7. Ta näeb alati kena ja sätitud välja. 8. Ta väidab alati, et sa oled oodatud. 9. Ta aitab sul aega sisustada. 10. Kõige tähtsam - sa ei pea seksima!!!
˅ näita rohkem ˅
2009-08-17 14:27
Tasulise teenuse pakkuja võib küll väita,et oled alati oodatud,aga tegelikult on oodatud see raha mida sa maksad.
Loomulikult on asju mida saab vaid tasu eest.Iseasi on see,kas nad on meile alati vajalikud.
˅ näita rohkem ˅
2009-08-17 15:30
Tasulise teenusel on alati raha maitse juures. Hetkeline nauding saab rahuldatud ja unub kiiresti. Ja muidugi vöib kindel olla, et teenuse pakkuja ei ole väljas sinu vaid siiski enda heaolu eest. Mis parata turumajandus, kus pole kohta tunnetele
˅ näita rohkem ˅
2009-08-17 15:54
Ka turumajanduses on tunded,ainult need on suunatud materjaalsetele väärtustele
˅ näita rohkem ˅
2009-08-17 16:00
Sul on muidugi öigus ainult ei arva, et tekiks tunded sokipaari vöi kummuti vastu
˅ näita rohkem ˅
2009-08-17 16:12
Mõnel inimesel on ju õnnesokid,mis pannakse jalga ainult erilistel juhtudel.
Ja mõni inimene poeks või nahast välja,et saada endale mõnd antiikset,kuulsa meistri poolt valmistatud mööblitükki.
Paljud mehed ju armastavad autot rohkem kui naist
˅ näita rohkem ˅
2009-08-17 16:24
Ega hukka möista saa kedagi. Meil köigil omad veidrused ja kui neid poleks oleks maailm palju hallim. Aga see juba teine teema. Kui on nöudlus siis ka pakkumine ja valik nagu öeldakse "on sinu"
˅ näita rohkem ˅
2010-05-15 12:28
See on kahe otsaga asi. Esiteks hangi endale piisav hulk SM teemalisi "mänguasju" ja riideid ja siis käi suure kotiga tasuta mööda eestit. Mina ei karda oma "mängude" eest tasu küsida. Eelistan sularahale muidugi uusi SM teemalisi "mänguasju" tasuks saada. Ma ei tee seda ju enda elatamiseks aga päris ilma tasu saamata ka ei kujutaks seda ette. See on ju täiesti tavaline kus Dominale mingi kingitus kaasa tuuakse.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-05 03:01
Tasuline BDSM teenus naistele ...jäin mõttesse - see ju lausa äri idee ja 1/3 minust see väga meeldiks Minu arusaamist mööda on SM-stuudiod mujal maailmas, nii meestele kui naistele, väga levinud. Kas siin pole mitte põhjus selles, et Eesti on niiiiiii pisike ärilises mõttes (naljatades öeldakse sageli "Konnatiik" ja lihtsalt pole võimalik heal tasemel ametlikku teenust pakkuda! Selliseid SM-stuudioid on ka Eestis olnud, aga pole nagu kestma jäänud vist... Näiteks minu esimene SM kogemus pärineb Neiu Eeva stuudiost ja sinna on päris "mitu" aastat tagasi Minu lugupidamine Talle!!!
Ma ikka sageli vaatan, mis netis kuulutatakse ja olen märganud tendentsi, et aina enam on "tava" seksteenuse pakkujaid kasutusele võtnud oma reklaamimiseks SM temaatika: SM, strapon, kuldne-dush etc. Pakutud numbril helistades aga kuued meie "sõbraliku" naaberrahva keelset vastust ja et ikka saab kui väga tahad.......
Minu kogemused, head kogemused pärinevad just eraviisil ja nende enda huvist tekkinud kontaktidel - mulle on ka huvitatus kõige olulism ja vajalikum faktor - kõike muud võib kohtumiste käigus õpetada, aga huvi puudumisel ei süsti seda ka süstlaga Samuti tahtsin veel mainida, et selle teemaga tegelejate sponsoreerimine on minu meelest ka meie endi huvides, kes me seda vajame! Minu lugupidamine Teile kõigile
˅ näita rohkem ˅
2010-08-12 11:31
Eestis on stuudio olemas täiesti...Tallinnas.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-12 12:12
to RedLight1- kus täpsemalt?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-12 12:19
Mina olen ka seda teenust ostnud. Küll jah mitte Eestis. Pole lihtsalt siin peale ühe inimese ühtegi tasemel noormeest kohanud ja see üks ka mu tuttav, kes raha ei küsi minult.
Aga läänes olen küll sellist stuudiot külastanud ja ei kahetse ühtegi senti mis sinna kulutasin. Arvestades, et kogu see arsenal, kui pole tegemist mingi odava nänniga, on üsna kuluka, siis oleks mõeldamatu nõuda, et keegi seda tasuta teeb.
Aga ühte ma küll soovitan, kümme korda tasub enne mõelda ja uurida selle teenusepakkuja tausta ja alles siis otsus langetada. Neid n.ö huvilisi, kes asjast halligi ei tea on rohkem kui rubla eest liikumas.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-12 21:19
Ma mingi aeg tagasi mõtlesin vahelduse mõttes ka mõne tüdruku ette võtta. Paraku sattusid kõik lesbid (no mis teha kui pole sellist huvi) või sellised tüdrukud kellest ühes foorumi teemas juba juttu tegin. Seega loobusin ja "mängingi" edaspidi ainult meesterahvastega. Tegelikult üks paarike (mees ja naine) on ka olnud
˅ näita rohkem ˅
2010-08-13 00:05
Oota aga mis see orjentatsioon nüüd siis asjasse puutub? Seksiks ju ei lähe nagu aru olen saanud. Või siis ikkagi läheb aga ei saa seda kõvasti välja öelda?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-13 07:21
Mina julgen kõik välja öelda. Ma ammu kapist väljas Lihtsalt vahelduse mõttes tekkis soov ainult naisterahvaga tegeleda. Mitte sexi mõttes vaid ikkagi oma "mängude" raames.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 23:56
See selleks. (eelmise postituse kohta)
Aga teemasse, et on ka tasuta BDSM olemas. Enesepiitsutamine näiteks. On see sama nagu onaneerimine?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-15 03:41
parmaleikin, Sul hea küsimus, millele vastaks: odav BDSM on vist sama mis onaneerimine... (olen mõttes)... ei, onaneerimine on ikkagi palju parem
Tasuta/odav/kallis - see on suhteline ja... Minu ja ilmselt ka teistele BDSM huvilistele jaoks on kõige olulisem see, et domineeriv pool seda isiklikult naudib, võttes kõike seda täiega, unustades, nii nagu tema alluv, reaalse maailma... Idealistlik variant, aga ma tean - see on olemas
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 18:59
Vot sellepärast mina "mängingi" vaid siis kui on piisavalt aega ja tahe seda väga teha. Väsinuna aga eriti kui kiire küll ei soovi "mängida". Ega see kähkukas pole. Sama nõme oleks kella vaadata. Nii, stopper läks käima... Ma ei kujuta siiani päris täpselt ette kuidas prostituudid seda teevad (olen kuulnud, et klientide ja raha puudusel pakuvad nad ka BDSM "teenust". Nagu mingi konveieritöö ju. Samas olen ma niivõrd palju oma "mänguaasjadesse" ja riietesse investeerinud, et täiesti ilma kingitust vastu saamata pole ma küll nõus. Raha eest on seda üldse kuidagi vastik teha. Pigem lepin kokku mingi SM teemalise "mänguasja" osas. Minu soov on ju edasi areneda ja sub-idel ka huvitavam kui mul jälle uued "mänguasjad" või riietus. Toimub vähemalt areng. Kaua sa ikka paari asjaga läbi ajad?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-17 09:41
Ega prostituut siis kella vaata. Seda teeb ikka see kupeldaja, kes tuleb ja koputab, et kuule kaua veel? Või küsitakse algul, et palju raha on.
No kindlasti on need vidinad kallid ja vorst vorsti vastu on kindlasti normaalne.
Aga ma jätan teid rahule. Jõudsin arusaamisele, et kaardimäng on hoopis põnevam, saab seksida vähemalt
˅ näita rohkem ˅
2010-08-17 21:41
Ups, sorry. Ma tõesti pole ühtegi prostituuti kunagi külastanud Ma ei teadnud mismoodi see aja ja raha arvestamine neil käib. Lihtsalt jutte olen kuulnud, et mingi tunnitasu.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-17 23:25
A mismoodi sina Desire siis raha või vidinaid küsid? Tunni või siis teo eest? Pmst oled ka nagu prostituut kui müüd seksuaalset rahuldust. Või sinu mängust ei saa seda?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-18 07:51
Parma see teema on ju juba risti-põiki läbi nämmutatud. Sa oled juba ammu kursis, et minu mängudes sexi pole. Milleks siis teed näo nagu pole midagi kuulnud ja seda üha uuesti küsid? Sul on mingi kahtlus?
Kuidas ma oma mängu eest tasu küsin? Muide kuskil 90% pole vaja isegi mainida. Need kes teemas sees teavad seda juba ilma mainimatagi. See on elementaarne ja kirjutamata reegel. Tegelikult ei lähe sa ju ühegi neiuga ka kohtuma ilma, et lilli või pudelit veini või vahuveini kaasa ei võta. Vähemalt ma eeldan seda, et sa ei kõnni kohale kaks kätt taskus. Minult tihtipeale küsitakse mida mul veel pole või mida ma plaanin endale ise osta. Sel juhul on lihtsam ka kingitust valida. Kuna mina kella kunagi ei vaata siis ei saa ma kuidagi rääkida tunnihinnast. Minul on "mäng". Läheb siis aega palju läheb. Ma ei võta seda nii, et kle sub, mul läks sinuga 8 tundi mängu ja vot nüüd tahan seda ja toda ja tegelikult tahan seda kolmandat ka veel.
Ja parma mind siin avalikult solvata, et pead mind prostituutidega võrdseks. Ma ei luba enda kohta sellist sõnavara kasutada!
˅ näita rohkem ˅
2010-08-18 12:04
Mis teeb sind prostituudist teistuguseks? Mõlemad tahavad teisele pakutava rahulduse eest materjaalseid väärtusi saada. Ei solva vaid arutame selle üle lhtsalt.
Kui prostituudiga ei seksi siis ta ei ole prostituut?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-18 19:34
Parma kui sa lähed mõne neiuga kokku saama ja võtad kaasa lilled, kommikarbi või veini ja ta need vastu võtab siis on tema ka prostituut??? Isegi kui te ei sexi. No sul on küll väga ühene arvamus asjadest.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-18 19:45
Oot kas kuskil on mõni prostituut kes võtab tasu lilledes, veinides ja kingitustes?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-18 22:42
No jah prostituut sa ei ole tõsi see on. Seksteenus ei ole sinu peamine elatusallikas. Ja nagu aru saan, siis seksuaalset rahuldust sa oma mängudega ei paku.
Seega oled lihtsalt teenusepakkuja.

Juhul kui on kokkulepitud, et tood kommi, saad keppi siis on prostituut. Muidu on see lihtsalt hea tahte märk. Põhirõhk on, et millegi eest saad midagi.
ps. ka klaasi shampuse eest on võimalik prostituudi juures midagi saada. Eriti kui see klaasitäis maksab 1200 eeki näiteks.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-19 11:08
kui tohib siis ma vaidleksin Desire väitele, nagu oleks sm mängudes osalemisel kinkide vmt tasulaadse asja dominale toomine loomulik kirjutamata reegel. Minu puhul see ei kehti. SM ei ole minu jaoks teenus. Mängin vaid nendega kes ka mulle naudingut pakuvad ja sellisel juhul on kingi vmt ootamine täiesti jabur. Anna andeks kui sind nüüd kuidagi solvasin Desire
˅ näita rohkem ˅
2010-08-19 19:13
Ma olen piisavalt suure summa oma "mänguasjadele" ja riietele kulutanud. Summa on viiekohaline ja hakkab vaikselt juba kuuekohalisele summale liginema. Mina olen teemasse palju investeerinud ja oleks jabur seda kõike tasuta jagada. Ma ei tea eriti teisi Dominaid eestis kes oleks teemasse niipalju investeerinud. Samas kui mängid mingis tavapesus ja ilma ühegi enda asjata siis on see igati õiglane, et ei võta mingit tasu. Valikut on. Igaüks saab valida sellise variandi mis endale sobib. Mina ei mängi kunagi alasti ega tavapesus. Minu vanade sub-ide jaoks pole need tavapesus mängijad mitte Dominad vaid domineerivad naised. Ka on mind "koolitatud" nii, et Domina peabki olema kättesaamatu ja sellepärast minu mängudes sexuaalkontakti polegi. Ja minule selline suhtumine sobib. Samas on piisavalt Dominaid kelle mängudes on ka sex. Näit. valitakse enamasti välja üks lemmikori kelle ülesandeks on siis Domina rahuldamine. Nii, et sex on nendes mängudes täiesti olemas. Minu mängudes on näit. handjob.
http://video.xnxx.com/video37315/strokella_handjob_from_realtickling_com See siis näide.
Ka mina olen oma sub-id valinud. Pole nii, et kõik kes maksavad või kinke toovad on eelistatud. Ma ei mängi ju selleks, et ennast ära elatada vaid selleks, et antud teemas edasi areneda. Hankida uusi "mänguasju" ja vastavaid riideid. Nii, et oleks täiesti jabur väita, et ma teen seda vastu tahtmist ilma, et see mulle endale mitte midagi pakuks, peaasi, et pappi saaks. Minu senised sub-id aga peavad seda igati endastmõistetavaks, et mulle midagi kingiks tuua. Nad teavad mida ma väärt olen ja hindavad seda.
Samas kelle jaoks on see täiesti ületamatu probleem või panevad mind suisa prostituutidega ühele pulgale siis neile vastaks, et eestis on piisavalt valikut.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-19 22:50
Põhimõtteid arutasime.
Kui raha või kinke küsid, siis oled teenusepakkuja.
Kui teed seda just for fun siis oled lihtsalt mängur.
Kui seksuaalne rahuldus ka mängu tuleb, siis oled prostituut. Nii lihtne see ongi.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-19 23:40
parma- aga kes sina isiklikult tahaksid olla? mis oleks meeldivam sinule?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-20 01:03
Mängur.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-20 07:03
Olgu jäägu sulle parma sinu arvamus. Mida loeb mõne inimese arvamus? Mina ei pea juba ammu enam midagi tõestama. Mulle piisab sellest teadmisest kuidas suhtuvad minusse minu kauaaegsed sub-id.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-20 22:20
Ega sul muud üle ei jää kui nõustada.
Aga mind huvitab hoopis, et kuidas sa oma teenuse hinda rehkendad? Vidinate maksumuse jagad siis mitme aasta peale? Kuidas näiteks mõne kostüümi amortisisatsiooni arvutad? Kunas piits moraalselt vananeb?
Kuidas üldse teenusepakkujad oma hinda rehkendavad?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-20 22:50
Desire kas mõni sub ehk siis klient on ka uurinud, et millest su hind koosneb? Et miks just selline summa ja või mõni vidin?
Huvitav kas keegi vastupidi on ka pakkunud, et tahad ma olen su ori aga maksa mulle selle eest?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-20 23:35
Ka mulle on tehtud mängu järgseid kingitusi. Kelleltki ma ise midagi ei küsi, kingi üleandmine toimub siis kui mina ennast korda sean. See lihtsalt pannakse mulle kotti ja selle avan alles kodus. Ei ole mingit kohustust seda teha, mingeid summasid hinnavahemike ette ei ütle, kuid paljud hindavad seda aega mis nendega veedetakse. Kõige sagedamini on kingitud erinevate firmade kinkekaarte- summad on olnud väga väga erinevad.

Ja, parma- kahjuks ületab meie puhul pakkumine jõudluse. Olen seda ka enne öelnud, et kui kõik pakutud kohtumised valimatult vastu võtaks ja nende eest ka mingi sümboolse 100 EEKi küsida, siis oleks nende viie aasta järel juba üsna rikas. Kahjuks kaoks siis mängu ilu ja asi muutuks liinitööks.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-21 03:33
parmaleikin: vasturääkiv küll, aga mulle tundub, et Sa oled sellest teemast vägagi huvitunud soovitus pildi osas, et vaheta see sellise vastu, kus Eesti relvajõudude embleemid ole nähtavad! Me ju kõik käime teatris, et kultuursed olla... aga kui teater on erootilise sisuga ja sa saad sealt tõuke, mille eest tasusid piletiga, oma järgnevaks seksuaalseks tegevuseks - on ka see rostitutsioon? Näitleja saab rahulduse sellest, et ta esineb sulle, sina saad rahulduse vaadates tema esinemist... oskad Sa eristada vaimset ja seksuaalset rahuldust (mitte pelgalt seemnepurskest) - kas neid saab üldse eristada? BDSM on kui teater, kus enamasti on üks näitleja ja üks vaataja ja tegevused adapteeruvad vaataja soovidega, aga sinna sisse pääsemiseks pead lunastama pileti...
sry, parmaleikin, kahtlen et piisavalt suutsin omi mõtteid ja teadmisi Sulle edasi anda, aga Sa mõtle sellel teemal/suunas!
Soovitan kas "asi" öra proovida ja leida oma "mina"... või siis teemas lihtsalt madalamat profiili hoida! olen kogemustega...
˅ näita rohkem ˅
2010-08-21 22:47
Ei mina ja minu huvid ei ole praegu olulised.
Lihtsad, tavalised küsimused. Kas selliseid küsimus ei tohi avalikult küsida? On teil asjaosalistel mingeid hädasid sellega?

Vaimset seksuaalset rahuldust ei nimetata prostitutsiooniks. Fantaasiates võid seksida palju soovid. Vaata siis teatrit või kino või lihtsalt aknast välja. Kui käe külge paned, läheb kohe möll lahti. Selle eeltöö osas saab ka arutada. Kui on teatud tegevuse suunitlusega eeltöö, siis läheb ka see kaasa aitamise alla. Näiteks litsimajade reklaamid, teenusepakkujate kuulutused jne.. See oleneb kohtunikust. Ka 80a vanamammi, kes oli korteri välja üürinud, taheti vangi panna. Ka kaasa aitaja. See selleks.

DevGirl: Nagu aru saan teed sa seda mängu pärast. Mäng on mäng. Pole midagi arutada. Aga selle kinkide unustamisega võid "orki" lennata. Aga kui seksimist ei olnud, siis aga head mängimist. Muidu võib pahasti minna, see asi.
Aa üks küsimus veel. Mis alustel toimub mängijate välja valimine? Mingid nõudmised/soovid/tahtmised/väljanägemine?

xmees: Kas sul on Eesti ja Euroopa liidu lippude vaatamisega mingeid tõrkeid?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-23 10:24
Selle teema võib lukku panna.
Tüüpiline värk. Hakkad midagi lähemalt uurima, siis ei tule sealt midagi asjalikku vastu.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-23 11:33
parma- sa ei saanud siis endale antud teemast rahuldavat vastust? ära alla anna.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-23 14:03
Mis seal ikka. See on ju kõigest foorum. Käiakse seletatakse natukene tehakse paar reklaami ja kui hakkad sügavamalt uurima, siis jäädakse jänni ja teema vajub soiku. Foorumis ei saagi teemasi lahata. Nii pinnapealselt paar mõtet ja see on ka kõik.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-23 16:36
Parma- küsi julgesti, kui oskan, siis vastan. Miks sa pahandad, nii nagu igas valdkonnas on musti ja valgeid, on ka siin. Ei saa kõiki ühe puuga mõõta.
Eelnevale vastates- jah, mina teen seda asja mängu ilu enda pärast. Mitte mingit seksuaal vahekorda selle jooksul ei toimu ega hakka ka minu puhul toimuma.
Ma ei saanud hästi aru, mida sa mõtlesid selle kingitustega orki lendamisega. Äkki täpsustad.

Eks igaühel on omad tõekspidamised ja arusaamad. Mina ei poolda tasulist teenust kui sellist ja otseselt raha eest võid tõesti oma soovidega orki lennata, sest ma ei tea kes kindla tunnitasu alusel siin Eestis sellist teenust rahuldavalt pakuks. Kuid kui vaadata meie piirist kaugemale, siis seal on loodud vastavad keskused BDSMi erinevate valdkondade harrastajatele. Olen ka mina ühte sellist keskust külastanud. Ja ei usu, et lähima 50 aasta jooksul midagi sellist ka meil saaks toimima, kui siis isegi.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-23 17:00
Ei pahanda. Kärsitu olin lihtsalt.
Seda orki lendamist mõtlesin, et kui on seksimine, siis läheb see prostitutsiooni alla ja pannakse kinnimajja. Kui seksi ei ole on kõik ok ja orki ei ole.
Mul oli küsimus ikka selle tasu eest tegija kohta, et kuidas seda hinda rehkendada küll.

DevGirl: Küsimus sulle. Kuidas valid mängijad? Mingite parameetrite järgi?
˅ näita rohkem ˅