Foorum
2010-08-27 10:53
parma- sinul kohe põhjalik teaduslik töö käsil antud teemas? tubli oled
˅ näita rohkem ˅
2010-08-27 11:42
Parma- see arv tuleks täitsa kokku ja läheks veel ülegi kui me tõesti iga päev mängiksime. Minul on hetkel kolm kindlat partnerit ja siis nii 10 ringis, kellega aastas mõned korrad mängida saab.
Ütleme nii, et 50 mängupartnerit aastas, kellega siis kas kaks või rohkem korda mängida, pole mingi utoopiline number. Täitsa jõukohane ja ei muutu "liinitööks" kah veel.
Selle personaalse kava kohta ei oska ma midagi öelda, kuid igas mängus on kindlasti sarnaseid tegevusi- iseasi kuidas ja mis järjekorras neid läbi viia. ja paljuski paneb kava paika ju subi soovid ja taluvuspiir. Nii, et mitte midagi geniaalset ei pea siin olema, lihtsalt natuke lennukamat fantaasiat.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-27 11:58
Teeme küll suht suure ringi aga jõuame lõpuks ühte kohta tagasi. Seda sai küll teises teemas arutatud aga vaatame vbla see teema ei vii sinnani välja. Vihjeks et siin lõhnab ikkagi selle stamp tegeuse peale. Sellest saaks veel paar lehte arutada. Iseasi kas keeig viitsib sellest aru saada.

Jah kui seda aastapeale võtta, siis saab ehk isegi hakkama sellise arvuga aga kas ikka see viimane tegelane viitsib oodata, et kunas tema aeg kätte jõuab? Ma küll ei viitsiks aastaotsa oodata.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-27 12:14
Siin ongi konks selles, et mõni tahab võib olla iga päev, teine aga mõned korrad kuus või aastas. Igaühe soovid ja tahtmised on erinevad.
Olen juba ammu kirjutanud sellest, et kui võtaks raha ja mängiks kõikide soovijatega, oleksin rikas, tõsiselt rikas nende aastae peale.
Mulle ei meeldi liinitöö ei mängudes ega eraelus, mulle meeldiv liikumine vaheldusrikkus. Seepärast ongi mul vaid kolm põhipartnerit, kellega siis rohkem mängin, ülejäänud ongi need, kes ei soovi nii tihti mängida ja kellele piisab korrast kahest aastas.
Ja selles, parma on sul õigus, me ei viitsi sellest enam rääkida, kes, kunas ja kuipalju. See on igaühe oma valik.
Mina olen valinud ilma kindla tasuta ja vähese seltskonnaga variandi, mängin nö oma lõbuks.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-27 13:46
Kahju et see 50 mängijaga tegelane siin ei ole. Saaks adekvaatsemat infot vähemalt.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-27 14:40
Solvad või?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-27 14:53
Ei. Kuna keegi ei tea ju kuidas on nii suure hulga mängijatega see asi.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-28 09:20
Minul on 2 kellega tihemini kohtun ja "mängin". Päris mitu välismaalast on. Nemad külastavad eestit ca 1-2 x aastas. Päris paljud on praegu ise välismaal tööl. Ma küll ei kurda, et mul neid liiga palju on ja ma ei suuda nendega "mängida" või nad peaksid oma järjekorda liiga kaua ootama. (juurde küll ei võta tõesti enam kedagi) Või läheks asi suisa liinitööks, nagu sina parma arvad Sa kas mängid lolli või oledki natuke tuutu. Pole ju ometi võimalik, et sa siiamaani ei saa mitte millestki aru. Ometi on teemat lahatud juba niivõrd palju. Kas sul parma on mingi isiklik vimm meiesuguste naiste vastu või misasi sind nii ärritab? See lihtsalt hakkab muutuma juba naeruväärseks kuidas sa antud teemas ja meiega norid.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-28 10:18
Ise annate selliseid umbmääraseid vastuseud, millest saab kinni hakata. Ja mis annavad mõtteid edasi diskuteerida. Näiteks viisin jutu hoopis meessoost dominatele ja ikka jahuvad naised edasi rääkida oma 10 nest mängijast näiteks.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-28 10:23
Ma ju juba vastasin meesdomineerijate kohta ka mitu korda. Ikka veel ei saanud adekvaatset vastust?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-28 10:39
Ei. Sest sa ei ole ju mees domina. Huvitav miks mees dominad sõna ei võta?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-28 14:24
Sellepärast, et nad tõenäoliselt ei viitsi sinuga vaielda Tegelikult ma ei tea, et siin neid eriti oleks. Ühte tunnen kes ka aegajalt siin käib aga ta teeb seda väga harva. Lihtsam oleks sul parma oma küsimustega kolida BDSM foorumisse. Saad kohe kõigilt küsida mida aga hing ihkab. http://www.bdsm-est.net/foorum/
˅ näita rohkem ˅
2010-08-28 16:50
Parma- meesdomineerijad ei vasta siin sellepärast, et neid lihtsalt on Eestis äärmiselt vähe. Vähemalt selliseid, kes seda nime tõsimeeli väärivad. Niisama kodusnokitsejaid on kindlasti rohkem mõlemal poolel. Ja Desire nõuanne BDSM foorumit külastada on hea- sealt oleks ehk lootus sul isegi vastust saada.
Lisaks veel, et enamikel tõsistel meesdomineerijatel on oma kindel partner ja sellega ka mängitakse. Naisalluvate poolne osakaal on tunduvalt väiksem kui meespoole.Sellest ka see mängupartnerite arvu suur vahe.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-28 23:22
No näed. Saate küll ju ilusasti vastata. Jah kui ma tahan sellest asjast täpselt teada, siis ma loomulikult lähen ka vastavasse kohta ja uurin sealt. Aga kuna siin ka paar sõna on võetud, siis kasutasin juhust, et uurida lähemalt. Natuke sain targemaks aga järeldusi ma veel välja ei lao. Sellel pole mõtet ka. Kui ma nüüd nokkida viitsiks siis saaks veel paarist lausest kinni hakata aga siis ilmselt läheks asi väga isiklikuks ja ei tule sellest midagi head. Teema võib rahulikult lukku panna. Kes vähegi lugeda viitsib ja asjadest aru saab siis see loeb piisavalt palju välja.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-28 23:39
Parma- ma olen kogu aeg ilusasti vastanud
Aga kui tahad norida, lase käia, ehk suudan sinuga sammu pidada. Muidu ongi väga igav. Kõik tahavad asjast teada aga küsida ei julge. Nüüd on vähemalt üks, kes küsib ja teised saavad targaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-28 23:45
No mind jäi see pihkutagumise osa natuke piinama. BDSM alal seda seksiks ei loeta? Ja kui sekismist ei ole kas siis tõesti on niipalju inimesi, kes saavad paljast piinamisest kuidagi seksuaalse rahulduse? Kohutav minuarust kui nii ongi.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 06:37
Peale seksuaalse rahulduse on veel muud rahuldused. Sina parmakene seda muidugi ei mõista Ja seda handjobi asja soovitan sul endal läbi proovida, sest ega sa enne aru ei saa misasi see täpselt on. Sa ikka vaatasid selle video läbi? Kui jahh siis ma tõesti hakkan sinu mõistuses kahtlema. Aga tõenäolisem on, et sa lihtsalt tahad norida. Sellest pole veel aru saanud mida sa sellest saad? Tundub, et kah mingit laadi rahulduse, muidu sa seda ju ei teeks nii innukalt.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 18:06
Kas kõik peab taanduma seksuaalse rahulduse peale? Vaimne rahuldus maksab ka ju midagi ja paljud just selle saavad.
Nii seksuaalse kui ka muu erutuse puhul tõuseb veres adrenaliini tase, see on see mis annab vajaliku laksu kätte. Seda ei pea tingimata saama läbi orgasmi.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 18:53
Selle adrenaliini saab kätte ka sportimisega või mingit põnevat filmi vaadates jms...aga orgasmi ei asenda miski muu tegevus.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 19:05
No mida ma oskan öelda. Järjest rohkem saan kinnitust kui piiratud on vanillisuhe.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 19:07
Elmar59- siin ongi see vabadus ise otsustada, kes kuidas. Mõni teeb motikaga tänaval lollusi, teine seksib, kolmas hüppab langevarjuga jne.
Seda mis neis mängudes ühte või teist köidab, ei saa otse ja omadega sõnadesse panna. See on tundmise asi. Kõik asjad polegi kõikide jaoks mõeldud, maailma on piisavalt mitmekesine oma valikutega, nii et igaühele peaks jääma oma.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 19:13
Õigem oleks siiski öelda, et järjest selgemaks saab kui piiratud mõtlemine võib mõnel vanniliinimesel olla.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 19:15
Igaühel on õigus tema arvamusele- see mis ühele õige, ei pea tingimata olema teisele. Mõlemapoolne tolerantsus kuluks siia ära.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 19:20
Jahh sul on õigus DevGirl. Aga kuna siin üks pidevalt õli tulle valab tekkis tahtmine samaga vastata. Eks näis kui suureks see "lõke" nüüd läheb.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 19:34
DevGirl,mul lihtsalt selliste asjade kogemus puudub ja vaevalt sinna ma enam pürgida tahan Püüan rääkida sellest,mida ma tean ja millised kogemused on olemas.Nii,et loen ainult huviga ja vastu ei vaidle
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 19:46
Elmar59- selle kohta ütleksin, et ära iial ütle iial. Kõik mis tulema peab ka tuleb ja elu armastab üllatusi teha.
Aga mulle meeldib arutleda ja kui mõni natuke sellest ka kasu saab, siis seda enam.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 19:58
Arvan et parma õli tulle valamine on õigustatud, ka mulle on nüüdseks nii mõnedki asjad selgemad tänu sellele huvitavale diskussioonile Respect mõlemale osapoolele
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 19:59
Desire - et vanilliinmene ja vanilliseks? kas BDSM-is on nii, et see, kes teeb teisega nn vanilliseksi, ongi vanillinimene?
ma lihtsalt, huvitas...muud ei olnudki. et nii üteldakse ka, et vanillinimene? vs tuletasid sina selle vanilliseksist praegu?
mulle tundub, et inimene on inimene ja see, kuidas ta seksinud on, ei peaks siia puutuma. see muidugi siin BDSM-i teema, kuid tundub mingi üldistamisena. ma ei tahaks, et minusse suhtutaks kui mingisse "vanilliinimesse" vs millessegi muuse. kui minuga suheldakse, siis ma nagu ei tahaks kuulda seda. see, kuidas te ütlete BDSM-is, on teie zhargoon ja ei peaks mind inimesena huvitama.
ma tahaksin olla inimene ja ka seda, et minusse suhtutakse nii. tiitliteta. muud ma ütelda ei tahtnudki. muidu ma kuidagi ennast puudutanuna sellest ei tunne. kuid kuidagi jah, häirinud on mind see vanillimine jms. kas nimetamisteta ei saaks?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 21:34
Saab küll ka ilma nimetamiseta. Lihtsalt on käibel selline sõna. Ja kordan, see pole solvang. Muide mul on endal suhe. Pikaajaline ja ilma igasuguse BDSM-ta. Ühesõnaga täiesti tavaline vanillisuhe, kui nüüd seda sõna kasutada. Olen väga rahul oma suhtega ja välja teda vahetada ei plaani. Paraku soovin ma aegajalt ka "mängida" ja mu mees aktsepteerib seda täiesti. Ta teab, et ma ei tee mitte midagi sellist mis võiks teda haavata.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 22:06
Tegelikult suhtuvad väga paljud kes ei tegele ega tea BDSM-st midagi just ise väga solvavalt meisse. Olen saanud väga roppe kirju. Igaks juhuks on nad mu kohe ära blokkinud, et ma vastata ei saaks. Samas ega idioote on igasuguste inimeste hulgas. Mõni saan nii rahulduse No kui ta päev sellest paremaks läheb siis las elavad end nii välja. Ma sellistest ennast häirida ei lase
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 22:23
Inimesed kardavad seda, mis on neile võõras. ma toleerin kõike suhteid, kuid mulle ei meeldi kui nendega nö avalikult liputatakse. Las inimesed tegelevad sellega, mis neile meeldib ja kui see teisi osapooli ei kahjusta ning ei ole kriminaalne aga mulle isiklikult ei meeldi kui oma seksuaalsuunda hakatakse teistele peale suruma.
Nagu ütlesin- igaühel on omad valikuvõimalused.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 22:25
Just, Desire - mitte lasta ennast sellest häirida! Ka mina olen saanud mõned etteheitvad kirjakesed a´ la liputad siin tisse ja ei tutvugi, seksigi kohe? Seletad inimesele asja ära, saad vastuseks: sry, sa meeldid mulle, ilusad tissid Et pigem mitte lasta ennast häirida, ajada oma rida.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 23:42
Desire ära võta diskuteerimist iskuliselt. See jätab vale mulje sinust ja tekitab kiusatust sinu egoga mängida, mitte BDSM asja arutada. See selleks. See kehtis selle piiratud mõtlemise jutu peale. Ja ära seleta, et sa enanst häirida ei lase. Iga inimene laseb ennast häirida igasugu asjadest. Muidu sa ei kirjutaks sõnagi vastu. ps. kui see vanillilugu ei ole solvang, miks sa siis rõhutad, et BDSM tegelastel on see mõtlemine parem?

Kirjutasin ju seksuaalsest rahuldusest muul moel. Paluks lugeda ka vahest natukene. Mitte kohe sellest õlist põlema minna.
Füüsilist seksuaalset naudingut ei ole nagu aru saan. Edasi kõib kõik ju inimese pea sees. Sellest tuleb ka siis see vaimne seksuaalne nauding. Välja arvatud see pihkutagumise lugu.
DevGirl seletas ilusti seda naudingu lugu ja sain ka teada, et ongi selliseid inimesi hästi palju. Aga ühest asjast aru ei saa, et kui seda vaimset seksuaalset naudingut nii palju on, et miks siis IHA lehest veel naisi otsitakse meeletult?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 23:42
Woww, püssirohulõhn on haihunid ja on meeldiv suhelda - vahel tundus küll, et läheb kohe laskmiseks
Mina olen üks väheseid sub poole esindajaid siin olnud...või vähemalt neist, kes paar "piiksu" teinud
Sub olen ma oma fantaasiamaailmas, ja see on avaram kui... Eks natuke ka jutu jätkuks küsiks, et mis
riietus ja atribuutika käskijannadele huvi pakub.Olen ise täheldanud, et Eestis poes on ikka suht kehv
valik ja ilmselt ilma tellimata/ise tegemata ei saa mõistlikku asja....
˅ näita rohkem ˅
2010-08-29 23:45
Räägi-mõtle veel nii pikalt, et püssirohulõhn haihtus.... ma juba tunnen seda kirbet lõhna ;
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 00:51
xmees: Kõnele parem, mis toimub selle inimese peas, kes tahab sub olla. mis Maudingu sa sellest saad? kirjelda seda pisut.

DevGirl: Kirjelda palun lühidalt oma ühte mängu näiteks. Mitte detailselt vaid mingi kondikava ju ikka olemas on. ehk saab asjad selgemaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 01:13
Mis toimub minu peas: parmaleikin, tahad Sa seda ikka teada - ma olen fucing kuri Sinu suhtes- õnneks aegus http sesioon, kui Sulle kirjutasin ja emotsionaalne kirjatükk läks oamateed.... ehk meile mõlemile parim lahendus.... ma arvan Sinust halvasti ja luurele Sinuga ei läheks! ...puudub usaldus! vatsan kindlasti veel homme, kui olen asja üle mõelnud!
Parimat!
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 01:15
Kas kõik subid on kurjad? Ja siis tahetaksegi, et keegi kamandaks ja alandaks, et sellest kujrusest keegi üle oleks ja pinged maandaks. Njah isegi võimalik teoorija.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 01:21
...tead, ma ei vasta Sulle, piinle teadnatuses
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 01:25
Kahju. On siin veel mõni sub ehk, kes julgeb sõna võtta ja tahab/oskab kirjeldada mis tal seal peas toimub, sellel mängu hetkel.


xmees: ps ma ei mängi luure mängu aga kui sa väga tahad ja ilusasti räägid ehk mõtlen sulle mõne harjutuse välja. Aga sellest ehk mõnes teises teemas. Praegu ei ole minu mängud siin olulised.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 07:31
Ma lihtsalt olengi selline, kes alati sõna võtab. Võibolla mõne jaoks tundub see tüli norimisena, enda mina pealesurumisena, konfliktse inimesena või veel jumal teab millena. Kusjuures neil kõigil on isegi pisut õigus. Teatud mõttes olengi neid kõiki. Samas on mul sõpru niiiii seinast seina ja ma saan kõigiga hästi läbi. Ma ei dikteeri neile ette kuidagi kuidas elama peab. Alguses on arvatud, et olen üks ülbe blondiin. Pärast mõningat suhtlust on see arvamus muutunud. See lihtsalt mu omapära. Samas olen endale "selga nii paksu naha kasvatanud", et juba ammu ei "loksuta" mind enam miski. Ja parma tänu sinule pole ei mul, ega ka tõenäoliselt paljudes teistel igav. Nii, et lase aga edasi. Ongi vähemalt üks julge, kes julgeb sõna võtta.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 08:01
ma tahaks ka sõna võtta aga mõtteid pole...tyhjus peas
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 08:18
No RedLight1 sina ju tunned mind. Milline ma siis olen?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 08:30
uuuu...eee...ääää...see suur, et kui nüüd mina ütlen, siis ma arvan, et Sa oled üks igavesti lahe tädi. aga vot näe mulle vitsa ei taha anda, igavene pipar sihuke. aga tegelikult....BDSM teemas oled Sa väga kodus, tead mida teed ja tead mida tahad. Selline just üks õige Mistress peabki olema. Samas sõbrantiks oled ideaalne, ei virise ega piparda.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 09:34
Aga vastake parem millest ma eespool küsisin. Pärast jõuate endast rääkida küll ja veel. Isikud ei puutu teemasse. Isikuomadustelt loeb juba ammu igaüks välja ja arvab mida ta arvab. Desire ära keeruta vaid anna konkreetseid vastuseid. Keerutamine ja niisama vastamine ei tee sind sugugi ägedamaks tädiks. Ah ma ei viitsi isiklikus minna rohkem. Ootan kunad DevGirl midagi ilusti vastab. Ja ehk äkki ka mõni sub pajatab endast.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 10:40
Ekstra siis pühendus Parmale
Ma saan mängupartneriga kuskil eelnevalt kokkulepitud neutraalsel pinnal kokku, tavaliselt mingi söögikoht. Kuid olen ka mõnele otse koju läinud. Kõigepealt räägime niisama, minule on tähtis teada inimese vastuvõtlikus erinevatele asjadele, ehk siis kas on vastunäidustusi pikemaajalisele sidumisele, ühes asendis püsimisele jne. Kindlasti lepime kokku piirid, kuhuni partner on võimeline minema, mina kasutan kahte värvi: kollane- mängin endasi, vaatamata partneri protesteerimisele, punane- lõpetan tegevuse koheselt.
Ja peale seda käsin partneril riidest lahti võtta, kostitan teda paari karmi sõnaga, vaatan partneri hindavalt üle jne. Ja siis läheb edasi vastavalt partneri soovidele, kes tahab lihtsalt nahutamist, kes seda et temaga sõimeldakse, kes tahab et teda füüsiliselt ära kasutatakse jne. Need elemendid võivad ka kõik koos ühes mängus olla. ja neid asju mida teha on palju, palju rohkem.
Üldiselt ei anta alluvale võimalust sõna võtta, kuid mulle meeldib kui partner on loomupoolest natuke ülbik ja püüab oma tahtmist moodi käituda. See annab mulle omakorda võimaluse teda korrale kutsuda ja nii see mäng lähebki. Tavaliselt kestab mäng 2-4 tundi, oleks ka mitme ööpäevaseid ja 10 tunniseid mänge mänginud. Pikkades mängudes tuleb sisse vahepausid, kus me siis vastavalt kokkuleppele kas käitume kui normaalsed inimesed või jääme siiski oma rollidesse ja alluval on teatud piirangud. Näiteks võib ta kasutada tualetti vaid minu nõusolekul, samuti söömise ja joomisega.
Pikemate mängude jooksul teen kindlasti ka alluvale nö hingetõmbe pause, ehk siis piitsa ja prääniku meetod. Ehk siis näiteks räägin alluvaga leebemalt, sasin tema juukseid jne.

Ma ei tea mida räägiks mõni sub, mis tema peas nende mängude jooksul toimub aga kirjeldan ühte seika. Mängisin inimesega esimest korda, peale mõnetunnist mängu kui olime ennast korda seadnud, kallistas ta mind tugevalt- südamest. Ja rohkem polnudki vaja, teadmaks et see inimene sai mida oli otsima tulnud. Hiljem kirjutas ta mulle, et peale seda mängu tundis ta ennast kui uue inimesena, oli ennast taas leidnud.
Ja see ongi see, mille pärast ma mängin- siiras tunnustus, ilma materiaalse tasuta, hingest tulnud tänu.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 10:57
DevGirl: Tänan hea vastuse eest. Ega sa selles füüsilises ärakasutamises ometigi suguelundeid ei näpi?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 11:01
Piitsaga, klambritega- ja jah, aeg ajalt tuleb ka näppida, kuidas muidu saaks chastity´t ( meest voorusevöö) peale panna.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 11:03
Lisaks veel, et füüsislise ärakasutamise alla käib näiteks see, kui lasta subil ennast teenindada, tube koristada, massaži teha. Viimase jaoks on mul küll oma ja kindel, igaühte ma enda keha ligi ei lase.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 11:10
Tore. Hea mäng. Aga füüsilise seksuaalse rahulduse saamisesks läheb alati vaja ka suguelundit stimuleerida või toimub see peast? Räägi sellest osast ka lähemalt.
˅ näita rohkem ˅