Foorum
2010-08-30 11:16
Ma ei tea kuidas see teistel käib, kuid mina tavaliselt ei tee käsitööd. Tüübid erutuvad juba selle peale kui käsin neil riidest lahti võtta ja ennast mulle eksponeerida. Tavaliselt teeb alluv ise selle stimuleerimise töö ära, kuni lõpuni- teades, et kõik see mis ta välja laseb, tuleb tal endal keelega kokku korjata.
Füüsiline seksuaalne rahuldus pole just see, mida minu juurest otsima tullakse, pigem ikka vaimset.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 11:23
Väga hea. Aga üks idee. Kui seda teeb prostituut, siis peaks olema kõik ideaalne ju. Nii füüsiline seks kui ka piitsutamisest tulenev vaimne seks on kõik ühes. Seega on prostituut siis kompaktsem, mugavam?
Teine idee. Kas iitsutamist tohib teha ainult BDSM inimene? Kui seda teeb niiöelda vanilje tegelane, et kas siis see ei lähe BDSM teema alla enam?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 11:31
Piitsutamisel ja piitsutamisel on vahe- loomulikult võib ka nii sama piitsaga vehkida, ka nö tavasuhtes saab seda kasutada. Siis aga piitsutatakse rohkem moepärast, õrnalt. Samuti kasutatakse tavasuhtes ka sidumist- kust lõpeb aga tavasuhe BDSM laadste mängudega ja kust algab päris BDSM- sellele ma tõesti ei oska vastata. Minul on need kaks maailma väga väga eraldatud.
Piitsaga peab oskama lüüa, valides õigesti nii tugevuse kui ka kehapinna.
Prostituut- jah, eks ta ju oleks küll nii aga kui paljud on ennast selle BDSMi maalimaga sügavuti kurssi viinud. Mina tunnen oma parnteriga teatavat lähedust, ta on minu vastutuse all. Prostituudile on ta vaid üks kundedest, vaevalt et prostituut viitsib oma aega kulutada partneri hingeelu uurimiseks.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 11:51
Nüüd hakkavad vahed välja lõpuks tulema porstituudiga.
BDSM
1. Kindel mäng kindlates reeglites.
2. Hingeelu uurimine ja personaalne lähenemine.
3. Füüsilise seksi peaaegu puudumine.
4. Kindlad mängijad.
5. Tegutsetakse mängulõbu saamise eesmärgil.

Prostituut:
1. kindlad reeglid puuduvad või on minimaalsed.
2. Rohke füüsiline seks, vahest ka vbla natuke vaimset.
3. Personaalne lähenemine (enamjaolt, et oled mees, siis meestegea tehakse nii)
4. Kindlad kliendid, vahest ka suvalisi.
5. Tegutseb ainult tasu saamise eesmärgil.
6. Seksi valdkond on suht lai. Tegeleb kõikvõimalike seksuaalsete rahuldustega. Vbla vahest ka liiga pinnapealselt.

Kaks peamist. Tasu saamise ootamine ja füüsiline seks.

Saaks nüüd ka mõne subi jutukese oleksin õnnelik.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 16:12
Parma – sellest, mis ajendab sube alternatiivse või ekstreemsema erootikaga tegelema, võiks uue teema teha. Eeldusel muidugi, et see Sind tõesti huvitab. Sest algse teemapüstitusega (tasuline bdsm) pole sel vähimatki pistmist.
Sinu 11:51 postituse järeldused ja üldistused kehtivad (kui üldse) ainult tasulise Femdom’i puhul ja ei laiene kindlasti muudele suhetele.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-30 18:53
Oh võiks jah aga usun, et keegi ei vasta seal eriti midagi.
Üldistused on tehetud lugedes foorumi postitusi. DevGirl ja Desire vastuste põhjal. Üks eeldab ja ootab raha/ja/või vidinaid teine teeb seda lõbu pärast. Selest siis see üplemine arvamustes. Aga lõpuks sai selguse majja. Pole mõtet seda rohkem arutada. Oleks vatajaid rohkem, erinevaid, siis ehk saab midagi aga pelgalt kahe põhjal on see suht raske.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 10:35
parma- tundub ,et lõpuks on sinu rahulolu tagatud
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 19:58
Üks asi kui on endal kõik "mänguasjad" olemas ja teine asi on see kui lähen nii "mängima", et subil on kõik endal olemas.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 22:25
Risto: Võtan õlikanku välja? Paar ideed tärkas.
Kui minna prostituudi juurde ja endal kõik vidinad värgid, kummid, särgid kaasas, et kas siis peab prostituut ise mulle hoopis maksma?

Krt see ei lähe BDSM alla kuidagi. Ei saagi õlitada. Aga no oletame, et seksi ei tee ja vidinad on piitsad ja muu selline kraam.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 02:17
parmaleikin - püüdes Sinust aru saada, siis mul tekivad vastakad mõtted: a) kas Sind erutavad ainult domineerivad prostituudid ja kui keegi siin seda tunnistaks, siis ups... läheb arvuti klavaiatuur pessu - Sul ju ikka pestav klaviatuur b) oled tabanud, et ka BDSM teema annab päris paraja adrenaliinilaku ja tunned tõmmet sinna poole, aga ei julge seda veel endale tunnistada - sama oli ka kunagi minuiga, kui ma pidasin ennast ikka 99% dominandiks
mis toimub sub-i peas... vot seda on raske kirjas edastada ja ka selle tõttu, et sub pole suht reeglina "päris" sub... aga ehk näiteks: kõva mees nagu Sina, püss õlal, vorm seljas... pead kuuletuma õrnale naisolevusele ja Sa täpselt ei tea, mis Sind veel ees ootab... näed vaid kõrgeid kontis oma silmade ees ja ei tea kes-mis selja taga on, mis Sinuga järgnevalt tehakse...
ega Sinagi viitsi ju sama luuremängu (sry, et pidevalt rõhutan seda militaarset poolt, aga...) mängida korduvalt, tahaks midagi uut, ootamatut ja üllatavat, tahaks saada korralikku adrenaliinilaksu... ja kui kõigele sellele liandub (ühe poole, mulle soobivalt enama kui ainult mina) seksuaalne nauding... vot seda ma soovitaks siiralt Sul ise kogeda - selliseid tundeid on raske sõnades edasi anda
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 08:01
Parma ma tõesti ei tea mida prostituudid teevad. Kes kuidas raha võtab või kas kellegil üldse isiklikke mänguasju on ja kuidas nad mängivad. Minu subid igal juhul pole domineerivate prostituutide juures käinud. Kui mina kunagi alustasin mängimisega siis mind "koolitati" nii, et Domina on väärt ainult parimat. Mul oli ka alguses kummaline nautida parimaid suupisteid ja jooke ja saada veel ka kingitus tema alandamise ja füüsilise karistuse eest. Võibolla kui mind oleks "koolitatud" teisiti poleks ma kujunenud selliseks nagu ma praegu olen. Kuna teema mind niivõrd huvitab ja kahjuks ilma "mängudeta" jääks midagi juskui puudu (olen vahepeal üritanud "mängudest" loobuda) siis tõenäoliselt tegelen sellega veel kaua-kaua. Ja mis teha kui ma tahan kõiki "mänguasju" kohe endale ka hankida, kui midagi uut jälle näen. Samas millegipärast mulle ainult pesupulkade ja vitsaga mängida üldse niiväga ei meeldi. Mul peab olema ikka metalli, kette, lukke, nahka, neete jne
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 13:21
Ja jah Desire. See oligi lihtsalt üks sähvatus. Arutelu. Ma ei lootnudki, et sa midagi sellest peaks teadma või vastu ütlema.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 12:03
Ühes teises arutelus tuli välja, et kedagi koheldakse kaltsuna. Huvitav kas sellest siis need mängud tekivadki, et keegi tahabki, et teda sellisena koheldakse. Kas saab seda ka teadlikult teha, et midagi oma suhtes päästa? Kas sina Desire näiteks tunned, et sind koheldakse kaltsuna ja siis tuleb see domina mängimise isu, et kuidagi enda tunnet parandada? (sinu isik on lihtsalt näitena)
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 12:21
vastupidi, need kes teisi kaltsuna kohtlevad võivad ise viljeleda kaltsuks olemise fetishit. see keda hommikust õhtuni reaalselt klobitakse, ega neil bdsm huvi pole. bdsm on siiski mäng, ega seal sulle keegi täis laksust makku viruta või lõuga sõida. mis viga ata-ata mänge mängida
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 12:24
Jah mõlemit pidi. Võiks arvamusi avaldada.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 12:27
mänge mängitakse ikka mängulustist, arvan mina. See elu mis on väljaspool mängu, ei ole niiväga oluline, kuigi võib lisada mängule värvi. umbes nii et kui muidu oled näiteks jobu, siiis seda suurem kirg on olla staar näiteks jalgpalliväljakul.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 12:30
Mingi tunne ju ikka ajab sind mängima.
Uurin, et kas seda BDSM mängu ajendab mängima perevägivald?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 12:33
no tavaliselt see kes tööl või äris on karm mees või naine laseb ennast piitsutada. ma nagu sellist stsenaariumit olen palju filmides näinud. kindlasti on väga suur vahe kas sind mängult alandatakse kuskil keldris või seda tehakse sinu reaalsete sõprade ees. mängus saab alati öelda tsurrrr mis lõpetab mängu.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 12:40
kui sind ajab mängima mingi selline tunne, et näiteks alandatud inimene tahab mängus kedagi alandada, siis pole see enam mäng. Kui see, et päris elus puudub sul mingi mängulisuse komponent ja võimalus seda välja elada, siis on sul muidugi õigus
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 12:50
aga kui on erinevad tasemed. ülemus alandab töötajat ja töötaja alandab kodus lapsi, sest teda alandati. alandus nagu kandub trepiastmete kaudu alla. laps alandab omakorda oma nõrgemaid kaaslaseid, sest teda alandati. sest mingi motivaator peab tekkima bdsm huvi vastu.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 12:59
selleda nimetatakse ka minu teada lumepalliefektiks. seda, kui mingile käitumisele järgneb teine käitumine
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 13:02
Mitte midagi ei oska arvata selle kohta. Kas see bdsm on mäng nagu kõik teised mängud, ajaviide mida harrastatatakse et hästi aega veeta, või mingi eriline mäng mida mängivad ainult kiiksuga inimesed? Kas arvutis tapmismänge mängitakse sest see on huvitav või sellepärast et kuskilt elust on vallandatud motivaator oma tapahimu kuskile maandada? või on see osade jaoks nii ja teiste jaoks naa
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 13:13
arvutimängud on ajaviite vahendid. tulistamine või sihtimine, sõjakunst ürgne teema. mis selles halba on? mõni üksik hull viib arvutimängus mängitu reaalsesse ellu, egas mõne üksiku pärast saa maailma muutma hakata.

alguses SM ongi ata-ata ninnu-nännu mäng. aga iga aastaga tahab inimene midagi veel ekstreemsemat kogeda ja siis hakatakse iseenda keha rikkuma. õnneks neid inimesi pole väga palju, aga netis leiduva materjali põhjal tehakse hulle asju.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 13:18
neile, keda see temaatika huvitab - kui tahate ka muud teada, siis paralleelselt on ka midagi sellist teemaks olnud -
http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=12&post=2808&page=4
(sealt saab ka mingit teavet, kui natuke uurida)
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 13:18
jep. aga kas on välistatud et ka see bdsm on ajaviite vahend?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 13:52
Ma ei ole mitte iialgi vägivalda tundnud oma elus. Isegi lapsepõlves kui ema mulle vitsa anda tahtis tuli isa vahele, et mina oma tütart lüüa ei luba. Ta eelistas rääkida ja ma kuulasin tõesti ta sõna. Edaspidises elus on mind ümbritsenud ainult sellised mehed kes mind viisakalt kohtlevad. Ma tõesti ei kujuta ette, et mu kavaler või mees mind lööks. Miks ma kujunesin selliseks õelaks domineerijaks ja meestepiitsutajaks? Võibolla on tõesti lapsepõlvel mingi roll inimese kujunemisel. Kuigi ma seda küll ei usu. Mind kasvatati nii, et ma pean austama ja armastama kõigepealt iseennast ja ei tohiks iial leppida halva kohtlemisega.
Samas ma pole nõus väitega, et kõik sub-id (allujad) on elus kõvasti peksa ja vägivalda tunda saanud. Vähemalt need kellega minul on elus kokkupuuteid olnud on kõik väga edukad, haritud, inteligentsed. Enamusel on oma firmad ja endal palju alluvaid. Nii, et teie loogika ei pea siin paika.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 14:48
Aga omamoodi on see ju suhte päästmiseks üks võimalusi ja koht kus välja elada. Üks kes tahab kelelgi peale karjuda ja teine kes tahab et tema peale karjutakse. Kui nad saavad seda teha ja veel mängult, siis see võib päästa nii mõnegi kodutüli.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 15:02
peab ju paika. ise ju ka ütled kus su subid on firmajuhid ja neil on palju alluvaid. see et sul ei olnud vägivaldselt lapsepõle võibolla pööraski su vastupidiseks, nüüd sa täidad oma tühimikku keera kuidas tahad, kõik on omavahel seotud siin elus.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-05 09:43
Et kui mind lapsena ei pekstud siis peksan nüüd ise??? Millised huvitavad järeldused
˅ näita rohkem ˅
2010-09-06 01:52
parmaleikin: Sa tahtsid tead, mis toimub sub-i peas... ma kirjutasin sellest kehastudes natuke militaarsemaks, kui ma olen (kud olen seda ka...) - oma mõttelaadilt olen ma võütleja - tundub, et ehk sarnasust Sinuga Oma kirjelduses püüdsin ma kehastuda Sinuks, et Sa tabaks pointi, aga vist ebaõnnestunult kuna Sa isegi ei kommenteerinud seda... või et vältisid seda!? Ok, see selleks.
Üks asi on küll, mida tahaks KÕIGILE üelda: ärge püüdke seostada BDSM huvi "raske lapsepõlvega", seal puudub seos või et kui, siis see seos on selles, et need inimesed väldivad seda temaatikat, väldivad oma ebameeldivaid mälestusi... Minu lugupidamine neile!
Seega on BDSM tugevate, elujõuliste, edasipüüdvate ja ennast arendadvate inimeste üks paljudest mängudest
˅ näita rohkem ˅
2010-09-06 09:29
xmees: Ei täitsa õnnestunult kirjeldasid. Polnud midagi arusaamatut. Seda mida sa kirjeldasid, ma aimasin et nii ta olla võikski. Sellega on Ok.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 01:51
tänx, parmaleikin, ma püüdsin
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 07:15
See kui lihtsalt kodus mehe peale karjuda (või ka vastupidi) pole BDSM "mäng", vaid tavaline koduvägivald.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 09:19
Aga kui seda teha meelega? Et teine su peale karjuks ja seda nautida?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-08 06:59
Kui eelnevalt kokku leppida, et nüüd tulevad sellised "mängud" ja mõlemad pooled on sellega nõus siis on ok.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-06 01:09
Kas naised oleksid valmis maksma?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-07 21:07
ladekas, vastuse leiad teema autorilt:
"Kas tõesti ükski mees ei soovi teha naisalluvatele teenet? Minu meelest ostab ju naine turvatunnet (näiliselt muidugi, kuid hea seegi): 1.ta saab seda, mida soovib, 2. keegi ei ürita suhet luua 3.garanteeritud meeldiv tunnike.
Kokkuvõttes on tasuline teenus töö nagu iga teine. Keegi ju ei vaata imelikult, kui käiakse tööl ja saadakse selle eest tasu.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

muide, väga hästi kokku võetud tasulise teenuse olemus ja eesmärgid.
nii et saab ka täitsa erapooletult, sõimlemata sel teemal arutleda......
˅ näita rohkem ˅
2021-07-13 10:01
Hea üritamine jällegi

sind kritiseeritakse mitte üldist teenuseostmist silmas pidades vaid sellepärast, et sa oled 24/7 hoor peast ja eitad ning vingerdad siin millegipärast ka oma teenuse olemusega.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-13 19:30
Mul pole mitte mingit vajadust siin kellegina paista, nagu sina seda enda suhtes üritad.

Su haledatest juttudest ja seisukohtadest piisab, et näha, mis tegelane sa tegelikult oled. Ja see pole ainuke info.

Ja samas ei pruugi mind, kui orja üldse olemas olla tegelikkuses. Mul on selles suhtes piiramatu vabadus ja nullvastutus, kirjutan, mida tahan Sul seda pole, sa pead oma muinasjutte ketrama ja vanu pilte näitama, et oleks munne, mida mudida raha eest.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-13 21:45
mul pole mingeid muinasjutte, täitsa tavaline elu- millist elavad paljud teenindajad muide. ekraani taga pihud rakku ja aju tuhmiks onades vbl tõesti paistab kõik hirmus utoopiline, mis omaenda piiratud maailmanägemisest väljapoole jääb.

kui mina kirjutan, mida tahan, ajab see mõnegi silmakirjaliku puritaani või kibestunud pihkuri tagajalgadele- ning see on üsnagi lõbustav
mingit muud varjatud eesmärki mu arvamusavaldused ei kanna.
ja enamus külalisi kuskil fooruminurkades kiibitsemas ei käi, muide. jah pilte ikka vahel vaatavad..........isegi pool aastat või aasta tagasi tehtud pildid täitsa toimivad. olgu nad mõne 10 aastat vanu pilte eksponeeriva "fotokriitiku" arust vanad või mitte.
kuna tööd on rohkem kui jaksaks ära teha, pole aega ega viitsimist olnud siia uusi pilte panna...kuigi arvutis need täitsa olemas, kriitikutel pole põhjust muretseda
˅ näita rohkem ˅
2021-07-13 22:30
Kindlasti on niiii lõbustav, et võtab su vahutama ja õelutsema
˅ näita rohkem ˅
2021-07-13 22:38
muidugi on lõbustav, lausa lõõgastav kohati
aga oled tõesti nii rumal, et võrdsustad irooniat õelusega?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-13 23:40
Muidugi olen ma niii rumal. Tegelikult oled sa ju sõbralik, lihtsalt vahel irooniline
Ja mul on ka hea meel sulle lõõgastust pakkuda.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-18 17:54
nojah, oma rumalust tunnistaval rumalal on ehk lootust arengule
mul pole vähimatki põhjust mitte sõbralik olla....välja arvatud juhul kui "lõõgastuse pakkumise" käigus labase laimuni laskutakse, näiteks.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 07:59
Viimase lause peale peaksid peeglisse vaatama
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 07:18
Tasulise BDSMi olemust saab/võib vaadelda mitut moodi.
Vähemalt ühel juhul on eristumine selles, kui oma (fetiÅ¡istlikud) soovid esitab üks pool. Enamasti meesalluv. Ja enamasti vastab sellele tasulise BDSMi pakkuja hinnakirjaga ning rõhutab, et seksi ei toimu.
Ja see sobibki neile, kes endast lähtuvalt otsivad ainult oma soovidele vastavat tegevust veidigi talutavalt partnerilt.

On ka neid, kes otsivad midagi muud, mis on BDSMi pärisolemuslikule poolele palju lähemal. See on partneri tunnetus ja koostöö. Millegi pakkumine, mida igaüks ei oska ja ei suuda. Ja mis pole rahakoti vahel, sest seda on igaühel.

Fetiš - tasu
vs.
Fetiš - Fetiš

Ja edasi võiks juba rääkida rahalisest panusest keskkonna loomisele ja professionaali ajast.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 19:38
Ilmselt on selle teenuse soovijaid siin ikka hulgi. Miks muidu on iha legendaarne tüngameister spetsialiseerunud just dominateenuse pakkumisele. Kindlasti liiguvad seal suuremad rahad kui veebikaäris, milles pidi ta ka küllalt osav olema.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-31 17:26
Mistressi äri on tulutoov eriti kui on tegu mitte petturlusega ja oma ala asjatundjatega räägitud. Eestlased ei sobi sinna, eestlased on koonerid ja oskamatud.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-01 10:02
Ma lisaksin sinna juurde veel, et ahned ja liiga tihti sealjuures oskamatud.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-02 08:58
Saa ükskord üle, hoor.
˅ näita rohkem ˅