Foorum
2011-06-25 12:45
pane üks pilt sao paolo slummist
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 12:47
Sealt kahjuks ei ole...ma nii julge ei ole,et seal pildistada...
Pakkuda saan Buenos Airese slummi...pildistatud kiiruga,kehva kvaliteediga...ehk lasevad üles....
Seal ei ole pildistamine nii lihtne,et muudkui poseerid...kaamera võetakse lihtsalt ära ja ropp vedamine,kui peksa ei saa..
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 12:49
aga inkade templite vahel
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 12:50
Ükskord oli ühel tsikil häda, et pidi tutvusringkonnale reisipiltte näitama, aga igal pildil oli kas mingi siider, suits või siivutult riides. No nagu ikka puhkusel tehakse, et tuntakse ennast hästi.
Siis pidin Photoshopiga üleliigsed värgid kõrvaldama ja pildid kõlblikuks tegema
Kas teil ei ole nii olnud?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 12:53
ja lõpetuseks Patagoonia mets...need käbid on unikaalsed maailmas ja neid ei leidu mitte kusagil mujal...kaaluvad~1,5-2 kg
Kõike on parem alati oma silmaga näha-seega parem minge vaadake ise kohapeal üle.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 12:55
ühesõnaga brasiilias sa käinud ei ole ja inkade maal samamoodi mitte. oled euroopas käinud ja nüüd laiendad selle terveks planeediks hooplesid
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 13:16
Peaks vist sõbrale helistama ja kÅ«sima,kuidas selle pildistamise t2pselt seal oli..nimelt isiklikult näinud fotosid mis paar aastat tagasi tehtud seal linna varemetel.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 13:31
helista muidugi,aga veel parem-käi ise ära,siis veendud kõiges ise.
reisimine on minu kirg ja õnneks tänapäeval ei ole ka erilisi takistusi tehtud riigipiiride ületamiseks.
Teen aastas regulaarselt kaks nn.pikka reisi(~3-4 nädalat) ja mitmeid nädalasi põikeid.
Riigid,mis populaarsed siinkandi inimeste seas kahjuks käimata.Pole käinud Egiptuses,Türgis ja isegi soomes mitte...Helsinki lennujaam ainuke punkt Soomes,kus kordi viibitud.Loodan selle Soome avastamise ikka ette võtta,aga alati tuleb midagi põnevamat ette..
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 16:20
Virtuaalselt reisivad paljud. Huvitav kuulutus caribian.sul ju su enda väitel armuke,elukaaslane,sponsor olemas.hetkel pidi Soomes veel olema. Samas nüüd soovid armukest leida..KAS vana-hea Demi..l6i välja,,sama kuulutus ju mis demi algusajal..ah jaa..mis linnas sa neil fotodel olid,mis üles panid? Kuidagi inimtühi ja puhas tundus..
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 17:01
Salaarmuke ikka võiks olla...aga paistab,et ei vea kuidagi välja...pole sobivaid mehi siin...
Mu nõudmised ülikõrged...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 17:07
Täpsustus....otsin salaarmukest,kõik muu olemas....leida kahjuks väga keeruline..kel välimus sobib,sel püksis tühjus...ilus ja võimekas,aga lohh...ka ei sobi-sellised ei tunneta tavaliselt piire ja hakkavad ette kujutama,et nad võiksid minuga abielluda
Romaa...ehk oskad soovitada?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 14:11
Et nagu Teele ,soovitas..aga vali iga ala jaoks eraldi armuke..
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 14:20
Ei. Parma ei käi nillimas seda meepotti. Parma ei ole veel nii mandunud, et seda seksi värki rahaeest tahta. Parma tahab seksida, mitte paabulindu vahtida.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 14:29
parma,
nutikas oled
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 15:01
Utha,ei ole.
aga mis sina arvad sellest loost?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 15:17
Utha, sa reedad oma käitumisega aga,mis on sinu arvamus selle kohta?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 15:59
Utha, ma tunnen sind sinu käitumise põhjal ära väga hästi ja tunduvalt paremini kui naabrimehe kirjut koera.
ma ei lipitse mitte kunagi,sest olen väga tõsine,mõtlev inimene.
sa ju Utha tead,tunned mind väga hästi-saates väga pikke ülistuslugusid,vaata et avalda veel mõni novellikogugi ära,mõeldes sinule.
aga räägi sellest sponsorlusest veidi?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 22:25
Ma ei näe eriti küll mingit probleemi selles. Kui teenust pakutakse vastavalt kirjeldusele ja rahale. Miks ta vastik peaks olema?
Võta asja pigem nii, mõtle kui sulle iga kord kui veedad neiga aega (Näiteks pakkud seksi koos Boyfriend Experienciga) ja õhtulõõuks paneb neiu sulle paar sada euri taskusse ja nii oma neli korda nädalas. Vaevalt vaataks sa peeglisse ja ütleks " Vastik, sa oled nii rõve "
Töö on töö, tunduvalt hullemaid ameteid siin planeedil mille moraalne väärtus on küsitav.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 23:04
minu väljanägemisega naine ei pea mehele maksma...ok,mingid dringid võin välja teha....
Ööklubis...paar kuud tagasi...meie(naiste)seltskonda imbus noormees..palus tantsima...tõenäoliselt most handsome i have ever seen....treenitud keha,päevitunud,nägu,soeng,riietus jne midagi sarnast oli eelnevalt hakanud silma CK reklaamist....ühesõnaga dream....selgus,et ta 24....ilmselgelt ta ei sattunud meie seltskonda juhuslikult.....ja tegi ettepaneku"pinna peale minna"pärast klubi....korraks isegi kaalusin ..aga ma olin väsinud...kahetsen tegelikult...oleks võinud numbri võtta....
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 23:40
Caribian. Teenuste eest ei maksta selle pärast et muidu ei saa või et on kole, vaid täiesti teistel põhjustel.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-28 21:28
Millistel põhjustel Sina maksad?Kui maksad..ei maksa...ütle ikkagi
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 13:17
See maksmise teema on täpselt sellest et kes laseb ennast kuidas manipuleerida. Täiesti normaalne mees suudab omale partneri/naise ka ilma rahata saada. Mul üks õpipoiss töö juurest ei suutnud hakkama saada teadmisega et palk on kesine talle, selle peale tuli omalegi meelde kuidas noorena sai linna pealt naisi sebitud, omal vaid 15 krooni taskus. Sponsorluse teema on lihtne ju, maksad vaid kepi eest ju, pikema armukese suhte puhul tundub omale küll mõistuse vastane maksta mingile noorikule kuupalk vaid selle eest et ta sulle mõned korrad kuus oma sirkli lahti lööb. Täiesti vabalt võib pidada ka armukest, kes ei küsi sult kerjuse käsi pikalt ees, oma kriipsu eest. Kuskil võõras linnas saab alati kepi ja peo panemise eesmärgil tellida vastava kontingendi tüdrukud. Eriti naljakas on aga see kuidas vananevad naised kujutavad omale siiani ette et nende närtsiva ilu eest peaks maksma veel ka raha ja nende lahkuvast ilust tuleneva kibestumise ära kannatama. Nagu üks klaarikapark siin ninakalt mainis siis tema latt on niiiiiii kõrge, raam on jah tõesti sinu vanuse kohta väga hea nii 4 pluss, kuid jutt mida sa siin ajad ajab küll öökima. Samas demokraatlikus ühiskonnas on kõigile lubatud ettekujutada et nad on printsessid. Tehke rohkem tööd ja ärge virisege ja lunige raha.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 14:41
Ära unusta,et sellele superraamile lisanduvad veel kogemused Tead,sellise raami nimel tehakse trenni nii,et ninast veri väljas,käiakse noa alt läbi,investeeritakse suuri summasid kreemidesse jne..
Ma ei arva,et mingi käpard peaks mind sõrmeotsagagi puutuma...
Õnneks ei pea midagi kusagil kerjama,mu enda sissetulekud ületavad tugevalt igasugused keskmised...
Ja olen ülbe,oi kui ülbe....naised peavadki ülbed olema.Pole mõtet ennast hävitada,alandada ja veel peksa ka saada ja siis nimetada seda armastuseks....süda läheb pahaks..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 14:46
Ja veel...rääkides minu "kõrgest vanusest" enamus 20-25 neide jääb oma raamiga mulle alla...tee silmad lahti...lühikesed 80cm vööümbermõõduga punnid liikvel,kel blondeeritud juuksed,ülemeigitud nägu,maitsetu riietus...pole mõtet edasi kirjeldada..
No loose situation!
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 15:13
peab ütlema, caribian, et kõigest hoolimata sa ei kõla usutavalt. Esiteks see enesereklaam hakkab tunduma juba meeleheitlikuna, nagu ennast tahaks veenda et võiksid siiski olla ihaldatav, näha on, et siin sa seda ei saavuta, ja su raam pole siin väga kõrgelt noteeritud valuuta, populaarsed naised, vähemalt foorumis, mis postkastides toimub ma muidugi ei tea, ei ole tingimata üldse nii...noh sinusarnase raamiga, ju on neil midagi muud, mida sinul ei ole, või siis ei paista.
Ma natuke aiman seda kompleksi, aga ma päris kohe veel ei hakka pakkuma
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 15:14
Päris kahju kohe inimesest, kelle elu on vaid üks suur ohvrite toomine selleks, et kõigepealt pääseda ja siis püsima jääda teatud seltskonda. ta on selle seltskonna vang ja kardab teha valeliigutusi. Ta on nagu kontvõõras külaline, kes kardab minna uksest välja, sest uks võib sulguda.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 15:32
jah, tõepoolest kerge kahjutunde ta tekitab...nagu mingi blatnoi kes on kriminaalses maailmas mingile positsioonile trüginud, ja siis satub politseinike ballile, kus ta staatust miskikski ei peeta ja kiideldakse hoopis palju keegi selliseid trellide taha on pistnud
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 16:21
Mulle meeldib ilus olla ja ma olen selle nimel nõus palju vaeva nägema ja kulutama....
Miks mitte?Tahaks muidugi teada,kelle varikas on silentbob,aga jumal temaga...selgelt omab poolikut infot minu tegemistest ~10 aastat tagasi ja ilmselgelt ei tea isegi mu nime aastal 2011...ammugi siis minu tegemistest ja ilmselgelt ei tea ka tegelikult kuidas välja näen..mõtetu..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 16:26
jfjm....mulle pole küll vaja kaasa tunda.....arvan,et vähemalt sina oled juba praeguseks aru saanud,et ma ei kavatse siin küll tutvuda....elan ennast lihtsalt välja ja kui saan mõnele noorele tüdrukule eeskujuks olla ,siis on ju missioon täidetud.
Ma tõesti ei taha näha,kuidas mõni noor ja kena neiu raiskab oma elu mõtetule mehele,kes tümitab teda,kasutab teda lihtsalt ära,kel pole mingit austust naiste vastu...moodsas keeles nimetatakse seda võrdõiguslikkuseks....olen näinud vaatepilti,kuidas klubis mees tiris oma naise käekotist raha,et arvet maksta...võigas vaatepilt...ja naisel hirmus häbi,aga mis teha..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 16:52
Klaarikapark, see et sa ise ka ennast kiidad et sa: oi oi kui ülbe oled, see ongi see mis ilmselt selle parima valiku mehe ( kellega sa siiski siin tutvuda soovid) sinust eemale viibki. Kellele on sellist ülbet nähvitsat vaja kellel on 25 aastase hea raam ja 40 aastase kondised kurjad sõrmed ja terava nina ning pika ülahuule vahelt tuleb vaid kurja sisinat meeste aadressil. See hea raam ei vääri seda nõmedust mis kooriku all toimub, võrdõiguslikus millele sa vihjasid ei ole kaalutav rahas ega edukuses, see on võrdses suhtumises oma partnerisse ja tema soovidesse ja koos veedetud aega. See et sa näid mingit naise rahakotist raha võtmist? so what, mul on ka oma rahakott oma GF käekotis olnud ja olen restos selle ise sealt välja võtnud ja kõik ise ära maksnud. Nagu ei tunne halba tunnet. Sinul on ilmselt seda väheldast mõtlemist kui sa esimesena nii halvasti arvad kui sa arvasid. Avarda oma mõttemaailma ja astu oma ILU ja Edukust ülistavast raamist välja. Sa ei sobi oma hoiakutega siia. Ilmselt pead sa oma komput kuskilt anusaagimite seltskonnast otsima. Ole tubli ja saa ükskord täiskasvanuks.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 18:06
Oi Pushi .....ma tõesti ei otsi siit midagi-kedagi....sellest peaks olema kõik praeguseks juba aru saanud.See on meelelahutus.
Kuri sisin tuleb ikka idude aadressil,mitte meeste...palun ikka lõpuni täpne olla...mees,kes ajab käe naise käekotti või trügib naise koju...see ei ole ju mees..päris õiget nime ei oskagi anda...maitseasi muidugi..masohhistid sillas
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 20:59
Aga Caribian, kas sa ei karda kunagi avastada, et oled kulutanud elu asendustegevusele, oled loonud endale tegelaskuju, kelle elu püüdsid elada ja enda elu jäigi elamata?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 23:20
No aga ta ju kuulutab, et loodab siinseid tibisid samale teele suunata
˅ näita rohkem ˅
2011-07-16 23:41
Ma ei tahaks ette kujutadagi mis saaks siis kui suurem osa eesti naisi elaksid samas mullis ja oleksid sama ülbed nagu mõni....
Kuigi olgem ausad, päris suur protsent ongi sellise printsessi mõttemaailmaga naiivitarid. Muidugist on nemad suhete turul kogu aeg ripakile. Kellele neid sisuta wannabe iluetalone ikka vaja on. Õnneks on alles ka normaalsed naised siin riigis. Kuigi kahjuks aina vähem ja vähem. Võimalus on ka kuskilt maakohtadest mõistlikemaid preilisid linnameestele importida. Küll aga on alati oht et vaprate ja ilusate linnaelu mull võib ka kõige normaalsema tiiutalutütrekese täiesti ekstaasi ajada ja temast samasuguse wannabe eliitpreilna mullis elava zombie teha. Õnneks teeb iga majanduslangus ja muud elumured üsnagi head korrektuuri ka nende seas ja toob liiga kõrge lennuga piffid maa peale tagasi. Kes kibestub siis, kes mitte. Muideks arvan alati et ülbus on kibestumise varjamiseks....
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 00:02
No aga mis neil printsessidel siis viga on?
Kätte ei anna?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 07:03
See hea ja kasulik, millest ta räägib, mattub lõpuks ikka paksu rahakihi alla, kust ta seda isegi tihti üles ei leia, rääkimata siis noortest tibidest.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 09:41
Enda perekonna noori naisehakatisi vaadates- ei ole tegelikult väga ohtu, keegi väga eeskuju võtaks neist bravuuritaridest, üldiselt peetakse neid ikka sellisteks tola moodi meelelahutajateks, ja tegelikult on ka näha, kust sellised tulevad- lastest kes on kasvanud isolatsioonis vastassoost, võimalik et pole lasteaiaski käinud, õdesi vendi pole või on väga suure vanusevahega, tõenäoliselt on ka pere üsna autoritaarne, ehk ka lapsest saadik printsessina koheldud. Sellistes seltskondades, kus hoovi peal on poisid plikad lapsest saadik koos nii jalkat tagunud kui nukkudega mänginud, ei tulda lihtsalt selle peale, et mingist east alates keegi mingit erikohtlemist hakkaks eeldama, ja kui hakkab, võetakse teda tõelise friigina, ja ta lihtsalt ei saagi iiial seltskonda sisse.
Nagu ta jutust ja viidetest siiski selgub, selline seltskond antud kontekstis siis friikide seltskond siiski eksisteerib, aga las ta siis eksisteerib, ilmselgelt need seltskonnad ei segune, ei hakka ka kunagi teisi normaalseks pidama, aga mis siis sellest, lihtsalt pole vaja oma seltskonna arusaamadega võõras hoovis vehelda, see on lihtsalt ebaviisakas, pealetükkiv. Ja kui nüüd seda siin pisut jälgida, siis ebaviisaka ja tõrjuva kohtlemise osaliseks pole ta saanud mitte oma arusaamade tõttu, vaid nende pealetükkiva esitamise pärast
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 11:38
Just mikhan. Pea oma kirjutisest kinni! Las ta olla nagu ta on. Ja sina oled nagu sina oled. Tema on friik ja sina oled friik. Mina ei ole friik
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 12:18
kuidas te viitsite ..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-17 15:04
Paras koomusk..Peame lihtsalt end kohandama elama koos friikidega..neid ei muuda,,las elavad mullides.fantaseerides olemast keegi,kes tegelikult polda.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-02 10:39
lisanna25 küsib mõne tunni eest 80eur. nagu tere tali, esiteks pole tal tissigi ja nii head keha, ja ilma rahata seks on alati mõnusam kui raha eest!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-02 12:16
Loll on,ma küsiks vähemalt 800
˅ näita rohkem ˅
2011-08-02 13:58
parnu20, probleem ju selles, et pooled mehed ei saagi seksi ilma rahata!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-02 14:12
mingi aeg tagasi oli sellest lisannast siin suurem pildikogu üleval, päkaalused kraapimata, jumet polnud ollagi, tundus selline hoolitsemata tükk olevat, selle raha eest mis siin tahab läheks juba korraliku ja kena tasulise juurde, oleks vähemalt silmailu.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-02 14:52
Õige väide, kusjuures Tallinnas selline asutus täitsa olemas, kus sisustus on täiesti ok ja tööl olevad tüdrukudki üpris kenakesed. Hinnad samad. Jääb arusaamatuks, miks mehed siit mingitele rääbistele plekki üle kannavad?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-02 23:35
suitsurääbist tahaks küll
˅ näita rohkem ˅
2011-08-03 01:00
Aga järelikult turgu on. Kui keegi ei maksaks, siis tõenäoliselt poleks ka neid, kes küsivad. Pealegi on piisavalt neid mehi, keda erutavad igasugu veidrused. Või tegelevadki kõikvõimalike äärmustega. Kõige kindlam koht veidrate ja äärmuslike fantaasiate realiseerimiseks ongi tasulised naised, sest leida netist tasuta mõttekaaslast, kes oleks nendeks fantaasiateks valmis, on vast üsna keeruline.
Kunagi kusagil oli mingi küsitlus, et mida kõige enam prosidelt soovitakse. Seal oli üks enimlevinud teenus näiteks suhu andmine ilma tavasexita. Mis on ka üsna loogiline, sest kes naine ikka viitsib ainult selle pärast kellegiga kokku saada, et selle noks tühjaks lutsida.
Nii, et seda turgu on ja ostjad ka olemas.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 22:34
Selle teema lk3 hakkab tänaseks päevaks tõeks saama....ma olen vist selgeltnägija
Tegelikult lihtsalt naine,kes mõistab paljude naiste soove...
Mitu kuud tagasi oli vastuvaidlejaid...aeg näitas...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-13 13:29
Caribian. Mis täpsemalt sinu ennustus oli..3lk palju huvitavaid oletusi..
˅ näita rohkem ˅
2011-08-22 09:01
Kas terve see teema ongi nende vastuseid täis, kes sponsoreid otsivad?
Krt, siin foorumis kah ei muutu mitte midagi - ikka ja jälle solgitakse teemasid muu mölaga
˅ näita rohkem ˅