Foorum
1
2
2025-12-10 19:01
Seks on igas mõttes vanainimesteasi. Noored tegelevad sellega järjest vähem. Ausalt öeldes pole seksiga seoses positiivseid elamusi. Peab läbi käima inimestega, kellega ei tahaks, jagelema nendega, riskima haigustega ja üleüldse on seks rõve ja räpane asi. Telo ekraan on näiteks palju puhtam ja ilusam.

https://ifstudies.org/in-the-news/adults-are-having-less-sex-than-ever-with-gen-z-seeing-the-steepest-decline-study
˅ näita rohkem ˅
2025-12-10 19:55
Ifstudies on väga sitt allikas.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-10 20:06
Demagoog ründab allikat ja ütlejat. See pole ju ainus allikas.Isegi mehel olemine on häbiasi tänapäeval naisele, kirjutati sel nädalal meedias.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-10 20:09
Demigorgon on koll Stranger Things-st! Mina olen nägus!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-10 21:21
Homoseks ja pederastia on moes, haige maailm.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-10 23:29
Allikakriitilisus ei ole veel demagoogia.

Aga jah, mina näiteks ei seksi juba aastaid ... tavalisel moel.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 08:59
Allikakriitilisus on antud juhul õigustatud, kuna tegemist ei ole päris "allikaga".

Wikipeedia ütleb nii-

The Family Research Institute (FRI), originally known as the Institute for the Scientific Investigation of Sexuality (ISIS), is an American socially conservative non-profit organization based in Colorado Springs, Colorado, which states that it has "...one overriding mission: to generate empirical research on issues that threaten the traditional family, particularly homosexuality, AIDS, sexual social policy, and drug abuse".

Praktilises võtmes on aga tegemist mõttekojaga, mis agiteerib ja propageerib igasuguse Ameerika konservatismi vastasust tehes seda läbi "pereväärtuste", kasutades uuringuid noppides ja selektiivselt. Väga heaks näiteks on ka antud teema, kus jutt on noorte seas vähenenud seksuaalne aktiivsus, mis tõepoolest ongi juhtunud. Aga, nad poogivad sellele põhjuseks abielude vähenemise, kuigi faktiliselt on põhjused hoopis teised.

Nutiseadmete laialdane kasutus suhtlus- ja meelelahutudplatvormina, mis soodustab individuaalset meelelahutust.
Interneti ülekaalukas kasutamine tutvuste ja suhete loomisel, intiimsuhete kohalt siis, mis tõstab oluliselt sobivuse lävepakku.
Naiste oluliselt tõusnud finantsiline ning eneseteostuslik vabadus, mis ei sunni ega suru neid suhetesse ning annab suurema vabaduse valida.
Netivälise, traditsiooniliselt sotsiaalse meelelahutuse (peod, läbud, ühised hobid ja huvitegevused, kus inimesed varem tutvusid) tohutu kallinemine. Hüvasti "kolm sõpra, lauakas ja vaatame kus või kelle sees üles ärkame!"
Alkoholitarbimise vähenemine noorte seas
COVID-i järgne ühisüritustel osalemise vähenemine
Ja ilmselt on põhjuseid veel

Ja mitte ükski pole isegi ligilähedal mingisugusele pereväärtusele.

Et ehk, alati on oluline mitte ainult süveneda öeldusse, vaid ka sellesse kes ütles ja miks.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 09:00
Väike vimka- et propageerib Ameerika konservatismi ja liberalismi ja progressiivsuse vastasust, siis. See leht ei luba muuta teksti, kahjuks.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 11:20
Tundub väga õige asja eest väljas asutus, kes ei tee seda mitte lühiajalise klikkide ja reklaamitulu saamise eesmärgil.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 12:45
Kust tead sina, mis eesmärgil nad tegutsevad?
Vaata poliitikuid. Enamuses neist on peidus kolm erinevat inimest. Esimest näed pere ja sõprade seltsis. Teist valijate ees esinemas ja kolmas ilmub välja, kui ta hakkab valituks saades enda rahastajate huvisid kaitsma.
Kõige vähemusutavam on see, kes valijate ees esineb. Sellepärast vajavad nad justnagu sõltumatut toetusgruppi, kes püüavad nende väljaöeldut kinnitada. Konkreetsel juhul võibki sellise abimeeskonnaga tegemist olla.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 15:37
SALK?

Selle peale võib öelda ainult seda, et sama kriitikat võib teha mis tahes veebilehe ja allika kohta. Kaasaarvatud riiklikud statistikaametid, kes peavad tootma andmeid, mis toetavad valitseva erakonna võimulpüsimist.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 15:49
Ei. Ma ju üleval just kirjutasin, et on võetud mingi nähtus ja sellele oma põhjus külge poogitud, et siis kuulutada mingisugust oma sõnumit.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 15:53
Statistikaametid töötasid ka eelmiste valitsuste ajal sama usinalt.
Samas ei tasu unustada, et iga uus valitsus peab kõigepealt hakkama sööma seda sitta, mida eelmine valitsus on kokkukeeranud ja need sitakeerajad on opositsioonis juba unustanud, et ise nad selle olukorra tekitasid.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 19:31
ikvergil, selle kohta on termin - cherrypicking, kui otsitakse vaid enda sõnumit toetavaid materjale. kausaalsuse külgepookimine on veel tõesti omaette jant.
Aga sa tõid päris hästi välja põhjused.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 20:02
Mhm, need on need inetud retoorilised võtted, mis paraku lihtsale inimesele suunatud ja need on väga mõjusad.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-15 00:11
Ei tea miks peaks keegi suhtlema inimestega kes ei meeldi ja huvi ei paku ?
Jah , paistab et seks ei ole enam moes
˅ näita rohkem ˅
2025-12-15 13:50
Riina, raha pärast ikka.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-15 21:41
Aga siis on see juba töö
˅ näita rohkem ˅
2025-12-15 21:44
Mina pean oma kätele alatasa seksi eest maksma...
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 11:48
Mulle siin oponeeriti, et seks ei ole moest ära aga kui mõelda sellele, et kõik räägivad samal ajal ka sellest, et isegi kohtingutel käimine on surnud ja kõik taandub ekraanile, siis ikka on ju küll seksi vähem. Mis krdi seks see tahvelarvuti ees on? Selle jätame praegu välja - tiinekatele.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 11:52
Igav
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 11:55
Seks on igav? Selle järgi, et keegi ei viitsi aastate viisi kokkugi saada, ei saa küll rääkida muud kui et seks on surnud.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 12:30
Seks pole kuskile surnud.Meestel mingi omandi kinnisideed, korra sai peab veel saama , mis sest ,et naisel tegemist ja täna ei saa.Nagu koguaeg peaks ootel olema.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 18:13
Seks on sellepärast surnud, et kui hakatakse kokku saama, siis enne lubatakse igasugu asjad ära näiteks ainult varvaste pildi põhjal ja siis kokku saades on pettumus, mida ei tohi öelda ja välja näidata... Kui nii paar korda juhtub, siis enam ei saadagi kokku ja sealt tulevad ka need tasuliste naiste poolt kirutud ülelaskjad, kes on ennast asjatult käima tõmmanud aga päriselu on midagi muud...
Aga ollakse suhete loomisega juba nii netti kolinud, et tavaelus hakatuseks lihtsalt nohisetakse, isegi kui naine meeldib... või siis küsitakse "laheda konkreetsusega" kohe nikku.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 19:47
Veel üks variant
Kuna netis on suur valik valitakse lõputult isegi kui leid on juba see . Tulemus - tùhjad pihud , Ok pihud oma munniga sest naine on juba läinud ja tagasi ei soovi
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 20:16
Alati saab ju kokkusaades ei öelda kui teine ei meeldi, aga saan aru siin naised ei kohtugi.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 20:39
"Seks on surnud!", ütles inimene, keda ajal mil partneri valimine on tehtud erakordselt lihtsaks ja mugavaks, ei valita.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 21:50
Inimene võiks isegi meeldida aga .. see meeldime peaks olema ikka mõlemapoolne
Ja paljude naiste jaoks emotsionaalne pool on väga oluline . Ainult mehed suudavad seksida ebameeldiva inimesega peaasi et tùhjaks saada
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 21:53
Tuleb kõigil osapooltel silmad kinni siduda, siis pole ka probleemi.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 21:55
Ja nina peale klambri panna
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 21:56
Vastab tõele.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 22:10
Kohtuma lähete juhtkoertega, silmaklapid peas.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 22:13
No siis vähemalt koertel saab lõbus olema.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-16 22:16
Ärge siis suukorvi unustage, muidu ei tea iial kelle kell kelladel kelpsab
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 00:24
Riina1234 - ainult mehed suudavad ? .... Ilmselt sa paned mööda - miks sa arvad et see naine oma auku ei paku ? saamise nimel(raha)
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 01:00
Jah , meestel see tuleb hästi välja
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 01:46
Päris õudne, kui nii mõelda... et pidevalt kepivad inimesed, kes teineteisele ei meeldi. Üks saab lahti ja teine saab pappi.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 08:26
Riina
Enamus prostituute on naised. Ma ei usu, et nad ainult meeldivate klientidega seksivad. Samuti on tavaliste naiste seas küllaga neid, kes oma endiste seksipartnerite kohta ebameeldivusi räägivad, isegi lähenemiskeelde nõuavad. Ehk siis see väide, et ainult mehed ebameeldivate partneritega seksida võivad, on ikka konkreetselt vale.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 08:34
Mitte 100% vale. Kuna mehed peavad end "müüma", et voodisse saada, siis naine võib tahta minna voodisse mehega kes talle meeldib, aga leida end voodist mehega kes talle enam ei meeldi.

See pole reegel, aga seda juhtub üsna tihti
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 11:04
Probleem on ka selles, et naistel on alati ju õigus ning oma eksimusi on raske tunnistada. Sellepärast kannatataksegi nii kaua, kui võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 11:25
No kurat, ma olen oluliselt rohkem põikpäiseid mehi näinud kui naisi. Lähisuhetes on niikuinii meestel teoreetiliselt viimane sõna, nagu LSV statistika nii ilmekalt näitab.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 11:47
See statistika on natuke ühekülgne. See näitab jah, kellele jäi viimane sõna, aga mitte seda kelle sõna oli esimene.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 12:08
Ja Sa püüad tõlgendada seda sellena, et sõnale võib rusikaga anda või et LSV ohver on alati süüdi.

Ole nüüd. Oled piisavalt tark, et mitte kuulutada "naised löövad sõnadega, mehed rusikatega" juttu 🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 12:48
Ka vaimne vägivald on vägivald!
Teadsin üht perekonda, kus mehel kippusid reede õhtud pikale venima. Igati tore ja rahumeelne mees, ka reedeti. Kui napsusena koju tuli tahtis rahulikult magama keerata, aga naine ei võimaldanud seda. Mehe närvid ei pidanud vastu ja pani sellele tänitamisele mehise punkti. Täiskasvanud lapsed küsisid emalt: "mida sa tast torgid? Sa ju tead, et saad peksa". Vastus oli lihtne: "Aga mulle meeldib"
Võta nüüd kinni, kes rohkem süüdi oli.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 13:12
Füüsilise vägivalla kasutamine ei tähenda, et vaimset vägivalda ei kasutata.

Vaimne on statistika alusel pooleks. Füüsilises aga, ilmselgetel põhjustel, on domineerivaks mehed.

Jutt sellest, et lüüakse "põhjusega" ning vormistatakse see kas mehe hetkelise kobtrollimatuse, provokatsiooni või mõne muu põhjuse varna, mida saab kuidagi mingist vinklist vaadata kui "õigustatud või seletatavat" nähtust, see jutt tuleb prügikasti visata.

Reeglina käib füüsilise vägivallaga kaasas ka vaimne, niiet mees kes lööb ei tegele ainult löömisega. Ja naistega sama.

Minul näiteks on lugusid, kus mees püüdis lastel purjuspäi juukseid lõigata ning ühel lõikas peaaegu kõrva küljest. Mõnitas veel otsa ja lapsed ei saanud peale nutmise ja vaikimise midagi teha, sest oht oli saada erinevate vahenditega peksa. Ja kui ema kodust ära läks, siis pedereeris vaimselt kuniks oli "õigustus" ka füüsiliselt "karistada", austuse puudumise ja sõnakuulmatuse pärast.

Võta nüüd kinni, kes rohkem süüdi oli? Kuradi lapsed, raisk.

Ma vist kasvasin üles kuuldes korteriseinte taga naabritevahelusi tülisid, mis lõppesid pauguga. Ja ei, paugule ei eelnenud naise monopoolne tänitamine.

Sinu näiteid esineb. Sinu näide aga ei ole kunagi argumendiks.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 13:21
Eks peale seksi mittemeeldimist esineb muidugi kõikide puhul. Ma vaidlesin vastu väitele, et "ainult mehed suudavad seksida ebameeldiva inimesega". See on ikka selgelt vale väide, pole mõtet mingist sajast protsendist rääkida.
Mina pole kunagi ühegi ebameeldiva inimesega seksinud.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 13:34
Aa ei, ma pidasin konkreetselt silmas seda, et enne ühet võib inimene endast luua vägagi hea pildi, kuna saavutada on vaja eesmärk. Ja kui see on saavutatud, siis pole vaja ka enam pingutada. 100% seal on konkreetselt Su viimase lause kohta. Aga mul kukkus sõnastus halvasti välja, vabandust.

Esmane väide, et ainult mehed suudavad seksida ebameeldiva inimesega janu kustutamiseks* (väga tähtis osa). Ja kuigi ta on oma absoluutsuses eksitav, siis seal on minu arvates tõejuurikas sees. Mehed üldiselt on nõus oluliselt enam kui naised seksima inimesega keda nad väga ebaatraktiivseks peavad. Ja jutt ei ole sünnimärgist nina otsas.

Kui nüüd laiemalt ja retrospektiivselt vaadata, siis meeste seas ei ole harvad ei anekdoodid ega anekdootlikud olukorrad, kus magati naisega, kellest ei tohi isegi vanajumal teada. Naiste puhul aga reeglina on "vähemalt miski mis tõmbab" ning isiklikust kogemusest selliseid vestlusi pidades, siis seal on väga tihti just see vaimne pool mis võib puudu olla, peaasi, et ilus on. Pikkus ka vist, aga siinkohal peaksid naised mind parandama.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 13:43
Kui naine mind seksuaalselt ei eruta, siis ei teki ka erektsiooni ja nii jääbki tegu tegemata, lihtne. Seega igaühega ja valimatult kindlasti ei suudaks .
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 13:45
ikvergil, Ma ei õigusta mingit vägivalda. Ma vaid väidan, et see statistika on kallutatud.
Kui paljud mehed lähevad kaebama, kui said taignarulli maitsta?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 14:11
Mehed on huvitavad olendid - nendel tekkib eretsioon isegi kui partner ei meeldi
˅ näita rohkem ˅
1
2