Foorum
1
2
2025-12-17 14:13
Seda oskust pole mulle õnneks antud, kui ikka füüsiline külgetõmme puudub, siis ei aita miski.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 14:17
Kallutatud kelle või mille poolt?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 15:18
Ma siiski kordaksin, et valdav osa prostituute on naised.
Ilmselt võib nõustuda, et leidub mehi, kelle jaoks auk on auk. Aga kaugeltki iga mees ei hüppa voodisse iga suvalise naisega, kes kätte annab. Ka prostituutide külastajaid on ainult mingi protsent meestest ja nende pinnalt ei saa teha üldistustust kõigi meeste kohta.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 15:40
dragu mainis tabavalt, et kui ikka mees seksuaalselt erutatud ei ole ja erektsiooni ei teki, siis puhtfüüsiliselt pole vahekord võimalik.
seega, iga mees juba sel põhjusel ei saaks seksteenuse pakkumisega hakkama. põhimõtted on hoopis teine teema.....ja need võivad kergesti muutuda, eriti suurte rahanumbrite mõjul.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 15:46
Robi, iga mees ei hüppagi, aga keskmiselt on mehe alumine latt allpool naise omast ja vahe on väga suur.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 16:01
Mees ja naine teevad erinevatel alustel valikuid lihtsalt. Esiteks on meeste jaoks välimus olulisem, seega iga ilusam naine on automaatselt eelistatum. Naised ei lenda niimoodi ilusate meeste peale, kuid naist on võimalik ära rääkida lihtsamini kui meest. Teiseks on meestel teatud surve naistele külge lüüa, seda eeldatakse neist. Naistel on, vastupidi, surve olla tagasihoidlikud ja mitte igaühega magada. Järelikult loogiliselt naise esimene reaktsioon on ära öelda, mehe esimene reaktsioon on nõustuda.

Seega mis on see latt?
Mehe latt on suuresti välimuspõhine ja allapoole 5/10 ta väga minna ei taha. Suure näljaga sobib 4/10 (allpool keskmist), aga 3/10 (inetu) enam ei lähe.
Naine võib 3/10 mehega vabalt voodisse minna, kui see tundub turvaline, heasüdamlik, huvitav ja jõukas.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 16:22
Tutvumisäppide statistika räägib Sulle vastu. Ka räägib seesama iha keskkond Sulle vastu. Ja reaalelus, noh, kes vähegi noorust mäletab ja kes kellega "koju läks", ka see räägib Sulle vastu

Lisaks räägib Sulle vastu Beckham, Arnold ja Sly, kui heidad pilgu tabloididele ning vaatad kellega nad keda petsid.

Meestel ei ole otsest survet külge lüüa ja naistel pole loomupoolset survet olla külge löödav, siin on mängus pigem nõudlus ja pakkumine. Ja naised üldiselt saavad valida nägusamate seast vabamalt, mehel tuleb aga tõestada oma nägususega kaasaskäivat lisandväärtust, sest tema taga on rida sama nägusaid.

Lati numbrilist väärtust ma ei oska määrata, sest teemat teaduri tasandil ei valda. Aga me räägime üldistades, keskmiselt. Ja keskmiselt sobib mehele oluliselt vähemkutsuv naine kui tal pump lööb kui vastupidi.

See on nii tavaline nähtus, et nagu ma ennist mainisin- sellest on hulgaliselt anekdootegi.

"Post nut clarity" puudutab sama teemat väga suure ülekattega.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 17:05
robespierre,
''turvaline, heasüdamlik, huvitav ja jõukas'' võivad olla päris head lisaboonused, väliselt mitteatraktiivse mehe puhul.
aga oleneb sellest kui kõrgel konkreetse naise latt paikneb. paljudel naistel on siiski ka ilusate meeste fetiš....nii et voodisse hüppamisel, eriti üheöösuhtena, mängib mehe välimus rohkem rolli kui heasüdamlikkus või pangaarve. kehakeemia loomulikult ka, aga see tekib pigem visuaalselt meeldiva mehega (jah, tuleb ette erandeid).
püsisuhte või abielu puhul need lisaboonused saavad valikute tegemisel oluliselt määravamaks kui mehe väline ilu.
abikaasaga peaks olema eelkõige hingesugulus, totaalne seksuaalne sobivus.....ja kui näeb superhea välja, siis see nagu boonus
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 17:44
Ikvergil

Ja kellega need ilusad naised siis seksivad? Omavahel või?
Ma olen täiesti keskpärase välimusega ja mu suhted on olnud reeglina ilusate naistega. Sellistega, kelle jaoks komplimentide saamine on tavapärane. Kellele tuntud mehed on külge löönud ja korvi saanud (vähemalt ühel juhul räägin rahvusvaheliselt tuntud mehest). Ilusate naistega magamine pole mingi keeruline asi.
Anekdoote vast tõe kriteeriumiks ei võtaks.

Caprichosa
Muidugi on naistele vähemalt osaliselt välimus tähtus, st päris koll ei tohi olla. Aga Riina siin väitis, et mehed kepivad igaüht. Ma selle vaidlustasin. Ja minu meelest naiste latt on välimuse osas madalam kui meestel, aga ainult juhul, kui mehel on midagi muud veel pakkuda.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 18:11
Olen suisa pingsalt mõelnud miks ilusate naiste mehed mind taga ajavad ja nii meeldiv on neile ei öelda.🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 18:13
Robi, siinkohal peaks vahet tegema õhtu jooksul üles korjatust ja mingi aeg moositud näitsikust. Nende puhul on kriteeriumid mõnevõrra erinevad. Andes mehele aega oma teiste omaduste esitlemisel, suurendad ka võimaluse, et see mees saab nö "löögile".

"Ma olen nähvi saanud naistelt kes on kuulsatele inimestele ei öelnud" ei ole tõsiseltvõetav väide inimese poolt kes ei saa aru anekdoodi tähendusest. Anekdoodid või naljad põhinevad siiski mingil määral päriselust võetud nähtuse karikatuursel või ülepingutatud esitlusel.

Ma kasutan sõnu "anekdoote" ja "nalju", sest ma ei taha neid siin reaalsetel näidetel välja tuua. Näited, millega väga hästi kursis oled. Need on labased, naisi alandavad näited, naljad ja olukorrad, mis tihtilugu ei ole seotud isegi inimese sotsiaalse või haridusliku taustaga.

Lõppude lõpuks aga ma ei saa aru miks Sa üldse vaidled. On koheselt statistiliselt tõendatav fakt, et seksimise puhul on meestel keskmiselt latt madalam ja naistel kõrgem. Sa näed selles justkui mingit süüdistust või etteheidet või võtad seda kummalisel kombel isiklikult.

Kui ühel puhul on "parem ülbelt ilma kui sitalt saadud", siis teisel puhul heida pilk tutvumiskuulutuste hulkade erinevusel soo mõistes. Mehed üldjuhul traalivad nagu hiina kalalaevastik.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 18:24
Tundub ilusad naised ütlevad ära kuulsustele ja magavad matsidega
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 19:59
Kes kellelt saab või miks ilma jääb on üsna otseselt pöördvõrdelises seoses isiksusetüüpidega.
Ja siin ei saa olla mingit, isegi mitte ähmast, konsensust, sest kõik ilmselt teavad kõnekäändu "kellele ema, kellele tütar"... Nii palju, kui on inimesi, on eriarvamusi ja see on ok.

Enese mätta otsast: valik, välimus vs kognitiivne võimekus, sõltub enamasti valija enda isiksusest (2in1 on loterii peavõit, tõenäosusteoorias esineb harva.) ja sundvalimisel jääks välimus mentaalsele võimekusele alla.

Mida ja millises võtmes, keegi kedagi hinnata oskab, määrab palju, ehk et kellele Stradivarius Blunt, kellele Stentor... vilumatu kõrv vahet ei tee, kuid melomaan küll...
Üks melomaan never ever ei annaks oma Blunti diletandile kääksutada, kui väga ka küsija sel hetkel silma ei paitaks...
Ja kohe kuidagi ei tahaks sattuda situatsiooni, kus mõne mehega pelgalt atraktiivse välimuse tausal end hommikul voodist leiaks ja ainus ühine teema oleks eilne ilmateade.

Kui mingil põhjusel tõesti on mõnele visuaalselt silmapsistvale naisele atraktiivseks osutunud mees, kes õllekõhuga töötule päkapikule peavarju pakub ja Andrew Tate parafraseerib, siis siinkohal ei pea just kirgas kriit olema, taipamaks, mis seda kirge toidab... ja milline isiksusetüüp on "toidukriitik" ise...
Seega, arvan, et välimus mängib rolli nii naiste kui meeste puhul, kuid kindlasti mitte määravalt. Määrav on pigem lati kõrgus ja see, kas kõnnitakse samal kõrgusel...
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 20:40
"Both men and women show preferences for high-quality
mates who are dependable, kind, and trustworthy; however,
men tend to show a greater interest in sexual variety than is
commonly expressed by women (see Penke et al. 2007, for
a review). Compared to women, for example, men tend to
report a higher number of desired sexual partners (Buss and
Schmitt 1993; Fenigstein and Preston 2007; Leitenberg and
Henning 1995; Pedersen et al. 2002; Schmitt et al. 2003),
express greater willingness to have sex with a new partner
after a relatively short period of time (Clark and Hatfield
1989; Schmitt et al. 2003), express more positive attitudes
toward sexual promiscuity (Buss and Schmitt 1993; Oliver
and Hyde 1993; Schmitt et al. 2003; Schmitt 2005a, b),
report less regret following a short-term sexual affair
(Campbell 2008; Townsend 1995; Townsend et al. 1995),
and be less selective during speed-dating events (Kurzban
and Weeden 2005). These results concerning the desire for
sexual variety and interest in short-term, low investment
relationships are among the largest gender differences in
psychology (Hyde 2005). These differences can be largely
explained by sex differences in parental investment (i.e.,
resources expended by the parent to increase the reproduc-
tive success of offspring) which places a significantly
greater burden on women than men (Trivers 1972).
As a result of their desire for sexual variety, men tend to
be more willing than women to adopt less stringent
standards for low investment relationship partners because
these encounters satisfy their desire for sexual variety and
involve comparably little risk for the men who pursue these
sorts of relationships. In support of this relationship-
qualified parental investment model, a number of studies
have found that men set minimum standards that are similar
to those of women for high investment relationships (e.g.,
marriage) but much lower standards for low investment
relationships (e.g., a one-night stand; Kenrick et al. 1990;
Regan 1998; Stewart et al. 2000; Woodward and Richards
2005). Of course, the fulfillment of men’s desire for low
investment relationships depends on their ability to find
women who are willing to engage in these sorts of
relationships.*"

How Low Will Men with High Self-Esteem Go?
Self-Esteem as a Moderator of Gender Differences
in Minimum Relationship Standards

*Viimane lause- see seletab prostitutsioon ebaproportsionaalset soolist esindatust

Aga kõige paikapanevamaks on ikkagi vana hea klassika- OKCupid-i poolt avaldatud kunagised andmed, kus võrreldi naisi ja mehi kuidas nad inimeste välimust hindaksid kümne palli skaalal. Ja kui meeste puhul meenutab graafik normaaljaotust (madalad äärmused, enamus keskel), siis naiste puhul nägi kõver välja nagu pöördvõrdeline imdb filmihindamise graafik. Suurem osa olid koondunud 1-3 palli juurde ja üle 7 said vaid ülivähesed.

Ma graafikut siia linkida ei viitsi, aga guugeldades "okCupid curve" või "okCupid 80/20" leiab üles.

Tegelikult teema potensiaalselt tundlik ja vägisi võib arvama hakata, et mingit sugu alavääristatakse või midagi, aga ei. Pigem näitavad need uuringud konkreetsetes aspektides soolist erinevust.

Ma isiklikult nimelt püüan vältida oma seisukoha tõe pähe määrimist, sest mul on mõnevõrra geenidega vedanud, mind on kasvatanud sotsiaalselt aktiivsed ja toredad naised ning deitimise teinud minu jaoks oluliselt lihtsamaks võrreldes harju keskmisega.

Ööklubiperioodist aga panin üsna kiiresti tähele, et naised läksid pigem üksi koju kui inimesega keda alla oma standardi pidadid ja mehed olid palju altimad koju minema naisega kelle juurest nad samurai kombel hommikuks jäljetult haihtuksid ning elukaaslaseks valiks vaid üle mõistuse kaasavara puhul.

Pikaajalise partneri valikul aga on olukord oluliselt võrdsem.

Eks esimene väljatoodud lõik selgitab miks see nii on.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 21:08
Iha mehi vaadates, miks ükski oma kaunitari kõrvale pole jäänud, kui kätte saadakse polegi enam nii hea.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 21:50
Kaunitar kiisuke, miks ükski mees pole sinu kõrvale jäänud?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 22:06
Mina olen ja jään alatiseks.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 22:25
Isiklikult tahan mina olla vaba, aga kuradi Dragu ...see nagu kirpp ...jälle otsas.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-17 22:41
Pole midagi parata, vaid kirbu kombel tahan kiisukest karata. 🤩
˅ näita rohkem ˅
2025-12-18 08:17
Siin on arutelu ikka väga laiali läinud. Ma tuleksin tagasi väite juurde, millele ma vastu vaidlesin: "Ja paljude naiste jaoks emotsionaalne pool on väga oluline . Ainult mehed suudavad seksida ebameeldiva inimesega peaasi et tùhjaks saada"

Ja väitsin, et paljud naised suudavad ka seksida ebameeldiva inimesega.
Ning väitsin, et paljud mehed ebameeldivate inimestega ei seksi. Esiteks pole vajadust, teiseks ei ole suur osa mehi mitte kiimas idioodid, vaid täiesti normaalsed inimesed.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-18 09:17
Arusaadav. Lisana tahaksin toonitada, et mitteformaalse vestluse sujuvaks kulgemiseks on ok kui üldistused ja hüperboolsed näited/väited lubatud on. Muidu muutuks asi kiiresti kuivaks ja no siin keskkonnas oleks see ju patt!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-18 11:40
Pole siis ime miks vanemad prisked naised noorte sportlike meestega seksivad.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-18 22:11
Kui noored ei taha vanade inimestega seksida, ei tähenda veel, et nad omavahel sellega ei tegeleks
˅ näita rohkem ˅
2025-12-18 22:32
Ei teeks , miks ?
See teeb ju higiseks
Lihtsam on arvuti ees madturbeerida
˅ näita rohkem ˅
2025-12-18 22:35
Genitarius, kahtlustan, et siin ei pruugi Sa täit tõde teada. 😀
20+ noormehed otsivad üsna tihti just endast vanemaid partnereid ja seda põhjusel, et ühest küljest loodetakse "õpetajat" leida, teisest jäävad tihti omavanused neiud neile sisutühjaks ja igavaks.
See pole muidugi absoluutse tõe presentatsioon vaid statistika minu ja ilmselt veel väga-väga paljude minuealiste naiste postkastist.
Neid kordi, kus tuleb vastata: "Olen meelitatud, kuid mul juba on poeg..." pole üldse mitte vähe. 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-12-18 23:42
Janee, kuna ma olen juba nõnda vana, et olen seksi jõudnud unustada, siis kas Sa palun võtaksid vaevaks veel enne jõule ühe heateo teha ja aidata mul pisut meenutada...
˅ näita rohkem ˅
2025-12-18 23:46
Dragu, kogu südames peituva altruismi nimel, sooviksin väga Sulle vastu tulla, aga sellega on paraku nii, et ei mäleta enam isegi... 🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-12-18 23:49
Sellisel juhul tuleb aidata teineteisel ühiselt meenutada. 😂Aga palun ilma triikrauata...😑
˅ näita rohkem ˅
2025-12-18 23:52
Dragu, vanainimesed seksivad suuga... 😉😂
˅ näita rohkem ˅
2025-12-18 23:55
Ee...kas proteesidega või ilma...?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-18 23:56
Totu, nad lihtsalt räägivad... 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-12-18 23:58
Püha taevas, nüüd ehmatasid mind täitsa oimetuks... rohkem ei jaksagi rääkida...
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 00:02
😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 00:04
Jõuad sa siis kõigi moodidega kaasa käia.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 00:08
Jott, ära sõnumitoojat nuhtle, see teadmine tuli puhtalt teatrietenduse lisandväärtusena. 😂
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 08:04
Naabrimees on 32 , see ei ütle sõnakestki kui uksest öösel sisse astub ja kaissu poeb🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 08:19
See suhtlusseksi nali käis läbi kunagi ühest etendusest, reaalsus aga on see, et vanadekodus levivad suguhaigused küllatki hoogsalt, mis räägib lavanaljale vastupidist. 😀
Kiida naabrimeest ja hinda vaikust kuniks seda jagub... 😂
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 10:49
kiisuke, see sinu 32 aastane naaber on ilmselgelt pime või mingi puudega, et sellist kohutavat naist tahab ? Või on sul lihtsalt luulud?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 10:51
Jah, 2 m naised talle küll ei meeldi nagu sina.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 11:04
jutt käis sinust
˅ näita rohkem ˅
2025-12-19 11:25
Naabrimees rääkis sinust.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-21 08:04
JaneeEyree, täit tõde ei tea keegi... isegi need lapsevanemad, kelle tütred ööseks "sõbranna" juurde jäävad, sest ega nende laps ju ometi ei valeta
Selles pole midagi uut, et kahekümnendates mehed endast vähemalt 10a vanemaid nillivad, sest pole ju mingi uudis, et kõige paremini seksuaalselt klapivadki 20ndates mehed ja 30ndates naised, kes on jõudnud seksuaalsuse tippu. Ma isegi omal ajal vaatasin endast vanemaid naisi sellise pilguga. Kes tahab tõeliselt isukat riista tunda, sel tasubki 20ndates mehi "õpetada". Omast kogemusest tean, et isegi 15a riist võib olla nii meeletult isu täis, et on suurest erutusest lausa lõhkemas. 15-25 oligi minu tipp-periood, mil tahtmine oli kõige suurem.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-21 15:14
Kuskohast see JaneeEyree nii hästi teab kui hoogsalt vanadekodus suguhaigused levivad? Kas oled vanakodus juba otsaga klient?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-22 02:42
Caprichosa kui ikka naisel on mehe peenis käes nagu plokikaanetihend, siis ei ole vahet. Pole võimalik tõrjuda alateadvust, proovi palju tahad, varem või hiljem lendab midagi välja
˅ näita rohkem ˅
1
2