Foorum
1
2
2023-06-18 15:47
Kes on suuremad ihatajad võiksid anda teada, kes hetkel siinsest naisperest teie meelest head seksi teeb. Ja jutte, et õige mees pigistab ka kivist vee välja ja kellele ema kellele tütar vms koduseksuoloogiat pole vaja hakata ajama. Saame kõik targemaks ja teame kuhu võiks panustada.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-18 17:02
Kui tahad millessegi panustada, siis õpi selgeks naiste loogika.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-18 19:54
sulle ei ole sellest teadmisest mitte mingit kasu

1) sina ikka ei saa
2) läbi neti, proovi kuidas tahad, ikka ei õnnestu - seda seksi teha
˅ näita rohkem ˅
2023-06-18 20:41
Mis puudutab naiste loogikat, siis Uuspõllu ürgmehe lavastusest tuli meelde koht, kus ta ütles, et naistega pole võimalik vaielda kuna neid loogika ei takista. Meelevaldselt üldistades, et naisi meestest rohkem juhivad instinktid ja emotsioonid, miks ja kuidas, see on juba pikem targutus.
Aga suure osa teadlikust elust olengi nende loogikast üritanud aru saada, mõne omast vist saan aru, mõni on ära surnud ja mõne, näiteks Mailis Repsi loogikast ei saa lõpuni aru. Seksi kvaliteeti pole need tarkused mõjutanud.
Kellipsile vastuseks, siis aegajalt olen ikka saanud, vahel parema, vahel teistsuguse kvaliteediga ja kui sulle on teada miski salakoht, kust maru palju seksi peale tuleb, siis jumala eest ära ole kade mees ja anna teistele ka teada.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-18 21:38
Kui sa naiste loogikat tunneks, siis oleksid selle teema tegemata jätnud.
Kui tahad head seksi, siis unusta ära, et ise tahad. Pane naine seksi tahtma ja algatuseks tuleb ajada keel kõrva, mitte käsi püksi. Siin tulebki kasuks selle sama naiste loogika tundmine.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-19 08:59
Selge, et rääkida siis on vaja. Olgu, lisaks siis ennetavalt, et mitte ainult rääkida pole vaja vaid ka kuulata ja kuuldust siis õigesti aru saada. Samuti võiks ka ikka valida, kus sa räägid, kas metsa vahel autos või restoranis. Restoranis kõlab teadupärast hääl palju ilmekamalt. Muidugi samal ajal kui sa räägid, kuulad ja ringi vahid võiksid ka juba siis kenasti lõhnata ja miks mitte ka pealekauba soengugi seitlisse sättida.
Ma võiks jätkata aga see kõik ei tooks meid sammugi lähemale algsele teemapüstitusele.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-19 10:01
Kui sa vajad ülikonda, siis kõige lihtsam on osta see valmisriiete poest. Selle saad kohe kätte ja kui veab, siis see isegi sobib sulle. Sul on võimalik valida erinevate kauamärkide vahel, mis peaksid garanteerima hinna ja kvaliteedi suhte.
Endast lugupidav mees, tellib ülikonna rätsepalt, kes valmistab selle täpselt sinu keha järgi. Siin ei oma tähtsust mitte ainult see, kui hästi meister õmmelda oska, vaid ka see, kuidas ta sinusse suhtub, kui hästi ta sinu harjumusi ja vajadusi tunneb ja nendega arvestab, et ülikond tõesti igas olukorras hästi seljas istuks.
See teemapüstitus käsitleb naisi kui valmisriideid ja nende brände, aga enamus naisi ei taha, et neisse suhtutakse, kui valmiskaupa
˅ näita rohkem ˅
2023-06-19 16:18
Absoluutselt polnud plaanis ühtki naist solvata, kui seda võib teemast niiviisi välja lugeda siis andku andeks. Oleksin võinud küsimuse maskeerida ilukõnega, mis sisu poleks muutnud aga see selleks. Kül on aga ülikonna võrdlus ebaõnnestunud. Enesest lugupidav mees võib ülikonna ka kaltsukast osta ja selle auga välja kanda või siis üle lävepaku sisse tuua. Rätsepmeistril aga on tegelikult sinu harjumustest ja vajadustest pohlad, tema poeb sulle sest mõtleb juba ette lõhefileest ja uutest kardinapuudest.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-19 17:23
Selle teemapüstituse juures on see ülikonnaga võrdlemine täiesti kohane, sest küsimus on ju naistest kui seksiteenindajatest. See näitab, et sind ei huvita absoluutselt, kes ta inimesena on. Samuti ei huvita sind see, kas sul on või kas suudad talle pakkuda seda mida tema sinult ootab. Sind huvitab vaid see, mida tema sulle pakkuda võiks, sest teistele ju pakkus.
Vihjasin alguses naiste loogikale. Kui tegemist pole just paadunud prostituudiga, siis naised ei kiitle sellega, kellega nad enda väikesi seikluseid on korraldanud ja üritavad hoiduda ka meestest, kes enda vallutustega kiitlevad ja neid liinitöölisena võivad reklaamida
˅ näita rohkem ˅
2023-06-19 20:44
Mina soovitan ellipsi.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-19 21:23
Tänan Dragunov kenasti teemaspüsimise eest aga kahjuks selgus, et ellips on hoopistükkis meesterahvas. Väga võimalik, et ka võimas sugumürsk aga siiski ikkagi meesterahvas, mis jällegi ei vii meid kuhugi.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-19 21:39
Aga kuhu sa loodad üldse jõuda?
˅ näita rohkem ˅
2023-06-19 21:42
Nüüd jfjm-le vastaks, et taaskord kuldaväärt sõnad sult aga kahjuks kurtidele kõrvadele. Olen veendunud, et naisteka foorumis oleks sulle palju kaasakiitjaid aga siin on ikkagi loodetavasti allhoovused teised. Sest mitte ma ei mõista miks peaks üks terve ja seksuaalselt aktiivne naisterahvas häbenema kui tema seksuaalsete võimete kohta häid sõnu lausutakse. See pole siin facebook vaid anonüümne keskkond, kus me ei pea häbenema, et mida kül nüüd traktorist, kes mul kardulavagusid käib ajamas ja kelle ma seepärast sõbraks võtsin minust nüüd arvata võib.
Aga olgu, kuna olen teaduse ja teadmiste usku, siis viin siinsete naiste hulgas läbi küsitluse teemal, kas nad sellest teemast tunnevad end puudutanuna või mitte. Ütleme, et 10 naise arvamus kokku on ikka adekvaatsem kui ühe meesterahva uitmõtted. Esialgu jätan valimi enda teada, et mu pisikest uuringut keegi mõjutada ei saa ja ütleme viie päeva pärast annan teada vastused.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-19 22:15
Sa võrdled Naisteka foorumit iha foorumiga. Jah keskkond peaks olema erinev, aga naised on ju samad. Ja mis minu uitmõttesse puutub, siis põhineb see kümnete naiste arvamusel.
Mitutuhat aastat on sunnitud naisi enda seksuaalsust häbenema ja selle mõju kadumine võtab ikka mitu inimpõlve aega. Ja kas seda ongi üldse vaja?
˅ näita rohkem ˅
2023-06-19 23:11
loen ja loen - teema algataja kirjutab iha parimate kiitmisest aga lisab ise hoopis nimeliselt väljaspoolt ihast võrdlusi , see paneb mõtlema - mis teema see üldse on ? mis eesmärk ?
siia jääb vaid lisada Kajal oli eile sünnipäev.....
˅ näita rohkem ˅
2023-06-19 23:47
Naisena, kelle sissetulek ei sõltu siinsete meeste arvamusest, jätab mind täiesti külmaks see edetabel, mida teema tõstataja luu püüab.
Hoora seisukohast ei oska isegi mõelda seda asja.
Mulle ei meeldi 180° restoraan ja samas on inimesi, kes lendavad kohale teistest riikidest, et seal süüa.
Kas ühe mehe kogemus saab olla aluseks teisele mehele ja tema ootustele? Mehed ju erinevad nii võimekuse poolest, kui soovide.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-19 23:50
Tegelikult on teema just naiste jaoks väga intrigeeriv ja see intriig on neis endis.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-20 00:05
Palun mind valgustada, miks mulle peaks sisemist intriigi tekitama kellegi arvamus?
Mina olen ju mina.
Kas imen Sind @jfjm või mõnda teist meest, vahet ju pole. Mina panustan endast üheselt. Konflikt tekib, kui mees on vähem/rohkem tundlik jms isikust individuaalselt tingitud iseärasused.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-20 06:46
See teema on ka jfjm jaoks intrigeeriv.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-20 09:25
Tänan kodukana007, sinu arvamus on meile oluline ja läheb arvesse.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-20 23:08
"anda teada, kes hetkel siinsest naisperest teie meelest head seksi teeb"

See on nüüd küll midagi uut, et naine ja seks on midagi eraldiseisvat mehest. Kõlab nagu naine teeks seksi valmis ja mehel pole muud, kui võta vastu. Natuke päriselu ei teeks teile paha ja ei maksa unustada, et see elu, mida te porrist vaatate on KINO. Arvates, et seks oleneb ainult naisest, jäädki head seksi otsima.
Igal naise elus on olnud head seksi ja sitta seksi ning enamasti ei ole need kunagi ühe ja sama mehega olnud.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-21 10:36
Täitsa nõus sinuga varbadliivas, no ikka tantsitakse kahekesi, see ei tule nüüd üllatusena. Aga kui üks naine on tõsimeeli otsustanud, et seksuaalakti sügavam sisu seisneb valmiduses pikali visata ja aluspesu ära võtta. Samal ajal teine naine ratsutab täpselt sinu keharütmi järgi, mitmes eri asendis. Naudib ise nii eelmängu, kui seksi ja proovib sinust sinust viimase välja pigistada. Siis minu perspektiivist lähtudes ma ei mõista, miks ma ei või neid lahterdada, et naine nr 2 teeb head seksi ja naine nr 1 mitte nii head seksi.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-21 11:07
Härra ei saanud ikka vist aru, mida talle taheti öelda. Sama naine võib proovida ühest mehest maksimumi väljapigistada, aga teisest püüab võimalikult kiiresti vabaneda. Kõik on konkreetses mehes kinni.
Sedasi saab hinnata ainult prostituudi kutsemeisterlikust, aga ka siis mängib suurt rolli see, kas klient on sümpaatne või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-21 12:58
Väga hea jfjm su viimased argumendid hakkavad juba laiadele massidele söödavamaks muutuma. Sest vaata, mina olen lihtne meesterahvas, hetkel puhkusel, aega on, vedelen võrkkiiges ja vahin naisi...äkki veab aga tõenäosus selleks on väike.
Nüüd kui me läheme tagasi algse teemapüstituse juurde, siis selleks oli, et kiidame parimaid, mitte, et samal ajal teeme ka maha halvemaid. Lootsin, et võib-olla koorub siit pigem mingi hulk nimesid, kellega ma siis asjaolude kokkulangemisel prooviksin kontakti luua. See, kas seesugune positiivne esiletõstmine hoopiski naisi pahandada võib selgub mu küsitluse käigus. Nüüd seosed meeste ja nende rolli osas sealjuures, millele siin pidevalt osundatake on kõik õiged aga minu jaoks teemavälised. Aga eks ma püüan veel teemat ülal hoida.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-21 16:10
Sa võid ju loota, et meeste osa on teemaväline, aga see lootus võib sulle kurjalt kättemaksta. Näitab see teemaalgatus ju sinu suhtumist naistesse ja see kujundab naiste suhtumist sinusse endasse. Sa võid ju olla tõeline sugumürsk, kes ka "kivist vee välja pigistab", aga kehva mainekujundus võib sult võtta võimaluse seda tõestada.
Kett on just nii tugev, kui on selle kõige nõrgem lüli. See, et selle kõige nõrgema lüli kõrval on teine eriti tugev lüli, ei muuda ketti tugevamaks.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-21 23:59
Ma niiväga ei muretse oma mainakujunduse pärast keskkonnas, kus iga natukese aja tagant keegi kasutaja maadleja uurib mult, kas ma ka kehalt tugev olen, keegi naisterahvas, kes on pannud üles oma vagiina pildi kirjutab, et kui sa mind VIP-iks ei tee ära kirjaga alustagi, teine neiu jälle kirjutab, et talle meeldib üksnes ilma kummita ja kui sisse lastakse (mul hakkas alakeha karjuma, et kõnnib iseseivalt arstile kui ma peaksin kirjutamise mõttega jätkama).
˅ näita rohkem ˅
2023-06-22 01:44
Naisterahvad, kellest kirjutasid, on ju vaid vaht selle tummisema osa peal. Meeste pool vahutab veel rohkem.
Mainekujundusele on kasulik mõelda igas keskkonnas. Pole see iha nii hull koht midagi. Siin on palju toredaid inimesi.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-22 04:02
Nii lõbus on lugeda kuidas üks noor inimene teeb siin edetabelit parimatest naistest. Ja mina arvasin, et oma tillipiltide näitamine meeste poolt on kõige hullem siis ihas. Puhmavaht, istu! Puhas 5!
˅ näita rohkem ˅
2023-06-22 09:22
39 ei ole siiski noor
˅ näita rohkem ˅
2023-06-22 09:52
20 aastase poisikese jaoks on muidugi tegemist vana ätiga
˅ näita rohkem ˅
2023-06-22 11:01
Tänan Retariina, ja ka sinu arvamus on meile oluline ning läheb arvesse.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-22 16:06
seda muidugi, aga vaata ihas ei ole kummastki kasu.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-25 13:42
Nii, olen kiirel jaani ajal oma küsitluse tulemused ikka kokku suutnud kirjutada. Ausalt, isegi kümne naise arvamuse kätte saamine oli väga raske, ma ei tea kust see Norstat iga nädal oma 1000 leiab.
Aga esmalt valimist. Võtsin valikusse kolm kategooriat. Esimene kategooria on aktiivsed teenusepakkujad, teine kategooria püsisuhte otsijad ning kolmas kategooria, parimatest parimad siin iha-s, ehk TOP 50 naised. Kirjutasin üksnes neile, kes olid parasjagu online aktiivsed.
Kõigilt naistelt küsisin ühe ja sama küsimuse muutmata kujul „...1. Kas sa tunneks heameelt, et mehed sind sellest küljest hindavad ja teistest enam esile toovad;
2. Pahameelt, et justkui läbi selle hindamise sa oleks muudetud liinitööliseks, kus see, kes sina ise oled on teisejärguline;
3. Või oleks sul ükstapuha mida krantsid klähvivad?...“
Tulemused
TOP naistest üks arvas, et tunnevad heameelt, kaks tükki arvasid, et pahameelt ja ühel oli ükstapuha. Sealt kategooriast ka kaks konto blokeerimist
Suhte otsijatetst keegi ei arvanud et selle üle headmeelt tuntaks, kaks tükki arvasid, et tuntakse pahameelt, ühel oli ükstapuha ja tõlgendades Retariina aramust, siis ei meeldi ja Kodukana arvamust, siis, et on ükstapuha.
Aktiisemate teenusepakkujate osas, kahel oli ükstapuha, mis kirjutatakse ja ühele oleks kiitmine meeldinud.
Kokku siis meeldib-2, ei meeldi-5, ükstapuha-5
Nüüd võin samuti väita, et minu taga on vähemalt kümne naise arvamus. Rahva hääl on jumala hääl on naise hääl
Järeldused. Pean tunnistama, et suures plaanis on jfjm sul õigus. Kaalukauss on selgelt halvakspanu poole. Ka iha portaalis ikkagi oodatakse, et mingid sotsiaalsed üldtunnustatud normid kehtiksid, mitte, et meie ühisnimetaja siin on kas vagiina või peenis ja tolle agregaadi efektiivsus. Ehk siis kohtumisrituaale tuleb ikkagi järgida. Lisaks selgus, et kõige lihtsam oli jutule saada TOP listis olevate naistega, niipalju kui ma neile kirjutasin. Väga võimalik, et nende valmidus suhelda on ka üheks põhjuseks miks nad TOP listis on. Nemad osutusid ka küsimuse osas kõige emotsionaalsemaks. Suhte otsijatega on see probleem, et neid 100% suhte otsijaid oli üsna keeruline leida, pole mõtet kirjutada neile, kes kord kuus siin käivad. Üldiselt, kas ignoreeriti või võeti seda kui postimehe päevaküsimust. Naljakas oli see, et päris raske oli saada õigete teenusepakkujate arvamust. Alul ma ei mõistnud milles teema aga hiljem jõudis kohale, et tõenäoliselt oli see mingi küsimusejaburus nende jaoks tööd segav faktor. Umbes nagu siis kui paned akna kinni kui tänavamüra kirja kirjutamist segab.
Kokkuvõttes loen selle läbikukkunud teema lõppenuks, ühtki nime läbi foorumi ei tulnud, mainekahju aastateks on saavutatud. Kül aga kuna nüüd vahepealsel ajal olen siin suutnud kirjutada ja vastu võtta rohkem kirju kui kogu oma ülejäänud iha karjääri jooksul kokku, on läbi selle tekkinud paar lootustandvat suhtlusalget, nood vist pole foorumit lugenud. Lõpp hea kõik hea
˅ näita rohkem ˅
2023-06-25 14:46
Puhmavaht, nii pikk kirjutis ja ainuke mis selgus, et tahtsid endale reklaami teha. Pane pilt ka, oled päeva VIP.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-25 15:08
Retariina, oled asja olemuse väga kenasti ära taibanud. Nagu juba viimses reliikvias lauldakse,
Lõpuks on ainult kõik, ainult enesemüümine –
turul me oleme vennad ja õed!
Tükkhaaval, jupphaaval, päevhaaval, tundhaaval
üksteisel’ müüme omad usud ja tõed.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-25 15:21
Sul on õigus. Me oleme kõik müüdavad. Ainult hind on erinev. Loogiline, et tasuta lõunaid ei olemas ka suhetes.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-25 15:45
Kõige kõige parem olen vist siiski mina.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-25 16:00
ei ole, sa oled vana ja kole
˅ näita rohkem ˅
2023-06-25 16:47
jumal tänatud et olen siis sinu moodi pepupoisid ei hakka himustama
˅ näita rohkem ˅
2023-06-25 17:05
see on ka luul, mingeid pepupoisse pole kuskil olemas. see et ellips igalpole kommib ei tee tast veel poissi. + need ühe vanamehe tehtud libakontod kus ta on "jälle" 18
˅ näita rohkem ˅
2023-06-26 08:18
EOD, võta kellips kalale kaasa, tal on ussid. Miks ta muidu siin nõnda sügeleb.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-26 10:10
mina, ega mina ei sügele, mina kirjutan ainult seda mis ihas toimub
˅ näita rohkem ˅
2023-06-26 15:28
Herra J kurat ma ei usaldaks ennast kellipsiga ühte paati, ütle kuhu ma keset merd põgenen kui ta ligi ajama hakkab? Ja raudselt hakkab.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-26 15:57
oot misasja? miks ma peaks vanale mehele ligi ajama, või üldse meestele ligi ajama? miks? oled sa kuulus? oled sa rikas? oled sa ilus? oled sa... mis sa oled? on sul 30cm pikk ja 10cm jäme peenis? et tekiks huvi et kuidas sellisega elada oleks. sa ei ole ka maailmakuulus modell. seega kalale võimeminna igaljuhul ja ma ei pööra sulle seksuaalses mõttes vähimatki tähelepanu!

tõsi ihast kui fenomeist me muidugi räägime, sest siinne kultuurkiht on juba nähtus omaette
˅ näita rohkem ˅
2023-06-26 16:07
kellips mul on kõik need omadused olemas mille kohta sa küsisid,seega kalale minna me ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-26 16:12
no sel juhul on sul see libakonto, sest piltidelt ei paista et sa oleks maailmakuulus modell.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-26 16:13
Mul on varjatud andeid
˅ näita rohkem ˅
2023-07-08 19:04
Puhmavaht
Nu tobe loota, et naised foorumit ei loe
Kuhu kategooria alla siis minu vastuse panid?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-08 20:00
Sa oled mu lemmiknaise kategoorias😘
˅ näita rohkem ˅
2023-07-08 20:08
Ära nüüd keeruta, sellist kategooriat sul seal polnud ja topis ma ka enam pole
˅ näita rohkem ˅
1
2