Foorum
1
2
2023-07-08 20:16
Topiseid elusast peast minu teada ei valmistata.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-08 22:54
Kas siis elavatele ei saagi toppida?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-08 23:24
Kiidame ,jfjm, on iha täht siin nahtavalt
˅ näita rohkem ˅
2023-07-10 15:29
Nagu näha, siis parimad iha naised on nagu hea seenemets, mille asukohta ükski seeneline teistele ei jaga
˅ näita rohkem ˅
2023-07-10 16:44
Väga hea võrdlus,Genitarius!
˅ näita rohkem ˅
2023-07-10 21:08
Eestlane käsib tütrel ennem süütusest loobuda kui avaldab oma salajase seenekoha.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-12 19:28
Seda teemat lugedes pean ma küll jfjm jutuga nõustuma. 100% lausa. Tahad tagasisidet, milline naine saaks hinnangu "hea" enamike meeste poolt? Mine loe foorum69 vastavaid rubriike. Kui see ei ole naisele töö, siis loeb suhtumine, kohtlemine, loodud õhkkond ja keemia, kas seda on või ei ole. Edasi kogemused ja harjumused, kui palju need kokku langevad ja kas soovitakse endast üldse maksimum anda. Ühe parim kogemus võib olla teise jaoks halvimate seas. Kuna puhmavaht saan aru, otsib ainult juhuseksi, mitte suhet, siis ikka sinna 69 manu vutvut infot kaevama
˅ näita rohkem ˅
2023-07-12 23:16
aSin sa mõtled minust küll halvasti, samas kui sul on minu osas ka täiesti õigus, otsin juhuseksi, mitte suhet. Juhuseks võib muidugi ka ümberformuleeruda regulaarseks seksiks, mida omakorda nimetatakse siis armastamine?...ei, armumine?...ei ka mitte see, juhuslikult püsivas seksisuhtes olemine?...ah olgu ta kuis on, kui ta hää on.
Nüüd sul ja jfjmil on kahtlemata hea naise osas kõiges õigus aga ausalt öelda, see teie versioon hea naise leidmisest, saamisest, ja temaga armatsemisest meenutab tonaalsuselt pisut sellist vahitornilikult idüllilist oleskelu.
Miks ei või ka juhuseks olla kõike seda mida teie siin kirjeldate. Näiteks kui sa täna kirjutad, et Puhmavaht, tule mu juurde, siis ma tulen su juurde ja see aeg mis ma sinuga olen, armastan ma sind 100%. Suhtun sinusse viisakalt ja kohtlen nagu ainsamat naist, püüdes luua erootilis-usalduslikku atmosfääri. Või kuidas teie juhuseksi ette kujutate. Põmm uks ja püksinööbid vallale ja kiimakarjatusega hüüe, "perse urvakile," ning kukud nühkima.
Ei tea, päev on olnud pikk, vist sinna foorum69 täna ei jõua, varsti on kellips ka platsis jutuga, et kui siin nigunii ei saa, siis seal pole lootustki.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-12 23:48
aSin,
ma küll täpselt ei tea, kas puhmavaht otsib tasulist seksi või lihtsalt loodab mingite salajaste nümfomaanide nimekirjade avalikustamist, misjärel peaks kuskilt hakkama vahutades "seksi voolama".
aga foorum69 saavad taoliste teemade algatajad modede karmi noomituse ja kiire bänni osaliseks. kuna seal keskkonnas ei peeta lugu tegelastest, kes infokogumisega tegelevad.

ei pea neist lugu ka naised, olgu siis tasulised või mitte.
samuti ei tekita naistes vaimustust oma kogemustega kiitlevad või intiimseid detaile avalikult lahkavad mehed.
teema autorile vaid üks vihje:
härrasmehed oma saavutustega ei kelgi.
mõne jaoks ehk üllatav, et ka tunnitasu eest kohtuvad naised võivad viisakat, respekteerivat suhtumist ning diskreetsust oluliseks pidada...

soovitaks teema autoril süüvida jfjm kui kogenuma mehe postitustesse ning endas pisut arendada empaatiavõimet.
siis ehk kunagi õnnestub ka mõne mehelikkust ning kvaliteetset intiimsust väärtustava naise tähelepanu positiivses mõttes köita
˅ näita rohkem ˅
2023-07-12 23:48
Puhmavaht, sa peaksid ju teadma mida tähendab intiimsus, see on kahe (või ka mitme) inimese teiste eest varjatud suhte osa. Diskreetsus tähendab, et sellest hiljem teistele ei räägita.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 00:20
Et te ka rahu ei saa
Kui nüüd kõik selle teema kirjed läbi vaadata, siis teen järelduse, et justnimelt härrasmehelikult ihas ka käitutakse, nii, et võib meessooga siin täitsa rahul olla. Kõik on diskreetsed. Ühtki nime ju peale ellipsi oma siia ei tekkinud ja ellips on teadagi mees.
Nüüd arendades pisut caprichosa mõtet teoorias edasi. Kui näiteks jfjm oleks esimese vastajana sõnasõnalt järgnevat öelnud, et parim naine, keda ihas leida võib on caprichosa, ainult tema kättesaamiseks peab ka meest olema, kas sa oleksid solvunud? Ja ole nüüd täiesti aus, ära hakka keerutama Või kui minu poolt oleks sulle hiljem viisakas vormis kohtumissooviga kiri tulnud, kas sa oleksid solvunud?
Ja olgu, olgu võtan pahameele tedmiseks, kirjutasin ka ülalpool, et võib teema lõppenuks lugeda aga ei lastud kuidagi teemal iseenesest sohu vajuda. No olgu siis see rumal arvamus ilmarahvale pahameeleks siin rippumas, ei hakka ära ka kustutama.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 00:27
juhuseksis või selle otsimises pole miskit häbiväärset muide.
enamasti ei pea selleks püüdlikult mingit atmosfääri looma. vaid ongi juhuslik loomulik/loomalik kirg, millele järele antakse
ja see kirg pole mingi müütiline kättesaamatu asjandus.
ta võib leegitsema lüüa pisikese sõna või puudutuse või pilgu läbi. või feromoonidest tiivustatuna jalad nõrgaks teha
aga kas tekitab loomalikku iha mees, kes otsib või jagab nimekirju naistest, kes "hästi seksi teevad"?
kardetavasti mitte.
samuti läheb tal raskeks usaldusliku õhkkonna tekitamisega.....
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 00:28
Herr puhmas, ma ei mõtle halvasti Loe enda juttu - kust leida naine, kes seksib suht kõigiga, lisaküsimusi ei esita ja teeb seda hästi? Kui mõni mees on sellise (tasuta) naise leidnud, miks ta peaks teda jagada tahtma? Tasuliste kohta leiad infot nimetatud foorumist, aga nagu capri jah mainis, siis teemat teha ei soovita, pead olema lihtsalt lugeja rollis, infot on seal piisavalt, niisama vahutajaid ei tolereerita.
Teine soovitus - tee tinderisse konto, enda fotoga soovitatavalt, pane kirja, et otsid seksisõpra ja oota. Äkki näkkab. Selliseid mehi on seal omajagu. Kas konkreetselt neil näkkab, ei tea, aga igasugustel teistel küll pidevalt, nagu ma enda sõprade/tuttavate suust kuulen.
Üheöösuhe on üheöösuhe, kuigi jah, emotsiooni saab sellest erineva tekitada, kas oled siis üleni härra või labane mats.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 07:13
Nojah, pekske aga pekske maaslamajat puhmast. Nüüd, kus kahepalgeline lurjus mu sees on päevavalgele tiritud ja maha tambitud jääb mul üle vaid kosta, et paluks mõistmist ja andestamist...ei see pole see, jälle see silmakirjalik lurjus lööb välja, hoopis tahtsin öelda, et "ei mu rõõmsat südant miski kurvaks tee."
Ja oot, oot, ei saa ikka ka sedasi olla, et mul on kõik valesti ja teil kõik õigesti. aSin, aSin, salapärane kaunitar. Olgu, nii nagu ülal juba varasemalt viitasin, kirjatehnika vedas alt ja selle eest olen ma ka kõigilt naistelt andestust palunud ja viga tunnistanud. See oli mu üleüldse esimene postitus siin ja takkajärgi lugedes läks kehvasti tõesti. Aga Caprchosa (su pilt heinapalli peal ei lase mul rahulikult magada) näiteks libiseb minu temale suunatud küsimustest üle ja arvab vääralt, et ma kavatsen siin miskit nimekirja koostada. See mul aga plaanis polnud. Pigem tahtsin siia foorumiseltskonda sisse imbuda ja sellega läks hästi. Oskan lugeda ikka ja kui tahta saab siin üsna kiiresti pildi ette, kes on kes ja kui tahta leiab väga toredaid naisi siin, ei pea selleks mujale keskkonda minema. Nii palju aega ja tahtmist, nüüd ka ühel tööinimesed olla ei saa.
Mis tuletaski meelde, et töö ootab ja auto on tankimata, kellips lõppsõna palun😎
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 09:58
puhmas, aga miks sa maas lamad?
kas võtsid juba asendi sisse juhuks kui mõni üldtunnustatud hea seksi tšempion peaks juhtumisi tiibade vurinal paokile jäetud akna vahelt sisse lendama, kavatsusega sind oimetuks kopuleeruda
ise ju nägid vaeva küsitluse korraldamisega, et kas ja kuidas see teema naisi puudutab.
ole siis mees ja kannata ära kui vastused pole ootuspärased. vähemalt on ausad

see sinu mõtteavaldus tekitas (eksliku?) tunde nagu kavatseksid nimekirja koostada
--------------------------------------------------------------------
"Lootsin, et võib-olla koorub siit pigem mingi hulk nimesid, kellega ma siis asjaolude kokkulangemisel prooviksin kontakti luua."
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 10:08
prooviksid kontakti luua? no aga me oleme ju siin, lisaks cdkatya, ellips kes kannatamatult ootavad oma esimest vahekorda
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 10:22
vastuseks puhma teoreetilisele küsimusele:
kui jfjm või kesiganes veedaks minuga kuuma juhuseksi täis öö ja tuleks seejärel mind parimaks reklaamima mingis infokogumise teemas, siis ei.....solvunud ei oleks.
aga ebameeldivalt üllatunud küll, et seni härrasmehelikult käitunud mees turueidelikult oma intiimelust avalikult pajatab.
kas tekiks isu selle lobasuust mehega veel kohtuda? ilmselt mitte.
kuna ei saaks ju kindel olla, kas ja mida ta järgmise öö kohta avalikustama hakkab. vbl läheb Kroonikasse muljetama
nii et jah, usaldus on oluline.
puhmas, see ei näita tingimata rumalust kui sa selle peale ei osanud tulla.
aga empaatiavõime vajaks natuke arendamist.......
eks see müstilise naiseliku loogika mõistmine ju eeldabki, et suudad end mõelda teise inimese asemele. et mida ta teatud olukorras mõtleb ja tunneb
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 10:47
ma kahtlustan, et mingit kuuma seksi ei tule, lisaks ei ole capri kindlasti tuntud inimene, veel vähem staar. miks peaks kroonikat huvitama? kuna nägu ei näe on raske öelda, kas on näitsik, tädi või lausa vanamutt. keha osas vast 35+ muidugi enamik pilte on tavaline komejant nagu insta. mingit seksi sealt tegelikult ei saa. lihtsalt selleks tehtud, et võimalikult suur hulk onkleid pöördesse läheks ja siis ekraani ees pihensit teeks - mis on totaalne iuuuuuuuuuuuuuu.
ihast härrasmehi leida? no maeitea.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 11:02
minu pildid ja nende tegemise eesmärk ei puuduta kuidagipidi sind, teisi iha trolle ega seda teemat, kellips.
samuti ka see, kas ja mida minu seanssidel saab.
aga enamus naisi ilmselgelt ei soovigi mingit kuulsust.
seepärast suhtutakse taunivalt ka positiivsesse reklaami. isegi kui teema autor või mõni teine isik seda parimate kavatsustega üritaks teha
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 11:07
aga mida siis seanssidel saab? ja miks on profiilis pildid aastast 2016? tekib küsimus kas sul ikka on ühtegi pilti sellest aastast?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 11:19
tundub, et mõnel siin pikavõitu juhtmed
minu pildid ja nende tegemise eesmärk ei puuduta kuidagipidi sind, teisi iha trolle ega seda teemat, kellips.
samuti ka see, kas ja mida minu seanssidel saab.
seda teavad püsikülalised ja teiste jaoks ei peaks see info oluline olema, eriti siin suvalises teemas.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 11:22
oot, mind ja teisi iha trolle. ma ei ole troll. see et ma selgitan sulle tegelikku olukorda ja esitan küsimusi, milelle keegi vastata ei oska (ei taha) ei ole trollimine. lihtne näide, 18a noormees ei suuda kuidagi tõestada et ta 18on, ja ma tean et tegu on libakontoga. kas see on trollimine?
nii, mida siis sinu seanssidel saab, mis teeb sinust nii erilise? kui iha on nii suvaline, siis miks sa raiskad sellele aega? endiselt. pead nagu end teistest paremaks või?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 12:14
"prooviksid kontakti luua? no aga me oleme ju siin, lisaks cdkatya, ellips kes kannatamatult ootavad oma esimest vahekorda"
Ära maadlejat unusta!
Ja muide, siin on päriselt ka härrasmehi. Vähe ilmselt, aga on.

Kokkuvõte muu kohta, siis reklaami vajab teenus või kaup.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 15:34
kas maadleja on seesma kes küsib, et oled sa kehalt tugev jne? vanasti muide oli veel kummikutt , tea kuhu see kadus
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 17:32
Caprichosa küsid miks ma maas laman. Tõesti miks ma seal siis laman, võiks ka seista? Aga ilm on hea ja mulle vist meeldib pilvi vaadata ja pilvedest Sinu seljakumerust otsida ning vilet lasta. Ai kurat kui lühike on see Eesti suvi, ei jõua kahjuks kõikide naiste arvamiste ja mõtetega kaasas käija.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 17:59
aga miks peakski kõikide naiste arvamisi üldse tähele panema. kas ühest naisest ei piisaks?
ps. minu kumerused ei hõlju kuskil pilvede vahel. täitsa maised ja käegakatsutavad, isegi praegusel hetkel neid ridu trükkides
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 19:25
Puhmavaht, potensiaalsed vastajad sinu küsimusele pesitsevad kõik hoiatuste rubriigis. Paraku puuduvad neil positiivsed kogemused, sest naised hoiavad neist eemale. Üheks eemale hoidmise põhjuseks ongi mölapidamatus.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 19:50
Tean, tean jfjm. Küllap siin juba leidub küllalt analüüsivõimelisi pikaajalisi kasutajaid, kes oskavad kultuurikihi kahanemist või kasvamist hinnata.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 19:54
need kes ikka päriselt seksi tahavad, need pikalt ei jutusta
˅ näita rohkem ˅
1
2