Foorum
2010-12-03 20:36
Ja millised on Muzikiisu lemmiklilled?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 07:31
Arm3- paranda mind palun, kui ma eksin, aga kas sa praegu ka oled kelleltki sinuga seksimise eest raha tahtnud saada?
kas see kuulub ka preagu sinu ellu? enne sain aru, et sa kunagi tegelesid sellega ja siis vihkasid peale seda mehi jne. aga kas sa nüüd ka teed seda ja vihkad neid endiselt?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 08:01
tegelikult sa oled mitmes arvamuses vihjanud sellele, et sa tahad, et mehed sulle midagi annaksid, aga ma tahtsin sinu kinnitust.

näide sellest, mida sa arvanud oled:
Mehed pole võimelised midagi pakkuma, sa oled nende jaoks asi ja et seda olukorda vältida, siis tuleb ka neile täpselt sama teha, neid maksimaalselt ära kasutada. Seksuaalselt on mind küllalt ära kasutatud. Ja mis ma sellest olen saanud? Loodad ainult, et keegi hoolib ka, aga hoolimine tuleb siis, kui hakkad neilt raha küsima, siis mees ei saa sind enam nii lihtsalt ära kasutada ja kui ta seda teebki, siis on ta selle eest vähemalt midagi andnud. Kogu see elu on ärisuhe, isegi abielud, nii et raha on teema.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 09:57
Pole see elu mitte nii nagu siia ihasse koondunud naised mõtlevad?On ikka iseteenivaid ja peresuhetest hoolivaid naisi ka veel siin ilmas
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 10:02
elmar, sa teed jällegi mingeid üldistusi. või oled natuke silmakirjalik. minu meelest ma kuulen enamasti, et seda räägivad naistest siin suhtlevad mehed mitte naised ise.
või mille pooles siin olevad naised teistmoodi mõtlevad kui mujal?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 10:04
pigem vinguvad mehed, et normaalseid naisi ei ole enam olemas. parandan: teatud iha.ee-s suhtlevad mehed,
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 10:16
Loomulikult on ilmas palju normaalseid naisi,kusjuures ka siin ihas ja kes vinguvad need ei viitsi lihtsalt väheke pingutada selle nimel,et neid leida.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 10:19
Juuksur,kas oled mõni teismeline või..kommentaare ei pea ju lahti uuesti rääkima
Kindlasti on mingi erinevus ihas olevatel naistel ja reaalis elavatel naiste maailma vaadetel.Paljud naised ei teagi,et selline koht on üldse olemas nagu iha.ee ..ja kui kuulevadki siis löövad kaks kätt kokku,mida kuradit sealt otsitakse üldse
Ma siin kevadel suhtlesin ühe kauni daamiga,kes kolmandal päeval end ära blokkis...mina jõudsin vähemalt teda ära näha ja mõndagi koos arutada..
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 10:28
Juuksur, mida sina ootaks külakostiks?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 10:56
elmar- sul hakkab seniilsus tekkima, et sa aru enam ei saa? sa tegid siin enne vihjeid sellele, nagu arvaksid siin suhtlevad naised elust teistmoodi kui naised kusagil mujal.
how? minu meelest ei ole sellel mitte mingit vahet, suhtlemis vahend on teine ja muut mitte midagi. ega inimesed siin teistsugused ei ole.
minu arvates oli tegemist suhteliselt silmakirjaliku avaldusega mehelt, kellele endale meeldib rääkida natuke teistsugutest väärtustest ja kes on olnud ka samas huvitatud siin sponsorlust pakkuvatest naistest. vat ma ei tea, kas sa nendega ka suhelnud ise oled, aga midagi peab olema olnud, et sa selliseid üldistusi teed.
sinu teadmised siin olevatest naistest on teatud % nendest teadmistest mis sul on. vaevalt sa 100% neid naisi siin tunned. seega ei ole vaja hakata halvustama ega alahindama naisi selle alusel, mida sa ise arvad neist teadvat. ei tea sa midagi veel.
ma arvasingi, et ehk sa vaevud natuke selgitama seda, mida need naised siin siis sinu arvates teevad ning mida nad arvavad endast ja elust, aga sa ei viitisinud mulle vastatagi. samas oled sa igati valmis siin midagi naistest arvama.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 11:07
risto, ikka sind. keda siis veel
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 11:20
Juuksur,kas tead,et selleks on privakirjad,kus asjadest täpsemalt räägitakse.Mina foorumis just nimelt üldistan,kuigi siin neid,kes kasutajatunnuste järgi kedagi paika panevad?
Minult sa seda ei kuule ja kedagi konkreetselt ei halvusta aga sulle see vist meeldiks
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 11:27
privakirjad on haledad. kui teema on foorumis, siis ausate kaartidega inimene on palju huvitavam. isegi kui tema arvamusega ei nõustu, vähemalt on inimesel selgroogu seista oma arvamuse eest.

arg on see kes privakirjadega hakkab end õigustama, selgitama, öeldut ümber väänama jne.
susserdajad oleks õige nimi
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 11:34
Juuksur- elmar tuleb sinule ka külla.Kas meie Juuksurile meeldib privaatne õhkkond.?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 13:12
elmar- mis priva? millest ma seal sinuga rääkima peaksin??
ma ei saa aru, milles viga on, et sa enda arvamust enam avaldada ei saa. enne said ju sellega siin hakkama, siis ei tundunud see sulle probleemiks olevat. sa muudku seletaks, aga midagi selget sinult vastuseks ei tule
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 13:15
Mulle tuli kord üks meeskülaline ,kaasas assortiikommikarp,juhuslikult seda avades märkasin,et parim enne oli kommidel möödas juba,meesterahvas lasi kommidel hea maitsta ,mulle ei jäänud õnneks ühtegi,vot selline külaline oli
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 13:17
Ise tõin, ise sõin Isemajandus
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 13:22
Leidsin sellise asja: http://buduaar.ee/Foorum/Forum/topic/262970&lk=1
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 13:26
Eile, mõnusas seltskonnas viibides, küsisin meestelt et kuidas siis on, kas naisterahvale külla minekul peaks külakost kaasas olema? Absoluutselt igaüks neist vastas et loomulikult peab ning meelehead viiakse alati.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 13:31
lahe teema eks see koonerdamine tuleb kindlasti kogetud eluraskustest aga mõned ongi hästi kokkuhoidlikud ja teised suured laristajad. mul sõbranna kaebab pidevalt kuidas tema mees paneb pidu ja tuhandeid võõrastele loobib st. teeb kõigile välja, tahab kõigiga sõber olla. kui mõnel sõbral abivaja, siis mees kasvõi öösel läheb aitama...

naised on ise vägagi koonrid kui nad mehele lähevad, kohe hakatakse mehe rahakulutustel silma peal hoidma

ma arvan et kui on pere siis peaks mõlemad üksteist toetama, mitte suurt ja väikest peetrit mängima. võõraste puhul ma ei arva väljategemisest väga hästi. täna jutukasse lendas mingi "salajane" sisse kes kukkus raha manguma, tema kohvikus ja raha pole arvet maksta, meie jutukas olijad andku talle raha. tase onju
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 13:32
Kindlasti on ka neid, keda kirjeldas rubyruby, kes ei raatsi sentigi välja anda. Ikka ise saada, mida rohkem, seda parem. Selliseid on mehi ja on naisi...
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 13:43
Mul endal ka üks sõber kes on vägagi kooner. Naistele välja niisama ei tee, jäädes kasvõi 10 senti võlgu, pannakse see kirja ja võlg tiksub. Ise on poissmees, üle kolmekümne, elab emaga. Nägus ta ka pole, naistele peale ei lähe. Kuskil ta väljas ei käi, välja arvatud lävimisel sõprade, töökaaslaste jne. Inimese pool elu on elatud kuid naissuteid minimaalselt. Vahepeal oli suhtlus ühe minu sõbrannaga kuid see ei jäänud püsima. Põhjuseid oli mitmeid, üks kindlasti too kitsidus ja teine et naine oli ka suht rahalises mõttes nõudlik ja sõbral viskas üle. Ometi oli tegu tema unistuste naisega. Nüüd ongi üksi.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 13:44
papi,nõustun sinuga igati,et foorumis peab julgema kõik välja öelda aga alati konkreetset kasutajat ei saa siin materdama hakata,sest meie tegelikkuses ei tunne teda..nii mõnigi ei oska end korralikult väljendada nagu tahaks aga reaalis nähes on hoopis tip-top inimene
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 13:46
Nu ma ei usu nagu mitte kitsidus teda naiste silmis paremaks mudeliks muudab. Ju tal on selle rahaga kurvad kogemused ja ei pea õigeks naistele välja teha. Võib olla on teda ka nii kasvatatud...

Maailmas elab nii palju üksikuid inimesi, üksindus pole mingi patuasi.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 13:51
elmar: suhtefoorumi surm tuleb siis kui kõik saavad üksteisega tuttavaks. kuidas saab tuttavale enam vastu vaielda ja siis kõik arvamused muutuvad pehmeks, hästi ümaraks, otse öeldes huinamuinaks. see privakirjade vahetamine on nagu ära ostmine.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 13:52
Eks inimesi ole igasuguseid. On mehi kelle seltskonnas on laud lookas, üldjuhul on sellised inimesed seltskondlikud, lahked, sõbralikud ja neil pole probleeme tutvuste loomisel, inimesed peavad nendest lugu. Teine tüpaaž on ihnurid, koonrid, elus kibestunud tüübid, keda tglt ei sallita või siis meeleldi neid seltskonda ei kutsuta. Võimalik et viimased on kunagi olnud lahked jagajad kuid neid on ärakasutatud just nende lahkuse mõttes ning see on nende maailmavaadet muutnud ja andmise rõõmu piiranud. Teised aga ongi loomupoolest juba ihnsateks loodud.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 13:55
Ega naised ainult kitsidust tõesti ei vaata. See on inimese iseloomust ja loomulikult ka kasvatusest tulenev. Lõpuks läheb mõni nii kitsiks, et ei kuluta ka enda peale eriti midagi. Ei riietuse, hügieeni ega korraliku toidu peale mitte.... See pole enam meeldiv kõrvalseisjatele, töökaaslastele ning mida vanemaks saavad seda rohkem süveneb. Tean konkreetseid inimesi.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 13:59
igal mündil on kaks poolt. mulle endale meeldivad sellised kes välismaailma suhtes pole joviaalsed vaid pühendavad end rohkem lähedastele. kes väljapoole elavad, nemad võivad oma lähedastega väga halvasti käituda. neile on tähtis mis neist arvatakse ja lookas lauad näitavad kui laheda ja sõbraliku tegelasega on tegu. lähemalt tundes võib sama inimene olla väga ebameeldiv, isekas ja ka väga kooner.

näiteks mees läheb käristab baaris võõrastele naistele välja, oma naine kodus koos lastega on näljas ja paljas. suhtumine on selline, et pole neil midagi vaja, kõik võõrad on palju tähtsamad.

mind ennast huvitab alati mündi teine pool, mitte see mida välja näidatakse.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 14:02
Edukas mees käristab välja ka siis kui oma perel kõht täis söödetud. Sellist asja siiski ei poolda et seltskonnas laia lehte mängitakse aga oma naine lapsega vaadaku kuidas ise hakkama saavad.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 14:03
Kunagi ei tea mis on asjade taga, neist saadakse hiljem teada.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 15:16
Usun et siin räägivad kaasa enamuses need mehed kes ise külla minnes kindlasti ka külakosti kaasa võtavad.
Ise ostan külakosti ka siis kui inimene ise mulle külla tuleb .. ma ei saa ju inimest külla kutsuda kui mul talle isegi midagi näksimist pakkuda ei ole
Küll aga usun et enamust siin kommenteerivatest meestest ajab marru kui naine seda külakosti lausa nõuab ja mainib et "kui seda ei too siis ära parem tule".
Kuid jällegi on see vaid minu subjektiivne arvamus. Aga sellegi poolest on lõbus lugeda kui naised leili lähevad antud teemal.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 15:32
Dude, mida siis veel vaidled, kui külakosti kaasa võtad? Ei pääse ju kuhugi sellest.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 15:50
Arm3 ma ei vaielnud mitte kordagi selle vastu et külakosti kaasa toomine normaalne ei ole.
Ma vaidlesin vaid et KÜLAKOSTI TOOMIST NÕUDA ei ole normaalne. Ja sina just seda teedki
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 15:58
Arm, kui lähed sõbrannale Juuksur külla, mida kaasa võtad?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 16:13
Ohoo dude, nii et minu arvamus on nõudmine, aga sinu arvamus on ainult arvamus.
Laim on kriminaalkorras karistatav nagu sa seal foorumi alumises teemas väitsid.
Nii sa siin koos papiga karjud, et ma teilt enam raha ei nõuaks. Peitke rahakotid, Arm tuleb!
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 16:16
Arm3 vaata selle teema esimest lehekülge ja sinu enda postitusi:

Arm3
2010-12-02 19:29:38
Ma arvan, et papi ei julgeks sellele küsimusele vastata.
Mehel peab otse loomulikult külakost kaasas olema, muidu aidaa!
Ainult, kui suhe on ilma seksita, siis võib kohv joomise raha kahe peale ära jägada ja midagi kohvi kõrvale ikka ka.


Kas see pole mitte sinu enda väide? Kes keda nüüd laimab?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 16:24
Kes kurat läheb litsimajja tordi ja lilledega??
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 16:24
Sa vana seapõrsas dude.
Mis sel arvamusel on nõudmisega pistmist? Kas sa väidad, et ma pean mühaka sisse kutsuma ja talle seksi kah veel pakkuma?
Loomulikult ma seda ei tee.
Aga sellest ma olen juba pikalt ja laialt rääkinud.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 16:29
Arm aga mille eest ma siis sulle plekki viskan...su seltskonna ja veidikese vildaka maailmavaate eest?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 16:29
Arm. Selle mühakaga on lihtne värk.
See mühakas lööb rahapataka lauale ja sinu jalad avanevad kui võluväel. Ja kui ei avane, siis saab selle pataka lihtsalt keegi teine, kes on rahast rohkem huvitatud. Pole ju midagi keerulist.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 16:45
Arm, seapõrsad on ju armsad
Egas ometi sa ei taha, et külakostiks tuuakse seapõrsas? Keda kutsud sisse ja pakud seksi? Kas teed selles mingeid valikuid ka?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 16:47
parma - litsimajja minnakse muidugi ainult rahapatakaga...
jutt on siiski küllaminekust naisterahvale, kes prostituudina leiba ei teeni ja on kutsunud omale meesterahva külla...
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 16:49
Mõõmõh. Ma tean.
Aga kes siis räägib omi saladusi välja, et mida kaasa võetakse.
kaslane. Sa ei saa seda muidu teada, kui pead külla hakkama kutsuma.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 17:02
parma - ma ei tahtnudki teada, kes mida kaasa võtab, vaid põhimõtet, et kas üldse mehed peavad loomulikuks, et külla minnes võetakse midagi kaasa
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 17:04
Kuidas kunagi. Vanakoolimehed kindlasti võtavad.
Tänapäeval vast ei võeta midagi. No ja kas need 25 sed oskavad seda hinnata?
kaslane. Kas sulle on toodud midagi?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 17:52
minu kogemus näitab, et see sõltub ilmselt mehe kodusest kasvatusest...
mõni 20-aastane võtab külakosti kaasa, aga mõni vanem mees ei saa nagu arugi, et võiks midagi kaasa ka võtta...
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 18:22
kaslane, kas sul on siis nagu natuuras lõbumaja v?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 18:32
kas see, kui ma kellegagi tutvun, on lõbumaja???
ega ma siis iga päev kellegagi tutvu...
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 18:36
Ma ei tea kas nad võtaksid või ei aga need kellega kohtumas olen käinud on küll olnud viisakusest puudu. Viiest kahel on olnud käed täis. Viimane oli eriti meelde jääv, minul lemmik lilled ja korralik kommikarp. Õnneks või õnnetuseks oleme liiga erinevad. Muljet jäta ta igal juhul oskas.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-04 19:09
Ma kaldun ka pigem arvama, et asi on kasvatuses või õigemini selle puudumises.
˅ näita rohkem ˅