Foorum
2024-02-11 21:35
Sina Dragunov räägid siin soolikast.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-11 21:41
Püsi teemas, sinu soolika jaoks on sinunimeline kirjutis olemas, ei tasu kõiki klassikalisi postitusi sitaga üle valada.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-11 22:15
äkki need mehed tahavad seksi. misterj soovib sooleseksi.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-11 22:33
Dragunov tahab sooleseksi. Käib munne ka hindamas.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-11 22:36
no tema hindab ja sina imed.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-11 22:39
Sinu sõber kehtna vana imeja.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-11 22:57
imemine on auasi igale mehele sina ainult häbened miskipärast seda a no ega sa pole mees kah
˅ näita rohkem ˅
2024-02-12 01:07
"... Miks mehed räägivad ainult seksist. "


Pigem see on nende märg unelm ju! Seda nad ju tahavadki?
Sest tahetakse vaid tunda end himustatuna, ning teistel teemadel polegi ju mõtet ega võimalik rääkida. Tee ettepanek et las valib teema, siis
on vaikus.

Teemad argipäeva probleemide osas ajavad nad haigutama, ning iga küsimus saab vastuse "ei tea", sest pole kas teadmisi või huvi,
ning isegi need naised on vähemuses kes üldse on tundnud huvi et mis CD-kollektsioon mul on või mis raamatud riiulis on.

Neil, kel juba mitu meest olnud või pesakond lapsi tehtud, eks tulevad juba teised teemad pinnale; pigem sotsiaalse suhtlusega seoses olevad teemad vaid ja klatš. Neid tarku naisi on siiski on, aga väga vähe, kellega saaks kodukeemiast, diferentsiaalarvutusest või
Aitkeni teisendusest rääkida.

Enda kogemus on et isegi neiud kes on samal kursusel, hakkavad protesteerima et kui nendega matemaatika konspekt ette võtta neil külas olles, või lahendada programm. Tal tundus et oli "aega laialt" ning laisk nagu porikärbes lösutada, ning "oma noormees" käeulatuses tähendas et kodutööde tegemisest ei tule mitte midagi välja.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-12 02:03
Mõte läks geishadele. Kes nad sellised olid? Nad ei olnud mingid odavad prostituudid, vaid koolitatud meelelahutajad. Nende ülesanne oli pakkuda seltskonda. Nad pidid olema väga laia silmaringiga ja oskama paljudel teemadel vestelda. Nende klientidel ei tohtinud hakata igav. Kus juures alati ei pidanudki asi seksini jõudma. Kui seksi taheti võeti tavalised odavamad prostituudid.
Siin mehed kohtlevad naisi nagu prostituute, aga nemad oleksid meelsamini geisha rollis. Õigemini peaks geisha rollis olema mees. Tema peaks hoolitsema, et naisel igav ei hakkaks, leidma jututeema, mis naist huvitab ja pakkuma elamusi. Küll see saab siis ka seksielamustega kompenseeritud.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-12 12:40
See teema algatuse post ikka suht mööda.
Naised vajavad seksi samuti nagu mehed kui just pikalt pausil pole ja see nn unele jäänud. Suurema näljaga saavad mõlemad isekeskis hakkama aga tunda lähedust ja teise puudutust, selleks ikka kaaslast vaja.
Tavaliselt mehed ei räägi seksist eriti või siis mingi pläma, nali. Enamasti ikka töö, raha, sport-hobi, naised, lapsed ja siis seks.
Minu kogemused ja tähelepanek.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-12 13:32
jfjm, Jaapan on ikka oma kommete ja kultuuriga väga väga kaugel Eestist ning üldse läänest. Suhted ja abielu plaanid on hoopis teistmoodi, et kus mees ei küsigi otse vahetult naise käest et kas ta on huvitatud, ka töökohad on sedasi et esimesest töökohast lähed hauani.

jfjm kirjutas:
Siin mehed kohtlevad naisi nagu prostituute, aga nemad oleksid meelsamini geisha rollis.
-----------------------------

geisha rollis et kui naine tahab olla siis ta pidanuks ju oma silmaringi harima, nagu kirjutasid, ent seda ei tehta.
vaata kuulutusi naine-otsib-meest ja leia sealt kasvõi 1 geisha laadne!!
Ihaliha lehestu on siin nagunii vaid ju turg, kus kauplemine lihatüki pärast, raha summa osas, kus naised kraabivad raha.
Ka need naised kes remondimeest otsivad, arvavad et saavad labaselt oma kehaga maksta teenuste eest, mis pigem on kahtlasevõitu tegevus juba iseenesest.


ent just see on naljakas:
""Õigemini peaks geisha rollis olema mees. Tema peaks hoolitsema, et naisel igav ei hakkaks, leidma jututeema, mis naist huvitab ja pakkuma elamusi. Küll see saab siis ka seksielamustega kompenseeritud.""
-------------------------------------

Sel pole jaapani kommete, kultuuri ega seega geishandusega mingit pistmist.
See suhtumine on seksi ületähtsustav, pärit cosmopolitani laadsetest lääne ajakirjadest, kus öeldakse naistel on õigused, AGA meestel on kohustused, et saada siis mehed naiste sabas jooksma.
See "huvitava jutu" kuulamine on samas pigem keskkooliplikakeste ja 20 aastaste neiude teema mis võimaldab poiste vahetamist nagu TV-kanaleid, olles ise passiivses rollis ( -- "mul on iiiigaaav, inspireeri mind... et ehk keegi on huvitavam.". Kuid seksi pärast seda keele kõrva ajamist on noormeestel mõttetu teha -- 20 aastastel neiudel seks võib olla meeldiv aga sellest 10 korda rohkem meeldib neil enda järel jooksutamine.

Seksi soovi osas on parem siis juba noormeestel Puumadega (-- s.t. naine kes on vähemalt 38 aastane, ning vanem kui 8 aastat noormehest) tegeleda -- aega ei raisata, nood naised võtavad kohe noormehel riided seljast, ka pole pikemat jutuajamist.


Seega, mismoodi ikkagi seda õigustad et mees peaks olema geisha rollis?
NIng, mis osas on seks "kompensatsioon" või elamus? Kus see garantii üldse on? Oletame et ma tahan midagi muud; mul seksi jaoks juba on olemas keegi, ent teatud jututeemade jaoks vaja kedagi teist, või et las teeb kardinad(!)... ? Siis too naine jääb pika ninaga, avastades et tema pakutud seks pole mu jaoks väärtus. See oleks mu jaoks enamvähem printsiip et kus lõbustuspargi direktor võla tasumise asemel pakub et sõida karusselliga selle asemel 5200 ringi,...
Ning kui too "ihaprintsess" veel on sisutühi siis selgub et tegelikkuses pole ju sellised naised seda pingutust väärt.
Kardinate ülespanijat ega tegijat kah pole, ega tõlkijat, joonistajat, arhitekti.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-12 14:25
Kas sa Rahu suudad tõesti kuulutuste osakonda tõsiselt võtta?

Naistel on loomulikult õigused, või sa kahtled selles? Aga meestel pole mitte kohustused, vaid vajadused, mille rahuldamist nad millegipärast naiste kohustuseks peavad.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-12 16:27
Kas sa Rahu suudad tõesti kuulutuste osakonda tõsiselt võtta?
--------------------------
Tegin katse, proovisin ja helistasin paarile numbrile. Tulemus -- ega seal kuulutajad ikka nalja ei mõista. Seega seal on tõsised turunaised.


jfjm:---------------------
Naistel on loomulikult õigused, või sa kahtled selles?
--------------------------

Jah.
Väljaarvatud nende naiste puhul kes võtavad ka kohustusi ja vastutust kanda mis tema õigustega kaasneb.


jfjm: ----------------------------
Aga meestel pole mitte kohustused, vaid vajadused, mille rahuldamist nad millegipärast naiste kohustuseks peavad.
---------------------------------------

"Meestel" ?! Siin räägi enda eest pigem -- Mis on siis need **sinu** vajadused mille rahuldamist sa pead naiste kohustuseks?
˅ näita rohkem ˅
2024-02-12 18:00
Lugesin vanu arvamusi juurde ja ei ole vahet. Ikka ohkimine teemal mees versus naine või vastupidi.
Tundub nii kollane algus ja roosa lõpp.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-12 20:51
Rahu, minu vajadused on palju suuremad, kui kottide kergemaks saamine ja kohustuslikus korras ükski naine neid rahuldada ei suuda.
Tuli meelde üks Al Pacino meistriteos: "Naise lõhn"
˅ näita rohkem ˅
2024-02-13 00:27
jfjm, mis see siia puutub? Küsisin ju teist asja
-- Mis on siis need **sinu** vajadused mille rahuldamist sa pead naiste kohustuseks?
˅ näita rohkem ˅
2024-02-13 00:45
Ütlen siis veel korra ja selgemalt. Minu vajaduste rahuldamine, pole ühelegi naisele kohustuslik, sest ma ei nõua võimatut. Kui aga keegi soovib vabatahtlikult seda üritada, siis miks mitte.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-13 10:41
jott, sa oled liiga palju müüdavate naiste maailma kinni jäänud. Seal on rahalised suhted ja läbi selle tekivad ka kohustused midagi teha või proovida.
Muul juhul on vaba tahe ju nii loomulik, et seda ei peaks isegi mainima.
Kahju lugeda, et sinu vajadused on nii keerulised, et pead nende rahuldamist lausa võimatuks. Ma mõistan sind isegi teatud mõttes.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-13 12:07
Slave, Mis "müüdavatesse naistesse" puutub, siis olen neid ainult kõrvalt vaadanud ja püüdnud neid mõista.
Ja enda vajaduste rahuldamist ei pea ma võimatuks. küll aga on see kohustuslikus korras võimatu. Kui aga naisterahval on endal huvi ja tahtmine seda teha, siis võib see isegi õnnestuda.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-13 16:16
jfjm, no ikkagi sa ju räägid hoopis teist juttu! Enne ütlesid ju midagi muud.
-----------------------
jfjm
2024-02-12 14:25: Aga meestel pole mitte kohustused, vaid vajadused, mille rahuldamist nad millegipärast naiste kohustuseks peavad.
-----------------------
sellise üldistuse korral sa ise kuulud samuti kõigi nende meeste hulka ja siis tekibki küsimus et oot, räägime siis sinust, et mis on su vajadused; nii et pole sul mõtet endast erandit teha.
Just nagu sa teisi meesterahvaid teaks.

Võimalik et linnastunud korternaistel-meestel ehk on elu sedasi (tuba soe, pole autosid ja mootorrattaid mida remontida vaja), ning et pole muid muresid et kui teleka ees kõõlutamine.


muide, vajadusi on ju teisigi mis ootavad rahuldamist tunduvalt rohkem -- Mu vajadused on pigem programmeerimine.... Selleta oleks oluliselt ebamugavam ja kallim see elu, ning pole võimalik osta seda mida ei eksisteeri ega tellida.
Muidugist mu vajadused ja mured on rohkem kõrgtehnoloogilist laadi, ent isegi auto hooldus ja remont on pigem ajakriitilisem kui seks. 10 aastat seksita pole miski probleem, aga need "plekist pruudid" vajavad pidevalt hoolt ja isegi naised hakkavad nööri mööda käima kui tahavad nad autoga sõita -- et ma ta autot samuti korras hoiaks. Temast pole muidugist miskit tolku ju vastuteene osas, kuid on kokkulepe s.t. kaup-kauba vastu -- hea seegi et on kütmine, prügi põletamine, kotletid, praetud kartulid ja ühepajatoit, et ise ei pea sellega mehkeldama, samal ajal et kui joonestan, sest vastasel juhul tuleb endal köögis tegutseda ja koristada, ning teine ei pea mõtlema et mis tüüpi ja mõõtmetega aku ta auto jaoks sobib või et kuidas ta telefonilaadija pistikupesa telefoni trükkplaadi küljes istub. Et ma säästan aega ja tema raha.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-13 16:48
Oige kapa, mister jott pole mees.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-13 17:27
Rahu, oletame, et sul on saun, mida igal reedel kütad. Ja kui nüüd kutsud sõbra sauna, kas siis ainult selleks, et oleks, kes selga peseks? Ma arvan, et selja saaksid isegi pestud, aga palju tähtsam on, et pärast saab õlleklaasi kõrval maailma parandada.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-13 19:13
jfjm, kuid see on ju hoopis teine teema? Sauna teema osas ehk räägi parem endast ses osas.

Asi selles et sauna osas on mul kahjuks teised kombed -- saun mu jaoks vaid siiski vaid koht kus olla tõesti ikka 3..4 tundi, et kus higistada, mediteerida ja loputada vaheldumisi.

Maailmaparandamist eks saab kuulatud aastaringselt nagunii, seega olgu too aeg sellest vaba. (NB! ma ise ei tarbi alkoholi, sest see pigem takistaks arvuti taga programmeerimist)
˅ näita rohkem ˅