Foorum
2026-07-21 09:20
No kui sa juba foorumis postitad, Siis sa ei ole "ei keegi". Vähemalt sa püüad seda mitte olla.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-21 09:33
Jätke inimene rahule ükskord ja laske elada. Miks on vaja koguaeg puid alla panna,aina uuesti ja uuesti,jätkuvalt.
Nagu näha ta ise on juba vägagi tagasi tõmmanud. Võibolla ma sain siit nüüd vaenlasi aga sain vähemalt hingelt välja öeldaud.
Ei poolda sellist jätkuvat ärapanemist.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-21 09:38
Mis tähtsust sel on? Oma pilt või võõras? Ma panin oma pildi üles ja ehmatasin lausa kaameks.Parem kui ei oleks seda teinud, noo sellised haiged mehed ujusid välja, anna neile abi.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-21 09:38
Mis tähtsust sel on? Oma pilt või võõras? Ma panin oma pildi üles ja ehmatasin lausa kaameks.Parem kui ei oleks seda teinud, noo sellised haiged mehed ujusid välja, anna neile abi.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-21 10:01
@rxxx9 Õige. Jätke see Lumehelk rahule. Hakkake siis pigem omadele puid alla lappima.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-21 10:04
Eks moded varem või hiljem selle teema kusutavad.. võimalik, et koos suuremate ärtudega
˅ näita rohkem ˅
2026-07-21 12:50
Lumehelk ise otsib reklaami ja pildis olemist. Seega ka negatiivne reklaam on positiivne.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-21 15:20
Näha on, et sina tahad ka siin pildis olla😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-21 15:29
MisterJ on minu Amor, Eros ja kes kurat veel...ainus mees, kelle peale pöördesse lähen...
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 14:19
Lumehelk oma päevikus:
Foorumi teemaga läks täpselt nii nagu arvasin, ehk siis see hääbus iseenesest😉 Siit ka vastus teie küsimusele, miks ma ei palunud adminnidel seda eemaldada - inimestel tuleb lasta end välja elada ja tühjaks rääkida; kui toppida suu kinni, siis jääbki neid teemasid tulema.

Mismoodi ta hääbus, kui alles eile mõnusalt su Seksiekspert meile Capriga lausa fotosessiooni pakkus raha eest jne😝
Kõik läks samasuguse lauluga edasi, nagu oli seda läinud ka eelnevatel päevadel😉
Lihtsalt keegi asjaosalistest ei näinud sel teemal sellepärast enam pointi, kuna sellega oleksime me lihtsalt täitnud sinu igapäevase päeviku kirjutamist😉
Nüüd kui seda teemat enam foorumis pole, siis sa kavalpea hakkasid kohe oma päevikus vabandama, et ups kiired ajad ja igapäevaselt pole enam aega päevikut pidada.🤣
Kokkusattumus eksole?😉
Ja kuna sul oma tänases päevikus samuti midagi muud kirjutada polnud, siis vatrasid lihtsalt sellest, mis eile veel Lumehelk teemas üleval oli.
Väga mage päeviku pidamine, mis enamjaolt koosnes foorumiteemale reageerimisega.
Selle asemel, et siin otse reageerida, nii nagu tavaliselt inimesed seda teevad.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 15:16
Aga lumehelk pani teile ikka pikalt ära. Lasi üle mis ludises. Päris osavalt. Hostinne tõmbab ka pikalt ette.

Kunagi tegib konto siis kaklesid kenasuudlus ja kiizuke ja keegi oli veel. Täiega tagusid kelbast. Siis tulid capri ja karolina vist. Nüpd taote teie kelbast ja olete kinni omadega.
Nu ilusolemise aeg hakkab läbi saama või?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 15:19
Copy,
Paluks seletust, et mismoodi pani pika puuga ära?
Absoluutselt aru ei saa…et tegi päeviku mida coppyma hakata ja see on oli sinu mõistes ilge ärategemine v
Noo jahh siis küll🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 15:24
Tuksis olete omadega.
Hostinne lõpetab umbes 5a pärast samas augus, kui tal just kedagi vahele ei tule.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 15:27
Copy, see oli nüüd sinust tõesti vastik. Mina ei kavatse siia tiksuma jääda ja meelt lahutama. Minul on siin absoluutselt teine väljund.🤬
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 15:28
Minuarust üldse väga näotu miskit võrrelda omavahel, kuna Lumehelk on oma kontoga kõigest 3 kuud siin saidil olnud.
Me Capriga aga 11 aastat.
Ja ega Hostinne samuti teab mis kaua pole veel olnud..
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 15:34
Räägid nagu see et siin nii kaua annab sulle mingeid erilisi õiguseid ja privileege
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 15:38
Jutu point oli see, et kui Lumehelk suudab samamoodi särada ka 11 aasta pärast, nagu hetkel, alles siis oleks paslik miskit võrrelda vanade olijatega.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 15:44
No anna inimesel särada, ära loobi kadedusest kaikaid kodaratesse. Oli mis oli teie vahel kunagi, annaks sellel minna.
Vahest tõepoolest tundub nagu oleks lasteaias. ”Tema tuli minu liivakasti———- tema aga vōttis minu kastekannu ära”
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 15:51
copy, kas saad erilise seksuaalse erutuse ja rahulduse kujutlusest, et kellegi ''elu on tuksis''?
paraku sa pole ainus selline siin. nii et originaalsusega ei üllata
sellist juttu ajavad need, kes nii hingeliselt kui füüsiliselt rahuldamata ja ega pole erilist lootustki millegi ilusa kogemisele.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 15:54
2easy, see on nagu ülikoolis rebaste ristimine, lihtsalt iha saidi versioonis.😉
Ja sul on vist tõeliselt halb mälu…alguses, kui Lumehelk ise teemasid vorpis teha foorumis, siis sai igalt poolt heiti.
Nii, et mind jäta mängust välja.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 16:06
Mitte elu ei ole tuksis, vaid kuplialune. Mida te higistate võimelda oma nähtavuse üle ja selles kinni olete. Nii vanaks saades peaks need kindlad austajad ja advokaadid juba kinnistunud olema, kui nii ägedad olete.
Praegu lasevad kõik teil jalga kui vähegi lühemat seelikut näevad.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 16:13
Samades vanuseklassides on ka Hostinne ja Lumehelk.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 16:21
mis põhjusel sina siis siin higistad, copy, oma kõrges poolesaja aasta vanuses? kas kõik lühemad ja pikemad seelikud on ammu jalga lasknud?
kui sa end nähtavaks ei tahaks teha, ilmselt ei teeks ka foorumis piuksugi
tgl mitte midagi ega kedagi EI pea olema kinnistunud. elu ei pea olema igav, rutiinne ja ettearvatav, hoolimata kõrgest vanusest
kunagi 18 aastaselt tundus elukestev monogaamne abielu üheainsa mehega idüll, mille poole püüelda.
õnneks on prioriteedid muutunud. ja miskipärast olen ise kõigi juurest jalga lasknud kui mu vabadust üritatud liialt piirata.
nii et lootusetult tuksis kuplialune jah, copy
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 16:24
Ma higistasin ühe asja pärast ja sain selle rahuldatud.
Mul on hea meel, jätkake samas vaimus.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 16:29
sa ei tundu just eriliselt rahuldatud, copy. aga eks vahel on muljed petlikud
loomulikult jätkame samas vaimus ja lootuses, et see kiibitsejatel unerahu ära ei vii
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 16:35
Karolina777 sa siis nimetad seda siin säramiseks???? Teiste kasutajate vigade otsimist ja halvustamist?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 16:45
Onallesnimi, tead ma ei jaksa igat asja aina uuesti ja uuesti sulle personaalselt lahti seletada.🙈😃
Säramise all pidasin ma siiski seda silmas, et kui oled aastaid aastaid ihas endast pilte lisanud ja mehed sind endiselt hindavad.
Alguses suudavad paljud särada selles mõttes, kuid kas ka aastaid hiljem, seda näitab paraku ainult aeg.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 16:51
Nii et arvad , et inimese ainus väärtus on tema väljanägemine? Ilmselt selle pärast oletegi kahekesini siin nii sapised
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 16:52
11 aastaga on pikk aeg
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 16:59
Täiesti mõttetu on mul sinu peale oma energiat siin kulutada, onallesnimi.
Ja ma rohkem ei kuluta ka.
Lihtsalt lõpetuseks ütlen sulle, et ainult väljanägemisega vist 11 aastat mehi üllatada siiski ei suuda.
Loevad ikka muud asjad ka järelikult meie puhul.
Aga sa pritsi omaette nüüd sappi meie aadressil edasi, kuna näha on niigi selgelt sinu suhtumist, minu ja capri vastu.👌
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 17:05
Karolina, kallis...hommikul kirjutasin päeviku postitust ja teema oli kustutatud ju...no mida sa lahmid 😆
Eile kopisid pika Hostinne teksti ja kommenteerisid nagu see oleks minu oma. Ma ei viitsinud sekkuda, aga Hostinnel ja minul on niivõrd erinev väljendusviis, imelik oli lugeda, et sa tema sõnad mulle suhu toppisid.
Sa oled nagu see ratas lõbustuspargis mis ülikiirelt keerleb ja sähvib, sädemeic lendab igale poole 😂 Head närvid peavad sel mehel olema kes su elus, mind võtab küll võhmale see sipsimine siin sinuga 😆😘
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 18:14
Lumehelk, kas teeme jälle mõned kiiremad ringid karusellil v..😆😝
Täna on muideks mingi veider päev ma vaatan, kuna ei suudeta lugeda seda, mida kirja olen pannud..😂
Teema oli muidugi tänaseks kustutatud ja ma seletasin ka siin teemas, et miks see tegelikult kustutatud sai!
Hääbumisega polnud sellel mingit pistmist!😛
Ja no kuna teemat enam pole, siis on jube mugav sul väita, et kopisin mingit Hostinne teksti ja pidasin seda sinu omaks.
Kuna nüüd tagantjärgi me ju seda nagunii kindlaks enam teha ei saa😂.
Päriselus pole mul vajadust ülikiirelt sähvida, kuna ei anta eriti põhjust!😆😘
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 18:49
Karolina - "Iha saidile tulles märkasin ka ise samasugust fenomeni. Tööelus ümbritsevad mind igapäevaselt targad, edukad, positiivsed ning mentaalselt ja emotsionaalselt arenenud naised, siin aga algas kohe agressiivne ja jõuline ärapanemine ning pahatahtlik, ussitav tähenärimine."

See ei olnud mitte minu tekst vaid Hostinne oma.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 18:58
Lumehelk,
Kõigepealt kirjutasid sina oma päevikus sedasi:
See maailm milles elan on kardinaalselt erinev just selle poolest, kuidas naised teineteisesse suhtuvad. Mind ei ole siin šokeerinud mitte ühegi mehe kiri, küll aga lõi mind alguses jalust metsik vihkamine naiste poolt.

Ja siis tuli Hostinne postitus lisaks, mille siia nüüd lisasid.
Jutu point oli teil ju tegelikult siiski sama.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 19:07
Ja kuna ma lugesin sinu päevikust teiste naiste kommentaare tol päeval, siis oli selgelt aru saada, et vähemalt osad neist on seotud su tööga.
Nii, et ma ei ajanud sind Hostinnega segamini miskit.😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 19:08
Karolina, mind ümbritsevad igasugused naised, mitte ainult targad, edukad, positiivsed ning mentaalselt ja emotsionaalselt arenenud ja nad on mulle kõik kallid.
Ei taha norida, lihtsalt häirib kui teise inimese sõnu mulle omistatakse.
Ma ei ela ideaalmaailmas, mu ümber on palju katkiseid hingi jne jne
Olgem tsiteerides korrektsed.
Aitäh.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 19:18
Lumehelk:
See maailm milles mina elan on kardinaalselt erinev just selle poolest, kuidas naised teineteisesse suhtuvad.

Vot sellest lausest jääbi tahes tahtmata mulje, nagu sinu maailmas kõik naised ainult head ja sõbralikud teineteise vastu.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 19:35
Jah, Karolina, ongi head ja sõbralikud vaatamata sellele, et kôik ei ole ainult targad, edukad, positiivsed ning mentaalselt ja emotsionaalselt arenenud.
Mitu korda juba korrutan, loed ka mis ma kirjutan??
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 19:35
Okt31,
Iha igapäev, et keegi kellegis pettub!😛
Pettud sina, pettun mina, pettub Lumehelk jne😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 19:39
Lumehelk,
Tore, kui ise usud siis seda!
Me kõik teame, et päriselus on samuti intriige naiste vahel v seljataga ussitamisi.
Näo ees võivad nad sind ju jah taevani kiita, nagu päevikust lugeda võis, kuid ega see pole veel täielik tõde asjast!
Eriti, kui su töö on selline, kus lipitsemine käib asja juurde!😉😝
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 19:52
Ja ära muutu närviliseks nii väikeste asjade pärast, Lumehelk!
Kuna su viimane kiri mitme küsimärgiga viitas sellele!!🤭😂

Ilusat õhtu jätku asjaosalistele!
Pole täna rohkem aega tähtsaid asju arutada.😝
˅ näita rohkem ˅
2026-08-04 19:52
Okt31,
Muahhh!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-06 19:53
Siin enamus kasutavad võõraid pilte😅
˅ näita rohkem ˅
2026-08-06 20:02
minul on vastupidine kogemus. üle 90% inimestest, kellega olen kohtunud 10 aasta jooksul, kasutavad ikka oma isiklikke pilte.
mõnest olen ka ise fotosid teinud, nii et saan päris kindlalt väita, et isik pildil pole mingi feik tegelane
˅ näita rohkem ˅