Foorum
2026-07-17 17:26
Aga toetan mõtet, et selline teema peaks olla kustutatud.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-17 17:52
Tädi Lumehelk – hõlju pilvelt alla, ja kutsu maapeale ka oma "sõbrad juristid"! Selleks, et mõista AKI paragraafe, ei pea isegi jurist olema. Ja Sul tuleb leppida kõigega, mida siit saidilt saad, sest kui tulid avalikule saidile end avalikult eksponeerides, siis nutta jääb vaid kodus ja pimedas pihku... Ära korralda siin stand-up'i...
AKI ei keela kuskil avalikult kellegi töökohta avaldada, veel vähem pädeb juriidiliselt seisukoht, et tunned end ohustatuna, olles seksisaidil näopildiga... Proua... püüa maapeal püsida!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-17 18:01
Eraviisiliselt avaldatud info jagamine on karistatav.
Samuti nagu see kui ta saadab sulle e-mailile alasti pildi, ei tähenda seda, et seda edasi jagada võid, hoolimata sellest, et tal siin konto on.
Pea pooled siit peaks sõnaraamatu lahti lööma ja vaatama, mida tähendab diskreetsus ja konfidentsiaalsus. Aga no suurem osa siit on kuskilt kinnistest asutustest põgenenud ja medikamente tarbivad hullumeelsed.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-17 18:10
Antud kontekstis ei jõuaks selline oletatavatel faktidel põhinev süüdistus isegi mitte kohtusekteräri lauast kaugemale...
Tulge maapeale, kui tahate eraelu puutumatust, siis hoidke ise oma privaatsust. Avalikus foorumis pole keelatud kellegi töökoha avaldamine, kui selleks on avalik pood, kus inimene on igale keskkonna kasutajale äratuntav. Ja pole mõtetki pikemat jura toota, sest see ei päde...
˅ näita rohkem ˅
2026-07-17 18:25
Juriidiliselt oleks see tõesti nõrk kaasus, aga on arusaamatu, miks mingi hulk inimesi tahavad ilmtingimata ja iga hinna eest mölakad olla? Elementaarne lastetuba jäi omal ajal olemata või? Milleks peab teisi klatšima, alandama ja kiusama?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-17 19:39
Eemale on raske hoida, kui inimene esialgu väga viisaka ja toreda maskiga esineb või vastupidi on kedagi kinnisideeks võtnud ja omal käel nuhkima hakkab.
Enamjaolt siin need viimased, kes viisaka keeldumise peale nii haiget saavad ja siis kättemaksu hauma hakkavad. Ilmselt oli raske lapsepõlv.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-17 19:44
Seepärast polegi mõistlik igale suvalisele, käigult, avaldada isiklikke andmeid või infot. Ja kui seda teha, siis peab arvestama ka võimalike tagajärgedega. Veidrikke siin on jalaga segada ja see on paratamatus...
˅ näita rohkem ˅
2026-07-17 22:44
Sa potsataja oled täielik tropp.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-18 08:15
Peab ikka päris naiivne olema, et oma näoga erootilised pildid siia keskkonda ulesse panna ja siis loota, et keegi pervodest peale ei kuuldes sind jälgima ja ahistama ei hakka, seda enam, kui tegemist on kena naisega. Kohtutel on töesti targematki teha, kui selliseid inimese rumalusest tingituid kaasusi lahendada.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-18 10:44
Proua rahunege. Populaarsusel on oma hind.
Kui teie ei suuda foorumis teiste arvamust tolereerida ja blokeeritakse miks siis teid vastu ei võiks blokeerida.
Muidugi on lihtsam vastane blokeerida kui pole arukaid argumente vastuseks vaid ainus mõte on enda reklaam.

Ärge tehke endast teemasid kui keegi ei või seal arvamust avaldada mis ei ühti teie nägemusega.
Odav populaarsus.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-18 21:04
Kus need erootilised pildid tal on?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-18 21:54
hea küsimus, copy
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 17:07
Lumehelk:
Ma sain väga palju kahju sellest, et KM92, keda ma muide päriselus ei tunne, tundis mu töö kaudu ära ja kirjutas avalikult foorumis 2x mu nime ning lisaks ka "kust mind leida võib" ehk mu töökoha.

Me oleme anonüümses foorumis ja kirjutada siin inimese nime ning töökoha infot ei ole mingi naljamäng ning sellel võivad olla tõsised tagajärjed. Enne kui hakkate lahmima, mõelge hetk, kas teile meeldiks kui keegi, keda te isegi ei tunne, teie isiklikke andmeid avaldab.
Mina saan väita et selline tegevus tekitas ohu mu tervisele ja elule ja paaril mu sõbral TÜ juuraõpingute ajast sõrmed veits sügelevad, et panna inimene sellise tegevuse eest vastutama

Mul tekkis jube palju küsimusi seoses kõige sellega…
Naine on avalikult siin endast täiesti äratuntavate piltidega üleval ja seega oht tervisele ning elule nagunii kasvõi juba tänaval kõndides eksole, kuna iga hull iha saidilt tunneb ära ja võib ahistama v jälitama hakata..
Et mismoodi see oht ekstra KM92 pärast sai tekkida?
Kellegi eesnime mainimine kuskil foorumis on loomulikult taunitav, kuid seda eesnime on Eestis kokku 1121 naisel ja ainult selle järgi sind küll keegi ära poleks tundnud,perekonnanime ta ju ei maininud…
Sama lugu on töökohaga, et kui avalikult lisad siia endast pilte, siis mis seal imestada kui inimesed tunnevad ära ja jutud levivad.
Sa ise ei eksponeeri siin saidil ennast anonüümselt, kuid nõuad anonüümsust. Mõtle nüüd ise ka ikka natukene…😉
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 17:46
Võtame nüüd vastupidise olukorra.
Mees lõbutseb siin ja läheb ühel päeval perega lõunale- naine, lapsed jne. See mees ootab ju anonüümsust eks?
Või on see täiesti okei, et naine, kellele ta maksis, astub laua juurde ja ütleb, et nii tore laupäeva õhtu oli, millal kordame?
Samamoodi võiks siis väita, et kui riist ripakil ringi lased ja naine sind ära tunneb, siis võib ligi astuda või muu välja uurida ja vänta panna. Millegipärast aga seda taunitakse..
Kõik, mis juhtub siin võikski siia jääda. Ka siis kui sa inimese mujal ära tunned jne. Paraku see “täiskasvanute” sait on täis katkiseid inimesi, kes arvavad, et väga äge oleks väljastpoolt seda roosat mulli ka huiata, rääkimata sellest siis, et siin samasel tümitatakse üksteist.
Kurb.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 17:51
Kõik kes lisavad siia endast näoga pilte, peavad arvestama, et igasugused riskid topelt.
See oli minu jutu point.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 17:55
Girl888
2026-07-19 17:46
Võtame nüüd vastupidise olukorra.
Mees lõbutseb siin ja läheb ühel päeval perega lõunale- naine, lapsed jne. See mees ootab ju anonüümsust eks?
Või on see täiesti okei, et naine, kellele ta maksis, astub laua juurde ja ütleb, et nii tore laupäeva õhtu oli, millal kordame?

Loomulikult võib anonüümsust loota, kuid kindlust sellele pole tegelikult mitte kunagi, ning oma naist pettev mees peaks sellega samamoodi paraku arvestama!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 18:03
Selle konkreetse päeva seisuga kui see asi juhtus oli loogika veel olemas, ei olnud selliseid pilte mille järgi võõras võiks ära tunda. Milles see oht nüüd täpselt seisnes ja kuidas see nii üle öö kadus, see kuulub juba sinna müstiliste asjade valdkonda - ju siis mingi tuttav snaiper ajas asja korda või siis haldjas võlukepiga pani kaitse peale. Ega muinasjuttude puhul selline talupoja loogika väga hästi ei toimigi, neid tuleb võtta nii nagu nad on.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 18:07
Igaühe enda kohus on samuti igasuguseid riske maandada, kui ta soovib täielikku anonüümsust siin saidil.
Ma nagu hästi ei kujuta sama olukorda endaga ette, et lisan endast täielikult äratuntavaid pilte ja siis hädaldan, mis õigusega te mind ära tunnete🤭😃.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 18:10
Mehed, kes siin salajasi lõbusid otsimas, enamasti siiski oma passipiltidega ei esine....pigem teevad kõik, et anonüümseks jääda.
Nii et Girli võrdlus polnud asjakohane.
Tõesti, Eesti on piisavalt väike, et isegi juuste ning dekoltee järgi on nt mind korduvalt ära tuntud päriselus.
Kui end avalikult eksponeerida, peab arvestama ka kõige sellega kaasnevaga.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 18:11
Rott,
Ega me ju ei tea, et millised vestlused neil omavahel olnud on jne.
Kuid nagu ma aru sain, siis töö kaudu isegi kohtunud ja neil mingi oma pikem lugu.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 18:14
Mõtleme nüüd natuke loogiliselt, kui siin tekib isegi mingi muu ebameeldiv olukord, rääkimata ohust elule, siis vaevalt on veel isu siin lehel olla.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 18:18
No just, Capril on õigus ja isegi mina annan aru, et kui tuntakse ära, siis tuntakse ning olen arvestanud sellega.
Eesnime mainimine pole igatahes küll kohtusaalide kulutamist väärt, see on selge!😃
Siin küll ja küll kasutajate täisnimesid mainitud, vaat see on juba palju suurem probleem.
Tean, et kunagi üks naine pidi lausa enda töökohta vahetama, kuna jutud levisid kus ta töötab ja uudistajate puudust juba polnud..
Aga ka tema oli täiesti äratuntavate piltidega siin paraku üleval.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 18:19
Rott,
Ma ka ei saa aru mis oht tal tervisele oli, kui klõpsutab rõõmsalt selfisid muudkui aga edasi!😝😃
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 18:27
Kui rääkida nüüd sellest konkreetsest isikust, tema ei tundnud ära iseenda avaldatud andmete järgi vaid olemasoleva info/piltide järgi, tuttaval polegi selleks näopilti vaja. Andmete avaldamine puudutas pigem teisi, kes võivad ära tunda, aga kuna õige varsti oli nagunii kõik avalik, ei saa probleemi olemusest aru. Isegi kui see konkreetne isik ähvardas või tegi midagi on see politsei teema, mitte siinse foorumi teema.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 18:40
See tundub juba nagu loogilisem.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 18:40
Eks see info, mis tal varem ankeedis üleval oli, et võite solvata palju tahate mind piltide all, pole probleemi, kuid probleem on siis, kui hinne 5 panete mulle.🫣😃
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 18:53
Tegelikult on tegemist minu varikontoga...☺️
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 18:59
Dragu, tahad ka kohtusse pääsed või, valeinfo levitamise eest v😜😂
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 19:00
Olen kohtutes sageli vandemehena viibinud. 😎
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 19:02
Karolina, nüüd enam ilmselt hinne 5 nii suurt draamat ei tekita......varem tehti igast hindamisest ikka suur päevateema lumehelgi poolt.
kas tõesti on prioriteedid muutunud?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 19:02
Kohtus peaks lahe olema ju, ma eeldan et seal on kont ka. Aga huvitav, kas 5 panemise eest võib ka kohtusse anda? Nagu solvamine või midagi sellist.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 19:05
Kui nüüd Rate.ee aegu meenutan, siis tahtis kunagine tegelane nimega Giovanni Sposato mind ühepaneku eest mullatoidule saata. 😆
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 19:05
Rott, no hinne 5 on juba raskema astme kuritegu siiski..😝😂
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 19:09
See tähendab siis, et läheb ikka päriselt kinni selle eest, mitte ei kannata ainult rahakott?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 19:10
Dragu, päriselt ka? kuidas sa siis oma naha päästsid, panid giovannile kolme või?
meenutades lumehelgi hüüatusi foorumis ''rämedate kolmede'' ja ''räigete viite'' kohta, pidi solvumine ebaväärikate hinnete üle ikka mastaapne olema.
kindel kohtulaks
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 19:12
Capri, jah, ikka päriselt. Lubasin tema kirjadest screenshotid teha ja need avalikuks teha. 😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 19:12
No mõtle ise, väidetavalt vanamutiks v milleks iganes võib kutsuda ja kirjutada tema pildi alla , kuid 5 ei või mitte mingil juhul panna.
Aga eks asi ole muidugi ka selles, et kommentaarid saab ta ise vajadusel kõik ära kustutada, nagu varem kõik need metsikud foorumiteemadki ju!😃
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 19:18
Dragu, sul siis elu nagu action filmis
aga jah, eks virtuaalne hinne võrdubki raske isiksusevastase kuriteoga....eriti kui sellest selgub tõsiasi, et kõik ei kuulugi lumehelgi fänniklubisse
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 19:26
Ei tea kas mind ka kohtusse antakse v😝, kuna julgesin ta eelmise konto avalikuks teha🫣😃.
Kuid sellisel peab raamat ka tal kaasas olema kohtusaalis, mida väidetavalt usinalt kirjutas!👌😝
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 19:31
Sellisel juhul😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 19:37
Karo, sina lendad kohe kas elektritooli või mürgisüstile. 😎
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 19:39
Dragu, selles ma ei kahtle ka😂ja olen sellega juba arvestanud!😝😂
˅ näita rohkem ˅
2026-07-19 21:21
See eelmine konto, ma sain täiesti iseseisvalt aru, et need on vist sama inimese kontod. Erilist huvi selle vastu ei ole tundnud, aga nüüd sain lihtsalt kinnitust, et arvasin õigesti. Nii et see nüüd pole mingi eriline saladus ja selle avaldamine väga suur patt ei tohiks olla. Aga seda raamatut ootaks küll, nüüd ootan siit juba kahte raamatut, tulevikus lugemist jätkub.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-20 11:10
Sa, Lumehelk, oled ikka veider vembu. Kirjutad, et oled siin avalikult oma näoga ja siin teavad sind inimesed sinu koolist, ülikoolidest, neid kes tunnevad töö kaudu, kellega suhtled telegramis häälsõnumitega, videotega, samuti kohtud päriselus. Ja siis tegi keegi Km sulle kahju, sest avalikustas su nime? Sa ju ise kirjutad, et kõik siin teavad sind? Sassis eit
˅ näita rohkem ˅
2026-07-20 13:29
Lumehelk, Sinu ainus ja suur viga on selles, et Sa ahmid enamuse kümnetest endale...Ai, ai , ai ...see maksab kätte...No natuke hindasid üle inimeste heatahtlikkust ka . Nii mõnigi koorekihist tunneb, et tema 10 on läinud "ebaseaduslikult" Sinule...Mis Sind päästa võib...Ära hakka mudamaadlejaks, las madistavad omakeski...
˅ näita rohkem ˅
2026-07-20 13:52
Roimard, arvad tõesti, et mingid virtuaalsed 10ned on elu, kui juba aastaid aastaid neid niigi siin piiramatutes kogustes saanud😃
Ja, kui 10ned mulle nii olulised oleksid, siis lisaks ise ju samuti päevast päeva muudkui uusi pilte ning lööks näo ka letti😛
Ma ajan siiski oma vana rida edasi ja 10te nimel hulluda ei kavatse.
Ja inimeste heatahtlikus sõltub ikkagi sellest, et kuidas ise käitud teistega.
Kuna ma olin igati heatahtlik Lumehelgiga olnud, võtnud vastu ta sõbrakutse, andnud nõu kui seda vajas, kuid kui sind visatakse nagu rämpsu sõbralistist välja, siis ei maksa tõesti inglikest minust enam oodata!
Mulle sellised ennast täis ja võltsid inimesed ei istu, et kui vaja, siis lipitsetakse ja kui pole vaja, siis visatakse prügikasti.
Pealegi ta valetas seda ka alguses nii mulle, kui teistele, et ta siin täiesti uus ning ei tea iha asjadest midagi.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-20 22:36
See kümnete värk on vähe arusaamatu tõesti
˅ näita rohkem ˅
2026-07-20 22:50
Eks ta ego on ajaga ka veidi ülesse puhutud. Ega alati ei pea ta ise selles süüdi olema. Eks meil meestel ka lausub see süü. Liiga palju tähelepanu annavad mehe ja tulemus, käitutakse nagu oleks STAAR.
Väga hea on pigem olla ei keegi. Ma nii rahul sellega
˅ näita rohkem ˅
2026-07-21 00:30
Miks peaks keegi tulema siia "ei keegi" olema?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-21 07:39
Sest see on võimalik.
˅ näita rohkem ˅