Foorum
2026-07-11 13:26
Lumehelk kasutab võõraid pilte.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-11 13:47
Kas selle väite kohta on ka tõestus olemas?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-11 14:28
Potsatajal tagumik kiheleb, aga järjekord lookleb hoopis Lumehelgi ukse taga?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-11 14:51
Huvitav millest see järjekord, jagatakse seal midagi? Ma tahaks villaseid sokke, lihtsalt valged sinise triibuga oleks juba väga hea, aga ta ei koo
˅ näita rohkem ˅
2026-07-11 14:56
No mis rumal küsimus? Eks asjaosalised teavad täpsemalt, aga kindlalt jagatakse tähelepanu.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-11 15:08
Järgmine suur kibestuja on välja ilmunud.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-11 15:25
Ahsoo... tähele panu, no siis on selge. Õunakook ei tundunud jah eriti loogiline, õunad pole ju veel valmis.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-11 15:57
Kilo või meetriga seda jagatakse 🙂
On nagu mida jagada üldse 🙂
˅ näita rohkem ˅
2026-07-11 17:39
Jott kasutab ka võõraid pilte, tegelikult on 15 aastane koolipoiss...
˅ näita rohkem ˅
2026-07-11 17:55
Nüüd tabasid küll valusasse kohta. Vaatasin just, kui ilus pruut pojapojal on.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-11 18:34
ihas kogu perega?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-11 19:22
Jott sa ära seal kõvata lapselapse pruudi peale, siin milfe küll, hea valik.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-12 10:05
eiott,
no kui ei koo, siis ei jää sul muud üle kui oma nobedad näpud appi võtta ja käsitööga tegeleda, harjumuspäraselt
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 10:44
Caprichosa, miks peaks keegi sulle midagi tõestama? Prokurör oled?
Kusjuures see konto tundub pisut kahtlane küll...
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 10:58
Eks ta sellepärast vist osadele kahtlane konto tundub olevat, kuna oma näopiltidega ihas üleval.
Kuna üldiselt siin naised eelistavad olla, kas poolvarjatud näoga v siis ainult kehapiltidega ja natukene salapärased…
Aga no kes soovib, et iga teine mees tänava peal tere talle ütleb, siis miks ka mitte…😝😁!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 11:03
Kuna teda niikuinii tunti juba tänaval ära, siis polnd ju enam vahet
Pealegi nii ilus naine ei peagi ennast häbenema.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 11:05
Minu meelest on ka Lumehelk väga kahtlane konto. Mina arvan, et selle konto taga on nokuga mees😄😘😘💋💋💋
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 11:10
No on ikka vist vahet, et kas üks inimene tunneb tänaval ära v iga teine😃
Ja siin on muideks Genitarius teisigi väga ilusaid naisi😊, iseasi, kui arukas on end siin täies hiilguses eksponeerida, kuna teadupärast osadel meestel niigi väga suured eelarvamused ihas olevate naiste suhtes…😎
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 17:50
arvamus tekib sel juhul kui naise kontol kirjas et kingitused meeldivad. siinses kontekstis on see kõigile üheselt selge et tegu on raha eest enese müüjaga mispeale kujuneb ka vastav arvamus
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 17:58
Vaidlen täielikult vastu sellele, kuna suhtlen ihas ka naistega, kes ei taha absoluutselt mingeidki kingitusi saada meestelt..
Arvate, et neid sellepärast mehed rohkem austavad v paremini käituvad v?
Ausalt öeldes vastupidi, pigem käitutakse nendega isegi veel hullemini ja ei mingitki lugupidamist..
Piisab ikkagi ainult sellest, et sa üldse siin saidil oled ja vahet pole mis eesmärkidel!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-14 22:30
Eks üsna paljudel meestel on siin väga "huvitavad" vaated ja arusaamad naisterahvaste osas
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 00:19
Huvitav mis nüüd Lumehelgile siis vastukarva oli🫣😁, et lausa blokk mulle peale pandi..😛😁
Avaldasin ju kõigest arvamust siin teemas, et miks osad arvavad, nagu tegemist võib olla võltskontoga…
Aga samas mis seal imestada, kui sõbralistist eemaldas ju ka väidetavalt sellepärast, et Capriga sõbrannad oleme😛.
Olgugi, et ma ise küll siin oma sõbralistist selle järgi inimesi ei eemalda, et kes kellega sõbrustab v mitte..😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 07:25
Kõik kaunid naised ei saagi omavahel sõbrad olla, tekib vituviha.😄
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 08:45
Jess, ma sain ka bloki ilma igasuguse suhtluseta.
Eks see on ka arusaadav, kui inimene otsib virtuaalselt jäägitut armumist, siis on loomulik tavalised perverdid eemaldada.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 11:32
Eks sa pervert said sellest rahulduse😄
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 14:48
Ja mind nii Karolina kui Lumehelk ära blokkinud. Miks? 0 kokkupuudet 🫤😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 15:26
Mingi saamatu lits kujutab ette endale ei tea mida. Suutsid mingi hälvikust alkohooliku endale maksma panna ja ego laes.
Tänaval ei vaata sellist rämpsu keegi peale saamatu maa Antsu kellel suust peale oo suur tiss muud ei tule.
Saamatud rotid kes mängivad täiskasvanuid siin ja kobisevad ja manipuleerivad mokaotsast ei tea mis kuradi häma end ja enda tegevust väljavabadades..keegi teine on süüdi et sina oled saamatu lits ja ühiskonna hälvik kes ei suuda tööd teha ja end elatada muidu kui tutvumissaidil raha kerjata. Tolgus oled vaid
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 15:27
Pervert on misterj kott siin ühe teise jjmf kes kohtulikult karistatud selle eest
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 15:28
Cipyyy, see kui 0 kokkupuudet olnud ja kohe blokk, see ei peaks vist pooltki nii hull olema, kui keegu ujub su külje alla, hindab ja ülistab sind ning siis blokib..😜😁.
Aga näed, ma pean ka edasi elama…😝😃!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 16:32
Karolina, aga avalda saladus, miks sa siiski Cipy ära blokkisid? Rahvas tahab teada ju
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 16:45
Kuna uued tulijad peavad kõigepealt mingi aja siin ära olema ja mina veenduma, et tegu päris inimestega, mitte feik kontodega.
Cipyl oli pilditu kontoga millegipärast lühikese aja jooksul üle 4000 vaatamise, mis tundus esimese ohumärgina, et tegu võib olla spämmijaga😏😁, kuid loomulikult võin ma ka eksida ja seda näitabki aeg.
Pole probleemi hiljem blokk eemaldada, kui pole feik konto.
On su süda nüüd Tbapb minu põhjaliku vastusega rahul v😛😃?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 16:57
Alles siin oli muideks üks uus konto Birgit24, kellel oli kena bikiinides pilt “endast” üleval ja otsis ankeedi järgi Porschedega mehi🤭😃, kuid millegipärast kirjutas naistele, et sa ei tahaks minuga kohtuda v🤭😃.
Mul oli muidugi see Birgit ka blokitud, kuid siin neid feike paraku jagub ikka jah…
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 16:58
Karolina, ma olin lihtsalt üllatunud kui avastasin. Nüüdseks olen märganud et olen väga paljude naiste poolt blokeeritud. Ilmselt ongi see mingisugune norm siin.
Ma täiesti roheline siin ja olin ise ka- ei tea kas positiivselt või negatiivselt üllatunud et postkast umbes oli, kuigi pilt alles modereerimisel. See isegi ehmatas kergelt. Ei ole ise kellegagi vestlust alustanud ja ei spämmi.
Aga tänan selgituse eest. 😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 17:03
Cipyyy, okei, kui päris siis päris ja võtsin bloki maha.😇😁
Kuid üldiselt siin tõesti liigub ka feike ja eks paljudel on sellest kopp ning blokivadki.😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 17:57
Karolina777- ole nüüd, sa blokid ju lambist ka. Kui keegi-kellegi kontot kümpsidega üle külvab. Kuigi sinusse see ju ei puutu...
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 18:02
Väga õige tähelepanek, Skydance, et kui keegi kellegi konto kümpsidega üle külvab.
Kuna ma ei kavatse mitte ühegi mehegi jaoks olla valik nr2, 3, 4 jne.😉😁
Sellest ka blokk ja tegelikult ei peaks see mingit meest absoluutselt häirima, kui oma suur lemmik välja valitud!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 18:07
Ja nüüd aitab minust selles teemas, mis pole minust!😃
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 18:22
Ukskahes9, mis sinul iha litsidest, minust ja jfjm-st. Meie sinust ei huvitu. Sa oled lihtsalt üks saamatu pede. Sa peaksid ravile minema. Mul on tutvusi Jämejalas.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 18:35
Mul on jumala suva mingitest liivakastimängude blokkidest. No tõesti - esimene valik virtuaalsuses, see elu väärib elamist, blokke ja pingutusi! Ja loomulikult on see su valik ja õigus, niiet anna minna!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 18:58
Piniseja Slave siin teemas ka taaskord pinisemas eksole😃..
Kas mina muideks naeran sinu orjaks olemise üle v😉, ei naera…, kuna see on sinu otsus ja valik.
Jääb arusaamatuks, milleks on vaja naerda selle üle, et olen valiv naisterahvas ja, et mul on omad kindlad põhimõtted, mille järgi ma valin ja toimetan.
Kusjuures siin need naised, kes pole teenustepakkujad, need nii mõnedki blokivad mehi samadel põhjustel.
Ja Lumehelgil on ankeedis üks väga hea lause:
Mind huvitab ainult selline mees, kes mind VÄGA tahab.
Sama kehtib ka minul ja kui Slave ning mingid tegelased peavad neid liivakastimängudeks, siis pidage pealegi, ega mina blokin ikka, kui näen kellegi teise naise suurt ülistamist!😃
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 19:32
Mina ülistan madaam Lumehelki, palun bloki mind ka ära😄
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 19:57
MisterJ, kui sa ainult teda ülistaksid, siis kindlasti blokiksin😜, kuid siiamaani on mu silmad näinud ka teiste naiste ülistamist🤭😂
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 21:24
Kuidas te üldse näete, et teid blokitud on?
Vanasti oli kohe näha, nüüd ei näe enam ju.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-15 21:31
Ja miks arvate, et liba konto on?
Äkki on lõhestunud isiksus hoopis.
Äkki on see hoopis tõene konto ja teised on libad?
Keeruline värk
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 00:13
Copy, see asja hulluks teebki, et ei näe. Näed alles siis, kui tahad daamile armastust avaldada. Loogiline, et selline ehmatus puhub katuse lendu.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 02:14
Jott vastab tõele.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 06:13
Ei, Karolina ,sa ei naera, aga nimetad mind pinisejaks, mis on pisut riiakas.
Ma mõtlen, et mida sa ootad mehelt, kes on otsustanud ainult läbi selle virtuaalsuse, et ta sind VÄGA tahab? Milline mees teeb oma otsuseid sel moel... ja mida ta siis tegelikult tahab.
See pole naermine vaid virtuaalsuslõhele viitamine.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 08:39
Slavedomme,
Loomulikult igasugused lõplikud otsused tehakse nii naise, kui mehe poolt siiski reaalis, kuid kui mehe sooviks on ihast leida endale keegi üks ja püsiv kohtumisteks, siis algatuseks näebki seda juba siin ära, et kas ta tõesti on keskendunud kellegile ühele ja temaga tutvumisele või ajab sulle lihtsalt kärbseid pähe.😁
Ja muideks, ega ongi olemas kahte tüüpi inimesi, neid, kes suudavad isegi ära armuda juba läbi virtuaalmaailma ja siis need, kes ei suuda mitte miskit, ennem kui pole inimest päriselt näinud.
Reeglina need viimased ei suudagi môista tänu sellele väga paljusid asju paraku ja neile seletada pole seega samuti erilist mõtet.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-16 08:41
Proua kohta on infot ' avaldada ei soovitata veel mitte.
˅ näita rohkem ˅