Foorum
2025-06-05 15:58
Retariinale, see millest sa räägid intellektuaaluse põud see nii meeste kui naiste seas nn vähkkasvaja ehk teiste sõndega pada sõimab katelt.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-05 23:56
bergland
Loomulik elu on häbiväärne. Noo, ma ei või! Kui ikka tehakse ülekohut siis pöördu kohtusse.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 08:50
Ei kohtust abi see inimest ei muuda on nagu on
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 09:47
Veider küll, kuid ihamaailmast väljaspool eksisteerib päris palju kenasid naisi, kes aktsepteerivad seksuaalsust kui sellist iseeneses, mitte mingi muu asja tulemuse või järelmina. Ja loomulikult valitud partneri-partneritega.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 10:16
Selles on sul slave õigus, naabrimehega on lihtsalt mõnus kirg mille käigus juhtub nii mõndagi millest muidu undki ei näe.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 10:44
Just nimelt valitud partneriga ja kusjuures seal aktsepteeritakse neid valikuid. Loomulikult pole ka seal ärapõlatud kosilased asjast vaimustatud, aga see ei leia erilist kõlapinda.
Ihas aga tundub, et eeldatakse, et kõik naised on "liinitöölised", kes valida ei tohi. Paraku aga meeste ja naiste arvuline vahekord on selline, et isegi "liinitöölised" on sunnitud valima ja siin mehed ei peida enda pahameelt, kui valituks ei osutu. Kõige suuremad valikuvõimalused on kindlasti neil, kellel pildid topis, sellepärast on ka nende suunal kõige rohkem kriitilisi märkusi.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 12:17
Mina soovitaksin siiralt " ärapõlatud kosilastel" oma aega ihas mitte kulutada ja ühegi liinitöölise blokist sügavasse masendusse langeda, vaid tegeleda enesearenguga. Siiski iha saidilt väljudes on kaalukauss selgelt meeste poole kaldu ja seda ikka selles mõttes, et sobivaid mehepoegi püsivaks partneriks otsivaid keskealisi naisi on küll ja veel. Tõsi, latti nad alla ei lase sobiva mehe otsingutel. Kui aga siin raisatud aeg pöörata enesearenguks, võib tulemus osutuda meeldivalt üllatavaks.
Ikka edukat ihalemist.😀
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 13:42
hostienne, su jutu peale võiks ümiseda laulukest naised on hullud.... Latt võiks naistel siis olla reguleeritav ja nagu spordis kui kolm korda maha aetakse siis võiks natuke allapoole lasta sest vastsel korral võistlus lõppenud, ületajad puuduvad Neid kes ületavad alati lati esimesel kastsel siinses keskkonnas ilmselt ei liigu. See oleks mõistlik tulemuse saavutamisel paidlik ja reguleeritav latt
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 14:25
bergland, mina nii kindlalt ei väidaks, et selliseid mehi siin ei liigu, kes suure kaarega esimesel korral üle lati hüppavad.😉
Kuidas sellist asja üldse määratleda? 🤔 Kas ikka ja jälle mitu miljonit kontol, eramaja Merirahus ja luksusklassi auto või hoopis emotsionaalne ja suurepäraselt armatsev mees?
Muidugi on see sügavalt individuaalne, kellel millised tingimused mehele on. Minul võib latt olla meetri kõrgusel maapinnast, aga mõnel teisel kolm meetrit.
Ja uskuge mind kulla mehed, et väljaspool iha liigub palju palju naisi, kes on materiaalselt sedavõrd kindlustatud, et mehe abi nad rahaliselt küll ei vaja, seega rõhutan ikka enesearengu osa.

Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 14:31
Ära unusta, et naistel on padja all üks(vahest ka mitu) värisev vennike, kes ületab ladusalt iga lati. Seega on kasulikum treenida hüppevõimet, mitte viriseda lati kõrguse üle.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 14:35
jfjm ei pea JÄLLE olema padja all kehv ja värisev vennike. Ma ei saa,aru siinsest mõttemaailmast, et pidevalt halvustatakse mehi. See mees võib seal padja all olla väga tegija, aga kui ta on liiga tegija ja naise unarusse jätab, siis peabki leppima paratamatusega, et hellust/ õrnust/ tähelepanu hakkab pakkuma keegi kolmas. 😀
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 15:05
Eks halvustamine tuleb sellest mehed on taandumas ajaloolisest maskuliinusest ( mitte ajada nn machoga segamini, see on halvustav väljend), ei taheta eesmärgi nimel vaeva näha, puudub psühhiline stabiilsus, liialdatatakse alkoga, piirdutakse hetkenaudinguga ( till püksi ja punuma), ilmselt on normaalsseid kui eks kogemused räägivad enda eest ja saan aru naisel turvatunnet et mehele toetuda nõrkuse hetkel. Eeeltoodud joonet just seda ei luba. See on üldine pilt kindlasti koos eranditega
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 15:15
bergland usu mind, naiste kohta kirjutatakse peaaegu täpselt sama. Võimetud omadel jalgadel seisma, mees peab olema kark, rahakott jne, iseseisvust vähe.
Tegelikult pole asi pooktki nii hull. Väljugem iha saidilt ja meid ümbritsevad täpselt need inimesed, kes peegeldavad meile meid.
Katkine tõmbab ligi katkist, edukas edukat. See on sellepärast nii, et ühesugustel maailmanägemus kattub. Elu tajutakse ühtmoodi. Kristi Saare vaevalt, et laristavat meest tahab ja Roosaare vaevalt, et tühjade pihkudega naispuuki. Miljonile on vaja juurde teist, kolmandat ja neljandat.
Nii lihtne see ongi.😉
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 15:26
See kõik on õige hostienne, kuid minu meelest on elus üks võti selle müsteeriumi mehed -naised lahendamiseks , see on teise kuulmine ja poole inimlik mõistmine mis eeldab mõtlemist ja järelduse tegemise oskust miks üks või teine nii käitub ja ei käitu kohe nii nagu oodati, kui selle valemi selgeks saab siis on võimalik nn. tervad tunduvad nurgad sildeks hõõruda ja suhtest saab asja
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 15:43
bergland ma olen sinuga 100% päri. Ja nüüd tulebki mängu see, et kui palju kumbki osapooltest on nõus panustama just mentaalselt. Pinnapealsus kõiges on märksõna. Kõike tahetakse kiiresti, vaevata, lihtsalt. Aga tõde on see, et millesse panustada aega, vaeva on väärtuslik. Lihtsalt tulnud võib ka minna lihtsalt. Seda nii õppimises, karjääris, suhetes.
Ja siin on mõlemad sugupooled täiesti võrdsed. Täna pole ei töötegemiseks ( enamus ameteid) ega suhete hoidmiseks muud vaja kui mõistust ( ajusid), püsivust ja sihikindlust. See kõik garanteerib edu.
Tissi ja ....i ekspineerijad väärivad just neid mehi, kes siin liiguvad. Milleks lakkamatult halvustada mehi. Pinnapealsus loob pinnapealse suhtumise.
So simple 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 15:53
Veel tähelepanek hostienne, tänapäeval suureks normaalse suhte rikkuja mehe ja naise vahel nn internet või nutitelefon, millega välismaailm mõjutab omanikku ja võib tekitatda partnersis umbusuku. Mis enne nuti aega suhtes sujusid lihtsamalt vastu puudus väline mõju ja inimesed üksteisele keskenduda. Nüüd hakkad vestelema ja teine pool järgib kogu aeg ekraani ja ei suuda vestlusele keskenduda, olen seda avalikus märganud.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 17:57
Tegelikult peitub kurja juur selles, et siia lehele tullakse saama. Ja kui leidubki selliseid, kes soovivad anda, siis tuleb leida see, kes soovib ka antavat just temalt vastuvõtta. Just nimelt soovib, mitte et on nõus. Samade soovidega võib juba midagi sündida.
Rahaga on lihtsam. Ainult näita ja mõni käsi ikka sirutub selle järgi. Ei tunta eriti huvi, kes see pakkuja on ja milline ta väljanäeb.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 18:11
Ja jõuamegi minu jutu pointi juurde, et on üsna jabur veel seejuures oodata, et mees oleks džentelmen. Hallooo, naine ei suuda ise raha muudmoodi teenida ja ootab veel lugupidavat suhtumist.
Ma saan aru, et siinsed mehed kaitsevad kiivalt teenusepakkujaid, et issand jumal kui sellised ära kaovad ja appi appi minusugused feministid alles jäävad, aga eeldada tasulise seksi juurde veel roose, küünlaid ja lugupidavat suhtumist on minu arvates jabur.
Selles suhtes ma leian küll, et tehakse iha saidil figureerivale mehele liiga.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 18:33
Kuidas neid teenusepakkujaid siis kaitstakse? Hoiatuste rubriik räägib midagi muud. Need, kes teenuse kätte on saanud, on enamasti vait, aga need, kes valituks ei osuttunud, sülitavad tuld ja tõrva.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 18:40
Aga pole tarvis tuld ja tõrva sülitada. Kui ühelt ei saa, saab teiselt ja kui teiselt ka ei saa, saab kolmandalt. Neid pakkujaid on mustmiljoooooon 😁😁😁😁
Hinnad algavad 50 eurost. Eks need siinsed mehed teavad täpselt hinnakirja. Igaüks valigu vastavalt oma rahakoti paksusele. Kes hinna liiga üles kergitab ja klientide puuduse käes hakkab virelema, peab hinda langetama. Konkurents. Täna ilusalongis rääkis ka minu kosmeetik, et Stockmannis olevat ukrainlannad iluteenuste hinna liiga kõrgele ajanud ja nüüd virelevad klientide puuduses ning istuvad hirmkallil rendipinnal. Peavadki uut klientuuri hankima hakkama, ise ajasid hinna lakke. Mõtlesid ka end eliidiks, aga võta näpust, hoopis kliendid lasid jalga.
So sad😂
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 19:42
50 ne euro eest on iseteenindus. pane sinna ikka 0 lõppu
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 21:06
siidikatja ei ole need taksid midagi nii kõrged nagu sa arvad. Üldine majanduslangus ju. Üritatakse kätte saada 50 euro eest ja olen aru saanud, et keskmine taks vist 100-300 eurot. Üks pakkus ka öö eest 1000, aga selle eest tuli teha jõledusi umbes nagu Dubais töötavad Pottia portod või mis nad olidki (ma ei ole teemaga kursis).
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 22:32
Teema hakkab veitsa lappesse minema. Tuletan meelde, et teemaks oli siiski m..i imemine
Mehed imevad siin üsna lahkelt ja maskeerivad end paaridekski, et meelitada heteromehi oma voodisse
Esimene alarmeeriv fraas nende kirjades on "ME imeme", mis peaks iga heteromehe mõtlema panema
˅ näita rohkem ˅
2025-06-06 22:40
Siinsed "paarid" ongi valdavas enamuses mees ja tema väikemees.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-07 06:56
Olete siis ka lõksulangenud, munniimenud.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-07 07:18
Las imevad, kelle asi.
Mulle ei meeldi lehepuhurid, vanasti riisuti lehti.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-07 08:38
Ega keegi ei keela sul riisuda, kui seda naudid. Ja naaber puhub omad lehed ka sinu õuele, et naudinguid ikka jaguks.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-07 10:39
teeme läheb lappesse jah, esitasin korduvalt küsimuse; kes ja kus ja millal on mingit munni imetud, siiani mitte ühte vastust
˅ näita rohkem ˅
2025-06-07 10:44
siidikatja väga hea 👍👍👍👍🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-06-07 12:20
Katja rõõmustab, et tema polegi ainus, kes maiuspalast ilma jäänd.
Paljude naistega on asi jutuks tulnud ning kõik on nagu ühest suust kinnitanud, et füüsiliselt ei paku see toiming midagi. Ainus nauding on emotsionaalne, kui saab armastatud inimesele head teha. Ega see pede suugi midagi erilisem ole. Ikka nauditakse siis, kui tunded mängus või siis hiljem teenitud raha kulutamist.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-07 21:27
Katjast on kahju jah, keegi ei vaevu ta korduvatele küsimustele vastama, ammugi mitte imema... krdi botid!
˅ näita rohkem ˅
2025-06-07 21:50
Bergland viitas siin olukorrale, kus nutiseadmelt ei saada koos aega veetes pilku ära. Olen seda ise ka kogenud, kus võtan aja inimesega kohtuda ja aega veeta ja siis see nutiteema sõidab sisse. Väga häirib. Jääb silma ka restoranides, jalutuskäikudel isegi ...paarid veedavad justkui aega koos, aga tegelikult mitte...Minu lahendus sellele on, et ma tänan seltskonna eest ja lahkun. Juhul, kui see ikka tõesti suhtlemise dünaamikat häirib. Pole minu asi võtta täiskasvanute kasvataja rolli.

Tervitades
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-06-07 22:54
Neid meestest türaimejaid tekib iga päevaga juurde. Imege mõnuga.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-07 22:58
Sina neid ju juurde tekitadki.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-07 22:59
kuskohas nad tekivad ja kus nad imevad? näita ometi ühte
˅ näita rohkem ˅
2025-06-07 23:00
Dragunov, ime hapnikku.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-07 23:00
Mine Abrukale, seal näed.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-07 23:02
Mine Dragunovile külla, ootab uksel suu ammuli.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-08 00:21
Tulge oma nõuka aegsest kasvatjsest välja ,munni imeda on mõnus
˅ näita rohkem ˅
2025-06-08 07:34
Kes on lastega kodus esimesed kolm aastat ?;emad ( ehk siis naised ). Lasteaia kasvatajad on naised, kooliõpetajad on valdavalt naised. Ehk mehi kasvatavad ju naised. Eks nemad oma eeskuju ja ootustega ju vormivad ja kujundavad tulevasi mehi. Õpetavad neile kõike ( sealhulgas ka imemist ja tagumiku kasutamist ) . Tekib ainult küsimus,et miks nad oma kasvatus töö tulemustega reeglina rahul pole ? Kehvalt toimetanud ?
˅ näita rohkem ˅
2025-06-08 07:50
Emad ja õpetajad võivad kuitahes ilusat juttu rääkida, aga rohkem usutakse ikka seda, mida sõbrad õues räägivad.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-08 08:18
jfjm teab kõike, kuulis ka õuest.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-08 09:54
piitr, ma olen sinuga täiesti päri- kõige kurja juur on naised.😀
Ma juba vaimusilmas kujutan ette, kuidas toimuks gigantide heitlus siinsete topipedede peale, ikka samas vaimus, et kellel torso lihaselisem ja riist pikem.
Ainult, et teadus pole kahjuks suutnud nii kaugele veel! areneda, et kaks homo bioloogiliselt suudaks uue homo sünnitada. Anname kõikvõimsale teadusele pisut aega ja seniks kannatust saatanlike naistega ( nagu mina🤫)
˅ näita rohkem ˅
2025-06-08 10:02
Vot ei oska kohe hästi ettekujutada, kuidas emme õpetab pojakesele munni imemist. Ju ma siis ikka nii pervert veel pole, kui piitr.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-08 10:06
Mina küll oskan.😂😂😂😂
Täpselt samamoodi nagu sööma, jooma ja pissile.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-08 10:11
Aga milliseid õppevahendeid ta kasutab? Kas laseb ka banaaniga harjutada, nagu Epp?
˅ näita rohkem ˅
2025-06-08 11:33
Jfjm see sõltub suuresti ema arengutasemest ( nagu ikka lapse kasvatamisprotsessis). On primitiivsed emad, kes arvavad, et laps kasvab ise ja viib naabrionu juurde ( onu Heino) ja siis on esimese Eesti emad, kes tassivad lapsi kõikvõimalikesse huviringidesse juba 4.elukuust peale, ikka selleks et laps eakohaselt ja hästi areneks ning temast väike geeniushomo kasvaks. Ma usun, et turg kohaneb nõudlusega kiiresti- nagu ikka ja siis on huviringid banaanide, pulgakommide, jäätise jms näol kohe olemas, nagu seeni pärast vihma. Äriidee missugune. Ei peagi tundide kaupa investeerimisõpikuid studeerima ja börsil kauplema, vaid avad pisikeste andekate homode kooli ( juurde lisad veel sõna eliit) ja kliente voolab ojadena. Mõtle kui noobel. 😅
˅ näita rohkem ˅
2025-06-08 12:30
Ja nii kaobki juba lasteaias poistel huvi tüdrukute vastu, sest neil pole seda pulgakommi, mida lutsutada.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-08 19:57
Kirjutan alla seisukohale, mida kirjeldas jfjm: seksuaalselt ei paku see toiming mulle naisena midagi peale selle, et saan partnerile naudingut pakkuda ja "seda" sära tema silmis näha.
Piitr-i järeldus on täielik jaburus. Ma tahaks küsida, kus nende laste isad siis on, kui emad nende "kasvatamisega" tegelevad? Kas neil lastel sõpru ei olegi? Valdav enamus saab seksuaalsust puudatava info kätte läbi sõpruskonna. Miks nende naisõpetajate õpetatavad siis kõik omasooiharateks ei saa, vaid ainult osa nendest?
@hortinne- ema peamine roll on jagada lapsele armastust ja toetust tema tegemistes, sellega peaks ka kõige primitiimsem ema hakkama saama. Sõltuvalt sellest, palju on lapsele armastust jagatud, kujuneb tema enesekindlus. Ema on küll viimane inimene, kelle käest minnakse küsima, keda ja kuidas keppida. Ideaalis võiks selle rolli isa täita, aga enamasti teeb seda ühiskond ja tänapäeval enamasti internet.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-08 20:23
Hostinne, taaskord suutsid mind öökima ajada. Sinu väärastunud arusaam huumorist tekitab minus tülgastust. Tabavaim ütlus sinusuguste kohta kõlab jätkuvalt: olla loll ja olla surnud on täpselt sama - ise ei saa arugi, aga lähedastel on raske.
Varbavaheliiv - neil Piitritel ja teistel piidritel puudub isiklik kogemus, mistõttu genereeritakse seosetuid teooriaid. Ma nõustun, et pidevalt kastidesde lahterdav hostinne paneb jätkuvalt puusse ja ka kõige nõrgem sotsiaalsete võimetega ema suudab pakkuda lapsele piisavalt tuge ja armastust. Ehk isegi rohkem kui kariäärile pühendunud eliitemme. Aga samavõrd teeb seda ka isa ja pojad joonduvad vaistlikult alati isa järgi. Antud teemas ei ole kasvatuslikke tagajärgi, see on sügavamal. Kasvatus võib mõjutada vaid soovi/julgust kapist välja tulla.
˅ näita rohkem ˅