Selle teemaga väljendan lihtsalt hämmeldust selle üle, mida kohtan siin keskkonnas.
Olen märganud, et aeg-ajalt on au saada tähelepanu 1-ga hindajatelt 😁 Regulaarselt selline muster, et enamik fotod saavad hindeks 1 ning paar tükki "lohutuseks" 3 või 4.
Hindajateks on a la eile loodud kontod ja peale hindamist blokeeritakse. Ja nii on juhtunud vähemalt 10 korda, iga kord uus kasutaja, aga sama muster. Vahepeal hinnatakse konkreetset pilti sama konto poolt lausa kahel järjestikusel päeval ühtedega. Tundub, et see on osa kellegi äriplaanist ning mul on au olnud asjaomasesse "listi" sattuda 😁
Hinnaku terviseks, ma ei skoori siin hindeid, prostituutidele konkurentsi ei paku ja enesehinnang ei sõltu hinnetest, seega mu poolest võib jätkata. Ega ma päriselus sellest ilusamaks või koledamaks muutu 🙂
Aga mis imestama paneb, et kas tõesti on olemas inimesi, kelle elu on nii IHA-keskne, et lausa vaevub regulaarselt tegema uusi kontosid, et sama mustriga hinnata aastast aastasse. Saan aru, et see on ilmselt seotud konkurentsiga + varikontodega ning kellegi jaoks eluliselt oluline, et tuima regulaarsusega sellist (eeldatavasti) tülikat asja harrastada.
Sõbrad - hankige päriselu, minge ülikooli, omandage päris elukutse ja hankige päris töö, nautige head elu ja head seksi.. ärge olge iseenda enesehinnangu orjad ☺️