Foorum
1
2
2025-05-03 08:34
Selle teemaga väljendan lihtsalt hämmeldust selle üle, mida kohtan siin keskkonnas.

Olen märganud, et aeg-ajalt on au saada tähelepanu 1-ga hindajatelt 😁 Regulaarselt selline muster, et enamik fotod saavad hindeks 1 ning paar tükki "lohutuseks" 3 või 4.

Hindajateks on a la eile loodud kontod ja peale hindamist blokeeritakse. Ja nii on juhtunud vähemalt 10 korda, iga kord uus kasutaja, aga sama muster. Vahepeal hinnatakse konkreetset pilti sama konto poolt lausa kahel järjestikusel päeval ühtedega. Tundub, et see on osa kellegi äriplaanist ning mul on au olnud asjaomasesse "listi" sattuda 😁

Hinnaku terviseks, ma ei skoori siin hindeid, prostituutidele konkurentsi ei paku ja enesehinnang ei sõltu hinnetest, seega mu poolest võib jätkata. Ega ma päriselus sellest ilusamaks või koledamaks muutu 🙂

Aga mis imestama paneb, et kas tõesti on olemas inimesi, kelle elu on nii IHA-keskne, et lausa vaevub regulaarselt tegema uusi kontosid, et sama mustriga hinnata aastast aastasse. Saan aru, et see on ilmselt seotud konkurentsiga + varikontodega ning kellegi jaoks eluliselt oluline, et tuima regulaarsusega sellist (eeldatavasti) tülikat asja harrastada.

Sõbrad - hankige päriselu, minge ülikooli, omandage päris elukutse ja hankige päris töö, nautige head elu ja head seksi.. ärge olge iseenda enesehinnangu orjad ☺️
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 08:58
MsRebane.
See on siin nii tavaline, et ma isegi ei vaevu enam sellel teemal sõna võtma. Topinaised on ka mind hindega 5 hinnanud ja ülihelikiirusel enda konto blokeerinud, et samaga vastata ei saaks.
Arutelu sumbub liiva a la mul on õigus oma arvamust väljendada ja panna sulle viis punkti, aga mul endal sama õigust pole. Siin on kaalukauss selgelt " müüdavate" poole kaldu ja kui julged teisiti arvata tormavad välja valvekoerad, ning algab lapsik jutt teemal, et oled puritaan ja arvad, et seks on rõve ja mida kõike veel ( püüd madaldada, et ei julgeks arvamust avaldada) ehkki point polnud sootuks selles. Surnud ring.
Muidugi on ebaõiglane ja mina leian ka, et ebaõiglus tuleb jätkuvalt välja tuua ja äkki kui ikka ja jälle vihmapiisk kivi uuristab, siis mingil hetkel tekib sinna ka auk.
Väga paljud naised ( ka mehed) ei JULGE/ VIITSI oma õiguste eest seista ja tegelikult see probleem laienebki suuremas plaanis kaugemale.
Tubli, et enda eest seisjaid on teisigi.
Heade soovidega Hostinne ( bossybitch)😀
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 09:12
Sellepärast üks "pundar" ongi jõuliselt selle vastu, et uute kontode tegemine oleks keerulisem, raskem. Ise pooldan , et kontode tegemine oleks tasuline. Raha paneb ikka rattad käima ja vajadusel jätab seisma...
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 10:07
see tuleneb asjaolust, et turg on väike ja sponsoreid veelgi vähem. seega peab ikka mutt või kutt meeletult töötama, et nädalas see 10 euri annetusraha läbi ussimnni kätte saada.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 10:40
Täpsustan, et hinnatakse meessoost kontodelt, mis on äsja registreeritud. Iga kord uus konto aga sama hindamismuster, keegi näeb aastate kaupa kõvasti vaeva selle nimel. Samuti tundub, et neid kontosid hiljem ei korduvkasutata. Viimane nendest https://www.iha.ee/users/Kallamees

Et siis .. IHA on elu 😁
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 10:53
Mul samalugu.Uued kontod pommitavad 2 dega.Ega ma ka kitsi pole,vastan samaga ja blokk peale.Haiged inimesed
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 10:59
Reaalsusele näkku vaadates - selle taga on ilmselt kellegi meeleheide.. Päris karm.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 11:11
Mind siiski hindas mõni esitoppi kuuluv isend ( ei too nimesid välja, jään VÄÄRIKAKS), põhjus ikka, et olen kole kui öö ja vääringi taolist hinnangut. Pole tissi ega t....ssi nagu hambutu joodik Männiku karjääris konstateeris.

Ääretult kahju, et mina ei saa oma hinnangut anda. Mulle nimelt meeldivad modellikehaga ülisaledad pikkade pruunide juustega ja tõmmupoolsed noored siresääred. Mind ju blokeeritakse enne ära kui saan OMA hinnangut avaldada.

Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 11:29
Kõigepealt teeksin komplimendi, et väga hea õigekiri ja ligitõmbav profiil. Ma vist ei olegi nii atraktiivset naisprofiili selle aastanumbri sees veel näinud. Loodetavasti naudite iha kasutamist neist topitõmblemistest häirimata.

Arvatavasti on selliste ühe-kahe-kolmepäevaste kontode aktiivsuspuhangu taga üks ja sama väike seltskond, kes tõesti ihas suure osa oma ajast veedab. Kummaline konkureerimisvõte ja mul on kahju, et selline asi toimub. Ilmselgelt see muudab siinse keskkonna kasutamist vähem meeldivaks neile, kes tõesti naudingu, mitte raha või tähelepanuhäire pärast seda saiti külastavad.

Issanda loomaaed on kirev ja siin on igasuguseid isendeid. Omamoodi on samas huvitav sigade eest pärleid leida.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 13:16
mind paneb imestama, et on veel õigluse ootusi, mis peab juhtuma, et reaalsus kohale jõuaks
kes usub isegi veeeel poliitikutesse, kes jumalasse, kes teiste hinnetesse
olge parem mõnusad nautige elu
vaevalt keegi mingite hindede järgi kedagi valib, isegi pole märganud seda - Keskmine hinne: jne
isegi tasulist ei valiks, kui teiste hinde järgi, aga jah, suunamudijad ruulivad
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 13:34
PeeterFF. Ma tean, et oled vanem ja elukogenud mees. Suhtlus Sinuga on meeldiv. Ma väga loodan, et Sa pole veel kibestunud.

Õigluse nimel peab võitlema. Näen tänastes noortes inimestes just seda külge võrreldes meieealistega, et enda eest seistakse ja julgelt öeldakse ka oma arvamus välja.
Ilmselt olengi naiivne, et otsin õiglust. Veel!

Siinsetele naiskasutajatele tehakse liiga ja seega tulebki antud probleem püstitada, mitte kõrvad lontis taolist ebaõiglust taluda.
Mida muud sellest ikka saab, kui aeg- ajalt teadmise kui madalad on inimesed, mitte et mul seda teadmist vaja oleks.

Ikka head!
Hostinne
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 13:37
Armsad kaasarääkijad - kui te avalikult praegu välja hõikate, et keegi ei tee tegelikult valikuid keskmise hinde järgi ja et kedagi üleüldse ei huvitagi need hinded, siis te lõhkusite praegu sarihindajate elutöö ära! Palju vaeva nähtud ilmaasjata 😑
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 13:43
sarihindajate st tasuliste - ei oska öelda

võibolla tasulisi keegi valib hinnete järdi
juhul kui, ise küll ei valiks teiste jne
˅ näita rohkem ˅
2025-05-03 13:46
Õigluse nimel peab võitlema. ? milleks?
Tundusid elu-kogenum olema
kulutaks oma energiat meeldivale ja mõtekamale tegeviusele
tuuleveskid olid, on ja jäävad
˅ näita rohkem ˅
2025-05-05 20:03
Selle teema kohta õelda nii: see hindamine niikuinii mingi jamps, millega ainult enda imetlust kiita mingite punktidega.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-05 20:22
Aga nauding on nauding. Hindamine ja maha hindamine. Emotsioonid missugused. Sõltuvust tekitavad nad mõlemile. Hindajale kui hinnatavale.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-05 20:57
Rebasepreilil 100 prossa õige jutt, siin ongi selliseid nartsissisti kes peegli ees keerutades küsivad, peeglike peeglike seina peal, kes on kauneim kogu maal...ja need blokivad ja hindavad rivaale madala hindega, see on siin saidil elementaarne, sa Rebasepreilil ära sellistest ussidest lase end mõjutada.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-05 21:50
kiisuke75 on iha libakontode omaja
˅ näita rohkem ˅
2025-05-05 22:18
eks kiisuke75 tahab sinu käru keerata. oled oma vaarikad juba ära unustand miisuke, et nüüd otsid siin õigust veel
˅ näita rohkem ˅
2025-05-05 22:23
korruta veelkord vaarika eit kiisuke75
˅ näita rohkem ˅
2025-05-05 22:24
Minul on õnneks üks konto, kui loe enda omad kokku misterj oki12
˅ näita rohkem ˅
2025-05-05 22:26
teadagi sinu kontosi miisuke vana lehm
˅ näita rohkem ˅
2025-05-05 22:31
miks see miisuke sind siis nii häirib?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-05 22:42
See on minu number, ärge kohe ummistama kukkuge.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-05 23:09
Huvitav miks sae kontol endine oki12 opop pilt on ?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-05 23:27
Noh ja näetegi, et taas on siia omale "pesa pununud" tegelane, kes asub teemades oma otsatutkorduvat liivakastimängu mängima, sest see oleks nagu tema ruum, kus ta ennast turvaliselt ja mugavalt tunneb ja tema ihasõbrad, keda ta kiidab ja ikka ja jälle neid samu nalju viskab. Eskapism? Nojah, aga teiste arvelt, sest mõni tahab äkki siin midagi arutleda siiski. Mitte mina.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 06:29
Võtame ehk adminniga ühendust.
Kontaktandmed Telefon5694843 ja
737 0958 [email protected]
Rääkige oma mure ära , kes kellele siis siin käru keerab
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 07:26
Eks neid pealekaebajaid ole alati olnud, ei kao nad kuhugi, ajalugu on näidanud, kusjuures tuleb täheldada, et pealekaebaja on mustemast mustem.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 09:45
Väga labane inimene oled kiisuke75.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 10:56
Labased on need kes mõttetult süüdistavad, adminn ja moderaatorid peaksid siiski teadma kes on kes ja adminn võiks korra majja luua.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 12:03
Sa oled ju sariblokkija kiisuke, mida sa üle vaadata soovid?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 12:08
Veidi koomiline, et üks suuremaid läbustajaid korda nüüd nõuab
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 12:13
Läbi tuleb ikka neist kes alustavad ja teemast mööda kirjutavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 12:24
Kas sa kiisuke oled nüüd korralikuks hakanud? Vaevalt.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 14:25
Mul on sama asi- kui uue pildi üles panen, on kohe 1-2 hindajad platsis. Ei pea geenius olema, et aru saada, milleks seda tehakse. Eks ikka selleks, et oma lemmikud VIPis püsiks. Või need kohati ka nende VIP daamide endi libakontod...?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 14:37
Aus hindamine:
1 = kohutav (väga halb kvaliteet, väga halb kompositsioon, väga ebasümpaatne isik jne) ehk mitte miski pole okei
2 = halb (isik pildil on ehk ok, aga muus mõttes ebaõnnestunud pilt)
3 = enam-vähem (igav ja isikupäratu, aga kvaliteet on hea ja kompositsioon käib kah)
4 = hea (kõik on korras, aga pildil olev isik ei meeldi või häirib miski muu)
5 = väga hea (kõik super)
10 = isiklik lemmik (emotsionaalne hinnang, millel ei pruugi mitte mingit ratsionaalset selgitust olla)

Praktikas paraku tähendused on teised:
1-3 = konkurent, laksame ta hinnet madalamaks
4-5 = panen hinde, pohh kas meeldib
10 = kaks varianti: 1) äkki saab keppi? 2) panen iseendale või oma sõbrale/naisele/äripartnerile, et see topis silma paistaks.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 14:41
Vastus vale eelneval, kõik alla 5 palli on isik ebameeldiv, või tahetakse keerata...pildiga pole mingit pistmist...
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 15:31
Minu isiklik arvamus, et kui naisterahva pilti hinnata, siis ainult 10p juhul kui pilt meeldib. Kui miski häirib või minu maitsele väga ei vasta, siis jätaks hinde panemata. Solvamine (siin ka madala hinde panemine) on üks hullemaid asju, mida inimesele, eriti veel naisterahvale teha saab.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 15:42
fixus, tahtsin Sulle posti vastata, no ebasoovitav...ega sõbraks pürigi...1000 prossa naistega nõus, kunagi ei hinda alla 10...ise alla 5 ei lase...mitte ,et ei taluks, aga , kui ei seedi, ära vahi ka...Mul pole hinnetega ambitsioone...
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 16:33
Mina hindasin lesbar-pederasti Utkat mingi aeg tagasi hindega 3. Saatis siis kirja, väites, et kas olen pederast ja siis blokeeris mind.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 17:13
Kes ikka keerata tahab, paneb 1 või 2. Isegi 3 on sel juhul haruldane.

Ja seetõttu see hindamine siin mõttetu ongi. Me ei tea, mis on halb pilt, sest reeglina pannakse vaid 10 (kepiotsijad ja topivõistlejad) või 1-2 (konkurendid ja solvunud kavalerid).
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 18:08
misterJ, sul ju enda pildi all tekst "Daddy where are you, come and me. My pussy wants your huge cock." Ilmselgelt pede ju. Milles Utka eksis?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 18:29
Kas sa homo usud ka seda teksti pildi all?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 20:33
Teema juurde tagasi
Kedagi ei huvita päris elu , isegi päris seks
Parem siin elada mingi väljamõeldud elu kus kõik on hirmus kaunitarid ja vägevad kepivennad
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 21:30
nii karmilt
˅ näita rohkem ˅
2025-05-07 01:51
Praktikas paraku tähendused on teised:
1-3 = konkurent, laksame ta hinnet madalamaks
4-5 = panen hinde, pohh kas meeldib
10 = kaks varianti: 1) äkki saab keppi? 2) panen iseendale või oma sõbrale/naisele/äripartnerile, et see topis silma paistaks.
..........
kogu siinse eksistentsi ajal olen pannud ehk 5 * 1 ja 2..3* 2 , neile hindaiale vastuseks
5 olen pannud võib olla 300 korda
10 olen pannud - lihtsalt jaganud, järgi ju ei jäta ja arvamus - et selle eest peaks saama keppi - no lame mõtteviis on see ...

****Aga eks too lahterdaja ole jaganud omi mõtteid
˅ näita rohkem ˅
2025-05-07 02:31
Selleks, et pilt oleks topi tipus, piisab ühest kümnest ja üks viis toob selle sealt alla. Konkurendid teavad seda ja hindavad viitega. Madalamate hinnete panekuks peab mingi muu põhjus olema. Leidub selliseid, kes vihkavad kogu maailma, aga on ka naljamehi-naisi, kes panevad ühtesid, et siis naerda, kui herilasepesa sumisema hakkab.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-07 02:44
Nõus fixusega- viisakas inimene hindab 10ga või jätab üldse hindamata. Väiksemad punktid võiks keskkond tegelikult ära koristada, neid kasutatakse ainult käru keeramiseks.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-07 09:02
Pildid saab alati uuesti üles panna ja olemas on blokinupp.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-07 10:57
Eks alati on neid, kes VIP kontoga saadud kümned lihtsalt kuhugi ära paigutab, aga ma vean kihla, et enamus kümnete ostjaid loodab selle eest midagi saada. Loomulikult seda kõva häälega ei kuulutata. Samas vaadates, milline massiivne ostmissoov siin domineerib, siis ma sügavalt kahtlen, et need ostjad oma kümneid niisama heast südamest või esteetilistel kaalutlustel poetavad.

Isegi mina, kes ma topiga üldse kokku ei puutu, saan aru, et ükski päriselt topis püsimisest huvitatud isik ei piirdu ühe kümnega. Seega Su jutt on intellektuaalselt huvitav, jfjm, aga praktikas kasutuskõlbmatu. Topipildi panija hangib sellele paarkümmend kümmet taha ja üksik 5 seda väga ei morjenda. Hea on olla nr 1, aga pole hullu ka esimese 20 seas olemine. Niikuinii tuleb topis pilti iga mõne päeva tagant uuendada, sest neid viisi satub sinna liiga palju ja mõni 1 lipsab kindlasti ka läbi. 1 on samas kindel viis pilt top 20 seast välja kukutada.
˅ näita rohkem ˅
1
2