Foorum
1
2
2025-05-07 10:59
Nr 1 on Caprichosa pilt, kes on selle lisanud 27. märtsil ja see on saanud 324 hinnet. Vägev saavutus! Keskmine hinne on 10,0.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-07 12:10
Minu kaks pilti on ka meeste TOPis erinevatel aegadel esimesed olnud, kuid see "mäng" tundub nii äärmuslikult tühine, et ei suuda ära imestada, kuidas täiskasvanud inimesed sellisele jamale surmtõsiselt keskenduvad. Liiga lihtne elu või ideede puudus?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-07 13:10
Eks siinne keskkond on ju mingi muinasjutu maailm, seal ju käib ka hea ja halva võitlus ning lõpuks saabub õnnelik lõpp. Mnjah, aga kui süveneda... Üks võtmesõna on ülekantud tähendus.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-07 13:48
robespierre, caprichosa on selle jaoks ka palju vaeva näinud ja kõik kasutajad koheselt blokeerinud juba selles staadiumis, kui uus kasutaja endale konto loob või esmase pildi lisab. 10 p saab ta küikide "omade" käest
˅ näita rohkem ˅
2025-05-07 15:02
Mind ta ei blokeerinud ja mingi oma ma ei olnud. Esimese kümne andsin ma talle alles aasta peale seda kui siia konto tegin.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-07 15:08
Slave'i kommentaar on nagu " rusikas silmaauku." Kuulake, mida targemad inimesed mõtlevad/kirjutavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-07 18:15
Meile ka ikka aeg ajalt kirjutatakse, et kes on julgenud meie pilti 5 punktiga hinnata ja kui küsime ,et millest selline info siis vastus, et vaatame teie pildi keskmist hinnet. Ega neid hindajaid kaugelt ei pea otsima. Avalehel ju kõik kenasti reas.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-07 20:54
Tore on jälgida seda hindamise mängu uute lisatud piltide järgi. Kui võtta viimati lisatud meeste pildid, siis kolmel esimesel lehel on üks pilt hindega alla 5. Naiste piltide osas kolmel esimesel lehel loetlesin vähemalt 12 fotot hinnetega alla 5, kusjuures minu hinnangul ei ole nendel piltidel midagi viga. Ilmselgelt on see uute piltide mahahindamine kellegile elutöö ja seda just naiste piltide osas.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-07 21:14
Kus on ikka aega ja tahtmist.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-08 08:48
Mina ei saa aru mis värk hindamistega on,miks te ootate üldse hindamist?Kas hinded tõstavad teie egot või miks seda vaja on?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-08 08:53
kiisuke75, sa ju ise kah üks nendest, kes esilehel püüab püsida ja kõiki blokib
˅ näita rohkem ˅
2025-05-08 09:14
Blokin neid keda ei näe enda jaoks vajalikuks, vähemalt ei käi ma siin teisi hinnetega kummitamas, ei teinud seda ka paarikontoga.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-10 00:05
Copy ütles ju õiged sõnad🤗..2025-05-05 20:22
Aga nauding on nauding. Hindamine ja maha hindamine. Emotsioonid missugused. Sõltuvust tekitavad nad mõlemile. Hindajale kui hinnatavale.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-10 00:14
Mulle meeldib kiisuke igaljuhul, sest ta räägib enda nimel igal ajal🙂
2025-05-08 09:14
Blokin neid keda ei näe enda jaoks vajalikuks, vähemalt ei käi ma siin teisi hinnetega kummitamas, ei teinud seda ka paarikontoga.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-10 00:19
Touchu, kas niksime? 🤗
˅ näita rohkem ˅
2025-05-10 00:58
Milles küsimus🙃
˅ näita rohkem ˅
2025-05-15 22:02
Rõhutada, et madalad hinded tulevad meeste kontodelt, on üsna mõttetu, sest siin teatavasti saab soo suvalise valida, nagu on ka paljude siinsete naiste kontode taga tegelikult mehed. Hindamisest üldse - 10 saab anda ainult vip konto omanik, seega 5 on maksimaalne, mida saab tasuta konto kasutajalt (hääletamiseks on vaja vähemalt 1 aktiivne pilt ja konto avalik, v.a 10 punkti. Sul on alati võimalus anda 10 punkti).
˅ näita rohkem ˅
2025-05-15 23:32
Mulle meeldib ka slave🙂
..2025-05-07 12:10
Minu kaks pilti on ka meeste TOPis erinevatel aegadel esimesed olnud, kuid see "mäng" tundub nii äärmuslikult tühine, et ei suuda ära imestada, kuidas täiskasvanud inimesed sellisele jamale surmtõsiselt keskenduvad. Liiga lihtne elu või ideede puudus?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-16 08:29
See on üks imelik teema. Vahel värskelt vipi SMSi saatnud, tahan päriselt panna oma 10ned ära nendele piltidele, mis päriselt kõnetavad. Võtan topi lahti ja järjest olen blokeeritud.

Kiisuke kirjutas, et see on sellepärast, et ma Caprit olen 10ga hinnanud. Et olen tema klient. Ma pole tegelikult siit kellegagi kunagi kohtunud. Capriga on mõnus kirjutada, ta on intelligentne naine. Loomulikult atraktiivne ka ja mõni 10 talle alati leidub.

Aga ma olen vist 10le inimesele siit kirjutanud. Ja mitte mingit maha ja taha juttu. Seega ilmselt on blokeeritud, sest kui ma oma kümneid jagan, siis arvatakse, et ma tean neid jõujooni ja vastasseise ning muid intriige siin või huvitun nendest või mängin kaasa seda 5D seebiooperit.

Reaalsus on see, et ma tahan lihtsalt kodukootud porri ja erotsi näha, teen vipi ja mul on kümneid jagada, kui sul on põnev pilt või vidjo.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-16 09:03
Loe ikka kiri läbi, Et aga intriigidesse mitte sattuda blokingi ma teiste austajad ära
˅ näita rohkem ˅
2025-05-16 12:25
codeplaya,
tegelikult paljud topinaised blokeerivad teiste piltide hindajad/kommenteerijad ära. kuna ilmselt tunnetavad mingit ohtu endale kui keegi teiste pilte fännab.
kuna sa minu pilte hindasid, oled järelikult ''seelikukandja ja intriigide tekitaja''
vist on raske mõista, et pilte võib ka hinnata ilma igasuguste intriigideta, kuna fotod lihtsalt meeldivad. ei pea selleks isegi kellegi klient olema tingimata.
minu piltide fännidele edastaks siinkohal sõnumi, et võite rahulikult hinnata ja kommenteerida kõiki pilte, mis silmailu pakuvad.
mingeid repressioone ja blokke minu poolt ei järgne
ja paari komplimenti pildi all püha abielutõotusena ka ei võta, et peaks seepeale nn lojaalsust üles näitama....aegade lõpuni ainult minu pilte 24/7 vaadates.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-16 14:09
Kuiikka katsuda saaks
˅ näita rohkem ˅
2025-05-17 11:07
no näed tuligi tõde avalikuks
˅ näita rohkem ˅
2025-05-25 20:11
Oh, ei tea siis mis meestel caprikese vastu on, kui teda kirutakse palju. Ometi ütles, et blokki ei saa. Kui just ta alles harjutab sarkasmi.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 06:52
Võtan kokku kogu mõttevahetuse ühe naljaga.
Vana lennukipiloot istus kohvikus ja rüüpas kohvi, kui tuli üks noor näitsik, istus ta kõrvale ja küsis: "Kas te olete päris piloot?"
"Ma olen kogu oma elu veetnud lennukeid juhtides, teises maailmasõjas olin hävituslennuki piloot, hiljem Korea sõjas, olen 50 inimest lendama õpetanud ja tuhandeid lennutanud nii usutavasti olen piloot jah. Aga teie?
Neiu vastas: "Mina olen lesbi. Kogu päeva mõtlen naistest. Nii kui hommikul ärkan, hakkan paljast naiseihust mõtlema.. Duši all, süües, telekat vaadates.. tundub et kõik paneb mind naistest mõtlema..."
Nad istusid vaikides ja rüüpasid oma kohvi.
Mõnda aega hiljem tuli üks noormees, istus piloodi kõrvale ja küsis: "Kas te olete päris piloot?"
Piloot vastas: "No ma olen alati arvanud, et jah olen piloot aga just selgus, et ma olen hoopis lesbi.."
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 07:15
jah see võtab kenasti kokku iha.ee ihaliste elulood. kes mõtleb meestest ja kes naistest, aga kumbki ei saa olla ei pede ega lesbi, sest nii nagu piloot ei saa olla ilma tegeliku lennulogemuseta, peavad ka inimesed päriselt seksima. fantaasiatest ei piisa
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 07:45
Nojah, siidikatja. Seksimise teema pole asjakohane. Esitati küsimus ja vastati nagu osati.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 12:59
Siidikatja mis sa targutad. Sa ei julge kodust väljagi astuda rääkimata kellegagi seksimisest. Ilmselgelt sa ei saa siit raha eest ka seksi. Huvitav,et ma kohtun silt nii mõnegi naisega seksi essmärgil,sest nad ise tahavad,aga sina ei saa raha eest ka mitte,sest see tähendab kodust internetist lahkumist. Aga ei ..sa seksid,sööd,hingad netis omaette ja targutad igalpool.sa pole mitme kuu jooksul julgenud oma sportlikust näidata ju🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 oih,selle jaoks peaksid välja tulema kodust. Selle asemel paned sa mingi vööra klouni pildi ja mõtled,et oled sportlik🤣🤣🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 14:06
mina ei olegi kunagi kuhugi kirjutanudki et ma sportlik olen.. ja vaata pilte, olen piisavalt netist väljas käinud. ainult et näe sullemulle on alati oma sportlikuga puudu
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 18:43
Sa valetad ju. Mis ma vahin su naabrimehe pildist? Sa võid pkstapuha kelle pildiga siin esineda,aga reaalses elus ei julge kohtuda ainult🤣 sina idioot just kirjutasid mulle 3-4 kuid tagasi. Ma vastasin sulle,et saame kokku ja näed elus kordagi sportlikust,aga sa vastasid kuusega järjest,et sportlikul on pilt ja ilma pilduda ihas ei saa keegi sportlik olla🤣 miks sa mees valetad ? Kas häbi on ja sellepärast? Mis oöhjus on sul valetada mehike? Või on asi selles,et jood viina ja siis kujutad ette et oled mees ja järgmine päev ei mäleta enam enda tehtut? Mis vigastus sul on nendele valedele siidike?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 18:47
Ei saa ju kohal olla,kui sa ei julge kuudeviisi kohtumist kokku leppida ja asi ära lahendada. Sa käid õues kuskil kapakohila metsas öösiti ilmselt. Tänaval sa jalutada ei julge.võimalik ,et käisidki linnas ringi,aga nagu sulle kohane seelikud,parukas ja meigikihi all õues ringi siidkike.
Mehena ringi liikuda sinusuguseid on liig mis liig. Solvab igat MEESt sind meheks nimetamine
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 20:04
Sullemulle9, miks mu pilti vaatamas käid. Oled mingi pede biider. Tõeline MEES.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 21:07
Pole sinu kontot kordagi vaadanud väike valetajast pederillo..where u Are daddy on su tekst🤣🤣🤣😈 siidikatjake ei julgenud tulla,aga leppis kohtumise kokku läbi enda naise nimega TAISI siin,aga kohale ei tulnud🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-05-26 21:18
Sullemulle9 meelita ta välja naise konto alt ja kutsu duellile.
Pärast kirjuta, kuidas läks. Mina tahaks küll teada ja hoian Sulle pöialt. Tundud olevat munadega mees, mitte mees munadeta.😀
Neid igavaid poeesiast nõretavaid katimurutare küll eriti lugeda ei viitsi. Sinu järjejutud on kaasakiskuvamad. Neis on INTRIIG.
🤣🤣🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-05-27 09:09
jah ,tundes neid kes ka tegelikult sportlikud on, need tõesti niiviisi ei kaaguta. ja taisi on ilmselt su enda oma
˅ näita rohkem ˅
2025-05-27 09:58
Robespierre, sind pole veel blokitud (või juba on?) sellepärast, er sul pole pilte ja pildita kasutaja ei saa hinnata alla 10p. Seega pole sinus ohtu, et võiksid hinnata 1-5 punktiga.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-27 12:29
Arvad, et kui pildi panen, siis Caprichosa blokib mu ära? Peaks millalgi seda proovima siis.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-08 14:12
Hostinne;eh,eeh-sama auklik kui ta kallim Sullemulle9
˅ näita rohkem ˅
1
2