Ma tooks teise paralleeli blokeerimisega, et kui sa näed mind ja tead, et ülekaalulised sulle ei meeldi, on lihtsalt meie teede ristumine välistatud. Ma ei tahaks lugeda kellegi profiililt, et paksud on nõmedad 😀 Ma siit delikaatsust ei oota ja blokin harva kohe, aga juhtub, kui eba-klapp on ilmne. Nt elukoht väljaspool Tallinna, sest ma ei suuda töö ja elu kõrvalt, vahel tõesti ka meeldiva inimesega kohvilegi minna, rääkimata sihini jõudmisest. Ma olen seda ka enne rääkinud, et oma ja teiste elu lihtsustamiseks on blokeerimine vajalik. Ei pea tühje (üksikuid) sõnu raiskama, kuulutustest tuleb samuti head infot kasutajate kohta ja see blokkimine teeb tõesti elu lihtsamaks. Ma ei kujuta ette, mis populaarsete postkastides toimub, kui mulle laekus kampsikus pildi peale üle 300 kirja. Päeva lõpuks olid paljud otsustanud sõimama hakata, et mida ma endast arvan, et ei vasta (päevatöö? 😂) ja blokkblokkblokkblokk, eks. Ma jõudsin vastata KAHELE töö kõrvalt. Neist üks oli väga tore ca 3 kirja, kui teatas, et tahab kauba üle vaadata? Miks ma peaks sellise Tate-istliku idioodiga suhtlema. Mingu poodi, vaadaku kaupa..pettis mu, normaalse pähe, ikka täitsa ära. Enne pidas veel pika loengu, kuidas siin pole naisi, kes iga liigutuse eest raha ei taha. On küll, aga siis sa nimetad meid ikkagi kaubaks. Blokk 😄
See piltide teema..siin on ilusaid naisi, miks üks peaks mingi megaprintsess olema? Selle valimisega kaasneb ka pidevalt nägelusi, nii et parem tehku top 10 ja siis saab portaal kümne ilusa inimese poolt hääletava raha kätte. Ja äkki üldse oleks see kasutaja-, mitte pildipõhine. Pilte ja profiili saab siis eraldi uudistama minna. Samas oleks elu draamata ka igav 😀