Foorum
2025-11-08 00:28
Ah ei ole katki midagi
Kitsune on nüüd kogemata ka ennast ära blokeerinud
˅ näita rohkem ˅
2025-11-09 17:01
Arusaamatu on see pidev kiun blokeerimise teemal. Mis see vastuvõetavam alternatiiv siis on?
Kas on parem saata lõpmatuseni kirju, mis jäävad vastuseta? Siis tuleb süüdistus, et oled ebaviisakas ja ei vasta.
Või on kirja saajal kohustus tulla vastu kõikidele soovidele, mida keegi suvatseb saata? Mis mõte on siis ankeedil, kus igaüks saab oma huvid ja eelistused üles märkida, et silma jääda neile, kellega huvid on kõige sarnasemad?
Või on siin keskkonnas reegel, et tuleb olla avatud kõigile? Kes reaalselt jõuab vastata igale hõikele?

Mina olen ka blokeerinud ja tõenäoliselt on ka mind blokeeritud, aga see ei ole küsimus, mis hingerahu viib
˅ näita rohkem ˅
2025-11-09 19:39
Mind on ka mitmed blokeerinud ning ma ei leia ka, et see nendest vale on. Kui nad leiavad, et minu näol tegemist isikuga, kellega nad tegemist ei taha teha, siis nii on. See ei defineeri mind. Inimesel on õigus ja vabadus valida, kellega oma sotsiaalset sfääri jagab. Ning ta ei pea end põhjendama. Selle üle kigisemine näitab, er ego veidi ai ai saanud.

Ise olen ka mitmeid blokeerinud. Teen seda väga kergekäeliselt. Ei ole sellel sügavamat tähendust, kui et järjehoidja, milliste isikutega oma sotsiaaalset sfääri jagada tahan ja millistega mitte.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-23 08:55
Ma sain enda piltidele mitu 1 te, päris mitu blokki ja ühe kurja kirja et julgesin piltidele hinde 5 panna 🤣 Lasteaed 🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-11-23 09:14
Ja teise kurja kirja..... need hullukesed ei saa vist arugi, et vaatasin lihtsalt pilte ja panin hinde 5 et pildid edasi liiguks.... Ei olnud absoluutselt vahet, mis seal pildil oli. 😅. Ei teadnud, et piltide hindamine on siin mingi elu ja surma küsimus.....

Nüüd tekib lihtsalt juba inimlik uudishimu, et kaua ma siin üldse pilte vaadata saan, enne kui kõik kasutajad mu ära blokkinud on. 🤣

Mees sisse logib saab krambid, postkast sõimukirju täis 🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-11-23 09:20
Pilte saab hindamata ka vaadata edasi, kui see ei oma üldse tähtsust, siis vajuta kriips ja tuleb uus pilt. Väldid siis sõimukirju ehk ja blokeeringut, kui see hindamine nii oluline pole.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-23 09:28
Aitäh 😄 Polnud õrna aimugi, ma pole enne siin väga ringi surfanud.
Aga siiski veider, et täiskasvanud inimesed 5 peale nii ketasse lähevad, et võõrast inimest sõimama hakkavad....
˅ näita rohkem ˅
2025-11-23 10:59
Enamus selliseid blokkijaid figureerivad siin TOP esilehel? Nii naised kui ka mehed.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 23:35
tegelikult peaks olema reeglites punkt - TOP ei saa kui oled blokeerinud ennast või kes blokeerib, langeb TOP välja.
Tartus aga ei toimu ju loogikaga midagi, Tartu vaim on - parim ujula Anne sitases kanalis või parim ehitis on Betoonkaubamaja kast ja nüüd hakkab võistlema varsti Siug või Siuru. SIURU tähendus ilmselt tartlastele teadmata - see on kommunisti Barbarust liitnud rühmitus kirjanduskujudest , moodustati Tallinnas(mitte Tartus) milline sai nime Kalevipoeg eepose järgi, siurulindu ......
Seega pole nad ka nime sellele pargilõhkujale ise mõelnud nagu viidati ja seos Tartuga puudub.
Tartu kuulsus on ikka ühene - ü/õpilasbordell.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-02 13:24
Hinnangud ei ole seksikad.
See pole vaimustus, iha ega kompliment, vaid mingi isiklik klassifikatsioon.
Välimuse hindamine - 👎.
See tõukab kohe eemale.

Sest pilk, milles pole iha, ei ole enam pilk - see on mõõteriist.
Ja jah, täiesti normaalne on saata inimene, kes näeb sinus viit või vähem, nende juurde, kellele tema subjektiivne matemaatika rohkem rõõmu pakub.
See on puhas tunnete ökoloogia.
Aga ennast on palju magusam ümbritseda nendega, kes ei võrdle, vaid naudivad sind, sinu energiat ja iseennast sinu kõrval! 🥰
˅ näita rohkem ˅