Foorum
2025-02-21 08:20
robespierre , iha leht on nagu iga teinegi portaal ajaveetmis koht.. Vaata foorumi all poolset rubriiki, mis toob ühte ja sama inimest aastaid tegema aga uut ja uut kontot ,et lihtsalt oma korduvat teemat uuesti teha.Arvad , et tal pole kedagi ? Äkki on hoopis korralik pereinimene , ei tahagi kedagi lihtsalt elab end välja.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 08:25
Ok, mõni foorumis suhtleja on ka, kes muud ei tahagi, aga ma pole märganud, et nemad aktiivselt kedagi blokiksid. Blokkijad on inimesed, kes sageli on topis ja/või kuulutustes aktiivsed.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 09:58
to: corazon007
no ei hakka halb! ei hakka, võin teha kohe mitusadatuhat kontot , mitte midagi ei muutu. ei ummistu postkast ära, ei tule ühtegi kirja. ei tule. võtame teise stenaariumi - oletame et tuleb. nii kes need kirjutajad oleks. keskealised "sportlikud" pildita tüübid
mida nad kirjutaks - ohhhhhhhhhh kuidas teeeeeeks, mida kõike teeks, teeks suuremate sisse väiksemaid onjueksju

nii mida ma vastaks, - ok tule ja tee - ja ongi kõik. ära näe tonti seal kus seda pole. ma ei ole selles netiibafantaseerimise ametis mitte esimest päeva
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 10:20
üsna karm hinnang, robespierre....et kui aastaga inimene siit endale kaaslast ei leia, siis järelikult keegi pole teda tahtnud.
tegelikult on ju ka neid, kes loodavad unelmate printsi/printsessi leida. aga ideaale teatavasti ei eksisteeri, seega otsitaksegi 10+ aastat....sest igal potentsiaalsel kandidaadil ilmneb netisuhtluse jooksul mingi viga. mistõttu päriselu kohtumiseni ei jõuta...või jõutakse haruharva.
mõned ilmselt ka lihtsalt kardavad turvalisest virtuaalist väljuda. mugavam on siia aastateks unelema ja nö kinni jääda

muide, mulle täitsa meeldiks ööklubi, kus minu laua juurde lastaks ainult viisakaid ja seksikaid härrasmehi
tihti jääb kluppi seepärast üldse minemata, et seal on oht mingite tüütute purjakil põmmpeade orbiidile sattuda.
täitsa tore kui nõmedikud saaks ka päriselus ühe hiireklikiga elimineerida....nagu iha saidil
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 12:17
Ma olen nõus robespierreiga- kui ikka aastaid otsitakse seda ühte ja ainsat, siis on ilmselt otsijas mingi probleem ja targem on temaga mitte tegemist teha. Või siis on tegemist professionaalse teenuseosutajaga, vaatamata sellele, mida ta oma profiilis on kirjutanud. No ja muidugi need, kes ei otsi kedagi... Nemad siis ei otsigi kedagi.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 12:43
Aastaga võib vabalt mitte kaaslast leida ja tutvustele avatud olla, aga siin lõimes käib jutt sariblokkimistest. Kes ikka tõsiselt kaaslast tahab ja seda kõikide meeste blokkimisega saavutada üritab, sellel on kas midagi mõtlemises valesti või siis ei taha ta tegelikult kedagi leida. Loogiline lihtsalt.
Me ei räägi siin ju tüütute ja ebameeldivate isikute blokkimisest, mis on mõistetav. Me räägime teooriast, et naine tahab üht ja õiget ning otsib seda aastaid, samal ajal juba eos elimineerides potentsiaalselt valesid isikuid. Nii pühendunud otsija ei leia aasta või mitmega endale kaaslast - miski on pildil lihtsalt valesti. Pole just raketiteadus.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 13:06
Robespierre,
Minu teada blokivad mehi nii teenustepakkujad,kui ka mitte teenustepakkujad.
Sinu loogika järgi mängivad siis ihas niisama lolli ka need naised,kes juba eos potensiaalsed kliendid ju blokivad ja järelikult ei kohtugi või mis..
Veider,et teatud grupp meestele ei mahu pähe,et ole sa mis tahes eesmärgil ihas,siis meil naistel on ikkagi õigus valida,et kellega me soovime seda teha ja kellega mitte.
Kui kellegi ankeet ei ühti meie soovidega v pilt ebasümpaatne,siis on täiesti okei nähtus blokk peale panna juba algusest peale.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 13:53
Karolina,
mõnda mehikest ajab just eriliselt närvi, et tõepoolest ka teenusepakkujatel on õigus valida kliente ja blokeerida neid, kes oma ankeedi, piltide või foorumipostitustega ei tekita mingit kohtumise soovi.
üks minu poolt blokeeritud tegelane ütles foorumis lausa välja, et tasulisel naisel peaks ju olema ükskõik, kelle selga silitada...peaasi et raha makstakse. no ainuüksi ühe nii rumala lause eest on blokk kenasti välja teenitud
järelikult ainult rahast ei piisa. madala laubaga, empaatiavõimetu inimene loomulikult ei taipa, et ka viisakad ja haritud härrad tarbivad teenuseid.....seega miks peaks oma tuju rikkuma ebameeldiva mehega suheldes.
potentsiaalne blokeeritud mees/klient võiks siiski kõigepealt analüüsida oma käitumist ja postitusi või vaadata oma konto üle. et mis võiks seal naistele eemaletõukavalt mõjuda.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 14:33
Karolina ja Capriga nõus. Kui juba foorumis/kuulutustes on järjepidev alandav suhtumine, siis on blokk täiesti teenitud. Ei otsi siit klienti, ega majapidamisse igapäevast meest ja just vaatasin, et blokeeritud on ikkagi 30lk mehi(ja minu päevane suhtlus ikka poisike võrreldes neiudega, kelle parameetrid normaalsuse piiridesse jäävad)...i must be mad!
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 14:44
Karolina7777
Ma ei oska teenusepakkujate blokeerimisi kommenteerida. Tõenäoliselt blokitakse siis inimesi, kes oma profiilil või kusagil (foorum, kuulutused?) on avalikult teatanud, et nad raha eest ei kohtu. Ma pole selliseid küll näinud. Või siis on neist kuidagi mulje, et nad on lootusetud (vaesed, ebameeldivad). Ei oska öelda. Ma ei kirjutanud neist, seega ma ei saa aru, miks Su kommentaar üldse mulle suunatud on.
Ammugi ei kirjutanud ma sellest, et naistel valikuõigust vms ei tohiks olla, nii et veel kord - miks selle jutuga minu poole peaks pöörduma? Jah, ma saan muidugi aru, et mõnel naisel võib näiteks olla vastumeelsus ainsa pildina mehe tilli näha. Või häirib teda mehe selge soov grupikat, prostituuti, hotwife'i vms otsida.
Minu vastus Varbadliivas kommentaarile ei puuduta seda teemat. Ma vastasin arvamusele, et keegi otsib ainsat ja õiget ning blokib samas suure hulga inimesi, samas viibides aastaid ihas seda ainsat ja õiget otsides. Ma lihtsalt ei usu, et staažikas sariblokkija romantiline armastuseotsija siin on.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 14:53
Robespierre,
Sinu poole pöördusin ma ikkagi asja pärast😁,kuna hakkasid täiesti heast peast jahvatama mingist ainsa ning õige leidmisest.
Varbadliivas postitusest ja ka tema ankeedist,ei loe kuskilt välja,et ta seda siit ihast otsib.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 14:56
No ta otsib vaba meest, kellega koos olla. "Vaba" definitsioon on muidugi vaieldav, aga ta välistab armukolmnurgad jms, seega ma ei kujuta hästi ette, mis peale monogaamse suhte veel üle võiks jääda?
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 15:02
Varbadliivas otsib meest,kellega vabal ajal koos olla..nt nädalavahetustel.
Tutvumise eesmärk sõprus,ajaviide,kirjavahetus.
Seega milleks sa Robespierre hakkasid mingist ühest ja õigest tema puhul rääkima..
Lihtsalt ta välistas variandi,et soovib oma vaba aega veeta mehega,kes suhtes on ja sellest ka blokk teema algatajale.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 15:06
robespierre
2025-02-18 11:49
Ma ise küll lihtsalt ignoreeriksin neid inimesi, kes lambist suvalistele kasutajatele blokke panevad, aga peab tunnistama, et ebaviisakas on selline tegevus muidugi.

Me naised siin seda sulle seletanud juba küll ja küll,et miks blokime osasid kasutajaid,kuid tundub,et kes ei taha aru saada,see ei saa sellest aegade lõpuni paraku aru.🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 15:07
Ehk siis otsib meest, kellega koos olla ja kes oleks vaba.
Naiste loogika on kohati ikka kummaline. Mida muud see on kui monogaamne suhe? Ega me siin abielust või kooselust räägigi ju.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 15:13
"kes lambist suvalistele kasutajatele blokke panevad"

Ebaviisakate ja ahistavate kasutajate blokeerimine on aktsepteeritav.
Suvalise inimese, kes kunagi midagi teinud ei ole, blokeerimine põhjusel, et "nägu ei meeldi" või et "valed huvid" on ebaviisakas. Ma saan aru, et aktiivsetel ja meeste jaoks huvitavate piltidega kasutajatel võib tekkida preventiivne soov nende tähelepanuavaldusi vältida, aga ebaviisakas on see sellegipoolest.
Mind on ka paar naiskasutajat blokeerinud, kummagiga pole mul kontakti olnud. Juhuslikult avastasin, kui foorumis neist lugesin ja profiili tahtsin vaadata. Mul ei ole sellega probleemi, aga ma ei usu hästi, et nad mu liiga imelike huvide vms pärast blokki panid.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 15:18
Tõesti Robespierre,väga ebaviisakas iha saidist,et üldse sellise süsteemi välja on mõelnud,milleks on blokeerimine!
Ja veel ebaviisakam iha kasutajatest,et kes seda pakutud võimalust kasutavad!
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 15:24
Vaatasin ka Varbadliivas profiili ja..äkki ongi naiste loogika 😀 mina võtaks seda nüüd naiste enesehinnangu -ja teadlikkuse tõusuna.
Inimene tahab leida inimest, kes SAMUTI saab oma eluga hakkama ja kellega jagada häid hetki, mitte igapäevaelu, seda mitte välistades. Siin on olnud teema, kus inimesed on iha kaudu kohtunud ja kokku jäänud. Kümneid kordi olen isegi siia kirjutanud, et siin on täiesti toredaid ja normaalseid mehi ning nüüd täiendan, et ka naisi. Kõik ei taha olla ega pidada armukest. Mõni on rahul armukese rolliga. Mõni on rahul mõnd suurepärast tehnikat valdava partneriga ja mõnelon vaja mitut head partnerit ja tagavaraks tuleb ka hoida paar rauda tules 😉 Meil kõigil on õigus kõiki blokkida. Ja kas me oleme kindlad, et mingid kümned on olulised? Seda nagu toovad pigem välja mehed...
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 15:36
Okei, ma sain nüüd ise pihta selle teemaga, aga mis võib olla põhjus, et olen blokeeritud eelnevalt kirjutanud kasutaja poolt? Kui seda ei ole võimalik viisakalt selgitada, siis las jääda. Ma ei paku mitte üheski välimuse/omaduse/vms kategoorias kellelegi konkurentsi ning olen naine. Lihtsalt huvi pärast, kui tohib? 😊
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 16:57
Tundub, et sellest teemast on vahepeal minu personaalne küsimus saanud

Ma küll tõin oma postituses välja lihtsalt ühe näite ja ei rääkinud sugugi konkreetselt endast, aga...

robespierre kirjutas:
Esiteks on siis iha kasutajad siin väga konkreetse suhteotsingu ja ei millegi muu pärast. Mina teen sellest ainult järelduse, et üle aasta ihas seda õiget suhet otsinud ja endiselt siin passiv isik on väheväärtuslik suhtematerjal, kui keegi teda tahtnud pole. Või otsib kliente. Vastasel juhul ma ei oskaks tema "välistamisi" ja pikemaaegset iha-staaži selgitada.

Vaatan, et robespierre-l hakkab varsti aasta Ihas kukkuma, tegutse nüüd kiiresti, et oma aktsia turuhinda hoida

Mul on Sulle üks personaalne küsimus ka: palun aadressi, kus ma saaksin ära deklareerida need isikud, kellega ma peale 2018a-l kasutaja loomist olen suhelnud, kohtunud, suudelnud, aega veetnud ja seksinud?

Muuseas, minu eas ei ole enam tiksumas bioloogilist kella laste saamiseks või abielu sõlmimiseks ja ma ei pea enam kellelegi oma väärtust tõestama. Mul on see kõik juba olnud. Ma tulen toime enda majandamisega, laste toetamisega, oma vabaaja sisustamisega, telekat oskan ka üksi vaadata ja isegi orgasmi saamisega saan iseseisvalt hakkama. Seega meest vajab minusugune naine vaid VASTASTIKUSE tähelepanu jagamiseks, seejuures välistades päris igaühe tähelepanu. Sellega võime minu personaalse küsimuse lahkamise siin lõpetatuks lugeda. Tänan tähelepanu eest
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 19:27
seksikad mehed tulevadki laua juurde, aga seksika naise. tavaline mutt saabki jorsid
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 20:40
Äkki lapsuke Kellips valgustab, millise laua ääres sa nautled või laieneb see muttide reegel sulle ka ja lebad samuti jorsside laual?
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 21:08
Eriti närvilised on gay mehed - nii kui piilun kohe blokk
Kullakesed , luban et ei hakka teid vägistama .
Magage rahus .
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 21:11
Seksikad mehed on laua ääres ja Kellips on laua all.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 21:13
kuskohas sa riina neid gay mehi küll näed? kas j ? ta on lootusetult hiljaks jäänd selle eksperimendiga, ta ei läheks nui neljaks loosi. mina olen ikka iha.ee nimelise laua juures varbad.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 21:15
jfjm, 10 euri gigolod kükitavad pigem jorsside laua all....samal ajal kui seksikad härrad naisi üritavad ära rääkida
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 21:16
Gay meestele oleks ma isegi tänulik bloki eest. Neil kurjamitel on sageli suht seksikad fotod ja tunnen ennast kuidagi süüdi, kui nende profiilile komistan ja sealt välja tagurdan.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 21:25
seksikad fotod? ihas? nimetaksid esimesed kolm?
˅ näita rohkem ˅
2025-02-21 22:52
Milleks vaba naisele suhtes mees ?
See on näritud kont
Blokk peale
˅ näita rohkem ˅
2025-02-22 00:01
Riina, siin ihas on enamuses näritud kondid. Mõned lausa minema visatud.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-22 09:29
Suhtes mees hoolib oma tervisest ja ma pole veel ühegi "näritud kondi" käest kuulnud, et tal lateksiallergia oleks😄😄
Ning jätkuvalt: kui paarisuhtes on ühel poolel kõrgem libiido ja see tekitab suhtes pingeid, siis vastutustundlikult ning kindla partneri juures käimine on väga okei. Mehi ja naisi, kel kodus ei ole võimalik nii tihti ja nii põnevat sekselu elada, kui tahaks, on palju. Väga palju. Ja kui inimestel alguses mõtleb ülemine pea ja leiab siit partneri, et lasta alumisel osal show üle võtta..ma ei saa aru, miks mitte. Ja bloki saavadki need ülemise pea kaotanud tegelased. 😀
˅ näita rohkem ˅
2025-02-22 11:13
Suhtes mees, näritud kont jne. ikka ilge kategooriline. Salasuhe on muidugi saatanast, muudel juhtudel pole vahet, mis seisuses.
Osa teise või enama ringi rahvast ei tahagi enam kodu mängida vaid vahest ennast hästi tunda.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-22 13:06
Näritud kondi osas ma nõus ei ole. Sellel on minu arust eelis, et teravad nurgad on maha näritud ja väiksem võimalus on hambaid murda. Ma ei usu Riina, et Sa isegi äsja puljongist väljatõstetud oled...
Küll aga olen mina seda meelt, et "võõrast pahna ära suhu krahma".
˅ näita rohkem ˅
2025-02-22 13:22
Riina, mehi ju vähem seepärast ka näritud rohkem😋
˅ näita rohkem ˅
2025-02-22 13:27
Varbadliivas
Mul ei olnud mingit soovi sellest Su personaalküsimust teha ja vaidlustasin vaid väite enda. Muidu Sa ise oma "Ma küll pole seda teinud, aga teemaalgataja ma blokiksin näiteks sellepärast, et ta armukest otsib, aga mina armuke olla ei soovi." näitega tõid ju enda mängu.
Sa ühtlasi ka ise kirjutasid, et pole kedagi blokeerinud sel põhjusel. Mina ka ei ole. Ma ei usu ka, et tuleb siia iha saidile naine meeldivat kaaslast otsima ja siis blokeerib alustuseks mitukümmend või mitusada kasutajat ära. Ei, sellised blokeerijad üldreeglina välistavad madalate hinnete panijaid. Naine, kes otsib monogaamset suhet, tõenäoliselt leiab kellegi ja seejärel ei tegele üldse oma siinse kontoga mõnda aega. Kui on edukas leid, siis paneb tõenäoliselt konto varsti kinni.
Kui naine pikaajaliselt siin on, siis talle meeldib suhelda erinevate inimestega. Kaaslase otsing võib ka teema olla, aga massiline blokeerimine ilmselt ei ole.

Mina kaaslast ei otsi ja olen seda foorumis paar korda ka maininud. Mu profiilil ei ütle ka miski seda, et ma siin armastust või monogaamset suhet otsimas olen. Mind huvitab siinne foorum.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-22 13:31
"Näritud kont" peaks olema miski, mis enam kasutada ei kõlba. Kogemus ei ole iseenesest ju halb asi?
Suhtes mehe või naise kohta ma pigem ütleksin, et see on kellegi teise auto, millega sõitmas käia. Otseselt ei pruugi autole midagi halba teha, aga igaühele ei meeldi, kui tema omand avalikuks kasutamiseks muutub.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-22 18:04
Kodu mängima ei pea ja eriti ei taha enam , aga näritud kondi juures jäädki nälga
Sooviks kah sealt mõni ampsu teha
˅ näita rohkem ˅
2025-02-22 18:57
kui teeksin siia uue piltideta konto, suhte leidmise eesmärgil, blokeeriksin kohe kindlasti mitte ainult mitukümmend vaid palju rohkem kasutajaid ära. olgu see siis kellegi arust maailma ebaviisakaim tegu...
aga Miks peaks räigete piltide või labase ja rumala lisainfoga tegelastele jätma potentsiaalse ligipääsu oma postkastile? ning raiskama aega nende võimalikele ettepanekutele eitavalt vastamisega. ei näe mingit põhjust selleks.
nagu minugi on ilmselt paljudel naistel oma sihtgrupp, kellega suheldakse ja keda ei blokeerita.
igal inimesel on õigus teha valikuid.
ning ilmselgelt ei saa kunagi olla kõigi silmis viisakuse etalon. ka siis kui postkastis vähem kui 700 uut kirja ootel.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 08:24
Reaalses elus ei ole siiski mitte romantilised armastuseotsijad need, kes siin sadu inimesi blokkinud on. Neid iseloomustab väga sageli toppi kuulumine ja pikaaegne iha kasutamine.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 08:32
Reaalses elus on ehk sariblokeerijad kõrge enesehinnanguga kuid nagu teada massimeedias leidub alati kes näpuga näitab.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 09:04
Loen antud teema postitusi ja vaatan enda kontot… Karolina7777 on mind blokkinud, samuti caprichosa, lisaks palju teisi naisi kes blokkinud. Ei ole kummagi kasutajaga suhelnud, pole kumbagi hinnanud, pole plaanis suhelda, ei meeldi naised selles võtmes jne jne.
Aga milleks?
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 09:58
kiisuke75
2025-02-23 08:32
Reaalses elus on ehk sariblokeerijad kõrge enesehinnanguga kuid nagu teada massimeedias leidub alati kes näpuga näitab.

Kas sa kiisuke75 räägid endast?
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 10:10
robespierre,
kokku on siin 1200 kasutajat, kes topis figureerivad......naised, mehed, paarid, transud. on sul mingeid andmeid, et mitte keegi neist ei sooviks suhet ja romantilist armulugu? tõenäoliselt mitte.
loogiline, et kes soovib oma piltidele rohkem tähelepanu ja topis edukas olla, blokeerib (potentsiaalsed) mahahindajad ära. mõni rahuldab läbi piltide edevust, mõnel on ärilised eesmärgid. paljusid kindlasti erutab ekshibitsionistlik enesenäitamine.
blokeerivad nii naised kui mehed, muide. miskipärast sariblokeerijatest topimeestest nutuseid foorumiteemasid ei tehta

veel kord rõhutan, et pole vahet, mis eesmärgil siin saidil keegi tegutseb...otsides armastust, seksi või teenistust- igaühel on õigus valida, kellega suhelda ja oma piltidele/postkastile ligipääsu võimaldada.
ja kas pole mitte ebaviisakas hoopis see, kes oma labase lisainfoga ankeedile laeb üles nii räigeid pilte, et paljudel tekib okserefleks selliste tegelaste blokeerimine on nagu ennetav enesekaitse, et hoida ta võimalikult kaugel orbiidil.
samuti blokeeritakse foorumis nõmetsejaid/vingujaid- kuna sellistega nagunii poleks huvi tutvuda.
pealetükkivalt ebaviisakas oleks oodata, et inimene peaks olema valmis ka igasugu troppidega suhtlema, kui ta seda ei soovi.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 10:59
Kõige kõvemad blokeerikad on ikka need, kes tulevad Su profiilile oma mädapaisest olemust demonstreerima. Pritsivad seda laiali ja siis kohe muidugi blokk peale, et saaks omaette edasi mädaneda. Ma ei mõista, kust inimestel võtavad, et kõik inimesed peavad vastama nende ootustele. Huvi pärast küsin, kui paljud teist üldse raporteerivad keskkonale sellistest? Või piirdute vastu blokeerimisega?
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 11:32
Siin on umbes 2000 aktiivset naiskasutajat. Seda polegi nii palju. Mida rohkem on blokeeringuid, seda raskem on uut ohvrit leida. Eks see panebki kurtma.
"on looja loonud meile töökad kämblad ....."
Aga kui läheb libedalt siin kõik, siis pole põhjust kurjustamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 11:44
Mida sa mõtled "ohvri" all ja kuidas blokeerimine selles osas aitab?
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 11:55
Enamus mehi on siin jahil ja eks saakloom on ikka ohver.
Kui ei tunneks ennast ohvrina, siis ei blokeeriks.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 12:11
oh-ooo
siinsed nn saakloomad nüüd kindlasti ohvrid ei ole
või elad sina veel keskajas
ja jahil on siis ikka enamasti mitte-mehed
loomulikult mitte kõik naised, aga tundub, et enamus
mehed, enamus lihtsalt näljased

blokkimine, mis mure, kah mure
vastupidi, tore ju, ei pea aega raiskama nende jahtijate, blokkijate peale,
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 12:44
Näljane hunt üritab murda valimatult kõiki.
˅ näita rohkem ˅
2025-02-23 13:24
Noh, ma kordan, et mina olen märganud kaht naiskasutajat, kes siin mu blokeerinud on. Mu profiili ja käitumise kohta ei tohiks vist erilisi etteheiteid olla.
Ja ega see blokeerimine muidugi probleem iseenesest olegi. Lihtsalt mittemillegi eest preventiivsete blokkide jagamine jätab ebaviisaka mulje. Mõne väga särava tähe puhul ma saan sellest aru, samas üks mind blokkinud naine oli täiesti tundmatu nimi.
˅ näita rohkem ˅