Foorum
2023-06-27 21:52
Järjekordne kurioosum on ennast meie kodusel maarjamaal lahti kerinud. Nimelt ei saa kõlbeline meesterahvas enam ka kirikule kindel olla. Mis olukorra veel eriti intrigeerivaks muudab on asjaolu, et tegemist oli juba kirikuisa kolmanda naisega ja teadupärast kolm on ju kohtu seadus. Mina ütlen, tere tulemast patuste sekka ja meie sõbralikus kommuunis leiad sa kindlasti mõistmise ja andestuse.

https://www.ohtuleht.ee/1087657/abielurikkumine-toi-jaan-tammsalule-teenimiskeelu-peapiiskop-viilma-olukord-on-vaga-kurb-
˅ näita rohkem ˅
2023-06-27 22:03
Kas need kirikupead ise mitte kõige suuremad rikkujad ja perverdid ei ole?
˅ näita rohkem ˅
2023-06-28 07:42
Aga mis sa hing teed kui pead kogu aeg patuseid õigele teele juhatama ja patust hoidumise jutte pidama. Eks siis mingi hetk ikka mõtled, et äkki too patuvärk polegi nii paha, kui neid patuseid nii palju on. Tavalisel treialil näiteks aga pole aegagi, et selliste asjade üle juurelda. Tema peab päev läbi pingi taga rehkendama, et laastu veapiir üle 0.1 mm ei jookseks. Õhtuks on nii väsinud, et hea kui oma naistki põrutada jõuab.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-28 08:58
Huvitaval kombel on vaimulikud ja ilmalikud seadused risti vastupidised. Mooses sai Siinai mäel Jehoovalt käsulauad kümne käsuga, mis on kirikuseaduste aluseks. Seitsmes käsk ütleb, et sa ei tohi abielu rikkuda ja kümnendas käsus mainitakse, et sa ei tohi himustada ligimese naist. Sellest, et kirikuisad kooripoisse ärakasutada ei tohi, pole sõnakestki. Viimasel ajal on rooma paavstil tulnud ilmalike seaduste sunnil mokaotsast tunnistada, et ega see ikka päris õige asi ei ole. Ilmalike seaduste järgi võid sa südamerahuga naabrimehe naist keppida, loomulikult kui ta nõus on ja kui naabrimees pealesatub ning sulle kerepeale annab, siis saab hoopis tema vägivallatsemise tõttu karistada. Kui aga jääd vahele naabripoisi tilli näppimisega, siis pannakse sind pedofiilia süüdistusega istuma.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-28 09:19
Patud ja kurjad vaimud tuleb alumisest otsast välja lasta, siis kaovad ka patumõtted ja patuiha
Nii lihtne see ongi. Juba vanarahvas teadis, et tühi kott ei seisa püsti.
Mõtlevad, et ekslikult onamine on patt, kuid selle tegemata jätmine viib veel suurema patuni. Minu teada ei ole keela Piiblis keegi end pingetest vabastada, kuigi selline tegelane nagu Oonam on seal täitsa olemas, kelle nime järgi ilmselt seda tegevust nimetama hakati, aga seal olid hoopis teised tagamaad, mille lugu on kirjas siin (rida 8-10) - https://piibel.net/est_97/1ms-38.html
Samas suhtega ei ole kindlasti kõik korras, kui abielus mees peab hakkama suhte päästmiseks ennast ise rahuldama. On ju selline sõna nagu abielukohustus. Päevade ajal peab ilmselt mees olema mõistev, kuid naisel on võimalus üht-teist ka ise ära teha, et mees ei peaks kannatama - tal on ju suu ka ja kui suuga ei oska, siis tagavarasissepääsu ikka leiab, mis reeglina on küll vastassuunaline, kuid liikluskorraldust saab alati hädavajaduse korral muuta.
Mis puudutab kirikut ja patuelu, siis tegelikult on riike (nt Rootsi), kus pastor ei peagi olema vaimulik. See on täiesti tavaline töö nagu iga teinegi. Oled lihtsalt üks jutustaja nagu õpetaja klassi ees ja kui tööpäev saab läbi, lähed elad süüdimatult oma patuelu edasi. Rootsi ju selline vabameelne riik, kust sai geikristlus ka alguse, mis on minu meelest täiesti absurdne asi, kuna läheb piibliõpetusega vastuollu ja lõhnab usupilastuse järele.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-28 11:21
Siin lehel vist ei saa adekvaatset vastust naiste poolt(ei ole hukkamõistev suhtumine) ja minu enda tutvusrinkonnas olen juba küsitlenud väga kurva tulemusega - kuidas on võimalik, et nii paljud naised on passiivsed? See on bioloogiliselt seadistatud, et vähemalt ovulatsiooni ajal peaks ju naine soovima kasvõi luuavart karata. Ikka ja jälle kuulen mehi kurtmas, et isegi korra kuus ei ole lootust seksile.
Kas tõesti on enamus naisi hormonaalsete rasestusvastaste vahenditega ennast ära mürgitanud? Ja mis mõttega siis, kui seksi nii või naa enam ei taha:-D
˅ näita rohkem ˅
2023-06-28 11:47
kui me võtame nüüd ette selle ankeedi, siis seal on selline asi nagu minu roll seksis - aktiivne või passiivne. sellist asja pole tegelikult olemas. ei saa sa olla seksi sees! võimatu!!!!! ja teiseks mismoodi sa oled aktiivne?
kui varsti pommid lendama hakkavad, siis pomm AKT-iveeritakse ja seega muutub AKT-iivseks mis lõppeb plahvatusega. misasi oleks sel juhul passiivne pomm? nii et eesti keelega on jälle tõsiseid raskusi. KÜLL AGA otsivad paljud mehed mingeid AKT-e ehk A4 paberilehti, mis neid väidetavalt keppima peaks. kuidas selline asi on võimalik jälle ei tea.
mis puudutab kodukana muret, siis naisel pole paraku võimalik millegagi luuavart karata. mürgitamise osas; tehakse meil igapäev, toit, geoinseneeria, jne. mingeid vahendeid eraldi võtta pole vaja. kuigi mõni hingab sisse pampersit!
˅ näita rohkem ˅
2023-06-28 14:11
Jfjm-ilt hea tähelepanek aga ilmselt tuleb noid asju ajastu kontekstis vaadata, tol ajal kui piibel kokku kirjutati oli ilmselt normiks abielluda meie mõistes lapsega. Eluiga oli nii lühike, et ei olnud kellelgi aega oodata, et naine oma eneseotsinguid teeb, enne tuli katk peale.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-28 14:19
Nõustun täielikult ka genitariusega, et patumõtted tuleb välja lasta. Ei ole ma aru saanud miks katoliku preestrid ei tohi naist võtta. Niigi see kristlus on neil üks kannatuste jada ja isegi keppi ei tohi siis nüüd sealjuures teha. Sellega on neile automaatselt igasugu perverssused sisse kodeeritud. Seksi asemel siis patukahetsus, enesepiitsutamine ja halleluuja laulmine
˅ näita rohkem ˅
2023-06-28 14:30
Kuna kirik on suur organisatsioon, siis on seal ka oma hierarhia ja suured ja vähemad ülemad. Ja ei ole mina kohanud oma elus liidriisiksust, kes ei taha naisi põrutada. See lihtsalt on neil geneetilises koodis sees. Ei saa see ka katoliku kirikus teisiti olla. Kuidas see neil aga korraldatud on, et nad oma seksuaalenergia maandatud saavad ei kujuta ette.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-28 15:09
Vastuseks kanale, et miks paljud naised enda meestega seksida ei soovi - "On ju selline sõna nagu abielukohustus.", tsiteering ülaltpoolt. Seega mehe jaoks = suhe lihtsalt käepärane seks. Ja mehe rahuldamine = null tähelepanu naisele, seks kestab kuni mees rahuldub. Miks naine sellise asjaga leppima peab? HEAD asja sooviksid ju kõik teha, kehva mitte.
Lisaks mitmeid muid põhjuseid, nagu halb läbisaamine, enda keha häbenemine (vb mees välimuse kohta kunagi märkuse teinud), stress ja väsimus jne. Minu arvamusel need mehed, kes tulevad naise KOHUSTUSEST meest rahuldada rääkima, võiksid surmani kuival olla.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-28 16:28
Vastus kasutajale aSin: Minu meelest partneri rahuldamine on suhte loomulik osa. Kes oma partnerit armastab, ei tohiks tajuda oma kallimale rõõmu valmistamist kohustusena. Aga nüüd ma saan aru, miks naised isegi keeleka eest kompensatsiooni küsivad - see on nende jaoks lihtsalt üks vastik kohustus, mis tuleb ära kannatada.

Vastus kasutajale kellips: aktiivset rolli saab määratleda sellega, kes on peal või kõige rohkem alakeha liikuvusse panustab. Ma arvan, et neid ei ole palju, kes kõrgklassi kamasutra poose harrastavad, mille sasipuntrast on raske aru saada, kumb on aktiivsem või kumb ennast rohkem liigutada saab.

Vastus kasutajale Puhmavaht: mulle tundub, et sa ajad Piibli ja Koraani omavahel segamini ja tegelikult isegi Koraan ei käsi ega soovita lastega abiellumist, aga tänu sellele, et Muhamed kui Koraani autor oli pedofiil, siis läbi tema leitakse ka endale õigustus samu tempe teha.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-28 17:12
Ilmselgelt siis 80% meestest naisi ega oma partnereid ei armasta, sest just nii suur protsent naisi vahekorras orgasmi ei saa.
"Kui armastad, siis teed", on manipulatsioon, selle madalaim vorm. Mitte keegi ei pea mitte midagi sellist tegema, mida ta ise teha ei soovi. Kuna sa vist ei märganud (õigemini ei pidanud oluliseks), siis viitan sellele osale uuesti, et HEAST seksist ju ei keeldutaks? Kui mees saab aina "ei", oleks asjakohane peeglisse vaadata. Kui mees läheb suhtesse ainult põhjusel, et seks oleks alati käepärast, võiks tutvumisel sellest ka alustada, kuigi vaevalt keegi 20 ja enam aastat ette garantiid anda saaks.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-28 17:55
See abielukohustuse mõiste on tänapäeval muutunud väga häguseks. Kohustus võib olla mitte seksida teistega, aga kedagi ei tohi sundida vastu tahtmist seksima. Isegi mitte oma abikaasaga. Seda loetakse vägistamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-28 21:05
Ma ei pannusd ennist tähelegi, kus kodukana kirjutas, et ovulatsiooni ajal on naistel hirmus tahtmine. Hakkasin uurima, et mis tahtmine ja täitsa juhuslikult leidsin ühe väga põneva lõigu
"Ovulatsiooni ajal muutub nii naise välimus kui käitumine, et ta oleks mehele ihaldusväärne. Kui naise keha on paaritumiseks valmis, siis muutuvad hormoonide tõttu ta näo nahatoon, hääletoon ja lõhn. Ta hakkab ka seksikamalt riietuma, rääkima ja kõndima. Mehed panevad neid vihjeid alateadlikult tähele ning need stimuleerivad nende soovi paarituda." Kuidas see kirikupapiga on seotud ei oska öelda aga minu jaoks selgitas see nii mõnegi asja.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-28 22:05
See tähendab seda, et naised käivad sageli kirikus. 😆
˅ näita rohkem ˅
2023-06-28 22:36
Järgnev võib nüüd osadele kõlada solvavalt ja andku nad kõik andeks aga pean selle välja ütlema, sest kord on ta mulle juba nõnda pähe torganud ja mina oma olemuselt olen aus inimene ning pean selle välja ütlema. Nimelt ma olen seda ka ise mõelnud miks naised ja just ennekõike vanad naised rohkem kirikus käivad. Aga äkki nad käivadki palumas oma kaotsiläinud ovulatsiooni pärast, niisamuti on nad siis kodus päras tigedad, et vaatamata palvetele too pole soostunud tagasi tulema. Aga kuna lootus sureb viimasena, minnakse järgmine nädal kirikusse ikka tagasi, sest mine tea, imesid juhtub. Ka neitsi Maarja sai ilma meheta käima peale.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-29 01:02
Kusjuures suur osa kiriku liikmeid on tõesti naised, aga tegelikult see on igati normaalne, sest Jeesus oli mees ja milline normaalne heteromees mõtleb mehe peale ja laulab samal ajal ülistuslaulu "Tee see töö mu sees!"
Aga muidu hea lugu on
˅ näita rohkem ˅
2023-06-29 06:19
Ma käin ka vahest kirikus, siis kui tasuta süüa antakse. See on minujaoks kui pidupäev.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-29 16:57
Naljahambad on teema kohta hea pildi avaldanud
https://twitter.com/FartHelme/status/1674406505137725441/photo/1
˅ näita rohkem ˅
2023-06-29 17:00
Hea pilt, Eestlastel andekust jagub j kas meie loo kangelase käest saadud toit maitseks kuidagi teisiti?
˅ näita rohkem ˅
2023-06-29 22:15
Küll nüüd pisut hilinemisega, aga see väide eilsest, et mehed, kes räägivad naise kohustusest härrat rahuldada võiks surmani kuival olla, on imehästi rakendatav ka naistele, kes arvavad, et mehed peaks neid kohustuslikus korras orgasmini viima.
Kommunikatsioon on parim lubrikatsioon ja kuivalt nühkime oma tagajärgedega on mõlema osapoole enda vastutus.
Tundub, et pajad sõimavad katlaid ...
˅ näita rohkem ˅
2023-06-29 22:46
Usun, et paljudel meestel poleks selle vastu midagi, kui naine nõuaks enda rahuldamist
Pigem erutaks, kui naine on nii kiimas, et lausa nõuab. Mõni mees fantaseerib vbl sellest surmani, aga keegi ei tule ega nõua.
Mina teen küll hea meelega partnerile head
Usumees teeb ka kindlasti oma naistele head - ikkagi headust, tahet ja jumalaväge täis
˅ näita rohkem ˅
2023-06-29 22:55
Olen nõus ja hindan sellist suhtumist ise ka. Olen alati küsinud seksi, kui selleks isu on:-)
Minu kommentaar oli siiski kontekstis, kus mõisteti hukka, kui mehed konstateerivad, et naised on külmad ja passiivsed kodus. Mehed olla süüdi selles, et seks ei ole hea ja imustamist väärt.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-30 15:07
Kana, seksiga võiks tegeleda AINULT siis, kui see pakub võrdselt mõlemale poolele. Nii palju võiks ikka aru saada. Ma tahaks näha seda meest, kes on rahul 20 aastat seksiga, mis toimub, aga ei jõua iial tema orgasmini. Tunned mõnda? Või meest, kes ei ole impotent, aga teeb terve elu ainult rõõmsalt keelekat? Mis protsent MEESTEST jääb seksis orgasmita ja mis protsent naistest? Vahe märkad? Sina oled vb okei sellega, kui oled terve elu andja rollis (äkki saad selle eest mingeid rahalisi vm hüvesid) ja orgasmi saad ainult iseendaga ja paljud teised naised on ka, sest "naise ülesanne on ju meest rahuldada", aga mina ei ole Nii lihtne ongi.

Genitarius - mehed arvavad, et neid erutab pidevalt kiimas naine, suhted sellistega kahjuks kaua vastu ei pea (kui just mõlemad väga noored ja võrdse libiidoga ei ole). Mina ei ole veel kohanud meest, kes elaks nümfoga ja oleks häppi, olen kohanud päris mitmeid mehi, kelle rõõm nümfoga tutvumise üle kaob väga kiirelt. Mees näeb seda nümfot sellisena, et see on naine, kes on valmis alati mehega seksima, kui mees soovib. Tegelikult on nümfo see, kes nõuab mehelt seksi siis ka, kui ta on väsinud, haige, tujutu ja poolsurnud, sellest saab töö. Hea näide on näiteks need paarid, kus soovitakse last eostada, aga ei lähe eriti libedalt ja seks hakkab toimuma kuupäevade ja kellaaegade peale, meestele ei meeldi see ühestki otsast
˅ näita rohkem ˅
2023-06-30 16:43
aSin su mure on tõsine ja minu jaoks arusaadav ning õnneks on mul ka olemas 100 protsenti toimivad koduseksuoloogilised lahendused, no nii nagu mina neid lahendaksin kui oleksin naine.
Esiteks tuleb iseseisvalt selgeks teha kuidas end kõige lihtsamini orgasmini viia. Selleks on erinevaid viise aga noil asjul ma ei hakka siin hetkel peatuma. Nüüd kui see osa on läbitud, läheb kõik juba edasi nagu lepase reega. Kui sul on mees olemas on asi veel eriti lihtne.
Nüüd siis tuleb mehele sulaselgelt näkku öelda, et soovid orgasmi ja selgitad kuda sa sinna jõuad. Kui sul on Eesti keskmine mees, siis too kisub sul sealsamas riided seljast ja alustab suguühtega kui mitte, siis lähme järgmise lahenduskäigu juurde.
Nüüd kui siis oma mehest pole asja aga soov on ikkagi orgasmi saada on lihtsaim viis võtta ühendust siinse hurmuritekarjaga. Ja nüüd niisamuti kui oma mehe puhul on ka neile vaja selgeks teha, kuidas sind orgasmini viia, seda hirmu, et siinne abivalmis meestekollektiiv keelduks, seda nüüd küll pole.
Nüüd kui ka selles osas peaks miskiseid tõrkeid esinema kirjuta puhmavahile postkasti ja proovime teisi koduseksuoloogilisi lahendusi.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-30 16:44
No mina olen kogu elu olnud selline autoremondi lukksepa tüüpi mees, kelle suurim rõõm on, kui tõrkuv mootor käima läheb. Noh ja ega seda pole just ette tulnud, et pärast peemiaks proovisõitu ei pakuta.

Mis sellesse nümfo värki puutub, siis kõik on ok, kui säilib mängulisus. Kui naine ajab lihtsalt jalad laiali ja kamanda "kepi mind" siis kaob küll igasugune isu.
Palju hullem on see moe pärast tõrjumine ja mehelt oodatakse, et ta on hiromant
˅ näita rohkem ˅
2023-06-30 21:49
Puhmavaht, minul mure puudub. Mina saan orgasmi kas enne meest või temaga koos, küll aga kui statistika räägib ülemaailselt 80-st protsendist, on probleem olemas ja suur. Ja kui ma kuulan naisi, kellel on palju partnereid, on jutt praktiliselt alati sama - kvaliteeti pole. Pikas või püsisuhtes on asi VEEL hullem, siis ei vaevu saan aru mees enam üldse pingutama. Ja kui mees arvab, et naise pidamine on alati kättesaadav seks ja siis tuleb veel kurtma ka, et naine va tuust, ei anna, siis võiks ikka peeglisse vaadata. Mõnel kanal oli siin funktsionaalse lugemisoskusega probleeme, aga ma võin uuesti üle rõhutada, et seks on kahepoolne tegevus ja peab olema kahepoolselt nauditav ja tulemust pakkuv. Ühepoolset tulemust pakkuv seks ei ole nauditav, mees muidugi vaevast lahti saab.
Teine asi veel, mida ma olen naistelt kuulnud, on see mõne mehe "mina olen parim" promo. Lubatakse maailma paremat kogemust ja kõik, kes on selle õnge läinud, on pettunud, pole keegi saanud mitte ainult seda lubatud kogemust, vaid isegi mitte head kogemust. Nii et puhmavaht - iha on neid "ma olen parim" mehi täis, olen lugenud nende kirju mulle. Mis saaks, kui ma seda saama läheks? Mees oma kaks minutit seksi ja irve ja mina ilma? Ma käin vahel foorum 69 lugemas, vot see on hariv koht. Kui haruharva mõni tasuline naine orgasmi saab või mees arvab, et ta sai, on nad uhkusest õhku täis. Miks, kui see on midagi tavalist, mis juhtub iga vahekorra ajal?
Ma arvan, et me võime siiski kõik siin selles kokku leppida, et enamik inimesi ei otsi siit lehelt mingit kvaliteeti, vaid ainult vaevast lahti saamist suvalisega ja kiirelt ning anonüümselt. Kvaliteet tuleb siis, kui inimest piisavalt tunda ja mõlemad pooled soovivad panustada.

jfjm, ei ole seal mingit mängulisust. Mulle on mitmed mehed kurtnud, et tõrge tekib kohe, kui nemad puhkaks, aga naine aeleb jälle otsas. See ju mõjub lõpuks ka psühholoogliselt, kui mees ei ole päevas 5-10x suuteline ja nii iga päev, eriti veel keskealine mees. Ja nad ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-30 22:05
No 5-10x päevas naist keppida, läheb tõesti raskeks. Aga kuidas proua aSin suhtuks mehesse, kes naudib tundide kaupa naisega mängimist ja ainult korra või kaks oma toru tühjaks laseb?
˅ näita rohkem ˅
2023-06-30 22:14
puhmavaht,
aSin ei kurtnud muret ju. vastastikuselt naudingut pakkuv seks on puhas rõõm

aga kui sinu poolt pakutud "100 protsenti toimivad koduseksuoloogilised lahendused" toimiksid, saaksid 100% naisi alati orgasmi. aga päriselus saab heal juhul 25%.
ülejäänud 75% hakkab "pea valutama" kui mees nende keha erektsioonist vabanemiseks kasutada tahaks.

naine võib pidada pikki loenguid, kuidas täpselt oleks soovitatav ta orgasmini viia. võib näpuga ette näidata, puust ja punaseks teha.
nagu elu on näidanud, sellest mingit abi ei ole- kui puudub ehe hulluks ajav kirg. ja oskus end lõpuni vabaks lasta.
olenemata mehe püüdlikkusest.

eesti keskmise mehe kirjeldus sinu poolt siin ilmselt kahjuks liigagi realistlik:
"kisub riided seljast ja alustab suguühtega".
kui sellega kogu erootika ja eelmäng piirdub, on lausa ime, et need 25% naistest tippu jõuavad
pornofilmi stsenaariumite kirjutajad pärismaailma naiste vajadusi ei tea. või nendest ei huvitu.
nii et nende põhjal end harinud "koduseksuoloogid" vajaksid tegelikult ise põhjalikku koolitust, enne kui neid üldse naise seeliku alla lasta
˅ näita rohkem ˅
2023-06-30 22:20
Isiklikult minu jaoks muutub iga asi, millest saab rutiin, tüütuks. Ma kahtlen, et enamik inimesi suudab iga päev tunde seksuaalsetele tegevustele kulutada, enesetunne ja emotsionaalne seisund on ju erinevad. Minu jaoks on hea seks kvaliteetne ja põnev ehk et mitte ainult keha ei saa rahuldatud, vaid ka hing. Seda võõraga saavutada ... ma ei tea, kas on võimalik. Mõnel väga vabameelsel, kellel erilist vahet ei ole, kes on partner, mingi teise samasuguse leidmise puhul vb küll. Ja kui minule päriselt meeldib see mees, kellega ma sinna voodisse sattunud olen ja ta on juba näidanud, et ei ole egoistliku käitumisega, ei ole mul absoluutselt midagi selle vastu, et ma keskendun ainult mehele. Vaimne rahuldus on minu jaoks väga oluline.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-30 22:31
caprichosa, vot! Keegigi sai lõpuks aru mu jutu sisust. Ja selle seksiteemaga on kahjuks nagu kõige muuga siin maailmas, et on andekaid ja andetuid, mõnele mehele võib kuude viisi midagi õpetada, nina sisse pista ja näpuga ette näidata, tulemus null, aga seksi tema ju ikka kelleltki nõuab. Kui nüüd mõelda, et enamik mehi on just sellised, siis saamegi sellise statistika, nagu see on. Kui mees no ei oska või ei taha mitte kuidagi enda suud või sõrmi kasutada, siis saaks ta ju kasutada mõnda mänguasja, aga oot, jälle probleem paljudel, eks, et eesti mees pidi lelus endale konkurentsi nägema Eks ta ole, pead ju siis tunnistama endale, et no oledki saamatu. Ja jah, tegelikult ka on naisi, kes vist ei saa orgasmi isegi mitte iseendaga, aga enamik siiski saab, seega peaks saama ka mehega, mida iganes tema siis naisega lõpuks teeks. Ainult milleks vaeva näha, kui saab naist süüdistada kuival hoidmises, mõni teine naine siis näed jälle halastab.
Praegused noored on väga vabameelsed, aga ma ei tea, kui nõudlikud kvaliteedi osas, see kiviaja mentaliteet võiks juba kord otsa saada, et naisel on mingi KOHUSTUS.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-01 00:14
Naised mul oli väga raske teie jutule keskenduda kuna jäin caprichosa ühte pilti vaadates unistama. Pilti, kus sa ühe teise naisterahvaga kahekesi alasti vannis kümbled. aSin sinu oma kujutluspildis mõtlesin ma meelevaldselt sellel pildil oleva teise naisterahva rolli ja sealt edasi järgnes stseen kuidas te kaks üksteisega tegeledes mõlemad orgasmi saite. Tõetruuduse huvides, erinevatel aegadel. Ma ütlen teile, ilusaid asju juhtub endiselt siin ilmas.

Nüüd mis puudutab teie teraseid tähelepanekuid, siis printsiibis on teil mõlemil õigus. Kül aga elu reaalsusega kohtudes ei jää sellest miskit järgi. Katsun lühidalt. See, et me siin arutame, et 25% naisi saavad orgasmi ja teie olete siis nende õnnelike hulgas, on teile tegelikult loteriivõit. Loteriivõit selles osas, et olete sündinud ühes neist lääneriikidest, kus naised saavad vabalt oma seksuaalelu määrata. Ja sealjuures ka pannes meestele ootusi, et vahekord oleks mõlemapoolselt nauditav. Enamik maakera naisi saavad parimal juhul määrata, kellega nad koosellu astuvad.

Ja seni kuni meie kollektiivne ühiskondlik arengutase pole seksuaalküsimustes veel piisavalt arenenud, jääbki meie rolliks teha siin ja paremal juhul muidugi oma lastele selgitustööd, et seks pole pelgalt soojätkamise loomalik instinkt, mida ta muidugi samuti on, ega rahategemise üks moodsaid vorme vaid ikkagi emotsionaalse sideme füüsiline vorm, kahe üksteist seksuaalselt ihaldava inimese vahel, mis peaks ideaalis tipnema mõelmapoolse orgasmiga.

Ja otse lomulikult on mehe asi hoolitseda, et ka naine sinna jõuaks, sest paraku on meie kehad niiviisi ehitatud, et meestel on orgasmi saavutamine määratult lihtsam. Nüüd aSini poolt esitletud mehe arhetüüpi, meest, kes arvab, et naise kohus on teda rahuldada, jääb minu hinnangul vähemasti Eestis aina vähemaks ja tuletame meelde, et ka need mehed on üles kasvatatud nii teie kui meie emade ja isade poolt.

Seekord siis selline unesegane targutus.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-01 06:46
Vaatasin nüüd selgema pilguga oma pikka joru ja võtaks selle natuke maalähedasemalt kokku. Meil oleks siin justkui tohutu vaidlus aga tegelikult räägime samast asjast.
Vaadake teie otsite meest, kes oleks ürgmehelikult kirge tekitav, enesekindel ja samal ajal ka piisavalt intelligentne, et mõistab arvestada ka teie soove, nii voodis seksuaalseid kui ka voodiväliselt erootilis-verbaalseid. Meie mehed otsime samal ajal naist, kes oleksid oma välimuselt seksapiilsed ja voodis häbenematult vabad, sealjuures piisavalt vabad, et väljendada selgelt ka omi soove. Vaimselt aga suudavad jääda omavahelises suhtluses meiega samale sõbralik-koketeerivale tasandile ja iseendaks, mitte ei võtaks endale ei alluva või siis halvemal juhul tänitava kõiketeadva ema rolli.
Sugupooled on erinavad aga ootused on enam vähem samad. Naine otsib head meest, mees otsib head naist. Kui nüüd need kaks ülalolevat ilusat hinge üksteist leiavad, küllap ka siis need orgasmid on garanteeritud. Kuna aga enamasti ei üks ega teine asi reaalsuses ei klapi, siis nii me istumegi siin ihas ja loodame, et äkki miskit seekord trehvab.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-01 10:14
Aga tegelikult polegi ju mehed loodud naistele seksuaalseid naudinguid pakkuma. Nende ülesandeks on järglaste viljastamine. Ja see pole mitte igamehe õigus, vaid privileeg, mis tuleb väljavõidelda. See et naistel kaasneb protsessiga mõnutunne on vaid selleks, et naised oleks asjast huvitatud.
See süsteem töötab looduses tõrgeteta. Saatuslikuks sai see, kui naised avastasid, et seda mõnutunnet saab ka muul ajal esile kutsuda. Pole välistatud, et seda võivad osata, ka teiste loomaliikide esindajad, aga inimeste suhtlemisoskus oli piisavalt kõrge, et seda kogemust teistega jagada. Ja milleks näha ise vaeva, kui seda saab lasta teistel teha. Meestel polnud loomulikult selle vastu midagi. Elu muutus mänguks, aga enne mängu alustamist tuleb reeglites kokkuleppida ja neid ka täita.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-01 15:07
Puhmavaht, pole meil siin mingit vaidlust ja taandaks ikka kõik kokku sellele ühele lausele jälle, et seks peab olema kahepoolselt naudingut pakkuv, mitte sund, kohustus ega mingi kolmas asi. Lihtsalt kuivalt sisse ja kahe mintsiga tehtud ei ole see asi, millest naised unistavad. Kui mees panustab miinimumi, saab vastu miinimumi ja milleks kurta?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-01 22:54
Kui nüüd mõtelda teema pealkirjale, siis iha.ee on Eesti oma Soodoma ja Gomorra. Loodetavasti ei taba iha kasutajaid sama saatus, mis nende linnade elanike.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-02 18:03
Kui Jaani kirikus sellist eeskuju näidatakse, võib peagi ihasse uusi kasutajaid oodata
˅ näita rohkem ˅
2023-07-03 07:25
Sellal kui meie siin orgasmimere tormistel lainetel purjetamine, nii, et pootsmann jäi merehaigeks ja kambüüsi täis oksendas, andis õpetaja omapoolse PR vastulöögi.

https://epl.delfi.ee/artikkel/120210070/jaan-tammsalu-tunnistasin-abikaasale-et-mu-sudames-on-uus-armastus

Ja mis sealt selgub, on see, mis selliste personaallugude puhul ikka selgub. Tegemist on ilmsüüta lambukesega, kelle ainus patt on armastus. Ja kogu inetu lugu on hoopiski vana naise süü, kes käis piiskopile oma kadedusest tema peale keelt kandmas, muidu oleks kõik asjad kõige paremas korras.
See Romeo ja Julia lugu oli nii ilus, et piiskop peaks nüüd veel lõppsõnaks vana naise kirikuvande alla ka panema, ära himusta oma ligemese vara. Nüüd võib-olla ainuke millega artiklis üle võlli mindi oli persooniloo avapilt, kus õpetajale suisa inglitiivad külge pildistati😄 aga kui juba siis juba.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-03 07:38
aSin sulle hüpoteetiline küsimus. Ütleme nüüd, sina leiad, et seksuaalühte miinimumiks võiks olla kaks minutit nühkimist.
Nüüd võtame sellise olukorra, kus mul siin on üks mees, kellel on neerukivid, laienenud eesnääre ja krooniline kuseteede põletik. See pingutab siis kaks minutit nühikada, nii, et kutsu kiirabi ja annabki endast 100 protsenti maksimumi. Sealjuures enne seda oli ta naisele toonud ka lilli, krüsanteeme ja neid teisi punaseid, kuigi ta pole grammigi romantiline.
Nüüd küsimus sulle, milline oleks sinu poolne protsentuaalne panustamismäär, sellise mehe puhul.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-03 09:08
Elu on näidanud, et paljud naised üle poole tunni ei taha ega suudagi ilma abistava libestita vahekorras olla. Minu kogemuse järgi on ainult 2 partnerit 17st seda suutnud ja nautinud. Kui kunagi süütuse kaotasin, olin päris pettunud, et naised ei tahagi nii pikalt saada nagu ajakirjandus seda patras ja päris sageli jäi mul lõpuni jõudmata, kuna olin valmistunud pikemaks maratoniks (ei tahtnud olla tüüpiline 5-minutimees) ega suutnud poolest tunnist kiiremini saada.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-03 11:16
Sa oled julm sugumürsk Genitarius! Minu kogemus seevastu näitab, et naine võib ka tunde vahekorras olla ja nautida seda ilma igasuguste libestiteta.
Äkki sa teed midagi valesti? Püüa ometi aru saada, et sinu erekteerunud suguelund ei ole asi, mis naised märjaks ajab. Kui sa vaeseke sead enne vahekorda eesmärgiks võimalikult kaua vinku vinnas hoida, siis vaene naine tõesti jääb vist tahaplaanile - egomaniakk
˅ näita rohkem ˅
2023-07-03 12:41
@fistingking, kui sa nüüd muidugi ei valeta oma jutuga, kas vahekord kestis vahetpidamata või tegite vahepeal suitsupause ka?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-03 15:41
Puhmavaht, see kirikuisa teema on ikka tõsine ... ma isegi ei oska sõna leida siia. Ma loen kogu aja neid kommentaare ja ei jõua ära imestada, kuidas vaimulik oma nelja abielu ja alatiste armukestega ei olegi patune ja ainus süüdlane ongi tema eksnaine. Naist materdatakse maatasa ja mees tõesti ilmselt tehakse veel pühakuks ära, Jaanipäev nimetatakse tema auks ringi vms. Isegi peale ta enda tunnistust, et ta on petnud, terve hulk naisi seda ei usu. Seepärast ilmselt ongi võimalikud need kõikvõimalikud rahalised kelmused, sest inimesi on no nii naiivseid ja lolle.

Su teine teema. Suurenenud eesnääre on enamikul keskealistel, nad ei pruugi seda teada lihtsalt. Kroonilised põletikud seal piirkonnas muide, võivad ka naisele sümptomeid tekitama hakata, seega kui ma oleks kursis, et mehel on allkorrusel mitmeid põletikke, mind see kindlasti ei erutaks ja ma kas viiliks ära või siis suunaks ta lahenduse leidmisele (loe: arstile). Neerukivi ei nakka eksju, valu teeb ainult lõpuks, mehele. Kuna sa muidugi tegid siin lihtsalt kujundlikku kõne ja utreerisid, siis ütlen, et ka täiesti terve mees võib olla kaheminutimees, asi ei ole üldse akti kestvuses, vaid mis sellele eelneb. Kui eelneb pikk ilus õhtu koos pika ja hea eelmänguga, ei oleks kaks mintsi probleem, mina võin isegi kiiremini saada. Pealegi kui nagu tundub, et puudu jääb, saab ju puhata ja korrata. Küll aga ma nüüd igaks juhuks lisan otsa, et mul ei ole juhusuhteid. Üldse pannes kaks äärmust kaalukausile on egole parem vast kahemintsimees (oh, kus ma erutan) kui selline, kes ei saagi tulemust. Isiklikult minule on kindlasti turnoff kui selgub, et mees no mitte kuidagi ei saagi rutem kui pool tundi või veel hullem, mitu tundi, kui aga orgasmini jõudmine võtaks ka minul pool tundi või tunde, oleks see lausa super. Ja vahel võibki võtta, kui eelmäng on kesine, päev kehv või midagi häirib.
Kestvusest rääkides, et kes kui kaua naudib (või kannatab), huvitav oleks küsitlus teha, aga ausaid vastuseid ma kardan, ei saaks, igaüks üritaks end mingi seksikiisuna näidata (leht sellise suunitlusega). Kindlasti on seal palju tegureid, sh ka see, kas ja kui kiirelt naine orgasmi saab, kas ta saab ühe või on suuteline saama mitmeid (mitte teeselduid, vaid päris). Ma olen kuulnud multiorgastilistest naistest, kes saavad orgasmi otsa vaatamise, puudutuse, mõtte ja iga seksivormi peale, aga kas nad ka päriselt olemas on ... Ma ei ole kunagi uurinud, aga endal on arvamus, et nümfo on pigem keegi, kes naudib, aga orgasmini ei jõua või jõuab väga raskelt. Palju konkreetseid seksisõltlasi naiste seas on, ei oska arvata. No ja jah, märg püsimine hakkab vanusega ikka muutuma Kui on mingi selline ah on kah partner, et asi lihtsalt tehtud saaks, siis midagi eriti stimuleerivat seal vist kummalegi poolele ei ole. Ja keegi siis ei pinguta ka.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-03 16:16
Ilusti kirjutatud aSin, kui me niimoodu jätkame võib tekkida oht, et iha foorumi kvaliteet ületab delfi tõlkeseksuoloogia osakonda juba mitmekordselt.
Aga nagu ikka läks lugu lörri sest jõudsin sinnamaani, kus sa juhusuhted ära põlgasid. Ma sinnamaani vastupidi mõtlesin, et kül oleks tore aSiniga juhusuhtesse laskuda. Juba ette laksutasin ilusast õhtust mõeldes keelt, ja siis selline maksaks. Proovi nüüd ise Tartu-Tallinna vahel püsisuhet luua. Enne Mäo risti ei saa auto hoogugi õieti üles
˅ näita rohkem ˅
2023-07-03 16:29
Aga jäägem teemasse. Seda ka mina, et on ikka kaval vend. Kogu artikliga nõustumise mõte tema poolt on tegelikult minu arust seotud mehe sooviga säilitada oma positsioon ja töökoht. Sest kes neid töötuid kirikupappe ikka niiväga oma firmasse lõugu lõksutama tahab võtta.
Selle asemel, et sirgjooneliselt öelda, et eksis, tuleb mingi laialivalguv eneseõigustus. Noh ja ütleme mida ma usklikuna peaksin siis sellest loost kõrva taha panema, et kõik usklikud on võrdsed aga papid ikkagi kõige võrdsemad.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-03 16:53
"võib tekkida oht, et iha foorumi kvaliteet ületab delfi tõlkeseksuoloogia osakonda juba mitmekordselt"
Ära muretse, küll nad siis mu kas palgale võtavad või ära blokivad
˅ näita rohkem ˅
2023-07-03 23:39
Genitarius ära pahanda kui pakun huupi. Aga kui sul nüüd on juhtumisi äkki poole meetrine jõldak, ega siis naised vast taha jah kui sa pool tundi ribide all susid.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-04 08:54
Täiesti tavaline eesti keskmine 15 senti, aga ajab asja ära. Ei olegi aru saanud, mida need naised nendest 20+ riistadest taga ajavad... tahavad emakasse saada? Isegi keskmine riist võib sügavamas asendis emakakaela togida ja igale naisele see ei meeldigi. Minu esimesel partneril ajas see lausa südame pahaks, kui pihta läks. Saan aru, et fistingumehel ei seisa hästi, kui arvab, et vahekorras erektsiooni säilitamine on nii suur väljakutse, et partnerile enam tähelepanu ei jätkugi - sellepärast fistibki. Ajab naised nii märjaks, et fistib ilma libestita. Ikkagi kätega poiss! Mis puudutab erutunud riista peale märjaks minemist, siis 2 viimast partnerit just kõva riista peale märjaks on läinudki
Siiani arvasin, et sellist asja juhtub vaid pornokates, et naine imeb riista ja juba on valmis, aga täitsa on selliseid naisi olemas, kes erutuvad ka erutunud meeste peale. On kindlasti mehi, kellele selline asi väga peale läheks, et naine on juba kõva riista peale valmis, aga ma igatsen natuke ikka eelmängu ka. Mis kiirelt algab, see kipub ka kiirelt lõppema - ka mees vajab eelmängu, et saavutada maksimaalne erutus ja seadistada end pika naudingu lainele.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-04 11:58
Emakakaela tunneb sõrmega, kõrgus on veidi individuaalne, aga siiski. Et kui riist on üle 5cm, siis nagu varianti ei ole, et sinnani EI jõuaks Neid 20+ mehi ajavad taga vist need, kellele seks on peamine ajaveetmisvorm, mina isiklikult ei tunne küll ühtegi sellist naist, kes võimalikult suurt ihaldaks.
˅ näita rohkem ˅