Foorum
2023-07-04 13:13
Vabanda Genitaarius, aga minu arvates oled sa täielik lammas! Sa ei jaga absoluutselt biiti, aga püüad esineda kui mingisugune ekspert. Naine võib märjaks minna ka ilma mehe juuresolekuta. Ovulatsioonist oled kuulnud kulla mees? Naine võib ka märja unenäo ajal orgasmi saada ja sina kallike pead ikka oma vinkut kõige olulisemaks! Jobu oled!
˅ näita rohkem ˅
2023-07-04 17:49
Siin portaalis on neid ikka liikunud, kes 20+ riista tahavad. Kui ei ole suur rahakott, siis peab vähemalt riist suur olema. Ühelt naiselt kunagi küsisin, et mida ta nii suure riistaga peale hakkab? Olen küsind ka teistelt, aga siin portaalis on üldse ime, kui keegi kirjadele vastab. Too neiu siis ütles, et talle meeldib riista imeda ja suurt riista on ilus vaadata, sellepärast peabki suur olema. Isiklikult arvan seda, et kuna keskpärase riistaga meest võib igalt poolt saada ja postkast on keskpäraste meeste kirju täis, siis luuaksegi kõrgemad tingimused - kui võõra mehega üldse sekstutvust luua, siis ta võiks vähemalt eriline olla, et lihtsam oleks valida.
Kui keegi siin üritab eksperti mängida ja ennast upitada teisti mahatrampides nagu poliiitik, siis see on FistingKing. Mine sa tea, äkki ongi poliitik - miks ta muidu ei julge isegi oma vägevast käest pilti üles panna, millega ta suuri tegusid korda saadab.
Ma väga vabandan, kui mu memuaarid kellegi meheuhkust riivasid! Ausalt, ma ei ürita mingit eksperti mängida, vaid toetun sõnavõtte tehes oma kogemustele ning võtan demokraatliku õiguse omada ja avaldada oma arvamust. Fistimiskogemust mul ei ole ja sel teemal ma kaasa ei oska rääkida, seega punkt fistingukunnile. Kui fistimistermat veel üleval ei ole, siis võid seksikogemuste rubriigi all selle teema algatada ja oma kogemustega särada. Täitsa huviga loeks, tegijate kogemusi ja mida naised sellest arvavad.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-05 15:53
https://lugejakiri.ee/peapiiskop-viilma-ahvardab-kui-homoseadust-tagasi-ei-keerata-voib-kirik-makse-maksma-hakata-ja-riigile-miljonid-tagasi-anda/



Kes mõistab (nalja), see saab loetust aru. 😋
˅ näita rohkem ˅
2023-07-05 17:02
genitarius asi on selles, et suurt riista pole olemas, seega kui sa küsid, et mis sellega peale hakata, siis loomulikult keegi ei tea, sest keegi pole seda varem saanud. pole saand ei tea tahta. netis olles valetatakse muidugi 15 sendine tillu süüdimatult 18 nesks ja mõni veel 22-23. ja kui sa tõestad neile ära misasi on joonlaud, siis on nad maru vihased.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-05 23:11
Teemaarenduseks. Ma arvan, et seni kuni on päriselt häid inimesi, mitte meiesugused lõhverdisi🙂, kes usuvad neid pappe ja saavad sellest hingerahu, siis on kirikut kui sellist ikkagi vaja. Ja eks mingid riitused ole ka vajalikud, et ühiskonda ühisel lainel hoida. Samuti on ikkagi vaimulike hulgas palju häid inimesi, kellest mõnedega isiklikult olen tuttav. Seepärast olekski oluline, et kirik ikkagi võtaks antud juhtumi puhul selge seisukoha, mitte ei halastaks ja andestaks kuna antud papp on juhtumisi populaarsem kui mõni teine.
Selle asemel, et olla nagu Robin Hoodi lõbus munk, kes veini jõi ja vajadusel päid puru peksis, vaja ikka ennast õigeks teha.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-06 09:01
Olin eile väga üllatunud, et EELK kui kõige liberaalsem konfessioon otsustas homoabielude seadustamise tõttu lõpetada järgmisel aastal üldse abielude sõlmimine, mis tundub mõistlik, sest pole vaja kirikutel end selliste räpaste asjadega siduda, mis lähevad nende põhimõtetega vastuollu. Usun, et teised konfessioonid lähevad sama teed. Katoliiklasi muidugi ei tea, sest neil ei käi ka kõik 100% Piibli järgi (mõned asjad lausa vastuolus) ning poiste pilastamisi on ka ette tulnud just katoliiklikus kirikus või kloostrites. Seda küll mitte Eestis, aga ikkagi.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-06 10:14
No ei tasu unustada, et katoliiklus on kristluse kõige vanem ja kõige konservatiivsem haru, millest kõik teised usulahud on väljakasvanud.
Tegelikuses on kõik maailma religioonid vaid vahendiks massidega manipuleerimisel. Kasutatakse ära hirmu teadmatuse ees, et kust me tuleme ja mis meist saab. Religioonid üritavad anda vastuse viisil, mis sunnib rahvast teatud reeglite järgi elama.
Marx ütles õigesti, et usk on oopium rahvale ja nii mõeldigi välja kommunismiusk, Sest kommunism mille poole püüeldi, pidi ju olema paradiis maa peal ja kes vastuhakkasid, saadeti kohe põrgusse.
Mis vaimulike headusse puutub, siis on kõik konkreetses inimeses kinni. Kõige rohkem on maailmas tapetud inimesi jumala(te) nimel.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-06 11:48
https://earn-easy.cc/828244233752
˅ näita rohkem ˅
2023-07-06 17:57
Genitarius- EELK lõpetab kiriklikud aga -raha - tule siia! , see jääb kehtima ning teevad edasi ilmalikke laulatusi ja ka matuseid , olenemata- kes on kes . Seega mölaks on neil hea. Mis nad teevad siis kui leeritatud on enne ja pärast ......, mis siis saab - tühistavad leeritamised? Raha?! Kui Olümpia vastu ehitavad jumalad nüüd hotellbüroo , siis lubavad raha nimel - bordumaja ? olenemate kas lgp või lsd , Raha! Seega kogu jutt on okse.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-07 16:56
Leer ei ole kuidagi abiellumisega seotud
Leerikoolis käiakse tegelikult selleks, et saada EELK liikmeks. Kõik koguduse liikmed ei ole kindlasti laulatatud, sest kõikidele naistele ei jätku lihtsalt väärilisi mehi. Kümnise maksmine on alati koguduse liikmeks kuulumisega kaasas käinud ja kuna tegu on annetusega, siis annetusi teatavasti ei küsita tagasi. Kuna kiriklikku laulatust tehakse vaid koguduse liikmetele, siis see on ka põhjus, miks ekslikult arvatakse, et leeritamine on kuidagi abiellumisega seotud.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-07 18:22
ellips sa ei pea jälle muretsema ajade pärast, mis üldse teemasse ei puutu. mis on aga homoabieludega seotud, siis ei ole ma veel kuskil näinud ühtegi homo rääkimata abiellujast. see et ihas paar vanameest treivad feik kontosid ei tee neist veel homosid ega ka abiellujaid, sest kese ikka pässi tahab
˅ näita rohkem ˅
2023-07-07 23:34
ellips, pausil on ainult abielu registreerimine kirikus, see on laulatusest eraldi toiming ja viimane jääb.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-08 10:57
Kas kõikidel kirikutel on üldse ametlik registreerimisõigus? Ma tean päris paljusid, kes on enne kiriklikku pulmatseremooniat oma abielu ametlikult ära registreerinud, et kirik saaks neid üldse ametlikult kokku laulatada. Arvasin, et see nii käibki. Tundub, et nii läheb ka edasi. Kirikul on õigus ise otsustada, milliseid talitusi ja tseremooniaid nad oma kirikumüüride vahel korraldavad ja ühelgi lillal ei tohiks olla piiksumist, et kirik nende perverssuste järgi ei tantsi. Aga üldse ei imestaks, kui lillad jätkavad jonni ja hakkavad oma jalga kirikuukse vahele ka pressima, sest kes on hakanud äkki mingeid õigusi saama, lähevad puhta lolliks ära. Neegreid oleme juba näinud, kuidas neid peab ümmardama ja kummardama, kuna nad olid kunagi orjad, mis sest et eestlaste orjapõli kestis kauem.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-08 11:53
võid olla rõõsa ja rahulik, mingeid lillasid ei ole kusagil, ja keegi ei hakka end kuhugi ukse vahele pressima. ära näe tonti seal kus seda pole.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-08 13:52
Läheb väga morbiidseks siin aga kui meie heaoluühiskond jätkab samal kursil, siis kõiki neid pseudomuresid hakkame ka meie oma eluajal siin veel Eestis nägema millele Genitarius vihjab.
Kuskil keegi kirjutas väga tabavalt, et eestlaste ja eesti-venelaste vahelist integratsiooni hakkamegi nägema alles siis, kui me koos mustade sisserändajate vastu hakkame võitlema.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-08 14:18
No ja eks nüüd ilmselt hakkabki siis peale uus võitlus selle nimel, et homod saaksid ka kirikus abielluda. Lähitulevikus hakkab hulgakaupa ilmuma nii ühe kui teise poole artikleid ja küllap millalgi leitakse ka progressiivne papp, kes siis homod paari paneb jne jne. See kõik on juba teistes lääneriikides läbitud etapp. Kui pole vaja võidelda vaenlasega ega toidu pärast, siis ega ideede eest võitlus pidamata saa jääda, sest alati on keegi, kes tahab ennast võidulõkke paistel soojendada.
Kirikul nagu ülalpool viidati oli siiamaani rahvahulkade kontrolli ja rahalüpsmise funktsioon. Kristlikul kirikul on hetkel veel piiratud osas jäänud alles kontrolli funktsioon. Eks siis nad nüüd peagi rehkendama milline valem nende olemasolule kõige jätkusuutlikum on.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-08 15:42
no jeerum et sa ka ei väsi! ei ole kuskil neid homosid, saad juba aru, pane arvuti korraks kinni.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-08 15:52
Kellips, sul on ühes teises teemas mu küsimusele vastus andmata. Vasta! KÄHKU!
˅ näita rohkem ˅
2023-07-08 17:12
No Kellips lihtsalt kardab veel kapist välja tulla ja sellepärast väidab, et kappi polegi olemas.
Mind näiteks ei sega Ellipsi ja Siidikata kommid meeste piltide all, ma isegi ei tea, et nad seal on sel lihtsal põhjusel, et ma ei käi meeste nokusid imetlemas.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-08 17:13
Kuidas ei ole homosid? Sinu postkasti ei eksi meeste kirjad? Siin ihas on oluliselt lihtsam leida samasoolist partnerit.
Kui paarid otsivad siin meest, siis esimene asi on see, et meespool on hirmsasti imemisest huvitatud ja ma väga kahtlen, et naispool üldse osalebki, kui kohtumiseks läheb
˅ näita rohkem ˅
2023-07-08 18:53
nii hästi, mängime seda nalja. sinu postkasti eksivad meeste kirjad. las ma arvan, märgitud vanus on 35+, mitte ühtegi pilti. tekst seosetu ja arusaamatu. nii
selliseid kirjad tulid, mis sai edasi?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-08 23:17
Jfjm- ma hindan keha. Kommid paned vahel teisemottelised. Aga sellisel juhul peaks sa tanase Parnu jama moistma hoopis hukka- seal lauldakse laval ainult peenisest ja rahvas juubeldab,laulja oli mees tv ylekandes oli ju pilt naha ja juubeldajadka enamuses mehed yritusest osavotjaina. Samuti see suur Parnu vabakunsti arendaja, tema kallak on ka naitustel ........
˅ näita rohkem ˅
2023-07-09 01:19
Ellips, ma juba piisavalt vana selleks, et hinnata inimesi selle järgi, mis kõrvade vahel. Keha see on vaid pakend. Läikiv pakend on lõks lollidele.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-09 09:43
Kellips, nii kaua, kuni iha on toiminud, on need enamasti eakaaslased olnud ja nii pildiga kui ka pildita. Vanus ei ole orientatsioonis määrav. See, et mina nende pakkumistele ära olen öelnud ja pole nendega kohtunud, et tähenda, et kirja saatjaid poleks olemas. Ja iha pole ainus koht, kus neid liigub.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-09 10:25
sa jätsid märkimata küsimusele vastuse mis sai edasi - kirjelda mulle seda
˅ näita rohkem ˅
2023-07-09 10:54
Selles osas olen Genitariusega samal pulgal. Tulevad täiesti tavalised kirjad, ei miskit erakordset, reeglina uuritakse, kas otse või kaude vahekorda asumise soovi kohta.
Küll teeb asja kurblooliseks, et kirju homodelt saabub märksa enam kui kirju naisterahvaste poolt. Ja siinkohal pean silmas neid vestlusi mida ise algatanud pole. Ei ole miskit parata, kuni püksikud pole langenud, on võim siin naiste käes.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-09 11:01
On ka minu postkasti potsatanud homode pakkumisi. Olen vastanud viisakalt, et pole huvitatud ja asi on sellega lõppenud. Mõni üksik on vabandanud tülitamise pärast ja kunagi ammu sain ühe käest sõimata, et mida ronin siis lehele, kus mehed mehi otsivad.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-09 11:30
nii, minu postkasti on neid potsatanud väga vähe. olen erinevalt eelmistest olnud absoluutselt kõigega nõus. paraku midagi edasi ei ole juhtunud
osadelt olen küsinud ka pilti, sest mul ju on pilt

samuti mitte midagi - järeldus. mingeid homosid tegelikult pole ja keegi ei ole tulnud (ei oleks tulnud) ka vahekorda astuma. need kontod siin on 99% libad ja nemad ei tee mingit vahekorda nagunii. seega kui leiate mulle mõne asjaliku homo, siis ma võin proovida. nii et teeme ikka tegelikul elul ja netifantaaiatel vahet
˅ näita rohkem ˅
2023-07-09 12:14
No ei tea, pole sügavalt juurelnud homode olemasolu või mitteolemasolu kohta, olgu kus tahavad aga mulle miskipärast tuli meelde üks kulunud ütelus. Ei ole mõtet süüdistada peeglit kui lõust on viltu.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-09 19:14
Kallis sõber kellips, sinu reaalsus toimib vist nii, et mida ise pole näinud, kuulnud ega kogenud, siis järelikult polegi seda olemas.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-09 19:37
Sellega seoses tuli mulle meelde tõestisündind lugu eelmise sajandi seitsmekümnendatest aastatest.
Ühe suure vabriku komandant(sellel ametikohal töötas KGB seltsimees) reisis turismituusikuga Soome. Kui kogu grupp läks koos sööma, oli mees kadunud. Grupijuht oli paanikas, et kas tõesti selline mees hüppas üle. Lõpuks poole öö ajal ilmus mees välja ja seletas, et käis poodides ja kui poed kinni juba, siis takseeris vaateaknaid. Ta oli siiralt üllatunud, et kõik see, mida tv reklaamis, oli ka poodides olemas ja kõigil oli võimalik seda ilma igasuguse jaotuskava ja talongideta osta. Ta oli kogu aeg uskunud, et need reklaamid on vaid propaganda nõukogude inimeste mõjutamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-09 21:20
kellipsil jah mingi nõukaaegse kgb-lase sündroom
et kui pole õnnestunud siit saidilt oma isiklikule ahtrile anaalnoomituse sooritajat leida, siis järelikult polegi homosid olemas hea lihtsustatud maailmavaade.
muide, kellips. kui sa pole oma peegelpildis ega kuskil mujal suurt peenist juhtunud nägema, siis see paraku ei garanteeri, et kõik maailma sugutid oleks kuni 15 cm pikkusega.
pettumus sulle ilmselt
hiigelpeenised täiesti eksisteerivad ja täitsa tavaliste meesisendite varustuses, mitte ainult pornofilmis.
vahel tundub, et mees on peenise külge kasvanud
aga kellips pole vist julenud ühegi netituttavaga kokku saada..... siis ilmselt pakub lohutust soovmõtlemine üksildaste pisipeeniste armeest, kes iial internetist ei välju
˅ näita rohkem ˅
2023-07-09 22:50
siin sa capri paned natuke mööda. olen näinud ka neid suuri peeniseid, olen käinud ka kohtades nagu ala soome vaateaknad et näha jah on olemas ja neid on palju (homosid siis) ja on ka olnud palju seksi, aga seda kõike VÄLJASPOOL iha.ee-d ja väljaspool eestit.
eesti ja muu maailm, see on nagu öö ja päev.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-09 23:18
"eesti ja muu maailm, see on nagu öö ja päev." Selgita palun milles see suur erinevus seisneb?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-09 23:40
Öeldakse ju, et igal pool on parem, kus meid ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-10 09:58
no see tekst läheks maru pikaks. näiteks lähed saksamaale, hispaaniasse, columbiasse, brazil, kreeka, isegi india, hiina, austraalia muidugi, usa (mõned osariigid) mis veel? kõik ei tule kohe meeldegi, ka afrika. otsid üles neis riikides (erinevad linnad muidugi) pumbajaamad, saunad, rannad (vastavad)
ja milles on nüüd vahe.
keegi ei inise läbi neti, koos peanahaga. astud uksest sisse, võtad platsi ja hakkadki ohhhjeldamatult tegema, sedasama millest ihas unistatakse. ei pea esitama lollakaid küsimusi, ei pea kuulutama 20a jutti, ei pea end kiitma, fantaseerima jne. vot see ongi vahe. näiteks jaanuari lõpus oli ka hamburgi pumbajaam täiesti töös, suveti on täitsa pöörane , a meil , aint 5 rõvedat pässi ja kogulugu (aastaringselt)
˅ näita rohkem ˅
2023-07-10 14:05
Onu Bella kiitis ka hispaanlannasid
https://www.youtube.com/watch?v=15kIL3cN8p0
˅ näita rohkem ˅
2023-07-10 17:31
no võiks ka kiita hispaania mehi. või argentiina senjoore. miks mitte ka jaapani härrasid
aga egas see siis tähenda nagu Eestis seksi või seksikaid mehi poleks.
iha saidil muide ainult ei unistata vaid selle kaudu tutvudes tehakse kohtudes metsikumaidki fantaasiaid teoks- minu tähelepanek reaalsest elust
kurb muidugi kui kellips täitsa kuivale siin jäetud.
aga kas on mõtet oma mätta otsast üldistades teha järeldusi teiste kasutajate ja nende intiimelu kohta.
ehk tasuks vahelduseks põhjust otsida kuivale jäetud kodaniku enda välimusest või suhtlusmaneeridest......riiki, valitsust ja iha saiti on muidugi mugavam süüdistada
˅ näita rohkem ˅
2023-07-10 19:56
Tead kellips, olen samuti ilmas käinud, tõsi mitte küll homode subkultuuri hulgas ja reeglina on igal pool sama lugu, money talks and bullshit walks.
Kui sa oled ikka alla keskmise välimusega ja hullem veel ka rahatu, siis mingist pumbajaamast, kus kõik kaunitarid kohe su võmba otsa kargavad võid ainult und näha, täpselt niisamuti kui ka koduses Eestis.
Kõige ehedam kinnitus sellest on su enda olemasolu siin ihas ja mitte seal müütilisel pumbajaama maal. Järeldus, pumbajaama jaoks puuduvad võimalused ja oma selgematel hetkedel oled ikkagi välja rehkendanud, et siin ihas säilib vähemasti teoreetiline lootus miskit saada.
Soovitus sulle. Jäta see iha, mine kohe homme haltuura korras nädalaks maasikaid korjama ja saadud raha eest põruta Saksamaale litsimajja, randa, sauna, no kus iganes seal ohjeldamatult tehakse. Tagasi tulles on raha otsas, meel selgem ja kotid frustrueeritud pärilikkuse ainest tühjad ja saad aru, et pole sel ihal ikkagi häda midagi.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-10 19:59
mõlemad capriga fantaseerite liigselt. peate rohkem eestis ringi käima, siis saate ka tegelikkusest ülevaadet. maasikaid ei pea ma kuhugi korjama minema, neid ma kasvatan täitsa ise ja küll minnakse sinna "litsi"majja veel ja veel.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-10 20:20
kuskohast pärinevad kellipsi andmed selle kohta, kas ja kui palju on teised iha kasutajad Eestis "ringi käinud" või millist reaalset kogemuste pagasit omavad? oleks täitsa huvitav teada.
enda kasvatatud maasikad on head küll. aga nende eest vist keegi pole veel kellipsiga pumbata viitsinud
seega puhmavahu soovitus igati asjakohane
olles mõned aastad väljaspool Eestit resideerunud ning viimased 7 aastat aktiivselt siinsete härrade ja prouadega kohtunud, põhineb minu arvamus siiski kogemusel, mitte fantaasiatel.
muidugi kurb, et kellipsi tegelikkus nii nutune. aga milleks samastada ennast kõigi saidi kasutajatega või lausa kogu eesti rahvaga? kas siis kuidagi rõõmsam kuival istuda
˅ näita rohkem ˅
2023-07-11 09:56
kuskohast pärinevad, ikka reaalasest elust. ma võin su mõnikord kaasa võtta, kas tahad? ma näitan sulle kasvõi neid "noormehi", kes kuulutavad, olles tegelikult 75. mul on üks amet uurimisasutuses, kus tuleb päevast päeva tõestada, kui too üritab musta valgeks rääkida. olen samuti resideerunud väljaspool, noh, eks jama on igalpool, aga sellist naljategemist nagu ihas kohtab ikka harva.
aga sa suure hirmuga blokkisid mu ära, nagu üks 75a libakontoga onku kui ma talle selgeks tegin et sa pole j u18, sa ei saa parimat kino mitte kuskil mujal. muidu ma kirjutaks sulle ja ütleks et tuled muga homme pumbajaama kaasa.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 09:50
No näed siis, ei saa ka seda teemat lõpetada kui ikkagi kodune Eestimaa pakub türgi seebiooperite väärilist draamat ja kirge.

https://elu24.postimees.ee/7813901/tanapaeva-eepos-partelpoeg-murdis-hundi

Eepos on muidugi ajakirjanduslik liialdus, selleks peaks ikkagi midagi eepilist ka tehtud olema, mida aga pole olnud. Antud juhtumi puhul kui see toimuks näiteks kolme tavakodaniku vahel ei kergitaks keegi kulmugi. Võibolla panelka alumine naabrimutt, kellele tüli läbi kostub, kahjurõõmustaks, et vat kus eided möllavad.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 19:08
Ma ei tea, mõlemad tunduvad nii mõttetute ja tühiste kollase ajakirjanduse kangelastena, et selliste üle ei oska mitte naerdagi, vaid tunned pigem kaasa.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 19:52
Õige, õige aga tähelepanelik vaataja võib nii mõnegi tarkusetera siit välise kidina kädina kõrvalt korjata.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 20:02
Kahjurõõm pidi ju olema kõige suurem rõõm. See on kollase ajakirjanduse edu pant. Skandaal müüb ja kui parajasti ühtegi saadaval pole, siis mõeldakse lihtsalt midagi välja.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 23:14
Nii kui ma seda lugesin, kangastus mulle koheselt Decameron, lugu oleks kui sealt pärit. Siin on olemas rikas viljakaupmees Pierre Veneetsiast, rahva poolt armastatud linnalaulik Lisetta ja villakraasija kaunis tütar Violeritta, kuskil taustal ka Violeritta pettunud sõbranna Isabetta. Ehk nagu ma ka ülal kirjutan isikud pole olulised, lugu ise on ajatu.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-15 23:30
Selliseid nn. "ajatuid lugusid" on meie ümber igapäevaselt ja enamus inimestest vaevleb oma suhetest põhjustatud emotsioonide küüsis. Kui oled pisutki kuulus, siis on ehk tillukene võimalus ka kusagile meediasse pääseda, kui aga mitte, siis võib alati siin saidil üritada. 😁
˅ näita rohkem ˅
2023-07-16 00:07
Vaimuliku patuelust jõudsime lõpuks kellipsi suguelu lahkamiseni. Kellips peaks kiiresti Piibli läbi lugema, leeris käima ning Jaan Tammsalu asemele minema - hakkab ka siis lõpuks naisi saama. Kirikutes on usklikud mehed väga nõutud kaup ja juhtiv positsioon annab igas valdkonnas edumaa.
See on siililegi selge, et ihast partnerit ei leia, kuna sellest on välja kujunenud labane lihaturg. Kui siia peakski mõni normaalne naine sattuma, kelle eesmärk ei ole hõlptulu, siis süüakse ta siit peagi välja või rikutakse rahaga ära. Prostitutsiooni vahendamine ja selle võimaldamine on küll Eesti seaduste järgi keelatud, aga vilgas äri käib. Ega siin polegi muud teha kui niisama liputada ning õnnelike inimeste suguelule kaasa elada ja nende õnne üle rõõmu tunda.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-16 10:54
Siin jõuab iga teemaga millegipärast lõpuks kellipi sugueluni. Ma ei tea mulle küll iha meeldib. Enam vähem aus sait, meie omavaheline konkurents on see, mis siin tapab. Mina otsin siin ju täpselt samamoodi, normaalset, seksi armastavat naist. Ära heida meelt, oleme siis juba kõik solidaarselt ilma.
Minu meelest pole aga protitutsioonil häda midagi. Ajalugu ja ühiskonnaelu piisavalt tudeerinuna võin küll 100% väita, et seda on alati olnud ja alati saab ka olema. See, et meil ei juleta häältekaotuse hirmus seda poliitikute poolt riiklikult reguleeritavaks muuta, on sulaselge rumalus ja otsestl naiste õigusi kahjustav. Kuna aga selle eest võidelda pole parasjagu trendikas, siis lihtsam on teha nägu, et probleemi ei eksisteerigi.
Järeltulevat põlve silmas pidades on mul kül palju suurem hirm onlyfansi ja tiks toksi laadsete saitide võidukäigu pärast. Algoritmidega manipuleeritakse noori tüdrukuid uskuma, et kehamüümine on the right/only way of life. Milleks õppida laborandiks või kokaks kui võid ennast vibraatoriga kaamera ees rahuldades kordades paremini ära elatada. Juba on ka hiilivalt tavameedias ilmunud mainekujundulikke kiidulugusid. Muud kahju sellest ei olekski kui et, muidu võibolla andekad inimesed lihtlabaselt raiskavad ära selle aja kui nende füüsiline ja vaimne potentsiaal kõige kõrgem on..
˅ näita rohkem ˅