Foorum
2023-04-09 00:09
Huvitav millest võib olla see tingitud, et kehakaal ei ole mitmeid ööpäevi enam muutunud ( samaks jäänud) oma 14 tunniste tööpäevade töttu mis ei ole füüsilise koormusega, aga liikuv jne. Toitun mitmekesiselt aga söön päevas keskmiselt 400 g ja vähese rasvasisaldusega toiduaineid ning tarbin gaseeritud vett mitmeid liitreid ööpäevas. Võibolla oskab mõni tore inimene soovitusi jagada, et mis võib valesti olla ning mida peaks muutma oma dieedis?
˅ näita rohkem ˅
2023-04-09 01:16
Ega inimene ei söö ennast paksuks, inimene nälgib paksuks. Ja see nälgimine ei tähenda mitte toidu kogust, vaid koostist. Toit koosneb ainetest mida mõõdetakse grammides(rasvad, valgud, süsivesikud) ja teistest, mida mõõdetakse milligrammides(mikroelemendid, vitamiinid, mineraalid) See peenike pudi just ongi tähtis. Kui sealt on midagi olulist puudu, hakkab organism varuma kõike mida kätte saab. Kui sa vähendad toidu kogust, hakkab organism varuma vett - inimene läheb näljast paiste. Kui vähendad toidu kogust, väheneb ju veelgi selle peenikese pudi kogus, millest sul puudus on ja asi läheb hullemaks.
Abi võib olla toidu lisanditest, kus kirjade järgi on kõik need vajalikud ained olemas. Samas on õhus küsimus, et kas organism neid ka omastab, sest paljude ainete omastamiseks peab olema kõrval mingi kindel teine aine. Näiteks kaltsium ja D-vitamiin tuleb manustada koos.
See dieedi pidamine on paras teadus ja isegi kõrgelt haritud spetsialistid ei pruugi osata sulle sellist nõu anda, mis kindlasti toimiks.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-09 07:55
mis viga lõngus? lumelind ütles et paks oled wä?
˅ näita rohkem ˅
2023-04-09 10:53
Võta nõustamine spetsialistilt, siit vaevalt abi saad.
Fakt on see, et dieedid on jama. Makrod paika, valgud, rasvad, süsivesikud ja olline regulaarne füüsiline. Kaalu peale ära iga päev küll roni, peeglist üldpilti soovitatakse vaadata. Kindlasti dieedid ja näljutamine ja kiirelt vormi teemad on jama.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-09 15:35
oleneb , millist mineraalvett jood. need tavalised solgitud kaevuveed on ju mõttetus. Meil on normaalsed mineraalveed Eesti omad - Värska ravivesi ja Tartu tehase Värska lauavesi ning Grossi Värska lauavesi.
Mineraalvett ei jooda nagu tavalist vett.
Sinul püsib kudede vesi ja siin ei aita mittesöömine , vaid on vett väljaajavad tabletid, määrab arst. Seda näed lihtsamalt kui soki kummid jätavad juba 1 tunni jooksul randid või näpuga lihasele vajutades , jääb hetkeline lohk.
Söö igal hommikul kaerahelbe putru piimaga keetes - 200 piima ja 60-80 kiirhelvest. + kohvi piimaga. ülepäeva söö suppi ja muidu vähem võileibu ning ülepäeva lisa tükk magusat kooki päeval. Mahla joo - segumahl või puhas õunamahl , kodune . Ja keefir vähemasti nädalas korra , 1 liiter- lisa sinna kasvõi mahla sisse ja ka teeb täiskõhutunde. Liha söö, kartulit , prae liharasvas mitte õlidega(oliiviõli sobib). Kurk ja tomat, värske kapsas - seda söö nagu porgandit keetmata, riivimata ja kaalikat samuti, musta rõigast .... Küüslauk ja sinul kindlasti ning vähemasti keedupeeti nädalas korra. Majoneesi asemel kasuta hapukoort ja tomatisouste. Kohv on diureetikum ja see viib ka kehast välja vett.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-09 17:38
jfjm
Kui ma eksin, siis paranda. Aga see on midagi sellist, et kui ei saa söögiga piisavalt kcal siis ei ole ma mida ainevahetuses ära põletada ilmselt.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-09 17:43
tripper võtab ka oma jao
˅ näita rohkem ˅
2023-04-09 17:53
ka mul on vettpidavaid andmeid et tripperi algfaasis muutub kehas mikroelementide tasakaal mis omakorda mõjutab kilpnääret ja sealtkaudu hakkab kontrollimatult tõusma organismi veesisaldus ja kehakaal mis omakorda kahjustab pöördumatult neerusi ja maksa
˅ näita rohkem ˅
2023-04-09 18:39
Tarts, asi pole energias vaid toidu koostises. Energiat annavad just rasvad, valgud, süsivesikud ja kui muud komponendid on kõik olemas, siis võtab organism vaid sellise koguse, mis oled ärakulutanud. Üleliigse lihtsalt situd välja. Sellel näljutamisel on veel see oht, et kui päevas saad alla 600kcal, siis hakkab rasva asemel lihasmass vähenema. Organism mitte ei kuluta energia tagavarasid, vaid hakkab energia kasutust vähendama.
Kõigepealt tuleb selgeks teha, millest ülekaal on tekkinud. Põhjuseks võib olla mingi tõsisem terviseprobleem.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-09 19:31
ainus ravi selle vastu on korralik igapäevane uhamine strapiga
˅ näita rohkem ˅
2023-04-09 19:54
Kehtnal jälle ämber peas. Öeldakse küll, et raske õppustel, kerge lahingus, aga mingi mõõdutunne võiks ikka olla.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-09 20:06
no ega mina,Kapa ütles ennisti et strapp avitab
˅ näita rohkem ˅
2023-04-09 21:15
püha reliikvia ja strapp aitab igasuguste hädade vastu
˅ näita rohkem ˅
2023-04-09 21:18
MrTarts, kempsus pead tihedamini käima ja väljaheite välja laskma. Nii saad mitu kilo kergemaks.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-09 21:47
Kapa teeb mulle kaks korda nädalas strapiga mõnna-mõnna ja mul pole ühtegi haigust,karoonat isegi mitte
˅ näita rohkem ˅
2023-04-09 22:40
Kui perearst on olemas, siis miks mitte pöörduda antud küsimusega tema poole?
Internetist võib ju ka palju lugeda, näha ja kuulda, aga kõiki "spetsialiste" ei tasu tõe pähe võtta, muidu saad ainult uusi hädasid juurde.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-09 22:43
kui Kapa strapp ei sobi siis teed Lumekaga kõvasti tsirkit-tsirkit ja peaks ka aitama
˅ näita rohkem ˅
2023-04-09 23:04
Mis suunas sa oma kaalus liikuda soovid? Kui kunagi tahtsin juurde võtta, siis pigistasin pärast igat jõusaalikülastust kilo jogurtit keresse ja tasapisi seda kaalukest tuli. Vaadates su dieeti, siis ilmselt on vastupidine soov. Allavõtmiseks on oluline süüa regulaarselt ja ainult nii palju, et saada ära näljatunne, sest vastasel juhul arvab organism, et on rasked ajad ja tuleb varuda. Ühe sõnaga oluline on mitte nälgida.
Olles näinud oma tuttavate edulugusid, siis nad väga palju polegi oma elus muutnud ega vaeva näinud, et kilod kukuks - rohkem jalgsi igale poole, portsud väiksemaks ning magusat ja nisutoite nii vähe kui võimalik. Kui mul vahepeal hakkasid sangad tulema ja sellest ära ehmusin, kuna arvasin, et seda minuga ei juhtu, siis lõpetasin lõunal magustoitude söömise ära ja olukord stabiliseerus. Alkoholis on ka väga palju kaloreid, sest pärmseen õgib ka ikka korraliku portsu suhkrut omale sisse. Ütlevad, et üks pudel õllet on üks päts leiba, mis tähendab väga suurt toiteväärtust. Seega igasugusele alkole ei.
˅ näita rohkem ˅