Foorum
1
2
2023-02-26 20:55
Tere kaunid Ihalejad.
Kas mulle vaid tundub või on see ilmsi?
Siin on mitut masti rahvast.. kuid erootilist tutvumisportaali läbivad peamiselt kolme tüüpi kontod.
A. Naised või paarid kes käivad siin üürikese perspektiiviga ärilistel eesmärkidel sest maine kasvab ja riistvara amortiseerub, sellestki on abi üürike kui rikastatakse end kunstripsmete silikontissidega ja lõtvade vittudega- aa vabandust seda viimast teeb isand Aeg. Ja siis need kunst naised soovivad saada tõelist meest kes neid toetaks ja süles kannab, veel parem kui mitu. osad on vähemalt ausamad ja kostavad, et kinki ootavad. mõned päris otsekohesed, et hinnakiri ja odomeeter juures. no ja parim on muidugi et osad kupeldavad enda naist, et saaks bemmile uued rehvid osta või siis audile õhuvõtu toru. Alati on hea nipp nõudluse kahanedes teha kas kuukaardid, E-esmaspäev must reede või siis happy hour. Kindel on see, et kui läheneb üürimaksmise aeg ja korteriomanikust rahalaekur ei viitsi enam sama rümpa tasuta hoida(keppida) enda pinnal siis pakkumine kasvab.
B. Naised ja paarid kelle taga on üksik mees. issanda loomaaed on kirju, mis kurat neil meestel viga on? Kui tahavad rosinasse saada siis nii öelgugi. Aga ei nahistavad kuskil nurgas näpivad end ja teesklevad naist. Endal hiiglaslik tildo perses.
C.No ja siis muidugi petturid aga no need on ikka erilist tüüpi sitikad ja lollid peavadki peksa saama..
p.s. Ja kõigile kaaskannatajale, vähemalt rahaliselt pole ma pügada saanud aga emotsionaalselt... neid kulunud närvirakkude laipu võiks kamassi koormatega tassida.
Aga mis seal salata, siin on ikka sellist rahavst, et selleks, et mõista kui rõve, õõvastav ja vastik see kõik on..
siis peab selle mastaapsuse adumiseks ikka korduval ja korduvalt suhtlema iseendal oksekrampidest magu valus.
Toredat pühapäeva kõigile.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-26 21:00
minu unustasid mainida höbi sulle. mina olen lõbus troll
˅ näita rohkem ˅
2023-02-26 21:03
kehtna tahab rosinasse saada. Rõve ja õõvastav inimene
˅ näita rohkem ˅
2023-02-26 21:04
Ma ei teagi kuhu piinlikkusest silmi peita aga sinusugused teevadki päeva ilusaks, muru roheliseks, lastevorsti maitsvaks ja panevad naised hästi lõhnama. Kui oli suur Kollide ja Trollide sõda siis kahjuks tulemused jäid Kollide kasuks.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-26 21:12
vaene mister kukkus maha sool jäi okastraadi taha, ei saa teha pepu nikku pani soole vette likku
˅ näita rohkem ˅
2023-02-26 21:20
mister halas ai-ai-ai caprilt tripperi ta sai,munn on valus ohakas, sooleseks vist avitab.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-26 21:43
Minu mätta otsast vaadates on Iha'ga liitumine avanud minu silmad läbilõikkele ühiskonnast, mille kohta ei olnud eal ennem kuulnudki. Nüüd juba paari nädala võrra vaatan mina inimesi tänaval teise pulguga- ei mõista hukka kedagi, kindlasti mitte. Ei uskunud, et minu vanuses ka veel midagi kogemata võib olla, aga tuli välja, et on :-)))
˅ näita rohkem ˅
2023-02-26 21:58
seda ma räägingi et misterJ kukkus kogemata soolega noku otsa ja nii mitu korda aga ta ei saa sellest ise veel aru.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-26 22:20
Teemaalgataja jutt on küll õige aga see ka kõik. Sotsiaalmeedia platvormid ongi nii üles ehitatud, et lõpuks tiksud nagu zombi taktimõõdust väljas ja loodad leida ei tea mida.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-26 23:02
Kui see vaid kõik nii lihtne oleks. Kui vaadata kuulutusi ja foorumi hoiatusi, siis võib küll jääda selline mulje nagu teemaalgataja kirjeldas, aga ihas on 40tuhat kasutajat, kellest nähtaval on vaid paar protsenti. Ülejäänud ajavad vaikselt omi asju.
Kodukanal on õigus, kõiki iha perverte võid tänaval kohata ja harva, kui mõne tõesti äratunned.
Huvitav, kas siin keegi on pahaaimamatult enda lähisugulasega kohtingule tormanud
˅ näita rohkem ˅
2023-02-26 23:08
ma olen ühe tussu ära tundnud küll,no ta oli selline ekstravagantse välimuse ja näoilmega,selle tõttu siis.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-26 23:12
Unustasid lisada ka variandi D, ehk siis muidu lõbusad inimesed, kellede sooviks on lihtsalt suhelda, kohtuda, aega veeta ja miks mitte ka pikemaks ajaks kokku jääda.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-26 23:14
meie draguga oleme suured sõbrad ja jagame isegi misteri rosinat
˅ näita rohkem ˅
2023-02-26 23:21
dragu,
ilmselt pole teema autoril olnud õnne selliste lihtsalt meeldivate inimestega siin kokku puutuda.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 03:26
.......mis sa selle Dragu poole poordud, kirjuta teema algatajale, voi oma arvamus.
Jatad ikka vaga lapsiku mulje endast capri - onju, eksju ,..... eksole ta pole arusaanud, .....
Kirjuta siis oma vedanud lood
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 10:07
.....miks sa selle Capri poole pöördud, kirjuta teema algatajale, voi oma arvamus.
Jatad ikka vaga lapsiku mulje endast ellips - onju, eksju

Pisut ka teemasse- paneb imestama, et kedagi paneb imestama, et inimesed on erinevad
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 10:21
minu arvamus nn saidi ristlõikest, kui keegi veel aru ei saanud, ongi palju positiivsem kui teemaalgatajal.
ja kellegi poole pöördumiseks ellipsilt luba ei hakka küsima

kui kogemus siinsete kasutajatega piirdub petturite, amortiseerunud riistvaraga ärimeeste- ja naistega ning naist teesklevate salahomodega, siis kurb muidugi.
aga nagu dragu mainis, on see pilt natuke rõõmsam ja kirjum tegelikult.
paljud otsivad naudingut ja vaheldust igapäevarutiinile.....kedagi, kellega jagada ja realiseerida fantaasiaid.
või leiavad siit visuaalset silmailu ning erutust
lugusid võiks rääkima jäädagi......neid, mida sooja tundega meenutada.
aga mu jaoks on olnud meeldiv üllatus, et enamus tegelikult pole siin niisama chattimas vaid reaalse kohtumisesooviga.
ning vähemalt 95% inimestest on päriselus palju toredamad/seksikamad kui virtuaalis
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 10:47
Kõik inimesed on erinevad, aga siin on üks suur grupp, võibolla isegi üle poole kasutajatest, kes marsivad ihasse nagu lihapoodi ja siis imestavad, et siin polegi võimalik naisi riiulist valida.
Muidugi oleks tore, kui iha oleks nagu raamatukogu lugemissaal. Võtad riiulist raamatu, vaatad pildid üle ja lähed edasi.
No minul sai see periood, kui raamatu sisu üle pelgalt piltide järgi otsustasin, juba kooliajal läbi. Kui väga igav siis võib ju pildiajakirju sirvida, aga raamatu puhul, tuleb ikka kõigepealt lugema õppida ja arusaada keelest, milles see kirjutatud on. Pildid ainult täiendavad teksti, mitte tekst ei täienda pilte.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 12:00
Jott, nii moodi "sissemarssivaid" mehi pidevalt siunates unustad sa ära mõne asjaolu, mis sinu tingliku elutarkuse imagoga ei klapi.

Sa kindlasti tead seda lugu prapporist, kellel õnnestus alati seksida.
See on küll naljakas jutt aga siin on sügav iva sees.

On lihtne tõde, et vaid paarile sümpaatsele naisele keskendudes jääb mees olulise tõenäosusega rohkem kuivale, kui kvantiteedile panustades.

See tulened kahest asjaolust.
- Naiste huvi seksi vastu sõltub palju nende hormonaalsest tsüklist, mida mehel on raske ära tabada. Üks ja seesama naine võib teha täiesti erineva sekskäitumisotsuse olenevalt tsüklist. Suurema kvantiteedi puhul on väga oluliselt suurem võimalus pimeda kana puhul "tera" leida.
- Igale potile leidub kaas. Täpselt samasugusele lähenemisele reageerivad naised täiesti erinevalt. Seletamatu sümpaatia tunda ennast vallutatuna seletamatul põhjusel just mingi mehe poolt, kes nagu isegi ei meeldi, kuigi alateadlikult meeldib. Ja siit tuleneb fenomen, et mõni mees teeb kirglikku pilkude mängu aga mõni mees passib ja jõllitab (kuigi mehed käituvad täiesti samamoodi). Mõni mees vallutab ja võrgutab ja samamoodi käitudes on teine mees jälle täielik tüütus. Mõni mees on meeldivalt konkreetne ja teine mees on labaselt otsekohene.

"sissemarssijad" teevad teatud mõttes kõik õigesti. Nad käivad massi läbi, kuni kellegi jaoks osutuvad nad "võrgutavaks" ja "osavaks pilgumängijaks". Ja nii on tõenäosus seksida palju suurem. Sõimu ja äraütlemisega on võimalik harjuda.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 12:54
Aga Slave, milleks on seda kvantiteeti ikkagi vaja?
Mina leian küll, et harv kvaliteetne on parem, kui pidev kesine.
On ju vahe, kas valmistad tootmisliinil masstoodangut või nokitsed autorikollektsiooni kallal. Esimisel juhul on tegemist vaid füüsilise tegevusega, aga teisel paned a hinge sellesse mida valmistad.
Nii tore on sügiseses metsas jalutada ja ussitanud tatikaid jalahoobiga orbiidile saata. Tekib kohe selline kõva mehe tunne
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 13:57
jfjm kirjutas:
""Kui see vaid kõik nii lihtne oleks. Kui vaadata kuulutusi ja foorumi hoiatusi, siis võib küll jääda selline mulje nagu teemaalgataja kirjeldas, aga ihas on 40tuhat kasutajat, kellest nähtaval on vaid paar protsenti. Ülejäänud ajavad vaikselt omi asju.""


See on igas aktiivses jututoas/uudisgrupis/foorumis nii -- 90% postitustest teeb vaod 10% liikmeskonnast.
Mahajäetud kohas aga 2..5 kasutajat kes omavahel räägivad.

See tuleks ilmsiks kui oleks miski statistika mis näitaks kasutajate "edetabelit" kus on postituste arvu, liitumise aeg. Siis see suht logaritmiliselt kahanev.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 14:13
Fistingking - läksid nüüd pugejaks capri ees ? mul ükspuha aga capri esinemine oli mõttetu ja arvamine , mida teema algataja on saanud või mitte.
Teema algataja kirjutas väga täpselt - ristlõige ihas olijatest st. vaatluse järgi saidil ja Dragu täiendas veel 1 punktiga.
Sina ja capri - kohe arvama ühe või teise osas , mitte saidil toimuvast . Ja nii te keerutate igas teemas ja lõpuks , kuni kõikidele sogamisega , oma sõnu . Unustate , mida olete kirjanud.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 14:34
Ellips lisa omalt poolt mingi punkt,mis niisama tuututad. Praegu läksid peepunkti enda jutuga.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 14:41
teema algatajale.

Unustasid vaid piltidega kemplejad, kes tahavad miskeid punkte ja naised kes kirjutavad et tehku nad VägaIlusPoiss (vip) privileegiks.

oled hästi ära tabanud selle olemuse mis siin on. Seda kõike tulekski siin alguses vaadata et mis toimub ja mitte liiga tõsiselt seda võtta. Foorum on hooletusse jäetud ning need reeglid mis on siin kirjutatud vist on unustatud et kui lokkab siin prostitutsioon. Tundub et see on eriti kahjulik meeleheitel naistele-meestele, mistõttu see lehestu vääriks eraldi hoiatust nagu miski ida-euroopa pruudi tellimise kataloogid
Mehed peavad olema eriti ettevaatlikud, sest siin ikka on prostituutide uputus (ja nagu näha neid tekib veel ja veel), ning uustulnukad peavad olema ettevaatlikud ka petiste osas. Kui uskuda neid kuulutajaid et kes end täispuhuvad, ja odavate naiste kuulutusi, siis on kohe närvirakud pekkis.

Naljakas on, et see kõik on vägagi ebasümmeetriline.
naiskuulutajad lausa otsivad hambaarsti, telefoni laadijat, õliradiaatorit, torulukkseppa, üüri arve maksmist, või lihtsalt 10..20-eurilist (!), kõhutäit, kuid ega nad siis õigustama hakka et miks peaks talle seda kõike tegema-andma ja tahavad silmade plõksimisega läbi ajada. Selles osas neil oleks elu nagu lill, kui vägagi jämedalt küsitakse sihukesi asju häbita. Samas ei näe analoogselt mehi kuulutamas et vot et tulgu keegi kardinaid akende ette panema või moosi keetma...

Mõtlen et kahju et pole keegi neist tulnud miski idee peale et selle energiaga saaks vastastikku päris palju kasulikku teineteise heaks ära teha ka argipäeva osas.


Ma ise siin pole ei seda ega teist ega otsi kedagist ning mu jaoks pigem keskmist sorti meelelahutus. Põhimõtteliselt ööklubis ma oleks vaid siis kui saaks olla helipuldis, seega analoogselt siin lihavihaiha lehestus ma pigem loen anekdoote... või kuulutusi, raske nüüd öelda kumba, sest mõlemad ajavad naerma.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 17:05
Sellel piltidega kemplemisel on üks põhjus ja sellest ei saa ei üle, ega ümber. Nimelt tahavad kõik naised olla ... Kui mitte just kõige ilusamad, siis vähemalt ihaldatud. Topis olemine ongi just sellepärast neile tähtis, et saaks lugeda neid lipitsevaid kommentaare pildi all ja muud neile polegi vaja. Füüsilise poole eest hoolitseb vibraator.
Jääb vaid oodata, kuni mõni taibu teeb valmis komplimente jagava vibraatori
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 17:36
Miskipärast see võrdlusmoment ja vaatlus on vaid naiste endi silmis.
On palju neid naisi kes upitavad end ise. Ka miskis vanas jututoas oli samuti miski päevapilt või misiganes, selgus et seal rivaalitsesid naised omavahel ja neile oli see tähtis, ning maksid peale selle eest. Enamvähem sama et kui on miskid auhinnagalad, siis kommenteerivad naiste riietust teised naised vaid või moevalla inimesed, kuid kõrvalolija jaoks on see suht kahtlase väärtusega pigem, võõras teema, või ei oma eriti tähtsust.

Kuid siis piisaks lehestu enda mootori automaatikast mis jagab kampaania korras lipitsemisi siis, sest kui ikka maksavad naised et saada VägaIlusaksPoisiks, las tuleb siis komplimente kah.

Eks kunagi tuleb vibraator jah mis sisselülitades ütleb "oi kui pehme hea vajutus sul oli sisselülitamisel".


Mulle kui mehele samas sellised asjad küll huvi ei paku.
Kuid need top10..27 omad mu silmis on pigem top10 probleemitekitajad, mitte top10 himustatavad -- ma jätan nad kõrvale, nende käitumine mõjub
eemaletõukavalt, sest annab alust oletada et tegemist siis naistega kes otsivad igasugust lipitsemist ja tähelepanu igal sammul ka mujal, ning see juba tekitab probleeme, soodustab pinnapealsust ja on pinnas truudusetuks käitumiseks.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 18:00
Väga raske on olla üksi. Eriti raske on olla üksi inimeste seas. On neid, kes liidriks loodud ja suudavad seda ka olla. aga enamuse osaks jääb ikka olla täpike hallis massis, kuigi hing ihkab olla midagi enamat. Sellepärast üritataksegi sotsiaalmeedias enda ambitsioone teostada. Mis sest, et anonüümne ja tihti ka võlts, aga ikkagi keegi, keda pannakse tähele.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 18:29
Mina arvan, et see topis olek huvitab ikka neid, kes seal parasjagu on. Teisi see väga ei morjenda või kuidas?
Eesmärgipärase plaaniga inimene ei hakkaks ju aega topitajaga raiskama, pigem sealt kus konkurents ei ole nii tihe.
Need ju fotod, ei enamat.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 18:40
Kuid nagu nägime teatud juhtudel on massidega kaasaminek hoopis surmav kui üksikindiviidina ei mõtle kriitiliselt et kas tegelikkuses meile aetakse
miskit jura ja kõiki aetakse noa alla. Miljardid ei saa ju eksida - sitt on hea -- kui vaadata kärbeste käitumist.

On järelikult loodud teatud tingimused selleks. Jube vähe on neid kes on liidriteks loodud, kuid pigem on kajastatud vaid neid kes on liidriteks topitud.

eriti üksi saab tunda ka täistopitud metroorongis tipptunni ajal.

On võimalik ka üksi olla, kui on iseendaga hea kontakt ja antakse endale aru enda tegevusest, ning jõudes järeldusele et kui ümbruskonnas sada inimest võtavad viina, siis ei pea sellega kaasa minema. Ning sarnaselt korduv muster ka teistes alades näitab kätte hiljem et millest hoida kaarega eemale. Mis sellest et "kõik teised nii teevad".

Üksiolek on igatahes parem kui mõttelaiskade karjaga kaasa määgimine, kes on kõik mõtlemise võtnud miskilt arvamusDIILERilt massiteabevahendis. Kuid kahjuks tähele panemata et too on käpiknukuks palju mõjukamate käes, ei kannata küsimuste esitamist, ning aktsepteerib vaid kuuletumist. Või muidu on peedistamine.
Nad ei tea ise miks sedasi talitatakse, aga näe, teised teevad ju kuid mitte keegi ei tea miks, kartuses välja jääda. (sotsiaalpsühholoogia üks printsiip. Nimelt üksikisik läheb vale vastuse andmisega kaasa kui grupp ise ütleb valesti ees).

Kuid seda iseendaga kontakti leidmist ega ikka ei soodustata.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 18:54
see top10-s olek tundub kuidagi nagu see hommikuTV, mis vist on kõige tähtsam sealolijatele pigem. Samamoodi nagu kollane ajakirjandus on neile tähtis kellest kirjutatakse, mitte lugejatele. Suurem osa ka neid artiklite esiartikleid kus on juba hinnang antud tundub et ajaleheneegrid on kirjutanud neid artikleid pigem enda pärast, või siis tegemist tellimusega, mitte et lugejatele oleks seda saasta nii väga vaja, luues miskit võltskuvandit et see on "hea", too on "halb", see on "vana" ja miski uus hoopis, mille taga on jällegi rahad, et sellest kirjutataks.

eks sotsiaalmeedia on pigem pseudosotsiaalsus, antisotsiaalmeedia. Pole sotsiaalsust, ning meedia meedium on kaheldav kuidagist.
See et keegi kirjutab midagist oma larakas, ei tähenda ju tegelikult suhtlust kui on avalikult absoluutselt kõigile lugemiseks riputatud, ning siis öeldakse et "aga ma ju kirjutan". Kuid see on impersonaalne, mitte kedagi kõnetav, nagu miski telefoniettevõtete ja postifirmade rämpspostid lõppemas sõnadega "Sinu omniva"/tele2 misiganes, mis on pigem jälk. Seda enam et kui selles pole sisu, ning on pigem tehtud enda pärast, mitte et oleks sellest saajale kasu.

Küll aga jama on järgmine -- kõigist sellest pullist tekib TUNNUSTUSSÕLTUVUS. Ehk siis kui seda kiitust ei järgne, on masekas. Naiste puhul üks
veider uus moehaigus.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 18:58
iha läbilõige ja ühiskonna läbilõige on sarnased ja need ei saagi erineda, kui siis ehk möni nüanss kuid see eriti midagi suures pildis ei muuda.
indiviidi egot ju köditab kui ollakse top 10 või nii ja see on ka loomulik . inimene paistab silma millegagi erinevalt teistest. kas seda nüüd pahaks panna ? igale ikka oma mängumuru ., Üldiselt tänud teema autorile , et on tehtud midagi ,mida ka lugeda ja vast ka mõelda ja vast siia mingit pläusti ei hakata lajatama
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 19:27
impala76
2023-02-27 18:29:37
Mina arvan, et see topis olek huvitab ikka neid, kes seal parasjagu on.
Need ju fotod, ei enamat.
----------------------------------------------------

kui sa kellegagi ei kohtu, siis jah polegi enamat kui fotod.
aga olles kohtunud korra või rohkem pildil figureeriva isikuga, tekitab ka foto ilmselt mingi emotsiooni...näiteks ergutab meeldivaid mälestusi. või tekitab igatsust ja nostalgiat
seepärast raisatakse reaalset raha piltide hindamisele.
mõni mees siin lausa sadade eurode eest kümneid kinkinud. nii et ju on huvi pilte topis näha kõigil, kes oma (tasulise) hinnangu fotole andnud.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 19:42
Ma lihtsalt mõtisklen, et sadade eest hindamine ei anna tegelikult mingit eelist. Hindamine üldiselt osa mängist ju, hindaja saab kah hetkeks esilehele ja lootus, et keegi märkab veel. Ma ise kah vahest hindan, kui ilus pilt. Ilmselt vist jah vaja palju 10 laduda, et keegi kuidagi reageeriks.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 19:54
10ladumine ? sel pole ju mitte mingit mõtet, seda enam et kui selle eest tasu saab ju see ihaliha leht, mitte ihaldatu. EHk siis sama asi mis oli RATEs.
NIng kui see 10-te saamine on asi iseenesest, siis seega ei toimu ka miskit kohtumist ju. See naine kes tahab kohtuda, tal on ju suva et mis kaasa võtad, kus kohtud, pole vaja miskeid hindamisi.

Absurdne on aga juba see et kui ON KOHTUTUD, või lausa mängitakse kodu, kuid siis makstakse ihalihale selle eest et teineteise pilt oleks edetabelis
Siis pole enam ju mõte naiselt saada oma piltide jaoks miskit virtuaalvusserdist, kui ollakse füüsiliselt katsutav ju kõrval kellelt tähelepanu saada. Ning see muudab ju ka mõttetuks teiste meeste tähelepanu
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 20:20
jah, ega see kümnete ostmine kellegi teise hindamiseks mingit otsest kasu pildi hindajale ei too.
eriti kui nagunii juba meeldiv suhtlus toimunud või mõnusad kohtumised...
samuti ei pruugi mees kasu saada lilleõit kinkides.
aga ometi paljud seda teevad....ehk kinkimiserõõmust?
eks see kümnega hindamine ongi siin naiste jaoks nagu virtuaalne lilleõis või kompliment.
galantne mees selle eest miskit konkreetset vastu ei ootagi.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 20:33
see 10 teema on nagu perse pugemine ilma seebita
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 20:41
capri kirjutas 2023-02-27 20:20:59

jah, ega see kümnete ostmine kellegi teise hindamiseks mingit otsest kasu pildi hindajale ei too.
eriti kui nagunii juba meeldiv suhtlus toimunud või mõnusad kohtumised...
samuti ei pruugi mees kasu saada lilleõit kinkides.
aga ometi paljud seda teevad....ehk kinkimiserõõmust?
eks see kümnega hindamine ongi siin naiste jaoks nagu virtuaalne lilleõis või kompliment.
galantne mees selle eest miskit konkreetset vastu ei ootagi.
--------------------------------------------------------------------------------------

Kuule sa oled ikka tätisa totakas, kui sa võrdled LILLE KINKIMIST miskisuguse 10-te ostmisega ihalihas!!! Seda enam kui tegelikkuses see 10 punkti on ei kusagilt ja miski virtuaalne jamps, tekitatud tühjalt kohalt arvutis, mida võiks ju huupi suvaliselt igaühele teha. Kuid kasu saab selle lehestu omanik.

No kujutan ette et kui isegi oleks selline situatsioon et naine kellega oleks mul kohtumised olnud siit, tahaks veel minult et ma peaks rahalisi kulutusi tegema et ta saaks miskeid tärnikesi näha ekraanil -- 10-neid tema sellele kontole -- siis ma kahtleks tema mõistuse olemasolus.
Seevastu kommikarbi sisu on vähemalt siiski söödav, lill lõhnab ja esteetilise naudingu andev.
Parem teha sel juhul miski eraldi veebileht kuhu las olla siis tal niipalju seda jampsi kui vaja.

(Muide, mul roosiaed omal kodus olemas kah.)
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 20:46
ma naistega kohtamas käin siis ma lilli ei vii vaid annan 5-10 punkti,mul on koje kaardid ka taskus
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 20:53
lill natuke aega lõhnab, siis närtsib ära ja visatakse minema.
mingit otsest materiaalset kasu ei saa sellest keegi, peale lillemüüja.
samuti ei taga lille kinkimine, et mees saaks seksi või üldse mingit tähelepanu peale naeratuse
nii et mingis mõttes täitsa pädev võrdlus.

muide, paljud päriselus kohtunud härrasmehed teevad meeleldi naistele neid virtuaalseid komplimente iha kümnete näol.
või näiteks siis kui tahavad oma kirjale kiiremini vastust saada
jah, võib-olla mõistusevastane, et keegi kulutab raha virtuaalse kingi tegemiseks.
aga nagu impala ütles- vahel lihtsalt hinnatakse ilusat pilti.
kuigi ilu ei kõlbavat patta panna

loodetavasti on võimalik diskussiooni jätkata ilma sõimusõnadeta ja neutraalsel toonil?
kaunist õhtut
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 20:56
tean et on miskid "mängurahad" mida ostetakse hoopis tegeliku rahaga, samuti miskid veidrad taustad oma veebilehe jaoks larakates, või siis muu jamps, ent kui selle järgi juba kraapimine toimub mis on vaid ekraanil toimuv, siis see on kõik KUNSTLIKULT TEKITATUD SÕLTUVUS. See pole isegi mitte tarkvaratükk mida osta.

Kuigi teades seda lollust mis vohab, ma arvan et kui panna miski naine valiku ette et kas toon virsikuid, aprikoose, õune, komme või hoopis et pigem teine tahab miskit virtuaalninnunännut, siis on pikk mõttepaus ja nina vingus et "kas mõlemat tõesti ei saagi vää?!" sel juhul siis oleks targem midagi head oma kassi jaoks tuua.


Oot oot, kass toob ise ja tema ei tea mis on raha -- lõunasöök lendab ringi mis talle huvi pakub.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 20:58
minul kõva luule and,misterit ma kiidan vaid,tal on hüva soolikas,palju nalja sellest saab.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 21:05
capri kirjutas: 2023-02-27 20:53:27
lill natuke aega lõhnab, siis närtsib ära ja visatakse minema.
mingit otsest materiaalset kasu ei saa sellest keegi, peale lillemüüja.
---------------------------------


lillemüüja siiski teeb tööd selle eest vähemalt. ja miks ei sobi oma koduaiast samuti üks roos?
seesamune 10-line mis ostetud, on aga veel mõttetum. parem selle summa eest midagi muud ühist teha. seda enam kui see vaid läheb miski lehestu omaniku taskusse kellel selle vastuvõtmine on täielikult passiivne.

muide, on ka neid kes kuivatavad neid.



capri kirjutas:---------------------
samuti ei taga lille kinkimine, et mees saaks seksi või üldse mingit tähelepanu peale naeratuse
nii et mingis mõttes täitsa pädev võrdlus.
----------------------

ei tea, võõras mure. seks pole mul mitte kunagi lilledega lunastatud ei enne ega pärast. Küll olen aga toonud ilusa kolmapäeva puhul.


capri:-------------------------------
muide, paljud päriselus kohtunud härrasmehed teevad meeleldi naistele neid virtuaalseid komplimente iha kümnete näol.
või näiteks siis kui tahavad oma kirjale kiiremini vastust saada
---------------------------------------

Et antakse 10 et "palun vastust!" ?!? Jama. Isegi kui see sedasi oleks, siis selle nimetus on IQ alla keskmise nii meeste kui naiste
poolel kes selles osalevad ja pole midagi siin härrasmehega tegemist.

Kunstlikult tekitatud sõltuvus on see.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 21:28
Küll ikka oli enesekeskne jutt capril. Ent ega siis iha lehestu pole ainus koht kus naised on. Vaatame pilti et kuidas oleks siis. (mul tekivad tutvused ka tühjalt kohalt -- bussis, poes, järjekorras jne.). Ent see oleks ikka küll totrus et kui öeldakse et tehku ma miski hea kommentaar teise www-lehe peale et edasi räägiks -- samas kui ma olen käeulatuses.

Pole miskeid 10-punktiseid mida lunastada ega muud sellist. Pole ka mõtet miskisugustel kinkekaarditel (mis muide, on oluliselt kasutumad kui rahasumma ise, sest kinkekaartidel on aegumise kuupäev, ning kasutamiskoha piirangud),
ning eks võib ka ju kingitusi ise teha (olgu selleks kasvõi siis et teha suur korralik lõikelaud kööki...), ning kui virtuaalninnunännust rääkida siis arvuti korrastamine teenus, see vajab lisaks ka teadmisi.

...jne. tegelikkuses on palju töid et mis kodune meesterahvas kui teeb, siis vaadatakse sellepeale iseenesestmõistetavusega või loetakse tema töö väärtuseks ümmargune null, sest ollakse harjunud, kuid teisalt telligu siis naine töömees või ostku itimehelt teenus, siis hakatakse alles aru saama et kui palju see kõik maksma läheb, kuid vaja veel sellele lisaks mõistust. Antud juhul siis kasvõi andmete varundamine ja tagavarakoopia loomist süsteemist, mitte riknenud ruuteris SMD dioodide vahetamist.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 23:23
rahu99 - kirjutab väga viisakalt ja õigesti.

Capri - sinu arvamus lilledest ..., on ikka kõik korras?
˅ näita rohkem ˅
2023-02-28 01:17
Jääb vaid aimata mis arvamus on capril kommunistide pühast - naistepäevast. Ei kujuta ette. Siis on vist nina tal püsti et vesi sajab sisse ja arvab et õigus nõuda raha ja kümnepunktilisi ja vinguda ning nimetada matsiks igaühte kes seda ei anna talle tol päeval.

Tegelikult 8 märtsil -- üheks päevaks --
oleks paras jätta meestel see kõik toimuv kõrvale siin (-- sest siis pole nagunii midagi muud kui naised(?) upitavad oma ego ja eriti agaralt nõuavad raha kuulutuste sektsioonis? . See on ka kõige ebasobivam aeg lähenemiseks, sest siis on igasugused ootused kõige kõrgemad naistel sellises kohas ja ego tipus). Miskipärast mu aimdus on et kui aastavahetuse paiku oli narruse tipp, siis 8 märts kah eristuvad eriti selgelt mõned khm... "pärlid" oma õigusega tol kalendripäeval nõuda kõike... tingitud sellest et on eesti ikkagi ühe jalaga "euroopas", kuid teise jalaga endiselt soveti aja aegseid lisasid tahtmas...

Ning ei olda ka teadlik ajaloost selle kommunistide pühaga seoses mis oli enam kui 100 aastat tagasi, ning mis pole enam puhkepäev. Säh siis võrdõiguslikkust kui sellest päevast on naiste egoupitamise päev.


Nagunii tööpäev meil kõigil see.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-28 12:09
Hello

Ei saanud vaiki olla.Kuigi ma pole eriline teemadesse kritseldaja, kuid siinkohal tahaks küll sõna võtta.
Mehed on siin valmis ulme summasid maksma, et mõnd tussi saada.See omakorda soodustabki seda tasuliste naiste kasvu sellel saidil.Sest lollidelt tulebki raha ära võtta...Ei ma pole tasuline ja ei hakka ka tasuliseks.Ei oma taksomeetrit, et ihasid rahuldada.
Kuna elame suhteliselt kitsarinnalises riigis, siis kus sa ikka oma fantaasiaid ellu viid kui mitte sellistes lehtedes ja sarnaste inimestega
Hindamine....No saad 5 või 10 tore, järelikult meeldid/meeldib pilt.Aga see ei tee veel sinust ihaldatud objekti/ naist/meest/paari.
Teine teema on siis 1 ja 2 mida mõni siin lajatab kuhjade viisi, et jumala eest keegi minust parem ei oleks topis.Ok minul isiklikult suht suva.Kõigile ei peagi ega saagi meeldida.Aga...no kui sa oled bloki peale pannud ja siis käid neid 1 ja 2, 3 ladumas peab sul ikka seal katuse all miskit valesti olema.Nagu lasteaed blokin, panen 1 ja blokin uuesti...ja nii korduvalt, korduvalt.
Kui ei meeldi liigu edasi.Kui kardad, et keegi võtab su leiva raha ära no ole parem siis.
Tahaks kohe teada, et kas tasuline seks on parem ka?
Ja siis veel need naiste ja paaride konto all olevad üksikud mehed.Seda haigust vist ravib vaid haud.
Ning kuidas saab üldse mõelda, et sellise nipiga naise kätte saad.Kohtumisel tuleb ju kõik ilmsiks...ja ikka oled ilma.
Peab ka mainima, et siinsed mehed arvavad et on sattunud liha turule.Jah eks see natuke nii on ka aga ega siis saadki vaid seda aegunud kuupäevaga liha pruukida tasu eest.
On kaunis vaadata teadlike inimesi, kes on loonud oma konto selliseks, et teavad mida tahavad ja kuidas tahavad.
Olles kohtunud nii mõnegi mehe ja paariga siin saidil võin öelda, et vähesed vastavad ka pildil oleva vaatega.Enamasti on siin pildid mis on tehtud kui olin noor ja ilus.Nüüd on nad lihtsalt lodevad ja aegunud.Milleks üldse luua mingi olematu isiksus kui tead, et kohtumisel saab ju kõik ilmsiks.Ja tulemuseks on mõlema poolne pettumus.Kuid jah taksomeetrite omajail vist vahet pole milline see olevus välja näeb.Peasi, et teenistus hea oleks, sest maksud tahavad tasumist.Aga proovige teha päris tööd ja olla hoopis iseseisev.Sest ega loomariigis on ikka nii, et nõrgemad jäetakse kõrvale.Nii mehed kui naised on selle koha pealt siiski sarnased.Ühed on ära kasutamiseks ja seejärel prügisse viskamiseks.Teised on vaatlemiseks ja endale hoidmiseks.
No ja siis need paarid.....tegelt ka mehed müüte oma naisi, lasete neile rivi teha ja igal matsil täis jobistada???
Müts maha paaride ees, kelle meespooled endi kaasasid kõigiga ei jaga.Muidugi satuvad need paarid kohe musta listi, sest miks nad siis on siin? Kas ainult hõbeniiti mehepoegadel rippuma ajamas?
Või hoopis soovivad saada ise skoorida ja teiste naiste püksi pääseda....
Ei saa ka mainimata jätta mehi kes tulevad siia oma kodus olevat naist maha tegema...ei saa kodus seda ja kolmandat jms.Tegelt ka ole lihtsalt vait.Ise sa ju võtsid selle naise oma kaasaks.Kui ei meeldi minge lahku.Tuleb uus ja hullem
Kuulutuste rubriik on muidugi nagu solgipang.Sealt võib kõike lugeda....kuid kas ka leida?
Ühesõnaga kõiki ûhte patta panna ei saa, aga labasus ja litsakus on valiku vabadus.
Ja jumala eest mehed ärge siis naistepäeval lilli kinkige, sest ega naised ei söö neid ja arveid see ei tasu.
Olge ikka mõnnad.

˅ näita rohkem ˅
2023-02-28 13:52
pole mõtet. Sest vaadates mõnda odavat naist siin , tundub et tema jaoks on iga päev "naistepäev". Räägib endast mitmuses, ning nõuab kah kõike ja lubab endale kõike.



oot, on veel kassi aasta.
Kass ega samas ei tea Hiina horoskoobist midagist, ning tema jaoks on vist kõik aastad kassi aastad, mitte et vaid kord 12 aasta järel Ometigi loom.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-28 16:15
Tere taas kaunid ihalejad.
Seekordne mõttevälgatus on ehk vaid kerge hõõgumine kuid siiski:
Tuleb välja et see kaljas mis tormisel ihumahlade merel seilab... on hoopis rohkem kui kolmemastiline.
Vaimusilma kandub kerget kalalõhna, kiiluga vao kündmist ning õnneks ei eksinud vaimusilma mandrirotte kes reeglina enda seemne sõnnikusse külvavad. Aga mitte sellest ma ei tahnud rääkida vaid palju maisematest asjades, vahest naljakatest, vahest veidratest või suisa õõvastavatest.
Psüühika ja käitumishäired olid kunagi üsna selgelt klassifitseeritud kuid täna on spekter läinud ebaselgemaks. Kui jäi mulje, et pean ennast inteligentseks, olen kena, lihastes ja pakatan seksuaalsusest kui esimeses soojas päiksepaistes kevadine pajupung. Siis nii see ei ole, tegelikult olen lühike, loll ja paks.
Ristlõiget jätkates tulevad mängu variatsioonid mis teevad üheselt mõistetava mõtte edastamise raskemaks.
Intrepteerides eelenvalt kirjutajat/kirjutajaid siis:
D Vahendeid valimata tunnustuse järele janunevad madala enesehinnanguga peamiselt naised ja ka mõned nartsiss mehed.

D.1. "Palun viiega mitte hinnata". No tule tavas appi kui sa ei soovi, jaksa, saa kümpsi visata siis oled kõnts või lihtsalt saamatu/kuival.

D.2. "Sekti emandad" kelle järgijad kostitavad kümnetega lootuses saada midagi enamat kui rõdul suitsu tehes üle õla käega lahti löömist.

D.3. Konfliktsed õnnetud, kes peavad ennast põhjendamatult heaks ja ei saa aru miks teised, samuti ei arva. Ise ennast/ihalaste/ühiskonna standardeid endaga sobivateks muuta ei suuda siis hangivtakse endale jüngrid kellest mõnedele pakutakse motivaatoriks sootsalt minetti/keppi või vähem korpulentsetele suisa tasuta ihurõõmusid.
Need tambivad endast parema skooriga mimme maha panevad ühe, siis blokk peale, siis kui elumere lained lahmamvad pea peal kokku siis jälle blokk maha ühed kahed lendu blokk peale.... lasteaed? ärge solvake lapsi, vahest on isegi mürsikud targemat.

D.4. Ja siis on veel grupp NAISI, tõelisi naisi. Esimesest pilgust südamete vargad ja kosmilised hurmurid, piisab pildist kui peast veri kadunud, saati siis veel nägemine- tihtiperale on see hea, et nägemine lännu .. Ihasse teevad vahel konto mehed kes juba kolm tundi hiljem on sattunud sellise armastuse jumalanna otsa. Kahju nendest totudest meestest kes armastuse otsinguil on investeerinud ihalusse 75-100-200 euriku eest kümneid ja siis laovad need ihast just leitud eluarmastuseele.
Jumalustel on vaja jagada enda armastust paljudega ja üldsuse vajadused on indiviidist suuremad. Seega tavaliselt väikestele konnadele vastuarmastust ei jagu, kuigi eluteed on täis üllatusi.

Kas leidub naisi kes tunnevad, et nad ennast siit nimekirjast ei leia. Kirjutage mulle ja leiame lahenduse.. kuidas teid panna.. ajalooürikutesse.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-28 17:57
mina olen luuletaja mul on õrn hing
˅ näita rohkem ˅
2023-02-28 18:46
Aujee, üle tüki aja kõva sõna, korralikku lugemist! Aitäh statman8!
˅ näita rohkem ˅
1
2