Foorum
1
2
2023-02-28 19:15
Siin kuulutab juba aastaid üks Raplamaa noormees, et otsib saledat pikkade tumedate juustega pruunisilmset neiut, kes ei kanna prille, ei ehi end kunstküüntega, ei liialda alkoholiga ja kellel pole lapsi. Lisaks veel võiks ta sõita oma autoga ja talle võiks meeldida kodus süüa valmistada. Igati mõistlikud soovid ju? Ainult minul tekib kohe küsimus, et miks peaks selline ideaalne kaunitar ihas enda kallist aega raiskama? Tal on ju reaalis valik missugune.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-28 19:29
jfjm, Tundub et ehk on liiga palju piiranguid tal seatud. juustevärv kui oleks mainimata, ning prillide osas on ka kuidas kunagi, oleks ka valik laiem, mõni selline sportlik ehk sõidab ka hea meelega motoorratta seljas hoopis.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-28 20:59
capri kui sul vitt karvane oleks siis ma võibolla isegi ostaks sind
˅ näita rohkem ˅
2023-02-28 21:10
jfjm,
oled kindel, et siia saidile satuvad ainult inimesed, kellel päriselus kehv valik või pole seda üldse?
aga need, kes armastuse eeltingimuseks seavad silmavärvi või juuksetooni, tõenäoliselt oma ideaali otsima jäävadki.
võib-olla pealiskaudsetel inimestel polegi võimet päriselt kedagi reaalset armastada.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-28 21:19
Capri, siin elus ei saa milleski päris kindel olla!
Aga selles olen ma küll peaaegu kindel, etsiia ja ka teistesse suhtlusportaalidesse eksivad inimesed, kellel päris elus on midagi puudu. Tihti ei saa ka inimene ise aru mis see midagi on ja kui saab, siis ei pruugi ta seda tunnistada.
Loomulikult võivad siia ka noored kaunitarid eksida, aga ma usun, et mitte püsisuhet otsima sellisega, kes valib naist nagu autot.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-28 21:31
vanamees,tabasid otse kümppi capril raha pole siis käibki siin ennast kupeldamas
˅ näita rohkem ˅
2023-02-28 21:37
No aga ka see on ammu teada, et mõistust raha eest ei müüda. Tegelikult hoiatuste rubriigis on näha, et müüakse ikka küll, ainult et ostjad ei oska kauba väärtust õigesti hinnata.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-28 21:39
just ei oska õieti hinnata ega ostetut tuleviku tarbeks kasutada
˅ näita rohkem ˅
2023-02-28 22:13
seega, ... oi kui palju targemaks peaks mehed saama enne "ostumõnu" kui loevad ja korralikult tutvuvad hoiatuste rubriigiga. Vastasel juhul on "tehtud mõeldud", -- s.t. saades targemaks vaid kannatuste rada läbides.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-28 22:20
Naise las pigem valib või praagib välja su kass, kui kassil on harukordne karakter et ei lase end mitte kellelgi puutuda kui vaid sinul endal... eeldusel et kass
oli algusest peale sinu enda välja valinud hallil ajal, siis võimalik et kass teab ... et kes sinuga sobib ja kes mitte kõikide sinu inimeste gamma hulgas.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-28 22:32
Miskipärast hoiatustes kaebajad korduvad, seega ei ole kannatuste raja läbimisest kasu. Jääb mulje, et teiste kogemused ei huvita kedagi, minnakse vaid ise kaebama.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-28 22:41
Võibolla nad avastavad foorumi alles siis kui häda käes, sellest siis see "tehtud mõeldud" ?

järgmine asi mida võiks kaardistada oleks ehk kellelegi huvipakkuv --- mis see planeetide seis on, et täna on eriti palju neid kuulutusi kus naised otsivad keppi kuulutustes. Kuu lõpp ja arvete maksmise aeg? Kuigi on ka suur hulk kuulutusi kus polegi "viska paar sotti" kirjas.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-01 00:00
Minu kogemused ütlevad, et neid naisi on ikka äärmiselt vähe, kes julgevad sulle otse näkku öelda, et tahab nüüd kohe keppi saada. Anonüümse netikasutajana ehk on veidi julgemad, aga ikkagi kaldun arvama, et kuulutatakse teistel põhjustel.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-01 01:20
jfjm,
noored ja natuke vanemad kaunitarid siin täitsa eksisteerivad ning avastavad erootikamaailma võlusid, sarnaselt meestega.
enamasti kõik on püsisuhtes või abielus olnud....vähemalt need, kes minu juurde lõõgastuma sattunud
fantaasiavaesed madala laubaga jorsid, kelle tutvumiskuulutus koosneb nõudmiste nimekirja esitamisest naisele, ei suuda ju kelleski huvi äratada.
aga vähemalt jagub lõputult ainet foorumi napakate kuulutuste rubriigi täitmiseks
˅ näita rohkem ˅
2023-03-01 01:38
Capri, kas need erootika maailma võlud tähendavad siis esimesele soovijale jalgade hargitamist? Ma usun, et nende soovid on üksjagu suuremad.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-01 02:17
ei oska kommenteerida, kas esimesele või sajandale soovijale, jfjm.
aga lihtsalt mainisin, et siin võib kohata perfektse välimusega erootikahuvilisi naisi ning loomulikult hulgaliselt atraktiivseid mehi......kellel valikute puudumisega ilmselt probleemi pole.

aga et kõigil suhtlusportaalide kasutajail on päriselus miskit puudu?
no täitsa võimalik.
ning see ei sõltu ainult välimusest ja sabas jooksvate austajate parve suurusest.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-01 09:04
Kaks inimtüüpi on: mono- ja polügaamne. Polül võib olla kodus ilus kaasa ja tonnide viisi seksi aga ikka flirdiks võõrastega ja seksiks. Kust leida polügaamne (naine)?
˅ näita rohkem ˅
2023-03-01 10:46
Loen seda arutelu ja nii kahju hakkab kehtnast - vaene lollike nii meeleheitlikult üritab oma "vaimukustega" silma paista, aga mitte keegi ei vaevu teda isegi pikalt saatma.... Sarnane muster on kõikides teemades ja rubriikides. Mina, kui suure südamega inimene, pean siinkohal siiski vajalikuks ära märkida - kehtna, me oleme teadvustanud su olemasolu! Võid samas vaimus jätkata, või siis vait jääda, vahet ei ole.
Kui selliste lollikeste olemasolu filosoofiliselt analüüsida, siis tooksin võrdluse loodusest. Kohe meenus karilooma väljaheide - tavalisele inimesele tundub see kui kasutu ent paratamatu objekt, millisest tuleb karjamaad ületades mööda laveerida. Tüütu ent suhteliselt ohutu. Ent ometi on sellel väljaheitel oma kindel põhjus ja tagajärg üldisemalt. Üks lehm on saanud seda väljutades oma keha kergemaks - nii ka kehtna ema kunagi. Mõned madalamad eluvormid saavad sealt vähesel määral toitaineid - nii ka siin foorumis leidub ilmselt inimesi, kes kehtna vaimukuste peale vahest muigavad (piltlikult toituvad).
Aga väljaheite seisukohast ei oma mingisugust tähtsust, kuhu põlluserva või maanteekraavi teda poetatud on, ta lihtsalt lebab seal ja loodab, et mõni hooletu möödakäija teeb saatusliku vea ja astub talle peale - see oleks ta elu tipphetk!
˅ näita rohkem ˅
2023-03-01 11:25
yle40 kirjutas: 2023-03-01 09:04:05
""Kaks inimtüüpi on: mono- ja polügaamne. Polül võib olla kodus ilus kaasa ja tonnide viisi seksi aga ikka flirdiks võõrastega ja seksiks. Kust leida polügaamne (naine)?
"""

mina olen monogaamne selles osas mis puudutab voodielu, aga see ei ole ju kõik. Mis teha kui vaimne osa on puudu ja ei poogi ka kusagilt külge?

siia lehestusse sattumine võimalik et 99% juhtudel tähendab et otsitakse keppi, aga see pole küll õnne tipp kui see leitud kellega keppi teha (ükskõik kuskohast siit), sest mis siis teha kui puudu jääb hoopis see et kirjandusest-muusikast too naine ei oma erilist huvi? Siis ei paku ka rahuldust leida keegi järgmine, kui too järgmine on samasugune et kellega pole midagist ühist väljaspool voodiäärt või no ei saa mitte kuidagi vedada teist jooksma või rattasõitu tegema, või siis muusika/kirjanduse osas ollakse rumal ning ega neist mitte keegi ei tunne huvi mu CD kollektsiooni suhtes ega selles osas et mis raamaturiiulis on. No ei saa ka seda ju ette heita ning ei hakka mina koolitama neid. Seega mis teha? Võtta keegi kellel on sellised vaimsemad huvid? Nood aga on teine äärmus -- närvilised miskipärast ja ei taha voodis olla või närvisüsteem on selline et ei talu teine puudutamist, AGA oma hobide osas on väga pühendunud. Mis teha siis? Ei hakka ka mina sellistele närvidele käima.
Seega selge -- üks las olla voodis, teine kellega on raamatute lugemine või muusika teema, pikamaajooks vms.

Muidugist osa on neist pika ninaga jäänud või pettunud et nende plaan ei läinud läbi ja virisevad et "nii ka ei saa et ühega sõprus ja teisega seks", aga ise nad ju sedasi käituvad et alati on miskit puudu. Ja protestide osas siis lajatan et peaks ju nüüd teine rahul olema, sest ei käi peale ühele ei seksi nurumisega, ning teisele samas jutt et ei hakka mina temale muusikatunde tegema.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-01 11:47
flirt, jah see on suhtluse algus . flirt on nagu eelmängu osa ,kui sedapole siis ka see va seks nagu nühka- sai tehtud .harrastus vanusele 20+- aastad. kuidas siis alustad suhtlust teise poolega ,eks ikka väike kompliment, vahest ka lille õis ja nii ta läheb , kuidas siin lehel alustad eks ta sama on , et tähelepanu saada siis lisad pildie 10 komplimendiks . kui reaktsiooni pole siis pole ka mõtet edasi sebida . nu mõned siinsed arvavad , et sõimeldes ja pasaga loopides on ka nagu asi asine ja tähelepanu saadud , kindlasti on ei vaidlegi aga kas see ka positiivne on , eks seda teab iga asjaosaline ise . minu arvamus ja kogemus elust on , et flirt on kõige algus edasi juba näita aeg kas või mis . muidugi on keerulisem ilma pildita teise poolega suhtlust alustada aga noh pole ka see mägi ületamatu ja vahest tuleb see mägi ise muhameedi juurde
˅ näita rohkem ˅
2023-03-01 12:08
yle40,
enamus naisi kardavad oma polügaamsust tunnistada, ehk iseendalegi. kuna hirm "litsi" silti külge saada on ületamatult suur.
samas võib mees vahetada armukesi nagu sokke, tarbida erootikateenuseid jne. ja teda nimetatakse lihtsalt polügaamiks
aga jah, paljudel "polümeestel" ongi kodus ilus isukas naine.....
mõni klient on kurtnud, et naine lausa nümfomaan. aga ikka himustatakse võõrast puudutust ja lähedust.
seega pole mõtet luua illusioone kellegi omamisest või elukestvast 100% truudusest.
looduse poolt seatud instinktid pääsevad mingil hetkel võimule, varem või hiljem.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-01 12:18
capri!

naine on lukk ja mees on võti.

võti mis avab palju lukke on mastervõti. Lukk aga mis on avatav paljude võtmetega on sitt lukk lihtsalt.


hallil ajal kah oli ju lahingust tagasitulnud vägilase telgi taga ju naiste järjekord.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-01 12:24
hmm, huvitav. miks see mastervägilane siis "sittade" naistega tegeles üldse
˅ näita rohkem ˅
2023-03-01 12:34
Mina arvan, et monogaamial on kultuurilised, mitte bioloogilised põhjused. Bioloogiliselt kuulub inimene imetajate klassi ja enamusel imetajatel on isased polügaamsed. Tõsi mitte kõik isased ei saa seda endale lubada. See privileeg tuleb väljavõidelda. Emased on monogaamsed, aga see monogaamia on tsükliline. Emastele kõlbab vaid parim saadaolev isane ja kui ilmub uus parim, siis lõpeb eelmine monogaamia ja algab uus ja emased ei nurise selle üle, et isane on polügaamne. Selline süsteem on ka ahvikarjas ja ilmselt oli ka inimestel seni, kuni naised õppisid lõbupärast seksima. Siis keerati asjad peapeale. Inimesed võisid küll uue elukorralduse väljamõelda, aga ega see ei kaotanud instinkte mis algselt toimisid, need ilmutavad ennast ikka ja rikuvad kõik ilusa ära.
ui naine muutub voodis tõrksaks siis ilmselt on silmapiiril keegi teine, kes tundub parem. See ei tähenda veel et naine kõrvalt võtab. Lihtsalt oma mees ei eruta enam.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-01 14:11
jott-turovski, see on ikka eriliselt lihtsustatud ja üldistatud pilt. Loomariigis esineb selles osas väga palju erisusi.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-01 14:44
Loomulikult leidub, aga see on kondikava, millest need erinevused on vastavalt tingimustele edasi arenenud
˅ näita rohkem ˅
2023-03-01 15:32
Transad olete unustanud. Aastatega pole oma kohta leidnud mõnigi.Lõpp jutt keerleb siin nagu ikka caprichosa ja teenused, kes kellele lõpuks maksab
˅ näita rohkem ˅
2023-03-01 16:13
Millest järeldad, et ei ole oma kohta leidnud?
˅ näita rohkem ˅
2023-03-01 17:07
natukeneveel kirjutas:
""Transad olete unustanud. Aastatega pole oma kohta leidnud mõnigi.Lõpp jutt keerleb siin nagu ikka caprichosa ja teenused, kes kellele lõpuks maksab ""

neil vist ongi see hargivahe teema kogu elu vist (elu mõte?), samas tundub et ehk enamike meeste jaoks on see vaid tükk osa tähelepanust, lühike peatükk, ent seksuaalsus on pigem kui häda (mitte mõnu) mis ootab rahuldamist (söömine, seks, magamine - 3 põhivajadust) ja mis segab palju mõnusamate tegevuste peale keskendumast (meelelahutus on ka tehnika õppimine ja keelteõpe). Ent peale selle häda rahuldamist tulevad tagasi palju huvitavamad 9--10 teemat mis on valgusaasta kaugusel seksist... põhimõte sama et kui kõht kõvasti täis söödud, siis ega ei mõtle söögist... kuni järgmise korrani.
Kuid "teenusepakkujad" samas aga endiselt viisi jätkavad sama asjaga. (nagu muud polekski nende jaoks elus?). Ent sedasorti tegevus on seksi ületähtsustamine pigem.

Oletan et see on nii sest vastasel juhul poleks sellist ütlust et "isegi iga kauni naise taga on mees kes on väsinud teda panemast".
˅ näita rohkem ˅
2023-03-01 19:08
Mina enda lolli peaga mõtlen, et kunagi ürgühiskonnas oli nii homodel, kui transadel oma kindel koht olemas. nad ei kujuta endast mingit väärarengut vaid see on looduslik moodus sündivuse reguleerimiseks. Selleks, et materjal mitte raisku ei läheks jäeti nad lihtsalt ilma seksuaalsest tõmbest vastassoo poole ning siis said nad rahulikult karjas elada ja karja heaks töötada. Nad olid nagu töömesilased. homod olid kütid ja sõdurid, aga transsoolised võisid olla haaremivalvurid. Monogaamia tekkimisega kari lagunes ja nad kaotasid enda koha ühiskonnas. Et naisi ja mehi sünnib enamvähem võrdselt , siis kõigile naistele ei jagunud heteromehi ja sunniti ka homod heterosuhtesse. Sellest ajast algas ka nende halvustamine, et mis mees sa oled, kui naist ei kepi.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-01 20:52
ma arvan et kes liiga palju valib saab lihtsalt vähe nikku,seega nikkuda tuleb küike kus on auk
˅ näita rohkem ˅
2023-03-02 06:49
Oot- oot, looduses on emane kindlalt polügaamne. See on ka põhjus, miks naistel läheb kauem aega ja tahaks pikemalt jne Innaaeg tuleb 110% ära kasutada rasestumiseks, mõni isane on paukpadrunitega, mõnel liiga vähe... kui emane kohe kätte saaks, oleks viljastumise % ikka väga madal
˅ näita rohkem ˅
2023-03-02 07:07
Oh ei. Looduses pole nii, nagu koerte pulmas, et kõik küla isased jooksevad ühe kiimas emase järgi. Looduses on reviir suurem ja konkurents väiksem. Kõige tugevam hoolitseb selle eest, et nõrgemad emasele ligi ei pääseks.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-02 10:21
ning ajad seda juttu loodusest kus pole raha kummardamist ega teata mis see on. Nüüd las linnanaine tuleb kana püüdma õue pealt ja tegema suppi
ja on kohe teine jutt. Või parti tapma.

Ollakse linnastunud ja lollusi tuleb kui varrukast -- on 101 "ismi", poputatakse puuetega ja arengupeetusega olevusi, "rohkem kui kaks sugu" ja... et ei tohi varsti liha süüa. Loodus on ikka samamoodi elamas ka edasi, aga meil miskid jobud jutustavad pukist 2022 ikka endiselt õitsvast geiroopas olevast eurokommunismist. Ahjaa, ja see raha pole kah miski märkmepaberi aseaine vaid rahalugemine lausa eralditöökoht ja lisaks sellele raha lugejate lugejad kah.

Dan Põldroosi "Ürgmees" lavastuses oli väga hästi mu arvates paika pandud et ürgmehel oli palju lihtsam -- jahti pidada, tuua lihatükk koju ja vaadata et tare röövloomadele vastu peaks, ning ongi kogu lugu. Ürgajal emased ei saanukski üksi elamisega hakkama.



--------------------------------
jfjm, ""Looduses pole nii, nagu koerte pulmas, et kõik küla isased jooksevad ühe kiimas emase järgi.""
--------------------------------

oota, aga koerad/kassid/puumad ON ju loodusesse kuuluv ja osa loodusest samuti juhul kui koerad saavad vabalt ringi joosta?
˅ näita rohkem ˅
2023-03-03 00:20
veelkord seda et:


capri kirjutas:
2023-02-27 20:53:27
lill natuke aega lõhnab, siis närtsib ära ja visatakse minema.
mingit otsest materiaalset kasu ei saa sellest keegi, peale lillemüüja.
samuti ei taga lille kinkimine, et mees saaks seksi või üldse mingit tähelepanu peale naeratuse
nii et mingis mõttes täitsa pädev võrdlus.

muide, paljud päriselus kohtunud härrasmehed teevad meeleldi naistele neid virtuaalseid komplimente iha kümnete näol.
või näiteks siis kui tahavad oma kirjale kiiremini vastust saada
jah, võib-olla mõistusevastane, et keegi kulutab raha virtuaalse kingi tegemiseks

-----------------------------------------

ma alles nüüd nägin mis nende 10 punktiste maksumus on ja võttis muigama mu
10-punktiga hindamine 1 euroopa rubla.
1 roos või gerbera aga 4 euroopa rubla.

NIng tavaliselt ikka 3-11 lillest koosneb ikkagi see bukett mille ma kingin.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-06 00:08
Kuidas selle ütlemisega oli.. et iga siga leiab oma pori?
Või, et pärleid sigade ette ei loobita?
Iha ristlõikest veel, et väga silmatorkavad on vinguvad mehed, kellest jääb mulje, et nad ikka üldse ei suuda naisi seksile kaasata ja elavad siin oma rahuldamata olemist välja.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-06 07:54
See läbi aegade nii olnud, et mees pole naisega rahul ja vastupidi
Parem aus rahulolematus, kui võlts rahulolu.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-06 08:53
impala,
miks peaks kellegagi koos olema, kes ainult rahulolematust põhjustab?
ma olen küll rahul, nii meeste kui naistega. ebameeldivate persoonidega lihtsalt ei kohtu ja päriselus ei suhtle.

violiina poolt väga õige märkus.
vinguvate ja sõimlevate meeste klubi jättis autor miskipärast ristlõikest välja, keskendudes põhiliselt ja ainult naiste paikapanemisele
˅ näita rohkem ˅
2023-03-06 11:30
Ma pidasin silmas suuremat pilti, et meessugu ja naissugu. Arusaamad elust-olust suht erinevad.
Mees soovib seksi, et saaks tunda lähedust aga naine soovib tunda esmalt lähedust, et minna seksini . Proovi siis hakkama saada nii, et arusaamatusi ei tekiks.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-06 12:17
Impala, sinu lähenemine on liiga lihtsustatud.
Siin on väga palju mehi, kes ei otsi mingit lähedust. Neile on seksi vaja selleks, et end mehena tunda. Mis veel hullem, paljud kasutavad seksi, kui võimalust naisi alandada. Näiteks miks tellitakse veebikat kui nett on tasuta pornot täis? Aga ikka sellepärast, et kes maksab, see tellib muusika.
Samuti ei usu ma, et tänavaprostituut mingit lähedust taga ajab
˅ näita rohkem ˅
2023-03-06 17:53
Muidugi lihtsustatud ja egomaniakid, tänavaprostituudid rahuldavad hoopis teisi vajadusi. Mõte oli see, et naised ja mehed mõtestavad tunded-seks olukorda väga erinevalt ja sellest arusaamatused kerged tulema.
Aga ma vist hakkan algteemas juba kõrvale kalduma.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-09 17:21
jfjm
2023-03-06 12:17:27
Näiteks miks tellitakse veebikat kui nett on tasuta pornot täis?
---------------------------------------------------------------------------

ju tundub tasuta porno liiga lihtsasti kättesaadav ja seetõttu vähem erutav

impala poolt mainitud mehed marsilt/naised veenuselt teooria võib isegi üldistavalt paika pidada.
aga siinkohal justkui unustatakse, et naistel samuti seksuaalsed vajadused. ning üldse mitte alati ei pruugi need seostuda hingekaaslase otsingu või suhteloomise kihuga
˅ näita rohkem ˅
2023-03-09 22:18
caprichosa
2023-02-27 20:53:27

/-/-/

muide, paljud päriselus kohtunud härrasmehed teevad meeleldi naistele neid virtuaalseid komplimente iha kümnete näol.
või näiteks siis kui tahavad oma kirjale kiiremini vastust saada

-----------------------------------------------------

tal on omal profiilis ju kirjas et vastab kiiremini nendele kes on hinnanud teda 10-ga, mitte et seda nii iseenesestmõistetavalt tehtaks.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-10 09:16
violiina
2023-03-06 00:08:08
Iha ristlõikest veel, et väga silmatorkavad on vinguvad mehed, kellest jääb mulje, et nad ikka üldse ei suuda naisi seksile kaasata ja elavad siin oma rahuldamata olemist välja.
-------------------------------------------------------------------------

eks selline mulje jääbki kõigile naistele vinguvatest ja naisi halvustavatest/laimavatest meestest.
kõik naised lihtsalt ei hakka seda kuskil avalikult välja ütlema.
aga need mehed ei saa vist ise aru, et selliselt käitudes peletavad endast enamuse potentsiaalse tutvumissooviga naisi eemale...
ja siis hädaldavad, miks "normaalseid" naisi siin pole
˅ näita rohkem ˅
2023-03-10 15:51
caprichosa kirjutas:

2023-03-10 09:16:17

eks selline mulje jääbki kõigile naistele vinguvatest ja naisi halvustavatest/laimavatest meestest.
kõik naised lihtsalt ei hakka seda kuskil avalikult välja ütlema.
aga need mehed ei saa vist ise aru, et selliselt käitudes peletavad endast enamuse potentsiaalse tutvumissooviga naisi eemale...
ja siis hädaldavad, miks "normaalseid" naisi siin pole
---------------------------------------------------------------------------


ent capri, ka sinust on kirjutatud ja päris täppi et mis sa teed ja mis toimub:

Thunderqueen
2023-01-28 20:51:33
Ükskõik millise teema all su teod jutuks tulevad, ..Nii või naa teavad kõik, mis tegelane oled! Luulud on siis paljudel ja ühekorraga ja just ühe isikuga seoses Ja see oled millegipärast ainult sina. Mu konto sai just sinult ja su varikontodelt või meestuttavatelt järjest ühtesid ja peale seda blokiti .....Kas sa arvad, et siin saidil viibivad ainult idioodid ? Ausaltöeldes polnud alguses need hunded üldse tähtsad, mitte midagi neist ei muutu ---Ainult imestama paneb, kui pisikesi inimesi siin leidub, kelle enesekindlus vajab pidevalt teiste isikute madalamaks tampimist. Kasva suureks või lase teha halastuslask !


Sinu "sõber" ? ei usu. Seega ka on naisi kes pigem kritiseerivad sind.
˅ näita rohkem ˅
1
2