Foorum
2020-08-19 17:23
jälle taaskord siia oksale kükitades paistis silma:
vituviha on muutunud hambutuks
perverdid on kaotanud oma koloriidi
demagoogid on läinud täiesti lamedaks
seksuaalset pinget pole enam ei teemades ega postides
isegi häid anekdoote ei pane keegi
...eee...
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 17:32
elu paradoksid
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 17:39
crescendohoopis
kebiilikuidpaljurohkem kuisenioli
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 17:43

Näita siis eeskuju, keegi ei keela, või alustad koheselt nutumüüriga?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 17:04
vaatamikukuidas diktsiooniprobleemideganaisedsulle muljetpüüavadluua vituvihaga
(vihje: naaberteema nimega Tutvumine IHA-s)
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 18:55
no vaevalt küll et see mulle mulje loomiseks on tehtud
ma sinisilmselt usun et tegelikult on nad kõik väljaspool iha igati toredad inimesed, see lihtsalt on koht kus oma mustad energiad välja kallata. Ju on sellist ka vaja siis
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 20:11
Mina olen jätkuvalt seda meelt, et iha on parim paik. Siin saad aru, kui hästi sul tegelikult läinud on.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 20:44
Jäägu sulle su arvamus, aga lihtsalt huvi pärast, millega sa seda võrdled, või mis on see mis pole nii hea?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 21:02
Noh kas ei tõsta siis tuju, kui vaatad seda mehepoegade nuttu ja hala siin? Küll ei vastata kirjadele, kõll ei taheta kohtuda, Küsitakse raha ja siis lastakse üle..... Eks ole minugi elus olnud suuremaid ja väiksemaid pettumusi ja tagasilööke, aga ükski pole neist olnud nii hirmus, et peaksin avalikult nuttularistama. Ja ihast on mul olnud ainult kõige positiivsemad kogemised.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 21:07
ei tõsta, ei langeta, see on lihtsalt igav. Aga ok, ega ma ei peagi kõigest aru saama, ju siis on sel mingi teraapiline toime...
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 21:17
Kahjurõõm pidi ju olema kõige suurem rõõm
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 21:23
see on sõnakõlks ja käibefraas, aga realmente, kas päriselt ka teeb see hala vms lugemine su tuju kuidagi paremaks või enesetunde or smth?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 21:34
Tegelikult satun ma siia viimasel ajal suht harva. Igavaks on see elu siin muutunud. Otsin teemasid, millele kaasamõelda, mille üle vaielda, aga neid esineb siin harva.
Aga selle kahjurõõmu kohapealt, on raske öelda. Tegelikult paneb see rohkem mind jätkuvalt imestama, sest siin toimuv ei lange kokku minu ettekujutustega ja sellega mida olen elu jooksul õppinud.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 21:38
ok, chiaro
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 22:01
allapooleminevtrepponsiinviimaselajaljärjestkiirematempogakuhugikimamahakanud
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 22:06
Vähese ajaga olen seda minagi märganud ja aitan takka
˅ näita rohkem ˅
2020-08-21 12:49
Peale surma tuleb põrgu või siis paradiis.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-21 12:49
Mis sa jott virised Sinu kohta on sisukaid teemaalgatusi tehtud ju.."kus jott on..". " kas keegi on jotist midagi kuulnud..nii vaikseks teine jàànud". Minu meelest nii andekad teemad ju
˅ näita rohkem ˅
2020-08-21 13:11
huvitav, pole küll märganud mingit trepist alla suundumise sündroomi. kõik toimib, kui ise mitte viriseda
muidugi võimalik, et saidi ajaloolistel algusaastatel oli rohi rohelisem ja mehed ilusamad aga selle perioodi suhtes paraku isiklik kogemus puudub.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-21 14:48
See pole virisemine, valikute ja eelistuste küsimus, seda lehte ei pea üldse avama kui see midagi ei paku, kohti kus on tore ja lõbus om täis nii maailm kui internet, lihtsalt algusaegadel oli pisut mõtet siin olla, see oli natuke nagu teravmeelne ja lõbus seltskonnamäng, muidugi oli ka siis neid kes esimese asjana avasid lehe ja vaatasid kelle kallal ilkuda ja keda vihata jne, aga seegi oli kõvasti värvikam. Jott oli muidugi sama kole kui praegu, aga muidu vbla muud pildid, nii meeste kui naiste, on isegi ilusamaks läinud. Mis veel, kui praegusel keerulisel ajal võib täheldada, et maailm ärkab, siis siin elab see roosa udu oma elu.
Õigustatud küsimus jah, et misasja ma siis siia ronisin jälle
˅ näita rohkem ˅
2020-08-21 15:19
Sina Miku, kes sa vahepeal ärakäid, peaks ju märkama kas on midagi muutunud või mitte. Ma mõtlen just foorumit. Kui dialektika seaduse kohaselt toimub areng spiraali kujuliselt, kus toimub pidev olnu kordamine ainult uuel tasemel, siis siin on stagnatsioon kui uus ring on täpne eelmise koopia. Sellepärast on ka paljud vanad foorumihundid lahkunud, sest said aru, et ring täis ja tagasi samas kohas, kust alustasid. Kui mitu korda saab sama nalja peale naerda? Mõtlev inimene, ehk korda kolm. Idioodid jäävadki muidugi naerma. Mina ilmselt täiesti lootusetu veel pole, aga piisavalt laisk, et mitte hakata ennast kusagil uues kohas ülestöötama.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-21 16:06
No näed, sa näed sama asja kui korraks vaatad siia distantsilt, neid vanu teemasi siin enam pole ilmselt alles, kus tegid foorumi lahti ja said kakskümmend lehekülge naerda või tuliselt vaielda, või siis kuuma intriigi vaadelda. Või osaline olla. Praegu keerutab laisalt üks ja sama ventilaator sama sitta: sa oled loll a sa oled pede a sa oled lits ja sa oled kole ja sa oled vana a ma teen luuletuse siis näevad kõik et sa oled lits ja mina olen kaunitar a ma teen sulle vastu.Sellest on saanud koht kuhu tulla igavlema...ilmselt mis siis ikka, õlgu kehitada ja edasi minna, aga omamoodi on huvitav et päris välja ta ka ei sure, äkki on ka sel siis tõesti mingi teraapiline mõju, siin ei sunnita ju kedagi olema, grupp kes siin suhtleb on üksteist leidnud vabatahtlikult ja äkki siis on midagi mis toetab. elu on ju illusioon, kuskil keegi võitleb pahaga, gatesi või big pharmaga, aga kui võtta väiksem ambitsioon saad äkki ka sama emotsiooni kätte kui kangelaslikult ründad foorumitegelast, kellest oled omale vaenlasekuvandi loonud. No ja on veel muidugi mugavustsoonid ja sõltuvused, nagu sinugi puhul, kui ütled et oled piisavalt laisk. Tegelikult mugav, siin saad mingitlaadi tunnustust oma sissetöötanud käibefraasidega, see on selle sootsiumi tase siin, sellest väljudes ilmselt pead midagi mõtlema hakkama, kui tavapärast demagoogiat alla ei neelata. Jah, stagnatsioon, ja stagnatsioon on alati descendo. Äkki on nii see vorm kui ülesehitus lihtsalt ammendanud ennast ja tiksub veel veidi inertsist ja vanast kuulsusest
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 15:17
michan, päris tabav kokkuvõte....

"Praegu keerutab laisalt üks ja sama ventilaator sama sitta: sa oled loll a sa oled pede a sa oled lits ja sa oled kole ja sa oled vana a ma teen luuletuse siis näevad kõik et sa oled lits ja mina olen kaunitar a ma teen sulle vastu.
elu on ju illusioon, kuskil keegi võitleb pahaga, gatesi või big pharmaga, aga kui võtta väiksem ambitsioon saad äkki ka sama emotsiooni kätte kui kangelaslikult ründad foorumitegelast, kellest oled omale vaenlasekuvandi loonud. "

aga eks see selgub aja jooksul, mis ja kui palju end ammendanud on.
üks on kindel, et inimeste enese väljaelamise vajadus ei kao kuskile....
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 09:37
muidugi, aeg näitab, aga mingi väike sündmus võib kõike muuta, mis intrigeerib, aga sedalaadi väljaelamise tase on sügaval allpool täiskasvanud inimese taset, ma ei usu et see keerutamine pikalt jätkusuutlik on. Ring muutub kitsamaks. teemad järjest igavamaks ja jääbki pisike väljaelajate ring. mingi seksikate kohtumispaik ole see moodustis juba praegu
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 10:38
Foorum peaks olema ikka mõtete, mitte inimeste võitluspaigaks. Muidugi võib kandvaks jõuks olla ka heatahtlik mõttetus, nagu läbuteema on aastaid olnud. Aga praegune foorum on pungil õelusest ja vihkamisest ning selline negatiivne energia peletab mütlevad inimesed eemale.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 11:45
jah, nii on.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 12:05
Mõtlevaid inimesi on kõikjal ka siin, üksikud kroonitud karistamatud pead, kes end krooninud võiksid lihtsalt aru saada, et nende demagoogia ei ole jätkusuutlik ja hetkel kui neile seda öeldakse tõmbavad nad ninad solvumisest viltu
Ühe poolne vaatamine pole vaatamine..
Sõidetakse üle teistest, kuulutatakse ja rikutakse kõikvõimalikke reegleid
Vaadates seda kammajaad tekib lihtsalt tahtmine näidata neid inimesi ja nende tegemisi just sellisena nagu on, sest see on halenaljakas ja miks mitte luuletuse kaudu, jutt nendeni ei jõua ja tundub, et ka muu, sest 🙃äratundmusrõõn polegi hoopis rõõm..
Ja elus kord on nii, igaühe on õigus end kaitsta ja tema valik on end ka mitte kaitsta
Olenemata olukorrast kus ta tunneb, et teda rünnatakse
See võib üllatada aga ka minul on see õigus olemas nagu teilgi🙃 lugege vahelduseks siis seda caprichosa enesemüüki ja tegemisi igas teemas 🙃 ja tema ütlemisi, siis vahest tekib asjale ka teine vaatenurk
Vanemad mehed võiksid ju olla elutargemad 🙃 ja genereerida õigeid mõtteid, nendest on siin tõesti puudus
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 12:34
milline demagoogia ja kes on need kroonitud pead?
kus ja kellest sõidetakse üle ja milliseid reegleid rikutakse?
Õigistega on nagu kõigi heade asjadega, neid saab tarvitada ja kuritarvitada, kui Sa nüüd peaks otsima oma tegevusest, mida Sa kaitseks nimetad, argumente, siis mitu neid leiad, selliseid mis pole retoorika, sisulisi argumente.
Capricosa on Sinu kinnisidee, mitte minu, miks peaks ma ta kirjutusi ja tegemisi pingsalt jälgima, kui see ei huvita, ja miks peaks selle kohta üleüldse vaatenurka omama. Teievahelise konflikti tähtsus on suur Sinu mõttemaailmas, see pole kohustuslik kõigile, miks siin peaks üleüldse pooli valima, Kas oled vahest mõelnud, et kõrvalt vaadates on see tüütu nagistamine, mis üle foorumi laiali on laotatud, igav lugeda ja segab ära kõik teemad millest räägitakse.
No ja see viimane lause, et on siis Sinu mõtted ja valed mõtted, elutarkus peaks olema see milleni Sina jõudnud oled?
See teie vaidlus on ammu lõppenud, argumendid on ammu kõik välja öeldud, nagu ikka on kahel polaarsusel kaks äärmust, mis iial kokkuleppele ei jõua ja edasine areng on ka standartne, ventilaator pannakse käima ja hakatakse sitta sisse loopima, mõtteid enam pole aga entusiasm aina kasvab...noh see on tobe, pool tundi ehk võib ju vaadata kuidas sama mõtet erinevatesse, tegelikult andetutesse riimidesse vormitakse, aga sealt edasi on see igav.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 12:39
See on sinu arvamus ja arusaam, pole kohustuslik arvata ja lugeda
Kui juba jutluses läks siis loe seda kõigile, see tegevus on ihas eriti hinnatud 🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 12:47
ei loe, kui ma tahaksin maailma parandada, siis iha lehest ma seda kindlasti ei alustaks, Ja kui ka peaksin, teoreetiliselt, siis jutlustamisesse ma lihtsalt ei usu. Kui aga Sul on soov seda väikest roosat maailma siin parandada, siis minu arvamus on, et oled täiesti valest otsast ja valel viisil alustanud, võiksid parem võtta käsile lehekülje administraatorid, seda pole arendatud ega muudetud sellest mullide tekkimise ajast peale, paar pisikest täiustust ja juba oleks parem.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 13:25
kahjuks pean nõustuma sinu kommentaariga, jfjm.

2020-08-24 10:38:34
Foorum peaks olema ikka mõtete, mitte inimeste võitluspaigaks. Muidugi võib kandvaks jõuks olla ka heatahtlik mõttetus, nagu läbuteema on aastaid olnud. Aga praegune foorum on pungil õelusest ja vihkamisest ning selline negatiivne energia peletab mütlevad inimesed eemale.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 13:35
michan🙃 ma mõtlen selle mõtte peale
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 23:54
miski hetk ma murdsin pead selle iha fenomeni üle, ja naljakas et see on tegelikult nii lihtne, nagu kõige lihtlabasem kaarditrikk, vaata korraks kõrvale ja kogu illusioon on kadunud. Sisened intriigi ja tähelepanu läheb sinna, asi tundub oluline ja tegelased on reljeefselt halvad või head ja nii edasi, ja siis kui korraks lased järje käest, teed uuesti lahti ja kõik on täiesti tobe, olematud probleemid, värvitud tegelased ja mannetu dialoog, nagu vaprad ja ilusad. Oli üks periood kui sedagi järjepidevalt vaatasin ja siis jäi kaks seeriat vahele ja kõik, enam polnud midagi vaadata ja mõistmatu kuidas seda enne vaadata suutsin. Nagu tagantjärgi vaadata miskit pidu mis see hetk tundus lahe ja teravmeelne ja kui videot vaadata siis ei leia muud kui nõmedat purjus lamisemist. Korra ma meenutasin siinse foorumi algusaegu, päris kahju et seda läbuteemat enam alles pole, ei saa teada kas kukuks kokku ka see illusioon, et siis midagi teisiti oli...
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 00:17
täitsa võimalik, et vanadel headel aegadel läbustati ja üldse tehti kõike stiilsemalt
aga huvitav, kas siis mannetust õelutsemisest ja puhtast rumalusest kannustatud teemapüstitusi polnud või?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 00:21
https://web.archive.org/web/20090515000000*/iha.ee ja vali sobiv päev
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 00:21
oli kindlasti, ei mäleta midagi konkreetset, nagu siingi need tänased teemad kaovad mingil ajal kahekümnendeale leheküljele ja keegi ei mäleta milles asi oli, mingiks ajaks jäävad meelde tegelased kes eriti rumalalt silma paistsid, siis ununevad nimed ja kontod vahetuvad ja lõpuks jääb mingi hämar mälestus
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 00:25
Kunagi ammu, no nii seitse-kaheksa aastat tagasi ei olnud võimalik kustutada ei teemat ega kommentaari (vist ka) ning see sundis oma postitusi läbi mõtlema.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 00:28
püüdsin praegu meelde tuletada mõnda eriti vihatud tegelast ja mis ta tegi...ei tule meelde, äkki jott mäletab aga mul on mälust pühitud. Ja muidugi on emotsioon ka lahtunud, elu läheb edasi.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 14:07
Silverpoissi ikka mäletad
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 14:14
Või Dogma´t
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 14:23
lase seal lingil suvalise päeva foorumi avalehelt silmadega üle, kõik lemmikud on saadaval dogma (lubricate), imejavelts (qwerty112, jyrtopallur), utha (concernsu), ...
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 14:29
Ega Silvergi surnud ole
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 14:31
ei jõua keegi tema toonaseid nimesid mäletada, tänaseid seda enam - sest foorumis teeb ta kinu üha harvemini. millest minul on isegi kahju
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 16:56
Hm, jott kui nüüd ütled siis nimed tunduvad tuttavad aga eriti ei tule meelde küll. Kuskilt mälusopist tuleb meelde et mina ei sallinud miskist kristot vms, miskid numbrid olid ka vist
aga üks lahe tüüp oli aikon
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 17:18
risto18
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 18:20
Miku, silverpoiss oligi ju tegelikult tüdruk, kes kasutas ÕP pangakontot.
Aga Aikon oli tõesti muhe mees, mõnusa huumoriga ja ei solvunud, kui juhtusid natuke valusamalt torkama. Kui ta surnud pole, siis küllalp nokitseb vaikselt veel praegugi kusagil. Ta vaeseke ei pidanud enam päiksevalgust taluma, et avalikult esineda.
Mina ise ei Tea siin kedagi ,kes vääriks, et teda vihkaksin, aga neid, kellele mina hinge ei mahu on siin ikka olnud. Isegi kellelgi mikhanil olin ma risti ja põigiti jalus.
Omaette teema oli muidugi opakas. Tema nõis mind päris tõsiselt vihkavat. Kui teaks vaid mille eest? Millise pruudi ma talt üle lõin?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 18:23
jott nii sitta meest vast polegi ilmas kellel mingit vihavaenlast ei oleks . kuid head kujud olid kindlasti austatud parmaleikin ja vaba
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 18:43
Ju ma olen siis kehvasti otsinud
Aga vihkamine ja armastus on sama telje kaks otsa. Kogu see energia, mis kulub vihkamisele, tuleb armastuse arvelt.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 18:45
hm, ma ei tea kas mul on salvestamata või tuleks pead uurida, muidugi mäletan parmaleikinit, aga vaba ja opakas...nu ei meenu ühtki faili. Vihkamise kohta ütles HH DL, et see on kui jooks mürki ja loodaks et see seda vihatavat kuidagi kahjustab. Hakkab meelest minema selle mürgi maitse aga, eks ole seda kunagi ka limpsitud...
˅ näita rohkem ˅
2020-08-28 18:49
michan, vaba = vabakuulaja. muidugi meenub

opop/sittarjott/... (5-8 kontot, ei mäleta) ilmus ja möllas sinu viimase foorumipausi ajal, tema ei saagi meenuda
˅ näita rohkem ˅