Foorum
2020-08-29 23:38
huvitav kas see ajunussi teema on alles või kustutatud
˅ näita rohkem ˅
2020-08-30 13:31
michan - oled ju nimetanud ennast õilsaks, arusaajaks ja siis mittearusaajaks. Lugedes sinu võimekust, lai ampluaa ning eksimatu. Samas rõhutad üheselt minu suhtes oma arvamusi. Kusjuures mina isikuliselt ei väljenda. See on üks tarkusetera millest võiksid õppida.
Lugesin sinu postitust siin 2020-08-29 09:23:53. Selles tuleb välja just sinu tegelikkus, mida sa minule oled määranud. Näib, et sa oled opositsiooni valitsuse pooldaja- sealse juhtfiguuri käitumismall. Teemades kirjutades, oled ka märkinud -ihas pole mõtet võrdlusjooni tõmmata, ise teed seda agaralt. Sa naudid isegi siis seda kui foorumis kirjutaja annab märku , et läheb eemale mõttetusest.
Järgmisena ei saa sa ikka rahu
2020-08-29 11:52:19 ja järjekordselt eksid oma õilsa käitumise vastu.

Setode kohta on ilus ütlus: kus tuul,sealt meel, ja see kehtib sinu osas hästi.
Samuti püüad enda ülistust teha teise(-te) arvelt. Veendusin selles, tahtsin näha ja nägin.

Kui sa nüüd ka aru ei saanud, ära seda siin foorumis maini

Merevesi on hea ja lähen ujuma,
˅ näita rohkem ˅
2020-08-30 17:12
sedapuhku saab tõesti aru, mis sa kirjutad, ei saa tunnustamata jätta.
Kuskohas sa selle välja loed et ma ennast õilsaks jne nimetan või üleüldse ennast iseloomustan? Jep mingi arvamus sust on kujunenud a see pole midagi jäika ja täiesti mitteõilsalt väljendasin jah. Head ujumist
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 21:11
michan - kui sa oma kirjutatut analüüsid pisutki, vähemalt tagasiminnes 5 sinu kirjet ja pealeselle ka iseendaga vaidled. Mulle meeldis sinu metoodika - pannes vea grammatikat rõhutades ja siis kohe tuli midagi muud vigu veel leida, milline tähendas -3 päevase imikuga ära vaidlema tule, laon siis sulle alles sitta...... Ei saa siiani aru, miks sinu tekstid jmt. omad on väga asjalikud aga minu ettepanekud või tähelepanekud on lalin ?
Et sa tead eesti keelt väga hästi, peaksid teadma Foorum tähendust - see on arutelu koht kui on midagi öelda, mitte kujundada esitajast visiooni ja olekut ehk kui sul pole midagi öelda, ole vait. Pane endast pilt ja võib olla pealeseda ei soovi sind siin keegi näha ?

Ujumas käin nagunii ja ilmselt hommikul uuesti
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 21:56
ok ellips, täiesti nõus et foorum on arutelu koht. Sa oled mõnest asjast valesti aru saanud, grammatikale tähelepanu juhtimine, ei ole metoodika et su arvamusi maha suruda, ma püüdsin seda rõhutada aga sa ei pane tähele et su väljendused ei ole lihtsalt grammatiliselt nõrgad vaid äärmuslikult ebaselged. Midagi muud veel vigu leida, mis peaks sellest keegi välja lugema see kes seda kirjutanud pole? See on see üks faktor, kui tahad arutleda, väljenda ennast arusaadavalt. Teine on see et sa kasutad retoorikat ja hüüdlauseid argumentidena, sellega ma ei viitsi kaasa minna lihtsalt. Kolmandaks, su pähepatsutav ja õpetajalik pöördumine, sa pole guru positsioonil, sellise stiili kasutamine kutsub lihtsalt esile disrespekti. Siin sulle kolm lihtsat tingimust, kui tahad arutleda, kui sa neid arvesse võtta ei viitsi, siis lihtsalt arvesta et ma ei hakka su pöördumistele arutlusega vastama. Ma loodan et sa ei käsitle seda nüüd irooniana.
Ei ma ei pane pilti, mul on siin olnud pilte, mu välimus pole saladus aga ma ei kavatse siia pikaks peatuma jääda ja kelle jaoks see on oluline ju annab teada ja saab mind näha mõnes muus kanalis. Jah ma saan aru loogikast su oletuses, et mind siis keegi näha ei tahaks, ma ei hakka võltsilt tagasihoidlik ka olema, vaevalt see nii oleks.
Ja head ujumist soovisin siiralt, ma sel aastal pole palju ujunud, kuid olen ka talisuplust teinud ja respekt su ujumisharrasuse pärast, jätka kindlasti
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 13:31
michan - ma arutlen eelnevate tekstide põhjal(loen kõik läbi) ja ei hakka kunagi iga eelneva kirjutaja osas viitama(tavaliselt), samuti seletama mida teine mõtles. Seega peab teemas osalejal algusest peale olema arusaadav,seotus eelnevaga ja mõistmine.
Sinu viimase kirjutise põhjal:
1.Sa ei pea arvama teiste eest.
2.Sinu mittearusaamine ei pruugi olla teiste ja mittekirjutajate arvamus
3.foorumis lahatakse teemat, mitte kodanikku ja tema eelistusi(p.1)
4.Retoorika,hüüdlaused argumentidena,positsiooni määramine,pähepatsutamine -siinkohal pead arvestama kõigepealt iseennast, nn.kolmandate eest olemine, arvamustega. Koolis on väga lihtne - kui õpetajast aru ei saanud tunnis,on võimalus lugeda juurde ja vastamisel ei ütle: te pole guru, vmt. et kõik peaksid teid arvestama ja vastad kolmandaid puudutamata või isikustamata ja samasugune seis on ka sõjaväes kui seal käinud oled. Eetika kokkuvõtlikult?
5.Foorumis ei ole kohustust vastata, on arutelu teemast(sinuga, jmt. arutelu tekkis otseselt isikustamisest)
Ma ei ole talisupleja, lähen ka täna ujuma, kasutan käepärast.
Loomulikult võid ju jälle teha uue konto millalgi ja hüpata "laeva" .
Olen kirjutanud ka raamatusse jne. , mitte tihti. Lugejad pole tagajalgadele tõusnud.
Ei võta sinu ega teiste lugusid siin irooniliselt, suurte inimeste mäng, pigem.....(seepärast blokin vaid mind blokkinuid postkastis, kellest üks osa on isekirjutanud või hindamise järgnevalt ja lisan nad kõik sõpradeks ja üks osa neist pole üle paari kuu siin olnudki aga tegijad? -see nüüd selline gurulik arvamus?)

Kena päeva ja lugemist
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 22:04
Ellips, ma tüdinesin ära, ma ei viitsi põhjendada enam, ma näen et sa ei loe.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 22:39
ellipsi taktika näibki olevat "vastase" surnuksrääkimine/tüütamine. teksti sisukus/sisutus ei näi erilist tähtsust omavat
(ennetavalt: jah see oli nüüd MINU isiklik mulje. mitte teiste eest arvamine).

1. pole märganud, et michan teiste eest arvab. omaenda arvamuse väljaütlemiseks peaks nagu igaühel õigus olema. olenemata konto vanusest, sünniaastast vms.

2. mittearusaamine ellipsi tekstidest on häirinud siin paljusid ja nad on seda ka väljendanud.

3. aga palun väga, ellips. lahka siis teemat, mitte kodanikku ja tema eelistusi. aga kuidas puutub pidevalt teemasse kellegi vanus või konto vanus või muud täiesti suvalised asjaolud?? kui kellegi arvamus sulle ei sobi, siis on järelikult loll ja saadad sinna, kuhu päike ei paista? huvitav viis "teemade lahkamiseks"

4. võrdsustad ennast loengut pidava õpetajaga või käske jagava kindraliga? või millest see paralleeli tõmbamine sõjaväega?

5. pole jah kohustust vastata, aga ometi sa ei saa ka ära keelata kellegi arvamusavaldusi....
või peaks sulle su oma sõnadega nõu andma, ellips? "ära parem rohkem kirjuta ja solgi siin"
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 23:09
Mina sekundeerin, tänan, caprichosa, et nii selgelt mõtted kirja panid
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 00:10
caprichosa ja michan - siin on Päevateema , Müüdavad jaotises mõlemaile vastus , millega caprichosa võid ennast altpoolt kõditada ja michan lugeda oma suhtumist , 2020-09-01 22:27:05 . See on muidugi tore, et teineteist täiendate.
Kui te oma jahmerdusest ka ei saa aru , pole mõtet veeretada ju teemat . Lihtne. Nautige.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 00:31
kindral ellips andis loa nautida? no suurepärane, naudime siis sajaga......ise nagu poleks selle peale tulnudki
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 00:50
Kindral Ellips pole vist veel aru saanud, et kasutaja, kes on viitsinud kolm tema postitust läbilugeda, enamat ei ürita.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 07:55
Kas loeme uut sarja "Kindral ja kerjus"?

Tillikõditaja sublimeerib siin oma mentaalse allasurutuse läbi õelutsemise. Olgu see siis "esiori" või "kindral" või Jumalanna Touch, kes ongi suurepärane ja ilusam kui Capri!

Ja kaaskond salaonaniste järgib...
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 08:43
Tervel saidil on crescendo ja decrescendo
Kasutajate arvu tõusuga on läbisegi kõike michan.

Midagi pole teha, seda poliitikat tuleb sisse uksest ja aknast mööda meediat.

"michan2020-08-19 17:23:38 descendo

jälle taaskord siia oksale kükitades paistis silma:
vituviha on muutunud hambutuks
perverdid on kaotanud oma koloriidi
demagoogid on läinud täiesti lamedaks
seksuaalset pinget pole enam ei teemades ega postides
isegi häid anekdoote ei pane keegi."

˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 11:47
jfm - olen küll ja olengi seda märkinud oma tekstides.
Tänan sinupoolse selgituse eest, nüüd peaks ometi need kasutajad saama aru - kui pole lugenud,pole ka vaja korrata teemasse kui rikkiläinud grammofon, suva
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 12:07
Laenan muidu Jfjm´ile kirjutatud täheldust: Ellips, te peate end üleval nagu prostituut! Teie segased sõnavõtud panevad arvama, et lobisete täis suuga!
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 13:00
Sister...
ellips ei kirjuta vist kõike välja, mis mõtleb. Illustratiivsed sõnad teevad teksti pikaks.
Siis kirjutab oma mõttest märksõnad, mille alusel tuleb endal tekst mõelda.

See on minu miinus erinevate tekstide kirjutamisel, siis ei saa ise aru, miks teised ei mõista.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 13:13
njah, härrasmehed täis suuga ei räägi

Keprik, suhtlemine avalikus ruumis eeldab ilmselt teatud määral empaatiat......et üritad oma teksti vaadata sellise pilguga nagu see võiks suvalisele (mittesensitiivist) lugejale paista.
vastasel juhul oleks tegemist verbaalse onanismiga

ja esionanist üritab meeleheitlikult mingit kerjamise teemat jälle sisse tuua. eksole üllatav
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 22:22
loogiline oleks nii arvata, kajaho. Võibolla on asi minus, aga ma ei oska näha siin seda crescendot. Seda on nagu muidu palju, aga see on kuidagi väga teises kohas kui siin. Mu vip staatus sai läbi ja mõttekoht ongi käes, kas tõmmatagi sellega jälle joon alla nüüd, mingi kiusatus on veel natuke vahtida aga samas tunne on nagu ei raatsiks viinapudelit või miskit muud mõttetut asja kinni keerata...
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 23:50
michan, vip staatus määrab saatuse?
muidugi polegi vast meeldiv veeta aega kohas, kus sind tituleeritakse puudliks või näiteks salaonanistiks aga jooni tõmmata jõuab ju alati...kiiremini kui pudeli korki kinni keerata.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 00:11
ei, muidugi mitte see ja see tituleerimine samuti mitte. Küsimus on selles et kas mul on seda iha vaja, võrdlesin mõttes ja tundub et elu koos ihaga on igavam kui elu ilma ihata, aga jah, vbla natuke peab veel jälgima. Ma ei avalikustanud oma kahtlust selleks et ennast tagasi kutsuda lasta, ausõna
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 00:14
Capri, aga äkki Miku loodab, et mõni daame teeb talle kingituse
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 00:35
haahaa, jott, tead see polnud mul praegu plaanis, aga üldiselt sa oled päris läbinägelik vahest .
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 00:47
jfjm, aga võib-olla mõni daam juba tegigi talle kingituse....seepärast pole enam suurt mõtet siin passida

mmichan, elu ilma ihata kõlab tegelikult üsna elutult iha on inimest juhtiv jõud, tahame seda või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 01:03
no ma pidasin silmas ikka iha.ee-d
ma olen ikka elus inimene paljude ihadega Elu teeb kingitusi iga päev, ja isegi iha.ee teeb seda. Näiteks ka sina oled kingitus, teravmeelne ja ilusate piltidega sõbranna, kuni see kestab on see real thing, slave raevuks, kes on muutumas rotveileriks kelle kingituseks on fake jumalanna
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 01:13
Crescendo panin esimesesse ütlusse, et kasutajate arvu tõus.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 01:14
michan, sain aru jah, mida silmas pidasid niisama norisin

iga päev ongi nagu kingitus....paljud pole vast sedapidi mõtlema harjunud.
aga inimsuhetes saab igaüks kingituse, mida väärib ja hinnata oskab no vähemalt võiks see nii olla, ideaalis.
ja kui real thing jääb kättesaamatuks, peab fake asja ära ajama

mina panustan puudli ja rotveileri duellis igatahes puudlile
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 01:15
Vaata Capri, nii ilusasti pole mina veel sulle julgenud öelda
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 01:18
jfjm, eks siis kogud veel veidi julgust
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 01:37
Poolakatel oli tank nimega pudel
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 02:36
Kas qwerty112 vihjab ihakate tangiks capri..?

Kui nii, siis qwerty112 eksib. Tank on pigem maapealne ja mitte võrreldav. Ihas on õhus lendlevad vähemuses objektid,
mida raske kätte saada.
Meesrahva otsustada, kes tiivulised, kes säravad tähed ja kes luuaga.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 11:48
Keprik peab tiivuliste all silmas lahingu helikoptereid?
aga igal tiivulisel peaks luud hõlma all varuks olema......ja iseseisval naisel luua käsitlemise kunst selge
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 11:51
Mulle meeldib harjavarrega toimetada, näiteks tüütutel üle turja tõmmata Varsti jälle Mardid ja Kadrid ukse taga
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 11:53
Ma ei vihajnud mitte millegile. Poolakatel oli või siis on tank(sõjatehnika) nimega Pudel.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 11:54
kiisuke, kärbsepiitsast on ka vahel abi.....eriti tüütute putukate puhul
˅ näita rohkem ˅
2020-09-07 08:07
huvitav, kas see on seaduspära või ühekordne fenomen, et see foorum nagu toituks riiu energiast ja langeb kooma kui riid vaibub? On see enne ka nii olnud?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-07 09:01
Aga mida siin imestada? Seks on küllaltki piiratud valdkond ja põhiteemad on juba ammu läbinämmutatud. Järjest tõstetakse üles korduma kippuvaid küsimusi. Ainukeseks teemaks, mis veel elevust tekitab, ongi jäänud vaid kasutajate vaheline kaklus.
Varsti peaks alumised korrused suvepuhkuselt tagasi jõudma, siis läheb elu jälle lahti
˅ näita rohkem ˅
2020-09-07 09:14
seda küll, et seksikate inimeste kohtumispaik see muidugi pole, aga sellist illusiooni vist pole ka kellelgi enam ammu. Aga ikkagi, mingisugustki sisu saaks ju toota ka ilma selleta. Äkki see on midagi energeetilist, huvitav oleks proovida kas juhtuks midagi kui see roosa värv ära vahetada. Üsna nilbe värv valitud, mis saaks kui teha ta näiteks kollaseks
˅ näita rohkem ˅
2020-09-07 10:30
Nõõd meenus üks nõukaaegne plakat, mis oli küll rohkem militaarteemaline, aga tekst kõlbaks ka nüüd.

Ehkki ussil kest on suus,
kuri kift tal ikka suus
˅ näita rohkem ˅
2020-09-07 10:34
võimalik küll, aga ikkagi oleks huvitav eksperimenteerida. Näiteks köögi seinte värvi mõju on ju uuritud. Ja kui see leht näeks ilus välja või vähemalt natuke ilusam, võibolla mõjutaks see natuke kaunimalt üleval pidama ennast
˅ näita rohkem ˅
2020-09-07 10:43
Kui pildil on vitt, siis sõltumata raami värvist, seisab till ikka samamoodi.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-07 10:48
hm, meelte dominatsiooni järgi jaotatakse inimesi visuaalideks audio..miskiteks, kinesteetideks jne. Ja visuaalne meel on üsna tähtis kõigil muust dominatsioonist hoolimata. Ma väidan, et raam ikkagi loeb, värvid kannavad energiat. Minu silmale on see roosa nilbe ja kole, isegi rõve, et ei teki tõrget seda miskite koledate ja nõmedate mõtetega risustada.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-07 10:59
Värvide mõju inimpsüühikale on juba ammu teada. Kui miski siinset olukorda parandaks, siis vaid selline värv, mis rahustab. Igasugune erk toon vaid võimendaks ülekeevaid tundeid.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-07 11:13
ja mille alusel sa seda nii enesekindlalt väidad? Ma väidan vastu, et värvi erksus, ehk siis intensiivsus? kindlasti loeb küll, kuna mõjub meeleelundile väsitavalt, kuid rohkem loeb energia mida värv kannab, roosa on segu punasest ja valgest, tule elemendi ja vee elemendi värvist, mis on sitt kombinatsioon, konfliktsed elemendid mis ei harmoneeru. Roosa värvi peale läheb mõnedel isegi süda pahaks. Lisaks roosas sisalduv tule element kannab teravat omadust, kuid samas ka agressiivsust, valge nüristab teravuse ja samas agressiivsuse muudab selliseks äratõukereaktsiooniks, vastumeelsuseks, See oli nüüd minu kirjeldus minu tajust. Ma oletan et sa esitad vastuväite näiteks roosast vitust mis on meeldiv vaadata alati. Kõike ma ka seletada ei oska,kontekst paneb ka asju paika. Aga roosa on sisikond, kurk jne.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-07 11:31
Jah, kes roosat vittu ära jõuaks kiita
Aga minu vastuvõide on hoopis teises vallas ja puhtalt isiklikele emotsioonidele põhinev. Millegipärast peetakse väga erutavaks punast ja ka musta pesu. Minule muudavad need värvid pildi pigem ebameeldivaks. Ehk on viga selles, et teades üldlevinud arvamust nendest värvidest, tundutakse liiga pealetükkivana.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-07 11:54
selle kohta on ka teooria olemas, on üks aspekt et sa tahad kanda värvi, mis sind tasakaalustab, või siis vastupidi tahad kanda värvi mis on sulle omane, ja see viimane aspekt tihti ei kehti just punase ja musta kohta, kuna tekitab tasakaalutust intensiivsemalt kui teised, sinna kategooriasse läheb veel orants. Punane ja must ongi domineerivad värvid ja tekitavad isegi väikeste detailidena intensiivse effekti. Ma ei näe su vastuväidet, ma lahkasin roosa värvi olemust ja ei väljendanud kuskil arvamust et see leht peaks olema must või punane. Tegelikult ma üldse veel ei jõudnud kuskil selleni mis värvi see leht olla võiks. Või ok pakkusin välja kollase, aga seda ka ainult eksperimendi mõttes, mitte et see tingimata hea lahendus peaks olema.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-07 12:05
michan: "huvitav, kas see on seaduspära või ühekordne fenomen, et see foorum nagu toituks riiu energiast ja langeb kooma kui riid vaibub?"

ma arvan, et pigem on saidil toimunud umbes sama protsess, mida THI kirjeldas https://www.err.ee/1131621/toomas-hendrik-ilves-me-elame-esseistika-pouas : kui tülikiskujatel lastakse rahus laamendada, jäävad need, kellel midagi sisulist öelda, üha vaiksemaks. kuni ei ütle enam üldse. ehk et saidi modereerimatus on tapnud mõistlikud arvamised: mõni "jumalanna" või puravik lendab sõimu, räuskamise ja sõnumitooja-tapmisega selga kohe, kui miski üle nende mõistuse käib. kui nad vakka jäävad, oodatakse veel mõnda aega, et kas nüüd on viisakas keskkond taastunud

eraldi teema on, et kas samal "jumalannade" tasemel modemine aitab. kui ijai sisterTrixyle kõik saadaolevad keelud selga lajatas, oli tulemus isegi hullem/nõmedam kui kvartide-ludride igapäevane soigumine
˅ näita rohkem ˅
2020-09-07 12:10
mul on kahe silma vahele jäänud, mis see sister Trixi tegi?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-07 12:18
Oma tõlgendamise tuhinas sammud väärikalt üle oma tegemistest olemistest, mis sugugi ei kvalifitseeru.. Mina olen siin see kõige parem, targem ja viisakam?
Tõlgendaja Jeesuskass, kes mistahes jutu räigeks sõimuks ja blaa, blaaks (nagu seksimemme tavatseb end väljendada sellistel puhkudel) tuleb rääkima viisakas keskkonnast ja viisakusest?
Oled kohe kindlasti selleks õige inimene 🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-09-07 12:21
sisterTrixy julges "jumalanna" ilmutustes kahelda, avaldas seejärel lootust, et ehk MrTartsi armuavaldused rahustavad prouat pisut, ja järjekordse "vastulöögi" peale tulistas usinasti emotikone vastu. kõik tema postitused kustutati
˅ näita rohkem ˅